ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש המלצה למחשב נייח לבית. לצורך אינטרנט ואופיס בלבד. אין לי צורך בדיסק קשיח, מסך,מקלדת ועכבר כל השאר כן. מבקש המלצה עד 1000-1100 שקל. אשמח לקבל המלצות בבקשה תודה רבה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, האם לדעתכם קניית מחשב בחו"ל תהיה זולה משמעותית או יש המלצות בעניין? מתלבט לגבי רכישה באם בארץ או בחו"ל. התקציב לא מוגדר במדויק, אבל הבנתי שקשה למצוא משהו נורמלי בפחות מ-5000 ש"ח ולכן זה הגבול התחתון. בעיקר חשוב לי מחשב שיחזיק מעמד כמה שנים, סוללה שתחזיק כמה שיותר שעות ומחשב טוב לעריכת וידאו, לא מאוד כבדה, אבל גם לא פשוטה, משהו באמצע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו AVID, PREMIERE וכן צפיה בתכני HD וגלישה כמובן. א) במידה …
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז אחרי שחרשתי על הפורום הבנתי פחות או יותר מה אני רוצה. יש לי רק כמה התלבטויות. בעיקרון אני רוצה שהמחשב יתבסס על מעבד i5. אתם חושבים שכדאי ללכת על זה או על i3? זיכרון 8 או 16 ג'יגה. אני לא סגור על זה מה אתם חושבים שעדיף לצרכים שציינתי? אני משער ש-8 זה בסדר. ווינדוס 10 בקנייה עם המחשב, עדיף בעברית נכון? דיסק ssd של 250 ג'יגה ובנוסף עוד כונן קשיח. למרות שלא ניראלי שאצטרך כל כך הרבה מקום זה ממש זול. מה שנשאר לי בשביל להרכיב את המפרט זה מארז, ספק , לוח אם, בנוסף אני צריך מקלדת ועכבר נוחים לשימוש, צורב. בקשר למארזים וספקים אין לי מושג מה טוב ומה לא אני פשוט רוצה מארז נורמלי בצבע שחור שקט ושלא יהיה גדול מדי כי אין צורך. לאחר שיטוי באת…
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אשתי נכנסה חזק לענייני צילום ותמונה שלה אף זכתה בפרס קטן במגזין חו"ל. עתה היא לומדת בקורס צילום והגיעה התובנה שהמחשב הביתי לא מספיק חזק לעיבוד התמונות ולכן מחפשת נייד כדי להפעיל בו תכנות עריכה, חלקן עלולות להיות כבדות.. היתרון שלנו - קרוב משפחה שבא לעיתים תכופות לארץ יכול להביא את הנייד. דרישה מקדמית היא אחריות בינ"ל ל - 3 שנים וכזו יש ל - DELL או LENOVO. דרישה נוספת - מעבד I7. מחיפוש שעשיתי מצאתי שני דגמים אפשריים. אשמח לדעת איזה מהם יכול יותר להתאים והאם בסדר גודל של כ - 3500 ש"ח, יש משהו מתאים יותר. https://www.amazon.com/gp/product/B015PYZI8E/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=wiknix-20&camp=1789&creative=9325&linkCode=as2&creativeASI…
-
- 15 תגובות
- 9.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 למחשב ,750 מסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא ,אם ממש יש הבדל אז אפשרי עד 200. 2. מה שימושי המחשב ? בעיקר משחקי רשת / אינטרנט וNFS + SIMS 4. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? צריך מסך - גודל 21.5 יספיק בהחלט. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אעדיף שבמשחקים שציינתי אוכל לשחק על מקסימום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש…
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
הדגם הראשון שאני מתלבט לגביו הוא: asus 303lb http://ksp.co.il/?uin=27528 מחיר אילת: 4800 הבנתי שזה דגם ההמשך ל-303LN, הוא מגיע עם כרטיס מסך חזק יחסית ב-50% מה-5500 המובנה של אינטל הבנתי שזמן הסוללה שלו בגלישה באינטרנט עומד על 7-8 שעות פלוס מינוס. אחריות 3 שנים, בעיה ידועה עם הציר של המחשב שמתפרק אחרי כמה זמן (במסגרת האחריות?) החיסרון\יתרון הוא ההרד דיסק שלו 1TB (SATA) 5400rpm + 24GB SSD Cache עכשיו אני לא מבין מה זה? הרדסיק של טרה שבתוכו יש SSD של 24 ג'יגה או שני כוננים נפרדים? ואיך הם ביחס ל-SSD מלא של נניח 256GB. מצד אחד אני מרוויח פה הרדדיסק גדול לסרטים וסדרות ו-SSD למהירות הפעלה אבל אולי מצד שני זה לא טוב? המחשב השני של טושיבה: Z30-B-10C http://ksp.co.il/?uin=27907 …
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על מחיר סביר שאוכל לדרוש על המפרט הבא: מעבד: core i3 4160 3.6Ghz 3MB L3 s1150 קירור מעבד: Arctic Colling Freezer 7 pro Rev.2 לוח אם: Asus H81M-A זכרונות: G.Skill 8GB DDR3 1600 כונן קשיח: WD Caviar Blue 1TB 64MB 7200 SATA3 X 2 ספק: Seasonic 430w Bronze S12II-430 מארז: CoolerMaster Elite 344 Mini כרטיס מסך: Sapphire Radeon R7 260X 2GB GDDR5 המחשב נקנה לפני שנה ב KSP. תודה
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי, אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי - ASUS X555L, וגיליתי שאי אפשר לנתק את הסוללה כך שהמחשב יהיה מחובר לחשמל ישירות. זה קצת מבאס בהתחשב בזה שכנראה שהסוללה שלי תמות דיי מהר. מישהו יודע אם יש דרך (אולי בהגדרות וכו') לגרום למחשב להתחבר ישירות לחשמל מבלי הבטרייה? או שיש דרך להוציא את הסוללה ואני איכשהו מפספס אותה? ואם לא - אז לפחות טיפים איך לשמור על חיי הסוללה כך? תודה!!
-
- 15 תגובות
- 6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 15K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K - 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי אסטרטגיה, FPS, MMORPG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27INCH, 2440x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, בזמן האחרון קיבלתי הודעה ב win7 על "שקול להחליף את הסוללה" ואני מאמין לזה כי המחשב כבר עם הסוללה הזאת 6 שנים... עכשיו הבעיה שלי היא כזאת: אני לא מוצא מאיפה לקנות סוללה כמו שיש לי בישראל (חשוב בגלל האחריות) פרטי הסוללה: E204007 Li-ion 00שם הסוללה: AS07A31 חברה מייצרת: SANYO מתח כניסה: 10.8V הספק: 4400 MAh מחשב Acer 5740DG השאלה שלי האם מישהו יודע על מקום שאפשר להזמין סוללה בדיוק לפי מה שאני צריך בישראל? ואם לא האם יש תחליף לסוללה הזאת האם אני יכול לשים משהו אחר במקום ולא יקרה כלום...ומה הסיכונים... אני מוכן גם להזמין מחו"ל הבעיה שאני לא מבין בזה כל כך ואני אשמח שמישהו ימצא לי מישהו אמין או משהו תודה
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש מחשב נייח לבית בשביל סבא שלי. הוא משתמש כרגע במחשב שלי שהוא בן עשר שנים בערך והמחשב התחיל לעשות בעיות (כן גם לכאלה זה קורה). אז בבקשה תעזרו לי. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמה שיותר. סתם זרקתי סכום מקסימלי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ,אינטרנט,משחקי דסקטופ. לא צריך משהו מיוחד-רק שיעבוד נורמאלי. מדובר באדם מבוגר שלא דורש הרבה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי …
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל עוד זה +- באותו איזור אז אין בעיה לחרוג קלות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 ש"ח - 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינג, מעט עריכה גרפית\וידאו (על תוכנות של אדובי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי טריפל A למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מניח ש1080P. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר בדגם 15-r208nj. אין דרייברים באתר של HP. למישהו יש רעיון? אני רוצה להתקין Win7
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני אענה עוד רגע על השאלון, אני רק רוצה להדגיש שמדובר במחשב שיריץ ניסויים באוניברסיטה, ולכן יש לי דגשים קצת אחרים: הוא צריך להיות מאוד אמין, כי המעבד יעבוד 24/7 על 100% למשך שבוע או לפעמים אפילו חודש-חודשיים. אין צורך בכרטיס מסך חזק. הוא צריך להכיל חומרה כמה שיותר חדשה, כי כרגע יש תקציב, ולא ניתן יהיה לקנות מחשב אחר במשך 3 שנים לפחות. ועכשיו לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 9K, ניתן לנצל את כל התקציב ולא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב? הרצת ניסויים ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב לא יותר מדיי לגיימינג, בעיקר לGTA V, FALLOUT החדש שיצא ושבכללי יריץ לי סבבה משחקים חדשים, לא משהו מטורף. התקציב שלי הוא עד 3 אלף וזה המפרט שהנציג בKSP עשה לי. (קובץ PDF מצורף) הבנתי מאנשים שהוא לא הכי משהו, אשמח אם תסבירו לי מה הבעיה ואיך אפשר להחליף אותו במפרט יותר טוב באותו מחיר.
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אבקש עזרה לבנות מפרט עפ"י הנתונים המתוארים כאן:. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא לאמא שלי כך שהשימושים הם "משרדים" ואינטרנטים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כפי שציינתי שימושים לא כבדים במיוחד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - יש לה מסך Horizon 2019B (כניסת dvi אם זכור לי נכון). -לא…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נא למלא בדגש על איזור מגורים.. רחובות\באר שבע 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחפש גם מסך. ובנוגע למשחקים אני רוצה שיריץ בצורה סבירה + את המשחקים הכבדים שיש בשוק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך ורמקולים (רמקולים פשוטים בשווי 200 ש"ח) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מ…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לקיימינג כבד-קל(חצי חצי כזה) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחר מחקר אישי מעמיק הגעתי למסקנה שאני מעוניין לרכוש את המחשב Toshiba Satellite Z30-B (שילוב הטוב ביותר של איכות, ביצועים ומשקל). המחשב הזה מגיע בשתי רזולוציות אפשרויות כפי שמצוין בכותרת (המסך עצמו מסך מט בגודל 13.3 אינץ'). המחשב ישמש בעיקר לתכנות. גרסת ה 1366x768 עולה 4300 ש"ח וגרסת ה- FHD עולה 4570 ש"ח. יש לציין שבגרסת ה- 1366x768 פאנל המסך הוא TN. לגבי גרסת ה- FHD, אינני יודע באיזה פאנל מדובר. בעבר שמעתי שמסך FHD בניידים הוא בהכרח מפאנל IPS, אבל לא מצאתי לכך אימות וגם במפרט הטכני של הדגם המדובר זה לא רשום. עם זאת, ידוע לי שגם בגרסת ה FHD של אותו מחשב בדיוק בדורו הקודם, לא הופיע במפרט הטכני סוג הפאנל והתברר בביקורות שפאנל המסך אכן IPS. לצערי יש סקירה של המחשב רק בגרסת 1…
-
- 15 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום אשמח עם תוכלו לעזור לי בבניית מחשב לגיימינג מה התקציב המקסימאלי? כ-4700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, MGS5, The Witcher 3,crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את המחשב עכשיו באיבורי מארז גדול עם 4 מאווררים ספק 400W אמיתיים עם מאוורר של 12 סמים AMD AM2 3800X2 D.C צורב דיוידי LG H10 דיסק קשיח W.D 80GB 8MB CHACH לוח אם MSI K9N-NEO NFORCE 550 כרטיס מסך MSI NX7600GS T2D256E זכרון OCZ DDR2 667MHZ KIT (DUAL CHANNEL 1GB מקלדת מולטימדיה,עכבר אופטי,רמקולים סהכ 3650
-
- 15 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יקנה גם מסך LG L1970HR בנפרד (עוד 2100 ש"ח) המחשב צריך הכל חוץ מצורב ורמקולים (ומסך כמובן) כרטיס מסך בתקציב של 1500-1600 יספיק (אני חשבתי על X1800XT 256MB) דיסק קשיח בנפח 250GB (אני חשבתי על WD 250GB 7200RPM 16MB SATA II) זיכרון אני חושב שעדיף 2GB ולא נראה לי שיש צורך ביותר מ667MHZ מקלדת ועכבר לא צריך משהו מפוצץ (250 ש"ח בערך) מארז MIDI עם קירור טוב (הולך להיות בחדר יחסית חם) אין העדפה לגבי מעבד (כפול ליבה כמובן) ולוח אם לא הולך לעבור OC ורצוי שהכל יהיה מחנות אחת תודה ;D
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שאני רוצה לבנות לא יהיה מחובר לרשת באופן קבוע ואני לא ישחק בו משחקי מחשב מתקדמים אני רוצה שיהיה בו בעיקר איכות מוזיקה ויכולות טובות לתמונות כלומר שיהיה נוח לראות תמונות באיכות גדולה ולעבור אלבומים במהירות התקציב הוא כמה שיותר זול ולא יותר מ2500-3000 כולל מסך ורמקולים לגבי המארז אני מחפש מארז עם יציאות ללפחות 2 USB , אודיו וכרטיסי MMS PRO DUO מקדימה ואם יש לו ידית מה טוב חשוב שיהיה צורב מהיר וחזק וכונן דיסקים טוב כדי שיהיה לי מקסימום איכות סאונד בדיסקים שאני רוצה לשמוע אם יש כונן DVD זול אז סבבה אבל אין טעם להשקיע בזה אם יש פה מישו שמבין ברמקולים אני צריך רמקולים עם גבוהיים טובים ונמוכים ברורים כי אני שומע בעיקר מוזיקה אירית שמאופיינת בגבוהים הממש גבוהים שלה ומוזיקה …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למשחקים (שיהיה כמה שיותר טוב) , מוזיקה אינטרנט עבודה וכו' .. החלקים שאני צריך זה מה שבמפרט מארז צורב DVD מעבד לוח-אם כרטיס מסך זכרונות אני רוצה להפיק מהתקציב את המקסימום , תעזרו לי ותגידו לי מה לשנות ואם המפרט מוציא מהכסף את המקס' ועוד שאלה האם אפקטיבי להוסיף קירור למעבד בנפרד במחשב כזה ? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המחשב שקניתי דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2120 ¤ 1 ASUS P5W DH Deluxe 1690 ¤ 1 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 1260 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 520 ¤ 1 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 2400 ¤ 1 CREATIVE X-Fi XtremeMusic 750 ¤ 1 PIONEER DVDR DVR111 BLACK/WHITE 295 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 GIGABYTE 3D AURORA 770 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 500W 700 ¤ 1 ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 50 ¤ 2 THERMALTAKE BIGTYPHOON 275 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 11120 מחיר סופי מזומן : 10500 עכשיו אני רק צריך להיות סגור על מסך LCD או טלויזית LCD ולהביא משהו פצצה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-