ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
- 

כנראה שמחר אני יקנה אותו , רציתי לדעת אם יש הסתייגויות ? מחשב נייד Compaq CQ61-320EJ, מעבד Intel Core 2 Duo T6600, זיכרון פנימי 3GB ודיסק קשיח 320GB. מפרט טכני: מעבד: 2.2GHz Intel® Core™2 Duo T6600 זיכרון: 3GB דיסק קשיח: 320GB 5400RPM מסך: High Definition Brightview "15.6 כרטיס מסך: Intel GMA 4500MHD זיכרון גרפי: עד 1309MB תקשורת אלחוטית: 802.11 b/g כונן אופטי:Lightscribe DVD Writer  ליצירת תוויות לתקליטורים מערכת הפעלה: 64bit Windows 7 Home Premium אנגלית / עברית משקל: 2.68 ק"ג תכונות נוספות: מצלמת אינטרנט מובנית קורא 5 פורמטים שונים של כרטיסי זכרון יציאת: HDMI מקלדת בגודל מלא עם לוח מקשים מספרי משולב אחריות: אחריות לשנה ע"י HP המחיר בערך 3200 בשבוע הזה…
- 

- 0 תגובות
 - 766 צפיות

- 

- 

היי. אני סטודנטית שמתחילה ללמוד בקרוב ואני מעוניינת לקנות מחשב נייד עד 3000 שח. ממה שקראתי בפורום עד כה ראיתי שיש המלצות למחשבי ASUS, לא הבנתי למה. אני פשוט לא כל כך מבינה בזה והייתי שמחה אם מישהו היה יכול להסביר לי אני אשמח, מה ההבדל למשל בין DELL לHP או טושיבה. מה שחשוב לי במחשב זה שאפשר להוציא ממנו כמה שיותר בסכום הזה. מה שחשוב לי זה שלא יתחמם יותר מידי, שהזמן סוללה יהיה גבוה כמה שאפשר (מ-4 שעות), כרטיס מסך נורמלי, ומסך שיהיה איכותי כמה שאפשר. יש לי 2 מחשבים שראיתי פה המלצה עליהם, אשמח אם תעזרו לי: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=K53SJ&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=141&aff=Zap〈=he http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18591
- 

- 3 תגובות
 - 828 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצות למחשב נייד בסכום של כ- 3000 ש"ח. דרישות: -שיהיה מאוד מאוד מהיר, צריך בעיקר בשביל פיתוח תוכנות. -לא מעניין אותי משחקים, אז אפשר כרטיס מסך גרוע, כנ"ל לגבי כרטיס קול. -דרוש מעבד חזק, נראה לי שכדאי שה- HDD של מערכת ההפעלה יהיה מסוג SSD. -מסך לא משנה הגודל. -עדיף שיהיה בעל נפח אחסון רב. -לא חייב שיבוא עם מערכת הפעלה. ***הכי חשוב המהירות תגובה כאשר אעבוד איתו*** תודה לעוזרים.
- 

- 0 תגובות
 - 953 צפיות

- 

- 

יש לי כמה שאלות.. יש לו וינדוס 7 אבל לא קיבלתי שום דיסקים עם המחשב.. האם הייתי אמור לקבל? יש לו רק כונן c אם אני רוצה לעשות כונן c וd זה סיבוך? יש בזה סיכון או שזה פשוט? ועוד משהו עם העבודה שלי הרוב היא בבית על חשמל אבל הסוללה עדין בתוך המחשב האם עדיף לי להוציא אותה?
- 

- 14 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

אחד ממחשבי הultrabook הראשונים הגיע היום לחנויות בארה"ב. אני מדבר על asus ux21/31. הראשון הוא מחשב של 11 אינץ והוא נמכר ב999 דולר והשני הוא 13 אינץ ונמכר ב1100 דולר. מדובר על מחשבים חזקים, דקים וקלים. הטוב מכל העולמות. http://www.engadget.com/2011/10/11/asus-zenbook-ux21-and-ux31-headed-to-the-us-october-12-starting/ יש למישהו מושג מתי ואיפה יהיה ניתן לקנות את המחשב הזה בארץ? וכמה נראה לכם שזה יעלה?
- 

- 0 תגובות
 - 827 צפיות

- 

- 

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 ש"ח במידת הצורך 8500 ש"ח רק אם יש הבדל משמעותי בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו וגרפיקה. תכני HD 2K 4K. תוכנות אדובי primeire, photoshop, after effects ומעלה.גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? דיי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכ…
- 

- 0 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

במפרטים המומלצים עד לא מזמן היתה קטגוריה של מפרטי מחשבים המיועדים לגרפיקה ועבוד תתלת מימד, השאלה היא [color=Blue]לאן המפרטים האילו נעלמו??? :s05: :s05:
- 

- 11 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

- 

שלום רב לכל חברי הפורום! קיבלתי הצעה דיי מעניינת לרכוש מחשב נייד מדגם Samsung 300v5a s07il חדש, ללא אחריות במחיר של 2500 ש"ח. המפרט נמצא כאן: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18792 מספר שאלות: 1. למה אני לא מצליח למצוא את המחשב הנ"ל באתרים מחו"ל? זה מוזר לי מאד ואני מפחד שזה פרסום שגוי. 2. המחשב שווה את המחיר? 3. המחשב מסוגל לספק לי את מה שאני רוצה ממנו? צפייה בסרטי 1080P ללא בעיה וצפייה בסרטי 3D? אם תוכלו לענות על השאלות שכתבתי, ואולי להוסיף דברים שלא חשבתי עליהם, אודה לכם מאד! אשמח לתשובה בהקדם, לפני שחלון ההזדמנות נסגר! just4u32.
- 

- 3 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

איזה מפרט כדאי לי לקחת? זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510 או זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1508 ההבדל ביניהם שווה את ה 300 שקל האלה? או שעדיף לקחת את היותר זול ולהוציא עוד על מסך?
- 

- 4 תגובות
 - 540 צפיות

- 

- 

יש לי כמה שאלות, מצורפות תמונות מתאימות. 1. האם יש לי בכלל סלוט פנוי, ראו תמונה 3 2. הזכרון שאני רוצה לקנות הוא זה: Kingston 512MB 333Mhz DDR1 CL2.5 האם זה מתאים בכלל? בתמונה 1 ו 2 תראו שהתדר של הזכרון שלי הוא 166 או 133 (לא יודע איזה) ומה שאני רוצה לקנות הוא 333, זה נכון? 3. איך אני בדיוק מוסיף זכרון למחשב הזה? תודה, אופיר [attachment deleted by admin]
- 

- 3 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

מה אתם אומרים על המחשב הבא: E8400 Gigabyte GA-EP43-DS3L 16MB 320GB SATA II 7200RPM 2048MB (2GB) DDR II 800MHz צורב LG/NEC X22 SATA DVD PCIe2.0 nVIDIA GeForce 9400GT 512MB אני יכול לשדרג ל 9800GT יש הפרש גדול? Chimei דגם 228D גודל ''22 EZCOOL 450W 12CM FAN כל זה ב- 3500 ש"ח מה אתם אומרים יריץ משחקים כמו: פיפא 2009, פרו 2009, COD החדש וכו'?
- 

- 3 תגובות
 - 627 צפיות

- 

- 

שלום, אני מחפש מחשב לצורכי עבודתי כגרפיקאי מתחיל. אני מבין שזה יכול להיות בעייתי אך התקציב שלי מוגבל, יחד עם זאת, אם זה הכרחי אני אמצא מאיפה להביא עוד 500 ש"ח. אני לא מבין כלל במחשבים ולכן חייב את עזרתכם. מילאתי את השאלון: מה התקציב המקסימאלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח במידה והשיפור בביצועים יהיה משמעותי. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים גרפיים לפרנסה. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד בתוכנות הבאות: sketchup, illustrator, photoshop, 3dmax, Autocad במידה והמחשב מיועד לגיימינג…
- 

- 17 תגובות
 - 1.8k צפיות

- 

- 

שלום. ברצוני לקנות מחשב לעבודה משרדית שמבוססת בעיקר על - גלישה באינטרנט בהרבה עמודים באותה העת; עבודה עם הרבה קבצי וורד, אקסל ופוואר פוינט בו זמנית; וקריאה, טיפול ועבודה עם הרבה מאוד אימיילים). התקציב הוא בערך 3000-4000 ש''ח. רק קופסא + מקלדת. לקחתי את המפרט הזה http://hwzone.co.il/specslist/view/46 (מפרט לעבודה משרדית ללא מסך, 3000 ש''ח) בתור בסיס, הוא נראה לי מצוין, אבל הייתי רוצה לעשות כמה שינויים. לכן אני שואל לעצתכם, אם המפרט באמת טוב, ואם השינויים שאני רוצה לעשות כדאיים (כי אני לא מבין כלום בעניין). - מעבד: אני יודע שהאינטל הזה זו המילה האחרונה.. אבל אולי כדאי מודל יותר מהיר? - לוח אם: האם הוא המומלץ ביותר? (ראיתי כאן כמה המלצות בפורום) - זכרון: לשים סטיק אחד ש…
- 

- 2 תגובות
 - 524 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני צריך מחשב למשחקים בעיקר, כמה דברים חשובים: מעבד אינטל, ללא מוצרים נילויים כמו מסך (יש לי מסך דק 19" סמסונג), רמקולים וכו' התקציב נקבע על ידיכם ז"א -יש להכניס את החלקים שהיחס מחיר/ביצועים הוא הכי כדאי... אני לא קונה מחשב כל יום כך שיש להתחשב בכך שהמחשב צריך להיות טוב לפחות לשנתיים-שלוש הבאות תודה מראש לכל המגיבים.
- 

- 4 תגובות
 - 557 צפיות

- 

- 

שבוע טוב. אני מעוניין לקנות מחשב ב3000 ש"ח... כעיקרון אני רוצה שהמחשב יהיה חזק מספיק בשביל משחקים כמו COD4... בערך כמובן שימושים עקרוניים כמו אינטרנט ומוזיקה. שיהיה מהיר מאוד ועם דיסק קשיח גדול. אין צורך במסך או ציוד היקפי, רק מארז. תודה מראש ושבוע טוב.
- 

- 6 תגובות
 - 578 צפיות

- 

- 

חברה יש לי בעיה רשמתי הצעת מחיר אבל היא עדיין מאוד יקרה יש לי שני בקשות: 1. האם יש אילו אי התאמות הין הרכיבים כגון : בין הזכרון ללוח למעבד וכו'.... 2. אילו שינויים אתם ממליצים כדי להוריד את המחיר ל6000 אבל שעדיין יהיה מחשב טוב נ.ב אני עדיין רוצה לוח אם שיתמוך במעבדים ובזכרון מתקדמים ולא עד 2GB MHZ וגם ב USB2 כדי שאם הרצה לשדרג בעתיד לא יהיה צריך לשדרג את כל המחשב אלא רק חלקים ממנו . תודה רבה על העזרה . Part type Part name / Price Amount CPU : Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX - [1,289 NIS] 1 Cooler : CPU Cooler for Pentium IV 478 pin - [52 NIS] 1 Motherboard : Asus P4B533E Intel 845E Motherboard (533 FSB, 5.1 Sound, IEE…
- 

- 18 תגובות
 - 4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, בבעלותי מחשב נייד של DELL מדגם XPS M1330. לאחרונה המחשב נדלק, המסך נדלק אבל לא רואים כלום על המסך ( גם לא במסך חיצוני). כלומר מאפיינים קלאסיים של כרטיס מסך תקול. מבירור ב 3 מעבדות באיזור המרכז תיקון יעלה בין 500- 800 ש"ח. השאלה היא האם כדאי לתקן אותו? סה"כ הוא מחשב חזק ונוח ועונה על צרכיי(סטודנט). האם מישהו יכול להמליץ לי על מעבדה אמינה וזולה באיזור המרכז ( גם איזור חיפה יכול לבוא בחשבון...) תודה לכולם
- 

- 0 תגובות
 - 579 צפיות

- 

- 

- 

שלום אנשים אחרי 4 שנים אם המחשב שיש לי עכשיו (את המפרט זה בושה להגיד) אני הולך להחליף אותו ביום רביעי הזה המטרות של המחשב הם משחקים כבדים מתי שיצאו(UT07 וכאלה) וגם קצל OC. אני חייב לקנות את המחשב מאזור הרכז ת"א/ ראשון לציון. אני רוצה לסוע לחנות ולהזמין אותו שם. חשבתי על המפרט הזה מ SKY: תיאור הפריט סכום ביניים 1 39200 לוח אם GigaByte GA-965P-DS3 - ¤700.00 ¤700.00 1 GV315 כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E - ¤1,039.00 (איך הקירור של הכרטיס הזה?) ¤1,039.00 1 IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,062.00 ¤1,062.00 1 twin667 זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 - ¤580.00 ¤580.00 1 SEA160 כונן קשיח SeaGate ST3…
- 

- 19 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

יש צורך להוסיף עוד מחשב, שיחליף את המפרט שכתוב לי בפרופיל, אני נשאר עם הכ.מ שיש לי כרגע ואקנה אחד ממש פשוט שיעבור עם המחשב שבפרופיל. התקציב 3300, גמיש במקרים שזה שווה את זה. השימוש הוא בעיקר גיימינג, כמעט ובלי עריכה גראפית או דברים כאלה. הרזו' של המסך תיהיה ככל הנראה של המסך שאני אבחר (מעדיף 22-23) בקניית המחשב אולם קיימת אופציה שאני אשאר עם המסך הנוכחי שהוא 1680*1050. צריך ציוד היקפי הכי פשוט שיש, יש לי העדפה חזקה מאוד לסט הסטנדרטי של מיקרוסופט, אתם יכולים גם להשאיר לזה איזה 100-150 ולא להכניס את זה למפרט. המחשב צריך להיות דיי שקט. OC יהיה רק אם החומרה תאפשר וזה יהיה משתלם, אני לא מתכוון לקנות רכיבים במיוחד בשביל זה. לא צריך מ"ה וכאלה. בלי הרכבה. אין בקשות כלליו…
- 

- 15 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

טוב חברים שלום לכולם.... חבר שלי רוצה לקנות מחשב לא למשחקים ,בתקציב של עד 4000 שקל, כולל מסך תודה תודה...
- 

- 0 תגובות
 - 603 צפיות

- 

- 

שלום אני מחפש מחשב נייד שיתאים לצרכים של סטודנט ויהיה עד 5K. המחשב מיועד לשימושים של אינטרנט, אופיס, תכנות (ECLIPSE למשל) ותוכנות מקצועיות כגון MATLAB (אם כי שימושים פשוטים ביותר). מסך עד 14' ומשקל המחשב בסביבות ה 2-2.5 קילו. כמו כן, אני אשמח לדעתם על המחשב DELL VOSTRO 1310. תודה.
- 

- 2 תגובות
 - 686 צפיות

- 

- 

ככה, אני צריך שתעזרו לי בבנית מחשב חדש בסדר גודל של 3500 שקל עד חריגה של עוד 200 בער. בעיקר המחשב צריך להפעיל ללא שום בעיה את כל המשחקים החדשים ואלה שעתידים לבוא. חשוב שהוא יהיה שקט, ויעבוד 24\7 ללא שום בעיות. בעיקרון אני ממש לא מבין במחשבים, לכן באתי לפה שתעזרו לי..אז כל דבר קטן יהיה טוב לא צריך ציוד הקיפי רק את המארז עצמו. תודה ויום טוב, שי.
- 

- 8 תגובות
 - 801 צפיות

- 

- 

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%)? לא הוחלט (רוב הסיכויים אשראי) | תקציב: 4000 ש"ח ללא חריגות 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? דברים סתמיים שיעלו את המחיר (כ. קול יעודי לדוגמא) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? במעבד: INTEL, ביצרן של לוח האם או הכרטיס מסך: GIGABYTE, בדיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים…
- 

- 6 תגובות
 - 908 צפיות

-