ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
אחד החברים שלי סוף סוף החליט לקנות מחשב חדש ב4.5K הוא רוצה שהכרטיס מסך יהיה של NVIDIA כי היה לו ניסיון רע עם ATI ,שלושה כרטיסים שרופים. יש לו מסך 22"... תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב כתחליף למחשב שולחני 15.6 אמור להריץ אינטרנט תוכנות וקצת משחקים חשוב שיהיה חיבור hdmi וכשאחבר אותו לטלויזיה יוכל להריץ סרטים ב full hd ללא בעיות וללא קפיצות. אם יש כונן עם צורב dl ו מצלמת אינטרנט זה בונוס, רצוי גם כרטיס מסך נפרד תקציב עד 3 אלף
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשר לחרוג קצת אבל מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול עבודה משרדית וצפייה בסרטים לא יותר מזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה תחנת רוח 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי, אבל אפשרי לחכ…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב הבן ז*נה הזה מגיעה אלי ביום שישי : INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Gigabyte GA-8PE667 PRO Samsung 256MB DDR333 WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version SAPPHIRE RADEON 9700 ATLANTIS PRO LG X 52 PANOASONIC FLOPPY 1.44 Compucase Super Midi Tower CI 6919 הוא כבר מוכן אבל רק ביום שישי יהיה להם זמן לבוא אלי מה אתם אומרים ? (אגב המארז בא עם מאורר אחד של 120 אני הוספתי עוד 2 של 80! ) כולל WIN XP והכל סוף סוף הוא מגיעה לול
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני כמעט 10 שנים עם אותו מחשב (lenovo y50-70 touch ) ואני רוצה להשתדרג מה שחשוב לי במחשב הוא 1.אחריות בבית הלקוח 2.מפרט עדכני 3.הארדיסק גדול 4.כניסת כבל רשת (שיתמוך בסיב) 5.מפרט עדכני שיריץ כל משחק שקיים ומה שיצא בעתיד ואם אפשרי אך לא חובה שיהיה מסך מגע מתכוון לקנות באילת
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב כולל מסך, כבר השתגעתי מכל מה שקראתי ואני צריך עזרה של אנשים שמבינים עניין. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 10K, אפשרות לחריגה קלה. אם אפשר לחסוך זה מעולה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב בעיקרון מיועד למשחקים כבדים. BF3, BF:MOHW, CODMW3 ו- בלק אופס 2 שאמור לצאת בקרוב. אני מעוניין שהכל יהיה ב-ULTRA וגם בעתיד הקרוב ככה. לגבי מסך אני גם מעוניין אשמח להמלצות. האם יש צורך במסך 3D? האם זה נוח לשחק ב-3D משחקים? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במקלדת ועכבר נוחים למשחקים. יש צורך באוזניות גם. 4. האם יש רכיב שא…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך - לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ועבודה משרדית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, fifa וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציית 21.5 אינץ' רזולוציית FULL HD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר ביקש ממני לעזור לו בהפעלה ראשונית של נטבוק ASUS (1215N) כי היו עליו המון פיצ'רים ותוכנות והוא לא כל כך שוחה בחומר. כבר שבוע אני מנסה להשיג שרות לקוחות בחברת רונלייט שמייבאת ונותנת את האחריות לצעצוע הזה: אז ב-4 הימים הראשונים ענה תקליט שאין מענה טלפוני... אחרי זה התחלף התקליט שהמרכזיה מקולקלת ויש להגיע אליהם לראשל"צ. במקביל שלחנו המון מיילים של "צור קשר"... נאדה, אין קול ואין עונה.. קראתי פה המון ת'רדים שמדברים שהשרות שלהם על הפנים (מנסיוני, פראייר מי שקונה מהם) ונוראי, השאלה האם בכלל קיים שרות? מישהו קיבל מהם שרות פעם? כאילו לא שרות לתקלות (לזה יש להם הסכם עם מעבדת סרב-פרו) אלא שרות לקוחות מה שנקרא After Sale? לכל יבואן בארץ, חוץ מהקיקיוניים, יש דבר כזה או…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי הוא 6,000 שקלים א. אפשרי לנצל את כל התקציב ב. רק אם התוספות יהיו קריטיות, יש אפשרות לחריגה של עד 1,000 שקלים נוספים, כלומר, סך הכל 7,000 ש"ח. 2.המחשב מיועד לגיימינג: א. בין המשחקים שאני מתכוון לשחק בהם: Crysis 2 ומשחקים עתידיים כגון BF 3 ו- COD Modern Warfare 3. ב. איני יודע רבות על המסך שברשותי , מלבד שהוא של Samsung. יש אפשרות לבדוק את הפרטים הטכניים שלו? ג. אני מיעד את המחשב להגדרות גרפיות גבוהות. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. אין רכיב שלא הייתי מכליל במפרט החדש. 5.דרוג השקט - 9. 6.לא מתכונן OC- איני יודע איך עושים זאת. 7. יש צורך לכלול מערכת הפעלה ואופיס(עדיפות לווינדוז 7) יש צורך בהרכבה בחנות. 8.אין לי העדפה ספציפית לחנות כלשהי, אבל רצוי שזה יהיה באזו…
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עמדתי לקנות לאבא שלי את המחשב דל לטיטוד e5540 - 7682: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=14346 לאחר שביצעתי את ההזמנה התקשר המוכר ואמר שיש מחשב של לנובו שהוא יותר משתלם חומרתית, דגם lenovo g510: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13436 השימוש במחשב יהיה לצורכי עסקים ואני ממש אשמח לחוות דעת בנושא, המוכר אמר שלנובו עדיף מהסיבות הנל: מעבד 4 ליבות 4 גיגה ראם יותר אני חשבתי על דל כי אני יודע שהשירות מאוד טוב, אחריות ל3 שנים ולא 1, סוללה יותר טובה, ואומרים שהאיכות בנייה של דל היא טובה. השאלה אם היתרון פה הוא של לנובו או שמעבד 2 ליבות עם צריכת חשמל נמוכה*הוא לא חיסרון כזה גדול תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה ברשותי מארז של טרמלטק- טאי צ'י מקורר מים כולל בלוק קירור לכרטיס מסך ספק כוח ?Enermax Liberty 620W? אני צריך לקנות לוח מעבד כרטיס מסך זיכרונות ואולי גם קשיח (יש לי מקסטור 200 ג'יגה 16 מגה באפר SATA2) אני לא כל כך מעודכן בכל מה שקשור לחומרה עדכנית או במה הולך לצאת לשוק בקרוב אז הצעות של התותחים פה מאוד יעזורו לי לקבל כיוון רוב השימוש שלי במחשב הוא הורדת סרטים ועריכתם, גלישה באינטרנט, מוסיקה, תוכנות אופיס למינהן, משחקים( לא יותר מידי אני לא גיימר מושבע) אפשרות לאוברקולקינג עתידי וזהו פחות או יותר. אני רוצה להשקיע במחשב חזק ומהיר שישרת את הצרכים האלו. אין לי כל כך מגבלה של סכום אבל חשבתי להקציב לעניין בין 4000 ל6000 ש"ח העדיפות שלי (למרות שאולי היא שגויה תקנו אותי א…
-
- 36 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
מחפש מסך מחשב שישמש בעיקר לעיבוד תמונה. תקצים - 4K (גמיש במידה ויש משהו מדהים) גודל "27 (אפשר גם יותר אם התקציב מאפשר) רזולוציה - וכאן כבור הכלב - ממש הייתי רוצה UHD אבל לא בטוח אם זה יעבוד עם Dell E7440 זה יהיה די מבאס לקנות מסך טוב שיעשה בעות עם המחשב. תודה שמראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. flight simulator X, משחקים מהשורה הראשונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, ברצוני לרכוש מחשב מיני שיחובר לטלויזיה (דרך HDMI), ויהווה Media Center, אך גם יאפשר גלישה ברשת ושימוש בסיסי במ"ה (לדוגמא-עריכת מסמכי אופיס). חשוב לי שתהיה לו אפשרות להיות אלחוטי (WIFI), כי בחדר הטלויזיה אין גישה נוח לכבל רשת. יש לנו HD חיצוני שנוכל לחבר אותו למחשב, לכן גודל ה-HD של המחשב לא חייב להיות גדול. הרכישה תתבצע בהולנד. תקציב עד 3000 שח (~600 יורו) ראיתי מספר אופציות ברשת שיכולות להתאים, אבל איני יודעת מהם הפרמטרים החשובים בקניית מיני מחשב, לכן אשמח לחוות דעתכם. ראיתי אופציות של היצרנים ZOTAC, ARSROCK, GIGABYTE Intel i3 core http://www.sicomputers.nl/systemen/merk-pcs/zotac/pc-zbox-zbox-id88-plus-be-h61-intel-i3-3220t-4gb-ddr3-1600-500gb-hdd-wifi-bt-remote-e…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, שלום רב, אני צריך מפרט למשחקים ב-10000 ש"ח. אני צריך את החלקים הבאים: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך דיסק קשיח 80GB כונן קומבו(DVD וצורב משולב) מארז אני לא צריך מסך או כל ציוד הקפי.
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני מעוניין במחשב לבית, הוא ישמש בעיקר לגלישה באתרי אינטרנט (לא מעבר). חשוב שיהיה צורב (CD לא הכרח), מדפסת ומסך. אני מודע לזה שהכל יהיה בסיסי, ועדיין אני מקווה שאני אקבל מכם הצעה יותר טובה מהחנויות והרשתות (תקנו אותי אם אני טועה). תודה מראש רון 8)
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב הנייד מיועד לעבודה משרדית, כעיקרון לקורס DevOps וכחלק מזה להרים VM של אובונטו כנראה רק עבודה ב-Terminal לא משהו כבד. אני מעוניין במחשב 13.3" קל משקל עד 1KG. מתלבט בין 2 הדגמים הבאים: Lenovo Yoga Slim 7 Carbon 13IAP7 Zenbook S 13 OLED UX5304VA מה כדאי לי?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, אני מעוניין ברכישת מחשב נייד לצורך הלימודים. המחשב הזה קרץ לי רבות עקב המעבד , הזיכרון, סוללה וכרטיס המסך - הבנתי שבסדרה 8400 יש בעיות התחממות. המחשב לא אמור להריץ משחקים כבדים אלא רק PES08 ו 09 שיצא בקרוב. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXDV41030 האם יש מחשבים יותר טובים באותה רמת מחיר? האם יש איזה שהן בעיות עם האחריות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמה שווה הקירור הנוזלי שלי? Antec Kuhler H2O 950 המוצר חדש ונקנה רק אתמול (18.08.14) עדיין באריזה ועם 3 שנים אחריות ב- KSP נמכר בגלל שהוא לא מתאים ללוח אם שברשותי (הרכיבים של ה- Military Class גבוהים מדי ) KSP לא מוכנים לקחת בחזרה את המוצר כי המשחה הטרמית טיפה מרוחה... בלית ברירה נאלץ למכור אותו בתור יד שנייה. בכמה אתם חושבים שאני יכול למכור אותו? קישור למוצר ב- KSP כאן תודה מראש דולב
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב שמיועד בעיקרו למשחקים, לגלישה באינטרנט ולהדפסת עבודות. אם תוכלו בבקשה להציע לי הצעות לשיפורים בתקציב של 10000 ש"ח אני אודה לכם מאוד. רמקולים לא כללתי במפרט כי אני מתכוון לחבר את הרמקולים של המערכת סטריאו שלי (מערכת 5 רמקולים של AKAI). המפרט: Part type Part name / Price Amount CPU : Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX - [1,229 NIS] 1 Motherboard : Asus P4PE/L Intel 845PE Motherboard (533 FSB, DDR333, 5.1 Sound, LAN) - [859 NIS] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory - [1,066 NIS] 1 Hard Disc : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - [541 NIS] 1 Video Card : Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR …
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי היום ולהחליף מעבד(בתוספת קירור שקט) +לוח אם+זכרונות. מהו השילוש האופטימלי שאני יכול להשיג בעד 2,000 ש"ח (אם ניתן לחסוך, עדיף). מטרת המחשב - שימוש משרדי די מסיבי, יחד עם הרבה מדיה ומעט מאוד משחקים. חשבתי על משהו בסגנון הזה: [TABLE=class: cms_table, width: 620] [TR] [TD][TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]מק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]C4590T[/TD] [TD=width: 45%]Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪940[/TD] [/TR] …
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד מדגם toshiba satellite s50 אני מעוניין להחליף את הדיסק קשיח לכונן SSD אני לא מבין גדול לכן אני זקוק לעזרתכם איזה דגם לרכוש אשמח להמלצות מניסיונכם תודה .
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה הסוללה התחילה להיגמר ממש מהר, ובזמן האחרון התחיל להופיע לי הודעה "שקול להחליף את הסוללה". המחשב שיש לי הוא GIGABYTE W566U אם אני לא טועה זה 6 תאים. חיפשתי סוללות והם נורא יקרות ראיתי חברות ש"מחליפות" תאים לסוללות קיימות בחצי מחיר (זה בכלל מומלץ?), הבעיה שלא מצאתי חברה שעושה את זה לדגם הספציפי שלי או בכלל לג'יבייט. אם מישהו מכיר חברה שכן מתעסקת איתם או שיש לו רעיון איפה יש בזול אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
להלן המפרט הכי זול שמצאתי ל-I5 750 . אשמח לשמוע את דעתכם : מארז + ספק כח מארז הכולל יציאות USB קדמיות ספק כוח Hec 600W מעבד Intel® Core™ i5 750 2.66GHz לוח אם לוח Gigabyte דגם GAP55USB3 צ'יפסט P55 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=28010 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 דיסק קשיח Western Digital 1500GB SATA2 64MB Buffer זכרון Kingston 4096MB DDR3 1333MHz כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה X22 מאיץ גרפי Gigabyte NVIDIA GeForce 210 512MB כולל יציאת HDMI מחיר: 3315 כולל הרכבה הערה : המפרט מיועד לעריכת וידיאו בינונית , OC מתון ,וגיימינג ברזולוציה נמוכה יחסית של 1024 על 768 ברמת פירוט של MEDIUM וללא פילטרים. לא מוכן להשקיע שקל במארז …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-