ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני רוצה לקנות כרטיס רשת חדש למחשב שלי בגלל שכרטיס הרשת הישן תקע לי את המחשב. אשמח להמלצות לכרטיס רשת זול וטוב שיתאים למפרט הבא: Video Card: Sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini DP Retail MotherBoard:Gigabyte GA-H61M-USB3-B3 Intel H61 Chipset Memory: Kingston 4Gb 1333MHz DDR-3 CPU: Intel Quad Core i5 24003.1G 6Mb 1155 Tray מארז: raidmax tornado ספק כוח:a .pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb תודה מראש לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד באילת בשבוע הבא. הצרכים הם בעיקר לעבודה, שימוש בדפדפן (הרבה טאבים פתוחים ותוספות), תוכנות אופיס וקצת משחקים (CSGO ,Red Alert 3 ואם אפשר אז גם World in Conflict). חשבתי על Dell inspiron 5000 5510. אין לי חנות ספציפית (אני מכיר רק את ksp ואייבורי באילת).
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ10 אלף, הייתי רוצה שזה יהיה כולל מסך עכבר ומקלדת אבל אפשר לחרוג מהמחיר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הייתי רוצה שיריץ משחקים עדכניים ועתידיים בצורה טובה (howarts legacy) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מקלדת ועכבר (אולי גם רמקולים?) אבל אפשר לחרוג מהתקציב ולא חובה מסך: קעור מקלדת: מכאנית 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יהיה נחמד, הייתי רוצה קירור נוזלי למעבד …
-
- 0 תגובות
- 333 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מה ההבדלים מבחינת הביצועים של הרמה האחרונה בכל אחת מהחברות. אינטל - core 2 duo AMD - Turion 64 (זה הדור האחרון שלהם, לא?) מבחינת מהירויות, מה עדיף? נגיד קור 2 דואו במהירות 2 ג'יגה הרץ של אינטל, למה הוא מקביל בAMD? יש הבדלים בניהם (אינטל וAMD) מבחינת תוכנות/ישומים/משחקים מסויימים? ובנוסף מה ההבדל בין הדגמים באינטל (למשל t5500,5600,t7200 וכו')? יש דבר כזה גם בAMD? אגב, אני אנצל את ההודעה הזו ואשאל עוד מספר דברים: מה עדיף: http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=924 או http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=1045 ? אשמח לקבל פירוט על ההבדלים בין המעבדים השונים, כי מבחינת ג'יגה הרץ הACER (שהוא הזול יותר פה) לוקח... אבל אם ככה, למה הוא כ"כ זול? הא…
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני לא בדיוק יודע איזה דרישות יהיו לי מבחינת החומרה לצרכי לימודים... אני מעדיף שיהיה עם זמן סוללה סביר (כלומר מעבד סדרה חסכנית יחסית כמו P8X00) ואיכות בניה סבירה. גודל מסך 13.3 ומעלה (ואם יש כרטיס מסך מחוזק, אז NVIDIA בבקשה). זה היה הכיוון שלי עד כה: ווסטרו V13, שמאוד חסכני בחשמל http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-v13.htm Latitude E5400 עם איכות הבניה הטובה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5400-p87.htm והמחשב הזה עם חריגה... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8454&perur=2&t=1&c=339 ואם יש חנות מומלצת (אם נשארו כאלה) אז אשמח תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
זו נראית לי קנייה מאוד כדאית (יש כאן 4G דיסק 250 עם מעבד 2G), חוץ מבעיית האחריות. מה דעתכם? לדעתכם עדיף לבקש מקרוב משפחה שישלח את זה במשלוח, או שיש למשהוא נסיון עכשווי בקנייה ישירה עם משלוח לכאן? ואגב זה באמת נכון שהם לא מבקשים תעודה ממשרד התקשורת על מחשב אחד? (בעבר זה היה נורא, התקשרתי ללשכת השרה (מי הייתה אז?), תוך כדי שאני מדבר עם ספקטרום במגדל שלום על הקוו השני. ואז אמרתי ללשכת השר שלא רוצים להדריך אותי כיצד למלאות את הטופס. ואז הם קיבלו ברקע את לשכת השר, שניסו לברר מדוע לא משרתים אותי כראוי!!, זה גרם למשה-גלילי בכבודו ובעצמו להתקשר אליי מיידית). עוד דבר, משהוא יודע באיזה סוג משלוח משתמשים כדי שאני אוכל לטפל בעצמי בהוצאה מהמכס? והאם הם מתקשרים או שולחים הודעה (כדי שלא…
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
גיימינג כבד חברים אני רגע לפני רכישה, חייב להחליט סופית מה יותר חזק??? מעבד:intel core i5-4590 3.3GHZ 3.7. turbo LGA 1150 tray קירור למעבד:arctic cooling freezer 11 LP לוח אם:gigabyte GA B85N PHEONIX מארז:silverstone raven 01 ספק כוח:450W SFX 450-60GHS 80MM active PFC SXF to PS2 Adaptor זיכרון:Hynix DDR3 8GB 1600 כרטיס מסך: Gigabyte GTX970 4GB DDR5 GV N970XOC-3GD for MINI ITX קשיח למחשב שולחני:Seagate Barracuda 7200 14 1 TB SATA3 קשיח למחשב שולחני:Samsung SSD EVO 850 כונן אופטי anasonic DVDRW 8X 9.5mm slim shot כולל מערכת הפעלה WINDOWS 8.1 5,500 מעבד: intel core i5- 4590 3.30 6mLGA 1150 מארז : ANTEC ISK600 ספק כוח : 500W 120 MM XIGMATET XC…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט (ראיית הרצאות, פייסבוק, פורומים וכו.. ) לימודים (לרבות תיכנות בעיקר בJAVA - bluej) חשבתי על המק בוק אייר, מה דעתכם עליו? או לחילופין sony vaio תודה.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי, ביום חמישי הקרוב אני יורד לאילת ואני רוצה לקנות שם מחשב נייד חדש. הגבלת התקציב שלי היא עד 6000 ש"ח (אוכל למשוך לעד 7 אם המחשב יהיה ממש שווה את זה) המחשב הולך להיות המחשב העיקרי שלי (הנייח שלי ממש ישן) ולרוב אשתמש בו מחובר לחשמל. * מטרות המחשב? שימוש כמחשב עיקרי, עבודה (תיכנות, visual studio, matlab), צפייה בסרטים, גלישה נוחה באינטרנט, בהמשך גם לצורך לימודים באוניברסיטה * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות ל-FHD ולא 4K למרות שממה שראיתי היום כמעט כולם הם 4K * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?מקלדת הכוללת numpad הינה גימיק נחמד אך ממש לא הכחרי * משקל רצוי? סביבות ה- 2.5 ק"ג +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) המחשב הנייד…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בוקר טוב! אני מחפש בשביל חבר שלי מחשב למשחקים לא אכפת לא איזה חברה המעבד לא לאובר קלוק ולא מארז מושקע. המחיר הוא רוצה בין 5000 - 6000 בתודה מראש פני הארדווי
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
מעבד - QUAD CORE 2.4 G TRAY 8MB 95W 775/1066 3 YEARS Q6600 G05 - שקל -- 947 מאוורר למעבד - ZM9700L ZALMAN 9700 LED שקל -- 270 לוח אם - GIGABYTE - GA-EX38-DS4 - Intel P38 שקל -- 840 זיכרון - Gb KIT (2G X2) XMS2 6400 CL-4-4-4-12 DHX--DDR2 8004 Corsair שקל-- 591 דיסק קשיח - כונן קשיח מבית Seagate דגם ST3500320ASנפח 500GB ש 384 שקל כרטיס מסך - Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 BFG שקל -- 1110 מארז - ARMOR PLUS BLACK WINDOW VH6000BWS שקל -- 724 ספק כח -- W 620 CMPSU-620HX EPS 12V Modular A.PFC Corsair שקל 699 יש לי התלבטות לגבי הלוחות אם הנ"ל: ASUS STRIKER 2 FOROMOLA GIGABYTE - GA-EX38-DS4 MSI P7NSLI במקום הלוח של GIGABYTE הייתי מעונ…
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
צהריים טובים , וחג שמח וכשר לכלום \. יש לי מחשב נייד דיי ישן של acer 5100 עם מערכת הפעעלה win-xp באנגלית. שאני נכנס ל- bios לשנות שזה יעלה מדיסק אני לא מצליח , אין שם הגדרה כזאת לשנות , הוא לא נותן בכלל , מישהו מכיר את ה- bios הזה ?? איך אני עושה שזה יעלה מדיסק?? ניסיתי כמה דיסקים וכלום לא עובד לי!! בתודה מאש בר לוי!!!
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הזמנת המחשב שלי לא תתבצע עולה מאותה החנות, יש חלקים שאני אספק, יש חלקים שהם יספקו. הם מרכיבים. הם מספקים - זכרון פנימי PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz X 2 סידירוםצורב כרגע לא סגור על איזה, יספקו לי כבר משהו. הארדיסק - Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS וכמובן שהם מרכיבים אתה המחשב. אני מספק מארז - חשבתי על הAurora הזה, שכחתי את השם המדויק, אלגנטי יפה ומקרר טוב. אני צריך את החנות שמספקת אותו במחיר הכי זול. רמקולים - עדיין לא סגור עליהם, צריך חיבור 5.1 בתחום ה-500 שקל. ספק כוח - לוקח את ה Liberty 400W (רוצה חנות שמספקת אותו במחיר הכי זול) כ.מסך - לוקח מנעה מחשבים את הX1900XT עם קירור של AC. (אין מקום אחר שמספק אותם... נכון?) לוח אם - DFI INFINITY 975X/G Intel …
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעיקר לשימושי כתיבת קוד תוכנה ואופיס וכו'. אני לא מעוניין בנטבוקים. אני רוצה שהמחשב יחזיק הרבה זמן, כלומר שיעבוד בצורה טובה למשהו כמו 4-5 שנים. האם אני יכול להסתפק במעבדי Intel T4400/T4500 או שעדיף לי מעבדי Intel Core i3/i5? אם יש לכם הצעות אחרות למחשבים עם מעבדים טובים אז בשמחה.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אהלן. קיבלתי הצעה מפורום אחר בתחילת החודש למפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/3emh7rf2/1 מכיוון שעבר כמעט חודש, אני מתלבט אם לקחת את המפרט או להרכיב מחדש, במחשבה שאולי אפשרי להרכיב מפרט טוב יותר באותו הסכום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מתכנת פה ושם בVisual Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הסיבה העיקרית של המחשב, היא לגיימינג. -אילו מ…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המצלה למחשב נייד עד 2500/3000 ש"ח. אני רוצה מחשב נייד לצורכי תיכנות (Microsoft Visual Studio 2008/2010) ועבודה בסיסית. סרטים ומשחקים לא מעניין אותי בכלל. חושב לי שיהיה לו זיכרון ומעבד טוב לבצע/לחשב פעולות מתמטיות כבדות. מסך 15 אינץ' יספיק לי לגמרי. זיכרון של 80 ג'יגה גם יספיק. אני לא מבין בסוללות ולכן אני לא יודע איך כל זה הולך. שתספיק לי לאיזה שעתיים שלש. אני לא מבין שום דבר בחומרת מחשבים ניידים לכן אני אשמח לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היכולות המינימליות שדרשתי מהמחשב בהתחלה היו: - יכולת להריץ Windows 8, ומעליו כלי פיתוח כמו Eclipse ו-SDK ל-Windows Phone 8 וכו'. - פוטושופ, אולי אפילו במקביל לסביבת הפיתוח הנ"ל. - לראות וידאו HD בלי לאגים. ואחרי שהסתכלתי פחות או יותר על מה שיצא, החלטתי אולי כדאי לשים עוד כמה שקלים כדי שיהיה אפשר לשחק עליו Diablo 3 ודומיו. הסתכלתי על המפרט הזה כדוגמה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2757 נראה לי סביר... (בלי הערות על קנייה ב-Ivory, הסתכלתי רק על המפרט, לא מתכנן לקנות שם) אני שוקל גם להוסיף כונן SSD בשביל ביצועים, אבל אולי שווה להשקיע את הכסף במשהו אחר... התקציב שלי עומד על 2500 לכל היותר, בתקווה אם אפשר לסגור את זה אפילו ב-2000. הצעות?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ברשותי המחשב הנ"ל לאחר שמערכת ההפעלה שלו שודרגה מויסטה במקור לוינדוס 7. כעת אני מנסה לפרמט אותו כמקובל ע"י הקשה על alt f10 ושם הוא מכניס אותי לתפריט אחר לגמרי שלא קשור לפירמוט. אין באפשרותי לפרמט ע"י דיסק. תודה מראש למי שיכול לעזור, עודד.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שיהיה *קל משקל* (לכל היותר 2 ק"ג, עדיף פחות) מחברה אמינה (לא HP!!). המחשב דרוש ליישומי גרפיקה דו מימדית ולצרכי לימודים (הדפסות). המחשב צריך להכיל חיבור לרשת אלחוטית מהירה וכל החיבורים המתבקשים (אפשר גם ללא כוננים פנימיים). העניין הוא שסדרת ה-X של IBM פשוט י-ק-ר-ה בטירוף ואני לא כ"כ בטוח שהיא נותנת את התמורה המלאה למחיר (לפחות מבחינת הביצועים). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשבים מתאימים או לייעץ לי בכלליות בנושא. ** כמו כן, שמעתי שקיימת חנות המרכיבה בעצמה מחשבים ניידים ולכן גם מוכרת אותם בזול, מישהו מכיר את השם של החנות / כתובת ??? תודה!
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
[list type=decimal] [*]1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, משחקים של ילדים קטנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום. אני יכול לראות במחשב נייד סרטיי 3D? למרות שהכרטיס מסך הוא לא? אם כן איך? תודה.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקלים ככה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים באיכות HD בעיקר,ובנוסף משחקים קלים כמו Call of duty וכו' שאשחק פעם בשבועיים באיכות סבירה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty,World of warcraft שיהיה באיכות סבירה ככה לא צריך משהו מטורף -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900x1200 אבל אני אוהב לשחק על פחות ... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 1000 דולר ואני אביא אותו כנראה מארהב אז אם אפשר להביא לי קישור לאתר אני אשמח מטרות המחשב? עבודה עם תוכנות כמו אוטו כאד וסוליד וורקס * גודל המסך? 15.6 או משהו בסגנון * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? פחות חשוב לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה לי * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי שיהיה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני מעדיף DELL
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
קניתי לפני שנתיים מחשב AlienWare בארה"ב המפרט לא כל כך חשוב חוץ מזה שהוא בעל כרטיס מסך nvidia 8600m איפשהו לאורך הדרך נשרף הכרטיס מסך או הלך מסיבות אחרות והמחשב עובד עכשיו עם הכרטיס מסך מובנה על הלוח אם, מצב זה לא היה בעייתי אלה שלאחרונה נקנתה טלביזיה חדשה ואני חייב יציאת HDMI מתפקדת במחשב.... השאלה שלי היא אם מישהו יודע אם מוכרים בארץ איפשהו כרטיסי מסך רק לנייד? ואם לא מה האופציות? לקנות ב EBAY? תודה מראש לכל העוזרים... דרך אגב אם מישהו מוכר כרטיס יד שניה אני מעוניין כל עוד יש לו HDMI..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב ישמש דוקטורנטית לעבודה בבית ובספרייה. הכרחי: - מסך 11.6 עד 13.3 (כמה שיותר גדול, כל זמן שהמחשב שוקל פחות מ-1.7 ק"ג) - מקלדת נוחה, ללא כפתורים מיותרים וכמה שיותר דומה למקלדת סטנדרטית (לא של נייד) - חיבור דיגיטלי למסך (HDMI, DVI או דיספלייפורט) - מספיק כוח כדי להריץ בצורה סבירה דפדפן עם הרבה טאבים פתוחים וכמה חלונות אופיס (במקביל) - אפשרות לנגן סרטי 1080P ללא תקיעות - דיסק 250GB או גדול יותר רצוי: - מסך לא מבריק - זמן סוללה ארוך - יותר מ-2 חיבורי USB - תמיכה ב-BT - קורא כרטיסי זכרון - חיבור ExpressCard (עבור מודם סלולרי לא בולט) - חומרה שנתמכת טוב בלינוקס לא חשוב: - כונן אופטי - מעבד גראפי חזק למשחקי 3D - מצלמת רשת מובנית - מערכת הפעלה כלולה - …
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-