ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,386 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מה 7K לא מספיק 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? רק למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כלול במפרט אני צריך מסך טוב לגימינג וחשוב שהוא יהיה "23 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כמו crysis 2/call of duty black ops. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך טוב…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם, מחשב שמשמש לעבודה עם תוכנות סטטיסטיות ( לא כבדות נורא, אבל גם לא קלות ), דורש מעבר לגלישה באינטרנט, כולל גם תכנות ( Net. ) בתקציב של 3000 כולל מסך דק ורכיבי ציוד היקפי כמו מקלדת, עכבר ורמקולים.[br]פורסם בתאריך: 18.09.2007 בשעה 01:37:59 בואו נגיד, שאני מתגמש עוד קצת....3200[br]פורסם בתאריך: 18.09.2007 בשעה 01:45:35סליחה שאני משגע אותכם, אבל בקשה נוספת, אם אפשר לקבל שני מפרטים, אחד מבוסס אינטל והשני AMDתודה רבה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות בקרוב מחשב נייד זהו מחשב שני לבית שבו יש לי מחשב נייח השימושים בעיקר אופיס אינטרנט וכדומה אך לעיתים מדובר גם על מצגות כבדות ופיתיחת מספר תוכניות במקביל מתלבט מאד האם לקנות מסך 13.3 או 15.6 מידי פעם אני משתמש במחשב להעביר מצגות והרצאות גם מחוץ לבית אך לא ברמה יומית אשמח לקבל חוות דעת על דגמים מומלצים בשני הגדלים התקציב הוא עד 4000 ש"ח והרכישה תיהיה בארץ תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
מעוניין לקנות 2 מחשבים לבנות 9,11 ( כל אחת ) - דרישות בסיסיות בשלב זה ( עבודות , שיעורים , מצגות , עריכת סרטים במוני מייקר , וגלישה כולל מעט משחקים בשלב זה ... ייתכן ובקרוב ירצו ). צריך המלצות בבקשה ( נוטה ל intel במקום AMD ) ....סכום מקסימלי לכל מחשב בסביבות 2000 שקל .
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
טוב, האמת שלא... אני צריך כרטיס מסך שיעבוד טוב לתוכנת העריכה Fusion 360, תוכנה שדומה מאד לסוליד וורקס. ישלי מחשב מטורף (לדוגמא ssd במהירות 2000) ובלי כרטיס מסך איכותי. יש המלצות במחיר משתלם?
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
- 1 follower
-
-
עריכה: שלום שוב, ומצטער, לא שמתי לב להוראות המפורטות לפתיחת אשכול כזה או אחר. בכל אופן אני רוצה לקנות מחשב, החלטתי שכנראה כן מהארץ. שלא יעבור את ה 5500 ש"ח * מטרות המחשב - מחשב שיחליף את המחשב הנייח הנוכחי שלי - מטרות למידה, עבודה ומשחקים חדשים * גודל המסך - 14-15 אינץ' * משקל רצוי - לא קריטי, 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא חייב, 5-6 שעות יספיקו. המחשב יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל, המחשב הוא תחליף למחשב השולחני. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI אם אפשר, DVI רצוי - המחשב יחובר למסך 23 אינץ' בזמן שהותו על השולחן * בלוטות - אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 600 ג'יגה * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - רצוי דל, תקנ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בנוי ומוכן , להישלח הביתה . http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=sky117&Cat2Cat1ID=88&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני די מתקדם בסגירת המפרט, שגלש במחיר מעבר למה שרציתי. אני מאוד אשמח לקבל תגובות. התגובות הכי "שוות" תהיינה לא "למה אתה לא חוסך 80 שקל על זיכרון קצת יותר זול או 150 שקל על לוח אם P5Q Pro במקום ה-Deluxe, אלא תגובות שיגלו לי שמשהו במה שבחרתי דפוק - קירור לא עובד עם מארז, ספק מתפוצץ, כרטיס מסך דורש PCI שאין בלוח האם הזה, המעבד הזה בכלל לא מוציא חום ולא צריך לו גוף קירור, וכאלה. אז בבקשה: עכבר: RAZER DEATHADDER ¤340 מהמפרטים פה באתר לוח מקשים: Logitech G15 KEYBOARD ¤500 מהמפרטים פה באתר מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1606 מהמפרטים פה באתר לוח אם: ASUS P5Q DELUXE ¤982 מסך: DELL ULTRASHARP 24" 2408WFP ¤2990 מהמפרטים פה באתר דיסק קשיח: SEAGATE B…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט למחשב חדש-מאחר ואני לא בתחום כבר לא מעט זמן אני מבקש חוו"ד נוספת. המחיר הוא לקופסא בלבד, אין צורך בציוד היקפי, המשחקים הם משחקים כבדים, סטייל battlefield, crysis ודומיהם. דגש חשוב מאוד למחשב הזה הוא שאני רוצה להשקיע במחשב שישרוד כמה שנים יפות בלי צורך לשדרוג או החלפה של חלקים מתים. ולכן חלק נכבד מהתקציב מוקדש למארז וספק שיחזיקו את המערכת, כי אפשר בכיף להחזיק כמה שנים עם משחקים על הגדרות לא מקסימליות אבל אי אפשר לשחק משחקים עם כרטיס מסך שרוף לי אישית יש ניסיון מצויין עם החנות skypc.co.il אז הרכבתי מפרט משם אבל אם יש לכם חנויות אחרות שיש לכם ניסיון טוב איתן (שירות לקוחות, הזמנה, אתר) באיזור כפר סבא אני אשמח לקבל גם משם. המפרט שאני…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים שלום, לאחר חקירה של כול הדיונים לגבי קנייה מחו"ל יש לי כמה שאלות: 1. אלו חברות נותנות אחריות בינלאומית ? 2. האם באת שווה לוותר על אחריות ( במידה ואין בינלאומית) בשביל המחיר המוזל בארה"ב? 3. אפשר לקבל כמה אתרים של מכירות בחו"ל ? 4. ואם אפשר כמה המלצות לחשבים בעבודה שוטפת אינטרנט, אימיול, ואולי משחקים בקטנה ( CS1.6) ? תודה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
בעיקר עבור גרפיקה קלה + משחקים
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד חזק ואמין. הדרישות שלי: מעבד - i5 יענה על הצרכים שלי נראה לי דיסק קשיח - איזור 500GB (זה די סטנדרט כיום, לא?) זיכרון - מינימום 4GB משקל - לא יותר מ-2.8 מסך - 15~ מחיר: 3500~ תודה לעוזרים :-)
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כ-6 שנים שעובד מאוד לאט וגם כמה יציאות של ה-USB של לוח-האם לא תקין (דבר שמשבש לי את העבודה) ואני כרגע מעוניין לקנות מחשב חדש. המחשב משמש להעברות נתונים בעיקר מכרטיס זכרון או disk-on-key המכילים סרטים/סדרות המוקלטים מטלויזיה.גלישה באינטרנט,office. משחקים פשוטים, צפייה בטלוויזיה. לאחרונה רכשתי מסך סמסונג 2333HD. תשובות לשאלות: 1. מה התקציב? 1500-2000 ש"ח לא כולל מסך. ניתן לשלם במזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (משחקים קלים), צפיה בטלוויזיה + הכנת קליפים מתמונות ע"י Photo-story-3. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אולי מקלדת,עכבר אלחוטיים . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ל…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב הוא בשביל משחקים ואינטרנט. מעבד אני רוצה של Intel. לוח אם. כונן קשיח מספיק לי 160GB. זיכרון שיהיה לפחות 1GB 800MHZ. כרטיס מסך. מארז עם ספק כח + מאוררים. צורב DVD. אני מעדיף מהחנות skypc. ועוד משהו אם יש לכם המלצה למסך LCD 19 שלא קשור בתקציב שרשמתי משהו שיהיה בסביבות ה1000 שקל.
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין במפרט מחשב שיוכל לשרת אותי נאמנה בתחביב האהוב של משחקי מחשב. אבל, אני צריך שהחומרה תוכל לשרת אותי במקביל גם לעריכת וידאו באויד. כמו שחלקכם יודעים אויד היא תוכנה סנובית שלא מוכנה לעבוד עם כל סוגי החומרה ולכן חשוב שהמפרט יתאים גם למשחקים וגם לעריכה (לדוגמא, אני יודע שאויד מעדיפה כרטיסי NVIDIA בוידאו ו-CREATIVE בסאונד, ולא מסתדרת בכלל עם כרטיסים מובנים בלוח אם למינהם). אני יודע שהמצב לא אידאלי ושמחשב צריך לייעד או למשחקים, או לעבודה גרפית אבל זה המצב כרגע, אז נאלץ לשלב. התקציב שלי נע בין 3000 ל-4000 ש"ח (אם אתם חושבים שחריגה קטנה תשרת אותי נאמנה אז בסדר). מיותר לציין שאני מעוניין לשחק במשחקים חזקים ושהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן בלי צורך לשדרג בעוד חצי ש…
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני בונה מחשב לעריכת וידאו חצי מקצועי AVID למי שמכיר זה מה שבתכנון שלי עד עכשיו אשמח להצעות יעול התקציב שלי הוא עד 5500 מעבד - DUAL CORE 2 DUO E6400 לוח אם - Gigabyte GA-965G-S3 זיכרון - Geil 1GBx2 677Mhz כרטיס מסך - Leadtek WinFast PX7600 GT TDH Extreme דיסק קשיח - Western Digital WD1600YS 16MB 250GB צורב - ?LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 מארז - Hec 6920 ספק כח - FSP 350-60GLN 350W
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מקום העבודה רוכש מחשב עוברי והתבקשתי למסור להם איזה נמחשב נייד אני רוצה. הם רוצה שאקנה משהו טוב שיראה טוב בפגישות עבודה וכמובן שגם יהיה סוס עבודה. מבחינת צרכי עבודה: ריבוי טאבים בדפדפן, פוטושופ (אני לא מעצב גרפי), כל תוכנות אופיס. עדיפות למסך 15 אינצ. ברור ש SSD. יחסית קל משקל. בטריה טובה. כרגע אין לי מושג איזה מחשב כדאי. 7 שנים אחרונות היה לי ThinkPad Edge/ מחיר מקסימלי 9,000 אודה לכם על המלצות.
-
- 17 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני לא מעוניין בAMD אלה שמנסים לעזור תודה מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ₪536 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L ₪460 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39479 כונן קשיח Seagate ST3250310AS 3.5" 250GB SATA2 16MB ₪210 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3250310AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HK ₪432 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBHK כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ₪850 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AX4870512MD5 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪111 כמות:1 http://www.skypc.co.i…
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
מישהו מכיר את ה-W ? מה ההבדל בינהם ? האם כדאי לנסות ? (המטרה - מחשב לפיתוח + Photoshop, אבל נייד....) עד היום עם T61p ומאוד מרוצה, אבל כבר ישן (בן שלוש), אחרי החלפת בטרייה ועדיין קצת עייף.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש את המלצתכם למחשב נייד לעבודה משרדית (וובינר, עבודה במקביל על מספר רב של טאבים, צפייה בסדרות/סרטים) דרישות מעבד i5 , מסך 15.6 , כונן SSD עדיפות ל 512GB (תלוי בעלות הסופית) אפשר להסתפק גם ב 256GB , מבחינת זכרון האם 4GB מספיק או עדיף 8GB ? כולל WINDOWS התקציב כ 3200 ש"ח ראיתי את המחשב הזה של DELL נייד DELL מה אתם אומרים עליו? האם בתקציב של עד +200 ש"ח אפשר להשיג משהו קצת יותר טוב , אשמח להמלצתכם אשמח גם להמלצה לחנויות מומלצות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
ישבתי בבית וגלשתי בנייד, פייסבוק והפורום הזה. פתאום רעש של ״ניתוק הצתה״ כאילו חללית נחתה מחשב מדגם U566N של חברת Gigabyte אצלי שנתיים ו-10 חודשים. מעבד - T8300 2.4ghz, כ. מסך 8400GS, זיכרון 4 ג׳יגה, הארדיסק 320gb חייב לציין שבתקופה האחרונה עבד על כ64 מעלות!!! לפי תוכנת ה״Everest" וזה כולל משטח קירור.. איך אפשר לדעת מה הלך? ספק? לוח? אולי הארדיסק?! יש אפשרות לבדוק זאת לבד או שחייב לקחת לטכנאי מוסמך עקב וזה נייד? כמה אמור לעלות כל חלק שהדגשתי למעלה והאם עדיף לתקן או לשקול קנייה של חדש? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כותרת: "מחשב נייח למשחקים ותכני HD עד5 k ללא מסך וללא ציוד היקפי אחר" אני מעוניין לקבל המלצה ממביני ענין למפרט מחשב נייח איכותי מהיר ושקט כמה שאפשר עם קירור טוב למשחקים כבדים, תכני HD כבדים, ריבוי יישומים ועוד עד5 k ללא מסך וללא ציוד היקפי אחר 1. התקציב: 5000 ש"ח ניתן לחרוג קצת מהתקציב. 2. השימושים הצפויים של המחשב: המחשב יהיה בשימוש אינטנסיבי למשך שעות מרובות, בעיקר משחקים כבדים בהגדרות גבוהות, סרטי HD כבדים ,הורדות מרובות, דפדפן עם הרבה טאבים פתוחים, תוכנות פתוחות ברקע וקצת עריכת\המרת סרטים. הציוד ההיקפי שברשותי: מסך (שנקנה לאחרונה): Samsung syncmaster bx2450 24" full HD 1,920 x 1,080. חיבורים HDMIX2, D-sub, audio out הארד דיסק (נקנה מלפני שנה וחצי בערך): WD cavier b…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני צלם סטילס ויש לי מחשב יישן וטוב שאני רוצה לשדרג אותו נכון לרגע זה המפרט שלי הוא כרטיס גרפי : NVIDIA GeForce GTX 560 כונן SSD דגם : OCZ VERTEX3 MI ATA מעבד : 1075AMD Phenom II X6 לוח אם : ACPI x64-based PC כוננים פנימיים יש לי כבר מן הסתם אני רוצה לשדרג את המעבד לאינטל לוח אם איכותי RAM הכי גבוהה שיש חשוב לי לציין שאין לי שימוש בתלת מימד / משחקים לכן מבחינת כרטיס מסך אני לא יודע אם מה שיש לי עכשיו מתאים ללוח אם אחר? ואם לא אז אני לא יודע כמה זה הכרחי ? התוכנות העיקריות שלי זה LIGHTROOM ו PHOTOSHOP שורה תחתונה אני צריך מחשב שיריץ לי תמונות ברזולוציה גבוהה במהירות שיא מחשב שיעבד לי את התמונות כמה שיותר מהר תודה
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
בוא אני אפתח שהמחשב מיועד לדוד שלי, וכמובן אני ממליץ על AMD שיש לי ואני מרוצה ממנו. הוא לא רוצה לשמוע ממני על זה ותקוע על הרעיון ש"INTEL הכי טוב". אז אני צריך מפרט שלם למערכת של INTEL עד כ4500 שח גג 5000 כולל מסך דק, אם יהיה אפשר לדחוק פה LCD זה יהיה מצויין. וגם בקשר לכרטיס מסך לא צריך משהו מטורף, כי הוא לא מריץ על זה משחקים. זה רק מחשב לאינטרנט ועבודות פשוטות ובסיסיות , בלי ערכות וידאו ומשחקים. אפשר להתפשר על 512 זכרון גם. תודה, ישראל
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-