עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מתחיל ללמוד שנה הבאה הנדסת חשמל. בהתחלה הייתי די נחוש לקנות מחשב נייד ממש טוב אבל עם הזמן זה ירד לי אחרי ששאלתי חברים שלומדים הנדסה עד כמה הם משתמשים במחשב.. יש לי מחשב די טוב בבית, אז אני צריך מחשב תכלס לאינטרנט ואופיס, ושיהיה קל משקל. מצאתי את המחשבים של VIZIO http://www.vizio.com/thin-light/specs בהתחלה רציתי ללכת על הדגם שעולה 1100 דולר אבל אני חושב ללכת על ה 600 דולר בסופו של דבר.. 2400 שקל, קל ואני חושב ש i3 יספיק. קראתי את הביקורות, אני יודע שהמקלדת סבירה וגם הטאצ'פד, והסוללה מספיקה ל5 וחצי שעות. אבל עדיין אני חושב שזה שווה את הכסף (או שאני טועה?). אין לי באמת נסיון עם i3 ועוד במחשב נייד ולכן אני שואל כאן. עד כמה זה מגביל אותי העניין עם ה i3? אנ…

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  2. Started by elibegi,

שלום לכולם! אני מחפש מחשב לסטודנט ב1100$ בערך חשוב שיהיה קל - 2.5-1.5 קילו. שיהיה מחברה טובה. כונן קשיח לפחות 80 GB צורב DVD עם כל החיבורים bluetooth פחות קריטי אבל נחמד אם יהיה 802.11 /g חריץ לSD בעדיפות 1G זיכרון Intel Core 2 Duo 1.66GHz לפחות סוללה - שתחזיק כמה שיותר - לא תמיד יש שקע פנוי באוניברסיטה... משמש אותי בעיקר ללימודים לכן חשוב מאוד שיהיה קל בעיקר ליישומי אופיס ואינטרנט אך גם לתוכנות לעיבוד תמונה וסאונד (לא ברמה מקצועית) ולסרטים כמובן. ועכשיו האתגר: אני חייב את המפרט עוד היום או מקסימום מחר והכי חשוב אני רוצה לקנות את המחשב בארצות הברית. לא אכפת לי חנות פיזית או אינטרנטית גם איביי טוב - רק שתהיה אמינות מוכר גבוהה ואם אתם לא יודעים להגיד לי…

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by shg,

היי אני צריך מחשב שיכול לתמוך בתוכנות של עיצוב פנים כמו AutoCad, 3D Max, Arch Plus, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop התקציב שלי הוא כ-4000 ש"ח תודה שחר

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  4. שלום, מעוניינים לרכוש מחשב נייח לשימוש קל מאוד (מיילים, קצת גלישה, ואופיס. בלי סרטים ומולטימדיה) שיחליף את הגרוטאה הישנה. מצאנו את זה: http://ksp.co.il/?uin=15931 האם טוב? האם יש משהו יותר משלם ומומלץ בטווח המחיר? תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4,000 ש"ח, לא ניתן לחרוג. אני מאמין שלצרכים הנ"ל צריך משמעותית פחות, אז שמתי את המחיר הזה כחסם עליון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, מסמכי WORD, צפייה בתמונות. בנוסף יש שימוש רחב בתוכנת יצירת אלבומים שנקראת book2u. הייתי מעוניין גם שתהיה אפשרות לשימוש מאוד מאוד (מאוד) קל בפוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? חשוב SSD, חשוב 8GB ראם מינימום, חשוב שיהיה אחסון 1TB מינימום (יכול להיות בכונן רגיל לצד SSD למערכת ההפעלה), חשוב מקל…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by yitzchaking,

אני מתלבט האם כדאי לי לנצל את זה שאימי נמצאת בארה"ב ולבקש ממנה לקנות את ה RX480 . היא חוזרת עוד כשבוע ולכן אני צריך להזדרז עם העניין. אין לי עדיין מחשב לחבר אליו את הכרטיס... אבל אני רוצה להקדים ולהשיג את הכרטיס יחסית בזול. ( כ-230$?) ולקנות מחשב בארץ ללא כרטיס מסך. 1. האם זה כדאי? 2. האם יש חלקים אחרים שכדאי ואפשר לבקש ממנה לסחוב? 3. לגבי הכרטיס עצמו איזה חברה הכי איכותית? (ג'יגהבייט, אסוס וכדו')

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Kanji,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 5900 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? רזולוציה דיי נמוכה, 1024*1280 יש מצב לשדרוג בזמן הקרוב אז תנסה לא להתייחס לזה. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כמו AION, L4D2, וכל מה שיש היום. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוני…

8. Started by Moshe36,

אני צריך מחשב נייד הנה טופס מפורום אחר כדיי שתבינו את הראש שלי.. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? -לא מהארץ או מחו"ל: -אממ ארץ? חחח תקציב: 2000-2500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: אממ תגידו לי כמה צריך אני אברר.. יד ראשונה\שניה: חדש חנדש זמן אחריות רצוי: אממ לא יודע,כמה שיותר יותר טוב לא? חברת המחשב הניד המועדפת: don't ask me מערכת הפעלה רצויה: ווינדאוס 7 כונן קשיח מועדף: לא יודע רק שיהיה גדול משקל הנייד המועדף: לא חושב שיש גודל הצג: לא מבין זמן סוללה רצוי: כמה שיותר יותר טוב.. צבע המחשב הרצוי: לא יודע אפשרויות נוספות במחשב: לא יודע מה מטרת שימוש המחשב? אמממ בעיקרון אני רוצה מחשב מהיר עם דיי הרבה מקום שלא ייתקע לי, אני בעיקר שומע שירים וב…

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  9. שלום לכולם, הנה שני המפרטים שמצאתי בטווח המחיר שלי עד 3500 אשמח להמלצות אם יש כאלו במיוחד לגבי כרטיס מסך ולוח אם.. נראה שבטווח מחיר שלי נמצא כנראה רק GTX550 והמעבד המשתלם ביותר ביחס למחיר הוא I7 3770 לפי אתרי מדידת ביצועי מעבדים.. 1. מה התקציב - 3500 2. מה שימושי המחשב - שימוש כללי: מיועד בעיקר לאנימציה תלת מימד\ מקס\ זיבראש \ פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי - ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח(לוקח מהמחשב הישן) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 5/6 לא קריטי אבל יהיה נחמד אם הוא יהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק -לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס /הרכבת מחשב בחנות? חלונות 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אי…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by innab,

אחרי מחקר הגעתי למחשב הזה. ברצוני לדעת אם כדי לקנות אותו לצורך עבודה משרדית : גלישה באינטרנט ו office בתודה מראש אינה

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  11. שמעו , אני קונה בזמן הקרוב מחשב חדש, אני צריך שתגידו לי אם המפרט הזה טוב: AMD A64 Venice 3000 DFI nF4-DAGF 939 Powercolor Radeon X800XL 256MB DDR 256 BIT VIVO PCI-E A-Data 1024 DDR 400 Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Blue Screwless HEC (Herolchi) 400LTD 2 fan Low-Noice Power Supply Liteon 16/48 Retail DVD-ROM Microsoft K4900124 Multimedia Keyboard Microsoft OEM Optical Mouse זהו זה..מסך , רמקולים והארדיסק כבר יש, איך המפרט? יש משהו שאפשר לשפרלהחליף במשהו אחר? בעיקר יש לי התלבטות בקשר ללוח אם.. תודה מראש

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ב10,000 כולל מסך והשאלה שלי אם הכסף יספיק למעבד של 4 ליבות של אינטל ההכי חזק-extrime (נירארה לי שזה ההכי חזק לפי מה שאני יודע...)כאשר כל ליבה 2.400 אני חושב וזה ניקרא משהו עם q6700 ובנוסף למעבד הזה תוסיפו את הכרטיס מסך החזק ביותר של nividia-8800 gtx האם הכסף יספיק למחשב כזה חזק כולל לוח אם רציני וספק טוב? והאם מחשב כזה טוב למשחקים לפי דעתכתם? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  13. Started by roi.amitay,

שלום לכולם, הרכבתי בעזרת הפורום מפרט למחשב שאני סגור עליו. התחלתי לברר רכיב רכיב איפה כדי לי לקנות.... אותו מפרט בדיוק עולה כמעט 1500 ש"ח פחות ב .KSP... אני שונא את החנות הזאת אבל בכזה הבדל משמעותי והעובדה שאני קונה חלקים ומרכיב לבד..... הפחד הכי גדול שלי זה לקבל חומרה לא תקינה ואז שבאים להחליף הם אומרים שאני הרסתי את החומרה כי אני לא יודע להתקין או משהו בסגנון. מה שלא נראה לי... האם כדי? :-\

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  14. שלום, אני סטודנטית וצריכה עזרה למציאת מחשב נייד ללימודים. אני לא מבינה בזה הרבה ואשמח אם תעזרו לי. מטרות המחשב? לימודים ( מקלדת נוחה), גודל המסך: 13.3-14 לא קריטי, רק לא 15.6* משקל רצוי: בסביבות 1.7 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיהיה חסכוני במצב חסכון בסוללה, אולי 6-7 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI* בלוטות: לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח : ממוצע 500GB כונן CD/DVD צורב: כן כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא, אבל יש צורך ל-3 שנים אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: עדיף מערכת הפעלה כלולה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: Asus/Dell אני לא יודעת אם הדרישות תואמות …

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by Aviram,

אני צריך מפרט מחשב למשחקים עד 6000 שקל, ללא ציוד הקיפי (רק המחשב עצמו, בלי מסך מקלדת וכו'). אני רוצה לקנות בחוכמה כדי שואל גם לשדרג בעתיד, וגם אני לא רוצה לקנות כאשר עוד חודש-חודשיים יצאו כרטיסי מסך חדשים או משהו דומה שאני אצא מופסד, כי אני יכול לחכות פשוט תגידו לי מה המלצתכם. תודה.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  16. **טיפ: מי שלא רוצה לקרוא את כל החפירה יכול לקרוא רק את הבולד ולהבין אותו הדבר בפחות זמן!! ^_^"** היי כולם, אני צריך מחשב חדש. אני מתעסק הרבה בגרפיקה (ומתחיל עכשיו לעסוק כפרילנאס בשאיפה למצוא עבודה, רמז אם מישהו מחפש משהוP:) בנוסף רוצה מחשב שמסוגל להריץ משחקים (לא גיימר כבד מאוד, אבל כן משחק).. קצת פרטים [בשאיפה להיות מפורט בלי לחפור מדי) מבחינת גרפיקה אני עובד בעיקר בפוטושופ ואילוסטרייטור. עושה הרבה עבודות דפוס (כבד), קצת לווב, והרבה קונספט ארט ואיורים. מתכנת קל בAS3 ועושה גם אנימציה בפלאש. בנוסף מתעסק מעט בתלת (בשאיפה ללמוד ולהפוך את זה למשהו עיקרי) בתוכנות זיבראש ו3DStudioMax. מבחינת משחקים יהיה נחמד לשחק ארקהם סיטי בכמות פריימים מכובדת, או דארקסיידרס2. אלו סתם דוגמאות.…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Zod,

צריך מפרט ב 4.5K הוא יהיה במיוחד ל css. שמעתי שליבת san diego ממש טובה למשחק הזה... צריך גם מסך Lcd. תודה אההה צריך מ ksp

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  18. המחשב שלי מת, ואין לי כוח להחליף את לוח האם.... -יש לי צורב - יש לי שני הארדיסקים (160GB ו 500GB) - יש לי כרטיס מסך 8600GT אני צריך: - מעבד (חשבתי על E5200 ולעשות לו OC עצבני ככל שניתן עם אוויר) - לוח אם( יש לוח זול שיתמוך ב OC)? - ספק -מארז -זכרון (רצוי מאוד 4 GB). -בעתיד אחליף את כרטיס המסך סביר להניח, אבל כרגע זה התקציב יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  19. http://www.harveynorman.com.au/computers-tablets/computers/laptops/hp-envy-15-as043tu-15-6-laptop.html http://www.harveynorman.com.au/computers-tablets/computers/laptops/hp-ac659tx-15-6-laptop.html

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by galgul,

למשחקים, מולטימדיה. צריך מחשב בלי בעיות חימום! בלי מסך. אשמח לקבל את כתובת החנות על הדרך. חובה 1 GB זיכרון 667 MZH או איך שקוראים לזה..

21. 3500-3700 שקלים .. 2. גיימניג משחקים כבדים מאוד .. GTA IV CRYSIS FARCRY COD5,4 FIFA09 NBA2K9 3. לא 4. יש לי מסך PROVIEW 22 אינץ' לא יודע אם הוא HD 5. רוצה לקנות בKSP .. 6. עיצוב לא חשוב .. קירור אתם יודעים בדרך כלל במעבד .. קירור צריך למשחקים אני חושב מעדיף שיהיה שקט יחסית כי הוא בחדר ואני ישן איתו דלוק לפעמים .. 7. רק הרכבה אני צריך . 8. לא . 9. שקט לא דממתי אבל שיהיה שקט .. אם זה מייקר מאוד אז תגידו לי בכמה ופשוט תתנו לי מפרט בלי זה אבל שאני ידע כמה זה היה אמור לעלות לי 10. בעתיד רק אם תתנו לי מעבד שאצטרך לעשות לו או משו .. 11. אמרתי כבר את המשחקים ואת גודל המסך .. הרזולציה שלי כרגע היא : 1024 על 768 פיקסלים ואפשר עד 1680 על 1050 פיקסלים .. תודה על העזרה חברים ! ואש…

• 45 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by AlexG Respect,

אז ככה לחבר שלי נשרף לוח האם יש לו מחשב לא ממש חדש AMD 1500 אממ והמעבד לא עובד טוב אז גם אותו הוא צריך להחליף אממ אז בחנות יעצו לו לקנות: AMD athlon 64 3000 venice 939 GA-K8U 939 SB/lan/SA/USB ו כמובן גם - p4 / amd atx 500w המחשב מיועד למשחקים תוכנות וגרפיקה (ואינטרנט) ... כפי שהבנתם זה להכל... המחיר הוא : 1626 מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  23. חייב תשובה מיידית .....לאובר קלוק מתון !! עדיף ה 6600 או יספיק לי 6400 ? מה לגבי זכרונות 667 או 800 ? לוח ....יספיק ה GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX ?

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  24. שלום ברצוני לרכוש מחשב בסכום של כ 2000 עם חריגה של מקסימום 300/500 ש"ח, ניסיתי המון זמן להרכיס משהו עם מעבד E8400 שהבנתי שהוא מצוין אבל רק המעבד והלוח אם יוצאים ביחד 1200 ש"ח... אני מתכוון להריץ משחקים בינוניים ולא חשוב לי שההגדרות יהיו על הכי טובות (משחקים כמו FOOTBALL MANAGER, PES וכו') תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 24.05.2009 בשעה 18:43:06 מצטער, שכחתי להגיד שחשוב שלא יהיה רועש, אבל לא קריטי אם טיפה נשמע אותוושהסכום כסף הוא ללא ציוד היקפי וללא מסך

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  25. * מטרות המחשב? שיתאים להפקת מוזיקה, סרטים ואינטרנט. (שיריץ את התוכנה קיובייס עם הרבה כלים ואפקטים) * גודל המסך? רק שלא יהיה קטן מדי * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ שיהיה זמן סוללה ארוך, לדעתי 4 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמות נורמאלית של כניסות USB * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320, עדיפות ל500 ומעלה. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות ישראלית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה. אין צורך בכרטיס קול מיוחד, יש לי חיצוני.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.