ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים יקרים! אני סטודנט לפיתוח אתרים(full stack) ומשתמש ביום יום בהמון תכנות שצורכות המון מהראם ודורשות מעבד וזכורונת נורמלים. מתייעץ איתכם לגבי מפרט של מעבד ,זכרונות, לוח, ספק וקירור | יש ברשותי כ. מסך (חלש יחסית amd r9 280x) + כונן קשיח 1טרה + ssd 512gb. אם יש פה עוד מישהו מהתחום או מישהו שמבין בעניין אשמח לעזרה. כמו כן, התקציב עומד על בערך 2-2.5k אם הגזמתי אז פשוט במחיר שהכי קרוב לזה. תודה לעוזרים! (אין העדפה לאינטל או רייזן פשוט לא סגור אם אחד מהם עדיף לצרכים האלה, בנוסף אני גם משחק ווארזון לפעמים אם זה משנה.)
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 כולל מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב יהיה מיועד לגיימינג בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 27 144HZ ומעלה עדיפות למעוקל. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? = אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחש…
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב חדש אשמח אם מישהו שמבין יעזור לי בבניית מפרט מחשב ביתי ולגיימינג קל ולא מטורף רק שיריץ טוב ויפה תקציב 2500 חריגה מאה הייעוד שלו עבור גיימינג קל שיריץ לי על גבוה בערך ב 40 60 FPS לפחות ושימוש ביתי על המחשב להיות עם ווינדוס לא חובה ואפילו רצוי ללא לדים ואפשר מארז ממוצע מזכיר שוב המטרה זה לגיימינג קל אני לא רוצה מפלצת גיימינג
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-
-
ראיתי את הכתבה על המבצעים של AMAZON וחשבתי על לקנות אחד מן השניים: 6000 ש"ח בערך https://www.amazon.com/ASUS-Display-i7-10750H-Keyboard-G512LW-ES76/dp/B0863Y4QGV?tag=hwzone0f-20&th=1 או 5000 ש"ח בערך https://www.amazon.com/ASUS-Display-i7-10750H-Keyboard-G512LW-ES76/dp/B0863Y4QGV?tag=hwzone0f-20 ויש מצב, בתלוי בתשובות, שאולי אפילו אשקיע אקסטרא על הMSI: שעולה 7500 ש"ח בערך https://www.amazon.com/MSI-A10SFS-287-Professional-i7-10875H-Win10PRO/dp/B08DHY3VF6?tag=hwzone0f-20 יש לי כרגע מחשב שקניתי לפני 3 שנים בערך, משהו ב2400 שקל(בזמנו) של Asus, כרגע משרת אותי טוב אבל אני די מוגבל. אני בן אדם עסוק ואין לי כל כך זמן, אבל פעם בשבועיים-חודש יש לי …
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שני מחשבים עם אותם נתונים i5 דור 10 FHD 8 ג'יגה רם 256ssd רק שאחד הוא asus והשני hp מי שיש לו ידע בענין, אשמח מאד שיכתוב את דעתו. מצורף הקישורים: asus : https://tinyurl.com/yaebdr76 hp: https://tinyurl.com/yc5tn4f8 :
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-
-
לפניכם סיפור המעשה : אני עובד עם תוכנות rhino, keyshot, photoshop, illustrator. וקצת עריכת וידאו. בגדול זה מחשב למעצבים בעלות של לא יותר מ5,100 ₪ . אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שבניתי ושינויים יתקבלו בשמחה. שאלה נוספת היא האם כדי להמתין ל2021 לכניסת הדגמים החדשים וקבלת יותר ערך לכסף או שאין טעם לחכות שלושה חודשים כי אין הבדל משמעותי. תודה מראש ואשמח לעזרה מצורף לכם המפרט : ⁃ i7 10700K 3.8 Ghz 16 MB cache s1200tray ⁃ Arctic freezer 34 eSports edition white cpu cooler ⁃ Asus PRIME B460M-A lga 1200, intel B460, DDR4, PCI-e, dvi, hdmi, dp ⁃ HyperX fury black 2x8 DDR4 3000MHz CL15 kit ⁃ ASUS ROG STRIX…
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
היי אשמח אם תעזרו לי בבחירת מחשב נייד לצורך לימודים והורדת המשחק Leauge of legends מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2700 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המשחק שציינתי ו-לימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? סביר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין …
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
-
-
היי לכולם ! גמר חתימה טובה ! התשובה בקצרה - לא ! אם יש במערכת שלכם כרטיס מסך בסביבות 1050 אז שווה לשדרג. אחרת, אל תצפו להפיכת המערכת מפייפר ל - F35 ..... השיפור המשמעותי בא לידי ביטוי בתוכנת דה ווינצי, אבל גם שם זה גג סביב 15 אחוז, תלוי מה וכמה עושים. כן, יש יותר ליבות CUDA וידה ידה ידה, אבל בתכל'ס, זה לא בא לידי ביטוי בתוצאות.
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
-
-
היי חברה אני לא בטוח אם זה בדיוק הפורום הנכון כי יש לי כמה שאלות בנוגע לרכישה ואז אני אנסה למצוא דגם שיתאים. קודם כל, רציתי לשאול עד כמה דור 14 של המעבדים הוא חסכוני בחשמל? האם זה משהו משמעותי ששווה בשבילו להתאמץ ולרכוש דור 14 (חשוב לי הזמן סוללה). בכללי אני מחפש כבר תקופה מחשב חדש. משהו דומה למה שהיה לי: מסך 16 אינץ' ומעלה מסך טוב עם 500 ניטס וקצב רענון טוב (נדמה לי שהיה לי 144 הרץ) משקל 2.3 ק"ג (מעדיף פחות אם יש) כרטיס מסך 3050ti מעדיף יותר כי הוא די גמגם עם משחק לא ממש חדש הטענה - היתה 230w או 300w. עדיין היה לוקח לא מעט. היה איזה מחשב של אסוס שתכננתי לרכוש אבל תודה רבה ל-A-10 שסייע לי וחסך לי עוגמת נפש …
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך מחשב *איכותי* במפרט שלהלן. 1. רזולוציה מינימלית: 1920x1080. *** 2. Default DPI 100%. *** 3. LED IPS. 3. חיבור HDMI. 4. רמקולים מובנים. 5. גובה מקסימלי כולל מעמד: 36 ס"מ (עם/ללא Pivot). תודה.
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
-
-
שלום אני לפני רכישת מחשב גיימיניג אני הולך על מעבד 10600KF כי הוא עולה על פחות מ 1000 שקל ואני לא צריך את החלק הגראפי כי גם ככה אני קונה כרטיס מסך בעתיד ארצה לעשות אוברקלוק למעבד אז השאלה שלי איזה לוח אם לקנות שהיה הכי זול שאפשר שהיה מיועד לאוברקלוק וגיימינג (אשלב איתו כ.מ 3070 או המקביל של amd שהיו זמינים)
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מסך מחשב לצורך לימודי תואר במשפטים, כלומר קריאה מרובה ועבודות על מסמכים . מדובר בשעות רבות על המחשב ולכן אני מאוד מתעייפת ומאמצת את העיניים. - מחפשת מסך עם eye safe שלא מאמץ את העיניים ללא קרינה לעיניים ושומר עליהן. - כרגע הלמידה היא בזום לכן יש צורך בכמה מסכים במקביל, וורד, טקסט פתוח והמסך של הזום לדוגמה. איזה גודל מומלץ ? 24 או 27 אינץ '? מעוניינת בגודל שיספיק לצרכים אך לא מסך מסורבל שיתפוס את כל המקום על השולחן (לכן מעדיפה מסגרת דקה). אשמח להמלצה על דגם ספציפי שמותאם לצרכים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
-
-
שלום ותודה על העזרה מחפש מחשב נייד 15" לעבודה שיכול להריץ אוטוקד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 מתאפשר חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בגדול אוטוקד מחשב לעבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מחשב נייד 15" 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב גיימינג "לייט" שיהיה מסוגל להריץ כמו שצריך משחקים כמו מיינקראפט, פורטניינט, הוגוורטס לגסי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו מיינקראפט, פורטניינט, הוגוורטס לגסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומ…
-
- 2 תגובות
- 406 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 403 צפיות
-
-
אהלן חברים וחברות, אשמח לקבל עצות בנוגע למפרט טכני עבור מחשב המיועד לגיימינג ופיתוח משחקים. תקציב בין 5500-6000 ש"ח עם מסך. טווח חריגה של עד 1000 ש"ח. בכל הנוגע לציפייה שלי מהמחשב לפיתוח משחקים (בעיקר במנוע Unity), הייתי רוצה שהמחשב יאפשר לי לעבוד עם המנוע במקביל להרצת מספר פעולות/חלונות במקביל במהירות בינוני עד גבוהה. וכן שאוכל לפתח משחקים ב- 60 fps 1080P. בכל הנוגע לגיימינג, הייתי מצפה מהמחשב שיאפשר לי לשחק בהגדרות Ultra ב- 120 fps. בלי שום קשר אשמח לשמוע אודות דברים אשר חשוב לשים לב אליהם בכל הנוגע לקנייה והתאמה בין CPU, GPU ולוח M במטרה למקסם את יכולות המחשב בכל הנוגע לפיתוח משחקים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 403 צפיות
-
-
הי כולם אז באמת יש מבחר עצום של דגמים, זה המידע שאני יודעת שחשוב שיהיה לי במחשב, עכשיו... מה אתם ממליצים? hp 0d i5 500gb 15.6 אינצ׳ שימוש סטנדרטי
-
- 1 תגובה
- 403 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי כמה שנים טובות המחשב שלי סיים את עצמו כי הלוח אם חלש מדי ואני נאלץ להחליף אבקש מפרט למחשב בבקשה לקנות חשוב שזה יהיה למשחקים שאפשר לשחק מעולה בהם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 403 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בערך 10000 ללא כרטיסי מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סימוצליה , למידת מכונה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יזיק. לא קריטי כי ישב בחדר שרתים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…
-
- 0 תגובות
- 403 צפיות
-
-
שלום, מעיון בשרשורים רבים בנושא קונפיגורציות למחשבי גיימינג (בין היתר שלי) , התרשמתי שרובן המכריע של הקונפיגורציות המומלצות, הן כאן באתר והן באתרי החנויות, מציינות לוחות אם מהסדרות B460 ו Z490 שאינם כוללים רכיב תקשורת אלחוטי. אני מתקשה להבין את הסיבה. האם הכוונה לחסוך בעלות לוח האם ולפצות ע"י התקנת כרטיס רשת אלחוטי, לחבר בהמשך רכיב רשת USB, או להסתמך על תקשורת קווית בלבד? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 403 צפיות
-
-
טוב, הנייד לא כליל השלמות ( איזה כן ? ), אבל במחיר שלו, בייחוד למי שיכול לחסוך את המשלוח עליו, הוא חבל"ז - https://www.amazon.com/gp/product/B093TK1PXF/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B093TK1PXF&linkCode=as2&tag=justjoshtech-20&linkId=8f277c95b04e8ad8da01558888e9ae82 עריכה: טוב, המשלוח, לפחות כרגע - חינם. אבל יש מיסים בשליחה לארץ..... אההה חשוב : תבררו את עניין האחריות בארץ .....
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
- 1 follower
-
-
בוא נגיד לימודים הומניים, מדעי המדינה וכאלה ..... הנה נייד בזול שפעם היה בטופ של הסיגמנט שלו - https://hwzone.co.il/community/classifieds/item/630-מחשב-נייד-יוקרתי-asus-zenbook3/ יכול להיות שהסוללה לא כמו שהייתה פעם, אבל לשימושים כלליים זו מציאה .... ( אין לי שום קשר למוכר ... ). שנה טובה !
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הגעתי לפורום זה מהמלצה של חבר, אשמח לקבל את עזרתכם בבנית מפרט מחשב לפני רכישה. המחשב מיודע לכתיבת קוד, הרצה של בילדים וגיימינג כשהתקציב נע בין 12-13K אין צורך בציוד היקפי. *דרישות מינימום* - מעבד 8/16 מינימום - 64 גיגה ראם - Nvidia GeForce RTX 4080 תודה רבה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-