עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by etlsh,

היי המחשב הנייד הנוכחי והמקרטע שלי דיי שווק חיים, אז אני מחפש מחשב נייד חדש ועדיף , כמובן, משהו טוב מטרות המחשב: - להיות נוח בהרצאות מבחינת סוללה/ נוחות מקלדת -משקל נמוך -שיהיה מסוגל לשרוד בתיק במשך כל היום (שלא יתפרק אחרי שניה) - עד תקציב של 3000 שקל עכשיו התענינתי קצת בפורום פה ומצאתי שני מחשבים שנראה לי עונים לי על הדרישות: http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=3869 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480320.0 למישהו פה יש המלצה על אחד משני המחשבים האלה, או לחילופין המלצה על מחשב אחר שיכול לענות לי על הדרישות? תודה רבה לעוזרים מראש =]

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  2. Started by tsvi,

שלום. מה דעתכם על המיפרט? *המעבד עובר OC ל- 4GHz מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪579 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪193 לוח אם: Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪621 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪361 ספק כוח: Silverstone Strider 700W Active PFC Single Rail 12V 46A כמות: 1 - מחיר: ₪427 זיכרון: Hynix 2GB Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 - מחיר: ₪94 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪256 כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪11…

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  3. Started by talmAn,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, יש לי עכשיו: AMD2400 לוח אם ג'יגה בייט 7VT600-L 512 RAM DDR 333 כרטיס מסך R9100 מארז וספק דיי ג'נרי איך אני יכול לשפר את המחשב? מה להחליף? אני חושב להחליף כרטיס מסך ספק ומארז אין לי תקציב מדוייק... את הכרטיס מסך אני כמובן מחליף אבל לאיזה ה 9800 טוב מספיק או שכדאי ל 6800 הרגיל? ואיזה ספק יספיק בשביל ה 6800 הרגיל? והאם כדאי להחליף את הלוח ואת המעבד? אני רוצה את המחשב לעוד שנתיים ככה

4. האם מפרט זה מתאים לגרפיקה ועיבוד תמונות גדולות וכבדות? 1. הצעת מחיר למחשבINTEL CORE 2 DUO E6550 1333 MHZ מארז: עם יציאות USB מקדימה 500 WATT ATX INTEL CERT. מאוורר נוסף 12 cm rear blower מעבד: INTEL core 2 duo e6550 2.33 775 4MB לוח: INTEL DRAGONTAIL PEAKP35 EXPRESS CHIPSET יציאות: PARALLEL,8 X USB 10 (2 IN FRONT) 2X 1394A זיכרון: 1GB DDR 2 800 MHZ (X2?)kingston דיסק: W D 320 GB SATAII 7200 RPM 16 mb צורב LG DVD-RW DUAL LAYER כרטיס רשת: 10/100מובנה כרטיס מסך GEFORCE 8400 256 MB DVI-TV PCI-X כרטיס קול: 8 CHANNEL (7.1) S/PDIF מקלדת + עכבר MICROSOFT 1000 WIRELESS OPTI MULTIMEDIA קורא זיכרון חיצוני 3.5 front panel memory WINDOWS XP PRO כולל התקנה מסך עדיין לא גיבשת…

• 14 תגובות
    • 715 צפיות
  5. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימלי?4 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD . א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא כולל * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי פעולה ספורט ורשת חדשים שיוצאים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכד…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by exeaction,

טיול ארוך יחסית מתקרב ואהיה מאוד נוח אם מלבד הטלפון יהיה לי את האפשרות לקרוא על היעדים והאופציות דרך מכשיר יותר נוח מטלפון. מכאן עולה הצורך באפשרות לפתוח הרבה טאבים בדפדפן ו...זהו בגדול, אין עוד דרישות לא לסוללה לא למצלמה לא זיכרון וכו'. בגלל זה אני 95% בטוח שטבלט יספק אותי אבל אני לא מכיר סוגים ודגמים ואשמח להמלצות בתקציב נמוך ככל האפשר. תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by efialon,

השימושים העיקריים יהיו אופיס ואינטרנט, מעט מאוד משחקים, מי שיעבור בעיקר על המחשב תיהייה סבתא שלי. יש צורך בציוד היקפי ובמסך. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  8. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות ומשחקים קלים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? שימוש ביתי בעיקר אז אין ממש חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מעוניין ביציאת hdmi * בלוטות? כן * גודל מינימלי שלכונן קשיח? 250gb * צורבDVD? כן * האם נדשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב מיועד לשימוש ביתי לצורכי בית ספר וקצת משחקים. תקציב: באיזור ה3000. אם אפשר פחות אז עדיף. תודה

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by red wolf,

http://ivory.co.il/product.asp?productid=2134&CatCode=315 זו הכתובת למחשב. בבקשה תגיבו מה דעתכם ואם לא תגיבו איזה הייתם ממליצים לי יותר (משחקים סרטים וכל זה זה היעוד) פה יש כרטיס מסך נחמד מאוד , מעבד טוב והרבה הרבה זיכרון . מה שאני בעיקרון צריך

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי?-עד 4K 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? -עבודה משרדית, תכני HD,עריכות, גרפיקה ומוזיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו-פוטושופ וכדומה. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה- כן, עריכת תמונות ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם-המחשב אינו למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר-אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)-לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים-לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)-10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינו…

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  11. (מקווה שאני בפורום הנכון - הודעה ראשונה שלי פה) חבר נוסע לארצות הברית עוד שבועיים ואני שוקל להגיד לו איזה מחשב לקנות לי נתחיל עם הגודל חייב להיות 13.3' ולא כבד מידי. בנוסף SSD - מאוד חשוב לי , 128 או 256 , תלוי אם יכנס בתקציב. נמשיך עם מעבד, חייב שיהיה HASWELL כי זמן סוללה מאוד קריטי עבורי, לגבי I5 או I7, מעדיף כמובן I7, אך בתכלס האם ההבדלים גדולים? זיכרון פנימי - 8GB . שימושים - הכל מהכל כולל שימוש בתוכנות גרפיות הכי כבדות (משחקים מעט מאוד... מספיק את הצ'יפים ON BOARD שיש על המעבדי HASWELL )מחיפוש קצר ראיתי שMACBOOK AIR עונה על הדרישות שלי ואפשר להרכיב אותו באפל ב1300 דולר , שזה המקסימום של המקסימום תקציב שלי (עם I7 ו8GB זיכרון, ו128 GIGABYE SSD). הפחד שלי , שאני עובד …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by CraXeD,

אז ככה יש לי כרגע ASUS P5K3 עם 2 BFG 9600GT 2x1GB DDR3 1333 E8400 3.0GHZ 550VX Corsair 750GB של SEAGATE 32MBCache קירור של Thermalthek 745Big Water וכול זה ב-NZXT Tempest .. אני מעוניין להחליף ולשדרג את הלוח אם למשהו חדש יותר.. כמו STRIKER II Nse ואת הכרטיסי מסך ל9800GTX שלGigabyte - ולהוסיף עוד 2GB של OCZ לזיכרון הסטרייקר עולה בערך 2000 כרטיסי המסך עוד 2200 ככה והזכרונות עוד 660 בערך שייצא 4800 ככה.. ישנם הצעות לשיפור בערך באותו מחיר?

13. Started by e-r-a-n,

אני מנסה להרכיב מפרט למחשב עבור שימוש בסיסי כמחשב ובעיקר כתחנת עבודה לאוטוקאד. אני מעוניין בתחנת עבודה קומפקטית ולכן מעוניין במיקרו ATX. בינתיים מה שעלה בחכתי זה המעבד והלוח הבאים Intel Pentium Dual Core - E6300- 2.8GHz450 - כ-390שקל GIGABYTE GA-EG41MF-US2H - כ-370שקל 2x1GB Corsair Dominator TwinX CL5 Dual Channel, כ-320 שקל 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS , כ-240שקל. צורב - כ-120שקל. לגבי המארז, אני מתלבט לגבי האנרמקס לגונה, שמחירו נע בסביבות ה-370~שקלים. מלבד זאת, אני מתכנן על מסך 22" מבית LG, שמחירו כ-1000שקלים - הדגם הוא W2261V. ------------------------סה"כ הקנייה כ-3,000 שקלים (כולל עכבד ומקלדת שלא מופיעים) כרטיס מסך וכ.קול מובנים ואין צורך ביותר מזה. לגבי ה…

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  14. שלום לכולם. אני מתנצל על כך שהת'רד היה חצי גמור - היתה בעיה עם login - אחרי שרציתי לעשות preview להודעה, זה זרק אותי ושום דבר לא עזר - "עריכה" לא עבדה יותר - כל פעם לקחה אותי ל re-login page. לאחרונה קיבלתי קצת (7000 ש"ח) תקציב (מאשתי, מי עוד ) והחלטתי להשקיע במחשב שאמור: 1. להיות מכונת פיתוח ממש טובה 2. לאפשר לשחק משחקי Action RPG כמו Diablo3, Torchlight 2, Path of Exile באיכות גבוה (אני לא משחק FPS) 3. לאפשר עבודה משרדית (שזה אמור להיות טריוויאלי) 4. להיות שקט וחסכוני עד כמה שניתן 5. לחיות כמה שיותר שנים - המטרה היא להוריש אותו לבן שלי בן 3 6. לאפשר OC בעוד שנה - שנתיים - שלוש כאן המפרט שהרכבתי (שחסרים בו כמה דברים שאני מטלבת לגביהם): מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום חברים, כאמור אני צריך עזרה במפרט שאני אוכל להציג אותו איפה שאני אבחר לקנות... אני צריך מחשב לשימוש ביתי - כלומר לא מחשב חזק לגיימרים (הכי הרבה שאני משחק - מנג'ר ופיפא, מניח שקלטתם את הראש..), אינטרנט ואופיס כמובן. אם אפשר - הצגת סרטים באיכות טובה. חשוב לי שהמחשב יהיה ברמה טובה, שלא יקרה מצב שעוד שנה הוא לא יהיה מספיק טוב לצרכים האלה. אני חושב על להשתמש בVISTA, אז אני מניח שצריך הרבה זכרון פנימי. ברשותי כרטיס מסך - אני חושב שהוא בן שנתיים, ati radeon 9600xt . הוא שווה משהו היום בכלל? אפשר יהיה לשתמש בו במקביל לעוד כרטיס מסך? ללא אוברקלוק כמובן. צריך כונן/צורב, וחוץ מזה לא דרוש ציוד היקפי. אני אשמח אם אפשר שיהיו לי חלופות, או שקצת תסבירו לי בנוגע ללמה בחרתם את המעבד המ…

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by Lupos,

שלום חבר'ה! אני צריך מפרט מטורף לגיימר בתקציב של 10000-12000 ללא ציוד היקפי. שיהיה עם הרכיבים הכי חדישים. בבקשה אם אפשר לשים דגש על כך שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר ומהם גופי הקירור הדרושים. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by anatoli,

שלום שוב חברים, אחרי שקצת עזרתם לפני בנושא דומה לפני כשבועיים, ואחרי כמה דברים שהבנתי, החלטתי לשנות מעט את הדרישות שלי מהמחשב וכעת הן הבאות: - עד 3500 שקלים פחות או יותר - 15" בערך - מבחינת משקל וניידות משהו ממוצע יספיק לי. כל ההתניידות תהייה אחת לשבוע ברכבת - שיהיה אמין כמה שניתן, ושלא יתחמם יותר מדיי (לא כזה שהמאוורר בו עובד בלי הפסקה, הרעש משגע אותי) - חיבור HDMI חובה - אני לא מתכוון לשחק הרבה, אבל אני כן אשמח לחומרה כמה שיותר חזקה בתקציב הנתון. 3-4GB זיכרון זה משהו שאני לא מוכן לוותר עליו, ככה אני אוכל להריץ את הסימולציות של הלימודים מבלי להשבית את המחשב לשימושים אחרים. מבחינת כרטיס גרפי, כל הסימולציות שלי לא עובדות על זה, אז לא רלוונטי. אני כן אשמח למשהו מעט מעל הממו…

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  18. כמו שרשמתי בכותרת , מחשב שישמש לאינטרנט ומשחקים . התקציב הנ"ל הוא למחשב בלבד ללא מסך וציוד היקפי אם אפשרות למתוח מעט את התקציב בתנאי שזה הכרחי לצרכים .

19. Started by yuvalv20,

שלום לכולם, אני מחפש המלצות למחשב נייד שישמש כמחשב מדיה לסרטים ומוזיקה. יחובר באופן קבוע לחשמל, לטלויזיה, ולמגבר אודיו. חייב להיות מסוגל לנגן Full HD חלק. גודל מסך לא ממש חשוב, רצוי קטן אני מניח. משקל גם לא חשוב. צריך יציאת HDMI ואם יש גם SPDIF או יציאת אודיו דיגיטלית כלשהי (למגבר) זה בכלל טוב, אבל לא יודע כמה זה נפוץ. אם אין אולי אשתמש באיזה מתאם. כונן אופטי לא חובה. רצוי שיגיע עם חלונות 7 או 8. גודל כונן פנימי לא קריטי, אפשר לחבר חיצוני 2.5 אינטש. תקציב - כמה שפחות שיענה על הצרכים, אבל שלא יהיה עגלה. הסיבה שאני מעדיף נייד על פני נייח היא כדי שאוכל לנגן מוזיקה מבלי להדליק את הטלויזיה (וגם משיקולי גודל ורעש). האם זה הגיוני לבחור נייד בתור HTPC? אם נייח מתאים הרבה יותר ל…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום חברים, מעוניין לפנק את אמא שלי במחשב נייד חדש. אני מעוניין במחשב חזק עם מסך צבעוני וכיפי (ברור שלא באיכות הגבוהה ביותר). מצאתי 2 אופציות, מערכת ההפעלה (בין אם קיימת או לא) לא נמצאת בשיקולים שלי. הראשון - Dell Vostro 15 5000 5590-10210U8G25IL3OS https://ksp.co.il/?uin=74424&select=.268..271..211..2183..2174..5394..347.&txt_search= נקודה חשובה - מגיע עם 3 שנות אחריות. השני - Asus VivoBook 15 X512FA-EJ1396 https://ksp.co.il/?uin=80655&select=.268..271..211..2183..2174..5394..347.&txt_search= מגיע עם שנה אחריות, הרחבה לשלוש שנים עוד כ-300 ש"ח. יוצא שאם אני מסתכל על 3 שנות אחרי…

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  21. שלום! כמו ששמתם לב נעדרתי זמן רב בגלל כמה בעיות תוכנתיות אבל חזרתי. אני צריך עזרה בבחירת מפרט לחבר בתקציב הנ"ל ללא מסך, ללא כוננים אופטיים וללא ציוד הקפי אחר. דרישות: 1. עדיף מאוד מעבד DC. 2. יהיה OC יחסית מתון. נא להמליץ על זכרונות, לוח וקירור בהתאם. 3. המחשב מיועד למשחקים בעיקר, עדיף מינימום של 7800GT. תודה!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מתלבטת בין שני המחשבים שבקישור להלן. השימושים הם משרדיים. גלישה באינטרנט, אופיס, סרטים וכד'. בהנחה שהפרשי המחיר זניחים, אילו מביניהם חזק/איכותי/מהיר יותר? http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lap-de68&Cat2Cat1ID=1&Cat2ID=2 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1520-t7250-Intel.htm

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום לכולם אני מבקש חוות דעת על מפרט לעבודה משרדית כבדה (+מעט משחקים, מעט גרפיקה ו עריכת וידאו), ללא OC, ללא ציוד היקפי בהיקף תקציב של 3600 ש"ח מזומן. היום המחשב שלי עושה דיי הרבה רעש, וזה מפריע. אני לא מצפה לשקט מוחלט, אבל חשוב לי שהוא לא יהיה רועש. בנוסף - שאלה: בלוח אם שבחרתי יש 6 חיבורי SATA ואפשרות לRAID. האם הRAID ממומש על כל החיבורים או שאני יכול לבחור על אילו כן ואילו לא? מעבד Intel Core 2 Duo E8500 (S775) 3.16GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box 910 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-EP45C-DS3R s775 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, 2xPCI-E http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2871 הסיבה לבחירה: חיפשתי לוח לDDR2 (כי הכרטיסים …

• 7 תגובות
    • 569 צפיות
  24. Started by oz_sharaby,

אני מבקש את חוות דעתכם למפרט שקיבלתי ולמחיר. מה שאני מפחד זה שאחד מהרכיבים יצור צוואר בקבוק ויפגע במהירות ובכוח של המעבד (או משהוא כזה...) המחשב הוא לשימוש משרדי אבל יתפקד גם לגרפיקה קלה, הרצת תוכנות שונות במקביל הרבה אינטרנט במקביל וחשוב שיהיה חזק ויעיל תודה רבה לכם CASE SILVER 550B 120mm Fan WITH P.S EZCOOL m.board INTEL 775 Raisin City BLKDG41RQ uATX/DDR2800/FSB1333 cpu Intel QUAD Core Q8200 2.33G 1333Fsb 775 fan for 775 GLACIALTEC silence PUSH PIN memory 2GB KingSton ddr2 800mhz hard drive SATA2- 500gb 16mb seagate dvdrw LG x22 Black sata vga card pcx Innovision® GEFORCE 9500GT 1GB DDR2 128Bit DVI+HDTV Mouse +Keyboard Microsoft Desktop 400 מחיר 2500 ש"…

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  25. Started by idanshir,

שלום מחפש מפרט ללא ציוד היקפי שישמש בעיקר לעריכת וידאו - פרימייר וישמש גם למשחקים כמו C.O.DUTY תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.