ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
המפרט : פרסמתי פה הודעה עם מפרט קודם שלי שמההודעות של האנשים שיניתי המון דברים, אם תוכלו לעזור לי גם הפעם אני ישמח. אני צריך את המחשב בעיקר לגיימינג, יש לי את כל הציוד ההיקפי, לא צריך מערכת הפעלה, אם תוכלו בבקשה לייעץ לי בקשר לשיפורים או הוספות או כל דבר אחר במפרט שאתם חושבים שכדאי לשנות, תודה רבה.
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רקע: בניתי מחשב גיימינג סביר לפני כמה שנים והגעתי למסקנה שאני צריך (ומאוד רוצה) לשדרג אותו. בגלל שמתקרב ה Black Friday וביחד איתו גם ה Cyber Monday וכל ההנחנות בארץ (ובאמזון!!) החלטתי שכדאי לברר כבר עכשיו מה כדאי להוסיף, לשדרג או סתם להחליף (כי בלאי). הערה: אני מתכנת (שמשחק בכל רגע פנוי) ואשתי מתחילה להתעסק באופן מקצועי בעיצוב גרפי (בעיקר 2D אבל כנראה יהיה גם שימוש 3D) ואני רוצה שהכל יעבוד חלק... חלק מהדברים אולי יראו כ Overkill אבל אשמח בכל מקרה להמלצות. תקציב: סביר (באיזור ה 1-2K לא כולל המסך). אם ה SSD ישאר יקר גם בתקופת המבצעים, לא אקח אותו. מסך רצוי משהו איכותי אבל לא הכי יקר שיש בשוק. כרטיס מסך רצוי שלא להחליף אבל אם אין ברירה אחליף (במידה וזה המצב, לא עדי…
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי, שאלה כללית: עד כמה שדרוג של מחשב נייד הוא דבר פשוט? לדוגמה: אם אני משקיע ב במחשב DELL XPS 1730M עם 8800GTX (תומך ב SLI). האם יהיה אפשר לקנות והלרכיב כרטיס נוסף בעוד כשנה? האם יהיה אפשר לעשות זאות במעבדה של DELL בארץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שבועות נטבוק נחמד של ACER עם מעבד N450 ועוד פיצ'רים מעניינים ולא חשובים הבעיה היא שיש לו רק ג'יגה אחד זיכרון פנימי והמחשב זז לאט גם כאשר אני מעוניין לבצע פעולות אלמנטריות כגון גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים חשבתי לשדרג את הזיכרון ל2 ג'יגה אבל אין לי מושג מה המחירים, היכן קונים ומה הדברים החשובים שצריך לדעת לפני שקונים זיכרון למחשב נטבוק (ולפני שאתם שואלים- יש אפשרות להתקין עד 2 ג'יגה על הדגם הספציפי שיש לי) בנוסף- האם זה בעיה להתקין זיכרון פנימי למחשב נטבוק לבד, או שכדאי לבצע זאת במעבדה בתשלום נוסף? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הולך לבנות מחשב נייד(לא לצחוק בבקשה זה רציני)בגדול של 120*110*25 מ"מ (אורך*רוחב*גובה) הינה המפרט שלו: מעבד- intel pentium3 1.2GHZ 512kb 0.13 micron technology זיכרון-1gb ram ddr/sdr און בוארד מולחם כ.מסך-geforceFX 5200U מסך-Lcd "5 כ.קול-און בוארד h.d-חיצוני של בערך 10gb (אני לא צריך יותר בשביל מחשב נייד ד"א הלוח בא עם 256 mb און בוארד שזה מספיק לwindows xpE +linux embeeded יענו אין צורך בחיבור הדיסק קשיח כל הזמן אלא למשחקים וידאו ומוזיקה וכו`)USB cd-חיצוני usb או dvd זה לא משנה סוללה- שזה העיקר תהיה בערך של 60-70W שזה אומר 3 שעות במצב רגיל(1.2GHZ) ו5-6 שעות במצב חיסכון סוללה(833MHZ) היתי רוצה לדעת בכמה אתם מעריכים את המחשב הזה (ביחס לגודל הקטן 12*11*2.5 ס"מ)?ואיך ה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה היכלות של המחשב להריץ משחקים. אני גם ישמח לשמוע את דעתכם הכללית על המחשב. תודה מראש! מעבד סוג: Intel® Core™2 Duo Processor מהירות המעבד: 1.6 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T5200 BUS SPEED: 667 MHz כונן: צורב DVDRW DL ד.קשיח נפח איחסון: 160 GB חיבור ד.קשיח: S.ATA זכרון נפח: 2048 MB מהירות: 667 MHz סוג זכרון: DDR 2 כרטיס מסך: nVidia G72MV-256MB מה העלות הממוצעת של מחשב כזה?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב אני מחפש מפרט לחבר המחשב למשחקים אינטרנט וכו' לא נדרש שום צי'וד הקפי ללא OC בעתיד לא חשוב הי'ופי בכלל וזהו בהצלחה נקווה שיצא משהו טוב תודה רבה ו'ים נעים לכולם
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מחשבים ניידים מחשב נייד HP DV6526 GJ011EA Intel Core Duo 2 T7200 2M 1.8G Santa מחשב נייד HP DV6526 GJ011EA Intel Core Duo 2 T7200 2M 1.8G Santa View Full-Size Image ( HP ) Price: 4,990 ¤ -------------------------------------------------------------------------------- דגם HP DV6526 מק"ט GJ011EA מעבד Intel Core Duo 2T7200 2M 1.8GSanta Rose זיכרון 1G DDR2 667Mhz דיסק קשיח 120GB כונן DVD +/-RWצורב על גבי הדיסק!!! מסך 15.4" WXGA כ. מסך X1300 256MBPCI Express רשת מצלמה 1.3 מגה פיקסל מודם מיקרופון + שלט BlueTooth Int. Bluetooth אלחוטי 802.11b/g משקל* 2.54kg מעי הפעלה Vista Premium אחריות שנה בינלאומית
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום כולם, אחרי שניסיתי לבנות מפרטים בכל מיני חנויות וחיפשתי חלקים במיליון מקומות כבר השתגעתי ואני מתחנן לעזרה. אני מחפש מחשב לשימושים של אופיס, אינטרנט וצפיית סרטים FHD על מסך 24" תומך. מכל מה שקראתי עד עכשיו, זה מה שהבנתי שאני צריך: מעבד E5200, זיכרון 4GB מחברה ידועה, הרד דיסק שיהיה שקט ועם פלטה אחת (כמו 3200AAKS של WD), מארז וספק שקטים ואמינים. לגבי לוח אם אני מתלבט ואשמח אם תעזרו לי, ASRock G41 - ממש מתאים לי כי יש לו DVI ואינסטנט בוט, והוא רק 70 שקל יותר מה-G31. מישהו ניסה\מכיר את האינסטנט בוט? DFI LANPARTY UT P35-T2R - עשה רושם מאוד מקצועי וחזק ויש לו הרבה אפשרויות שדרוג. אם לוקחים אותו צריך להוסיף כרטיס מסך (רצוי פשוט, אני לא משחק, אבל צריך HDMI). http://…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 4000 ש"ח במקרה הצורך אפשר לחרוג ב - 1000 ש"ח. מטרות המחשב: אני סטודנטית למדעי המחשב. ומשתמשת במחשב בעיקר להכנת שיעורי בית. גלישה באינטרנט לצורך הכנת עבודות במסגרת הלימודים. תכנות ב - visual studio. ומעט סרטים. אני רוצה מחשב שיעבוד מהר, חזק ולא יתחמם יותר מדי. גודל מסך: 15.6 משקל: עדיף כמה שיותר קל זמן סוללה: עדיף כמה שיותר ארוך. אין צורך ב-SSD.(הבנתי שזה לא יעיל לשימושים שלי ולא שווה בשלב זה להשקיע בכך- אשמח לקבל דעות בנושא) זיכרון: 500G , 4G מעבד: i5 יש צורך ב - כונן DVD מסך מט. עדיף שבתקציב יכנס רשיון למערכת הפעלה אך לא הכרחי. לגבי דברים נוספים שצריך במחשב - אני לא ממש מבינה בזה אני מעדיפה מחשב של חברת…
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ברשותי נייד של Dell vostro 1320 בעלת 6 תאים. בגלישה עם המודם הסלולרי הסוללה פשוט נשאבת. האם כדאי לי לרכוש 9 תאים 7200MA בעלות של 80$ ?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
היי כולם שאלתי כבר לפני זמן-מה, אך לא קיבלתי מענה.. ולכן החלטתי לנסות שוב. ברצוני לרכוש מחשב שישמש בעיקר לאחסון של הרבה מידע שיש לי, בין השאר חומר וידיאו שיש לי שמאוד חשוב לי. התקציב מאוד גמיש. המחשב ישמש בעיקר לאחסון ואולי לחיבור המחשב לממיר דיגיטלי/טלוויזיה בעתיד וכך לצפייה ישירה של הטלוויזיה במחשב ושל המחשב במסך הטלוויזיה (הייתי רוצה להוסיף בעתיד כרטיס טלוויזיה) הקאצ' העיקרי - נפח האיחסון - אני רוצה לחבר לו דיסקים קשיחים פנימיים בסדר גודל התחלתי של 6-4 טרהבייט, עם אופציה להוסיף עוד בעתיד. כמובן שמאוד חשוב הספק ורכיבים איכותיים שלא ישרף לי פתאום משהו.. =/ שאר המידע הרלוונטי, כתוב מטה... תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K+- אבל גמיש! מאוד! א) האם לנצל את כל התקציב א…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי קצת מזדקן ואני רוצה להחליף אותו במחשב חדש (הוא בן 3 ובמקור נבנה למשתמשים פשוטים שלא צריכים מחשב חזק; השדרוג שלו לא היה קל). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם נדרש, אני אוסיף עוד בין 500 ל1000 שקל, אבל זה לא מומלץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב- חדשים לצד מעט ישנים יותר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מצויין. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Overw…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
היי, אני איש היי-טק המעוניין להתעסק בתכנות גם בזמנו החופשי. אני רוצה לקנות מחשב נייח, אשר ימוקם בסלון, וישמש בתור מחשב עבודה כללי (בעיקר אופיס ואינטרנט, עם הרבה חלונות וטאבים פתוחים בו"ז), וכן מחשב עבודה (תכנות ב- Java, C++, Python ב- IDE Visual Studio, Eclipse & Wing).בנוסף, המחשב נדרש להריץ מכונות וירטואליות (ווינדוז XP, ווינדוז 7 וכן לינוקס), לא יותר ממכונה אחת בו"ז). המחשב לא ישמש כלל למשחקים. בבחירת המפרט אני מעדיף להבין אילו החלטות ניתן לדחות מבלי לשלם מחיר. דוגמאות טובות: 1. ניתן לקנות 4GB של RAM, ורק אם זה לא מספיק אז להרחיב ל- 8. 2. ניתן לקנות תחילה HD רגיל, ורק אם רוצים לשפר את ביצועיו להוסיף SSD, מכיוון שגם ככה בנוסף ל- SSD צריך HD רגיל. בנוסף, ניתן לדעתי …
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הייתי רוצה לשאול האם אפשר לשים שני כרטיסי מסך במחשב אחד? והאם זה משפר את הביצועים בדרך כלשהי? האם אפשר לשים שני דיסקים קשיחים? האם זה מכפיל את הנפח? או האם זה מתחלק לשני כוננים שונים לחלוטין? אתה שואלים מאיפה צצו לי השאלות הללו? הנה התשובה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=5212604406&category=52475 מצאתי מפרט למחשב, וסתם גם רציתי לשמוע את דעתכם על המחשב הנ"ל. ואם אפשר לתת הסבר קצר וברור מה ההבדל בין מעבד AMD למעבד AMD X2. אשמח גם לקבל קישור שמפרט על המעבד הכפול ליבה של AMD. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
4000 שקל, נייד, משחקים קלים טאצ' זה בונוס רוצה רמוקלים ממש טובים לא מפריע להתפשר על חיי סוללה, גודל או משקל
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
AMD AM2+ Phenom (940) - quad-core 3.0GHz 125W 6MB - RETAIL - קירור מצויין למעבד Low Noise Freezer 64 Pro 1,230 ש"ח 1 GIGABYTE GA-MA770-UD3 (AMD 770FX) - ATX 477 ש"ח 1 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel CL4-4-4-12 - HK 332 ש"ח 1 CLUB3D 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter - RETAIL 599 ש"ח 1 SAMSUNG 500GB (HD501LJ) -16MB - 7200RPM S-ATA 309 ש"ח (2 יח') 2 SAMSUNG DVR-S223F x22 (BLACK) DUAL LAYER SATA 129 ש"ח 1 Thermaltake TR2 470W - PFC - ATX 2.01 318 ש"ח 1 Thermaltake Bach VX - Window - black 554 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת 170 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים 4,428 ש"ח השאלה היא בעיקר לגבי תוכן המפרט ולא לגבי המחירים. השימוש הוא תוכנות כמו …
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבנות מחשב פתוח,(בלי מארז, בלי סיבה מיוחדת , לא אוהב מארזים..)וכמה שיותר קטן. מבקש המלצה ללוח אם (micro atx או כל לוח אם קטן ממנו , אני לא מכיר תקן קטן יותר), מעבד וספק כוח(sfx או כל תקן קטן יותר ועדיפות לספק עם קירור פאסיבי עד צריכת חשמל מסויימת). לגבי כרטיס מסך- https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19404&iszap=1 חשבתי עליו , קטן וביצועים טובים (משחקים ב1080p אבל אני רוצה תמיכה בVR בעתיד אז בלי 1050/ti) אשמח לקבל הצעה אחרת לכרטיס מסך קטן (אני מאוד אוהב את ה r9 nano אבל אני לא בטוח אם הוא חזק יותר , וגם הוא יקר בהרבה וכמעט לא זמין) לגבי מחירים- בעקרון אין מגבלה כלשהיא אבל, אני רוצה שהמערכת תיהיה זולה ככ…
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
המחשב ישמש לעבודה משרדית ,עיצוב גרפי,סרטי HD (בעתיד) ומשחקים קלים. המחשב אמור לשמש לשנים רבות מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤868 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤451 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤363 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ ¤236 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי GeCube ATI Radeon HD3450 512MB PCIe ¤211 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV340 מארז כולל ספק Antec NSK4480B Black 380W ¤393 כמות:1 http://sky…
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אשמח להצעות לשפר או מפרטים אחרים משחקים כגון: overwatch dark souls 3 BF1 CSGO לא כולל מסך כולל מערכת הפעלה תודה http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=96539
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב למשחקים ב6000 בלי מסך ובלי אביזרים (מקלדת עכבר וכו'). עדיפות למחשב שקט (לא מבין ברכיבים שקטים.........) ועדיפות לג'יגה זכרון תודה מראש לכל מי שעוזר!!!!!
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, המפרט: http://www.spacenet.co.il/Product.asp?Pid=HP8440PVQ664EA&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=18&aff=Kama〈=he האם הכרטיס מסך מספיק? האם יש צורך ב4GB זכרון? איך הדגם הזה באופן כללי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם אני יתחיל בזה שאני מחפש מחשב לצרכים אלו: צריבת סרטים מסוג DVD בו במקביל גלישה באינטרנט בו במקביל שאי מיול יעבוד ואני מעוניין לא להגיע ל100% CPU אלו הצרכים שלי בעיקר ואולי מעט מעוד משחקים אין לי צורך במסך ובנלווה לזה רמקולים מקלדת עכבר ושות' מה שכן אני מעוניין שהמחשב יהיה שקט מהיר ועצבני וכל זה בתקרה של 3500 שקלים תודה לכל הנוגעים בדבר
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 (4200+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 1,097.03 ש"ח ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX 649.02 ש"ח 1024MB (2X512MB) PQI DDR II - 800 TURBO -CL4-4-4-12 929.13 ש"ח LEADTEK - PX7900GS TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail 1,171.29 ש"ח Seagate 250GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA II 479.02 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (white) TOWER CASE - no PSU 225.56 ש"ח Thermaltake Purepower 460W Blue light - Active PFC - ATX 2.01 530.36 ש"ח Thermaltake Silent 939 (CL-P0200) for AMD Athlon 64 series [5,249.57 ש"ח] נ.ב - המפרט מזיגזג האם לא כדאי קונרו? מה דעתכם הכללית?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט איזה מחשב לקנות ואשמח לקבל חוות דעת.... קישור להשוואה: http://www.kama.co.il/products_compare.php?category=1368 השימושים שלי הם אינטרנט,שירים,סרטים hd ומשחקים כמו warcraft,diablo ,meidivel 2, או לפעמים מקסימום קריסיס...(לא cod gta ) למרות שאם הייתי יכול לשחק בתקציב הזה הייתי שמח...... (התקציב שלי הוא 4000-4500.....) בהתחלה רציתי את ה-hp אבל אמרו לי ש- radeon hd 5470 הוא כרטיס מסך חלש ומיועד לעבודות משרדיות.... בגלל זה חיפשתי ב-kama מעבד i5 עם radeon hd 5650 ומצאתי את הטושיבה במחיר סביר.... אגב- האם מעבד i5 430m הוא בסדר? (כי הוא רק 2.26 ג'יגה הרץ....) רציתי לקנות את ה-i5 ולא i3 כי שמעתי שיש לו יתרון גדול בגלל ה-turbo שיכול להאיץ עד מהירות גבוהה.... …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-