עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ori ZEE7,

לא להציק לגבי זה שהמפרט חלקי, אין לי עוד פרטים. זה מה שמציג המוכר. אם תוכלו להתייחס רק לפריטים המוצגים. Intel I7 2600K 3.4GHZ (אחריות לשנתיים וחצי) Asus P8H61 S1155 (אחריות ל 3 שנים) גוף קירור - Scythe Katana 3 (אחריות לשנה) צורב חדש LG X22 CD/DVD זיכרון - 8GB - Patriot Extrme 2 Divison DDR3 1600MHZ (אחריות לכל החיים) מארז - 210 - Gigabyte Isolo וכן אני יודע שמי שהרכיב את המפרט לא גאון...

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by sroolik,

נכנסתי לחנות מחשבים בעיר שלי ובניתי לעצמי את המפרט: asus nforce 4 pcie sata amd athlon 64 3000 mhz venice s 939 1024 ddr 400 mhz kingston dual channel gigabyte gf 6600gt 128 mb ddr3 w.d 160 gb 7200 rpm sata floppy 1.44 dvd rom sony dvd-+rw 16x dual layer proview 17" lcd 12 ms optical mouse multimedia keyboard יש כמובן גם מארז וספק 400 וואט, שאני די בטוח שהוא לא ג'נרי אה, וגם קירור של זלמן 7700 cu, שכחתי....... הוא רוצה על כל זה 6350 ש"ח, אני יודע שיש כמה חורים במידע הזה (כמו זה שאני לא יודע מה הדגם המדויק של הלוח, או שאני לא יודע אם הזיכרון בא בסטיק אחד או שניים של 512) אבל אני די סגור על המפרט הזה, אני רוצה לשמוע מה דעתכם עליו, ובעיקר אם הוא שווה את המחיר, תתחשבו בזה …

• 14 תגובות
    • 896 צפיות
  3. Started by yotaman,

הנה מפרט של מחשב שאני כנראה מתכוון לרכוש, מה אתם אומרים? שווה את הסכום? המחשב ישמש למשחקים כבדים, המרת סרטים/צפיתם, גלישה באינטרנט וכו'. מעבד AMD ATHLON 3000 S-754 64-BIT לוח אם EPOX 8KDA3J S-754 NFORCE 3-250 כרטיס מסך XFX 6800 128MB, DVI זכרון DDR 512MB A-DATA 400 דיסק קשיח 120 ג'יגה- אני לא זוכר של איזו חברה מכיוון שהוא כבר ברשותי ונמצא במחשב הנוכחי מה דעתכם?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by eliharel,

אהלן. אני רואה שבקשות למפרטים בתקציב גבוה נוטות להעלם. מקווה שלא הפעם. אני אמנם מוכן להשקעה כספית גדולה, אבל עדיין לא רוצה סתם לזרוק כסף בלי שום תמורה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. אני עדיין רוצה מחשב חזק ואיכותי, אבל אם יש רכיב שפשוט אין צורך בו, אז אין טעם לקנות סתם כי התקציב גדול ומאפשר. אז מצב כזה של min-max אני מניח - המינימום שאני צריך בשביל ההגדרות המקסימליות נכון להיום. מקווה שהצלחתי להיות ברור. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, וזה גם גמיש - אם אתם בונים משהו שחורג אשמח להבין למה, ואולי להשתכנע. זה לא נוקשה. אבל אני ממש מופתע אם יהיה צורך להשקיע את כל הסכום…

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by stingeR-,

זה לבני דודים שלי שלא ישחקו יותר מGTA VICE CITY ככה שתשימו להם GF4MX של LEADTEK המפרט הוא עד 4000 שקל אבל מאוד מאוד מאוד מומלץ עד 3600 מכוון שהוא לא רוצה לחרוג. נסו ככל יכולתכם לא להגיע ל4000. חייב מעבד אינטל 2.4C הוא גם רוצה MSI NEO (אבא שלהם) וזיכרון 256רגיל... הוא רוצה את זה עם הרכבה ומשלוח. אנא נסו ככל יכולתכם לבצא כאן את הדיל הכי טוב בתודה גיא stingeR

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by avielsvis,

שלום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 350 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 ,bf4 crysis 3 וכו'...... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by no nick,

בהמשך לדיון הקודם ודיבור עם ההורים הועלתה אפשרות של קניית מעבד בנוסף לל"א, וכ. מסך שגם ככה הייתי צריך להחליף, עכשיו אני צריך מפרט חלקי ב2500 הכולל מעבד, ל"א וכ. מסך. אני צריך ל"א שיהיה תואם ATA. אם אפשר הצעות גם של אינטל וגם של AMD, המחשב מיועד למשחקים, תודה.

• 14 תגובות
    • 938 צפיות
  8. שלום, אני צריך מפרט למחשב שישמש לגלישה באינטרנט, Office וצפייה בסרטים. אם נכנס בתקציב אז תוסיפו גם צורב DVD(אני יכול לחרוג ב100 שקל+-), חוץ מזה לא צריך ציוד היקפי. ואני הולך לחבר את המחשב לראוטר, אז צריך להוסיף כ.רשת או שזה בא מובנה? תודה!

• 14 תגובות
    • 861 צפיות
  9. Started by Globalization,

תקציב: 8,000 שקלים חריגה: ללא חריגה השימושים: גיימינג כבד וקצת סרטים האם אבצע אוברקלוקינג? לא חלקים שאין צורך לכלול במפרט? מערכת הפעלה נפח איחסון SSD/HDD: עד 1.5 TB גג ציוד היקפי נכלל בתקציב שיש צורך: מסך לניצול החומרה משום שיש לי מסך FHD. העדפות ספציפיות למארז: סירקולציית אוויר טובה, לא גדול, חלון צד ואשמח ללדים האם יש צורך בכונן דיסקים? לא, אנחנו ב 2020 חשיבה על שדרוג עתידי? לא יודע, סומך עליכם העדפה לחנות? רק מאילת, ההורים גרים שם. הערות: אם ניתן להכניס קירור מים (אם יש אפשרות וצורך), כנל RGB בזיכרונות וכרטיס מסך, זה יהיה מצויין. בנוסף - יש לי מערכת הפעלה, אין טעם לכלול במפרט.

10. היי, אני עוזר לקרוב משפחה לרכוש מחשב למשחקים, הוא הלך לבאג והציעו לו כמה אופציות, המלצתי לו להתייעץ בפורום הזה. זה מה שהציעו לו https://www.bug.co.il/brand/hp/color/mica/silver/metal/victus/tg02/2004nj https://www.bug.co.il/brand/lenovo/color/black/legion/t5/26irb8/90uu00j5ys הצעתי לו לרכוש מחשב בהתאמה אישית ולא מחשב מותג העדפה שהמחשב יחזיק כמה שיותר שנים ושיהיה בר שדרוג בקלות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים, קצת עריכת ווידאו המשחקים שהוא משחק זה- Dead redemption 2 Minecraft call of duty spider man Cyberpunk 2077 forza horizo…

11. Started by amir1990,

שלום אני חדש {מנהלים מצטער אם הכותרת לא טובה} יש לי כרגע מחשב שמפרטו : pentium ® 4 cpu 2.80 GHz 1 GB של ram msi ms - starforce geforce fx 5200 לא משולב כרטיס קול ורשת משובלים 160 GB SATE השאלה שעולה לי בראש אם אני יכול להביא מחשב יותר טוב מזה ב2000 שקל והאם חשוב CORE 2 DUE אני יודע שזה מוגזם אבל אם אני קונה מחשב אני מצפה שויסטה יפעל כאילו זה XP ושמחקים חדשים יפעלו ולא רק משחקים שיוצאים השנה אלא לעוד שנה שנתיים תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 960 צפיות
  12. Started by Bone-Breaker,

אחרי 4 שנים עם הAMD2500 החלטתי לקנות מחשב חדש בתקציב של 5.5K, אך לפני כן רציתי לשאול אותכם כמה שאלות בנוגע למפרט. מעבד - לפי מה שקראתי פה בימים האחרונים הבנתי שהכי משתלם לקחת את ה- AMD ATHLON 64 4600+ X2 בגלל המחיר הנמוך, אבל יש הבדל של שקלים בודדים בין הגרסה הרגילה לגרסה של ה 65W ואין לי ממש מושג איזה מעבד עדיף מביניהם. זכרון - לא הכרתי עד עכשיו את G.SKILL אבל אני רואה שממליצים על ה- 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 F2-5400PHU2-2GBNT שלהם ואין לי בעיה לקחת אותו אבל ראיתי את דגם שלהם עם תזמונים נמוכים יותר של CL4-4-4-12 שעולה 200 שקל יותר. שווה את ההפרש? לוח אם - אני חושב ללכת על ה- ASUS M2N-E אבל שמעתי שיש לו כרטיס קול מובנה ממש גרוע לעומת הכרטיס קול שיש לי על הABIT…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, זקוק למפרט למחשב שבעיקר יעבוד עם תוכנות כגון Photoshop + Solidworks + Illustrator. יריץ וויסטה. תודה

• 14 תגובות
    • 712 צפיות
  14. שלום חברים, זקוק לעזרתכם בבחירת לפטופ עדכני עם יכולות ממוצעות+ למטרות עבודה עם ציודי סיסקו וג'וניפרים ולימודים. בעיקרון המחשב צריך להריץ 4-5 תוכנות GNS3 בו זמנית ברקע וכמו כן אמור להריץ HP NA וHPOV ואם אפשר גם UNICENTER בצורה סבירה למטרות ניטור ובקרה מדי פעם ובעיקר ללמידה והרצת פקודות. המחשב צריך גם להיות עם USB/ESATA וכונן דיסק (לא חייב DVD). המחשב שכרגע עונה לי על כל הדרישות האלה הוא המחשב הזה : http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3550-2310m.htm והמחיר שלו גם מעולה בשבילי, השאלות הן: *איך הוא מבחינת איכות בנייה? הוא נראה קצת לא איכותי פלסטיקי.... *מבחינת דגם - האם ידועות תופעות עם הדגם הספציפי הזה? *הבנתי שסדרת הVOSTRO של דל לא חזקה מבחינת…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אחרי התייעצתי איתכם על קנית מחשב מחר אני הולך להזמין אז תגידו מה אתם אומרים שכדי לשפר רגע לפי הקניה ? AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 630 ש"ח 1 ABIT NF7 Nforce 2 AMD 598 ש"ח 1 TwinMos 512MB 333MHZ PC 2700 DDR 353 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special versionשלוש שנים אחריות 597 ש"ח 1 Hercules 3D Prophet 9500 Pro Radeon 128MB OEM 1,186 ש"ח 1 COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACKHEC 300 + USB 337 ש"ח 1 LITE-ON DVD 16*48 Retail Black 250 ש"ח 1 FLATRON 19 F900B 1,648 ש"ח 1 HP 3325C 288 ש"ח 1 Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard …

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי, רק רציתי לבדוק אם המחשבים הניידים של היום יכולים להריץ FHD, חלק, ואם כן, מהו המחיר?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by eve,

האם המפרט נראה לכם? אם כן סבבה אם לא בבקשה תגידו למה לא המחשב מיועד לקצת משחקים אינטרנט וכאלה תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by zuris,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10252 אני רוצה מחשב שיריץ משחקים על MED, משחקים כמו SC2,DB3 שיצא בעתיד ומשחקי רשת כמו dekaron,rohan וכאלה אני מתכוון להחזיר את המשחב משהו כמו 5-6 שנים אז שיהיה סביר , נראה לכם שהמחשב הזה יתאים? מה גם שזאת הפעם הראשונה שאני רואה את השם של החברה הזאת PACKARD BELL בחיים לא שמעתי עליה, למישהו יש ניסיון איתם? תודה רז

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, מחפש מחשב נייד, חשוב לי שיהיה נוח לנשיאה שיהיה קל וחשוב לי גם מראה אלגנטי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ- 4000 ש"ח (כן) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סטודנט, צפיה בסרטים באיכות HD, ויתכן גם תוכנות עריכת גרפיקה ( קלות- שימוש מועט) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ( לפטופ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידת הסביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אחרי הנושא הקודם שפתחתי ובו הרכיבו לי פה מפרט, הייתה התלבטות יחידה בקשר למעבדי Ivy Bridge, עכשיו אני רואה שבTMS כבר פורסמו המחירים שלהם כך שהגיע הזמן לפתוח את הנושא הזה ולסוגר את המפרט :-) ההתלבטות שלי היא אם להישאר עם המעבד Sandy Bridge שיש לי במפרט או להחליף לIvy Bridge. עוד דבר, הייתה לי התלבטות לגבי הלוח אם בדיון הקודם בגלל שהנוכחי לא תומך באפשרות ל2 כרטיסי מסך, ואני לא יודע כמה הדבר טוב לשידרוג עתידי, לכן אני שואל שוב, אם לא שווה לי להשקיע עוד כסף ולשדרג את הלוח אם בשביל שדרוג עתידי שלא יכלול כבר דברים רצינים מלבד כרטיס מסך ואולי זכרונות. והשאלה האחרונה.... הכרטיס שמוצע לי במפרט הוא HD 7850 2GB OC, עכשיו אני מתלבט אם כדאי לי להחליף אותו לHD7870 2GB OC או HD7950 3GB O…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. המחשב הנוכחי שלי הוא בן 9 חודשים. מאז שרכשתי אותו לא היה לי צורך לבקר בפורומי החומרה השונים וכעת, משהיצצתי בחזרה אני רואה שההמלצות דומות מאד למה שרכשתי! מן הסתם, מוצרים חדשים נכנסו לשוק אך עם זאת ההתקדמות - כלומר מה שביכולתי לרכוש היום בתקציב זהה - איננה משמעותית כפי שציפיתי... המפרט שלי מבוסס על הקומבו Athlon 3200/NF4/6600GT שעד היום נחשב up-to-date באופן יחסי! בהסתכלות אחורה, מסתבר שהרכישה שלי באה בתזמון מושלם - בדיוק כשלוח ה-NF4 הראשון נחת בארץ ואני הייתי בין קוניו הראשונים יחד עם 6600GT PCI-e ו-Athlon Winchester 3200. היום הרכיבים ירדו ב-1000 ש"ח, שהם 1/6 מהמחיר ששילמתי. הרכישה כמובן בוצעה בגלל "צורך השעה" ולא בגלל תכנון מוקדם, כך שאיני יכול לקחת קרדיט... האם לדעתכם ה…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהמלצות למפרט עבור חבר. להלן הפרטים: מה התקציב המקסימאלי? 6k – 7k ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 10% מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יכולת להרצת מספר Virtual machines במקביל. בניית Linux/Android בניית פרוייקטים גדולים Developer studio – eclipse – ועוד בדיקות אלגוריתמים – שימוש מסיבי בריבוי threads (OpenCV) גיימינג Full HD ציוד היקפי: עכבר ומקלדת טובים. עבודת גרפיקה גבוהה (כולל עריכה גרפית) עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 11 – מאד קריטי שיהיה שקט 6. האם מתוכ…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אני לא מתכוון לעסוק בOC, ומעדיף 2GB זיכרון... אם אפשר, זה יעזור אם תביאו את המידע מנעה מחשבים, או פנדה, או כל אתר ישראלי אמין אחר. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by SuicideSilence,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד בעיקר לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

25. Started by UHU,

זה המפרט : מה יש לשפר ?(עכשיו הכל עולה 6325 שח,התקציב שלי הוא עד 6700 שח) (מחיר לפי skypc) (חוץ ממעבד,כרטיס מסך,לוח אם,מארז וספק כוח) יאללה תנו בראש יש לכם אתגר!!! המפרט כרגע : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 OC Edition 1024MB DDR3 PCIe צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD מארז ללא ספק COOLER MASTER Centurion 590 ספק כח Enermax Modu82+ 525W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro מאורר למארז Arctic Cooling AF12025L 120mm מסך Samsung 22" T220 2ms LCD מקלדת Logitech G15 Gaming Keyboard עכבר לייזר Logitech …

• 14 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.