עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zagreb,

המחשב נועד לאופיס,משחקים ואינטרנט.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אני רוצה להרכיב מחשב לשימוש משרדי = 10 טאבים פתוחים בפיירפוקס + וורד +אקסל+ סרט divx וגם לשיתוף קבצים. דרישות נוספות: שיהיה בגודל קטן, דהיינו לא יותר מ-30 ס"מ לכל מימד. מקום לשני דיסקים קשיחים+צורב. (כרגע אני קונה רק דיסק אחד אך רוצה אופציה להוספה) שיהיה שקט. זה חשוב מאד. עדיף שיהיה מארז לא מכוער. עדיף שכניסות ה-USB והאוזניות והכפתורים יהיו למעלה או באמצע.(המחשב מונח על הרצפה). אני לא מתכנן OC אלא אם תגידו שאפשר ושזה לא יפגע בביצועים ובשקט. מעבד של אינטל.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני צריך רק חלק מהדברים: 1. לוח אם: חובה יציאת COAX דיגיטלית לאודיו, לא חובה שיהיה BLUETOOTH, תמיכה בSATA2, ללא כרטיס מסך מובנה. 2. מעבד: המון חישובים, תוכנות פועלות יחד בו זמנית- לא דווקא תוכנות כבדות אבל אני רגיל להיות בהרבה מקומות במחשב בו זמנית אם זה לכתוב באופיס בזמן שבטלויזיה פועל סרט מהמחשב ואני שומע מוזיקה ברקע כשאימיול וביטורנט פועלים וגם AVANT browser מריץ 15 אתרים שונים בזמן הזה. 3. מארז: פשוט רצוי שחור ושקט חשוב שקט! ועם ספק ומאוור. 4. כרטיס מסך: שיספק אותי לחיבור מסך LCD 22 של המחשב, ואולי גם טלוויזית LCD. משחקים לא כל כך חשוב אבל שיריץ ברמה סבירה. 5. זיכרונות: אני חושב שזה הכי חשוב למה שאני צריך, הרבה דברים פועלים בו זמנית ושהמעבר בינהם יהיה מהיר ו…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Gil28,

שיהיה קריר לOC וטוב לריבוי משימות ומשחקים כבדים מארז יפה עם חלוןספק מודולרי איכותי... ללא ציוד היקפי ללא מסך... מה דעתכם על זה? מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 : "SLB6B" - BOX ¤1358 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤524 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 DUAL DVI - RETAIL ¤1340 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤334 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤124 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPI ¤436 מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ¤453 ספק כוח: ENERMAX MODU82+ 525W ¤623 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤237 מחיר סופי: ¤5429 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משרדי +מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אופיס, אינטרנט, מעט פוטושופ, והרבה צפייה בסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Watch dogs batman הנוכחי + הבא שעתיד לבוא המסך הוא 40" ברזולוציית 1920*1080 הת…

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by nwish,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7 אלפי שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים (מאוד). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Star Citizen, The Witcher, Far Cry, etc. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - לא ידועה היות והמסך הוא חלק מהתקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך. …

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אהלן, אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב נייח חדש. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית : office למינהם, אינטרנט, הורדות וכו'. גם תכנות קצת פה ושם, אז שיצליח להחזיק את ויזואל סטודיו. אני גם צופה בסדרות וסרטים שמופעלים מהמחשב,אבל דרך הטלוויזיה (למקרה שזה משנה). לא עושה OC (ת'אמת גם לא יודע מה זה). בנוגע למשחקים. עד עתה לא נהגתי כמעט לשחק משחקים על המחשב (המחשב הנוכחי שלי הוא די עגלה, הוא ברשותי כבר 5 שנים). אני מעוניין להתחיל לשחק קצת. מן הסתם אני לא ייפול לקטגוריה של גיימר, אבל למשל אני רוצה שהמחשב יוכל להפעיל באופן טוב את fallout 3. בנוגע לרעש, אני לא ממש יודע להגדיר את עוצמות הרעש הסבילות בעיני (או אוזניי..). הוא ממש לא חייב להיות שקט מת, אבל שלא יעשה יותר מידי רעש שאני לא אוכל להיר…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי יהיה למשחקים. אני לא מצפה להריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות, העיקר שיריץ חלק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WOW, Diablo3, Starcraft2, GTA4 ומשחקי RPG / MMO אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 23 אינטש עם חיבור HDMI. -לאילו הגדר…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by nirga,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש וזקוק למפרט אני רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט שיהיה עם מערך RAID 0 של לפחות 500GB כרטיס מסך תומך DX10 עם חיבור HDMI שיודע לעשות CLONE ב-2 רזולוציות שונות, הוא לא צריך להיות חזק במיוחד כי אני לא מתכוון להריץ משחקים (בשביל זה יש XBOX360 ) מעבד QUAD לוח עם ציפסט P35 זיכרון 2G ומעלה לפחות 800MHZ מארז איכותי (ראיתי את ה SONATA3 אבל אני לא יודע אם הוא נחשב למארז טוב) תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בבנית מפרט ב-3000, ללא מסך. המחשב אמור לשמש 2 ילדים בגילאים 9-11 במשחקים מאוד פשוטים (SIMS לדוגמא) ואינטרנט. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני מתכוון לקנות מחשב, כי המחשב שלי הלך לעולמו לכן איני צריך מסך, מקלדת ועכבר אבל מחשב בכל זאת אני צריך הנה המפרט שהציע לי מוכר חנות מחשבים, אגב לא הזכרתי, אני רוצה מחשב שיהיה חזק אני לא גיימר, אבל עדיין האימיול אצלי דלוק יומם וליל, ואני מפעיל איתו עוד כמה תוכנות לכן אני צריך מחשב שיהיה חזק הנה המפרט: יש כמה מילים שהוא רשם ולא כלכך הבנתי, אז אם אתם רואים משהו מוזר, תבינו intel core 2 dau E6300 1.6GB FSB 1066 --- מחיר 1170 Intel ----------------------------------- מחיר 520 DDR2 2X512 Supertaran ------------------- מחיר 663 SATA II 80GB ---------------------------- מחיר 244 DVD-RW Sony/Asus ------------------------ מחיר 200 soundcard & network card VGA: GeForce 6200 TC …

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי לכולם אני צריכה מפרט למחשב בשביל חברה שלי לאופיס ואינטרנט. הדרישות 1. כולל מסך 19" הכי אייכותי שיכנס 2. לא צפוי OC בשום שלב. 3. צריך מקלדת לא יקרה או להשאיר לפחות 80 ש"ח שיהיה לה מרווח לבחור בעצמה - בכל מקרה המלצות בעד ונגד מקלדות יתקבלו בשמחה. 4. ללא עכבר, או רמקולים 5. צריך גם XP (היא לא רוצה ויסטה) רצוי מאותה חנות שיוכלו לבצע לה התקנה אם תרצה, אבל לא חייב וניתן גם להשאיר עלות (כ- 500 ש"ח לקניה בנפרד) 6. הבחורה גרה בב"ש ולכן על המפרט להעשות מחנויות בב"ש (פנדה, יש משהו מומלץ אחר?) ניסיתי "למכור" לה את IQPC שבאשדוד אבל היא אומרת שרחוק לה.. 7. לאחר התעקשויות רבות מצידה על אינטל קור2 דואו, דיי הצלחתי למכור לה את AMD. לכן רצוי מאוד שהמפרטים יהיו מבוססים על אטלון 64*2, …

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני רוצה לקנות מחנות מסויימת ועלו פה כבר כמה אנשים שאמרו שהלנובואים שלהם ביבוא מקביל, אז לקחתי את המספר של הדגם והתקשרתי לתמיכה של לנובו והם אמרו שהם צריכים סיריאל - מה שנמצא על המחשב עצמו. כשדיברתי עם המוכר בחנות הוא אמר לי שיש אחריות רישמית של יבמ\לנובו, חיפשתי באתר הכנסתי את הארבעת הספרות של הדגם וישראל לא הייתה שם. מה אני עושה? בתמיכה לא ידעו לומר לי, או שאני לא יודע מה לשאול? הדגם הוא: 74542JU אם מישהו בדק עליו זה יהיה מצויין. תודה על העזרה!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by kobipk,

לוח אם asus striker extreme nfovce 680i sli מעבד intel core2 extreme quad qx 6700 box כרטיס מסך nvidia geforce 8800 gts 640 mb זיכרון kingston ddr2 2048mb 800mhz CL5 ארד דיסק western digital wd 5000ks 500gb sata2 16 buffer 7200 מארז a top gladiator

• 15 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by ofer_fas,

שלום, אני צריך מפרט פשוט (לשימושים משרדיים בעיקר אך לא בהכרח..). התקציב הוא מקס' 2500 שח' והוא צריך לכלול מסך אך בלי ציוד הקפי אחר (מקלדת עכבר ורמקולים..). תודה מראש עופר

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אני מבקש שתרכיבו לי מפרט עד 3500 ש"ח שמיועד למשחקים בעיקר. המפרט יכלול: מעבד+לוח+זכרון+דיסק קשיח+כרטיס מסך+מארז+ספק. תנסו להכניס את ה8800GT 512

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- the witcher 3, watch dogs ועוד חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. היי אני סטודנט לתקשורת חזותית בבצלאל ואני מעוניין לקנות מחשב חדש אך ורק לעבודה גרפית. אני צריך מחשב חזק שיריץ לי את התוכנות photoshop, flash, illustrator, preimere aftereffects (שיהיה אפשר לעבוד איתו גם במאיה בעתיד). אני מתחנן לקנות אותו בחודש בערך והתקציב שלי הוא בין 3500-4500 (אני מעויין להוציא 4000 אבל אם אתם מאמינים שנחוץ אפשר עד 5000) המחשב רק לעבודה גרפית ולא למשחקים. תודה. נ.ב. איפה כדאי לקנות? צריך שיהיה סוס עבודה לא חשוב לי מארזים יפים רק ביצועים אלפיי תודות

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ozbar1,

ברשותי מחשב נייד של hp ובו מותקנת מערכת הפעלה מסוג ויסטה יש לי את האפשרות לעשות דיסק ריקוברי וע"י כך לפי הבנתי לעשות מעין פירמוט ולהחזיר את המחשב ליום הראשון כפי שקיבלתי אותו. השאלה שלי היא בהנחה שאני מתקין ווינדוס 7 במקום הויסטה האם לאחר מכן עדיין אני יכול להשתמש בדיסק הריקוברי ולהחזיר את המחשב לויסטה המקורי שסופק לי עם המחשב? או שברגע שפירמטי למערכת הפעלה אחרת האופצייה הזאת כבר בלתי אפשרית.

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. זה המפרט שבניתי: אני בעיקר מתלבט בנוגע לכרטיס מסך, ואולי בנוגע לספק. אתה מוזמנים להעיר על כל דבר, ואני מבקש להשתמש בחריגה אך ורק אם זה באמת מוסיף משהו חשוב. במקרה שלי, השתמשתי בחריגה כי בשביל ממש קצת כסף עדיף 320GB. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by udi,

שלום יש לי כיום מחשב די ישן AMD 1700 XP NFORCE 2 K7N420 PRO MSI 512 MB DDRM יש לי כרגע כרטיס מסך READON 9800 PRO 128 MB ואין לי את היכולת לישתמש בו כי הלוח לא תואם שאלתי היא : אבא שלי נוסע לסין בסוף השבוע וחבר שלי נוסע לתיאלנד בסוף החודש וכפי שכולנו יודעים המחירים שם נמוכים בהרבה מכאן { ועדיין ישנה האחריות מנסיון אישי } אני צריך לקנות רק שלושה חלקים בסיסים למשב את כל השאר יש לי והם : מעבד { רצוי AMD } לוח זיכרון השאלה היא האם כדי להשקיע בלוח NFORCE 4 החדש עם ה SLI יחד עם מעבד תואם או כדי לקנות משהוא יותר פשוט הסכום שאני מוכן להשקיע הוא 3000-4000 שח או בכלל להמתין כמה חודשים כי כרגע אני לומד ואין לי יותר מידי זמן למשחקים . הבעיה שהמחשב קצת איטי וגם ששום משחק גם …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by dror12345,

חשבתי על זה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-S2H ¤403 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39500 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤301 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500410AS זיכרון Kingston DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-18 ¤81 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23715 כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE ¤418 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PVR150MCEKit צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤128 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז כולל ספק Antec NSK2480 380W ¤558 כמות:1 http://www.sk…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by 12w23e,

שלום לכולם, ברשותי מעבד qx9770 ואני מעוניין לשדך לו מחשב בעלות של כ-3000 ש"ח ללא ציוד ומסך. וברשותי גם כונן קשיח ברשותי גם קירור מסוג קירור למעבד ThermalRight Ultra-120 Extreme Socket 775 המפרט שבניתי: Gigabyte GA-EP45-UD3LR Intel P45 CHIPSET, יחידות 1 ₪518 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=629 OCZ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 Special Ops Edition, יחידות 1 ₪577 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1321 GainWard GeForce GT220 1GB GDDR3 PCIe, יחידות 1 ₪382 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1693 ANTEC P193, יחידות 1 ₪944 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1096 ThermalTake ToughPower 600Watt W0103 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪498 http://www.rsm.co…

24. עדיף מחשב מבוסס AMD, המחשב עצמו צריך להיות בינוני למטרות כלליות וקצת למשחקים, ובקשר לכרטיס מסך לא משהו גרנדיוזי אלה משהו קטן עד קטן מאוד! בתודה מראש.... ;D

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.