ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות בנייד נייד אבל מתלבט עוד. משווק זה אמין? שמעתי הוא עושה מיקור חוץ בנושא מכירות. מישהו קנה אצלהם? מה הייתה חוויה שלכם?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשר לחרוג קצת אבל מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול עבודה משרדית וצפייה בסרטים לא יותר מזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה תחנת רוח 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי, אבל אפשרי לחכ…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשוב - הרבה מקום פנוי, מהיר, יכול להריץ תוכנות כבדות, סוחב כמו שצריך סרטים ב HD עדיפות לאינטל תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אחרי הרבה לבטים, החלטתי להשקיע בסכום של 4,000 שקל (חריגה אפשרית ב200 שקל) עבור מחשב נייד שישמש אותי עבור משחקים כמו: prototype 2, team fortress 2, GTA IV, diablo3,lol וכמובן עבור גלישה וצפייה בסרטים. כמובן שבמידה ואתם חושבים שבתקציב כזה לא ניתן לספק מחשב נייד עבור דרישות המשחקים אשמח לדעתכם * גודל המסך? רצוי 17 אינץ', אך אסתפק גם ב 15. * משקל רצוי? לא קריטי, הולך להיות רוב הזמן על השולחן. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סולללה יציבה, המחשב לרוב יחובר קבוע לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח ביציאת HDMI לטלויזיה, ולא חייב בלוטות וכמובן WIFI * גודל מינימלי של דיסק קשיח? אסתפק ב 500GB * כ…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר התקנת המשחק אני מנסה להפעילו אבל צצה הודעה שאומרת שהמחשב אינו עומד בדרישות הגרפיות של המשחק. זה כותב GPU VRAM 128MB. במחשבי מותקן בנוסף לכרטיס המובנה גם כרטיס חיצוני בנפח של 1 ג'יגה GFORCE GT 525M. השאלה היא איך לגרום למחשב לעבוד ישר דרך הכ. מסך החיצוני ולא הפנימי על מנת שהמשחק יעבוד כראוי (הוא מופיע על מסך מלא אך בתצוגה בלי קצוות (כאילו מכווץ לאמצע) ופשוט נתקע בשלב כלשהו (לאחר מילוי הפרופיל אם זה משנה). אשמח לעזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להעריך מה מועד הרכישה האידאלי וחלק מזה תלוי בתזמון שבו המעבד המדובר יוחלף באחר. השילוש הקדוש מבחינתי הוא ביצועים\זמן סוללה\משקל ויש משמעות רבה למעבד בקביעת היחסים בין שלושת אלו. אז מתי Haswell מגיע לסוף החיים? האם צפויה מהפכה או שנוי משמעותי בקרוב ביחסים שבין מרכיבי השילוש הקדוש הזה, שבגינם כדאי להמתין? עוד דבר.. איך זה שחלפו 4 חודשים תמימים - נצח של ממש במונחי עולם המחשבים - ועדיין ה-Haswell לא השתלט על כל ההיצע? אותו מחשב שהומלץ לי לפני 4 חודשים מומלץ גם כעת ולצידו התווסף רק מתחרה אחד. הכצעקתה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למטרות משחקים ואינטרנט בעיקר, מעט תוכנות עיצוב ותלת מימד. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 628.23 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 514.01 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 489.61 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1085.13 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 205.6 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-O…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש התקציב הוא עד 3000 (אפשר לחרוג קצת) מטרה: גיימינג ועבודה משרדית. זה הכיוון הכללי: מעבד (נראה לי אני סגור על הi5( 8G זיכרון חובה (2X4 או 8 מה שעדיף) מארז פלוס ספק (שיצא זול) כרטיס מסך 660GT או 7870XT (אין לי מושג מה עדיף) לוח אם (באזור ה300 שפשוט יעשה את העבודה) הארד דיסק (SSD 60G רק בשביל המערכת הפעלה ותוכנות) את המחשב הקודם קניתי בTMS והם היו בסדר. אני גר בכפר סבא אבל לא משנה לי מאיזה חנות העיקר שיהיה אמין וזול (TMS,RSA,SKYPC,IQPC) תודה רבה מראש !
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג' 3D לסלון הבית ולהלן דרישותיי. אציין שזה המפרט השני שאני מרכיב בעזרתכם מתנצל מראש על כך שסטיתי מהטופס המקובל, אני חושב שבצורה הזו תבינו אותי טוב ותסייעו לי ביתר קלות להשלים את החסר בצורה הטובה ביותר. אופן שימוש הרצת משחקים חדשים בהגדרות המקסימליות 1080P ובתלת מימד, על מסך 40" Sony EX720. {הדגמים הספיציפיים שמצויינים מטה לא מוכרחים להיות קיימים במפרט אבל מאוד אשמח לקבל עליהם פידבקים.} מעבד Intel® Core™ i7-3820 - 10M Cache, 3.60 GHz {15 Intel® Core™ i7-2600K - 8M Cache, 3.40 GHz {13 Intel® Core™ i7-2700K - 8M Cache, 3.5 GHz {16 עדיפות לביצועים אמיתיים - לוח אם ? DDR3 | SATA III אופציה לבלוטות' מובנה…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? 80-85 % משחקים 15-20 % עבודה עם תוכנות Solidworks ו matlab וכמובן כל הדברים הרגילים אופיס וורד וכו' א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש בתדירות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23 inch * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מכיר כל כך אני רק חוזר לשחק עכשיו אז נאמר של…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, ראיתי באתר של lenovo ארה"ב שניתן להוסיף מודול 4G תמורת 175$ אני מניח שמדובר על אחד משלושת הכרטיסים שנמצאים כאן האם זה יתמוך ב-4G LTE שיש בארץ? האם מוכרים בארץ? קראתי באינטרנט שניתן להוסיף אם יש כבר את האנטנה מוכנה בתוך הלפטופ. יש להם קונפיגורציות נעולות (לדוגמה I7 10510U עם 14" FHD 400 nits anti glare ו-1TB PCIe SSD ו-16GB RAM מולחם) תמורת 1199.99$ אבל פה לא ניתן להוסיף את הכרטיס יש קונפיגורציה אחת שעולה 1220$ ובה ניתן להוסיף תמורת 175$ אבל היא חלשה בהרבה יותר. צריך להוסיף 526$ (!) רק בשביל שתהיה זהה לזו ב-1199.99$, לא כולל הכרטיס רשת ושאלה קטנה לגבי NVME: האם באמת ניתן לחוש בהבדל במהירות בין הכוננים הנ"ל, בעבודה רגילה עם Windows?…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לשישמש אותי בתואר, התקציב שלי הוא 4000 שח. אני לא חושב שאני יעמיס עליו תוכנות כבדות מדיי, אבל עדיין המעבדים מהסדרות M של אינטל נראים לי חלשים מדיי (אולי אני טועה). מה שאני מחפש במחשב זה: 1. שיהיה קל = 1.5kg בערך 2. מסך 15" 3. סוללה חזקה. 4. SSD 5. מסך 1080P לפחות. 6. מקלדת עם מקשי מספרים בצד . 7. אחריות של שלוש שנים לפחות. לא צריך: כונן אופטי, דברים כמו מסך מגע וסיבוב של המסך ב 360 מעלות (זה בונוס נחמד אח לא ממש חשוב), כרטיס מסך נפרד מהמעבד (סתם מבזבז יותר סוללה). האם קיים דבר כזה? ראיתי מחשבים כמו LG gram או samsung notbook 9 , אבל הם עולים בחו"ל 1000$ + והסול…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום הזה ואני בדיוק קונה מחשב חדש ואני לא כל כך יודע מה יהיה הכי טוב... אז כמו שה TITLE של הנושא אומר אני זקוק לפירוט למחש חדש למשחקים אם תקציב של בין 5000 ל6000+ תודה לעוזרים מראש
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב גיימינג ללא ציוד היקפי וללא תוכנות אופיס (וגם לא Windows). אשמח להצעות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, ומתאפשרת חריגה במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש הוא למשחקים, וספציפית למשחקים חדשים יותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב כל כך. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשק…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכל חברי הפורום :) אני מעוננין לקבל חוות דעת על מפרט ומחיר על מחשב נייד המחיר הוא 6500 ש"ח אשמח לקבל הצעות וחוות דעת למחשבים ניידים עד מחיר 6500ש"ח עם כרטיס מסך חזק Core i7-2630M processor 2GHz with Turbo Boost Technology up to 2.9 GHz זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 750GB (7200RPM) צורבים: LightScribe SuperMulti DVD±R/RW Double Layer Support מסך: 15.6" Diagonal High-Definition LED HP BrightView Widescreen Display (1366x768) מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64-bit כרטיס מסך: ATI Radeon 6570 1GB DDR3 סוללה: 6-Cell Lithium-Ion Battery משקל: 2.5kg מצלמה מובנית: webcam with integrated microphone מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת: …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם, אני צריך לרכוש מחשב חדש עבור גרפיקאית שתעבוד עם פוטושופ בלבד (מין הסתם יהיה גם קבצים כבדים), ולגלוש באינטרנט. הנה הצרכים שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,800 שקל כולל מסך, ללא ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח מאוד לחיסכון. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? זה המחיר הסופי שאפשר להקצות לזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה + אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כלום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12000 ש"ח. אפשר לחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב ו-VR. בעיקר single player כבדים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד של GIGABYTE מעבד T7500 וכרטיס מסך 8400GS, אם תרצו אוסיף עוד פרטים. המחשב מאוד מתחמם וממש לא נוח לעבוד איתו, מה אפשר לעשות כדי לקרר אותו? (אני כבר ממש מפחד לשחק איתו משחקים...) חשבתי על פלטת קירור, שאלתי היא האם היא עוזרת? ואם כן בכמה מעלות בערך היא תוריד ואיזו הכי מומלצת. (כמה שיותר זול, יותר טוב) כמובן שאם יש קירורים אחרים אשמח לשמוע עליה. תודה רבה לעורים יאיר.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מתכנן 4.5-5K ללא מסך. אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (METRO EXODUS, AC ODYSSEY , FAR CRY וכו'..כותרים "כבדים"). בנוסף עריכה גרפית בCAPTURE ONE, פוטושופ ותוכנות עיבוד תמונה נוספות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמה: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי 3 הארד דיסקים SATA "רגילים" ועוד 2 כונני SSD. אחד ההארד דיסקים מתחיל לאט לאט להתפגר (BAD SECTORS וכו..מ…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1345 קירור למעבד: Thermalright IFX-14 כמות: 1 - מחיר: ¤388 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤801 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤485 ספק כוח: FSP Epsilon 600W Satax6 PCI-Ex2 A.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤505 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Heatsink CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤423 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤276 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי כמות: 2 - מחיר: ¤1270 כונן אופטי: PIONEER DVR-115DBK X20 DUAL LAYER BLACK BULK כמות: 1 - מחיר: ¤158 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים, ראיתי באייבי http://www.ebay.com/itm/121656115178?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT שזה יוצא בסביבות ה4,200 כולל מכס כולל הכל האם זה שווה לתמורה? אני מקבל מהמשפחה תקציב למחשב נייד בסביבות ה2000 ויומהולדת ולא משנה לי להשקיע 2200 מעצמי לנייד גיימינג ואם זה לא מחשב משתלם האם יש אופציה אחרת? הסכומים שראיתי בזאפ הזוים.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לפטופ חדש של Lenovo. מסדרת y-50 בעל מסך 4K 15.6 מריץ ווינדוס 8.1 כרטיס מסך GTX960M 4GB בגדול הוא לא עובד משהו בגלל שרוב התוכנות לא יודעת לעבוד עם 4K רואים את הטקסט והאייקונים מאד קטן למרות שמגדילים את זה בלוח בקרה. תוכנות כמו 3DS MAX, SKETHUP+Vray , AUTOCAD וכו' מי שהתנסה עם מסך 4K יבין על מה שאני מדבר. אני רוצה לקנות מסך נפרד ולחבר אליו את הלפטופ בחיבור HDMI השאלה שלי היא באיזה רזולוציה צריך לתמוך המסך ובאיזה גודל הייתם ממליצים לי שיהיה שתפתר הבעיה המעצבנת הזו. שאוכל לעבוד עליו ולהנות מהמפרט המכובד שלו כמו שצריך. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי עמית, זקוק לעזרתכם בנוגע למפרט למחשב נייח, תאכלס אני דאי מחפש משו שהבסיס שלו יהיה טוב סתומרת: ספק חזק, לוח אם איכותי, מעבד יציב וטוב אינטל בבקשה, מארז טוב וגדול בכדי שתמיד אוכל לשדרג תחומרה הקיימת + שהחלקים יהיו בטמפ' נמוכות יחסית. בגדול אני רוצה מחשב למשחקים. אני יודע שמה שמשחק תפקיד זה הזיכרונות + כרטיס מסך אבל מאוד חשוב לי שהבסיס של המחשב יהיה טוב, ככה שאוכל לשחק עם החלקים (כרטיס מסך + תוספת זכרון בעתיד) סכום ההשקעה המקסימלי עומד על 4,000 ש"ח. אשמח עם תוכלו להמליץ לי על מפרט טוב בכדי שאוכל בהקדם כבר לרכוש משו איכותי ומספק. תודה מראש לכל המייעצים, בברכה, עמית.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הציעו לי את ה-DFI ad 75 333 Mhz עם מעבד AMD 2000 XP שילוב מוצלח? הבנתי שזה בא עם מאוורר. יש צורך במערכת צינון נוספת? סך הכל קיבלתי מיפרט שאני מרוצה ממנו, והבעיה היחידה שלי היא לוח האם. זה יתר המפרט: GeForce MX 440 64 MB (לא צריך משהו טוב יותר) זיכרון 256 ddr דיסק קשיח: Maxtor 40Gb 7200 ppm מסך של LG (הוא משתווה בכלל לCTX?) DVD, עכבר, מקלדת פשוטים. המחיר: 4,589. שווה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב למשחקים בעיקר, CRT יתקבל בברכה ובהפרש בינו לבין הLCD תוכלו לשפר רכיבים אחרים (אין ל גם בעיה למקום בשבילו) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-