עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. (מקווה שאני בפורום הנכון - הודעה ראשונה שלי פה) חבר נוסע לארצות הברית עוד שבועיים ואני שוקל להגיד לו איזה מחשב לקנות לי נתחיל עם הגודל חייב להיות 13.3' ולא כבד מידי. בנוסף SSD - מאוד חשוב לי , 128 או 256 , תלוי אם יכנס בתקציב. נמשיך עם מעבד, חייב שיהיה HASWELL כי זמן סוללה מאוד קריטי עבורי, לגבי I5 או I7, מעדיף כמובן I7, אך בתכלס האם ההבדלים גדולים? זיכרון פנימי - 8GB . שימושים - הכל מהכל כולל שימוש בתוכנות גרפיות הכי כבדות (משחקים מעט מאוד... מספיק את הצ'יפים ON BOARD שיש על המעבדי HASWELL )מחיפוש קצר ראיתי שMACBOOK AIR עונה על הדרישות שלי ואפשר להרכיב אותו באפל ב1300 דולר , שזה המקסימום של המקסימום תקציב שלי (עם I7 ו8GB זיכרון, ו128 GIGABYE SSD). הפחד שלי , שאני עובד …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  2. היי לכולם טוב למרבה הצער אין חדש תחת השמש בכל הקשור למחשבים ניידים עם מעבדי אינטל ו - AMD. לא חל שום שינוי דרמטי מבחינת יעילות אנרגטית אצל שתי יצרניות המעבדים, כך שבתכל'ס לא נותר ליצרניות הניידים אלא להציג את אותו הדבר באריזות חדשות, שנראות יותר יפה מבחוץ על חשבון ביצועים ונוחות שימוש. לכן, אין ממש טעם להמתין לדגמי 2024, בטח בסגמנט הניידים ללימודים ואף ליצירת תוכן. בתערוכה לא הוצג מחשב עם מעבד קוואלקום. זה יקרה בהמשך השנה ואולי משם תבוא הישועה.

3. ספויילר שלום חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש התקציב שלי זה 1500 שקל מפרט של המחשב שלי . I5 6600k Asus z170-a 16 g זיכרון אני לא יודע איזה ספק לשים 750w או 860w תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by gtlv79,

שלום ! ראיתי בכול המפרטים הממולצים שלכם לעבודה משרדית רק מעבדים amd . לצערי רוב חניות המחשבים באזור מגורי (כולל החנות שהארגון שלנו עובד איתה) מוכרים רק אינטל . בעקבות כך איתי רוצה מפרט מומולץ לעבודה משרדית מבוסס אינטל . עם לוח אם עם כרטיס רשת על הלוח (אפשרי גם כרטיס מסך על הלוח) רצוי עם זכרון sdram .

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  5. האם אנחנו מוכנים להוציא את הסכומים האלה על איכות החומר הגבוהה? על הנדסת האנוש היחודית לאפל? על הממשק? על העמידות והיציבות? או , פשוט על התפוח הזוהר בגב המחשב, שמסמל סטטוס מסויים מעניין אותי לפתוח את הדיון הזה, כי אני עצמי מנסה להבין

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  6. הי, צריך עזרה במפרט עבור מחשב לטובת הרצת סימולטור טיסה Microsoft flight simulator 2020/ . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 4500 ל5500 אפשר קצת יותר אם השיפור משמעותי ממש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סימולטור טיסה עריכת וידאו ב דה וינצי+עריכת תמונות בלייטרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוח…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, אפשר קצת לחרוג, לא יודע אם יש צורך, אשמח לייעוץ. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה משרדית, גלישה, מעט משחקים (הילדים אצלי משחקים מיינקראפט, לא הרבה מעבר, אבל הם גדלים והדרישות בהתאם...), מריץ עליו שרת PLEX, הורדות מהאינטרנט, ומעט עריכת וידאו (תוכנה בסיסית, movavi). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן - מקלדת ועכבר אלחוטיים (לא צריך משהו מהודר), רמקולים פשוטים ומסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום ותודה מראש לעונים. המחשב הקודם שלי מקרטע תקופה ארוכה (של שנים) באופן נואש והגיע הזמן לאחר יותר מעשור להחליף אותו. אני צריך מחשב שיחזיק לי מספר שנים לא מבוטל. התקציב - כ- 6000 ש"ח. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-6500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית: תוכנות אדובי בדגש על אינדיזיין. התוכנה השימושית ביותר ביום יום: קורל דרו. עבודה משרדית של עסק: אופיס וכדו' נגיעה בעריכת וידאו קלה - קורל וידאו סטודיו תיתכן בהמשך התמקדות בתוכנות כבדות יותר בתחום עריכת הוידאו. 3. האם יש צורך ב…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. תבנו מערכת שאין בה ארדיסק ...וסידירום..עכבר ומקלדת..ורמקולים.... כי יש לי אותם למטרה של קידוד סרטים עריכת וידאו פוטו שופ ומשחקים ... אז אני צריך מעבד חזק שיוכל לעמוד עם הקידוד סרטים והעומס שיהיה על המחשב.......גם לעבוד עם פוטו שופ ומשחקים...שלא יתחמם מהר...קירור טוב בשבילו ...לא מיועד ל OC כי אני לא יודע לעשות :\ לוח אם מתאים...... זיכרון X2 שינצל תמעבד והלוח כרטיס חזק למשחקים עד 1500 שקל 256BIT וכל החלקים הנוספים מארז ספק קירור.חוטים הרכבה..מסך.....(בחלקים שהם לא חומרה שתשנה את ביצועיי המחשב אל תקחו חלקים יקרים כמו מארז ב 1000 שקל....!) בו נגיד שאני יכול להגיע ל 7 אלף שקל.. התקציב הוא ממוצע .. אל תקחו לי כרטיס מסך של 3000 שקל ..אלה ממוצע של 1500 הבנתם אותי?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  10. הנה המפרט מבוסס AMD64 :::::::::::: ---------------------------------------- Teac floppy 1.44 40 ש"ח Case + power suply (HEC/Thermalteke/Enermax/Antec) 100 - 300 ש"ח Innovision Geforce FX 5700 128MB 128bit DDR TV OUT DVI 565 ש"ח DVD-ROM Teac / LiteOn 16/48 170 / 180 ש"ח WD SATA 160GB 8MB 700 ש"ח samsung/ a-data/GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory 593 / 450 / 580 ש"ח Gigabyte GA-K8VT800 Pro VIA K8T800 686 ש"ח Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse 126 ש"ח AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,280 ש"ח --------------------------------------------------- סה"כ 4,260 ש"ח --------------------------------------------------- ודרך אגב איפה שכתוב כמה חברות לא…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by maxth,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב חדש עקב שהישן שבק חיים (בן 12 ) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדי, מולטימדיה, בעתיד ארצה להוסיף כרטיס מסך למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לגבי מסך אני בדילמה יש לי את הישן אבל הוא בעל חיבור dvi-i או שעדיף חדש לא יקר בעל חיבורים עדכניים וכמו כן צריך כרטיס רשת אלחוטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שק…

12. שלום, אני מעוניין במחשב חדש (כולל מסך!) שישמש בעיקר לגיימינג כבד. התקציב שלי הוא עד 5500 ש"ח. יש 3 דברים חשובים לי: 1. שהמחשב יישאר רלוונטי גם לשנים הקרובות, אני לא רוצה להוציא עליו יותר מדי כסף בעתיד. 2. שיוכל להתמודד עם לא מעט כוננים קשיחים (מבחינת ספק, קירור, מקום במארז), כי אני מתכוון להתקין לפחות 4 כרגע ובעתיד עוד. 3. קירור. בניתי מפרט מסויים, הדבר שאני עוד לא סגור לגבי זה כרטיס המסך – R9 390 או GTX970. אשמח לקבל הצעות ודעות, על המפרט ועל כרטיס המסך העדיף. תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום לכולם, אני בדרך לקנות netbook ועד עכשיו תכננתי לנקות את ה1000he, היום גיליתי שבתוספת קטנה אני יכול לקבל את ה1005ha, ולכן רציתי לדעת מהם ההבדלים בינהם, מה היתרונות של כל אחד מהם, ומה החסרונות (היתרון הגדול ביותר ב1005ha מבחינתי הוא המשקל) השימושים שלי - אני מבלה כל היום נסיעות של שעה וחצי ברכבת לכל כיוון, 3 שעות נסיעה ביום, והמחשב צריך להספיק לי לזמן הזה בערך (3-4 שעות) במצב של בזבוז סוללה יחסית. אני אשתמש במחשב למשחקים קלים, סרטים, אינטרנט, office ועוד. בנוסף תהיתי - אני לא מצליח למצוא מקום בו אני יכול לקנות שנאי נוסף לחשמל, מכיוון שאני מעוניין שיהיה לך אחד כזה בשני מקומות בהם אני נמצא, משהו מכם ראה מקום בו מוכרים את זה? ובכמה ?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום לכולם. אני יודע שיש המלצות פה למפרטי גיימינג בטווחים האלה. בכל זאת רציתי להתיעץ איתכם על המפרט הבא למחשב לעיצוב גראפי. שימוש בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור וכל שאר החבורה הזאת.... אני מצרף תמונה מסל הקניות באייבורי. יצא בסביבות ה7,700. מעניין אותי אם הSSD של קרוסייר מומלץ יחסית לשאר התמחרים שיש באייבורי? (אני אוהב את קרושייל אבל אין לאייבורי את החברה הזאת) וגם אם כרטיס המסך לא יותר מידי OVERKILL? אני יכול כמובן לקנות מחנויות אחרות אבל כל הקניה תצטרך להתבצע מחנות אחת. אז צריך לבדוק שכל המפרט קיים אצלהם. תודה מראש

15. שלום לכולם! לאור יומהולדתי ה-17 החלטתי שהמתנה הכי טובה והחידוש הכי טוב שיכול להיות הוא מחשב חדש. לאור התלבטויות כאלה ואחרות החלטתי לשאול אנשים שמבינים באמת והופנתי לפה, הדרישות שלי הם גבוהות, זאת אומרת אני מעוניין במחשב האולטימטיבי לתקציב זה~ מאקסימום ביצועים לאורך זמן, אני ממש לא רוצה להתבאס, אני רוצה משהו מומלץ והתרשמות חיובית ממקור אמין. אז הנה אני והדרישות שלי למחשב החדש: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב שעומד בפני הוא לא אחר מ-4,500 ש"ח ישולם באשראי. [כמובן, אם יש חומרה שממש מועדפת על אחרת היוצאת ממסגרת התקציב הנ"ל יש לציין זאת ואף לבחור בה, חריגות יתקבלו (אני מאמין שעד 5,000 ש"ח)] 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבו…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by itzikna,

מה המשמעות/היתרון (אם בכלל) של מחשב נייד עם מסך מגע מעבר לשימוש בחלון הראשי?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  17. http://www.gamaoffice.co.il/products/79116 גם אחרי ששידרגתי אחריות לשלוש שנים, לזיכרון 1 ג'יגה, וכונן צורב DVD הוא עולה 4,280... אני לא מבין בכלל במעבדי AMD. איך המעבד שלו? מעבד Mobile AMD Sempron TM +3500 ומה ההבדל בין Dell latitude ו Dell inspirion?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by DJ_VAKNIN,

שלום אנשים. קניתי מחשב נייד חדש 15.4 Acer Aspire 5730ZI 2.0Ghz קישור:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 המחשב מגיע כאשר כלולה בתוכו מערכת הפעלה ויסטה HOME BASIC 32BIT (אם רוצים לפרמט לויסטה מחדש ניתן לעשות ALT+F10 והמערכת תותקן שוב). הבעיה שלי היא: 1.הבנתי שאם אני רוצה לפרמט ל-XP אני צריך דרייברים מתאימים-מישהו יכול לעזור לי בזה? 2.אם אני רוצה להתקין גרסא שונה של XP מדיסק -האם זה גם יתמוך אוטומטי בדרייברים? תודה רבה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של ASUS K53E, היה לו זיכרון של 4GB במהירות של 1333MHZ, החלטתי לשדרג ל 8GB במהירות של [TABLE=width: 550] [TR] [TD=align: center]KHX1600C9S3P1K2/8G[/TD] [TD=align: center] 8GB 1600MHZ CL9-9-9 @ 1.5V[/TD] [/TR] [/TABLE] 1600MHZ, הזיכרון עובד מצוין ומורגש שיפור במהירות עבודה של המחשב, אך בדקתי בעזרת תוכנה CPU Z וראיתי כי DRAM FREQUENCY עומד על 665MHZ במקום 800MHZ, מדובר על שני כרטיסים המחוברים יחד, כל כרטיס הוא 4GB. תוכלו לראות באתר הזה, שהם שמו זיכרון 8GB במהירות של 1866MHZ ללא שום בעיה. http://www.legitreviews.com/article/1599/ מה הבעיה לדעתכם, ואיך אפשר לפתור זאת? תודה מראש, אופיר

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by mystikal,

אהלן אנשים, אני הולך לקנות מחשב חזק מאוד לעריכת וידאו . למה חזק מאוד ? בעיקר כי אני מוותר על כרטיס עריכה , ככה שאפשר לבנות מחשב מפלצתי ביותר אם מישהו פה יוכל להמליץ לי על אחד כזה אני ישמח מאוד לשמוע תודה .

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by r0iX,

שלום. אני חדש פה. ואני רוצה שתביאו לי הצעות. ההצעות הם רק לכרטיס מסך,לוח אם, ומעבד. התקציב הוא 5000. לא צריך הרכבה. ותביאו לינק לחנות\לדף קנייה. ואל תדאגו. כל שאר הדברים יתחברו. תודה מראש

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  22. משתמש בתוכנות 3dmax photoshop flashfxp picasa משחק קצת במשחקים בלי ציוד היקפי 2 כוננים קשיחים אחד של 80 ג'יגה לויסטה ועוד 250 גי'גה לשאר שיהיו אמינים ככל האפשר אפילו על חשבון רעש מארז זול ככל האפשר אבל לא זבל ג'נרי זיכרון 1GIGAX2 מעבד ולוח יציבים ככל האפשר איזה צ'יפסט אמין לא צריך אפשרות לשדרוג בעתיד כי רק עוד כמה שנים אקנה מחשב חדש הדגש הוא על הכרטיס מסך כי אני עובד המון על גרפיקה ותמונות מחשב שיחזיק שנתיים וחצי-שלוש בלי OC תקציב 4000 עם גמישות קלה צורב טוב אך זול שיהיה "ALL IN ONE" ושיהיה מותג שלא מתקלקל ספק כמה שצריך אני לא מעמיס יותר ממה שאני קונה במקור אחוזי שימוש: 40 אחוז אינטרנט 50 אחוז התוכנות גרפיקה 10 אחוז משחקים מחשב שלא יהיה סופר סופר אבל שיהיה מצויין לגרפי…

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Colombo-Manch,

מה דעתכם על המפרט הבא? לפי מה שבדקתיי הוא נותן לי זמן סוללה הארוך ביותר לקטגוריה (תחליף לשולחני, סידרת AMD64) *הנתונים המודגשים הם אלה שהייתי רוצה שתסבירו עליהם בקצרה. Acer Ferrari 3400 LMi Processor & Core Logic Mobile AMD Athlon 64 3000+ (40W) VIA Apollo K8T800 System Memory 512MB (2*256) DDR333 SDRAM, [upgradeable to 2048 MB with dual soDIMM modules] Storage 80GB ATA-100 hard disc 4-in-1 card reader supporting Secure Digital, SmartMedia, MultiMediaCard, and Memory Stick formats Internal DVD drive: Read: 4x DVD+R, 4x DVD+RW, 4x DVD-R, 4x DVD-RW, 8x DVD-ROM, 24x CD-ROM Write: 2.4x DVD+R, 2.4x DVD+RW, 2x DVD-R, 2x DVD-RW, 16x CD…

24. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לשימושים ביתיים כגון: סרטים באיכות HD (ברשותי מסך FULL HD של LG) על מסך 21.5 אינץ'. בנוסף, משחקים פשוטים כגון מנג'ר, כדורסל וכדורגל, כאשר בשאר המשחקים (פעולה וכו') אני מעוניין בהגדרות בינוניות ורק לטעום מהמשחק. כמו-כן, יש שימוש רב באינטרנט כשמשתמשים במחשב. מדיי פעם אופיס, אבל זה גם המחשב הנוכחי שלי מריץ בלי בעיות. החלק היחיד שאני מעביר למחשב החדש (ושאותו אשדרג בעוד שנה, חצי שנה בערך), זה הכרטיס מסך שלי. GEFORCE 9500GT. בכל מקרה אני רוצה בסיס דיי טוב לשיפורים עתידיים שיעזרו לקדם את המחשב עוד כמה שנים. ובלי להגיע למצב של קצה היכולת. הבנתי גם שאינטל הולכים לייצר מעבד חדש עם שיטה שונה. * עוד לא החלטתי אם אני מעדיף AMD או אינטל, אבל שמתי לב …

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום! הרכבתי מחשב ואשמח לשמוע את דעתכם. השימוש הוא לצרכי עבודה, אינטרנט וצפייה בסרטים. מה הייתם משנים? האם הכרטיס מסך הזה מתאים לצרכים מינימליים, שאולי בכלל עדיף onboard? והאם צריך עוד פתרונות קירור? תודה רבה אלון מעבד AMD Athlon II X3 450 Box ₪385 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX450WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H ₪354 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950755 כונן קשיח Seagate Barracuda 7200.12 ST31000524AS 3.5" 1000GB SATA3 32MB ₪282 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000524AS זיכרון Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333MHz CL 9-9-9-27 Value ₪251 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G1333C9VM2 כרטיס גרפי Tw…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים