ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל תגובות על המפרט הבא המיועד למחשב למשחקים וחיבור מהיר לאינטרנט בתקציב של כ - 8,000 ש"ח, ללא מסך, עכבר ומקלדת.הערה - אין כוונה לבצע "אובר קלוקינג": מעבד: AMD ATHLON XP 1800 לוח אם: ASUS A7V 333 זכרון פנימי 256MB - DDR - PC2700 - 333 MHZ דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 80GB 7200RPM 8MB BUFFER BENQ X 16X40 : DVD כונן דיסקטים: TEAC 1.44 כרטיס מסך: GIGABYTE RADEON 9700PRO 128 MB כרטיס קול: S.B. LIVE 5.1 מודם: INTEL 56K רמקולים: ALTEC LANSING ATP3 מארז: ENERMAX - FS - 710B מערכת הפעלה: WIN XP בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אנשים , בסופו של דבר החלטתי לוותר על רכב , ולהשתמש ברכב של אמא :] ככה שיש כסף למחשב. התקציב עומד בסביבות ה 9-10 אלף אפשר לחרוג קצת מעבר ל10 , אבל רק אם זה באמת יהיה שווה את זה. זה באופן כללי המפרט שחשבתי עליו : amd 3500 512 corsair 3200 cmx (יש לי כבר סטיק אחד כזה בבית , ככה שיחד איתו , יהיה לי ג'גה , של זכרון דיי טוב) מסך - LG f900p or samsung 959nf שניהם 19 אינץ.. אני לא צריך LCD . מעדיף 19 איכותי ביותר. הרד דיסק , 80 גי'גה יספיק לי , ב sata כמובן. (יש לי עוד 80 כאן) לוח אם , לא ממש מבין בזה , אבל מן הסתם שיהיה 939 ורצוי ביותר nForce4 כרטיס קול , רצוי משהו שיהיה יחסית איכותי (אני לא עורך סאונד או משהו) ככה שאני יסתפק ב audigy2 למשל... (הכרטיס קול על הלוח …
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא יודע אם רובכם מכירים את האתר www.ksp.co.il אז רציתי ממכם שפשוט תשוטטו באתר ותרכיבו לי בבקשה מחשב הכי טוב שאפשר בסך 5000ש"ח הפריטים שלא כל כך חשובים לי שיהיהו הם מקלדת עכבר מסך אני רוצה שהמחשב יהיה טוב למשחקי מחשב בצורה הכי טובה שתוכלו להפיק מ5000 הש"ח בתודה מראש יוסי הררי ;D
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה דעתכם? CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1112.42 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 762.45 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory [ ¤ 270.43 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 495.17 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 Lite 128MB DDR 128bit Retail Video Card [ ¤ 885.84 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.98 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52 [ ¤ 118.15 ] 1 Networking : Gigabyte 10/100 LAN Card [ ¤ 51.2 ] 1 Monitors : 17"…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?4000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? תועלת מעל מחיר. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? טווח שציינתי בלי לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע יש לי lcd ישן-1024x1280 אבל בקיץ אני יקנה חדש אם זה משנה * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? brink , bad comapny * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר בתקציב 3.…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש (Q6600, 8800GTS, 2x2 GB RAM, 500 GB HD) אבל חשוב לי מאד השקט של המחשב ולכן אני מוכן להתפשר קצת על ביצועים. הכי טוב מבחינתי היה אם הקירור של כל החלקים במחשב היה פסיבי, אבל אני מניח שזה בלתי אפשרי, אם אני רוצה ביצועים גבוהים. בבקשה תמליצו לי על מפרטים (ותנמקו למה בחרתם בכל חלק). תודה רבה!
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אחי רוצה לרכוש מחשב חדש ללא מסך,רמקולים,עכברמקלדת רק מארז שיתאים לאוברקלוקינג ומשחקים עד 3000ש"ח עדיפות לחנויות פנדה \ סקאי פיסי \ פוקס פיסי המפרט השני אמור להיות לחברה שלי החנות אמורה להיות בראשון לציון,עד 1500ש"ח,כאמור ללא מסך ,רמקולים,עכברמקלדת שיתאים לעבודה ומשחקים קלים
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי הזדמנות לקנות מחבר את המחשב הבא, במחיר של כ-1500 ש"ח(המחשב בן שנה וחצי): מעבד 6600QUAD, לוח של ג'יגה בייט, זכרונות:2X1GB במהירות 667מג"ה - צמד של מושקין וצמד של קרואיסר(סך הכל 4GB), ספק בסביבות ה500 וואט בערך, מארז Aurora 570, כ.מסך HD2900XT 512MB DDR3. כרגע אני נמצא עם P4 3GHZ, לוח של אסרוק, זכרון 1GB, כ.מסך FX5200,ומארז שבא עם ספק Arctic Cooling Silentium T2. מטרות המחשב: הרצת תכני HD למיניהם, הקלטות סאונד אינטסיביות. לדעתי ההבדלים הם שמיים וארץ, בין מה שיש לי לבין מה שיש לו. משתלם? כדאי? אתם תגידו. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הפעלתי היום את המחשב שלי אחרי הרבה חודשים שלא השתמשתי בו וכשאני שם אותו בטעינה זה מה שמופיע לי בלוגו של הסוללה למטה: "0 available plugged in not charging windows 7". מישהו יודע איך אני יכול לתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני חושב שהגיע הזמן לשדרג את המחשב האישי שלי למחשב שישמש אותי ליצירת מוזיקה, משחקים ועריכת וידאו... הציעו לי את המפרט הבא וברצוני לדעת: 1. האם יש איזה רכיב שלא מתאים לשאר החלקים 2. האם עדיף במקומו רכיב אחר לניצול מירבי של המחשב. אז ככה: CPU: Pentium D 775 2.8G 2X2M TRAY 920 DUAL CORE - 1240 NIS MOTHER BOARD: ASUS P5LD2-VM - 650 NIS RAM: CORSAIR VALUE 2X512MB 667MHZ - 650 NIS VIDEO CARD: ASUS N7600GT - 1240 NIS SOUND CARD: AUDIGY SE 7.1 24BIT - 210 NIS DVD WRITER: DVD LG 8.5G 16X - 300 NIS CHASIS + POWER SOURCE: THERMALTAKE SWING SILVER 120MM FAN + 430W SATA 24 PIN PCI-E - 550 NIS SCREEN: MAG 17'' LCD B716 - 1350 NIS HD: Western Digital SATA 250GB 7200 RPM - 520 NIS …
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדובר במחשב לשימוש ביתי כללי. אני יודע שיחסית לצרכים שאני מציין כאן הרכבתי מפרט חזק אבל חשוב לי להשאיר פתח לכמה שיותר שיפורים. בגלל זה למשל בחרתי לוח-אם עם ארבעה סלוטים לזיכרונות של עד 32GB. לא חשוב לי כרגע כרטיס מסך ואין לי בעיה להשתמש בכרטיס מסך המובנה, אבל גם כאן חשוב לי להשאיר אופציה עתידית. דגש חשוב מאוד הוא על השקט והקירור היעיל של המפרט. אין צורך בהארד דיסק וציוד הקפי. תודה רבה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת פוטושופ, קצת סרטי HD, קצת משחקים א) …
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד העומד בדרישות הבאות- * מטרות המחשב? יצירה ועריכה של מוסיקה(Fruity Loops, תוכנות לעריכת אודיו, תוכנות תיווי, וכו') אינטרנט, אופיס. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6". * רזולוציית המסך? לפחות HD 1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ- 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. בנוסף, חשוב שהכניסות/יציאות יהיו בצידו של המחשב, ולא בחזיתו. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB. אם יש אפשרות לשים SSD ללא חריגה משמעותית מהתקציב, אז לפחות 128GB. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מסוף 2011 אני עם אותו המפרט שנמצא בפרופיל. עם השנים שדרגתי אותו ל-16GB RAM, כרטיס מסך חדש, ושני כונני SSD, החלפתי את הכונן של הטרה לאחד של שני טרה והסתדרתי איתו טוב מאוד. בשנה האחרונה התחלתי לעסוק בתכנות בצורה אינטנסיבית ובהרבה מקרים אני מגיע למצב שהמעבד פשוט נחנק תחת מולטיטסקינג ולא תמיד כזה שהייתי מגדיר ככבד במיוחד. אז אחרי הרבה חשיבה אני הגעתי לשלב שאני מעוניין להחליף את רוב הרכיבים, ביניהם השילוש, ספק כוח ומארז. בכל יום אחר הייתי מרכיב מפרט בעצמי, אבל החלטתי להתייעץ אתכם (למרות שיש לי מפרט מוכן שעבדתי עליו במשך כמה ימים, אחרי קריאה של ביקורות). אני מעוניין לתת לכם יד חופשית ולהמליץ לי על פי ניסיונכם, כי בשנה האחרונה התעסקתי מעט מאוד עם חומרה ולא יצ…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מבקש המלצה למפרט למחשב נייח לישומי אופיס אינטרנט ומשחקים קלים. התקציב הוא 2000 ש"ח אם אפשר פחות עוד יותר טוב (אין צורך בציוד הקפי). אשמח לקבל המלצה למפרט ולחנות בצפון. אני לא רוצה להתעסק עם הרכבה מעדיף להשאיר את זה לחנות כך שיש צורך גם להכליל עלות ההרכבה. תודה וסופ"ש מעולה!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ASUS N55SF, המחשב הוא מחשב חדש שנקנה לפני שבוע. המחשב הזה אמור להיות די חזק עם מעבד i7 זיכרון 8 GB וכרטיס מסך NVIDIA GT 555M 2GB.. התקנתי עליו את המשחק Battlefield 3 והמשחק פועל באיכות מעולה ברזולוציה של FULL HD אבל.. שמתי לב לדבר שאני לא מצליח להבין אותו, כשאני משחק בלי לחבר את המחשב לחשמל כלומר רק על הסוללה אז המשחק קטוע ואחרי 5 דקות של משחק המשחק פשוט ניתקע ואני צריך ללחוץ על ctrl+alt+delete בשביל לצאת ממנו. בהתחלה חשבתי שאולי יש לי בעיה עם הכרטיס מסך אבל אז חיברתי את המחשב לחשמל ושוב ניכנסתי למשחק ושיחקתי שעתיים רצוף והכל פעל חלק ואחרי זה שוב ניתקתי את המחשב מהחשמל ושוב המשחק קרס.. ואז הבנתי שהבעיה היא לא הכרטיס מסך אלה הטעינה. רציתי לדעת עם זאתי בכלל …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים + מסך של DELL 24 אינץ. עכשיו יש לי כמה שאלות שמעתי שעובד לצאת במהלך חודש אפריל מעבד חדש של AMD משהו מתחיל עם P? שווה לחכות או אפשר לקנות כבר מחשב? לגבי כרטיס מסך TWINTECH GeForce 9800GX2 1024MB DDR3 PCI-E? זאתי הגירסה הכי מתקדמת או שצריכה לצאת עוד אחת ששוה לחכות? ד"א הוא תומך דירקט איקס 10.1? ראיתי שמערך SLI של 8800 מראה ביצועים יותר טוב מאחד כזה אולי עדיף מה אומרים? או הכרטיס הזה במערך SLI? ( אולי תהיה אפשרות הרחבה לתקציב) לגבי הארדיסקים אני צריך רק אחד של 72 או פחות עם מהירות סיבוב גבוה. אין צורך במקלדת ועכבר.זיכרון פנימי אני מעדיף 4 גיגה או יותר כי יש לי עבודות בעריכת וידאו. עם המחשב שיש לי עכשיו יש לי מאווררים של טרמלטק וזה פשוט נורא בגלל המהירות…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עברו כבר כמה שנים טובות מאז קניתי מחשב, והנוכחי כבר מזמן לא מריץ משחקים, אז וחשבתי שהגיע הזמן להתחדש 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג. במקרה הצורך אפשר עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. קשה לי לחשוב על משחקים ספציפיים, אבל יהיו גם חדשים וגם כאלה מהשנתיים-שלוש האחרונות ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא בצורה כבדה במיוחד ג) במידה והמחשב מיועד גם/ב…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן,אני לא יודע אם זה בדיוק המקום לשאול-אם לא אני מבקש מהמנהלים שימחקו. אני סטודנט להנדסת תוכנה בסוף שנה ב' ואני מתכנן להזמין מחשב נייד מארה"ב.אני נעול על LENOVO THINKPADT400\T410 ואני מתלבט בסוג המעבד וכאן אתם נכנסים לתמונה.אני לא יודע מה ההבדל בדיוק בין I3 ל I5 למרות שניסיתי לקרוא על כך.אני משתמש בעיקר בVisualStudio 2010 ואני משאיר המון קבצים פתוחים בד"כ בעבודה יומיומית.מסמסטר הבא כנראה שאני אתקין שני מערכות הפעלה על המחשב.השאלה שלי היא האם יספיק לי הI3 או שעדיף לי מאוד(ז"א זה ממש ישנה) אם אני אוסיף 150$ ואשדרג לI5. אגב מפרט המחשב שלי הוא:,מעבד (I3(2.13,בלוטוס,מצלמה, בטריה6תאים,250GB,5400RPM,אחריות לשנה וווינדוז7 חוקי כל זה ב 970$באתר של LENOVO.אם יש לכם הצעות ייעול קו…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מחפש לצרכי עבודה מחשב נייד אשר מיועד לשימוש בתוכנת צילום מתקדמת מאוד, אשר דורשת כרטיס מסך חזק לעניין. המחשב צריך שיהיו בו את הדברים הבאים: חיבור FireWire מובנה לפחות 2 גי'גה זיכרון יציאת VGA כרטיס מסך חזק לעבודה גרפית אשמח לכל מי שיוכל לעזור או לפחות לתת כיוון, בברכה, עדן
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כבר הרבה שנים אני מחוץ לעניינים. אז נלך לפי השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ניתן לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סטודנט להנדסה: מטלאב בסיסי. אם יהיו תרגילים או פרוייקטים עם דרישות כבדות יבוא הביתה ויריץ על הנייח. לא מתוכנן גיימינג מסוג כלשהו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי ש…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אין צורך בציוד היקפי ומערכת הפעלה. יש לי כרגע מסך 22 cmv 222h של CHIMIE. האם בסביבות 2800 שקל אני יכול להרכיב מחשב ממוצע ? אני לא מבין מה כל כך הולך היום מבחינת סוגי המעבדים. ליבה כפולה ? משולשת ? מרובעת? זכרונות DDR3 ? בעקרון זה מחשב לשימושים כלליים, בעיקר צפייה בסרטים ומוזיקה. כמו כן אשמח לשחק במשחקים בינוניים ולא כבדים מידי. אני רוצה מעבד טוב וזכרון פנימי טוב שיחזיקו לטווח ארוך, אם אפשר וישאר כסף אז גם להשקיע ברמקולים טובים או בסוג מארז שישמור על שקט. אני רואה פה שהרבה מפרטים פה מורכבים עם AMD ולא אינטל? יש סיבה ? אין היום הבדל בין שני היצרניות ? תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה והמלצות לנייד חזק במיוחד מערכת הפעלה לא חשובה לי זכרון אני מחפש לפחות 4GB כונן קשיח שיהיה מינימום 320GB כרטיס מסך עצמאי בנפח גדול 512-1GB אם יש למישהוא DELL XPS 16.? שיכול להגיד איך הם? רמת גימור? ביצועים? או SONY VAIO סליחה שחפרתי מצאתי את זה אם מישהוא מכיר יודע אם הוא טוב? http://www.trg.co.il/pl_product~40500~39~0.htm
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין 3 מחשבים ללימודי הנדסת חשמל ומדעי המחשב. את המחשב אקנה באילת מחר או ביום שישי. המחשבים הם: Toshiba Satellite Z30-B-10C Asus ZenBook UX305LA-FB003H Dell Inspiron 13 7000 ההתלבטות העיקרית שלי היא בין ה Dell ל- Toshiba. לגבי ה Asus אני לא כלכך בטוח בגלל הרזולוציה הגדולה, שיכולה להיות בעייתית בתכנות. טבלה עם המפרטים ומחירים: [ATTACH=CONFIG]9663[/ATTACH] אשמח לעצה או שניים בנוגע למחשבים הללו. מטרות המחשב: לימודי הנדסה, מולטימדיה מסך בגודל 13.3" FULLHD ומעלה, IPS, לא משנה מט או מבריק משקל רצוי: עד 1.6KG האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 6 שעות. כונן SSD 256GB ומעלה עם רישיון לוינדאוס
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בחרתי 2 מערכות ואני לא ממש בטוח איזו טובה יותר........: *זו לא כל המערכת רק החלקים הכי חשובים אפשרות 1: AMD Athlon 64 X2 4200+ Processor with HyperTransport and Dual Core Technology AlienIce 2.0 Video Cooling System with Acoustic Dampening Terra Green Alienware® Full-Tower Case Conspiracy Blue Enermax EG701AX-VE (W) 600 Watt Power Supply SLI ready Alienware® nForce4 SLI Chipset Motherboard PCI Express CROSAIR 1GB Low-Latency DDR PC-3200 at 400MHz Dual NVIDIA® GeForce 6800 Ultra PCI-E 256MB DDR3 with NVIDIA SLI Technology Integrated High-Performance 7.1 Surround Sound with S/PDIF and Coaxial Digital Outputs 160 GB Serial ATA 7,200 rpm w/ 8MB Cache או: AMD Athl…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב למישחקים עם מסך אכבר(g5) בבקשה שיהיה עם 4 ליבות ובלי הרבה מקום (gb) בגלל שיש לי כבר שני כוננים כשיחים אז.. וגם שיהיה מחנות בתל אביב התקציב הוא 7500 שקלים חדשים שיחזיק ל5 שנים ללא אובר קלוק כי אני לא מבין בזה ולל מארכת הפאלה מקורית כי יש לי כבר תודה לכול מי שעוזר
-
- 41 תגובות
- 1.9k צפיות
-