ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אז ככה הדרישות שלי מהמחשב הם שיהיה בשקט בצורה נורמאלית-ז"א לא סופר שקט אבל גם לא רועש תמיכה בתקנים עתידיים כגון USB 3.0 ו-SATA 6Gb/s. לא מתוכנן OC ואני מעדיף שהרכבת המחשב תעשה בחנות ושהיה אפשר לישלוח את המחשב לבית כונן 1 טרה כרגע יש לי מסך SyncMaster 2253sw- ושיחזיק לכמה שנים טובות במפרטים שביקשתי שימו גם רמקולים כי שלי מתחילים לעשות בעיות תודה ויום טוב
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf1 ,payday 2 , farcry primal וכל משחק מחשב חדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24' 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות 2500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? office, משחקים קלים יחסית (כמו minecraft), 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 חריגה 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה בAFTER EFFECT 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? רוצה לעשות במידת הצורך למעבד, לכן מעוניין בקירור מים למעבד. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא כולל וללא הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מח…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לפורום אני באה לפה בעקבות המלצת חברה. זקוקה למחשב עד 4000 ש"ח לבתי ולי. היא אוהבת לשחק משחקי בנות כמו Sims ודומיו, אני משתמשת באופיס. יש צורך בכל הציוד ההיקפי כולל חלונות ומסך 21 אינץ. כמו כן המלצה לחנות באזור חולון בת ים תודה לכולכם
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שמעו אני צריך מפרט למחשב גיימינג עד 3800 ש"ח ללא ציוד היקפי [מקלדת, מסך, עכבר וכו'] וגם לא צריך הארד דיסק לא צריך צורב ולא צריך מארז.. אני יודע שביקשתי כבר אחד אבל התסבכתי שם עם מה מתאים למה, אם אפשר את הכי טוב שאפשר מסכום כזה.. כמובן למשחקים כמה שיותר כבדים, Crysis COD4 FC2 וכאלה.. אני יודע שהארדיסק נגיד כמו שיש לי 250GB] ועוד המארז ועוד הצורב יכול לחסוך עד 1200 ש"ח, אז תנסו להתחשב בזה.. תודה רבה =] ואם אפשר לדעת לכמה זמן יחזיק לי מחשב בתקציב כזה [כמובן בלי כל הדברים שהוספתי]
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? נראה לי איזור ה 1800 יהיה סביר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה אז כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יקנה מסך 22-24 תקציבי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני בחנתי את המפרטים שמופיעים למחשב משרדי שאתם מציעים באתר: מעבדIntel i3-2120- Tray550 פתרונות קירור למארזArctic Cooling Alpine 1165 לוח-אםAsrock H67M-GE520 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3120 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 1000GB SATA2/3550 כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסךמובנה מארזNZXT Source 210 Black/White220 ספק כחHec Cougar-RS 400W220 הבעייה שאני מחפש מחשב שיהיה פיזי קצת יותר קטן ניתן לקבל מחשב כזה ?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב, נקווה שזה יהיה הפוסט האחרון שלי בנושא :-\ בעיקרון, אני רוצה SFF שישמש בעיקר לתיכנות ומולטימדיה(בעיקר בסביבת לינוקס) וקצת למשחקים. אבל יש לי מספר אילוצים. משיקולי ניידות, אני צריך שזה יהיה SFF אמיתי, כלומר או שאטל או תואם באותן המידות בדיוק מעבד, מכיוון שהמחשב ישמש בעיקר ללינוקס, ושם יש כבר היום תמיכה אמיתית ב64 ביט, אני רוצה AMD64 מאותה הסיבה שציינתי בסעיף הקודם(ושיקולי דריברים), אני רוצה כרטיס מסך של NVIDIA, למרות שאם יש יתרון אמיתי וגדול לכיוון ATI, אני אוכל להתפשר חוצמזה, לא צריך שום ציוד הקפי(אפילו לא סידירום)... תודה מראש...
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בהמשך לנושא שפתחתי לפני כמה שבועות, אני רוצה עכשיו להיות סגור על המפרט וללכת איתו לחנות ולהזמין בימים הקרובים. השימושים הם: גראפיקה Photoshop בניית אתרים, משחקים כבדים, וכן מולטיטסקינג כבד. המחשב יהווה בסיס גם לעסק שלי שיפתח בקרוב. התקציב הוא 5K, מנסה לחסוך קצת. דברים שדרושים: 6 GB זכרון, מעבד 4 ליבות לפחות, GTX470 שכן הוא יעזור לי עם הפוטושופ ובכללי עם ההאצה החומרתית שלו. המחשב יחובר למסך FHD 37 אינץ' (טלוויזיה) ולכן אין צורך לכלול מסך במפרט, וכן לא צריך גם מערכת הפעלה, ציוד היקפי, רמקולים, או כרטיס קול. אני רוצה לשדרג את המחשב בעתיד ולכן אצטרך תושבת שתתן לי מרווח נשימה לדורות הבאים. לגבי המעבד: האם המעבד שציינתי במפרט הבא יהיה הכי מומלץ בשבילי? הבנתי שיש לו מקביל מAMD ש…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי כולם, מילאתי את הטופס (למטה) אבל דגש אחד: בטווח הזמן הקצר המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית-בייתית, וקצת פיתוח. בעתיד, אם אחליט להכנס לזה, ארצה לאמן רשתות ניורונים ולעשות דברים יותר כבדים (שדורשים בעיקר gpu וזיכרון) לכן בטווח הקצר חשבתי לקנות מעבד טוב ואת הזיכרון בסטיק בודד, בלי כרטיס מסך ייעודי וגם אין צורך בהארדיסק גדול. בעתיד אוכל להוסיף עוד זיכרון, כ. מסך, הארדיסק וכו'.. האם לדעתכם זה רעיון טוב? 1. כ-3500₪, חשוב יחס עלות\ביצועים, אשמח לחסוך ואפשר לחרוג קצת. 2. שימוש משרדי + מחקר ופיתוח תוכנה (visual studio, matlab, vmware...) לרמת התחביב. לא מיועד לגיימינג. 3-4. אין צורך בציוד היקפי, בכונן דיסקים 5. שקט לא …
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום שלום זה הוא מפרט למשחקים כבדים בהגדרות גרפיות גבוהות, תכני HD, שימוש משרדי אני משקיע בו בשביל שהמחשב יסחוב לי עוד שנים רבות התקציב 10K יש אפשרות לחרגיה יקנה מאייבורי מחשבים מכיוון שאני עובד שם האם יש חלקים שהייתם מציעים לי להחליף ולשפר? אין לי צורך בשום ציוד היקפי כמו מסך ואין צורך בדיסק קשיח חוץ מהSSD אין לי כוונות לעשות לו OC תודה! 1,690.00- מעבד אינטל 3.6GHz 10MB CORE I7 2011 QUAD 3820 1,400.00- לוח S2011 P9X79 X79 ASUS 945.00- מארז ARMOR REVO BLACK THERMALTAKE 890.00- דיסק CORSAIR FORCE3 2.5" SATA3 180GB SSD 690.00- ספק כח A.PFC NAXN 82+ MODULAR 750W ENERMAX 840.00- X2 זכרון KHX KINGSTON 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHZ 80.00- צורב SATA LG DVDX24 DL ש…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי להתיעץ איתכם בקשר למשהו דחוף. הזמנתי מחשב חדש לפני כמה ימים: AMD 3700 SAN DIAGO ASUS A8N-E LEADTEK 7800GT KINGSTON 512X2 WD 160GB SATA 2 המחשב מיועד אך ורק למשחקים ולאינטרנט בלי שום יישומים כבדים. כל הזמן הזה התלבטתי בין ה3700 ל3800 כפול הליבה,בסוף החלטתי על ה3700 כי כפולי הליבה כרגע לא נותנים שום תוספת במשחקים וההבדל בין המעבדים הוא בערך 600 שקל לטובת ה3800 כפול הליבה.הרכיבו לי לבינתיים את המחשב ואני רק צריך לבוא לקחת אותו.הבעיה היא שאני לא שלם עם ה3700 ואני מפחד שעוד חצי שנה שנה הוא לא יספיק לי למשחקים בגלל שכפולי הליבה יכנסו עד אז חזק למשחקים. מה אתה מציעים לי? להשאר עם ה3700?אם כן לכמה זמן הוא יחזיק לי עם שאר המפרט? או להחליף ל3800 כפול ליבה? המחשב עכשיו מורכב …
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב נייד שהשימושים שלו הם עריכת וידאו עם תוכנת פרמייר התקציב הוא עד 4000 ₪ מה דעתכם על המפרט הבא? יש משהו שכדאי לשנות בו? מעבד - Intel® Core™ i5-4460 3.2GHz Haswell קרור למעבד - Freezer 13 Arctic Cooling לוח אם - Gigabyte דגם H97M-HD3 צ'יפסט H97 דיסק קשיח - 2TB SATA 7200RPM 64MB Seagate Barracuda דיסק SSD - SanDisk Z400s 128GB זכרון - Kingston 8GB DDR3 1600MHz צורב - X24 Samsung SATA DVD כרטיס מסך - 2GB DDR5 Gigabyte Nvidia GeForce GTX950 OC מארז - Corsair דגם Carbide 100R ספק כח - Corsair 550W דגם VS550 המחיר הוא 4000 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב חדש מבוסס פנטיום 4 1.8/2.0. הבעיה נוצרת כאשר אני רוצה לבחור את שאר החלקים למחשב (לוח אם,זכרון וכרטיס מסך). בעיה שלי היא בכך שאני לא יודע מה ההבדל בנתונים של כל אחד ( קצב העברת data וכ"ו ) וטווח המחירים הוא כל כך גדול. אם מישהוא מוכן לעזור לי בהמלצות על מפרטים שעובדים טוב מוזמן תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, שלום רב, אני צריך מפרט למשחקים ב-10000 ש"ח. אני צריך את החלקים הבאים: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך דיסק קשיח 80GB כונן קומבו(DVD וצורב משולב) מארז אני לא צריך מסך או כל ציוד הקפי.
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היתי היום ב"איבורי" והציעו לי (לפי דעתי) אחלה מפרט במחיר טוב.. מה אתם חושבים..?.. DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 535.00 ¤ 1 535 ¤ Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W 330.99 ¤ 1 330.99 ¤ Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW 165.00 ¤ 1 165 ¤ AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray + TT TR2 for AMD64 1059.72 ¤ 1 1059.72 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 390.00 ¤ 1 390 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 140.00 ¤ 1 140 ¤ 17" AOC FT720 Flat Monitor 715.81 ¤ 1 715.81 ¤ MSI Radeon 9800Pro+ 128MB 256Bit Plus R360 Video Card 1450.00 ¤ 1 1450 ¤ עכשי…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי הזדמנות לקנות מחבר את המחשב הבא, במחיר של כ-1500 ש"ח(המחשב בן שנה וחצי): מעבד 6600QUAD, לוח של ג'יגה בייט, זכרונות:2X1GB במהירות 667מג"ה - צמד של מושקין וצמד של קרואיסר(סך הכל 4GB), ספק בסביבות ה500 וואט בערך, מארז Aurora 570, כ.מסך HD2900XT 512MB DDR3. כרגע אני נמצא עם P4 3GHZ, לוח של אסרוק, זכרון 1GB, כ.מסך FX5200,ומארז שבא עם ספק Arctic Cooling Silentium T2. מטרות המחשב: הרצת תכני HD למיניהם, הקלטות סאונד אינטסיביות. לדעתי ההבדלים הם שמיים וארץ, בין מה שיש לי לבין מה שיש לו. משתלם? כדאי? אתם תגידו. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תקציב: 7,000 שקלים חריגה: עד 1,000 השימושים: גיימינג כבד וקצת סרטים האם אבצע אוברקלוקינג? לא חלקים שאין צורך לכלול במפרט? מערכת הפעלה נפח איחסון SSD/HDD: עד 1.5 TB גג ציוד היקפי נכלל בתקציב שיש צורך: מסך 2K/4K העדפות ספציפיות למארז: סירקולציית אוויר טובה, לא גדול, חלון צד ואשמח ללדים האם יש צורך בכונן דיסקים? לא, אנחנו ב 2020 חשיבה על שדרוג עתידי? לא יודע, סומך עליכם העדפה לחנות? לא הערות: אשמח למסך IPS ולא TN ובכללי מחשב מאוזן מבחינת עלות/תועלת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. חבר שלי מעוניין להקים אתר. יש סבירות שהאתר יצבור תאוצה ויגיע למימדים גדולים למדי. אני מניח שתהיה גישה דיי גדולה למסד נתונים, ושהוא גם יצטרך הרבה נפח איחסון להורדות (שני כוננים של 160GB או 200GB הם בטח הדרך הנכונה להתחיל). השאלה כאן היא על איזה פלטפורמה כדאי להתבסס, ומה באמת הצרכים ממחשב שכזה. איזה בנצ'מרקים צריך לחפש במקרה כזה? האם יכול להיות שיספיק מעבד D820? או אולי עדיף ה-Athlon64x2 3800 2.0ghz 512kb שהגיע עכשיו לארץ? או שבכלל צריך לחשוב רק על Opteron? ואם כן האם כפול ליבה? רצוי להתאים אותו למארז 1U כי לאלו עלות האחסון הכי נמוכה.. למרות שאם זה לדוגמא מעבד מבוסס 939 אני לא חושב שיש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה שיתאים. אז זה גם שיקול אם להתפשר לכיוון 2U …
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי חיפושים רבים למחשב חזק שיאפשר לי לעבוד עם תוכנות של אדריכלות ושימוש כללי מצאתי את הדגמים האלו נראה לי הכי זול שיש תמורת המפרט רק תעזרו לי לבחור אחד מהם, אם מישהו מכיר משהו יותר זול מזה אשמח לראות תודה רבה! ראשון: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=18548 שני: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=18300
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד טוב. סרטים, מוזיקה, לימודים(מדעי המחשב). חשבתי על הדגם Dell Vostro 3550 מסוג הI5. מה דעתכם? האם הוא מתחמם מאד? אשמח לעזרתכם. משה
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש סוף סוף. מלבד מפרט שלם, אשמח אם תוכלו לציין גם טווח מחירים סביר לכל רכיב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500~4000. מעדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: המשחקים העיקריים שאני מעוניין לשחק בהם הם Spiderman: Web of Shadows וSonic Generation. למרות זאת אני רוצה שתיהיה לי אפשרות להריץ ברמה סבירה משחקים מודרנים במידה ואהיה מעוניין בהם (כגון משחקים עם דרישות כמו של Watch Dogs). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6~8 כל עוד זה עומד בתקציב. 6. האם מת…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=23289 אחרי התייעצות אני חושב לקנות את המחשב הנ"ל. דעתכם? תקציב: 3K * מטרות המחשב? תכנות ועבודה משרדית * גודל המסך? 14 או 15.6 * רזולוציית המסך? נוחה לקריאה של טקסטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? בגלל שאני סטודנט אני זכאי למע' הפעלה חינם לכן אני מעדיף ממש לקנות בלי מערכת הפעלה... יכול לחסוך כמה מאות שקלים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL LENOVO HP * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיעמ…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן ! אני מעוניין להרכיב מחשב למשפחתי, מחשב עם שימושים רגילים, אינטרנט, אופיס, סרטים, מוזיקה.. תקציב- 1.7K [לקנות במקום הזול ביותר] ללא מערכת הפעלה ללא OC אשמח אם תתנו לי אפשרות של שדרוג המפרט שיהיה גם מחשב טוב למשחקים [הוספת כרטיס מסך] תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-