עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, בניית אתרים, תכנות, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים (לא צריך הגדרות גבוהות רק להריץ משחקים חדשים כמו COD החדש), גרפיקה, עריכת מוסיקה.. חשוב מולטיטסקינג כי אני עובד עם הרבה תוכנות במקביל.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר ב Photoshop, Flash, After Effect, Maya, Cubase ועוד.. במקביל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/א…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום רב כולם, אני מעוניין להרכיב מחשב נייח חדש. אני אדריכל והשימושים הם לתוכנות דו ותלת מימד כמו: Revit, Lumion, 3DS MAX, Sketchup, Autocad, grasshoper לצפיה בסרטים full hd, אינטרנט, אופיס, פוטושופ מעט מאוד אבל גם למשחקים. מצרף מפרט שבניתי בעזרת חברים. האם הייתם משנים דבר מה ונשארים באותו תקציב, והאם יש דרך להוזיל במעט את הקניה בלי לפגוע ברכיבים הכרחיים? מס' שאלות נקודתיות: -אודה לעצה בבחירת מאוורר שיתאים למארז. -על איזה מסך 24 אינץ' (ויותר) עם צבעים נאמנים למקור, full hd, מראה אלגנטי, הייתם ממליצים? -על איזו מקלדת חוטית הייתם ממליצים? האם ההבדל בין חוטי לאלחוטי מהותי? -(אם זו שאלה לגיטימית) …

3. שלום לכולם אני צריך מפרט ב 1500 שקל שיחזיק לי שנתיים (עד שאני אסיים שירות החובה) באופן חלק כבר יש לי ציוד היקפי ככה שלא צריך התכנון זה להריץ עליו XP עיקר השימוש יהיה הורדות ועבודה "משרדית" ופעם ב.. להריץ משחק בסגנון של Half Life 2 (אני רוצה לשחק איתו את Episode 2) שיריץ אותו בהגדרות סטנדרטיות ושלא יקרטע זה לא אמור להוות בעיה כי המנוע הוא משנת 2004 והדרישות לא השתנו מצאתי באינטרנט את הדרישות Half-Life 2: Episode Two Minimum System Requirements CPU: 1.2 GHz Processor RAM: 256 MB Graphics Card: DirectX 7 capable graphics card Windows 2000/XP/ME/98 Half-Life 2: Episode Two Recommended System Requirements CPU: 2.4 GHz Processor RAM: 512 MB Graphics Card: D…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. ללא ציוד היקפי כמו עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך, צורב [כבר יש] אני רוצה מחשב חזק ומהיר בעיקר, שיוכל גם להריץ משחקים בלי בעיות, אך יותר דגש על עבודה משרדית אינטנסיבית. תודה :-)

• 15 תגובות
    • 972 צפיות
  5. Started by omer.ha,

היי, אני מחפש לקנות מחפש להורים שלי בשביל אינטרנט ואופיס, הם לא צריכים משהו חזק מדי - רק חשוב שיהיה כרטיס רשת בשביל WIFI (עדיף פנימי לדעתי) לפי חוקי הפורמט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 2000 - אם הכרחי אז אפשר לחרוג ל2200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית, אופיס וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב שיהיה שקט …

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by Judge,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Saints Row IV, Far Cry 4 וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600x900. אבל יש לי עוד מסך ואולי אני אשתמש בו (לא יודע מה הרזולוציה שלו) זה משנה?? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. שימושים עקריים: אינטרנט, אופיס, SPSS. לא מעבר לזה. משחקים- משחקי רשת. בשביל השימושים שלי מה חשוב יותר כמות זכרון או איכות מעבד? אני מעדיף יותר מ 2 ג'יגה. אשמח להמלצות. מה שהספקתי לראות זה משהו כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5982&CatCode=3 תודה!

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימייר, אדובי, עריכת וידיאו ב4k, אולי אפטר אפקט שימוש תדיר לצורך עבודה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות ל4k אם התקציב שרשמתי מאפשר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות …

• 15 תגובות
    • 7.6k צפיות
  9. Started by matonia,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות בשבועות הקרובים מחשב חדש. רציתי לשאול כמה שאלות. תראו את ההצעה שקיבלתי תגידו אם זה שווה: מעבד - 3000 64 AMD זכרון - 512 לוח אם - ABIT MAX 3 כרטיס מסך - ATI 9200 128. אני לא מכיר את הכרטיס הזה. הוא יותר טוב מג'יפורס fx 5002? דיסק קשיח - W.D HDD GIGA 80 סידירום - CDROM 52 צורב סוני - CDR-W 52+32+52 כונן דיסקטים - 144 מארז 3\45 כל זה במחיר של 3870 שקל. אתם יכולים להגיד לי כמה זה צריך לעלות?. דרך אגב אני מעדיף שתתנו לי מפרט של מחשב מקצועי יותר ומה שאתם הייתם לוקחים, כאילו אתם מרכיבים לי מחשב ותגידו לי כמה זה צריך לעלות שאני יגיד לו אני רוצה את זה!. תודה לכולם וערב טוב!

• 15 תגובות
    • 990 צפיות
  10. טוב, סוף סוף שכנעתי את ההורים שמגיע לי מחשב חדש ובכללי אני יודע מה אני רוצה, אני רק רוצה להתייעץ איתכם לפני שאני קונה. D: המחשב ישמש למשחקים ולתוכנות עריכה לא כבדות במיוחד. המינימום שאני רוצה, זה; והמקסימום שאני רוצה, זה; כפי שניתן לראות, אני מתלבט בין הספקי כוח, המעבדים והלוחות אם. בנוגע למעבדים, אני מאוד מאוד רוצה מעבד QUAD (אני חושב לרחוק). בנוגע לספקי כוח, אני מעריץ של SeaSonic אז אני חושב שאני אלך על הספק כוח שלהם. בנוגע ללוח אם, אני מניח שאני אלך על מה שהבאתי במפרט השני כי לצערי אני לא יכול לעלות במחיר יותר מדי, המקסימום שאני יכול להגיע אליו זה בערך 3200. X: עריכה: התקציב עלה ל-3,500.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני מתכוון לקנות את המחשב ביום ראשון (כמעט בטוח) לפני שבועיים ביקשתי עזרה ליצירת מפרט , הנה המפרט שאני כנראה הולך עליו : מאגף המבצעים של KSP אם יש שינויים שאתם ממליצים עליהם זה יעזור מאוד , אם אין שינויים פשוט תגידו מה אתם חושבים על המפרט . תודה רבה . 8)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מעוניין במחשב לא יותר מדיי לגיימינג, בעיקר לGTA V, FALLOUT החדש שיצא ושבכללי יריץ לי סבבה משחקים חדשים, לא משהו מטורף. התקציב שלי הוא עד 3 אלף וזה המפרט שהנציג בKSP עשה לי. (קובץ PDF מצורף) הבנתי מאנשים שהוא לא הכי משהו, אשמח אם תסבירו לי מה הבעיה ואיך אפשר להחליף אותו במפרט יותר טוב באותו מחיר.

13. שלום לכולם, קודם כל ברצוני להודות לכל מי שסייע לי עד היום, עזרתם לי ולכמה חברים לקנות מחשבים ומאף אחד לא שמעתי תלונות עד היום ככה שאני אעזר בכם שוב. אז ככה, אני צלם, ולא חובב, עובד בזה ולומד כרגע בשביל להתמקצע עוד יותר. עובד עם קבצים גדולים מאוד וזקוק למחשב חדש עם יכולות עיבוד גבוההות ותגובה מהירה לצרכים שציינתי. המחשב יעבוד בעיקר עם פוטושופ CS5 ולייטרום, יש אפשרות גם לקאפצ'ר וואן ( אם מישהו מכיר ) עובד בעיקר עם קבצי RAW 14 BIT ( במקרה וזה אומר למישהו משהו ) דרישות מינימאליות : * עדיפות למעבד I5 ( I7 יקר מידי לפי מה שראיתי עד היום ) * 8 ג'יגה זיכרון על הלוח * 2 טרה הארד דיסק עם באפר גדול * שיהיה שקט ( אבל לא צריך לשרוף אלפי שקלים על הקירור, חשוב לי שיהיה שקט אבל לא עד כד…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  14. ההודעה נערכה דרוש מפרט בעיקר לשימוש רגיל ויומיומי של המחשב בעיקר לשמיעת מוזיקה ולגלישה באינטרנט. בעיקר דרוש נפח זכרון פנימי גדול וכמו כן נפח של כ 80 גיגה. המעבד ולוח האם לא צריכים להיות מפוצצים משהו. רק מחשב שירוץ מהר בלי יותר מידי בעיות ובאגים. כל שאר הדברים שיהיו סבירים. בלי מסך. תודה רבה לעונים..

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום רב וחג שמח. אני מחפש מחשב נייד לקנייה בחו"ל ולהביאו לארץ (לכן חשובה אחריות בין לאומית) השימוש העיקרי הוא מעבד תמלילים ואינטרנט. שימוש משני קצת פוטושופ ועריכת סרטי וידאו ביתיים. חשיבות גדולה להצגת סרטי FULL HD-MKV-1080P במסך 50 אינצ' חיצוני ללא פריזים וקרטועים. אין חשיבות לדיסק אופטי, כונן של מעל 500 גיגה, רשת N, שן כחולה, סוללה שמחזיקה זמן רב, עיצוב שבולט לעין ואיכות בניה טובה. ואני חייב תאורת מקלדת אחורית. קראתי על DELL VOSTRO 3300 למרות שיש לי נסיון קצת לא טוב עם DELL, האיכות בניה והעיצוב לא מזהירים. (הנסיון עם סדרת הINSPIRION) האם מספיק מעבד dual core או שעדיף את מעבדי i החדשים של אינטל? לגבי כרטיס מסך אני מבין שאני חייב כרטיס מסך לא משולב. תקציב הקניה כ 1000$, תש…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. מה התקציב?תקציב 4550 שקל וסוג התשלום הוא בתשלומים. מטרות המחשב?משחקים כבדים. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?כונן דיסקטים וכרטיס קול. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?אני רוצה מעבד Q9550 BOX ובלי שום מעבד אחר.כמו כן אני רוצה כרטיס מסך 260GTX GAINWARD. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? הקירור כן חשוב אבל העיצוב לא. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבת מחשב במעבדה. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?100 אחוז משחקים. האם חשוב שקט? עד כמה?לא משנה אבל שלא יהיה ממש רועש כי המחשב נמצא בחדר השינה. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?מתוכננן OC בינוני. במפרט למשחקים - ב…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by tronado,

Sapphire ATI Radeon X700Pro Toxic PCIe 128MB

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by perrikus,

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 589.29 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 559.7 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 508.3 ] 1 Hard Discs : Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 495.84 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 1569.96 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black CD-RW [ ¤ 261.68 ] 1 Monitors : 17" Samsung 763MB Flat Monitor [ ¤ 885.24 ] 1 Keyboards : Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/He…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Thermaltake VA3000SWA Tsunami Aluminium Tower Case NEC ND-3540 Silver 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler Asus E616P2 16/48 Silver Retail DVD-ROM Western Digital 250GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATA II HDD Logitech Cordless PS2 I USB Desktop LX500 ¤ DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3500 Memory ¤ Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply ¤ Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card :yelclap:

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. צריך לקנות הכל השבוע, צירפתי את המפרט, החלקים בלי המחיר קיימים ממחשב קודם. יש מה לשפר או לשנות ?? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by DaNTaF,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (גיימינג כבד),עריכה גרפית (פוטושופ ואפטר אפקטס), צפייה בסרטים blu ray א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V , DOTA 2 , COD , BF4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. מה דעתכם על המפרט הבא ... מחשב לעבודה משרדית בלבד ... אינטרנט וקצת אופיס מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤470 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤347 דיסק קשיח: WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD800JD אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤237 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK אחריות: שנתיים. מחיר: ¤167 זיכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤188 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK אחריות: שנה. מחיר: ¤43 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 אחריות: שנה. מחיר סופ…

• 15 תגובות
    • 685 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, למה לא ? לא סתם קוראים לי "הבונקר" ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב ? משחקים - בעיקר BF3 כרגע, על מסך 22" 1050*1680 , פורנו רך (עם בחורות, כן ?) בHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מסך, 5 הארדיסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בתוכנות, אבל רצוי הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? RSM או TMS 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? יש לי כרגע 5 הארדיסקים שאני רוצה להעמיס על המחשב, פ…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. לקראת שחרורי מצה"ל, המחשב שלי החליט לגסוס ולאותת לי שהגיע הזמן למחשב חדש. קראתי ולמדתי המון מהפרסומים, המדריכים והכתבות שבאתר והנה המפרט אותו בניתי למחשב פשוט, יציב ואמין אשר ישמש לשימוש כללי עד פוטושופ. מעניין אותי לדעת אם קיימת איזו בעיה של תאימות / ניצול נמוך בין הרכיבים שבחרתי מחיר המחשב כ 2500 שקלים המון תודה על כל הפרסומים והתגובות שלכם, עזרתם לי מאוד! מעבד: אינטל E8400 (נשמע לי רציני יותר מה Q6600) לוח אם: אינטל P43TF (לוח קלאסי ולא יקר, העדפתי אינטל מרוב בילבול מעשרות הדגמים המוצעים אצל חברות אחרות שאין לי בטחון באיכותם) זיכרון: 2GB DDR2 800MHZ CL5 X 2 קינגסטון / סמסונג / וואטאבר כרטיס מסך: GeForce 8400GS כרטיס 256 מגה פשוט שכבר קיים אצלי ממחשב קודם של אחי דיסק קש…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by nimrod342,

שלום, אני קונה מחשב חדש אשמח אם תעזרו לי בבחירת המפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, מעט תכנות visual studio, קצת משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) Full hd ו23 אינץ' samsung s23c650d -לאילו הגדרות גרפ…

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.