עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לכולם, אחרי שנים רבות עם מחשב שסחב בגבורה הגיע הזמן להתחדש. אני מחפש מחשב לגיימינג + מסך 2K 144hz שאר הפרטים בטופס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + אפטר אפקטס (משני) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF4 | BF1 | משחקים חדשים שיצאו כמו MAFIA 3 ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …

• 3 תגובות
    • 6.9k צפיות
  2. Started by idbp,

אהלן, אני בימים הקרובים הולך לקנות מחשב נייד, הקנייה תהיה באילת. התקציב הוא 4500-5000 שימושים: קצת גיימינג (GTA), לא מעט פוטושופ, הרבה סדרות וסרטים, והמון עבודה באינטרנט עם הרבה לשוניות וחלונות בו זמנית. הסתכלתי כבר על כמה דגמים, כרגע בהתלבטות על שני דגמים מבחינת הסוללה: המחשב יהיה המחשב העיקרי שלי ורוב הזמן יהיה מחובר לחשמל, פעם בחודש אני עושה נסיעה של שלוש שעות, אז אשמח אם המחשב יחזיק אינטרנט וסרטים במשך שלוש שעות. ASUS N552VW-FI068T http://ksp.co.il/?uin=30507 ASUS ZenBook Pro UX501VW-FW087T http://ksp.co.il/?uin=30673 אשמח לשמוע מה דעתכם עליהם, הסתכלתי גם על הלנובו Y700 אבל מביקורות שקראתי הבנתי שהוא מתחמם …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Y@M,

אהלן אנשים בגדול, זה המצב: אני לא תחום למעלה/למטה בכסף. רוצה מחשב מעולה שיעבוד מעולה לשנים הקרובות, עם יכולת להריץ משחקים על Settings מקסימליים. כן מנסה להשיג Value יחסית סביר, ככה שנניח אני לא רוצה סתם להשתגע עם SLI של GTX 1080. אני בטוח שזה יתן אחלה תוצאות, אבל נראה לי שכולם פה מבינים שזה לא קוסט אפקטיבי. זה מה שיצא לי לבנות. אני ממש אשמח לשמוע דעות, סומך עליכם שיש לכם הצעות לשיפור. (כל דבר יעזור ממש! ממקום הקנייה ועד המאווררים). המון תודה לכם! המפרט (דרך סטארט מחשבים): מעבד: 2185 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700K 4.0Ghz + Gigabyte Z170-Gaming K3 S1151 זכרון: 1514 ₪ - 32G (2x16G) G.Skill TRIDENT DDR4 34…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Photoshop CC (תדיר) - Illustrator (מזדמן) - Visual Studio 2015 (מזדמן) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בתקציב צריך לכלול גם מסך... למרות שאני יכול להסתדר עם מה שיש לי, זה פשוט ישן -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות, אני מניח 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו ועריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony Vegas Pro 9 – תדיר, cubase 5 - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, The Witcher 3, בעיקר FPSים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  6. אהלן חברים, לפני שנתחיל אני רוצה להבהיר שכפי שהכותרת רומזת אני לא חי בישראל ולכן המחיר הוא בדולרים. אני חי בארהב ולכן סביר להניח שהמחיר של רוב החלקים יהיה זול יותר משמעותית אם לא כולם. תוכלו להשתמש בAMAZON או BEST BUY וכד' בשביל השוואות מחירים. אני בן 25 וזה התחביב שלי, גיימינג. במשך השנים היו לי כמה מפלצות שעלו לי הרבה כסף, החלטתי לפנק את עצמי באחד חדש לאחר יציאת כרטיס המסך המדהים החדש מבית NVIDIA. כמובן זה הGTX 1080. היו לי לפחות 3 מחשבי גיימינג חזקים, לפני שקניתי את כולם, למיטב זכרוני, ביקשתי ייעוץ בפורום הזה...ולכן אני חוזר לפה. אני מעריך את העובדה שאנשים נותנים פה מזמנם החופשי ורובם יודעים על מה הם מדברים. …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך (מעדיף סביבות 6500) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. אבל באמת שלא חייב את הצעקה האחרונה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית ולפעמים תלת מימד ועריכה מקצועיים (לרוב הסתפקתי בכלים שנדרשו למשחקים אז אין צורך בכרטיס יעודי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - פרנסה תלת מימד (מאיה, מקס) - פרנסה אילוסטרייטור - פרנסה אינדיזיין - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by cyberX,

היי לכולם, אני מניח שלכרטיס מסך יש הכי הרבה ערך לעומת שאר החלקים, אך עדיין מעניין בכמה האנשים פה מעריכים מחשב בן 9 מפרט: E8400 Sapphire Radeon HD 7770 GA-EP35-DS3 Corsair 1GBX2 XMS2 DHX DDR2-800 CL4 Kingston 1GBX2 PC2-6400 DDR2-800 CL5 CORSAIR VX550W 41A Raidmax Sagitta II Black

9. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4,000 ש"ח, לא ניתן לחרוג. אני מאמין שלצרכים הנ"ל צריך משמעותית פחות, אז שמתי את המחיר הזה כחסם עליון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, מסמכי WORD, צפייה בתמונות. בנוסף יש שימוש רחב בתוכנת יצירת אלבומים שנקראת book2u. הייתי מעוניין גם שתהיה אפשרות לשימוש מאוד מאוד (מאוד) קל בפוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? חשוב SSD, חשוב 8GB ראם מינימום, חשוב שיהיה אחסון 1TB מינימום (יכול להיות בכונן רגיל לצד SSD למערכת ההפעלה), חשוב מקל…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by denisss,

בניתי מחשב בשביל משחקים וגם בשביל לימודים. מה דעתכם? יש משהו שכדאי לי לשנות? תודה מראש

11. שלום לכולם,אני עוזר לחבר לרכוש מחשב שמתאים לאולפן הקלטות ביתי. המחשב ישמש לעריכת מוסיקה ולכידת (זו המילה הנכונה?) מוסיקה ישירות מתוך כלי נגינה דרך כרטיס קול. התקציב הוא עד 2000 ש"ח, ואם אפשר לחסוך אז עדיף. מצד שני, אם יש הצדקה לחריגה לטובת ביצועים טובים יותר ניתן לחרוג לגג של 3000 ש"ח. נכון לעכשיו הוא כבר יש לו את החלקים הבאים:1. כרטיס קול USB של חברת PreSonus Audiobox USB (תמונה למטה).2. שני רמקולים של חברת KRK Systems (תמונה למטה).3. מקלדת, עכבר, מסך.אל המחשב יחוברו האינסטרומנטים הבאים: כרטיס הקול כמובן, שני רמקולים, אורגן, גיטרה, מיקרופון ואולי גם אוזניות.חשוב לשמור על אופק שדרוג, כך שאם הוא ירצה לשדרג את אחד הרכיבים בעתיד זה ילך כמה שיותק חלק. 1. מה התקציב…

12. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם צריך רוצה מחשב טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודים עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ... לא משש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 15-17 לא סופר חשוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות\בנוניות 3.…

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  13. צהריים טובים לכולם, לאחר שנים רבות של שימוש במחשבים מאפנים, עם השחרור מהצבא לפני כמעט 6 שנים רכשתי מחשב בבערך 5000 ש"ח בKSP (מעבד I5 760, זוג 6850HD ועוד מרעין בישין). המחשב הזה תפקד בסדר עד לאחרונה, רץ על הגדרות בסדר, חלק מספיק בשבילי, אבל לא מה שרציתי. כאשר אני אומר "עד לאחרונה" - אני מתכוון לדום החדש, שגרם לי להבין שהמחשב שלי נמצא בערוב ימיו... אני משחק במשחק בהגדרות הנמוכות ביותר, עם הכרטיסי מסך על האוברקלוק המקסימלי שלהם (בתוך מה שהcatalyst מאפשר) ועדיין המשחק לא רץ בצורה נוחה למשחק (שימו לב שעל איך הוא נראה אני כבר לא מדבר ) כעת לאחר שקיבלתם רקע, אתם יכולים להבין שנשברתי! אני מעוניין לבצע רכישה של מחשב, מגבלת התקציב שלי…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Orpaz,

טוב אז שלום לכולם, לאחורה יש לי בעיות עם המחשב. בעת משחק במשחקים (אפילו קלים יחסית - לדוג' דמו של פיפא) המחשב פשוט נכבה מעצמו (כלומר ממשיך לפעול - אני ממשיך לשמוע מוזיקה ברקע - אך המסך נכבה ואין אפשרות לשלוט במחשב). הבעיה הזאת נובעת ככל הנראה מהכרטיס מסך, לפי הבנתי. אז ככה, אני מתלבט האם לשדרג את הכרטיס מסך ואולי כיוצא בזאת עוד חלקים, או לקנות כבר מחשב חדש. המטרה בסופו של דבר היא נטו שמשחקים יעבדו חלק (אפילו על הגדרות נמוכות) על המחשב. אני לא מעוניין להוציא כספים מיותרים, ואקנה מחשב רק אם אני אהיה חייב. אז המפרט שלי כרגע הוא ככה: כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GT 430 מעבד - Intel(R) Core(TM) i3-2100 CPU @ 3.10GHz ג'יגה ראם - 6 ג'יגה של שני סטיק…

15. המחשב ישמש בעיקר למשחקים המחיר צריך לכלול רק מחשב בלי מערכת הפעלה ובלי ציוד הקפי (מסך עכבר מקלדת)

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by NisoGTX,

שלום לחברי הפורום . ברשותי מחשב i5-2500k gigabyte h61m-ds2 gainward gtx560 8gb ram ספק כח coolmax 600w האם יש טעם לשדרג כרטיס מסך או שהמערכת "ישנה מדי" ואם כן על מה הייתם ממליצים. תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by akae,

שלום לכולם, אני עורכת וידאו כמקצוע וצריכה לשדרג את המחשב הישן שלי תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 עדיף שלא אלא אם זה שובר שיוויון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטוני וידאו ארוכים וכבדים 200g לקובץ (חתונות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אדובי פרמיר, פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. מודל שלא מצאתי אודותיו פירוט, הוא משפחת הטינק-פאד (15.6 אינטש). אישית אני רגיל לפלסטיק שלו, לעיצוב האגרונומי וכפתורי ההפעלה. וזה פרט מאוד חשוב לי במחשב שאתו אני עושה את כל העבודה שלי. מה הוא המפרט הטכני שאותו כדי לי לבקש במחשב כזה, אך שיישאר בתקציב שפוי (לא היקר ביותר שקיים בדגמים אלו). לפי מר אלכס שפירו ( נכון לשנה שעברה), מחשב חזק צריך להכיל: מעבד QH4700, כרטיס גרפי לפחות של חברת גיימינג (כמה ג'יגה?), 16 ג'יגה זיכרון ראם (האם אפשר פחות, או שזה הפסד?), ועדיף כונן SSD (איזה מהדגמים של אינטל?). האם לסדרת טינק-פאד ישנם דגמים חדשים המכילים רכיבים שכאלו? אודה מאוד למי שיכול לתת תשובה לשאלתי.. המחשב שלי גוסס וזה קריטי .. __________________________________________…

19. משמש לגלישה ואימייל תודה רבה נעם

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by lompy,

הסיפור בקצרה , לקרוב שלי כנראה עומד למות המחשב. מדי כמה זמן הוא מקבל פסים מוזרים על המסך והמחשב נתקע לו. מניסיון שלי זה מעיד על כרטיס מסך תקול. הכרטיס הוא מובנה בלוח ונראה לי שבמוקדם או במאוחר כל הלוח ימות ואין מנוס מלחליף מחשב. המחשב הנוכחי הוא E5700 עם 2 גיגה זיכרון וזה מספיק לו. התבקשתי לעזור אבל אני לא כל כך מעודכן במה משתלם היום לקנות ומקווה שתעזרו לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אפשר אז מעוניין לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט + אופיס א) במידה והמחשב…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by gabbay,

. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  22. אני מעוניין לשדרג בקרוב, יש לי מארז טוב, ספק חזק (750) ו-SSD מספיק מהיר (Corsair Force Series LS - לדעתי לא אמור להוות צוואר בקבוק לכלום אבל תקנו אותי אם אני טועה). אני צריך לוח, מעבד, זכרון וכרטיס מסך. אמנם אני לא צריך מפרט מלא אבל מילאתי שאלון שיהיה מסודר: 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לשים עוד אלפיה אם זה יהיה מוצדק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות והרבה משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות תדיר עד כבד. ב) במידה והמחש…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד גמיש : 1. מקלדת מתפרקת או מתקפלת, כך שיהיה נוח לעבוד איתו באוטובוס. 2. מסך מולטי- טאצ'. 3. מסך 13-15 אינץ' כדי שיהיה נוח גם כמחשב שולחני. דרישות: 1. ssd - לא חובה אבל כדאי שיהיה. אם יש ssd, לא חייב אחסון נוסף. 2. שיוכל להריץ תוכנות גרפיות, כמו פוטושופ, לייטרום ואילוסטרטור. 3. אם יכול להריץ תוכנות יותר כבדות לעריכת וידאו, זה יהיה מעולה אבל לא הכרחי. תקציב: לפי המחירים של ארה"ב, כי אני מזמין משם. 800 דולר פחות או יותר. אשמח אם ההמלצה תהיה על מחשבים שיש במלאי של b&h, או חנות אמינה אחרת בארה"ב. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם, לקראת סוף יולי אני מתחיל קורס cubase ואני צריך מחשב נייד שיתאים לשימוש בתוכנה. אין לי ידע מוקדם עם התוכנה ולכן אני לא יודע איזה סוג מפרט מתאים. התקציב הוא כ-3,000 ש"ח (אם התקציב גבוה/נמוך מדי לצרכים שלי אני גמיש). המחשב ישמש אותי גם לצרכי עבודה משרדית, ושימושים כמו אינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפיה בתמונות ובוידאו ותוכנות קלות. אני מחפש מחשב שיחזיק לאורך זמן ושתהיה אפשרות לשדרוג במידת הצורך (אם דבר כזה הוא אפשרי במחשב נייד). במידה וצריך מידע נוסף שלא ציינתי לגבי השימוש במחשב, או הדרישות שלי ממנו על מנת להרכיב את המפרט שיתאים לי ביותר תגידו לי ואומר לכם. תודה מראש לכולם וחג שמח

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. צהריים טובים לכולם, אני מעוניין לקנות Ultrabook. עשיתי קצת מחקר והגעתי למסקנה שאני רוצה לקנות asus ux305ca. אני מתלבט בין כמה דגמים וכאן אודה לעזרתכם: האם כדאי מסך fhd או qhd? האם יש דגם qhd בצבע לבן? והאם לדעתכם כדאי לפטופ אחר? בגדול אני צריך את הלפטופ כדי לקחת לעבודה, ללמוד עליו באוניברסיטה הפתוחה ולתכנת עליו (python). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה לי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות…

• 0 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.