ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מומלץ לחסוך, אבל לא יותר מידי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, קריסיס 2+1 וכאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לכלול מסך שתומך ב-FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר, ברזולוציה הכי גבוה…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD Phenom II X4 965 Black Edition מעבד AMD GIGABYTEGA- M68MT-D3L DDR3 לוח 2 X DDR3 4GB 1333MHZ CL9 KINGSTON זיכרון Western Digital 500GB 16M AAKX SATA3 7200RPM קשיח דיסק LG DVRW X 22 SATA צורב GALAXY GEFORCE GTX560 1G DDR5 256BIT מסך.כ D.DVI / M.HDMI CASE THERMALTAKE V4 BLACK EDITION מארז Spire SP-ATX-550WATT BLACKMOON ספק
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חנות מועדפת: SKYPC תקציב: 2500, יש גמישות כאשר הדגש הינו יחס עלות תועלת מירבי שקט: 7/10 אין כוונה לOC ושדרוגים, יש צורך בהרכבה. אין צורך במערכת הפעלה. שימושים: כללי (תכנות, מולטימידיה) וגיימינג על מסך 1600X1200 אני לוקח צורב וכונן קשיח ממחשב קודם (WD640AAKS) יש צורך במקלדת חוטית נוחה מה שחשבתי עליו (ואני אשמח להצעות לשיפורים) הינו: מעבד AMD Athlon II X3 450 Box ₪371 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX450WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-US2H ₪346 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950731 זיכרון Samsung DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪209 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=D34G1333SA כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 Xtreme 1024…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10252 אני רוצה מחשב שיריץ משחקים על MED, משחקים כמו SC2,DB3 שיצא בעתיד ומשחקי רשת כמו dekaron,rohan וכאלה אני מתכוון להחזיר את המשחב משהו כמו 5-6 שנים אז שיהיה סביר , נראה לכם שהמחשב הזה יתאים? מה גם שזאת הפעם הראשונה שאני רואה את השם של החברה הזאת PACKARD BELL בחיים לא שמעתי עליה, למישהו יש ניסיון איתם? תודה רז
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
AMD Phenom 2 X6 1055T 2.8Ghz 125W6Core AM3 Box, יחידות 1 ₪957 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1823 Gigabyte GA-890FXA-UD5 AMD890FX CHIPSET, יחידות 1 ₪899 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1871 GigaByte GeForce GT210 512mb GDDR2 PCIe, יחידות 1 ₪239 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1626 Asus DRW-24B1LT x24 White / Black Light Scribe, יחידות 1 ₪157 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1036 Cooler Master Elite 335+Cooler Master 400Watt, יחידות 1 ₪327 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1350 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9, יחידות 1 ₪240 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2368 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪2819 המפרט הורכב באתר:h…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב חדש שיכול להריץ משחקים לכמה השנים הקרובות בצורה סבירה וסך הכל יעבוד טוב. אז ניגש לעניינים. טווח מחירים: 4500-5500 שח , קניה בארץ מטרות מחשב: עבודה כללית והרצה של משחקים. גודל מסך: מינימום 15.6" משקל: חסר חשיבות. זמן סוללה: חסר חשיבות יציאות מיוחדות: לא בלוטות': רצוי, אבל לא דיל ברייקר קונן קשיח: מינימום חצי טרהבייט , רצוי 640 גיגה. צורב DVD: זה דיי סטנדרתי אני חושב בטווח המחירים הזה. אחריות בין לאומית : אין צורך העדפה לחברה כלשהיא: לומר תאמת הייתי מעדיף HP אבל זה רק בגלל סנטימנט שיש לי כלפי הנייד הנוכחי שעד עכשיו עובד דיי יפה. למרות שבבסיס אני מחפש יותר ביצועים מאשר מותג. ראיתי את הדגם הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? זה הסדר גודל, כמובן שחסכון קטן לא יבאס אותי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים מזדמנים עד תדירים. מעבר לכך הרבה עבודת אינטרנט ומסמכים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? mmorpgs, קצת RTS-ים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראשית כל שלום, שמי נדיר ואני זקוק לעזרה בקניית מחשב חדש לא כולל ציוד היקפי, לפי הפרטים הנ"ל: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? צריך מחשב עבודה הכי טוב שאפשר בהתאם לתקציב, שיוכל להריץ הרבה ישומים ותוכנות במקביל. אין צורך בכלל במחשב למשחקים, אך יש צורך בכרטיס מסך מינימליסטי כדי שאוכל לחבר אליו שני מסכים במקביל, אך אין שום צורך בכרטיס מסך חזק. הדגש על הרצת הרבה תוכנות במקביל, מעבד מרובה ליבות והרבה RAM, המחשב מתוכנן לפעול על מערכת 64bit , דיסק קשיח של 1TB שיהיה אמין ואין צורך בכלל בציוד היקפי. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה רכשתי את הדגם הנ"ל מארה"ב. אני חייב לציין שבנתיים אני מבסוט ממנו כמו שציפיתי. אני רוצה לנצל את יציאת הHDMI שלו בשביל לצפות בסרטים אך אני לא מצליח. כאשר אני מחבר הכבל למחשב נשמע צליל של חיבור אך אני לא מצליח להעביר את האות לטלוויזיה. אשמח לעזרתכם. עמית
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אחרי 3 שנים הגיע הזמן להחליף מחשב אז בעיקרון אני עובד על MAYA MAX אפטר ועוד כל מיני כאלה מסביב , יש ברשותי כרטיס QUADRO 2000 ככה שכרטיס מסך לא צריך. בעיקרון אני מחפש מפרט שיתן מענה הכי טוב לצרכים שלי, עבודה מהירה , זמני רנדר בהתאם לאל צורך בזמן המתנה ארוך( עד כמה שאפשר ) כרגע אני עובד עם 2 מסכים, אולי אני אשדרג בעתיד , כרגע לא מעוניין. כוננים קשיחים אני צריך רק SSD אחד כלשהו, את כל השאר אני יעביר מעמדת העבודה הנוכחית שלי . וזהו בגדול אשמח לשמוע הצעות , מארז נראה לי אני ילך על CM 690 2 או משהו כזה , כרגע יש לי CM690 ואני מבסוט ממנו, אפשר גם לצרף מערכת הפעלה חלונות 7 לכל העניין . תודה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני עורך וידאו בCINEMA 4D, ב3DS MAX, באפטר אפקטס CS5, בBoujou ובתוכנות שפחות דורשות כוח עיבוד וחומרה טובה כגון פוטושופ וסוני וגאס. קראתי את המאמר בסטיקי:"הודעה לגראפיקאים". רציתי לקבל המלצה למפרט שיוכל לעבוד עם התוכנות האלה פתוחות (CINEMA 4D ו3DS MAX לא יהיו פתוחות ביחד, כמובן, אני משתמש בכל אחד בנפרד לשימושים שונים) שכח העיבוד שלו יצליח להקטין את זמן הרינדורים, ושהמחשב לא יחליט לצאת מהכרה כשאני סוגר אחת מהתוכנות. המפרט אמור לכלול מסך להלן תשובות לשאלות כפי שמפורטות בסטיקי "-=כללי פורום מפרטים=- נא לקרוא לפני פתיחת נושא" 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב, אבל אם התקציב מאפשר ביצועים גבו…
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אז ככה יש לי : מעבד : intel core 2 duo 1860 MHz Conroe לוח אם : Asrock 4coreDual Agp x8 pciExpress X4 (כן יש כאלה) זכרון : 2x1 giga ocz ddr2 667MHz gold Edition קשיח: 320g ווסטרן דיגיטל 7200 rpm כרטיס מסך : Nvidia Geforce Gigabyte 7950 GX2 מארז : גנרי פשוט עם מאורר 80 ומאורר 120 . חסר : ספק כוח,צורב כרטיס מסך. אז ככה - הכרטיס מסך שרשמתי הוא כרטיס שנשאר לי בעקבות שידרוג שעשיתי למחשב אחר. ההתלבטות היא כזאת : שימושי המחשב הם אינטרנט ואופיס ואז השאלה האם לקנות ספק כוח גנרי ופשוט ואז אני צריך לקנות גם כרטיס מסך פשוט כי הוא לא יחזיק את מה שיש לי, או לקנות ספק כוח טוב כמו Seasonic 520 ואז אני לא צריך לקנות כרטיס מסך. בכל מקרה התקציב כולל צורב הוא 400-450 ש"ח. האם …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני מבקש מפרט להרכיב מחשב לפי הפירוט הבא : מה התקציב המקסימלי? עד 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר. אך לא פחות מ 1500 ש"ח כי יש גבול גם כמה אפשר לרדת. מה הם השימושים הצפויים של המחשב שימוש ביתי בלבד.- אינטרנט אופיס משחקים קלים צפייה בסרטים ותמונות עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? השקט חשוב אך לא קריטי הוא לא יושב לנו בחדר. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה לא. יש לי חלונות 7 שאני אתקין עליו. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. לא, גם ככה ישלחו אותו. דרושה חנות אמינה שהרכיבים בה יהיו הזולים ביותר. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAI…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[table][tr][td]מעבדי אינטל [/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]835[/td][td]1[/td][td]835[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]H67MA-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP[/td][td]630[/td][td]1[/td][td]630[/td][/tr][tr][td]זכרונות DDR3 1333Mhz[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel [/td][td]225[/td][td]1[/td][td]225[/td][/tr][tr][td]כרטיסי מסך Sapphire[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]HD 6850 1GB GDDR…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מחליף ל-ASUS R2H הישן והטוב שלי (מבוסס סלרון 900). ראיתי את ה-Asus Eee Slate EP121 למשל: http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=EP121-1A011M&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he חייב להיות בסביבות ה-1KG עם מסך מגע טוב ויציאת VGA (אפשר דרך מתאם). מה דעת המומחים?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי לפני 4 שנים. כרטיס מסך כבר לא משהו. הוא נהרס.. יש לו כל מני ARITIFACTS וחום גבוהה. כתוצאה מ - ARITIFACTS הורדתי את השעונים של הכרטיס (under-clock) כדי שלא יהיו ARITIFACTS וכדי שהכרטיס יוכל לסחוב עוד זמן עד שאמצא כרטיס להחליף אותו. מאורר על 100% כבר חודש+ כי הטמפרטורה עלתה משמעותית, 51 IDLE. מגיע ל- 69 מאמץ. לא ניסיתי לשרוף אותו אז לא העמסתי יותר מדי. מעבד OC ל- 3.5 קירור למעבד בתמונה המצורפת. מאורר קטן מקדימה (מכניס אוויר), מאורר גדול מאחורה( מוציא אוויר). מאוורר על המארז 25 ס"מ מכניס אוויר מהצד. צריך כרטיס מסך חדש שיחליף ויהיה יותר טוב ושקט מ- 8800 GT. המליצו לי על Gigabyte GeForce GTX 460 דעתכם לגבי הגרסאות - 1GB עם Memory Interface 256bit וגם 32ROPs…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קנו לי מחשב של DELL עם intel graphics 3000 HD, והיו גם כאלה עם Geforce 525. רציתי לדעת מה ההבדל בינהם בתכלס? אני רוצה שאוכל לשחק משחקים כמו שצריך, פיפא וכאלה....
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את רוב התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה. 2. מה שימושי המחשב (גיימינג) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חזקים שיצאו היום בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (1600X1200). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (גבוהות מאוד הייתי אומר ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ( אין צורך ) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10 ) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? א…
-
- 14 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום חברים וחברות. מתנצלת מראש על הנדנוד. בשל סיבות אישיות שלא ניתן היה לחזות אותן לא התאפשר לנו לרכוש את המחשב כאשר נתתם לנו את ההמלצות באוגוסט השנה. מאז חלפו מים רבים (במיוחד בתאילנד) ואני מעוניינת בהמלצה חדשה או ברענון ההמלצה הקודמת. החידושים הם: 1. החנות המועדפת היא זיג זג אלא אם יש ממש בעיה עם זה והמפרט המומלץ יכול להתגבש רק בחנות אחרת אז אפשר גם IQPC 2. דיסק קשיח לא פחות מ- 1TB 3. זכרונות של 8 GB אני חוזרת על פרטי המפרט המבוקש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 כולל מערכת הפעלה, מסך 23" רמקולים מקלדת ועכבר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך כמה שאפשר המשתמש הוא לא גיימר כבד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (ל…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני פחות מ3 שבועות קניתי מקבוק פרו 13" מהדור החדש, ורציתי לחלוק את הדעה שלי עליו כאן, כי אני חושב שזה יכול לעניין מישהו. זה המוצר השני של אפל שאני קונה בחיים, הראשון היה אייפוד נאנו לפני 6 שנים... תמיד היה לי ווינדווס, החל בדוס, 3.1, 98, xp, ויסטה, 7, ומעולם לא הרגשתי שאני צריך משהו אחר, עד שהתחלתי ללמוד תקשורת חזותית בבצלאל השנה ונדרשנו לקנות מקבוק פרו. בהתחלה התנגדתי לרעיון אבל לבסוף ההנחה והתנאים הטובים שהציעו לנו שכנעו אותי שזו הזדמנות טובה לנסות משהו אחר. הלפטופ הקודם שלי היה HP touchsmart tx2500, מחשב נייד/טאבלט היברידי קטן וחמוד, שסבל מהתחממות יתר קשה אבל עשה את העבודה. אני שונא את אפל. אני לא שונא את המקבוק פרו 13" שלי. זה מחשב טוב. הוא לא כל כך קל, ממש ל…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל תודה על הפורום - זה משהו שאני מחפש המון זמן! התקציב שלי הוא 3000 ש"ח +/- 500 ש"ח. ומה שחשוב זה באמת במסגרת הזאת להגיע למקסימום. נושא שני מרכזי מאד הוא האחריות ע"ע - כמה שווה לשלם עליה ואיפה ומה... מפרט נדרש: המחשב הוא מחשב משפחתי (אבא + אמא + 3 ילדים גן/יסודי), כלומר: משרדי - אופיס, פאוור-פויינט, מיילים וכו'. תחנת גלישה משפחתית - יו-טיוב, סרטים בסטרימינג, טריילרים, פייסבוק, פורומים, הורדה של סרטים - בינוני, משחקי רשת בינוני. טלויזיה-קולנוע: כ.ט. +עידן5 , צפייה בסרטים מקוריים וצרובים - כבד מאד. גיימינג: heroes VI, CIV5, dragons age, נראה לי שאלו המשחקים החזקים שאני ארצה לרכוש בעתיד למחשב זה. בעיקרון אני אוהב לשחק ומדי פעם נכנס לתקופה - וחשוב לי שבתווך של השנים הקר…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, כידוע אופיס דיפו יצאו במבצע לפטופים ללא מע"מ. סקרתי את האתר שלהם והגעתי לשלישיה של מחשבים בסכום 2400-2700 ש"ח. המחשב יהיה לאימי, והשימושים היחידים שלו יהיו בבית קצת גלישה, סרטים וכו'. לא יצא מהבית. כולם עם מסך 15.6, 4 ג'יגה זיכרון, ושניים מהם עם מעבד I5 ואחד מהם מעבד I3. על איזה מהשלושה אתם ממליצים? HP, G6-1120Sj(LS290EA מחשב של HP, מעבד I3 אבל עם אחריות ל-3 שנים. 2670 שקל במבצע. Acer, AS5750-2414G50 מחשב של ACER, הפעם עם מעבד I5 ואחריות לשנה. 2400 שקל במבצע. Packard Bell, TS11HR-011IL מחשב של פאקרד בל, גם מעבד I5 ואחריות לשנה. 2500 שקל במבצע. שווה להוסיף כסף בשביל השלוש שנים אחריות? אפילו שמדובר במעבד נחות יותר.. והם ידוע על חברה שבד"כ יותר מוצלחת בנייד…
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד בעיקר לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 14 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נוסף(בזמן הקרוב אני יצתרך עוד כמה). לגיימינג כבד ברזולוציות גבוהות. והשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…
-
- 14 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Scythe Mugen 3 CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8Z68-V/GEN3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E זכרונות DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance White LP Edition CL9-9-9-24 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כונני SSD Corsair Corsair Force Series GT 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail כרטיסי מסך ASUS - nVidia GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI PCI-E צורבי DVD LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) מארזים CoolerMaster HAF X Full Tower ATX Black Case (No PSU) ספקי כוח Corsair TX 750W V2 Active PFC 14cm Fan מקלדות M…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-