עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by erez_hazan,

שלום לכולם וחג שמח...! רציתי לשמוע את דעתכם על המחשב הזה..: Fujitsu Esprimo V6515 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3333&CatCode=315 נכון שהחברה לא משהוא אבל המחיר מעולה והמסך הוא 15.4 והחומרה שלו גם כן טובה... מוזר שלא דיברו על המחשב הזה עדיין.... קיצור...דעותת.??

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. בס"ד מפרט זה אמור לשמש כמחשב ביתי לכל דבר ועניין ! יו טיוב - פייסבוק - אינטרנט - אופיס (והרבה) - העברת תמונות ... לא יותר מדי מסובך ! בקיצור , כל מה שנדרש למחשב ביתי . נכון שישנה האופציה לקחת חלקים זולים ופשוטים יותר , אך החלקים הללו נבחרו מהסיבה הפשוטה , רצון שהמחשב יתקיים לאורך זמן מתוך איכות ! ולא שבכל רבע שעה נתחרט שבחרנו לקנות מחשב . מחשב שהמעבד שלו ישרוד את השנים הבאות עם שלל העדכונים ושלל שגעונות הטכנולוגיה , שהספק שלו יעשה את העבודה ! שלוח האם יהיה אמין ! חזק ! דעתכם ! חשובה מאוד , כי האישור הסופי אמור להתבצע עד ה29.5 (מחר) אחר הצהריים ! תודה .

3. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) יש לי התלבטות בין מחשב גדול (15.6") יחליף לי גם את הנייח כי הוא די ישן ועושה בעיות ושהמחשב הזה ישמש אותי גם לבית ספר או לקנות מחשב נייד בסדר גודל של 13-14 " וכמובן חלש יותר שישמש אותי רק לבית ספר,חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית חזק כדי שאני אהיה יכול לבצע בו עבודות עריכה וטיפה משחקים * גודל המסך? תלוי אם יחליף לי את הנייח אז 15.6 +- אם רק לבית ספר אז 13-14" * משקל רצוי? לא ממש משנה רק שלא יהיה כבד יותר מידי (2.5 עוד סביר מעבר לזה אני לא רוצה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ממש מחייב אבל רצוי של לפחות 4…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by shay3108,

1. מה התקציב? (יש לציין גם בכותרת) 6000 ש"ח האם במידת הצורך יש מקום לחריגה? ואם כן עד כמה? עוד 300 ש"ח האם יש לכלול הרכבה בתקציב?כן 2. מהו היעוד של המחשב? (משחקים\אינטרנט\אופיס\סרטים וכו'...) [אם המחשב מיועד לתוכנה מקצועית כלשהי יש לציין את שם התוכנה ואת הגרסה למשל: Photoshop CS5, Solidworks11 וכו'] משחקים כבדים (Metrro 2033) 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים? אם כן, מה? [אם לא יש לציין לפחות מה המסך הקיים, דגם\גודל\רזולוציה] לא 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה? [דוגמאות: כונן דיסקטים, יציאות Firewire IEEE1394, יציאת פרללית או סיריאלית, חיבור IDE על הלוח] 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד?לא 6. האם יש צורך לכלול…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by ati,

שלום לכולם...... נכון שאתם תמיד אוהבים שיש דברים חזקים ותותחנים במחשב???? אז לכן אני רוצה שכל אחד ואחד ירכיב את מערכת החלומות שהוא תמיד חשב וחלם עליה.......... לכל המשתתפים תודה רבה ושתהייה הרכבה חלומית אמיתית. :hi: :hi: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Darkone,

יש לי כרגע מחשב פנטיום3 1000 אם 512 זכרון SDRAM, אני רוצה לקנות מעבד חדש חשבתי על 2.4 בגלל ה 0.13 מקרון, השאלה שלי היא האם כדאי לקנות לוח שתומך ב-SDRAM ולהוסיף עוד 512 זכרון או לקנות זכרון DDR שבגלל המחיר הקצת יקר שלו אני יוכל להרשות לעצמי רק 256 מגה. איזה לוח של ASUS תומך רק ב- SDRAM אם 5 או 6 PCI (דגם), האם יש לוח בארץ תומך ב-AGPX8? של ASUS כמובן.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by DJ GuyGIvant,

AMD ATHLON XP 2200+ TRANSCEND DDR 512 mb 333 MHZ GIGABYTE -GA-7VTXH+ S\U\M\A PLATINUM GF4 TI4200 SE 128 MB WD 80 GB 7200 RPM CHIEF TEC DRAGON DX-01BLD HERCULES FORTISIMO 3 7.1 סה"כ 5140 ש"ח... שווה? משתלם? מה לשנות?! אגב, מסך כבר יש לי וכרטיס רשת וסידירום וצורב כך שזה כל מה שאני צריך

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אתם יכולים לעזור לי אני צריך כמה מפרטים של מחשבים בסכום של 12000 אבל שיהיה מחשב טוב

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Ran B,

אוקי אז אמא שלי הביאה לי דף עם מפרט, והיא ביקשה ממני לדעת מה יותר טוב. או יש דברים יותר טובים, חלקים יותר טובים באותם מחירים. 2 המפרטים הם : 1: מעבד - intel pentium 4 2.667GHz 533FSB 512K לוח אם - מאוד מוזר שלא רשום, אולי זה לא מגיע עם? זיכרון מטמון - Integrated 512-KB Level 2 cache (full speed) זיכרון (כמות 2) - 2GB DDR (4 X 512MB) DDR 333 כרטיס רשת - 2X intel PRO/100+Server Network connection כרטיס מסך - Integrated ATI RAGE XL Video Controller with 2-MB sdram Video Memory בקר SCSI - זה : Signle Channel U320 SCSI adapter כונן קשיח (כמות 2) - 36GB 10K U320 UNI HDD כונן דיסקטים - FLOPPY 1/44MB DISK DRIVE כונן תקליטורים - 52X IDE (ATAPI) CD-ROM Drive מאר…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום, אשמח לשמוע עצות בנוגע לבניית מפרט למחשב שיוכל להריץ על הגדרות גבוהות משחקים "כבדים" (Oblivion, Gothic3 וכו'), תאימות ל- DX10, ללא OC. אני קורא בפורומים באתר כבר הרבה זמן ומה שנחמד זה שככל שאני דוחה את קניית המחשב המחירים יורדים והאפשרויות גדלות. ;D אני מתכנן לבנות את המחשב בעצמי, כך שהחלקים השונים יקנו במקומות שונים באיזור המרכז והמחירים שאני מציין לחלקים הם ממקומות שונים. הרכיב שאני הכי סגור עליו במחשב הוא המעבד - Intel Core 2 Duo E6600 שיעלה 1800 ש"ח בערך. גוף קירור למעבד - האם צריך במידה ואני לא מתכנן OC? כשאני קונה את המעבד הוא מגיע עם גוף קירור גנרי כלשהו? הפריט השני שאני כמעט סגור עליו לגמרי הוא המארז Gigabyte 3D aurora 570 שיעלה 850 ש"ח. הרד-דיסק 250GB - S…

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום לכם חברים יקרים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיש לו כניסת HDMI, בשביל שאוכל למקם אותו בסלון ולחבר אותו לטלביזית הLCD 46 אינץ' שרכשתי לא מזמן. הטלביזיה כמובן תומכת ב-HDMI, וקיבלתי גם כבל מתאים מהטכנאי שהתקין לי פה את הכל. אני רוצה לדעת מה הסכומים של המחשבים האלה, בשביל לנגן סרט HD צריך מחשב די חזק ואיכותי, אני מעוניין לדעת מה המחירים, איזה רכיבים אני צריך, וכל מה שאתם יכולים לללמד אותי על מחשבים ניידים וחיבורם למסך הגדול בסלון, הכל יתקבל בברכה, התקציב הוא גג 4000 ש"ח עם אופציה לעוד כמה מאות שקלים, אבל תשתדלו לתת משהו שיהיה לי בו שימוש. חוץ מהפעלת סרטים באיכות HDMI אני אולי אזקק למחשב הזה בשביל לשמוע מוזיקה ולגלוש באינטרנט, אין עוד שימושים, לא משחקים ולא תוכנות כבדות.…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Nachum987,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את מגירת ה-DVD של המחשב נייד שלי בכוננן HDD שקיים במחשב, כפי שמופיע ב"מדריך- החלפת צורב במחשב נייד בדיסק קשיח/SSD". ברשותי מחשב ASUS Q400A, שלו: HDD: HGST HTS541075A9E680 DVD-ROM: MATSHITA DVD-RAM UJ8C2 כמפורט במדריך אני מעוניין להחליף את מגירת הצורב ב-HDD שקיים במחשב ולהחליף את ה-HDD ב-SSD מדגם Samsung 840 EVO. הדבר היחיד שאיני בטוח בו הוא איזה גודל של מגירה אני צריך. פרקתי את הצורב מהמחשב ומדדתי את עומק הצורב ללא הפאנל של הצורב והאורך יצא 12.7 ס"מ, האם לזה התכוונו במדריך? צירפתי תמונה עם כוונתי. כמו כן, הגובה של הצורב הינו 1 ס"מ, האם הדיסק קשיח הקיים אצלי במחשב לא עולה על גובה זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by knaan,

היי, אני מחפש לקנות מחשב חדש. הקודם היה Lenovo e330 עם מעבד i3. בדיעבד ממש לא היה מספיק חזק עבורי. דרישותי: תקציב: סביבות 4-4.5K. עדיף לא יותר. * מטרות המחשב? הרבה סרטים וסדרות, מעט תכנות, פוטושופ, Office ובעיקר שיעבוד מהר לאורך זמן. משתמש המון במחשב שלי! * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 ומעלה, לא החלטתי עם מאט או מבריק * רזולוציית המסך? חשוב מאוד מסך טוב * משקל רצוי? עדיף קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך?עדיף מעל 5-6 שעות * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רצוי SSD מה דעתכם? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שלא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני בעיקר מת…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by h_ittai,

אני מעוניין לקנות מחשב לעבודת עריכה גרפית ותכנות, בתקציב שיישב באזור ה 11000-12000, רוב העבודה שלי עוסקת בעיצוב בסביבת VISIO ו- ACAD. מעבר לE6600 ול NVIDIA QUADRO FX1500 אני לא סגור על כלום, יש לי כבר מסך (APPLE LCD 20) (ממש לא מתמצא בהפרשי ביצועים בין לוחות אם זכרונות ובמי מייצר מארזים וספקים איכותיים- זה עיקר הבעיה שלי) זה המפרט שבניתי, לא כולל הרכבה, הצעות יתקבלו בברכה (רוצה להגיע לפחות מ 12K וחשוב שהמחשב יהיה שקט- אני עובד מהבית) Leadtek Quadro FX 1500 PCI EXPRESS - SLI - PCX 3286.63 ASUS P5W DH DELUXE (975X) - ATX 1581.30 Intel Core 2 Duo 6600 1998.99 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz 1885.32 Seagate 400GB NCQ 16MB 7200RPM S-ATA II 1330.21 …

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. תקציב- עד 5000, אפשר לחרוג קצת.. 13.3 אינץ' הכי חשוב - קל משקל ונח (אם יש מחשב ששוקל פחות מקילו או עד 1.2 זה יהיה מעולה) שימוש עיקרי: - לימודים ובעיקר מחקר = הרבה קריאה וכתיבה. מתלבטת האם כדאי מסך מתקפל מבחינת הנוחות בקריאת מאמרים (?), אבל לא על חשבון המשקל! - משתמשת בעיקר בתוכנות office, ובתוכנות פשוטות של עריכה מוזיקה (Audacity ו-musicscore שלדעתי לא שוקלות הרבה) - האזנה למוזיקה ומעט צפיה בסרטים בנוסף: - חברה אמינה ובלי הרבה תיקונים (מהבחינה הזו מרוצה מ-DELL). - שיחזיק מעמד ל-4-5 שנים ויהיה עמיד בנסיעות וטלטלות קלות. - מבחינת מפרט חיבורים וזכרון: לא מבינה מספיק במשמעות של הפרמטרים האלו. …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אהלן לכולם. הרבה זמן אני מנסה לאסוף מידע על מנת לבנות לעצמי מחשב לעריכת וידאו. אני משתמש בעיקר ב after-effects ופלאגינים כמו trapcode particular ו element 3D, ורוצה שהעניינים ירוצו בתצוגה המקדימה של העריכה העצמה וגם ברינדור. (רינדור פחות חשוב) יחד עם זאת, הייתי שמח שהמחשב יתאים גם לגיימינג. לא משהו מפוצץ - איכות גבוהה ו30, 60 fps ב1080 זה סבבה לי. אלה החלקים שעד כה החלטתי לבחור: מעבד: Intel Core i7-8700 Coffee Lake Tray זיכרון: HyperX 16GB DDR4 2400MHz HX424C15FB/16 DIMM אחסון: SanDisk SSD PLUS 1TB Solid State Drive - SDSSDA-1T00-G26 (נקנה אתמול) כרטיס מסך: EVGA GeForce GTX780 (03G-P4-2783-KR) (כנראה שאזמין מאמזון) לגבי לוח אם וספק…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. ספק כוח HEC 300W יכול להספיק לכזו מערכת? AMD ATHLON XP 2000 EPOX 8K9A2 MOTHER-BOARD 256MB PC3200 SAMSUNG ORGINAL WESTERN DIGITAL 80GB 7200 8MB HERCULES RADEON 9500PRO 128MB HERCULES GAME SURROUND FORTISIMO 3 BENQ X52 CD-ROM TEAC 1.44 FLOPPY DRIVE THERMELRIGHT SLK600 CPU COOLER + 60MM הספק הזה יכול להרזיק כזו מערכת שתיהיה יציבה? אני שואל בגלל שאמרו שכרטיסי הרדאון האחרונים פשוט זוללים חשמל.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by oribe,

התקציב שלי הוא עד 5 אלף והשימושים הם מוזיקה, אינטרנט ,משחקים ( לא מאוד כבדים) וסרטים. המחשבים שאני מתלבט ביניהם הם hp pavilion dv6 1299, hp pavilion dv6 1260, toshiba l500 13t המפרט של הטושיבה: מעבד: Intel Core 2 Duo T6500 2.1GHz, 800MHz מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 32-bit / 64-bit מסך: ´´15.6 Toshiba TruBrite HD display רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 320GB 5400rpm כרטיס מסך: ATI HD 4570 512MB dedicated כונן: DVD super multi תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11B/G/Draft-N), Bluetooth 2.1 מידות: W x L x H : 383mm x 259mm x 35.5mm (front) / 39.3mm (rear) משקל: 2.72Kg חיבורים ויציאות: DC-in יציאה למסך חיצוני חיבור רשת RJ-45 כני…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. . מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. חדשים וכבדים. MMOS בין היתר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SWTOR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. מחפש מחשב במיוחד למשחקיםם אני רוצה מקסימום ביצועים שאפשר להביא במחיר הזה ושיחזיק מעמד בשביל משחקים חדשים שיצאו הכסף שיהיה לי זה בסביבות ה4000-4500 תודה עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!=4000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?=לנצל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?= נטו למשחקים! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).=תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?= COD FALLOUT GTA IV כל המשחק…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש בימים האחרונים ניתחתי מספר חלקים והגעתי למפרט מסויים. המחשב הוא למטרות גיימינג. הייתי רוצה לשמוע על דעתכם לגבי החיבור בין החלקים ולגבי הפירמות שבחרתי, וכמו כן הצעות לשינוי. למשל אם זו חברה שלא הייתם קונים, או אם יש הצעה לשיפור או דגם כלשהו שלדעתכם לא מתאים, או חלק חזק מדי שהשיפור שולי ולא שווה את העלות. התקציב שלי הוא בין כ4K ללא מעבד. אני די סגור על הפריטים הבאים ולא ארצה כל כך להחליפם: לוח אם, דיסק קשיח, ודי נעול גם על הכרטיס מסך. (מעדיף לשלב כרטיס מסך ולוח אם מאותה החברה) המפרט: CPU: I7-2600K - Already have that part CPU Cooling: Arctic Cooling Freezer 13 or NOCTUA NH-U12P SE2 Cpu Cooler - (ADD 85 NIS to offere…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by man_,

זה המפרט שתכננתי ללכת עליו. אשמח לחוות דעת לשיפור ואם אפשר לחסוך בחלק מהרכיבים לשמור ביצועים. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 1 - CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray... 1534/1503 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 1 - H97-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 1 x PCI Express x16 slot - 8-channel audio - Gigabit LAN - ... 468/459 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 1 - …

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Reut555,

שלום לכולם, אני סטודנטית לעיצוב גרפי.. חושבת לקנות את המחשב הבא : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=935008 מחשב נייד Dell Inspiron 5578 IN-RD33-9872 הבעיה היחידה שלי איתו היא הכרטיס הגרפי.. מישהו יודע האם יש אופציה להחליף את הכרטיס הגרפי לאחד חזק יותר של NVIDIA ? תודה לעונים ולממליצים

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים ו - Streaming ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת , ומשחקים בסגנון Witcher \ nier automata \ ומשחקים בסגנון חדשים שיוצאים בקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

25. אהלן, אני צריך לבחור מחשב נייד מיני חדש מאופיס דיפו.. ראיתי שיש להם מחשבי מיני של הרבה חברות מוכרות כמו סאמסונג, האייר, אסוס, HP ועוד עם גדלי מסך בסביבות ה-10 אינץ' פלוס מינוס ובסביבות ה-1600-200 ש"ח. לפני שנה קניתי מחשב נייח ונהייתי די מבין בתחום אבל מחשב נייד זה קצת שונה אז אני צריך עזרה: קודם כל זה מחשב נייד לכל דבר נכון? כלומר אפשר להתקין עליו וורד ומשחקים והם יעבדו טוב? או שתהיה לו בעייה להריץ משחקים שרצים בקלות על מחשב רגיל? בקשר לאינטרנט..איך זה עובד במחשבים האלה? באיזה מצבים הם מתחברים לאינטרנט ובאיזה לא? יש דבר כזה שיש להם אינטרנט מובנה ככה שהם תמיד מתחברים? במידה והמחשב אמור לשמש אותי ללימודים כתיבת עבודות בוורד), גלישה באינטרנט וקצת לשחק בו משחקי מחשב מה התכונו…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.