ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4500 - אבל רק אם זה באמת משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מסך - חובה יכולת כיוון גובה וזווית אנכית - האם מומלץ קעור? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במחשב נייד של החברה lenovo G550 האח הקטן שלה תלש 6 מקשים שאי אפשר להחזיר אותם למקומם כפי שהיו (כלומר התופסן מאחורה נשבר חלקית/מלא). היכן ניתן להרכיב חמדש את המקשים הנ"ל באיזור באר שבע, ומה העלות? כמו כן, כמה עולה להחליף את כל המקלדת לאחת נוחה יותר באיזור באר שבע, ומה העלות?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעבד P2.4C לוח אם טוב למישחקים + האצה לשיקולכם זיכרון ברמה טובה עד טובה מאד להאצה דיסק קשיח סיריאלי SATA כרטיס מסך טוב למישחקים אך לא הכי יקר (אפשרי לקחת תחום בניים) מארז טוב + ספק מצויין בלי מסך מקלדת עכבר ורמקולים כוננים אופטים רק מחשב
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: משחקים, סרטים, פוטושופ. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: הכי טובה לגודל המסך. * דרישות לאמצעי קלט: מקלדת מוארת, מסך מגע. * יציאות מיוחדות: HDMI . * כונן אופטי : לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: שיכלול ערכת הפעלה מותקנת אם יש אפשרות כזו. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * RAM : 4 gb ומעלה , שן כחולה: לא , hdd: רצוי הכי מהיר וusb 3 . * כרטיס מסך : כזה שיתמוך במשחקים ובסרטים כבדים, אין העדפה לחברה מסוימת. * מעבד : אין העדפה לחברה. תודה ל…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, אפשר קצת לחרוג, לא יודע אם יש צורך, אשמח לייעוץ. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה משרדית, גלישה, מעט משחקים (הילדים אצלי משחקים מיינקראפט, לא הרבה מעבר, אבל הם גדלים והדרישות בהתאם...), מריץ עליו שרת PLEX, הורדות מהאינטרנט, ומעט עריכת וידאו (תוכנה בסיסית, movavi). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן - מקלדת ועכבר אלחוטיים (לא צריך משהו מהודר), רמקולים פשוטים ומסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לחברים,אני מעוניין לרכוש מחשב all in one,לי אין יותר מדי הבנה במחשבים. יש מחשב שמצאתי עם מעבד שהוא Pentium G4400T מעבד Intel Core ויש מחשבים שהם יותר יקרים עם מעבד Intel Core i5. השאלה היא האם שווה להשקיע מאות שקלים יותר בשביל מעבד כזה? מצ"ב קישור למחשב שהוא עם המעבד פנטיום אשמח לעזרה https://www.lastprice.co.il/מחשב-נייח-All-in-One-מבית-Lenovo/LENOVO-AIO-510
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעבדINTEL CORE I7- 4790 מארז + ATX ספק W550 ZUMAX PRO לוח אם ASUS H97M-PLUS כרטיסי קול + רשת + מסך מובנים בלוח KINGSTON 8G DDR3 1600Mhz דיסק קשיח W.D 1T 7200RPM צורב SATA DVD כרטיס מסך GEFORCE GT610 1G PCIE מחיר 3350 ש"ח ברשותי GTX 750 TI השימוש העיקרי למכונות וירטואליות קצת גיימינג אני מחפש מחשב עד 3400 ש"ח מה אתם אומרים? יש מה לשפר בתקציב עד 3400 ש"ח? - - - תגובה אוחדה: - - - 1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מכונות וירטואליות, תכני hd,קצת גיימינג…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לעזרתכם- 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח, פתוח לחריגות קלות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במקלדת, עכבר, מתאם ושלט קונסולה. אין צורך במסך, רמקולים וכו'. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? צריך להראות אלגנטי,…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אנשים, אני הולך לקנות מחשב חזק מאוד לעריכת וידאו . למה חזק מאוד ? בעיקר כי אני מוותר על כרטיס עריכה , ככה שאפשר לבנות מחשב מפלצתי ביותר אם מישהו פה יוכל להמליץ לי על אחד כזה אני ישמח מאוד לשמוע תודה .
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
הנה המפרט מבוסס AMD64 :::::::::::: ---------------------------------------- Teac floppy 1.44 40 ש"ח Case + power suply (HEC/Thermalteke/Enermax/Antec) 100 - 300 ש"ח Innovision Geforce FX 5700 128MB 128bit DDR TV OUT DVI 565 ש"ח DVD-ROM Teac / LiteOn 16/48 170 / 180 ש"ח WD SATA 160GB 8MB 700 ש"ח samsung/ a-data/GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory 593 / 450 / 580 ש"ח Gigabyte GA-K8VT800 Pro VIA K8T800 686 ש"ח Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse 126 ש"ח AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,280 ש"ח --------------------------------------------------- סה"כ 4,260 ש"ח --------------------------------------------------- ודרך אגב איפה שכתוב כמה חברות לא…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? 1366x768, אפשר גם מעל אם זה מתאפשר בתקציב (לא נראה לי) * משקל רצוי? באזור ה2.5 (לא יותר מזה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? באזור ה4-3 שעות ללא חיבור לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? כן עדיף ללא מסך מגע, עם קורא כרטיסים חשוב מאוד, i5 בלבד! המחשב שהכי קרוב למה שאני מחשב הוא HP 15-r208nj http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22189 אשמח לדעה על המחשב הנ"ל+המלצות למחשבים אחרים תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מוזיקה, פוטושופ, סרטים, משחקים (משחק בעיקר בפיפא )* * גודל מסך: 15.6+ * רזולוציית המסך? כמה שיותר, מעדיף FULL HD * משקל רצוי? לא כל כך חשוב, אבל כמה שפחות (: * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה.. שיחזיק כמה שיותר.. להטעין זאת לא בעיה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI הכי חשוב * Bluetooth? אפשרי.. לא חובה.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD אבל גם HDD זה סבבה * כונן אופטי? DVD-RW / MULTI R / MULTI S , אפשר גם בלי כונן, זה החלק הכי פחות חשוב לי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - עדיף שיהיה וינדוס 7, אבל זה לא כזה חשוב תודה …
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה מפרט למשחקים כבדים, עד 2800 ש"ח(לא להגיע ל2900 אפילו). אממ...אני צריך שהוא יהיה מ- SkyPC ושיהיה כולל כונן דיסקטים, ואת ההרכבת מחשב של ה-150 ש"ח. ולא לרדת מהכרטיס מסך 4850HD, אני לא יכול משהו פחות טוב. בלי ציוד היקפי ובלי OC. זה המפרט שתיכננתי: מעבד AMD Athlon 64 X2 5000 Box ¤327 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1196 לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ¤302 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38500 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB ¤262 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤213 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD48…
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט בעצמי אבל אין לי מושג אם הוא טוב זה אחד ושניים הוא יצא לי קצת יקר.. אם אתם רואים אופציה לחסוך שם טיפה איזה 200 ש"ח זה יכול להיות טוב תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם...... נכון שאתם תמיד אוהבים שיש דברים חזקים ותותחנים במחשב???? אז לכן אני רוצה שכל אחד ואחד ירכיב את מערכת החלומות שהוא תמיד חשב וחלם עליה.......... לכל המשתתפים תודה רבה ושתהייה הרכבה חלומית אמיתית. :hi: :hi: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בשאיפה לחסוך כמה שיותר. גם אם זה אומר לקנות מחו"ל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה תלת מימדית, ככה שצריך מעבד וכרטיס מסך חזקים לרינדור קצר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות אדובי (פרימייר, אפטר אפקטס) בנוסף למאיה, בלנדר וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בדברים הבאים: מקלדת, עכבר…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מטרות: שימושים רגילים, תכנות (Visual studio) ואולי משחקים באיכות בינונית וטיפה עיצוב (Photoshop) גודל מסך: עד '14 עם עדיפות ל - '13.3. מבריק/מט: לא משנה לי. רזולוצית מסך: עדיפות ל-FHD. משקל רצוי : כמה שיותר פחות, אני רוצה שהמחשב יהיה נייד בסופו של דבר, למרות שבבית הוא יחובר למסך '24. זמן סוללה: עדיף כמה שיותר. י ציאות מיוחדות: HDMI, USB3 Bluetooth . כונן קשיח - גודל מינימלי וסוג: הכי אופטימלי כונן SSD אחד של 256. אם זה יוצא יקר מידי אוכל להתפשר על כונן קשיח מהיר (7200 RPM) עם SSD CACHE. כונן אופטי - לא. תמיכה בתחנת עגינה - לא. האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא. אעדיף אחריות ל-3 שנים אך אם יהיה מפרט מנצח אתפשר על שנה אחת. מע…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-תקציב מקסימאלי 7k -לנצל את כל התקציב -חריגות של מקסימום 300 שח -שימוש: עיצוב גראפי וגיימינג - תוכנות: כל מיני תוכנות עריכה, עבודה מזדמנת ולא תמידית ומשחקים תדיר - השקט לא קריטי לי אבל שחשוב לי שיהיה עם מערכת קירור טובה ומסך טוב וגדול העדפה שלי 17 אינץ, אבל מוכן להתפשר אם ההבדל גדול על 15 - מעדיף כרטיס מסך nividia 1060+ לא הצלחתי להעתיק את ההודעה, אני משתמש דרך סמאטפון מקווה שזה מספיק פרטים
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל לפני הבנייה שאלה:המחשב שלי כבר בן 4 בערך,לאחרונה יש לו שגעונות מוות כאלו,הכוונה הוא לא נדלק ועובד נורא לאט הגיע הזמן להחליף אותו,נכון? כדאי לי להחליף אותו אם אני משתחרר עוד עשרה חודשים? ואם כן,אני צריך מחשב שיהיה טוב למשחקים,וגם שישמש אותי כסטודנט,כי מין הסתם יהיה גם איזשהו נייד אבל בבית כשאצטרך לכתוב עבודות וכו' אצטרך אחד נייח אז אשמח לקבל מפרט,ולשאול שאלה נוספת:כדאי לי אולי לקנות מחשב נייד,חזק כזה גם למשחקים וגם שישמש אותי כסטודנט? תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תבנו מערכת שאין בה ארדיסק ...וסידירום..עכבר ומקלדת..ורמקולים.... כי יש לי אותם למטרה של קידוד סרטים עריכת וידאו פוטו שופ ומשחקים ... אז אני צריך מעבד חזק שיוכל לעמוד עם הקידוד סרטים והעומס שיהיה על המחשב.......גם לעבוד עם פוטו שופ ומשחקים...שלא יתחמם מהר...קירור טוב בשבילו ...לא מיועד ל OC כי אני לא יודע לעשות :\ לוח אם מתאים...... זיכרון X2 שינצל תמעבד והלוח כרטיס חזק למשחקים עד 1500 שקל 256BIT וכל החלקים הנוספים מארז ספק קירור.חוטים הרכבה..מסך.....(בחלקים שהם לא חומרה שתשנה את ביצועיי המחשב אל תקחו חלקים יקרים כמו מארז ב 1000 שקל....!) בו נגיד שאני יכול להגיע ל 7 אלף שקל.. התקציב הוא ממוצע .. אל תקחו לי כרטיס מסך של 3000 שקל ..אלה ממוצע של 1500 הבנתם אותי?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המיפרט הוא 2.16GHz Intel Core Duo processor 2MB on chip shared L2 cache running 1:1 with processor speed 1GB (single SODIMM) on 2.16GHz configuration two SODIMM slots support up to 2GB 667MHz frontside bus Combined optical digital input/audio line in (minijack) Combined optical digital output/headphone out (minijack) Built-in stereo speakers Internal omnidirectional microphone (located under left speaker grille) Built-in 54-Mbps AirPort Extreme wireless networking (802.11g standard) (2). Built-in Bluetooth 2.0+EDR (Enhanced Data Rate) Built-in 10/100/1000BASE-T Gigabit Ethernet (RJ-45 connector) ATI Mobility Radeon X1600 graphics processor, dual link DVI support …
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רוב הזמן המחשב יהיה בבית ולכן אין חשיבות למשקל או זמן סוללה. * מטרות המחשב: עבודה משרדית בלבד. * גודל המסך: 15 * משקל רצוי: לא משנה. * זמן סוללה: לא משנה - רוב הזמן המחשב מחובר לחשמל. * אין צורך ביציאות מיוחדות. * בלוטות: עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250. * צורב DVD: עדיף. * אחריות בינלאומית: עדיף מאוד ובכלל עדיף שהאחריות תהיה לכמה שיותר זמן. * העדפה לחברה כלשהי: יש לי נסיון טוב עם Acer ו-Lenovo אבל לא קריטי תודה על העזרה!!!
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, רבים בטח מתפלאים מהשאלה שלי (מי שמכיר-אני עוסק במערכות וידאו ועריכה). חבר טוב ביקש ממני לבנות לו מחשב. הוא בן 30, והדררשה שלו היא לאינטרנט וקצת משחקים בזמן הפנוי שלו בבית אחרי העבודה.(הוא לא גיימר או משהו,אלא להעביר זמן בכיף) תקציב 4000, שיהיה כולל מסך CRT, מקלדת ,עכבר ורמקולים. (קיצור קומפלט). המחשבים שאני בונה מבוססים על לוחות אסוס יקרים,ומעבדי אינטל בלבד וכרטיסי מסך חזקים כך שאני לא ממש מכיר דברים אחרים ,שיהיו זולים אך טובים. נכון שכל מחשב יעשה את העבודה, אבל אשמח לשמוע דעתכם... ההעדפה היא למעבד אינטל. (וגם אם אפשר- אני מזמין מ"לוגיק" אז אל תתנו לי בבקשה מחירי רצפה של מקומות אחרים) תודה רבה...
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ולחבר אליו את ה-SSD הקיים שלי, כדי בעצם לשמור על מערכת ההפעלה והכל כרגיל ורק לשנות את שאר החומרה. המחשב ישן נורא (ה-SSD גם יחסית, אבל פחות. פשוט אין לי כוח כרגע להתקין הכל מחדש, וזה גם יחסוך לי בינתיים לרכוש רישיון של חלונות). אז אני מחשב מחשב לשימושים משרדיים בלבד, אבל שלא יהיה עגלה. שאלה פתוחה: אני מעדיף מארז קטן ככל האפשר. אין לי צורך בכרטיס מסך (שמותקן לרוחב ולכן תופס הרבה מרחב במארז). אבל דבר נוסף שתופס מקום לרוחב הוא כונן דיסקים ואז נשאלת השאלה שכשאקנה SSD חדש וארצה לקנות חלונות איך אתקין בלי כונן דיסקים ? אשמח לתובנות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 1500 2. מה …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-