ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
-
שלום, מבחינת מחשב אני מתכוון לקנות בקרוב מאוד מחשב חדש דנדש. רציתי לדעת על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? חשבתי על NVIDIA מסוג 8800 עם 512M וZALMAN לקירור (יש דגם כזה). הבנתי שלATI אין עדיין דגם מקביל עם קירור, אבל אמור לצאת בחודש הקרוב. איזה דגם מומלץ במחיר שבים 1000 ל1200 ש"ח? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המחשב הזה מהמבצע של אלקטרה ומשום מה אני לא מצליח להפעיל את המצלמה המובנית שיש בו. הוא הגיע כשמותקנת בו התוכנה CRAZYTALK CAM SUIT וכשאני נכנס אליה היא מודיעה לי שאין שום מצלמה במחשב. וכשאני נכנס בלוח בקרה ל"סורקים ומצלמות" אני גם לא רואה שיש איזושהי מצלמה מותקנת במחשב. איך אני מפעיל את המצלמה במחשב הזה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני זקוק לעזרה קצת מוזרה. לצורך עבודת תרגום אני צריך לדעת האם יש אפשרות להציג את תפריטי המסך של צגי HP שנמכרים בישראל גם בעברית. הכוונה היא לתפריט שמופיע כשלוחצים על כפתורי הכוונון שעל המסך עצמו ולא תוכנות ניהול מסך שמתקינים במחשב או הגדרות המסך של Windows. אני לא נמצא בישראל ולכן לא יכול לבדוק בעצמי, ו-HP לא עובדים עד יום ראשון ולכן אי אפשר לפנות גם אליהם לצורך תשובה. תודה תודה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב ישן P3 733 MHZ אם 128 SDRAM , (בקרוב) GF2 MX 400 ,אין לי מושג אם הוא בא אם TV-OUT או בלי. הצעתי לאבא שלי שבמקום לקנות DVD אפשר להרכיב את המחשב בתוך מארז קטן והוא יהי כמו DVD ושאפשר לשחק בו וכו... המארז הכי קטן וזול שראיתי עד עכשיו זה זה (מישהו יודע אם הוא בא אם ספק כח ?) : http://www.pch.co.il/docs/pd552418863.htm הרדיסק 80 GIGA של WD או 40 (תלוי בהשקעה הכספית ) הלוח אם הוא די ישן http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=111 כונן DVD כבר יש לי , איך אפשר לקרר דבר כזה קטן ? יש לכם עצות ? והכי חשוב הוא : איך לחבר את המחשב לטלויזיה ? יש ברשותי ממיר של יס והטלויזיה תשמש בתור המסך כמובן בגלל שהמחשב יהיה ממוקם בסלון , האם אנ…
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מדובר במחשב שאמור להיות מדיה סנטר + מכונת משחקים , מתחבר ל- LCD בחדר , ובמקביל מחובר לעוד מסך LCD 17 . אמור לשמש גם לעבודות עריכת וידאו וגרפיקה , ופיתוח של אתרים\תוכנות . התקציב עד 9K , יש לי כמה ספקות , 1. בקשר לכרטיס מסך האם עדיף את מה שרשמתי במפרט או את ה- 8800 GTS 640 , השימוש העיקרי של הכ.מסך הוא משחקים והורדת משימת עיבוד HD מהמעבד . 2. בקשר לזיכרונות האם לקחת במהירות 800 או שמספיק 675 . שוב עבודות גרפיות ועריכות וידאו . הכוונה העיקרית היא שתהיה אפשרות להריץ מדיה סנטר או סרט וידאו FHD במסך אחד ולעבוד במסך השני בפוטושופ או ב- VS . אודה לכולם על העזרה. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1542 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DQ6 ¤1158 h…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה למפרט מחשב ב1500 ללא תוכנות, ללא מסך, ללא מקלדת ועכבר. כן צריך שיהיה צורב. המחשב יהיה מחובר רק למסך טלוויזיה ולא למסך מחשב - האם זה ריאלי שיש במחיר הזה גם כרטיס מסך עם יציאת HDMI? הדבר הכי כבד שאני צריך שהוא יעשה זה ינגן בעתיד הרחוק סרטים ב1080P. האם זו בקשה מציאותית בטווח המחירים הזה? בחיפושיי באינטרנט נכנסתי לKSP שם יש להם מפרטים מומלצים. מצאתי שני מפרטים שנראים טוב מאוד, גם המארז יפה ויש צורב ולפי התאור גם כרטיס מסך עם יציאת HDMI. ______________________________________________________________________________________________ מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, התבקשתי להמליץ על מחשב נייד אשר ישמש לצרכים משרדיים. יש בקשה למחשב שהוא יחסית קל מבחינת משקל. מעבר לזה אין דרישות מיוחדות. התקציב הוא כ-3500 ש"ח, אך מכיוון שמדובר במחשב שיירכש על ידי חברה, ניתן לחרוג מעט. אודה להמלצותיכם.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב כזה Intel Pentium 4 Prescott (mPGA-478) 3.00Ghz Micro-star (MS-6788) i865P/PE/G/i848P GeForce 5200 APG 64mega DDR-SDRAM 512M לא יודע יותר פרטים עליו... אני רוצה לנהחליף בו חלקים כדי שאני יוכל לשחק בו משחקים.. אתם יכול לעזור לי בזה? מה אני צריך להחליף?
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אז ככה הייתי אצל מרדנית. השתכנעתי לקנות E6300 בגלל הביצועים שעדיפים בהרבה על פנטיום D למרות ההבדל הלא רציני במחיר ובגלל החסכון בחשמל. המחיר שהם נתנו לי הוא 1064 ש"ח. הם הציעו לי לוח אם GIGABYTE 965P-DS3 ב 800 ש"ח. זכרון DDR2 667MHZ הדרישות מלוח האם הן 1. לא מעונין באוברקלוקינג 2. לא גיימר , גם כרטיס מסך בילט אין יספיק האם כדאי להתפשר על לוח מבוסס 945? האם יש לוחות זולים יותר שמבוססים על 965 והאם הם נחותים יותר מ GIGABYTE 965P-DS3 ?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? :3150 מקסימום 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) : מטרות המחשב הם בעיקר משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך בלבד 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אני צריך רק צורב כרטיס קול אין תקציב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?ksp אני קונה רק משם 6. האם נושא הקירור וה…
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-100 ש"ח, אך אני פתוח להצעות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש הוא בעיקר לאינטרנט, מוזיקה וסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני ממחזר את הכונן האופטי, כונן קשיח, עכבר, מקלדת, מארז וכרטיס קול Asus Xonar Essence STX. רכיבי המחשב למעט כרטיס הקול נרכשו לפני כ-5 שנים ומהתייעצות עם חבר לא אמורה להיות סתירה של רכיבים, אם מישהו חושב אחרת אקח לתשומת ליבי ואנסה להביא יותר …
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום יש לי תקציב של 2000 ש"ח (פלוס מינוס...) אני מחפש מעבד AMD ששווה פחות או יותר לפנטיום 4 במהירות 2.8-3 ,וכמו כן לוח אם מתאים בנוסף אני מחפש ג'יגה זכרון. הייתי רוצה המלצה על דגמים+מחירים+חנויות אם ניתן את כל שאר פרטי החומרה יש לי יש לציין שיש לי כרטיס המסך שלי 9600XT והוא AGP , כך שעל לוח האם להיות תואם. המחשב בהחלט ישמש גם למשחקים (world of warcraft וכו') בנוסף לעבודה רגילה אשמח להמלצות יום טוב לכולם
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה מפרט עד 9500 ש"ח לענייני עבודה בעיצוב, משחקים עבודה בכלל. אני צריך מחשב חזק. *יש ברשותי ההר דיסק 160 ג"ב - אני רוצה להגיע ל1 ט"ב . *יש ברשותי צורב DVD ככה שאני לא זקוק לעוד אחד . נקודות חשובות: מארז גדול יחסית עם הרבה מאוורים וקירור. ספק כוח חזק, אני זקוק לספק חזק (בסביבות ה450 ש"ח). תודה מראש, Psoriasis.
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
חוות דעת|מה אתם אומרים על המפרט הבא של הלפטופ?האם הוא יספיק לגיימינג קליל? המחשב הוא מחשב נייד של HP נמכר בוואלה שופס ב3100 שקל האם המחשב הנייד הזה יוכל להריץ משחקים בצורה סבירה כמו פיפאפ 2011 כמו פרו 11?? מחשב נייד HP G62-b40EJ XF212EA Notebook מעבד Intel® Core i3-350M 2.26GHz מסך "High-Definition LED HP BrightView Display 15.6 כרטיס גרפי ATI Mobility Radeon HD 5470 Graphics זיכרון 4GB DDR3 כונן קשיח 500GB 5400RPM צורב Light Scribe SuperMulti DVD±R/RW תקשורת אלחוטית Intel 802.11 b/g/n Bluetooth מצלמה ומיקרופון מובנית HP TrueVision Webcam קורא מדיה דיגיטלית 5 ב - 1 מערכת הפעלה Windows® 7 Home Premium 64-bit צבע - לבן עם דפוס פריזמה שנה אחריות ע"י…
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
Core 2 duo e8400 Arctic freezer 7 pro gigabyte EP45-DS3 160GB HDD HEC 500W 4GB DDR2 כרטיס מסך 8600GS כונן DVD RW DUAL LAYER והמארז הבא: http://www.bjorn3d.com/2008/08/tagan-monolith/#.USaXiFcxroU שעלה לי בערך 500 ש"ח בשימוש בערך שלוש שנים
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
צרכים: שיהיה כמה שיותר קל, ואמין, יציאת SVIDEO חובה, ניגון HD גם (HDMI זה פלוס), מסך לא מבריק גם יתרון אבל ספק אם באמת אשתמש בו הרבה בחוץ. רוב השימוש יהיה סרטים ושימוש משרדי. אלו שמשכו את תשומת ליבי הם: LG R405-A.C216E מחיר: ב-3900 ש"ח (לאחר תוספת של 200 ש"ח לשלוש שנים אחריות). יתרונות: כונן קשיח 250GB, שלוש שנים אחריות במחיר סביר, בין הקלים בין ה-14" ב-2.3KG, משטח עכבר חביב לשימוש. חסרונות: מעבד מיושן באס 533mhz, ויסטה בייסיק, מראה ככה-ככה, הכי מפריע לי הבטריה - אני לא מוצא מידע כמה זמן היא מחזיקה, כמעט אין עליו מידע כמו שצריך ברשת גם לא יודע אם הוא חם מדי או מרעיש, מסך מבריק. LG קצת חדשה בתחום הניידים. HP DV2750ej מחיר: בערך 4000 ש"ח למזומן עם שנה אחריות (שידרוג …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני יודע שאתם תנסו לא לחרוג, אני ארשום 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות תדיר-כבדבגנו לינוקס. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3 , Watch_Dogs, כל דבר שVALVE יזרקו עלינו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש איזה לוח אם עדיף ל INTEL Pentium 4 - 3.0 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL 1.ABIT IC7-G (875P) - ATX - ש"ח 894 2.ASUS P4C800 (875P) - ATX ש"ח 1059 ניראה למרות ש ABIT יותר זול הוא יותר מומלץ פה . לגבי המעבד שמעתי ש - Prescott מתחמם ופחות טוב ( האמת שהוא טיפה יותר זול ) האם זה נכון ? דיסק קשיח :Maxtor 120GB-8MB - 7200RPM S-ATA או WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA לשניהם 3 שנות אחריות . כרטיס מסך : (אני לא משחק הרבה ) התלבטות בין : SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail או LEADTEK - Geforce FX 5700 256mb DDR VIVO - Retail שמחירים כמעט זהה - אל תגידו 9800 כי זה עוד 500 ש"ח שאין לי תודה אשמח לקבל תגובות .
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זה מה שהצלחתי להרכיב עם חריגה קלה הכרטיס מסך שיש לי זה Geforce 460GTX אני כנראה מחר אלך לקנות את המחשב אבל אני זקוק לחוות דעת נוספת מה דעתכם
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני יכול לגבות מידע ששמור על ארדיסק של מחשב נייד? (QttP אחי, זה לא אותו נושא על הארדיסק. אל תאחד לי נושאים בבקשה) תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני לא מחפש מחשב למשחקים...אלא שיהיה נוח לנסיעה בדרכים, ויעיל: לא כבד מדי, בעל חיי סוללה ארוכים ולא איטי.. (שימושים אחרים: שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים, יצירת מסמכים, עם חיבור לאינטרנט ADSL/CABLE/אלחוטי)...התקציב הנתון לי הוא בסביבת ה5000... IBM ThinkPad R50e Pentium M 725 1.6GHz 15" Home מעבד Intel® Pentium® M 725 1.6GHz Clock Speed 2MB L2 Cache 400MHz Front Side Bus 90nm Architecture מסך: "15 TFT 1024x768 זיכרון 256MB עד 2GB דיסק קשיח - 40GB כונן - DVD-RW X24/X24/X24/8X קבוע משקל נשיאה: 3Kg , לא נתמך ע"י port replicator סוללה: 4 שעות, תקשורת: מודם 56K / כרטיס רשת 10/100 מובנים , כרטיס אלחוטי מובנה Wi-Fi 802.11b/g זיכרון מסך: ( 32-64MB Intel Extreme 2 g…
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד למשחקים ולשימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר סימולטורי טיסה, אבל גם משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד ב-3000 ש"ח, מיועד בעיקר לוורד, כמובן שרצוי שיעבוד גם ביישומים מעט כבדים יותר...- אבל הפרמטר הכי חשוב הוא נוחות וקלות נשיאה כרגע הכיוון הוא lenovo כלשהוא... מחכה להמלצותיכם, תודה
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לאחר העזרה שלכם (תודה ליותם ולרוני בעיקר) הגעתי למפרט דיי נחמד לגיימינג ופוטושופ: מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box ¤414 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1176 לוח אם ASUS M2N-E ¤575 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575 כונן קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB ¤284 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600JS זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 ¤224 http://skypc.co.il/product.asp?pid=24730 כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe ¤1761 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BFG2 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤184 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤390 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApolloB …
-
- 14 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הסיבה לכותרת המוזרה הזאת היא שלפני כמה זמן פתחתי דיון בפורום המעבדים ובסופו הבטחתי לאנשים את המפרט של המחשב… עשיתי שיעורי בית, בדקתי והתעדכנתי (לפחות החלק הזה כבר מאחוריי) והרי התוצאה: מפרט שהתאמתי בעצמי. אחריו יבואו הנימוקים והשאלות. Intel core I7 S1155 2600 3.4Ghz BOX Asus P8P67 PRO 2X4GB Corsair Vengeance Dual Channel CL8 CMZ8GX3M2A1600C8 Western Digital black 1TB 64MB cache Sata3 6Gbps – שניים כאלה. Saphire ATI Radeon HD 5670 GDDR5 1GB ספק כוח: Corsair 750W TX Windows 7 professional english OEM כונן DVD SATA. (יש לי 3 שזרוקים באיזה מקום, אני כבר אסתדר איתם). מארז: צריך המלצה. סביר להניח שהאנשים הנחמדים פה ירצו להמליץ לי להחליף חלק מהחומרה. אני מאמין שלא יהיה טעם כי יש…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-