עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שבת שלום חברים! אני מחפש מחשב נייד לצרכים בסיסיים של אינטרנט, אופיס וכיוצא בזה, וללימודים אני מעוניין שהמחשב יהיה 14" או יותר ושיהיה די קל נוסף על כן חשוב לי ביצועי המחשב, עדיפות לIVY BRIDGE אולי ואם אפשר בתקציב אולי גם SSD בתור דיסק למ"ה אשמח לעזרה מכם, ולכל עצה שהי! תודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by orenxx290,

שלום לכולם, ושנה אזרחית טובה. אני סטודנט לאנימציה, אני מחפש מחשב חזק ומקצועי לעריכה גרפית שליטה בתוכונות כבדות כגון : 3D MAX ,MAYA .AFTER AFECET. שיעמוד לי חזק במידולים, ורינדור, ללא ציוד הקפי. והשאלה החשובה האם להביא כרטיס גרפי חזק למשחקים כגון 580GTX ולשלב אותו עם כרטיס QUADRO יחסית חלש ולשלב בינהם או להביא כרטיס QUADRO חזק אחד וזהו בלי כרטיס גרפי של משחקים. התקציב שלי הוא 7K לכל המפרט אשמח לתגובות. 1. מה התקציב המקסימלי?- 7 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? -לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב אינטרנט ומשחקים - עריכה גרפית בלבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ReDragon710,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושם יומיומיים, ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. lol, skytim, crysis וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by timac,

הנה המחשב: intel pentium 4 ht 2433 mhz מעבד: msi 865pe neo 2 -s (5 pci/1 agp/4 dimm/audio לוח אם: 512 mb (ddr sdram) זיכרון: geforce fx 5500 256mb 128bit tv-out dvi כרטיס מסך: benq g744 17 מסף שטוח: כרטיס קול מובנה על הלוח אם. קונן תקליטורים קונן דיסקים קונן צורב די וי די של סמסונג הארד דיסק 40 ג'יגה עכבר+מקלדת אלחוטיים 2 רמקולים +סאב מעץ ספק כוח 400 ואט מארז אם 2 מאווררים ואולטרה כחולה. מערכת הפעלה וינדוס אקס פי הום אדישין מקורית. כמה הוא שווה המחשב שלי???

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  5. שלום, יש לי מחשב נייד טושיבה סטלייט מלפני שנתיים לערך. לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה: לפעמים האויר היוצא מפתח הקרור שבצד המחשב פשוט רותח! בדקתי עם SPEEDFAN (המעבד הוא DUAL CORE ולא C2D אז REALTEMP ודומיה לא עובדות) ואכן, המעבד מגיע בכיף ל64-65 מעלות. ועכשיו לחלק המוזר: מילא אם זה היה קורה תחת עומס - אבל לפעמים זה קורה כאשר אין על המחשב שום עומס, למשל כאשר הוא במצב שינה או סתם בדסקטופ בלי שום תוכנות שרצות ברקע, באופן אקראי לחלוטין. האם זה הגיוני שהקרור מכבה את עצמו לגמרי כאשר המעבד קר ומפעיל את עצמו מחדש רק כאשר המעבד כבר הגיע לטמפרטורת רתיחה? למיטב ידיעתי הקרור הניידים הוא בכלל פסיבי ועל כן אין מה לכבות...

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by OC,

שהיה למישחקים! שהכרטיס מסך היה מ ati כי טוב שיש להם!! מארז כמה שיותר זול לא רוצה לעשות oc ושהיה מחשב נטו!!! בלי מסך רמקולים עכבר מקלדת וכו. תודה מראש דניאל.

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  7. אני רוצה לקנות מחר לאח שלי מחשב - אני קונה מהחנות KSP אז אני מעדיף שתעזרו לי להרכיב מפרט באתר שלהם. אני מאוד מקווה שבתקציב הזה אפשר יהיה להריץ את כל המשחקים היום, מסך 19. כמה הערות: דיסק קשיח של 160 יספיק לו. לא צריך ציוד היקפי. אני מעדיף שבלוח אם יהיו מובנים כרטיס קול וכרטיס רשת לא נעשה למחשב OC אין העדפה לאינטל או AMD, אני מאוד רוצה שנוציא את המקסימום שאפשר מהתקציב הזה שוב, אני קונה בKSP אז יהיה הרבה יותר נוח אם תעזרו לי להרכיב באתר שלהם. תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 979 צפיות
  8. CPU: Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1091.38 ¤ Motherboard: Asus P4P800-VM Intel 865PE Motherboard (M.ATX, VGA, HT, FSB800, Dual DDR,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) 593.07 ¤ Memory: DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory 493.44 ¤ Hard Disk: Seagate 40GB 7200 rpm ATA100 HDD 351.45 ¤ Video Card: Asus Radeon V9600SE /TD 128MB DDR DVI Retail Video Card 706.04 ¤ אני צריך שתגידו אם החלקים טובים והלוח חזק. אח"כ דברו אם המחיר סביר. תודה.

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  9. Started by liorn,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1111 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DQ6 ¤1238 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL ¤888 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤220 זיכרון: TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤546 מארז: NZXT TRINITY w/o PSU ¤334 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 הרכבת מחשב: ********* ללא הרכבה ********* ¤0 מחיר סופי: ¤5140 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il המחשב מיועד בעיקרון למשחקים אז אם יש לכם הצעות לשיפור בלי לחרוג הרבה מהמחיר שיצא ישמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  10. מעבד: Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB לוח אם: Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 מארז: Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ספק כוח: FSP Real 350W 60GLN 120mm Noise Killer Bulk זכרונות: Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC קשיח: Samsung 80GB 7200 SATA II HD080HJ כ. מסך: Sapphire Radeon X1950XT 256MB Vivo Dual DVI Retail SX195XT25V צורב: Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA

11. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  12. Started by kobibo,

אודה למפרט עבור חבר עד 2000 ש"ח המחשב בעיקרו מיועד לגלישה באינטרנט + קצת Office ( ללא מסך וללא ציוד היקפי ).

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by timac,

אני צריך מפרט ב4500 למשחקים רק את החלקים האלה אני צריך: מעבד לוח זיכרון כרטיס מסך מארז וספק חנויות אפשר פנדה נועה וksp למשחקים בלבד הוא ישמש תודה.

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  14. שלום לכולם, כבר מספר חודשים אני מנסה להחליט איזה נייד מתאים לי, כיוון שאני נוסע לארה"ב בעוד פחות מחודש ומתכוון לקנות שם. חבר המליץ לי מאוד על הפורום הזה, אז הנה אני כאן. הדבר החשוב לי ביותר הוא ניידות, משקל וחיי סוללה. אני נוטה ללכת על ה-12.1 למיניהם, או משהו בטווח הזה, אם כי אני פתוח להצעות ולדעות אחרות. מעבר לזה המחשב ישמש לא למשחקים (למרות שלא אכפת לי שהמחשב יוכל להריץ אותם), אלא לעבודה משרדית אינטנסיבית, קצת תכנות ברמה נמוכה (חובבנית), וכן עריכת תמונות ברמה נמוכה (חובבנית). קישוריות מאוד חשובה לי (כיוון שאני לא נמצא הרבה בבית), ולכן wifi, שן כחולה וכדומה דרוש גם כן. מבחינת זכרון בוודאות לא פחות מ-1 ג'יגה, אבל אולי 2. חשוב גם שהמסך לא ישתקף בשמש (יש לי חברים שפשוט אי א…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מחשב נייד לחבר 4 אלף בערך למשחקים כמו League of legends /overwatch/global offensive לא דברים יותר מדי גדולים אבל שיחזיק מעמד ויהיה טוב תודה רבה לממליצים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ferrari,

שלום, אני צריך מפרט דל תקציב... אבל ממש דל תקציב.. מה שיש לי להשקיע במחשב חדש הוא 1500 ש"ח, אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במסך, רק החלקים העיקריים חשובים, זיכרונות, לוח אם, מעבד, כרטיס מסך ,כרטיס קול, מארז עם ספק, כונן קשיח, כונן דיסקים וכונן דיסקטים. מה שהכי חשוב לי הוא שלמחשב יהיו אפשרויות שדרוג עתידיות כמה שפחות מוגבלות. ועוד דבר, המחשב לא מיועד לשימוש יותר אינטנסיבי מגלישה באינטרנט, ואולי צפיה בסרטים. .. העדפה אישית לגבי חנות, אם אפשר להרכיב מפרט כזה ב LOGICPC, אני אשמח. תודה רבה

• 68 תגובות
    • 6.2k צפיות
  17. Started by Guymz,

אהלן חברה, אני אשמח בבקשה מפרט למחשב עם מעבד amd שלא חלש יותר ממעבד i5, מחשב שישתמשו בו באוטוקאד לרוב ומעט משחקים קלים... לא מעוניין במעבד כמו i3. התקציב הוא סביב ה2500 בלי ציוד היקפי. אני צריך מחשב אמין ומאז ומעולם היו לי רק מעבדי אינטל, אני לא צריך לחשוש לטווח הארוך מזה שהרייזן הוא מעבד חדש? הכנתי את המפרט הזה, האם הייתם משנים בו משהו?: http://www.tms.co.il/preview/spec/skuq9xyl ושאלה נוספת, כאשר אני קונה מארז, אז חלקם מגיעים עם מאוורר, האם אחד מספיק או שצריך עוד אחד?

18. Started by alon shilo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? kbmk ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס, תיכנות בויז'ואל סטודיו,מעט משחקים,עריכת תמונות בלייטרום ובפוטושופ,האזנה למוסיקה וצפייה בסרטים (כולל 4k) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום , פוטושופ, ויז'ואל סטודיו, וכלים תכנותיים נוספים (wireshark, python) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by A.Iniesta,

לפני הכל, האם כדאי לקנות עכשיו או לחכות? אני יודע שתמיד יוצאים דגמים חדשים, אך בכל זאת... הקניה לא כזו דחופה. דרישות - מחשב עמיד וחזק, שיספיק לי לשימושים כלליים, גלישה מרובת חלונות, ט'אנדרבירד כבד ברקע, וכו'. לדעתי 4GB ראם ומעבד חזק יספיקו בהחלט. סוללה - כמה שיותר חזקה!, עם הEEE הנוכחי אני מחזיק כ3 שעות, רוצה יותר. משחקים זו גם אופציה חיובית, אם התקציב מאפשר כרטיס מסך סביר. אני יכול להסתדר עם מסך קטן אבל מחפש איכות ונוחות צפיה, האם בגדלים של עד 13.3 אני יכול לקבל מסך FHD? קשיח לפחות 250 GB 7200RPM. אפשר לקבל SSD במסגרת התקציב? המהירות והאמינות חשובה. אין צורך בכונן CD, או במערכת הפעלה. אין לי העדפה לחברה מסוימת. לגבי המשקל - לא מהווה פקטור כלל. אם תוכלו להמליץ גם…

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by rannn,

שלום אני צריך עזרה בבניית מחשב לעבודה עם גרפיקה בתקציב של 4500 ש"ח עיקר העבודה שלי עם תוכנות ADOBE (אפטר אפקט, פוטו שופ, פלאש ו-3DMAX) תודה מראש לכל העוזרים מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה (after effect, 3Dmax, photoshop, flash) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אורח עידן
    Started by אורח עידן,

שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב חדש - ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי עומד על 4,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג, אבל מדובר ברכיב שיקנה לי שיפור משמעותי בביצועים אפשר לחרוג בכ-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש למשחקים, גלישה מאסיבית (ריבוי חלונות דפדפן, מעל 30-40 בכל רגע נתון), צפיה בתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…

22. Started by Danielml,

ברשותי מחשב מסדרת פביליון של HP. המחשב בן 8-7 חודשים,אך בחודשיים האחרונים הסוללה מחזיקה מעמד ל10 דק'(!!!). ז"א אני חייב שהמחשב יהיה כל הזמן מחובר למטען,מה אפשר לעשות בנושא? סוללה חדשה? משהו בהגדרות? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  23. אני רוצה מפרט עד 4000 שקל , אני מעדיף שיהיו כמה שיותר רכיבים של סמסונג בתוך המחשב....(im a fan boy!! ;D( אני לא כל כך משחק במשחקים כבדים ודברים כאלה , אהה וצריך שיהיה כרטיס רשת. ללא מקלדת, עכבר, רמקולים, מודם, כונן תקליטונים, מסך וזהו בעצם.... חוץ ממה שרשמתי תשימו הכל(40HDD וכו') ואני רוצה מארז פשוט , לא מפואר מדי אולי אני יעשה לו מודינג טוב כזה...

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  24. היי... באייבורי הציעו לי על המפרט הזה 4200 ש"ח..רציתי לדעת איך אפשר להוזיל אותו, בלי להתפשר על ביצועים יותר מידי. היעוד של המחשב הזה הוא בעיקר עבודה משרדית, תמיכה בגרפיקה (PhotoShop) ובמשחקים לא כבדים (לא מחשב לגיימינג) המפרט שבניתי הוא (ללא מסך): מעבד: Intel Core 2 Duo E6420 2.13GHz 4Mb BOX לוח אם: 1 Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 זיכרון: (עדיף בקיט או בשתי יחידות של ג'גה?) 1 Kingston 2GB 667MHz DDR2 Non-ECC CL5 DIMM (Kit of 2) HD: 1 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500AAKS כרטיס מסך: 1 Gigabyte nVidia Geforce 8600GT 256Mb Retail GV-NX86T256D צורב DVD: 1 LG GSA-H44N X18 Multi DVD-Recorder Bulk Black מארז כולל ספק: 1 Compucase 6A21 M…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  25. אורח מלאחמר124
    Started by אורח מלאחמר124,

בניתי מפרט, והייתי שמח לשמוע מה דעתכם: https://pcpartpicker.com/list/tJpb7h המחשב ישמש בעיקר לעבודה - תכנות, unreal engine, unity, android studio מבחינת תקציב, התקרה היא 5000. התוכנית היא להזמין את רוב החלקים מאמזון, אבל אני עוד צריך לבדוק מה משתלם ומה לא. אני מעריך שאת לוח האם וכרטיס המסך אני אקנה בארץ, למרות שהפער על הכרטיס הוא בסביבות 250 שקל. למישהו יש ניסיון בהזמנה של כרטיס מסך דרך אמאזון? יש לכרטיס הרבה חלקים נעים, ואני קצת חושש שמשהו ידפק במשלוח לארץ. גם המארז לא ממש זמין דרך אמאזון או בארץ, אז אם למישהו יש רעיון למארז שקט אני אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.