ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב לשימושים שבכותרת. יש את המפרטים הבאים באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1463&CatCode=1 מה אתם אומרים עליהם השני שווה את התוספת במחיר? האם שווה להוסיף קצת למפרט הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode=1 אם יש לכם מפרט אחר סביב המחירים הנ"ל שיתן תמורה טובה יותר (ביצועים ואמינות) אני אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ברשותי מחשב לא הכי חדש. זה המפרט הנוכחי שאותו אני מעוניין לשדרג: לוח אם: Gigabyte GA-M61PME-S2 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2755#ov מעבד: AMD Athlon 64 x2 Dual Core 5200+ 2.7 Ghz http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=39 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9400GT 512MB http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2897#ov זכרונות: 2x1GB (לא זוכר של מי) יש גם מסך 23 אינץ של LG. אני מתכוון עוד חצי-שנה עד שנה, לרכוש מחשב חדש לטובת משחקים (משחקי גוף ראשון ומשחקי אסטרטגיה) וסרטים. המטרה היא לכוון להגדרות גרפיות גבוהות. אבל עד אז, חשבתי לבצע שדרוג זמני, ורציתי לדעת אם יש למישהו הצעות שיתאימו ללוח אם הנוכחי ולמעבד. בגדול התכנון הוא להחל…
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1425 קירור למעבד: Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support כמות: 1 - מחיר: ¤250 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤554 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black P182-B כמות: 1 - מחיר: ¤854 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤455 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤230 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤443 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II WD1600AAJS כמות: 1 - מחיר: ¤269 כרטיס מסך: BFG 8800GT G92 OC2 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1503 כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤179 ס…
-
- 10 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן. הורדתי מאתר ACER עדכון לביוס אבל אני לא מוצא בשום מקום על מה ללחוץ כדי לעדכן. אין כרגע מערכת הפעלה ובביוס אין מקום לעדכון. פשוט אין. אשמח אם מישהו יסביר לי מה לעשות כדי לעדכן תחת DOS. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אתחיל מהשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6700. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. במידת הצורך, עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כתלות בתועלת שתצמח מזה. עד כמה שהמצפון מאפשר לכם, אני סטודנטית מרודה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמה: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימינג (לפחות 720p) של משחקי מחשב (גיימינג). אם המחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). OBS ומשחק כשברקע כל מיני דברים נוספים הנחוצים לסטרים. שימוש כבד. אם המחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים שישוחקו על המחשב: כרגע אני רק עם SC2. בעתיד ארצה להתרחב אל 5 GTA ומשחקים נוספים. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אני צריך את הפרטים הבאים: מעבד 805 לוח סבבה לא צריך OC 250 ג'יגה מקסטור SATA 2 זיכרון 2*512 כרטיס מסך נחמד לא מטורף משהו בסביבות ה700+- מסך CRT איכותי רצוי של LG מארז נחמד יפה ואיכותי.. צורב דיוידי כונן דיוידי וזהו.. המחשב מיועד לגלישה שוטפת+משחקים מדי פעם לא ממש גיימר אבל אוהב לשחק במשחקים.. עכשיו חובה שהמחשב יהיה מKSP והתקציב 4-4.2 אלף שקל.. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום! אני מחפש נייד עם יציאת סאונד אופטית ומתברר שזה לא קל בכלל.... האם אתם מכירים דגמים שיש להם יציאה אופטית שאותה אוכל לחבר למגבר? דוגמת ה S/PDIF. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה ? NVIDIA nForce4x - Dual Cahnnel DDR 400 - PCI Express - SATA - RAID - Firewire iEEE-1394a and 1394b - 8 Channel Sound - Gigabit LAN מה יותר טוב ? או זה ? Gigabyte - GA-K8N-SLI nForce4 SLI Chipset - ATX - 3*PCI - 2*PCI Exp - Gigabit LAN - Dual channel DDR 400 - Socket 939 - SATA2 - Sound - RAID מה יותר טוב ? תודההה המליצו לי על אחד מהם פה ..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. בניתי מפרט קטן למחשב גיימינג. רציתי רק שתמליצו לי על לוח אם טוב שיתמוך בזכרונות, על מארז טוב שישמור על כמה שיותר שקט ועל מאוורר ומערכת קירור טובה. ובכללי חוות דעת על המפרט. התקציב כאן לא כ''כ קריטי אבל אשמח אולי להצעות שיפור או ייעול והוספה. דבר נוסף,המסך קצת יקר אז אני מאמין שאולי בפחות אפשר להשיג משהו גם ברמה טובה. מקסימום 24 אינץ' אבל אפילו 22 יהיה מעולה. אשמח להצעות. רק קחו בחשבון שאני מזמין חלק מהחלקים באמזון ואת המסך בטוח אני מזמין משם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10 אלף כולל מסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך אז עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב. בממש קצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמ…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע האם כל הדגמים באים עם מודם 56k וקורא תביעת אצבע או שזה רק בדגמים ספציפיים?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 גמיש (לשני הכוונים...) המחיר כולל מסך 2. מה שימושי המחשב תיכנות, גרפיקה עם פוטושופ, אילוסטרייטור וכן פרימייר עבור סטודנטית. יש גם ענין במשחקים אבל לא כבד מדי (פיפא 2012 לכל היותר) מסך 21" או יותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10. שקט מאד חשוב 8-9 (משמש לעיתים לשמיעת מוזיקה קלאסית) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כאמור - שיהיה שקט. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן - אם הסטודנטית תהפוך למקצוענית.. כללית - אני מתלבט אם לקנות כרטיס מ…
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים לאחותה הקטנה של ידידה שלי יש יום הולדת 16 בקרוב, והוחלט לרכוש לה לפטופ חדש. התקציב הוא עד 2000 ש"ח והדרישה מהמחשב הנייד היא.. ובכן, דרישה בסיסית למדי, מחשב שיעבוד בצורה סבירה, לא גדול מדי, לא כבד מדי, שיהיה מסוגל להריץ OFFICE בסיסי ומשחקים בסיסיים [ואינני מדבר פה על יישומים גראפיים כבדים], גלישה באינטרנט והאזנה לשירים. משהו שיספק את צרכיה של נערה בת 16. אין פה עדיפת למשהו ספציפי, אם כי אני נוטה לסלוד מנטבוקים, גם בגלל חיי סוללה מעליבים וגם בגלל המעבדים החלשים. גם בתחום גודל המסך אינני מעדיף משהו אחד על פני האחר. אודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נייד והחלטתי שעדיף לי המותג Dell, עליו שמעתי הכי הרבה דברים חיוביים. לאחר סקר קצר יש שתי דגמים שננעלתי עליהם אבל לכל אחד יש כמה חסרונות שלדעתי הם משמעותיים אז אני לא בטוח במה לבחור, ואם בכלל לבחור באחד מהם או במחשב Dell אחר. התקציב : עד 4500 פלוס מינוס. שימוש : לימודים (החל משנה הבאה), מוסיקה, סרטים (יש הרבה זמן פנוי בעבודה), אינטרנט. אני יודע שיספיק לי אפילו Dual Core מעפן לשימושים האלה, אבל אני מעדיף משהו מהמעבדים החדשים של i5, שיספיק לי לכמה שנים טובות. ההתלבטות שלי : 1. Vostro 3300 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-430m.htm עם שדרוג זיכרון ל4GB וסוללת 8 תאים + אחריות ל3 שנים, אני מגיע ל4600. חסרונות בולטים : אין לו HDMI, וא…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
1.תקציב 4000~ 2.מיועד למשחקים, כל המשחקים העדכניים להיום והדרישות שלהם, מתכנן לשחק בשאיפה על האיכות הגבוה, רזולוציה 1080*1920 3. אין צורך לכלול כונן קשיח (יש לי 2 , אחד של 1TB ועוד אחד) ולא צריך כונן אופטי (יש גם) 4. שקט לא חשוב יותר מידיי, 5/10 5.לא מתוכנן OC. 6. קנייה מתוכננת בזמן הקרוב. 7. המחשב מתוכנן להשאר איתי לעוד הרבה שנים, ככה שאם הוא יהיה אפשרי לשדרוג בעתיד זה יהיה טוב. 8. הערות: אני מעוניין לקנות בעקרון את המפרט שיש באתר, אבל אני לא בטוח לגביי האפשרויות כי יש שם מספר, אם תוכלו להמליץ לי אילו חברות עדיפות מתוך האפשרויות הרשומות אני אשמח, בנוסף המלצה למארז כי יש הרבה (מה שמסומן באדום) [TABLE=width: 1035] [TR=class: specs even] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=cla…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב, חלק מהרכיבים קניתי, תגידו איך לדעתכם המפרט. מטרות המחשב: משחקים כבדים,צפייה/קידוד סרטים וגרפיקה (לא כבדה, פוטושופ),לשמוע מוזיקה. לוח אם: ASUS A8N-SLI Deluxe (כבר קניתי את זה) מעבד: AMD ATHLON 64 3500+ ?(כבר קניתי את זה) מסך: Samsung 19" 997DF כרטיס מסך: Gigabyte Geforce 6800GT PCI-e כונן DVD: LGX16 דיסק קשיח: WD 120GB 7200RPM 8MB SATA ספק כוח: EG425P-VE 420W With FMA (אני לא יכול לקחת יותר מ420 וואט כי הUPS שלי הוא 700va/420w) זיכרון: Geil PC3200 DDR400 512x2 with cooling מארז: Raidmax Scorpio (אני מוציא ממנו את הספק כוח שלו לא משתמש בו) רמקולים: Logitech Z-640 מאוורר נוסף למחשב: Enermax 120mm הנה קצת פירוט על המאוורר: http://www.com4u.co.il/Pro…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אשמח להמלצה והכוונה לגבי קניית מחשב נייד אשר עומד בתקציב המצוין לעיל(אפשרית חריגה של כ 10%). המחשב ישמש לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה(לא דרך הרמקולים המובנים). הנקודות הקריטיות הן: - מסך 13" - בעל חיי סוללה ארוכים - לא דגם אשר ידוע כבעל תקלות רבות - קומפקטי וקל משקל, אם מתאפשר במסגרת התקציב כמו כן, שבוע הבא אני טס לארה''ב, כך שהקנייה מתאפשרת גם משם. תנאי חשוב הוא שהאחריות תהיה תקפה גם בישראל. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 3Ghz 6MB 1333Mhz Box - 1250 Gigabyte GA-P35-DS3L - 560 ANTEC Sonata III Black 500W - 800 G.SKILL DDR2 1GBX2 (2048MB) Dual Channel 800MHZ CL5 - 285 Arctic Cooling Freezer 7 Pro - 130 WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2 - 560 LG DVDRW GSA-H62NK BLACK X18 DUAL LAYER SATA - 140 INNOVISION I-CHILL GEFORCE 8800GT G92 OC 512MB DDR3 PCI-E - 1300 Logitech G5 Gaming Laser - 305 5,330 האם כל החלקים מתאימים והמחשב יעבוד?
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, ותודה לכם על זמנכם. כל המשפחה התגייסה בשביל לקנות לאחותי מתנה שווה יום ההולדת חל ביום ראשון, עד אז... יש לנו זמן להיוועץ בכם ולקנות לה מתנה מדהימה . עדיפות ל- 4GB RAM לפחות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), וקצת צפיה בסרטים בעיקר סטרימינג... * גודל המסך? מעל 14". אני מעדיף מעל 15, אבל ניתן להתפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כשעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא. USB * בלוטות? לא חייב. מקסימום נקנה לה דונגל * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 160GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Blur…
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
כמה המפרט הזה שווה: Intel Pentium II 400Mhz MB: MSI 6119 BX 256mb 133mhz sdram WD 6.4GB Floppy 3.5" CTX 17" Microsoft Optical USB Mouse Nividia Riva TNT2 M64 32mb + משקפי תלת מימד של ELSA (לא משהו) מקלדת נחמדה... מארז ATX MIDI TOWER כרטיס קול : CREATIVE AWE 64 cdrom 52x max PCTEL Platinum 56.6kb V.90 Modem זהו בלי רמקולים. ניסיתי לפרט כמה שיותר שהמחיר היה פחות או יותר מדיוק.. אל תגדו פחח ענתיקה אני משחק קאנטר-סטרייק בסבבה :AR15: ! עם WIN XP PRO עובד מהר ויציב. אני כנראה ימכור את זה למישהו שאני מעריך שהוא רק יתכתב באיי סי קיו, לשמוע מוזיקה, אולי לשחק קצת קאנטר ו icy tower... אני לא רוצה לזרוק לו סתם מחיר כי אין לי מושג כמה לקחת! ואחרי זה לראות שזה יותר…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז בזמן האחרון אני רואה פה המון אנשים שמבקשים מפרט, אבל הם לא נותנים תקציב וזהו אלא הם אומרים - מבקש מפרט בככה וככה שקלים של AMD(לדוגמא) , עכשיו אני חושב שזה ממש אידיוטי כי כל הרעיון של בקשת המפרט זה שנרכיב לכם מפרט הכי טוב בסכום המבוקש וכשאתם מבקשים חברה מסוימת מההתחלה זה ישר שולל אפשרויות שיכולות להיות טובות יותר וגם זה נראה לי מצחיק שאנשים מבקשים מפרט אבל כבר הם יודעים איזה מעבד ואיזה חברה. אולי אני סתם נודניק אבל מה אתם חושבים ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Intel Core2Quad Q6600 + Arctic-cooling Freezer 7 Pro - 1435 nis GeCube Radeon HD3870X2 1024MB Dual GPU PCIe - 2350 nis Gigabyte Ga - P35 - DS3R Core2Quad Intel P35 - 768 nis G.Skill 2Gb DDR2 800MHZ - 400 nis NZXT HUSH + SeaSonic M12-500 500W PSU - 900 nis LG H55NK x20 Black - 211 nis Hauppage winTV-PVR-150 MCE - 400 nis Logitech Cordless Destkop MX5500 Laser - 889 nis Microsoft OEM Vista Home Premium 32bit - 634 nis ___________________________________________________ 7978 nis - סה"כ איך כל רכיב? ואני רוצה חוות דעת.. אני לא מבקש שתבנו לי מפרטים או משהו. שני הדברים היחידים שאני לא סגור עליהם זה אולי זיכרון ולוחם אם... besides that? אני די שלם עם המערכת. גם אם זה קצת בזבוז כ…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מפרט מחשב לא כולל מסך עד 2000 ש"ח למשחקים?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי חבר'ס, בנוסף למחשב שאני קונה אני רוצה לרכוש למשפחה מחשב נוסף לשימושים בסיסים של אופיס, אינטרנט ואולי מדי פעם סרטים (אם יוטיוב נחשב לסרטים) לא צריך ציוד היקפי, ממש לא מתוכנן OC, עדיף שהמארז יהיה מאוורר ושקט, לא אכפת לנו אם ירעיש קצת אבל לא יותר מדי. אבל אני חייב לבקש, המשפחה דורשת שיהיה ויסטה, לכן עדיף שהמחשב יכיל מינימום 2GB ראם ומעבד שמסוגל לסחוב את ויסטה בשקט, אבל חוץ מזה המחשב לא צריך להיות משוכלל משהו משהו. וגם נשמח אם המפרט יכלול צורב DVD (: תודה, גיא. ד"א המחשב יחובר למסך 19 אינץ', ככה שזה גם לא דורש כרטיס מסך משוכלל.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי, חבר רוצה לקנות מחשב חדש ב-1800 ש"ח, על מה אתם ממליצים? המחשב ישמש לדברים בסיסיים כמו אינרטנט וכד'. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-