ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש עם כרטיס גרפי של ATI ומעבד AMD. זכרון RAM לפחות 2 גיגה. ללא מסך וציוד הקפי. כמו חן אני משתמש במערכת הפעלה לינוקס ולכן אני רוצה שהחומרה תתמך ע"י לינוקס הכי טוב שאפשר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1200 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מיועד למשחקים אלא לסרטים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינוניות 3. האם יש צו…
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני קונה אותו שבוע הבא אין לי אפשרות לחרוג מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤342 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤247 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤207 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤890 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤131 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז כולל ספק COOLER MASTER Centurion 5 460W ¤428 …
-
- 14 תגובות
- 991 צפיות
-
-
קחו בחשבון שיש לי כבר מסך, דיסק קשיח 1 TB, צורב ומקלדת ועכבר. התקציב הוא 2.5 אלף ואם זה ממש לא מספיק אז זה יכול להגיע ל3. אני צריך תמחשב ברמה בסיסית בשביל אינטרנט ועבודה עם פוטושופ, אבל אני גם רוצה שיעבדו עליו משחקים ושלא יהיה עגלה תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה המלצות למפרט. אז ככה זה הפרטים: * תקציב כמו שכתבתי הוא כ3,000 ש"ח אפשר קצת לעבור אבל לא בהגזמה. *השימוש העיקרי של המחשב יהיה למשחקים. *יש כבר מסך אני לא זוכר את הדגם, אבל הוא דק של MAG גודל 22 אם אני לא טועה. *מיועד למשחקים יחסית כבדים, סגנון נגיד...CRYSIS,COD ניראה לי שהבנתם, המשחקים החדשים שיוצאים..לא צריך אבל לרוץ על מקסימום הגדרות נגיד בינוניות-גבוהות. *לא דרוש מסך,רמקולים,מקלדת, עכבר או כל ציוד היקפי אחר. *השקט לא כל כך חשוב..בוא נגיד 6. *לא מתוכנן אוברקלוק. *לא צריך לכלול מערכת הפעלה. *לא מתוכנן שדרוג מאוחר יותר של המפרט. *חשוב: אני רוצה שהמחשב יהיה מבוסס INTEL. אני מקווה שלא שחכתי כלום.. תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מעבד, לוח, HD, מארז+ספק, זכרונות או שאתם ממליצים לחכות איזה חודש לירידת מכירים בגלל גל הטכנולוגיה החדש? (PCI EXPRESS ו DDR2)
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל מכם חוות דעת על המפרט הנ"ל. אשמח לקבל הערות/שיפורים אם ניתן. (יש ברשותי דיסק קשיח של 500 GB שאני מוסיף) http://www.tms.co.il/preview/spec/sp8thnj2 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 7700K / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1381 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪99 לוח אם: Gigabyte GA-Z270X-ULTRA Gaming כמות: 1 - מחיר: ₪690 מארז: Corsair Carbide Series® SPEC-ALPHA Mid-Tower Gaming Case — White/Red כמות: 1 - מחיר: ₪317 ספק כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪232 זיכרון: DDR4 8GB …
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
טוב אז אחרי חשיבה ממושכת הגעתי למפרט הבא אני לא מומחה בבניית מחשבים ולכן אשמח אם תגיבו ותשפרו אם יש צורך בנוסף אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני גורם למחשב לקלוט wifi? מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כבר נקנה קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪297 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪388 כרטיס מסך: MSI GTX660 TI 2GB HDMI OC EDITION כבר נקנה מסך: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM כבר נקנה זיכרון : crosair 8 gb 1600mhz http://ksp.co.il/…
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אנכנו קונים לאחותי האנימטורית מחשב חדש. השימושים העיקריים הם Maya, Flash, Photoshop וקצת After Effect. המסך הנוכחי שלה כנראה יהפוך להיות מסך משני ובתור מסך ראשי חשבנו 22' (לא רחב). המחשבה היא שהמחשב ישמש אותה לכמה שנים, אבל אם אין צורך בתקציב הפוצץ אין שום חובה לנצל אותו עד תומו :-) תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני הכל, ראיתי שעכשיו אינטל הכריזה על דור מעבדים חדש, כדי לי לחכות קצת שהמחירים ירדו? אם כן, כמה זמן לחכות? * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים. * גודל המסך? 15 ומשו אינץ * משקל רצוי? שיהיה סביר.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני סטודנט ולכן אני צריך זמן סוללה ארוך.. אני מניח ש 4-5 שעות יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חשוב.. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 GB רצוי 500 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: 10K ש"ח מה חשוב: 1. מעבד, כמה שיותר ליבות וזיכרון מטמון, פחות חשוב לי אם INTEL או AMD 3. כמה שיותר כרטיסי מסך, עם כמה שיותר זיכרון לכל כרטיס. חשבתי על RX580 X 4 3. לוח מתאים. 4. ספק שיחזיק את הכל לא גנרי. 5. מארז שיכיל את הכל, יכול להיות אלגנטי. 6. דיסק קשיח SSD בלבד, 120 ג'יגה יספיקו (התוכנות+מערכת הפעלה לוקחות 40 ג'יגה, 120 זה גם הרבה) 7. 8 ג'יגה זיכרון, שני סטיקים. מה לא צריך: 1. לא יהיה OC בשום צורה או דרך, לא עכשיו ולא בעתיד. 2. לא צריך אורות או צבעים. 3. לא צריך וגם לא יהיה כונן דיסקים, לא השתמשתי באחד כבר 15 שנה, אין סיבה שזה ישתנה.
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני צריך שתבנו לי מפרט, התקציב 1500 שח. המחשב מיועד לאינטרנט קצת אייסיקיו ומשחקים ברמה של SIMS2 , המחשב לאחותי הקטנה... *אני לא צריך הארדיסק ולא צורב(כמובן שלא פלופי). *אני מעדיף לוח אם של ג'יגהבייט וכדאי שיהיה לו גם כרטיס מסך מובנה(לא חייב, אבל בלי קשר אני צריך כרטיס מסך חיצוני, כמו שהבנתם ברמה נמוכה). *לא צריך ציוד היקפי לא מסך,מקלדת,רמקולים,עכבר וכו'... הרכבת מחשב,התקנת ווינדוס -לא צריך אני מבקש רק מפנדה מחשבים!! תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים שווה?: http://www.maximus.co.il/Product.aspx?productid=1166
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב (בלבד ללא מסך) חדש לחברה שלי. היא עורכת וידאו ויש לה מערכות חזקות, אבל זה לצרכים ביתיים ומשפחתיים - אינטרנט, משחקים, ושטויות... מטרה היא גם משחקים, גם אח שלה הקטן ישחק במחשב הזה תקציב של 3000. דגשים: 1. רק אינטל 2. לוח רק אסוס 3. המחשב יירכש מ"לוגיק". חשבתי על אלה: 1. לוח אסוס P5K/EPU , עלות -600 שקל 2. כרטיס מסך SAPPHIRE דגם RADEON HD2600XT עם זיכרון 512 מגה DDR3 - עלות 576 שקל 3. מעבד - מעבד INTEL דגם CORE2 DUO E7200 3MB בתדירות 2.53 ג''יגה הרץ 1066 - 635 שקל 4. דיסק קשיח WS320 - עלות 295 שקל. 5. זיכרון KINGSTON דגם KVR800D2N5/1G בגודל 1 ג''יגה בתדירות 800 (2 סטיקים) - 220 שקל 6. מארז CI-6A19W עם ספק 300- 280 שקל. אולי נוסיף מקלדת ועכבר חדשים. סה"כ - סביב…
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?(לנצל את כל התקציב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?(300 שח) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?(שרטוט ובניית מודלים ב google sketchup 8 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).(תדיר,מערכת הפעלה dual boot -ubuntu-windows xp ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: (המחשב לא מיועד למשחקים חדשים,רק דברים ישנים כמו heroes 4) * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?(המסך הקיים הוא LCD פשוט של 19'' 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב המחשב שלו ישן לאללה והוא כולו נדפק אני מדבר על שבור לא סתם אז הם רוצים לקנות מחשב תקציב 2000-2500 שח אפילו פחות אם אפשר שימושים קצת אינטרנט (מודם) office וקצת משחקים אבל לא משהו מטורף
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/Computers-PCs/Laptop-Computers/pcmcat228600050013.c?id=pcmcat228600050013&DCMP=rdr2110&ref=91&loc=200
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות חלקים ולהרכיב מחשב לעבודה, אני אשתמש בעיקר בתוכנות עיצוב תלת מימד, תכנות ותוכנות שצריכות חישובים מורכבים. אני חושב לקנות כרטיס מסך quadro מעבד i5. תקציב 4000-5000 שקל אם אפשר פחות.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד שירכש בארה"ב . המחשב אמור לשמש לצרכי עבודה משרדית סטנדרטית (אינטרנט office) מצגות וכו'. גודל המסך הרצוי בין 12 ל - 13 אינטש' משקל - כמה שיותר נמוך. זמן סוללה ארוך ככל הניתן. יציאת HDMI דיסק קשיח - רצוי ssd כדי שמערכת ההפעלה תעלה מהר ואח"כ דיסק רגיל או דיסק משולב. רצוי צורב DVD . אחריות בינלאומית - מחשב ירכש בארה"ב אבל אני רוצה שתהיה לו גם אחריות בארץ. כולל מערכת הפעלה. תודה לכל הממליצים
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להמליץ לי על מפרט למחשב נייח צרכים: מחשב ביתי בעיקר אינטרנט הורדת סרטים /סדרות אחסון תמונות וכו.. צריך מחשב מהיר וחזק בעל מקום אחסון רחב שלא יתקע לי.. תקציב עד 3000 ש"ח עדיפות למעבד של אינטל תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במפרט מחשב שמיועד בעיקר לאופיס אינטרנט ומשחקי רשת. מדובר על מחשב שמיועד לילד בן 6 והעבודה השוטפת היא בעיקר באינטרנט גלישה משחקים אונליין וכד' הסכום הוא עד 1500 ש"ח ולא כולל ציוד היקפי(רמקולים,מסך,מקלדת עכבר). ללא וינדוס ולא מיועד לעבור OC. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, אבקש לקבל הצעה לשרת משרדי (מארז Tower, לא Rack). השרת ישמש לצרכי פיתוח ויריץ Linux. להלן הדרישות: 1. מעבד Quad core 2. זכרון 8GB 3. דיסק קשיח 2x1TB (יבוצע RAID1 בתוכנה) 4. מארז וספק כוח איכותיים. התקציב: עד 4K תודה, שגיא
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אהלן, אשמח להמלצות על מפרט של HTPC. אני מעוניין שהמחשב יתמוך בכל פורמט וידאו ואודיו קיים, לרבות FULL HD, 3D ותקני האודיו החדשים, ושהמחשב יכלול יציאת HDMI, יציאה אופטית עבור אודיו, ואופציה להתקנת קורא כרטיסי זיכרון למיניהם (כמו SD CARDS). יש לי כרגע סטרימר עם WD של 1TB בתוכו (3.5"), ואני מחפש לקנות מארז שיכלול בין היתר גם סלוט עבורו. מלבד זה, אני כמובן רוצה מארז שיהיה אסטתי, ימוקם בשכיבה מתחת לטלוויזיה, ויהיה שקט ככל האפשר. זה המפרט הנוכחי שבחנתי: מעבד - Intel i3 3220 3.3 Ghz (האם כדאי לבחור AMD במקום אינטל?) מאוורר למעבד - Arctic Alpine 11 Pro Rev. 2 לוח אם - Asus P8H77-I (בעל יציאה אופטית לאודיו) זיכרון - Kingston 4GB SSD - של Intel, בנפח של 60GB - למשל Intel 60GB SSD…
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
המחשב עצמו: כרטיס מסך: Leadtek 7800GT. מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800+ Box. לוח אם: DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D. זיכרון: Mushkin Redline 1GB 2x512. חלקים פחות קריטיים: מארז: Antec Super LanBoy Aluminium. כונן קשיח: Maxtor 160GB SATA 7200 RPM. צורב / כונן דיוידי: NEC ND-3540A 16x Silver Bulk. קירור: Zalman CNPS9500 Led 99mm Fan. זה בלי מסך עכבר ומקלדת בנתיים, כי אני עדיין לא יודע כמה אני הולך לבזבז על המחשב (בר מצווה), אבל זה מה שאני מתכנן: עכבר: Razer Diamondback. מקלדת: איזושהי מקלדת של Logitech. מסך: Viewsonic 19 CRT Flat Black Silver. ניסיתי להתאים את הציוד ההיקפי למארז אבל לא הלך לי אז אני אשמח לקבל שיפורים (: זה מעצבן שאתה לא יודע מה התקציב, כי אז אתה לא יודע …
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-