ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,386 דיונים בפורום זה
-
מבקש חוות דעת למפרט הנ"ל: רציתי לדעת אם כל החלקים הולכים טוב ביחד והאם יש צורך בעוד משהו כמו מאווררים וכו':: Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB 1330 ש"ח EP45-UD3R s775 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E ש"ח690 DDR II 1066Mhz - 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 595 ש"ח כרטיסי מסך eVGA 9800GT 512MB Superclocked GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ש"ח840 דיסקים קשיחים Seagate 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II X2 500 ש"ח צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 1 115 ש"ח מארזים Gigabyte Gigabyte iSolo 230 ATX Black (No PSU) 1 375 ש"ח מסכים SAMSUNG - שלוש שנות אחריות 2253BW 22'' LCD 2ms 1:8000 DVI WideScreen 1 1090 סה"כ 5535
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
בכמה בערך אני יכול למכור לפטופ i7 2630, עם 8g ראם ובנוסף כונן ssd של 180g? ללא אחריות בגלל השדרוג לssd אבל עם ביטוח חיצוני לעוד 10 חודש. מבחינה קוסמטית הוא ממש לא נראה חדש אבל לרוב פשוט מחברים אותו למסך ומשתמשים במקלדת ועכבר חיצוניים. שמור עם ביצועים נהדרים... סחב לי הנדסת תוכנה בי״ג-ד ושימושים אחרים בלי לעצור לחשוב מטען כחדש וסוללה שמורה טוב שהתרגלה למחזורים של פריקה וטעינה מלאים.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבוע טוב מחפש לקנות מחשב נייח לעבודה עם התוכנת Maya ו Blender, רינדור ויצירת אנימציה תלת מימדית. כרגע ירוץ על מסך 1080P אבל אני מחפש משהו שיתאים גם ל4K ויחזיק שנים ארוכות בניתי מפרט ואשמח לחוות דעתכם https://www.wellcom.co.il/builds/26721 אני לא סגור לגבי המעבד אם צריך את הגרסא K או להסתפק ברגיל כרטיס מסך? הלוח אם אוברקיל? כל תגובה תעזור מעוניין לרכוש את המחשב היום
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
- 1 follower
-
-
אחר צהריים טובים לכולם! ידידה שלי רוצה לקנות מחשב חדש. השימושים שלה הם לא למשחקים אלה לאינטרנט מוזיקה סרטים ושאר השימושים הרגילים. היא צריכה מחשב כולל ציוד היקפי (מסך,רמקולים,מקלדת ועכבר) התקציב שלה הוא 3K. אשמח אם תוכלו לתת לי הצעות מחנויות בצפון ואזור הקריות לדוגמא: TMS שאני מרוצה מהם מאוד. תודה רבה ויום טוב, אלדד כהן.
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, התלבטתי לגבי 2 מארזי מחשב, שניהם עולים אותו סכום של כסף (550 ש"ח). מארז HAF 922 של COOLERASTER ומארז A380 של XCLIO אין כוונה לאוברקלוק, אז כנרה נישארה הבחירה בין שני אלו... תודה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני רציתי 9600XT של shafire אבל לא עבר תבדיקות של KSP ויש להם של Abit ושל gigabit איזה כרטיס אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יציאת DVI או HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין עדיף שיהיה 7200rpm * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל עדיף כמה שיותר שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני מעדיף חברה אמינה, אולי Dell אין צורך במערכת הפעלה ואופיס תקציב לא גמיש - התמורה הכי טטובה שאפשר להוציא מהכסף. ראיתי באתר notebookclub שהמחירים שם זולים יחסית לאתרים אחרים. האם אמינים? מומלץ לקנות משם? תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי נטבוק 1001px. http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1001PX_Seashell/ קשה לתאר כמה הוא איטי. יש לו 1 גיגה בייט זכרון פנימי, וממש הרגע הזמנתי סטיק של 2 גיגה בייט, בתקווה שהמצב ישתפר מעט. א-ב-ל, האם כדאי להעדיף את XP במקום ה 7 starter שמותקן עליו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום כולם! בפעם האחרונה שהתיעצתי כאן, החודש לפני חמש שנים, יצאתי מרוצה מכל הכיוונים ואני בטוח שגם הפעם (; לענייננו, ברשותי מחשב מזדקן ששירת אותי נפלא לאורך השנים אבל העת הגיעה ואני מחפש יורש. אני קורא כאן בפורומים בשבועות האחרונים בשביל לחזור קצת למשחק ולהבין מה מימיני ומשמאלי ולדעתי הצלחתי לקבל מושג לא רע על המפרט שאני מכוון אליו אבל אין כמו חוות דעת מקצועית. התקציב בגדול הוא 4,000 שקלים, אבל אני גמיש ומוכן למתוח אותו נגיד עד 4,300 במידה ויש רציונל מאחורי הבחירה בחלקים. נקודות שיעזרו לכם לעזור לי: השימושים הם גיימינג בעיקר, על הגדרות גבוהות כלל שיתאפשר. שקט לא ממש חשוב. לדעתי רעש סטטי ברקע עוזר לי להירדם. לגבי הרכיבים - אני לא צריך כונן אופטי/HDD אין לי בעי…
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד HP530 עם Vista Basic. אני שוקל לעשות שנמוך ל-XP, ויש לי כמה שאלות: 1. כיום מחיצת השחזור (ששם יש את ה-vista המקורי שהגיע - אין לי דיסק של ויסטה) מוגנת למעשה כדי שלא תימחק בטעות. אם אבצע שנמוך ל-XP, ארצה לשמור את המחיצה במצבה, לחירום, האם השנמוך יכול לפגוע במחיצה? (או שמספיק שפשוט לא אגש אליה) 2. כיום, כשהמחשב עולה - קצת לאחר הסמל של HP ואפשרות כניסה לביוס (ולפני שהויסטה מתחילה לעלות), מופיע מסך שחור עם שורה אחת - לחץ על F11 לשחזור (Recovery) (כמובן שזה באנגלית...) - האם לאחר שנמוך ל-XP עדיין תופיע לי השורה הזו (וכמובן שהשחזור יהיה לויסטה המקורי...)? שוב, לחירום. הכוונה של שתי שאלות אלו היא שאוכל לשחזר בקלות חזרה לויסטה, אם ארצה. בתודה מראש, רון.
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קניתי מחשב נייד HP Probook g450 בהמלצת Chevy (מרוצה ממנו מאוד, תודה!) לא ממש קיים צורך לכרטיס מסך, אבל אני תוהה האם זה אפשרי ? הרי המחשב נייד הגיע עם כרטיס מובנה של אינטל, אני סבור שאי אפשר, אבל בכל זאת קיים בי הספק הזה. מה לגבי כרטיס זיכרון? יש לי 4GB וכרגע זה יותר ממספיק לי, אבל יותר מדי אנשים מהסביבה אומרים שההבדל בין 6 ל4 הוא תהומי, ושכדאי לשדרג כרטיס אחד (כי כנראה ה4GB מחולק ל2-2) ל4GB וככה להגיע ל6GB סה"כ. זה אפשרי? כדאי ?
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב עד 6000 לגיימינג צפיית סרטים חשוב שיהיה כניסה לכבל רשת ושהכרטיס יתמוך בסיבים הארדיסק גדול וחשבתי מאוד ללכת על dell בגלל האחריות שלהם אשמח להמלצות
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם!!! אני רוצה לרכוש מחשב חדש . הדרישות שלי הם: שאני יוכל לשים בו משחקים חדשים שיש עכשיו והוא יעבוד לי טוב, וגם אני רוצה שהאינטרנט יעבוד בו טוב. הכי חשוב לי זה משחקים. תתנו לי בבקשה מפרט טוב , אפילו לא מפרט אני רוצה לוח של אינטל , ומעבד טוב , + כרטיס מסך טוב למשחקים את כל שאר הרכיבים אני אבחר כבר לא בעייה! התקציב שלי זה עד 2300 בערך. בלי מסך .
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי, לפני השאלון קצת רקע כללי: אני בן 30 ונשוי ללא ילדים. המחשב משמש אותי בערבים רגילים בעיקר לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים. בסופי שבוע אני נוהג לשחק משחקים בני 3-4 שנים. דוגמאות: civilaztion 5, GTA4, convicition, Assassin Creed1-3 lara craft, בדרך כלל בהגדרות בינוניות-נמוכות. גרפיקה זה פרמטר פחות חשוב לי, יותר חשובה לי המשחקיות. ב3 שנים האחרונות שירת אותי מחשב: Pentium Dual Core E5500 2.8GHZ GeForce GTS 450 Gainard 1GB GDDR5 Edition 3GB זיכרון משני סטיקים ולוח אם של asus, לא יודע איזה דגם. מארז גדול עם מאוורר גדול מאחורה. השבוע הלך הלוח אם והחלטתי לקנות חדש. אני גם בקושי מצליח להריץ משחקים... ישנים לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל …
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב אז כמו בכותרת אני זקוק למפרט של 7K אבל אני לא צריך שום ציוד היקפי..... המסך שאני ישתמש בו הוא 24" אז אני כבר סגור לגמרי על ה HD4870x2 ....... ואני לא חושב שתהיה בעיה להכניס אותו למפרט כי יש תקציב בנוסף אני רוצה שהמעבד יהיה QUAD ולא DUO (אני פשוט לא חובב כל כך כפוליי ליבה) תודה מראש לבונים
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, רוצה לקבל הערכת מחיר על לפטופ DELL XPS L502X. בן שנתיים וקצת. מסך 15.6" Full HD. הארד דיסק 650GB WD. זיכרון 8GB RAM. מעבד i5 2nd gen. רמקולים JBL. וכרטיס קול MAXXAudio. תודה, הדר
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הסתכלתי בהמלצות שלכם על מפרטים, הבעיה היא שאני לא ממש חזק בקטע של חלק מהרכיבים... אחי רוצה מחשב שולחני נייח. המחשב ימומש למשחקים (ע"ע פיפ"א מנג'ר, GTA, command&conquer, וכו'), צפייה סטנדרטית בסרטים (תוך שימוש קודקים וכו') ושימושים רגילים כמו OFFICE ואינטרנט (על תוכנותיה, כמו ה P2P, איי סי קיו, וכל השטויות הקטנות האלה). מחשב ב 4 וחצי אלף. (כעת אני יודע שזאת ההקצבה). בשל כך שאין לי איזה 10 אלף, אני דיי מוגבל בהוצאה, ולכן אני רוצה לתכנן מחשב שמצד אחד יהיה די זול, ומצד שני יהיה מספיק חזק וחדש, כדי שלא אצטרך להחליף את כל החלקים בו עוד שנה וחצי. שימו לב, אני לא מבקש את המחשב הסופר משוכלל. בסה"כ מחשב שיצליח להריץ את המשחקים בלי "להתעלף" במהלך הרצתם, וגם יחזיק מעמד יותר משנה…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה שימושים ביתיים : אופיס ,אינטרנט ניתן להתפשר בשביל המחיר על משחקים הכי פשוטים שיש אין לחץ עליהם וצפייה בסרטים רגילים (חיבור הטלויזיה למחשב בכבל בננה פשוט. )אפילו לא HD ושיחזיק מעמד המחשב לתקופה ארוכה תודה רבה רבה התקציב כמו שרשמתי עד 1200 שח' גג' תודה רבה שוב.
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד לאישה מבוגרת לצורכי לימודים גלישה בסיסית מאוד באינטרנט חשוב: שיחזיק לפחות שעתיים של עבודה (רצוי 4) קטן מאוד (איזור ה-10") יציאת USB אחת לפחות (לעכבר חיצוני) קל מאוד (אישה מבוגרת... זה קריטי) יריצו עליו אופיס ומעט מאוד גלישה באינטרנט (גלישה בסיסית ביותר), אלה כל השימושים. התקציב עד 2000, לפי מה שהיא אמרה - לדעתי אפשר למצוא כזה גם קרוב ל-1000 ש"ח. במילים אחרות - כמה שפחות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי , אני מעוניין לבנות תחנת עבודה שתריץ אפליקציה אחת ותגיע הכי קרוב לביצועי Real time. כמו-כן , אני מדגיש שכסף הוא לא מגבלה דרישות : 1) מערכת ההפעלה תיהיה Windows XP Professional. 2) לא צריך כרטיס מסך או כרטיס קול. 3) יש לשים דגש על מעבד חזק זכרונות מהירים ולוח אם שיתמוך בהם. 4) יש לשים דגש על תקשורת מהירה בעבודה מול כרטיס רשת. כמו-כן , אם ישנה המלצה לגבי מקום קנייה , אני אשמח לשמוע. תודה מראש , עוז
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עריכה גרפית, תוכנות כמו Photoshop ו-Illustrator 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, הנה המפרט + מחיר: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14281 ראוי לציין שאני רוצה 14 אינטץ' מחשב חזק שיחזיק לי ל4 שנים הקרובות לפחות ויוכל להריץ משחקים כמו LOL או באטלפילד(לא באיכות הכי טובה) מה אתם אומרים, שווה 4K?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בשמחה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 250₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וירטואליזציאה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים כמו Middle earth shadow of mordor GTA V Titan Fall Call of duty advanced warfare battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -אולטרא גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני וחבר שלי כל אחד מאיתנו צריך מפרט למחשב בסביבות ה 5-6 אלף , מחשב 1: אני עקרונית זקוק למחשב גיימינג והרצה של תוכנות סטטיסטיקה עם מוסד נתונים גדול , אני לא מחפש מפלצת להריץ כל דבר על האיכות הכי טובה פשוט המחשב הנוכחי שלי איזה בן 8 שנים אני כבר לא בענייני החומרה של מחשבים אז אני לא מבין מה אני אמור לשים במחשב שלי. מחשב 2 : הידיד שלי מחפש מחשב שיכול להריץ משחקים בקטנה אבל עקרונית המחשב שלו נועד לעריכת וידיאו ולעריכה מוזיקלית,אין לו שום הבנה במחשבים. נשמח אם יהיה אדם טוב לב שיוכל לעזור לנו ותודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפשת המלצה למפרט למחשב תקציב: כ- 4000 ש"ח המחשב מיועד לגלישה, עבודה משרדית, הורדת קבצים, אחסון קבצי וידאו, מוזיקה ותמונות ומשחקים (לא כשימוש עיקרי). אין צורך במסך, צורב או מערכת הפעלה מעוניינת שהמחשב יפעל חלק על vista primume ויחזיק מעמד כמה שנים, דיסק קשיח של 250G, זכרון 1G (האם כדאי יותר?) מה אתם מציעים?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-