עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני זקוק לייעוץ למחשב גיימינג חזק + פעם בכמה זמן עריכת וידאו / המרות ובתדירות גבוהה יותר photoshop לתמונות המשפחתיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לרדת לכיוון ה- 4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר FPS ומדי פעם עריכת וידאו ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe premier, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3, max payne 3 וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם! אז ככה.. אני צריך בבקשה עזרה בבנית מפרט.. ייעוד: אופיס, אינטרנט, מוזיקה ומעט מעט מעט משחקים (סגנון סימס). תקציב: 1500 - 1700 ש"ח, עם שאיפה לכמה שפחות (עדיף 1500 ש"ח..) נדרש: רק "הקופסא", אין צורך בציוד היקפי כלל (אגב, כן נדרש צורב DVD) הערה: אני אקנה מ-SKYPC, אז אני מעדיף מפרטים רק משם... תודה רבה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. פורום שלום יש לי עוד שאלה אחד, קבלתי הצעת מחיר ורציתי לדעת את דעתכם עליה בבקשה: מטרת המחשב היא אינטרנט ומשחקים כבדים... מעבד : Amd 64 3800 Dual Core לוח אם : GYGABYTE GA K8NPRO SLI דיסק קשיח : Wd 200 GB Sata זכרון : 2gb Kingston ram ddr-2 צורב : Dvdrw NEC מארז : ATX Hec Case 2 x fan כרטיס מסך : Gforce 7800 GT ?POV? הרכבת מחשב מחיר 5950 שח כולל מע"מ התשלום הוא באשראי. תודה רבה על העזרה

• 14 תגובות
    • 826 צפיות
  4. כולל מסך, אני מעוניין שהכונן יהיה dvd וכן אם אפשר 1024 זכרון. המחשב מיועד למשחקים לצפיה בסרטים וכן להורדות, המחשב אמור להיות פתוח 24 שעות ללא הפסקה !! בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן אנשים , אני מעוניין לקנות מחשב כמה שיותר חזק לשימוש ביתי . זה בעיקרון לעבודה באינטרנט , משחקים חדשים , צפייה בסרטים . בעיקרון רציתי מעבד של אינטל אבל אנשים אמרו לי שעדיף AMD . הייתי רוצה שהמחשב יוכל לעבוד עם ויסטה בצורה טובה ושיהיה לי אפשרות שידרוג בעתיד .. תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 910 צפיות
  6. שלום לכולם אחרי שיטוט רב אני די סגור על מפרט, והייתי רוצה את דעתכם לפני הקנייה. השימושים הם: צפייה בHD (דורש שקט), גרפיקה 2D ברזולוציה גבוהה ועריכת וידאו (מה שמחייב אותי לכ. מסך של nVidia כי אני משתמש ב Avid). ללא OC ומשחקים. המפרט הורכב בעזרתו של hw_joe, למרות ששיניתי כמה דברים. תודה ג'ו. ולהלן התוצאות: מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1333 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם GIGABYTE GA-EP35C-DS3R ¤582 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39295 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤330 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤330 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS ז…

• 14 תגובות
    • 936 צפיות
  7. טוב אז אני הולך לקנות מחשב... וצימצמתי את האפשרויות שלי לשני מפרטים... כיון שאני קצר בכסף כרגע התוכנית שלי היא לקנות כרגע מחשב בסיסי.. עם לוח עם בעל SLI ובעתיד לקנות עוד כרטיס מסך ולהוסיף זכרונות: הנה המיפרטים: לוח אם: gigabyte GA-K8N PRO SLI http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Pro-SLI.htm מעבד:AMD K8 64BIT 512K +3500 זיכרונות: 2XDDR 512MB 400 של MAJOR מאיץ גרפי: PCX6600GT - NX66T128VP-oem היצרן הוא gigabyte http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66T128VP.htm כרטיס קול: 24bit LIVE 7.1 CREATIVE / retail LG DVD X 16+CDRW 52X32X52 :combo drive הכל במארז נחמד של ATX2 סך הכל: 3996.5 ש"ח. המפרט השני הוא: לוח אם: (gigabyte GA-8N SLI PRO (…

• 14 תגובות
    • 905 צפיות
  8. Started by sgsg,

המפרטים די דומים, הדל יותר יקר ב 200 ש"ח בערך. ההבדלים שמצאתי (אולי מישהו יודע על הבדלים נוספים): HP - מגיע עם כרטיס 8400M G Dell - מגיע עם כרטיס 8400M GS HP - מקס. זיכרון 2GB Dell - מקס. זיכרון 4GB HP - אחרריות שנה Dell - אחריות 3 שנים מה הייתם בוחרים? השימוש העיקרי לא למשחקים, הכרטיסים הם רק אופצייה להפעיל משחקים פשוטים.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אחרי בירורים רבים אני החלתתי ללכת על amd במקום אינתל אז הנה המפרט Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray [ ¤ 1369.87 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard (FSB800,OTES,Secure IDE,µGuru,SATA-R,1394,G-LAN,5.1 Sound,USB2) [ ¤ 903.73 ] 1 CPU Cooling : Thermalright SP-97 CPU Cooler for AMD [ ¤ 308.56 ] 1 Hard Disks : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 638.47 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1568.97 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! [ ¤ 216.73 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black CD-RW [ ¤ 251.87 ] …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום חברי פורום יקרים אני צריך המלצה למפרט ששימושיו הם- אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים התקציב הינו 2200 עם אפשרות לחריגה של 100 שח מהתקציב לא חייב שיהיה שקט ואין צורך ב OC ובמערכת הפעלה כולל ציוד היקפי (ללא רמקולים) ועדיפות למסך 21 HD

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by liortaib,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא גיימינג אבל בנוסף ישמש להצגת תכני HD ועבודה משרדית קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משחקים מיוחדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by X-BLADE,

שלום, אני צריך מחשב לשימוש משרדי. אין צורך בכרטיס מסך\ספק כח\ציוד הקפי\כונן DVD(אבל יש צורך במארז). יש לי בנפרד. (ספק ליברטי 500, כרטיס מסך geforce8800gt (למרות שלא מעניין אותי גיימינג)). אין צורך במערכת הפעלה או תוכנה כלשהי. כונן קשיח מספיק 500GB. הדגש שיהיה מהיר ביותר לאפליקציות משרדיות (אינטרנט,PDF,WORD,סרטים,תכנות) ושיוכל להריץ הרבה תוכניות כאלו במקביל בלי להתקע. חשוב לי שלא תהיה התפשרות במעבד, שיהיה מהיר ככל האפשר. (אשמח לשמוע כמה מעבדים, והאם הפרש המחירים שווה את הפרש הביצועים). אני דיי קצר בכסף אז עדיף לחסוך כמה שיותר (עם זאת, במידה והפרש של עד 500 ש"ח נותן הפרש גדול מאד בביצועים אז זה עדיף). תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, אני עורך וידאו בCINEMA 4D, ב3DS MAX, באפטר אפקטס CS5, בBoujou ובתוכנות שפחות דורשות כוח עיבוד וחומרה טובה כגון פוטושופ וסוני וגאס. קראתי את המאמר בסטיקי:"הודעה לגראפיקאים". רציתי לקבל המלצה למפרט שיוכל לעבוד עם התוכנות האלה פתוחות (CINEMA 4D ו3DS MAX לא יהיו פתוחות ביחד, כמובן, אני משתמש בכל אחד בנפרד לשימושים שונים) שכח העיבוד שלו יצליח להקטין את זמן הרינדורים, ושהמחשב לא יחליט לצאת מהכרה כשאני סוגר אחת מהתוכנות. המפרט אמור לכלול מסך להלן תשובות לשאלות כפי שמפורטות בסטיקי "-=כללי פורום מפרטים=- נא לקרוא לפני פתיחת נושא" 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב, אבל אם התקציב מאפשר ביצועים גבו…

• 14 תגובות
    • 4k צפיות
  14. שלום חבר'ה, המחשב המפלצתי שבניתי במו ידי לפני שנים הפך לכלבלב וסוף סוף צברתי תקציב לקנות מחשב חדש בין השכר דירה\רכב\דלק\לימודים וכו'... אני כבר לא מתמצא כמו פעם אבל התחלתי קצת לשוטת בפורום שוב ולבדוק מה מומלץ יותר ומה פחות, הרכבתי מפרט חלקי שאני צריך, חלק מהחלקים אני אקח מהמחשב הישן (ארד-דיסקים וציוד היקפי) אבל הנה השאלון כדי לסגור את כל הפינות 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שמביא את התמורה הכי טובה למחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדי…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לרכוש נייד שישמש בעיקר בבית כך שהגודל והמשקל פחות קריטיים, שימושים עיקריים - אינטרנט, אופיס, סרטים. ראיתי שבסביבות 2700 האופציות מבחינת מחשבים חדשים הם של acer / msi / gigabyte מצד שני חשבתי לגבי האופציה של יד שניה - מצאתי לדוגמא מספר מחשבי dell 1525 במפרטים שונים (מעבד 1.86/2 ghz, זיכרון 2/3 ג'יגה, דיסק 250, כולם עם כרטיס מסך בסיסי), כולם נרכשו בחצי שנה האחרונה - חלקם בארה"ב וחלקם עם אחריות של מעל שנתיים בארץ ונראה שניתן יהיה לרכוש במחיר של 2300-2700. (כמובן שביד שניה אני אבדוק לגבי האחריות ואת תקינות המחשב) מה המלצתכם? שאלה באופן כללי לגבי כרטיסי מסך - האם לשימושים שצויינו חיוני שיהיה כרטיס מסך איכותי יותר מהכרטיסים המובנים כדי להינות מהמחשב לפחות שנת…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by card,

שלום נתקלתי כבר בנטבוקים שהם ללא מאוורר, ורציתי לשאול אם יש גם לפטופים ממש(כלומר לא מעבד Atom) שבאים בלי מאוורר? תודה card

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. מחפש מחשב חזק שיכול להריץ תוכנות Avid, Adobe וכדומה ויוכל להריץ גם משחקים חדשים. הכרטיס מסך צריך להיות של Nvidia לא כי אני מעריץ שרוף אלא התוכנות הנ"ל (לפחות Avid) תומכת בהם יותר טוב. אין צורך בציוד היקפי כמו מסך ומארז אבל צריך ספק, חשוב אם אפשר שיהיה כרטיס קול (לא חייב הכי איכותי) אחר מה Realtek שבה מובנה על gigabyte. דבר אחרון, צריך הארד דיסק גדול מקווה שאפשר לעמוד באתגר של המפרט בגדר התקציב. אשמח לכל עזרה!

• 14 תגובות
    • 962 צפיות
  18. שלום אנשים, מבוקש מפרט עבור ילד בן 14-15, בן של מכר שלי: הוא ביקש הצעה ממרדנית מחשבים, וקיבל את ההצעה הבאה: (המוכר טען שמדובר ב"מפרט עבור חבר שלו") מארז: Termaltake soprano שחור עם דלת שקופה. VB1000BWS ספק כח: HUNTKey 550w V-Power 120mm ACTIVE PFC (2yw) זכרון: KINGSTON DDR2 2GB 800MHz PC6400 דיסק קשיח: SAMSUNG 500Gb S-ATA2 Eco Green 16mb (3yw) מאורר: OCZ TvanQ High performance cooler מאורר מיוחד ל AM2/775/939 כ.מסך Palit Geforce GTX 260 896MB DDR3 448BIT dual dvi + hdmi מעבד: Intel Core 2 Duo 3.0GHz (E8400) 6MB 1333FSB לוח אם: GIGABYTE EP43-DS3L (iP43-Quad-DDR2) L1G ==================== כל זה יוצא 3090 ש"ח במזומן. עד כאן המפרט שהוא קיבל אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הנ"ל ו…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by assaf897,

קנו לי מחשב של DELL עם intel graphics 3000 HD, והיו גם כאלה עם Geforce 525. רציתי לדעת מה ההבדל בינהם בתכלס? אני רוצה שאוכל לשחק משחקים כמו שצריך, פיפא וכאלה....

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב חדש בשובי של 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי (אני רוצה כרטיס טלויזיה ויש לי שאלה האם זה כדי לעשות ?) המחשב יהיה בעיקר להורדות צפייה בסרטים וסדרות , משחקים וגלישה באינטרנט אני רוצה שהמחשב יהיה שקט ואני רוצה מארז שטוח (האם זה כדי וכמה זה עולה ?) עכשיו בקשר ל-OC אני לא ממש יודע מזה - תסבירו לי מזה והאם צריך וכדי לעשות את זה אני רוצה שהיה שידרוג מפרט בעתיד זהו בעיקרון אני רוצה שהיה לי מחשב טוב מאוד מהיר וחזק אני שומר הרבה שירים ותמונות אז צריך שהיה זיכרון וטוב ואני רוצה שהאינטרט יעבוד מהר אם זה קשור אז אם תעשו לי מפרט לפי כל הצרכים זה היה טוב מאוד ותודה מראש

• 14 תגובות
    • 989 צפיות
  21. אני עובד בצילום, והנושא שאני משתמש בו הוא גרפיקה.. השימוש של המחשב שאני מעוניין לקנות הולך להיות נטו לעיצוב תמונות. התוכנות שאני משתמש בהן יהיו בעיקר Photoshop CS5 וPLUG IN בתוכו שנקרא Topaz (למי שלא מכיר, זה דינוייזרים וכו') עכשיו יש לי מחשב נייח בבית שאני עובד איתו, והוא בעיקרון "סוחב" את כל מה שאני מריץ והביצועים שלו מספקים אותי אפשר להגיד, והמפרט שלו הוא כזה: I7 2600 3.4hz DDR3 16GB RAM לוח אם: ASUS P8P67 Geforce 550 TI עכשיו בעיקרון אני מחפש מחשב נייד שיתן לי את אותם ביצועים, או אפילו יותר טובים בתקציב שהוא עד 13 אלף שקל.. המליצו לי על סדרת Alienware של DELL ואפילו חקרתי את זה קצת והדגם M18X באמת הרשים אותי מבחינת נתונים, אבל אני גם לא יודע באיזה תכונ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום אני צריך עזרה בהרכבת מפרט, התקציב הוא 7700 ש"ח.. אין סיכוי שאעשה OC, המחשב הוא בעיקר למשחקים, רוב המשחקים שאני משחק הם פיפ"א וכאלה מה שלא מצריך מחשב חזק במיוחד.. אבל אני רוצה גם לשחק במשחקים כמו Flight Simulator X מה שדי משנה את התמונה.. בתקציב כלול המחשב עצמו, מסך LCD שלא יהיו בו מריחות כלל!, מקלדת ועכבר אלחוטיים, ורמקולים פשוטים.. שבוע מבורך. ד"א אני מאשדוד אז IQPC זה מעולה, אבל אם צריך אין בעיה גם לפצל חנויות..

• 14 תגובות
    • 994 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, SC2, MW, Arkham City -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 26' 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Ultra 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. פתחתי נושא דומה בעבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=454314.msg3881997 (לפני 5 חודשים), העלנו מאז את התקציב בכ600~ שקל בערך לטובת רכישת מחשב ומסך איכותיים יותר. אני מתאר לעצמי שהשוק השתנה בחודשים האחרונים, המחירים השתנו ולכן אני פותח את הנושא מחדש. היי, המחשב ישמש בעיקר ילדה בת 11-12, לצורכי אינטרנט, אינסטנט מסג'ינג, ומעט משחקים (סימס 2-3, פיפא 10, קאונטר סטרייק ואולי משחקים קצת יותר כבדים, אבל לא משחקים של גיימרים). עדיפות למחשב שקט, שרוב החלקים יהיו מותגים עם אחריות, לוח אם טוב (שלא נתקע עם לוח אם שמסרב לפעול עם באגים מעיקים ושום דרייבר \ ביוס יעזור).. אם יש אפשרות להכניס מעבד i5 \ i7 זה יהיה מעולה (למרות שקשה לי להאמין). ללא ציוד היקפי (אם מגיע עם, לא נתנ…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, אני מתכנן בעוד כשבועיים לרכוש מחשב חדש כשאחזור לארץ. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים העדכניים ביותר בתקווה לשחק על ההגדרות המקסימליות חלק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 מסך 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. ה…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.