ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה... היום בצהריים החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש. אז התקציב שלי נע בסביבות ה-5000 ש"ח (בלי מסך) ובסביבות טיפה יותר עם מסך... אני רוצה שסוף סוף יהיה לי מחשב שיריץ את כל המשחקים שלא יכלתי להריץ, שקוויק 4 ישתין במכנסיים כשהוא יראה ת'מחשב הזה... משהו כזה, שיעבוד טוב. לא כמו החרא שיש לי עכשיו. אם יהיה איזה סידור ככה שאני אוכל לחבר אליו 3 מסכים זה יהיה גם נחמד. תודה רבה לעונים
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתכוון לקנות את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=17201 מיועד לאולפן נייד. בעיקר למוזיקה, קצת לגרפיקה ועריכה. שאלות: -אני צריך 8GB. מפרט עם 8GB מקפיץ אוטומטית ב-700 ש"ח בערך. חשבתי שיהיה עדיף להוסיף עוד סטיק. זה מספיק לוודא שהסטיק הוא DDR3 1600Mhz, או שחשוב ש-2 הסטיקים יהיו זהים (מאותה חברה/לשים לב לעוד פרטים)? -אני צריך מסך מט. מסך כזה מקפיץ אותי ב-1000 ש"ח. מישהו פה התנסה במדבקות אנטי-גלר ויודע להגיד לי אם זה יעשה את העבודה, בלי לטשטש לי את המסך במידה מסויימת? -דעתכם על המפרט תתקבל בברכה, למרות שאני די סגור עליו. התלבטתי אם לקחת full HD, אבל גם זה מקפיץ אותי ב-1000 שח ככה. אז חשבתי שאסתדר עם זה. עולים לי סימני שאלה לגבי שטח עבודה (פעם ראשונה שלי על לאפטופ כמחשב עבודה). ת…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולכם, המפרט שיש בידי כרגע: INTEL D946GZIS CORE 2 DUO E6300 1.86GHz GEFORCE 7900GT 256MB 2 גיגה זיכרון CL4 של CORSSAIR רוצה לשדרג את המפרט הקיים לצורכי גיימינג בתקציב של עד 1000 ש"ח, ללא חריגה. אם ניתן לחסוך, אשמח. אני יודע שלא מדובר במפרט או תקציב אידיאלי, אך אשמח למקסם את הקנייה בעזרתכם. רעש המחשב מפריע, אך לא הגורם המוביל בקנייה. יש מקום לפשרה. יש לי נכונות לעשות OC למעבד אם יש צורך, אני אינני מנוסה כלל, ואצטרך ללמוד את העניין. המשחקים שמעסיקים אותי בימים אלה: bad company 2 (עם תוספים רבים) FSX AA3 נכון לעכשיו, לוח G41 + כרטיס מסך 4730 + קירור CNPS7500-CU יוצא לי 790 שקלים. אשמח לשמוע דעתכם בנושא. תודה מראש =) גל. עודכן!
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב , אני כמה זמן מחפשת לי מחשב נייד וכמעט הגעתי לשלב הסופי .. הבנתי שעדיף מהירות דיסק 7200 על 5400 , מסך LED יותר חדשני,כרטיס גרפי נפרד כמו של NIVIDI G FORCE אבל גם מזה ישנם הרבה דגמים !! , מעבד INTEL 2 CORE למרות שיש עכשיו מעבדים חדשים מסדרת I5. אני רוצה את המחשב כמובן לגלישה , למשחקים וסרטים כבדים למוסיקה ואולי גם לתוכנות גרפיקה כמו פוטושופ אוטוקאד להלן מפרט טכני עבור 3 מחשבים נא דעתכם בעיקרון מבחינת הכרטיס גרפי, המעבד ן... 1*מחשב נייד HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA מק"ט: 623891 אחריות: שנה *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: HP מעבד: Intel Core i5-520M 2.4GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1066Mhz דיסק קשיח: 500GB SATA 7200RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום... לפניי כיומיים קיבלתי את המחשב החדש שלי (בעקבות המלצה פה בפורום...תודה! אחלה מחשב!) הזמנתי את המחשב עם 160 ג'יגה.. עכשיו קיבלתי אותו כשהוא מחולק ל3 כוננים. SW_Preload - 137 GIGA Lenovo - 10 GIGA SERVICEV003 - 1.5 GIGA המערכת הפעלה שמותקנת אצלי זה ויסטה עסקים 64 ביט (שתהיה תמיכה ב4 ג'יגה זיכרון) עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) מה הם שני החלוקות הנוספות של הכונן שלנובו הוסיפו לי? מה יש שם? 2) אני משער שהכוננים קשורים איך שהוא לגיבוי... איך אני משחזר את מערכת ההפעלה במקרה ואני רוצה לפרמט? 3) דבר נוסף ששמתי לב אליו .. הוא שקיבלתי את הכונן הגדול כשהוא מלא כבר ב37 ג'יגה של משהו. כאשר התיקיות המרכזיות שגוזלות מקום הן SWWORK שלוקחת 6 ומשהו ג'יגה! מה זאת התיקיה הזאת? וגם SWTO…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המפרט זה : מעבד : Q6600 8 MB לוח אם INTEL BLKDG35EX-G35 EVACOVE G-35 1333MHZ זיכרון 2048 1066 מגה הרץ של קינגסטון כרטיס מסך FX9500 1024 DVI HDTV fryhx euk ןמאקך ALC888S כרטיס רשת 1000/100/10 82566DC גיגבייט דיסק קשיח 750 GB סאטה 2 32 מגה צורב DVD X20 המחיר זה 2499 השאלה היא כזאתי : 1. האם המחיר מתאים למחשב והאם המחשב מספיק לגיימר ממוצע שרוצה להריץ משחקים חדשים 2. בקשר לגיימר האם זה יריץ את קרייסיס 2 החדש ? 3. אם המחיר לא מתאים או המחיר לא מתאים אם אפשר להתאים לי מחשב במחיר הזה מהאתר www.zed.co.il
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אז זה גם בקשה וגם התייעצות. אני מתכנן לקנות מסך טלויזיה (כניראה איזור ה40 אינצ') ואני רוצה לחבר אותו למחשב. עכשיו השאלה שלי זה א' איזה מחשב לקנות, כלומר האם צריך להשקיע יותר בכרטיס מסך מאשר בדברים אחרים בו.. ובכללי האם בכלל שווה לקנות מחשב נייח, או שאולי כדאי ללכת על מחשב נייד ופשוט לא להשתמש במסך שיש בו כשאני מחבר לטלויזיה. המטרה של המחשב בעיקרון זה להיות מחובר לטלויזיה ושאפשר יהיה לצפות שם בסרטים, סדרות (גם אונליין - איכות פחות טובה) ושיראו שמה בסדר.. אבל שיהיה אפשרי גם לגלוש באינטרנט ולהביא מה אשכרה כתוב באתרים.. וכן אני יודע שהרזולוציה של הטלויזיה זה לרב פחות טוב ממסך מחשב אבל אני אחפש משהו סביר 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולח…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מפרט לעסק שמנהל צי רכבים. וצריך מעקב בזמן אמת על הרכבים באותו עסק. תחשבו על חמ"ל כמו בסרטים 6-9 צגים שמורכבים על קיר או מסודרים אחד על השני בצורה כלשהי. מחשב חזק אשר מסוגל לתמוך בתצוגה של מסכים רבים כאלה. עכשיו ראיתי באינטרנט שיש לAMD טכנולוגיה בשם eyeinfinity שתומכת בצגים מרובים אבל זה לא אומר שאני אבטל מפרט שמשתמש בNVIDIA. 1. מה התקציב המקסימאלי - 20 אלף, עם אפשרות לחריגה בכמה אלפים לכאן ולכאן. תלוי בהבדלים משמעותיים. לנצל את המקסימום של התקציב. עכשיו אם יש חלק שעולה 1 אלף. ויש חלק שעושה את בדיוק אותו הדבר שעולה 800 כמובן שארצה לשלם פחות. 2. השימוש הוא השימוש שציינתי מעין חמ"ל כזה עם מסכים מרובים צריך להיות פעיל 24\7 ולתת מענה לכל בעיה שתצוץ מ…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. אני עוזר לחבר לשדרג את המחשב שלו, ואנחנו מתלבטים ביחד איזה רכיבים הכי כדאי לשדרג. הרכיבים החשובים: מעבד: i5 3550 כרטיס מסך: HD 7800 ספק corsair gs600 זכרון 8gb לוח אם: asus p8h77-m pro אם יש עוד רכיבים שצריך לציין אני אשמח לדעת. בנוסף, הייתי שמח לדעת על מקום טוב לקנות אותם ברדיוס של ראשון לציון (בין רמת גן לרחובות בערך). תודה מראש, לאור.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, כמו שאמרתי - שילוש חדש... מעבד -C2D חובה... שיהיה טוב ל-OC, תמיכה ב-SLI מאוד כדאי... תודה, אור....
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, בעבר הייתי מסתובב באתרים השונים ומרכיב מחשב בעצמי, אבל לאחר מבט קצר הבנתי שאני ממש לא בעניינים... אני מעוניין במחשב לצרכי משחקים ועבודה, בתקציב של עד 15,000 שקלים (ניתן להמתח קצת, במקרה הצורך). חשוב לי שהוא יריץ את המשחקים "המובילים" בשוק כיום בצורה חלקה, כיוון שאני לא מעוניין להחליף אותו בשנה הקרובה. כמו כן אני מעוניין להמנע מבעיות שבד"כ קשורות במוצרים שבדיוק יצאו לשוק (גרסה ראשונה), overclocking וכיוצ"ב. חשוב לי שהחלקים יהיו זמינים בארץ ותהיה עליהם אחריות, ושהמחשב יהיה שקט (קירור מים? אם זאת אפשרות, אני מוכן להשקיע קצת אקסטרה בשביל מחשב שקט). לא אתנגד גם ללוח אם שמכיל תמיכה ב-RAID1. רשימת בקשות שאפתנית משהו, אני יודע - לכן אשמח אפילו להכוונה בכיוון כללי. …
-
- 37 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד ארכיטקטורה, במהלך הלימודים אני עתיד להשתמש ברוויט, ריינו, אוטוקאד, אילוסטרייטור ועוד תוכנות 3D (במשך הלימודים עובדים בתוכנות גם בתלתמימד) המפרט המומלץ מהאוניברסיטה הוא מעבד i7 מינימום 8 ram ( מומלץ16) ורשימה של כרטיסים גרפיים שלא אומרים לי כלום. בנוסף סטודנטים רבים המליצו על נייד כיוון שעובדים הרבה בסטודיו ולא מהבית ובקבוצות וכו. יש לי הצעה לקנות לנובו יוגה 710 עם מעבד i7 7500u 2.7ghz x4, 8 ram, וכרטיס 940mx geforce חשבתי להתחיל איתו ולראות איך אני מסתדר איתו שנה ראשונה ואולי לשדרג למחשב אחר בקיץ לפי הצרכים שאבין השנה. אשמח לדעתכם על או להמלצה למפרט מתאים
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב! אני מתחילה בראשון הקרוב את שנת הלימודים הראשונה בתחום העיצוב. אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד, שיתאים את העבודה על תוכנות כגון: פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש, פרימייר 3D Max, אינדזיין, סוליד, אפטר אפקט. חשוב לי לציין, שהמטרה שלי היא לקנות מחשב חדש יחסית בשוק, שיתאים לצרכים שלי (שנוודה יחדיו). המאפיינים שחשובים לי במחשב שאקנה: -תקציב- אני עוד מתלבטת, אבל המטרה בינתיים היא לא לעבור את 4.5 K, בשאיפה לכמה שפחות, על סמך המאפיינים שבאמת חשובים ונחוצים לי. -משקל- שלא יהיה כבד מדי, השאיפה היא פחות מ2 קילו- שלא יבוא על חשבון האיכות. -מסך- אם יש פחות מ15.6 אינצ' יהיה מצויין כדי להבטיח שהמשקל יהיה נמוך יותר, בהתאם. -נפח 600GB + -חיי סוללה- כמה שיותר (: אני צריכה הכוונה- לגבי מה …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאמור, זה מה שאני מחפש: http://hwzone.co.il/community/newreply.php?do=newreply&p=4849803 הציעו לי היום באחת החנויות את הDell vostro 5470, הוא עונה על רוב הדרישות שלי אך מה שקצת גורם לי לחשוש הוא שאין שום דיבור עליו ברשת, לא בארץ וכמעט שלא בעולם, לעומת הניידים האחרים. אשמח לקבל עליו קצת פרטים מעבר לטכני. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש ורציתי לשמוע (לקרוא) קצת חוות דעת שלכם עליו. חשוב לציין שלא פתחתי אשכול לקבלת הצעה ממכם לפני קנייה כי הסתכלתי במשך כמה ימים פה על אשכולות של אחרים עם אותם תקציב ועם אותם דרישות בדיוק כמו שלי וחשבתי שלא אצטרך לפתוח סתם עוד אשכול. הדרישות בגדול היו: מחשב למשחקים כבדים - GTA 5, באטלפילד החדש וכל המשחקים החדשים, שירוצו על הגדרות גבוהות. ללא OC, ועם דרישות שקט ברמה סבירה. המסך הוא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2950 Intel Core i5-4670 TRAY Arctic Cooling Freezer 13 Gigabyte GA-H81M-S2PV Fractal Design Core 3000 USB 3.0 8GB Crucial Original DDR3 1600Mhz SSD Samsung MZ7TE120BW 840 EVO Series 120GB 2.5" Sata 3 Western Digital Cavia…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מאחר והמחשב שלי נורא התיישן אני כרגע בונה מערכת חדשה, אשמח לשמוע הצעות המלצות או תיקונים למפרט שבניתי. תודה מראש! מפרט מעבד AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3+ - Box מעבד AMD 26435 לוחות אם AMD אם לוח Asus SABERTOOTH 990FX R2 AM3+, 990FX, DDR3 1866, CrossFireX, SLI, 4xPCI-E זכרון Kingston HyperX Fury 2x8GB DDR3 1866MHz PC3-15000 Kit זכרונות 30660 כרטיסי מסך מסך כרטיס Sapphire Radeon R9 290X TRI-X OC BF4 Edition 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח 1 Western Digital Caviar Black WD2003FZEX 2TB Sata III כונן קשיח Sandisk Extreme II SDSSDXP-240G-G25 240GB SSD SATA III ספקי כוח כח ספק Antec High Current Gamer 850W Modular Active PFC 13.5cm PSU HCG- 850M Retail …
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה הדרישות של המשחק מה אני צריך לשדרג Minimum: OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (Please note that we only support 64 bit OSs.) Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz Memory: 6 GB RAM Graphics: DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM - Nvidia Geforce GTX 460 or AMD Radeon HD 5770 DirectX: Version 11 Hard Drive: 25 GB available space Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers Additional Notes: Broadband connection and service required for multiplayer mode. Supported Video Cards at Time of Release: nVidia GeForce GTX460 or better, GT500, GT600, GT700 series; AMD Radeon HD58…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המחשב הנ״ל: Intel® Core™ i7-2600K Processor (8M Cache, 3.40 GHz) Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET antec nsk2480b 8GB המחשב מעלה אבק כבר חודשיים בגלל שנדפק בו ההארד דיסק, ואני רוצה לתקן אותו ולרענן אותו. הצרכים הם לשרת כסרבר קבצים עבור התקנים אחרים בבית, גלישה ומסמכים, ועריכת וידאו (סרטוני תיעוד ביוטיוב חובבניים, לא משהו רציני רק לא יודע כמה כוח חישוב צריך) המחשב עד עכשיו הריץ אובונטו, שימש כhtpc, חובר לטלוויזיה ושימש כטורנט קליינט וראינו עליו בעיקר סרטים. כמה שאלות: האם מומלץ לשדרג או שעדיף לרכוש חדש? יש לי במאז שני תאים לדיסקים 3.5 אינץ״ ששניהם בשימוש, אני רוצה להוסיף SSD, יש דרך לשים אותו הסלוט של ה5.25״? או לזרוק את בדיסקים (1 ט…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום הזה ואני בדיוק קונה מחשב חדש ואני לא כל כך יודע מה יהיה הכי טוב... אז כמו שה TITLE של הנושא אומר אני זקוק לפירוט למחש חדש למשחקים אם תקציב של בין 5000 ל6000+ תודה לעוזרים מראש
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עד 2500 שח , אני רוצה שיהיה לו GEFORCE ,CD-ROM או ATI ,כונן דיסקטים ו DDRAM) 512 RAM) בלי מסך רק מחשב. זה אפשרי למצוא מחשב כזה? תנו לי את השמות של הפירוט של המחשב בבקשה. אני צריך את המחשב למשחקים. מאיפה אני קונה את המחשב במחירים האלה?.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי. אשמח לדעתכם בנוגע למפרט הבא. הצרכים: מחשב לתלת מימד בעיקר - גם סוליד וגם מקס. גם עבודות גרפיות ועריכה. בקיצור, צריכה מחשב חזק ויציב. תודה!! מעבד: Intel Core i7-10700F 8 cores 16 Threads 10th Gen CPU - 2.9 GHz - Max Turbo Frequency 4.8 GHz - No GPU Included - Socket LGA1200 - 14nm - 16MB cache - 65W TDP - Tray - (Comet Lake-S Series) לוח אם ASUS H470 - LGA1200 10th Gen Intel - 4x DDR4 128GB 2666MHz - DisplayPort - HDMI - 5x SATA - 2x M.2 - RAID - 13x USB - 4x Fan - 3x PCIe 3.0 x1 - 1x PCIe 3.0 x4 - 2x RGB - 1x ARGB – ATX זכרון: 32GB (2x16GB) 3200MHz DDR4 CL16-18-18 1.35v - Fury Series - HX432C16FB4K2/32 כרטיס מסך …
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לצורך עבודה עם פוטושופ ופה ושם עריכת וידאו בקטנה. - צריך כונן קשיח של 1GB SSD - עדיפות לבטריה שתחזיק כמה שיותר זמן - ומקשי למעלה ולמטה בגודל נורמלי ולא חצי גודל גם אם אפשר אשמח לדעת האם המחשב הזה נחשב למחשב טוב? https://www.orpc.co.il/items/4267455 תודה רבה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פוטושופ ועריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לדעתכם איזה חברה הכי מובילה בניידים לא קשר למחיר אלא אך ורק לאיכות ואמינות לדוגמא אם היה לכם אפשרות לקנות את אותו מחשב באותו מחיר מכמה חברות באיזה מהן הייתם בוחרים {איזה חברה היא המלכה של הניידים???}
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים :-) חבר החליט שהוא קונה מחשב חדש ונתן לי את המחשב הישן שלו (שקנה לפני כשלוש שנים). המחשב הנוכחי שלי די ישן כבר (7 שנים), אבל שקניתי אותו - דאגתי לבחור חלקים טובים יחסית (זה למה 7 שנים אחרי אני עדין יכול לשחק איתו בצורה "סבירה"). חשבתי אולי לקחת מהמחשב של החבר חלקים מסוימים, אבל אחרי שבדקתי מה החומרה שלי אני לא בטוח שזה כדאי בכלל (למרות ההפרש שנים בניהם): המחשב הישן שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 Asus P5Q 8GB RAM 400Mhz DDR2 5/5/5/15 Gainward Radeon HD 4850 המחשב של החבר: Intel Core 2 Duo E8400 Asus P5Q 4GB Ram ZOTAC Geforce 9600 GT DDR3 Pci Express 2 נראה מבדיקת Benchmarking …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב חדש בתקציב של עד 8K , כמובן שעדיף פחות כמה שאפשר. אני עובר משימוש בלפטופ כמחשב עיקרי למחשב נייח לאחר התלבטויות מכיוון שהגעתי למסקנה שהחלק הכי חשוב לי הוא אופציות השדרוג שהרבה יותר מגוונות בנייח. המחשב ישמש לתכנות כבד כולל וירטואליזציה וכו' , לכן המעבד שנבחר יהיה i7 6700K (הK לאו דווקא בגלל ה OC אלא בגלל תדר הבסיס הגבוה יותר). כמו כן אני יודע שאצטרך 16GB זכרון (DDR4 כמובן) , SSD בגודל של עד 250GB וכונן קשיח בגודל של לפחות 2TB (אם נשאר תקציב אז 7200rpm,אם לא זה פחות חשוב) . - אין לי מושג לגביי קירורים למינהם - לא למעבד בפרט ולא למחשב בכלל,לכן אני אשמח אם תסבירו את הבחירה שלכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-