עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Oranl,

שלום אנשים, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לחבר בתקציב של 2.5K פלוס מינוס (אפשר חריגה קלה). המערכת צריכה להכיל את כרטיס המסך הזול ביותר שיוכל לעבוד עם מסך סמסונג 226BW (שהרזולוציה הטבעית שלו 1680x1050). צריך כונן קשיח בנפח גדול ואין צורך בצורב/רמקולים/עכבר+מקלדת. לא מתוכנן OC והמטרה העיקרית היא עבודה עם מספר יישומים במקביל, לא משחקים כבדים וכד'. חשבתי ללכת על AMD. המפרט צריך להיות מחנות במרכז (רמת-גן, ת"א, ראשון). צריך את עזרתכם, מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  2. Started by TheRealOG,

אהלן חברה, לפני ארבע וחצי שנים +- נעזרתי באתר הזה על מנת להרכיב מפרט למחשב חדש לגיימינג בסביבות ה3.5K, הוא לא בדיוק היה high end, אבל הוא סיפק את הצרכים שלי. עם הזמן הוא התיישן ואני רוצה לשדרג אותו/להחליף אותו. המפרט הנוכחי הוא: מעבד - INTEL CORE2DOU 7500 לוח אם - ASUS G41 INTEL CHIPSET מארז - EZCOOL K110 זיכרון פנימי - 2GB DDRII 800 MHZ KINGSTON כרטיס מסך - GEFORCE 9800GT 1GB כרטיס קול - O/B כרטיס רשת - O/B ספק - 400W TRUE EZCOOL מאוורר מעבד - BUFFLO CPU FAN מסך - BENQ 19' LED 1:2000000 5MS - אין צורך להחליף כונן DVD - לא מתפקד וצריך החלפה דיסק קשיח - אין לי צורך להחליף, יש לי שני דיסקים קשיחים מצוינים בנפח כול של 1.5TB 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. נרכש בארה"ב, תחת אחריות (בארה"ב), אבל לא מכובדת בארץ :-( המסך המדובר הוא FHD ברזולוציה 1920X1080 (בניגוד לסטנדרט). מישהו יודע/יכול להמליץ היכן ניתן לתקן או למצוא מסך זהה/תחליפי עם אותם נתונים? כמה דבר כזה עשוי לעלות? כמובן, אשמח להמלצות על מעבדה אמינה. שאלה נוספת: אייבורי (למרות שאני לא מעריץ שלהם) מחזיקים ניידי לנובו עם מפרט דומה. האם הם מציעים שירותי מעבדה בתשלום (כלומר, האם יש אפשרות להחליף דרכם את המסך שלא במסגרת אחריות?) תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,500 -7000 פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית עם המון טאבים פתוחים בכרום, תוכנות אופיס, רוצה להתנסות בעולם הבינה מלאכותית ולהריץ מודלים במחשב בתוכנות מקומיות (לא בענן) ואולי קצת תוכנות גרפיות אבל לא משהו קריטי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי שיהיה בסביבות 14’ כי אני עובד מסביב …

5. Started by hosham,

מחשב למשחקים,דרישות: ג'יגה זיכרון,צורב דיוידי,יציאת SPDIF על הלוח אם,הארד דיסק SATA2,ומארז מאוורר. כמובן כרטיס מסך,אין צורך בציוד היקפי. בנוסף אני רוצה לרכוש מסך LCD "19 עם זמן תגובה של 8 מילי שניה אם אפשר דגמים מומלצים (בסביבות 2000 ש"ח). תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by sharonbh,

שלום, אתמול עם הדלקת המחשב נייד גיליתי פס אדום שחוצה את המסך מלמעלה למטה בשליש הימני שלו. השאלה היא האם המסך נדפק או שיש דרך כלשהי להסיר? הקו אינו מופיע כאשר המחשב מכובה. הלפטופ הוא של HP מסדרת פביליון DV6000 תודה שרון

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  7. רוצה לרכוש מחשב מיני חזק וראיתי את המחשב הזה GMKtec Mini PC--NucBox K10 המחשב והנתונים נראים מעולה.השאלה שלי האם יש למישהו נסיון מבחינת אמינות החומרה של חברה זו.כי המחיר נראה לי ממש זול GMKtecIntel 13th Core i9-13900HK Mini PC--NucBox K10Intel 13th Core i9-13900HK Mini PC--NucBox K10

8. Started by e-d-a,

שלום אני צריך לקנות מעבד + לוח + זיכרון צריך גם מארז ודיסק קשיח 1TB. השימושים שלי יהיו כלליים עם טיפה משחקים (ברמה בינונית לא רוצה ביצועי על), שימושים בווינר ראר לפתוח כמה קבצים ביחד למשל תוך כדי עבודה שוטפת במחשב וכו, תכני HD, מוזיקה. מתכנן להתקין ווינדוס 7 64BIT. חשבתי על לקחת מעבד Core i3 530 או את זה Core 2 Duo E7500 שמקביל לו במחיר תמליצו מה יהיה יותר טוב בשבילי... קירור למעבד אם יש אחד שקט ולא יקר תציעו. לוח שיתמוך בDDR III עם כרטיס קול 5.1 (או יותר לא חשוב רק לא פחות מ5.1) עדיף שיהיה 4 סלוטים לזיכרון אבל לא קריטי, ועדיפות לEsata. זיכרון כרגע יספיק לי 2GB ואם יהיה צורך בעתיד אני אוסיף. כרטיס מסך יש כבר 8600GTS ואין לי צורך ביותר. דיסק קשיח ראיתי את הדגם הזה http://w…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by IG,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב עם הדרישות המינימאליות הבאות, ללא ציוד הקפי: מעבד כפול ליבה (משהו סביר אבל לא overkill לשאר המערכת) 2 גיגה זיכרון לפחות כרטיס מסך שמסוגל להציג HD מלא עם 512 מגה זיכרון לפחות ותמיכה בDX10 ומעלה 500GB כונן קשיח לוח אם יציב, ללא שטויות מיותרות, מאפשר OC קל. ללא כרטיס מסך מובנה. 6 USB (לפחות), כניסת HDMI, בלי דרישות רעש, רשת אלחוטית... סטנדרטי... שימושים: משחקים לא כבדים במיוחד, אינטרנט, סרטים. מפרט 1+2 מזיגזג: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ כונן קשיח WD Caviar Blue WD5000AAKX 3.5" 500GB 16MB SATA3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14683 כמות: 1 מחיר: 469 ש"ח ( למזומן:460 ש"ח ) זיכ…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by PCguy,

היום קניתי מחשב ב5800 מזומן{אייבורי} AMD 64 3000 939 MSI-NEO2PLATINUM 2*256 DDR 400 RADEON 9600 SE LG LCD 17-1730 12MS מארז + ספק 480וואט LG DVD RW FLOPPY H.D 80G SATA SAMSUNG לוגיטק מקלדת ועכבר אופטי לוגיטק 2.1 180 וואט עץ סה"כ 5800 מזומן מה אתם אומרים?? היעוד זה בעיקר אינטרנט וקצת משחקים אני יודע שה 9600 SE הוא די חלש למשחקים כבדים אבל אני לא גימר אז זה מספיק לצרכיי.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 אפשרי עד 4 אבל רק לסיבה ממש טובה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? 3500 לנצל, אם חורגים כמה שפחות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? סרטי HD, בעיקר מוזיקה באיכות גבוהה וריבוי משימות (כמה תוכנות פתוחות במקביל ועשרות חלונות של פיירפוקס) ולפעמים גיימינג על מסך 19 1280X1024, שמשחקים יפעלו בצורה שאפשר לשחק בכיף, לא צריך על ultra high 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים ובכרטיס קול הסאונד יוצא דרך USB 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט ק…

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by demostans,

שלום לכולם, המלצה למחשב מבין שלושת הדגמים הבאים: ?Lenovo 3000 N100 TY0FGIZ? ?HP Pavilion DV-6327? ?F1-227DE T5500 1.66GHz? כולם באותו מחיר (5050). את המחשב אני לא צריך למשחקים אלא לדברים בסיסיים בדר"כ (אופיס, אינטרנט) וגם לתכנות. על המחשב אני מתכוון להתקין מערכת הפעלה נוספת (LINUX). מה לדעתכם המחשב המוצלח מבין השלושה בדגש על: אמינות המחשב מבחינת תקלות, וביצועים.

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  13. שלום לכם אני ממש מוגבל בזמן, יש לי 8 ימים עד שהאנשים שיש לי בארה"ב חוזרים לארץ ואני חייב לנצל את ההזדמנות לקניית מחשב נייד טוב. האם ב1000$ אפשר להשיג מחשב נייד שיריץ את וויסטה כמו שצריך עם הAERO ועם הכל? אני רוצה בשביל זה 1GB RAM וכרטיס מסך שיוכל להריץ AERO ומעבד CD או C2D זה לא כל כך משנה לי.... אני רוצה מסך נורמאלי 15.4 ומעלה כי אני לא הולך באמת להסתובב איתו ממקום למקום הוא יהיה בבית ולכן משקל וגודל לא משנה לי.... האם יש דבר כזה ב1000$ ואני מזכיר אני קונה בארה"ב (אני יודע שהמחירים שמה זולים יותר) וגם חשובה לי אחריות בארץ.... אשמח להצעות! תודה!

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by AlphaAndOmega,

שלום בניתי את המפרט הבא המיועד למשחקים בדומה למפרט שלכם באתר עם קצת שינויים. להלן המפרט מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤539 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1205 לוח אם ASUS M2N-E ¤496 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤389 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤279 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי GeCube RADEON HD3870 DDR4 HDMI 512MB PCIe ¤1285 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV393 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤420 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-400 קרור למעבד…

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  15. יש ברשותי נייד Dell studio 1535 2.0 www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5800.htm כמו כן יש לי LCD 42" FULL HD 1920X1080 ברצוני לדעת אם יש אפשרות לחבר את הנייד לLCD בחיבור HDMI ולהציג תכנים שהם FULL HD 1920X1080?

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by nirzx,

ידידה שלי טסה לחו"ל (ניו יורק) ביולי. אם אני מביא לה 1,500 דולר מזומן יש סיכוי שהיא קונה לי מחשב נייד של דל אם אחריות בין לאומית? (בלי יותר מידי כאב ראש) http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/laptop-studio-xps-16/pd.aspx?refid=laptop-studio-xps-16&s=bsd&cs=04 הימני שעולה 1350.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  17. * גודל המסך? 15.4 * משקל רצוי? לא ממש חשוב אבל לא להגזים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף אך לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהווה יתרון אבל גם לא קריטי * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB + * צורב DVD? חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי נסיון עם HP והם ממש טובים. * זכרון? 4GB חשוב שיהיה USB וגרטיס רשת אלחוטי וכל השאר כבר במומחיות שלכם זה לחבר.. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by GTGAL,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למטרת משחקים,התקציב שלי הוא 5500+- ואני צריך רק מחשב ללא צורב וציוד היקפי(יש לי מסך 22'). הסיבה העיקרית שאני קונה בגללה את המחשב היא GTA IV,לכן אני מעוניין במחשב שיריץ את המשחק בצורה הטובה ביותר והיה חזק גם בעתיד. בגלל זה אני רוצה מעבד 4 ליבות(i7) כי קודם כל לפי מה ששמעתי הוא יריץ יותר טוב את המשחק והi7 היה גם יותר משתלם לעתיד מאשר Q9550 לגבי OC: אני לא כל כך מבין בזה אז שהיה לפי דעתכם. זה המפרט שחשבתי עליו: מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1642 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-920 לוח אם Gigabyte GA-EX58-DS4 ¤1233 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39422 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤333…

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  19. ציוד היקפי רק עכבר..

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  20. המחשב ישמש לעבודה בוורד, הצגת מצגות בפאוור פוינט, תיכנות בג'אווה ועריכת תמונות בפוטושופ. כמו כן המחשב גם צריך להיות בעל יכולות הפעלה ושידור תכני HD למסך LCD חיצוני ועדיפות לכרטיס קול רב ערוצי עם יציאה דיגיטלית. מסך 15 או יותר. המפרט שחשבתי עליו כולל 4 ג'יגה זיכרון צורב דואל לייר כרטיס מסך תומך HD ומסך 15 או יותר וההרדיסק גדול כמה שיותר. אני לא ממש מחובר לשוק, ולא בקיא בתושבות, מעבדים, שבבים האחרונים בשוק. לאחר שעברתי על כמה מפרטים הבנתי שהדרישות שלי לא בשמיים ואפשר לעמוד בהם. המחשב ישמש את אבי לצורכי עבודה ולכן חשוב שיעבוד מהר ובצורה אמינה ויגיע מבית עם גב. אפשר לא לכלול מערכת הפעלה בעיסקה. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  21. שלום רב! מבקש עזרה להרכיב מחשב חדש: חנות מעודפת KSP אז בבקשה להרכיב לפי מחיר שלהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בקושי, 100 שח אולי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקים החדשים חוץ מסימולטרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה גם מסך, יפורט בהמשך הפוסט -לאילו הגדרות גרפ…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. טוב, אני צריך בבקשה עזרה לבניית מחשב, כאשר המעבד כבר נתון - qx6850 core 2 extreme http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=891344&familyID=1&culture=en-US המחשב מיועד לגרפיקה ועריכת וידאו, בדגש על תוכנת אפטר אפקטס. המשחק האחרון ששיחקתי על מחשב היה digger או משהו כזה, כך שהוא לחלוטין לא נדרש למשחקים. אני לא מתכוון לעשות OC, כיון שזהו מחשב עבודה וחשוב לי שיהיה יציב, יש הגיון? אני צריך לפחות 4GB זיכרון, לא יודע אם התוכנות ידעו לנצל 8GB לצערי. אין צורך בציוד הקפי כלשהו, למעשה אני משדרג ממחשב ישן, כך שאין צורך גם בהרדיסקים. ההתלבטות שלי היא בין שני לוחות אם - p35-DS4 - http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2…

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by wombat,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך כמה שאפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח אך שוב, עדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, משחקי מחשב, אופיס, אינטרנט וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר מיוחד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בעיקר סטארקראפט ו shooter מזדמן פה ושם, אני לא גיימר רציני(לצערי הרב). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יחובר למסך 24 אינצ', 1920…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Lotar_88,

כרגע יש לי Asus p4p800se Intel p-4 2.8E Thermaltake Spark7+Xaser Edition 2xGeil 512m 400ddr cl2.5 Gigabyte R9600 128m W.D 80GB 7200Rpm 8m ata DVD LG RW GSA-4167B Asus 52x32x52 1.44 mitsumi Supertalent FullTower CoolerMaster 380W raZer Diamond Black sTeel 4d Samsung 763mb Creative inspire 2500 2.1 מה לקנות כדי שהמערכת תתאים לצרכי גיימר אני מתכוון להריץ Half-Life 2 Battlefield 2 ועוד משחקים שיצאו בהמשך ב 1024x768 ומקווה שאולי גם עם פילטרים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום! המחשב שלי מת (ככל הנראה מדובר בלוח אם, בספק או בשניהם). בכל מקרה, הוא כבר בן כמה שנים אז החלטתי להחליף אותו. את רוב הרכיבים (כוננים, זכרונות, ציוד היקפי) אני אעביר מהמחשב הישן, ככה שאני צריך רק את הבסיס - לוח אם, מעבד, מארז וספק. מבחינת המפרט הקיים, יש לי: זוג כוננים קשיחים, כונן אופטי, כרטיס רשת אלחוטית, זכרונות 2x1gb ddr2 (נראה לי, בהתחשב בעובדה שהם בני 3 שנים), כרטיס מסך Sparkle 8600gt (לא זוכר בדיוק את הפרטים, אבל אני שוקל להחליף גם אותו). קיבלתי מ-RSM הצעה למפרט. המפרט לא כולל כרטיס מסך, והבנתי מהמוכר שה-i3 מכיל מאיץ גרפי (לטענתו הביצועים של ה-i3 יהיו יותר טובים מה-8600gt שיש לי, אבל כרגע זה לא עקרוני כי אני לא משחק הרבה ומקסימום אני אוסיף כרטיס מסך מאוחר יותר)…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.