עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, מבקש עזרתכם במפרט שיכלול מעבד מסידרת Q עליו ארצה לעשות OC ל3.6 בערך שיכלול מערך SLI עם 9600GT... איזה לוח אם יהיה טוב לSLI וגם לOC ?? איזה מארז ספק וקירור כדאי לקנות ולשמור על מחשב שקט?? אלו הדרישות הרצויות (אם יש לכם רעיון אחר או סיבה טובה לשנות אני פתוח לשינויים וידע!) המחשב צריך להספיק ל2-3 שנים הקרובות בשאיפה :s05: וישמש למשחקים חדשים ועבודה רגילה וגלישה... תודה רבה מראש על העזרה...

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  2. עקב. החום הנפלא. החליט למות לי הלוח אם ולא לעבור יותר פוסט יש. לילה הרכיבים הבאים: 240gt דיסק קשיח כונן וספק 500 של Everest. אני צריך. מעבד +לוח+זכרון לפחות 4G. מארז פשוט ומאורר אם צריך ספק אחר אז גם ספק כמו כן רצוי דיסק קשיח קטן למערכת הפעלה של250. מצטער. אם חסר משהו או יצא עקום, אני כותב מפל' מכיוון ואין מחשב אחר. תודה

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  3. שלום לכולם פעם הייתי בעניינים של המחשבים ראיתי שהרמה עלתה ברמות מטורפות, אז אני צריך חוות דעת/ עצה איך שתירצו מימכם (מאלה שמבינים כמובן) אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של 5000 ש"ח ובהמשך הזמן לקנות טלויזיה LCD 37' של טושיבה , ושהLCD ישמש לי בתור מסך למחשב . שיהיה גם לשימוש של מישחקים רציניים וגם לתכנים וסרטים. מישהו יכול לתת לי עצה איזה כרטיס מסך לקנות ואם זה כדאי .

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש (סוף סוף) אחרי פסח, המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט וצפיה בסרטי DVD. אני רוצה שתהיה לו הכנה ל-Blu-Ray בעתיד (אין צורך בכונן כרגע), כך שכרטיס המסך צריך להיות מתאים ל-HD, ועם TV-Out איכותי. חשובה לי המהירות, ממנה סובל המחשב הנוכחי שלי, כך שאני מתלבט בין 2 ג'יגה זיכרון ל-4. אני צריך גם הרדיסק, מינימום 320 ג'יגה. התקציב 2500 ש"ח, ואני מקווה במחיר הזה להכניס גם מערכת הפעלה (ויסטה? למרות שאני עוד מתלבט, יש לי דיסק XP מקורי שאוכל להתקין) בכל מקרה התקציב גמיש. המפרט ללא מסך וציוד היקפי (מקלדת, עכבר) אשמח לקבל את המלצותיכם, אם אפשר מפרט מ-skypc כי הם קרובים אלי. תודה מראש !

• 9 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by Cyb3r,

חייב להיות מעבד AMD Athlon 64 Venice אפילו אל תחשבו להציע אינטל מהם סבלתי מספיק מחשב חזק עם קייס טוב וכרטיס מסך שגם כעבור שלוש שנים אני לא אתבייש להגיד את השם שלו כונן קשיח 160GB את הכונני תקליטורים ופלופי לא צריך לכלול, אני לוקח ממחשב אחר RAM של 1GB בתזמונים טובים ומהירות סבירה המחשב בעיקר למטרות גיימינג

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  6. שלום לכולם! קראתי את הסטיקי לגבי המפרטים החדשים וזה מה שאני שוקל לקנות : http://tms.co.il/preview/spec/6ysnct8r תגידו לי מה אתם חושבים שכן בשבועיים הקרובים אני מתכוון להזמין. תודה

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by itaymty,

אפשר חוות דעת למחשב מעבד - Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray - 1690 קירור למעבד - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 - 119 לוח אם -g igabyte Z77MX-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI - 680 זיכרונות - Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 - 395 כרטיס מסך - Gigabyte GTX570 OC 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E - 1740 דיסק קשיח - Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 - 450 כונן- SSD - Samsung 830 Series 2.5'' 64GB SSD SATA III Retail -425 צורב -dvd - Samsung 830 Series 2.5'' 64GB SSD SATA III Retail -120 ספק כוח - Thermaltake TR2 700W PSU Active PF…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Acrios,

מארז : atx CI-6a19 midi tower לוח אם : intel desktop board d875pbz (לא שמעתי עליו לפני כן אבל זה מה שהוצע לי...אנא חוו דעתכם עליו) מעבד : pentium 4 2.4GHz 800 MHz bus 512K cache, HT דיסק קשיח : WD 80 GB 7200 RPM 8MB cache כרטיס מסך : radeon 9800 pro 128 MB DDR DVI + TV OUT מסך : כנראה Hyundai 19" F910 מקלדת ועכבר מולטימדיה של מייקרוסופט כרטיס קול creative 4D (אוליאפשר לשלב לוח אם עם כרטיס קול מובנה שיהיה עדיף ? ) צורב : lite-on retail box 52x24x52 כרטיס רשת על הלוח intel 1000 המחיר המוצע לא כולל מע"מ : 1550$ צמוד לשער הדולר... מבקש הצעות לשיפורים אשר יורידו מהמחיר אך לא מהביצועים (אולי מעבר ל amd ?), אין צורך ברמקולים, או פד לעכבר תודה מראש, גיא.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by VGFreak,

1. מה התקציב המקסימאלי? 400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  10. אהלן, מחפש מחשב לבן של בן דוד שלי, זה יהיה המחשב הראשון שלו, הוא בן 10, אז לא מדובר במשחקים לגיימר אמיתי כמובן. (בלי מסך, את המסך אני מביא לו...) חשבתי אפילו לקנות לו משומש מצאתי הצעה כזו : "מארז יפה, מעבד ATHLON64 AM2 4200x2 גיגה זכרון, 160GB כ.מ 7300GT לוח אם הכי מתקדם של MSI תומך בSLI , צורב DVD שלLG מקלדת ועכבר כ.קול 7.1" - ב 1800 ש"ח - זה שווה את זה ? (לא כולל נסיעה מעכו לירושלים וחזרה לאיסוף המחשב) לי נראה שזה שווה את זה, כולל את הנסיעה, אבל תגידו אתם... אפשר להרכיב חדש, במפרט דומה, ובמחיר דומה ? אם אתם מכירים משומשים למכירה שעדיפים על ההצעה הזו, אז אני אשמח לשמוע על המפרט והמחיר שלהם - (ולינקים למכירות יד שניה בפרטי בבקשה)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ROI5001,

המחשב מיועד לשימוש של לימודים ויום יום וסרטים קבילתי את ההצעה הבאה: כללי כחול צבע לוח אם Intel® HM57 Express Chipset לוח אם מעבד Intel i3-350M(2.26GHz) Mobile CPU מעבד זיכרון 2048MB (1x2048) 1333MHz DDR3 נפח איחסון 320GB Serial ATA (5400RPM) גודל דיסק כוננים 8X DVD+/-RW Drive DVD Multi Burner חריצי הרחבה 7-in-1 Media Card Reader Secure Digital מסך 15.6in High Definition (1366X768) WLED סוג Integrated 1.3 Mega Pixel Camera מצלמה תקשורת 10/100 כרטיס רשת Dell Bluetooth 365 Card Bluetooth Dell Wireless 1501 (802.11g/n) Wireless גרפיקה Intel Graphics Media Accelerator HD כרטיס מסך סאונד SRS Premium Sound 2 Speakers רמקולים יציאות 1 …

12. Started by mistaarvim,

צריך מפרט למחשב ללא ציוד הקיפי, לפני יותר מחודש פרסמתי פה הודעה שאני מחפש מפרט באותו סכום, לאור ההמלצות שלכם החלטתי לחכות עד ליציאת הקונרו, אז הינה הוא הגיע ואני כאן שוב שתעזרו לי זאת ההודעה המקורית http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=186777.msg1620885#msg1620885 וזה המפרט שחשבתי עליו בזמנו: קיצור לאור על המחירים שירדו חשבתי אולי להכניס איזה19XT או ליברטי 400W השאלה היא היום, מה כדאי לי לקנות בסכום הזה, אני לא מנוסה באוברקלוק חשבתי לעשות אוברקלוק על ה805 רק בגלל הקלות והיעילות, לגבי המעבד החדש כבר נראה.., טוב חברים אני מה אתם ממליצים לי לקנות עכשיו, הדבר היחידי שחשוב לי מכל זה כרטיס מסך חזק, ספק, לפחות 160GB ומינימום 1G זיכרון, למרות שאם אפשר להכניס עוד…

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by Yaniv.E,

מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200DOBOX - BOX ¤311 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤302 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS/AAJS ¤235 צורב DVD: SAMSUNG SH-S203B x20 SATA BLACK ¤147 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤258 מארז: JSP-TECH N-880B + EZCOOL 400W PSU ¤202 כמות:2 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ¤107 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤0 מחיר סופי: ¤1764 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה דעתכם? יש משהו לשנות?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by urielka,

בגלל ההוזלה במעבדי שAMD חשבתי ל"שדרג" את המחשב(מה שישאר זה רק צורב והארד דיסק). אני רוצה מעבד דואל קור,כרטיס מסך טוב(לא משהו מטורף שיריץ משחקים על Medium). חצי גיגה RAM או יותר. לוח אם תומך SLI. זהו פחות או יותר ב2000 שקל. האם כדאי ללכת על Core כבר?(אותו תקציב) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  15. יש לי מחשב מלפני כשנתיים, והיות שאין לי תקציב או הצדקה לקנות אחד חדש, אני שוקל לשדרג את הישן. המפרט הקיים הוא כזה: לוח אם גיגהבייט 945, תומך עד FSB 1066, זכרון 667MHZ DDR2. מעבד פנטיום 4 (לא D) במהירות 3.0MHZ 2MB CACHE, באס 800 זכרון DDR2 2X512 400MHZ כרטיס מסך 6600GT PCIE העניין הוא, שאני די מוגבל בתקציב, והכוננים שלי הם ערבוביה של SATA וIDE, ככה שהלוח אם הזה כנראה נשאר - מה שמשאיר אותי עם הצעה כזו: E4600 - בערך 530 ש"ח זכרון 2X1GB 667 - בערך 200 כ.מ. 9600GT - בערך 750 (של LEADTEC), מה שמשאיר אותי במסגרת התקציב. ועכשיו השאלות: 1. למישהו יש רעיון טוב יותר בסביבת אותו התקציב? 2. האם הספק הקיים עם 18A על מסילת ה12V יחזיק את העסק? תשובות מנסיון בבקשה, נראה לי גבולי משהו...

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by QASHOA,

בזמן האחרון אני נתקל בבעיה שאני לוחץ על קישור או דף של אינטרנט המחשב לא מגיב והמסך נהיה בצבע שחור ונתקע ואז אני מוכרח ללחוץ על האיקס האדום בשבל לסגןר את הדף ולהתחיל מחדש זה קורה לי הרבה ומאוד מעצבן מה הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? יש לי טלויזיה שתומכת בFHD לכן: משחקים כבדים מאוד, תכני HD, אני עובד עם תוכנות מוזיקה יחסית כבדות לכן אשמח גם לכרטיס קול טוב. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר מאוד. לכל התחומים.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כמו שציינתי יש לי מסך 32 של אל.ג'י... * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים,…

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  18. שלום לכולם - אני מעוניין בשדרוג המחשב הקיים שלי, אין שום צורך בציוד היקפי מכל סוג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 (לא כולל כרטיס המסך, אני שוקל לקנות את ה-670 GTX) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך, במידה ואפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : אנימציה תלת מימדית, עריכת וידאו (בשילוב ישיר עם אפטר אפקט), וקצת משחקי מחשב. (Guild Wars II, לדוגמא) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : בכל התוכנות אני משתמש ב Workflow רציף - מה שאומר שהן בשימוש רוב הזמן ככל הזמן. פרימייר, אפטר אפקט, פוטושופ Maya, 3Ds Max, ZBrush ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: G…

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  19. אני מחפש מחשב נייד עם מסך גדול... (יותר נכון לא ממש קטן) שימושיים עיקריים זה אינטנרט ומשחקים ישנים כגון HEROES 4 הייתי רוצה לדעץת כמה יעלה מחשב כזה..... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  20. אז המחשב הנייח שלי כבר גוסס ואני צריך מחשב חדש. אני כרגע סטודנט לתעשייה וניהול שנה ב' ועד עכשיו הנייח ענה לי על כל הצרכים בבית. לפי מה שאני מבין לרוב הסטודנטים יש מחשבים ניידים אבל אני לא יודע מה עדיף לי כי אני חושב שיותר נוח לעבוד עם נייח, אני יודע שקיימת אופציה לקנות מחשב נייד ולחבר אותו למסך חיצוני אבל אני לא מתכוון לעשות את זה. בקיצור, מה אתם אומרים עדיף לסטודנט (שחוזר הביתה מהלימודים יש לציין) מחשב נייד או נייח?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  21. מחשב לגיימר מתחיל בן 8 בעיקר למשחקים בסיסיים לא מסובכים מידיי אמור לעבוד עים מסך 22" שגם לגבי מסך הייתי מעוניין לקבל המלצה (מה לגביי LG W2243T) המחשב אמור לעלות 3300 מה דעת המומחים לגביי המפרט ומה ניתן לשפר הצעות תתקבלנה בברכה תודה מראש Intel Core i3 540 SLBMQ Socket 1156 3.06Ghz 4MB Tray ThermalTake TMG i3 CLP0555 CPU Cooler Socket 1156 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ HIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI צורב LG GH22 SATA x 22 Black ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500ET 500W

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by .kakadu,

המחשב מיועד לצורכי גרפיקה (revit, 3ds max, autocad, photosop) ומדי פעם וידאו... התקציב היה גג 5500 שח בלי ציוד היקפי אבל כנראה שאצתרך לחרוג קצת (בגלל הכרטיס מסך) מפרט: מעבד: INTELL I5 3570K http://ark.intel.com/products/65520/Intel-Core-i5-3570K-Processor-(6M-Cache-up-to-3_80-GHz) לוח אם: GIGABYTE GA Z77 D3H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4140#ov כונן קשיח: seagate baracuda st1000 http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=14740&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap כונן TRANSCEND SSD720 128GB :SSD http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=16378&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap קירור: ARCTIC COOLIN FREEZER1…

23. אהלן, * מטרות המחשב? גיימינג קל כמו Call of Duty modern warfare 3 בהגדרות נמוכות (אם אפשרי בהגדרות רגילות ומשחקים כבדים יותר), צפייה בסרטים (full hd) ועבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15.6 אינטש לא חשוב מבריק או מט * רזולוציית המסך? HD 1366x768 אך עדיף יותר. ואם במקרה אפשר להשיג IPS בתקציב נשמח מאוד. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? 2.7 ק"ג לכל היותר, עדיף כמובן כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? עדיף, לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD, לא חובה * כונן אופטי? עדיף, ממש לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעו…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by Zod,

המפרט הנוכחי intel p4 3.00 512 ram לוח אם AGP לא זוכר תתדם אבל הוא של msi. Readein 9550 256 מה שבעיכרון חשבתי זה להוסיף עוד סקיט אחד של 512 ועל הכרטיס הזה BFG GeForce 7800 GS OC 256MB AGP תגובות?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by Tomerb1,

למשחקים בעיקר, לא עושה OC שיהיה מפנדה מחשבים. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.