ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! תקציב מינימלית אך חייב לענות על כל דרישות HD מסך אינו נכלל
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מבקש המלצות למחשב ללימודים + שימושי אינטרנט באיזור התקציב הנ"ל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לקנות לחברה שלי מחשב נייד שישמש אותה בעיקר לתוכנות אופיס, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. התקציב הוא עד 3000 עם חריגה קלה (אפשר לחרוג קצת ממחיר אילת). אז כמה דברים שחושבים לי בסדר יורד: שיהיה ssd למערכת ההפעלה וhd רגיל לdata. רזולוציה 1920x1080 עוד פרטים: מינימום 4gb ram עד 15.6 אינץ׳ כמה שיותר קל... כמובן שלא חייב מערכת הפעלה והעדיפות האישית שלי היא dell למרות שמחיפוש באינטרנט אין משהו שלהם שעונה לדרישות שלי. רשמתי בסדר יורד כי מוכן להתפשר על הרזולוציה למשל. תודה מראש, אלכס.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לפני כשבוע ביקשתי המלצה לנייד. חשבתי שוב על מה אני רוצה בעצם מהמחשב הנייד. המחשב מיועד למישהו שאמורה לכתוב עליו הרבה, העבודה צריכה להיות קלה ומהנה ולכן הדבר החשוב באמת הוא נוחות השימוש במחשב הנייד. נראה לי שלצורך נוחות שימוש צריך את המאפיינים הבאים: קל להפעלה, לא מתחמם, נוח לסחיבה לכן לא כבד, לא עבה, עובד בצורה חלקה, עובד זמן ממושך ללא הטענה, מסך טוב. לצורך זה נראה לי שלמחשב צריכים להיות המאפיינים הבאים: מסך מט עם בהירות וקונטרסט טובים (רוב השימוש אמנם יהיה בבית, אך נראה לי שבכל זאת סוג כזה נוח יותר לעיניים), מקלדת מוארת (היא תרצה לפעמים להקליד בחושך), מקלדת איכותית ועמידה, touchpad עם שני כפתורים, מעבד עם הסיומת 7 (לזמן עבודה ממושך ומניעת ההתחממות), גודל מסך 11.6 עד…
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש ולהשתמש בכרטיס המסך שכבר יש לו ( Quadro FX1800 )עבור הSOLIDWORKS, אשמח למפרט שיהלום את העניין ויספק לו ביצועים טובים . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וSOLIDWORKS לשימוש מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב מ…
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אז ככה מצד אחד אני צריך מסך מגע. עבור שרטוטים וזיהוי כתב יד של MATHTYPE. ואף סתם טקסט אני לא אוהב מחברות. מצד שני יש לי צורך במקלדת מלאה למטרות תכנות והקלדת טקסטים ארוכים. ומצד שלישי עוצמת עיבוד רצינית עבור קומפילציה/אנליזה וסינטזה. ומן הסתם קישוריות מלאה. יש המלצות? תקציב עד 6000 אבל מוכן לשלם עד 8500 אם יש בזה יתרון משמעותי
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום המחשב לשימוש כללי. חשוב לי שיהיה יציאת HDMI שמתי עין על המחשב הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5203&CatCode=315 מישהו יכול להמליץ על מתחרה? אני מעדיף DELL הבעיה שלא מצאתי אחד בתקציב שלי עם HDMI
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום חברים. צריך את עזרכם אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש שזה הדגם Dell Inspiron 15 5000 5558-50054G14IW3Y אני סטודנט אני צריך את המחשב כדי שיריץ תוכנות כמו AUTOCAT, solidworks, matab
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - counter strike - global offensive ,assassin's creed. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה גם תחליף למחשב הנייח שלי. ברשת יש כל מיני דיעות לגבי האם חיבור מחשב נייד עם הסוללה שלו באופן קבוע לחשמל יכולה לפגוע בסוללה וכד', מה דעתכם? האם יש עדיפות לקחת מחשב נייד עם בטריה נשלפת כמו למשל ASUS GL552VW - או פשוט לקחת מחשב נייד עם סוללה בתוך המכשיר ולחבר אותו באופן קבוע לחשמל? (כמובן שאפשר גם לפרק ולהסיר את הסוללה, אבל מכיוון שהמכשיר ישמש גם כמחשב נייד, נראה לי מסובך בכל פעם להסיר סוללה ולהחזיר אותה...) תודה.
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי עדכנת בVISTA של הנייד את הSERVICE PACK 1 ומאז לא שומעים סאונד יש אפשרות לתקן את זה? אני מפעיל שיר וזה מראה שהוא עובד אך אין סאונד האקולייזר עובד אפילו אבל אין צליל מהרמקולים מה עושים? זה המחשב http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000ymUEgSvnimCZ6Y_chsByCHx:12bbi68k5?N=2+30913&pr=QJ5&id=3995891[br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 20:41:53 אפשר למחוקלאחר מספר איתחולים זה עזר
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
השאיפה היא למחיר נמוך ככל האפשר. הוא מחשב לדודים שלי. הוא צריך להריץ משחקים לא כבדים ברמה סבירה. והמסך צריך להיות דק. הרעיון ההתחלתי היה המפרט הזה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=197&CatCode=1 ולהרחיב את הזיכרון והכרטיס מסך ולקנות מסך. אבל אני חושש ממנו.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית אקסל פאורפוינט, מעט פוטושופ, סרטים HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע אין צפי למסך חיצוני -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים לא צריך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6 6. האם מתוכנן אובר…
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד שיהיה חזק, מהיר ואמין לאורך זמן, הרצה של תוכנות עריכת מוזיקה כגון FL STUDIO ועם אופציה לתמיכה במשחקי מחשב (אני כרגע לא משתמש בו למשחקים אבל בעתיד יש סיכוי שכן), אשמח אפילו לשתי אופציות: אחת למחשב ללא האופציה לגיימינג ואחת כולל. צריך שטח איחסון יחסית גדול במחשב (בסביבות 1 טרה). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר בתמורה למוצר טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתבתי למעלה, איחסון מידע, FL STUDIO (עריכת מוזיקה), סרטים, ואופציה למשחקי מחשב תלוי בכמה המחיר יקפוץ …
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי לפטופ 7 אינצ' (סיני) , עם מערכת הפעלה WIN CE 6. אנגלית בלבד!!! האם יש סיכוי להפוך את המערכת לעברית או לפחות תמיכה עברית כדי שאוכל לגלוש באתרים ישראליים בעברית? :'( תודה מראש לכל העוזרים. ג'קי
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב של חברת דל 24 אינץ' משנת 2011. המסל בסדר ולא עושה בעיות. אני מחפש לקנות מסך שני. אני מתלבט: האם לקנות חדש או יד שנייה? האם לקנות שני מסכים חדשים ? אני הרבה זמן מול המסך ואין לי מושג אילו פרמטרים חשובים מהבחינה הזו, קצב רענון? זוית צפייה וכד. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה שנה הבאה וצריך לקנות מחשב נייד. הדרישות הן קודם כל מחשב שישרת אותי בלימודים, ושיחזיק לפחות ל4-5 שנים הקרובות. צריך מחשב שיריץ כמה תוכנות במקביל ושיהיה מהיר בלי להיתקע כל שניה. אני לא גיימר אבל כן היתי שמח מדי פעם לשחק בכמה משחקים, לא חייב על האיכות הכי גבוהה... אז מעדיף מחשב שיוכל להריץ משחקים על איכות בינונית +-. התקציב הוא 5,000-5,500. **עוד דבר חשוב מאוד הוא האפשרות לשדרג\להחליף בעתיד כרטיס מסך, זיכרונות, SSD וכו,** אחרי כמה בדיקות שעשיתי הגעתי לשלושה דגמים: אסוס - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26096 ושניים של HP: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26147 https://www.ivory.co.il/catalog…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני כבר חודש חורש רכיבים כדי להגיע למפרט טוב לעריכת וידאו. לא הגדרתי הגבלת תקציב אך המגמה היא בכל רכיב לעצור במקום בו להוסיף אלפי שקלים נותן שיפור של אחוזים בודדים. הדילמה הגדולה ביותר היא המעבד. שלוש אפשרויות: 1. מעבד 9900k - שמונה ליבות המהירות ביותר בשוק כרגע, תמיכה רק עד 64GB ram 2. מעבד 2950x - שש-עשרה ליבות במחיר הנמוך בשוק אבל מהירות כל אחת לא אידיאלית, תומך 128GB ram, וכביכול אמור להיות אידיאלי בגלל שאפשר להגיע לליבה אחת בטורבו ל 4.4ghz אבל בפועל התאימות לתוכנות כמו adobe כנראה לא משהו בכלל. זה מאד מתסכל שכזה מעבד חזק לא מנוצל כהלכה כי טכנולוגיית התוכנות נמצאת מאחורי טכנולוגיית החומרה. 3. מעבד 7820x - שמונה ליבות מהירות בינונית ויש תמיכה ל 128GB ra…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש המלצה ללפטופ באזור ה 600 דולר, רצוי מחברות לנובו או דל (שיקולי אחריות בינ"ל) שיענה על הפרמטרים הבאים: יכולת להריץ כמה יישומים במקביל, כולל כמה דפדפנים עמוסי לשוניות, + אופיס. רצוי מאוד מספיק חזק בשביל עריכת וידאו בסיסית בלי למרוט שערות. יכולת להריץ call of duty . Intel i3 or i5. אם למישהו יש גם המלצות בנוגע למקום הרכישה - אשמח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עד תקציב של 5000 ש"ח המחשב מיועד בעיקר לצפיה בסרטים HD ומשחקים לא כבדים כגון PES 2011 ברזולוציה גבוהה המחשב יחובר לטלויזיה 50 אינטש מצאתי את הניידים האלה: http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=ACER5750G&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=ACERI7620&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
http://www.stumbleupon.com/su/22GTZl/winningateverything.com/wp-content/uploads/2011/05/laptoprepair1.jpg
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (מינית((סתם))) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים, וסטרימים של משחקים לTWITCH, וסיקור משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כולם, ובתקווה שיריץ בשנים הקרובות משחקים שיצאו על הגדרות גבוהות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלם, כמו שכתבתי בנושא, אני מתכנן לקנות השבוע מחשב נייד עד סכום של 5300 ש"ח. גם זה חריגה מבחינת וגירוד תקרה. השאיפה היא לקנות מחנות שקרובה לבית ולכן - KSP, אייבורי או חנות ממשית ולא אינטרנט (למרות שלא תמיד זה ככה). מבחינת מה שחשוב לי במחשב: http://www.uploadfileyou.com/files/dyrip8anyz64ur23onvh.bmp עדיפות לHP, DELL... ייעוד המחשב: גלישה, אופיס, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, משחקים (כבדים וקלים אבל איכות לא בשמיים) סרטי HD. לא נדרש ציוד היקפי. ללא OC, יש חשיבות לעיצוב. גודל מסך - 15'. חשיבות לזמן סוללה\ ארוך עד כמה שניתן (6 תאים לפחות) חשוב שיהיה מהיררררר.... מחשבים שראיתי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&cat=2187 האחרון - HP Pavilion DV6-1340…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לילד בן 11 . היום הוא משחק בעיקר בפורטנייט אבל אני מעוניין שהמחשב יחזיק לו לפחות עד הצבא עם אפשרות לשדרוג כרטיס מסך וזיכרון בעתיד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4500 כולל מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט אבל חשוב לו גם מארז יפה עם תאורות לד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה 200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (סיאס,פורטנייט,גיטאיי 5). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת,עכבר+פד,אוזניות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, מעבד Core I7 8700 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב חשוב שיהיה מחשב די שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנו…
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-