ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לתוכנת Vmware שזקוקה ליכולת RAM גבוהה יש 3 מפרטים שאשמח אם תתנו את דעתכם לגביהם 1)מחשב נייד Toshiba Satellite L850-141 12GB+256SSD http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12882 2)מחשב נייד HP Pavilion DV6-7200ej C1Y24EA http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=7349 3)מחשב נייד Asus N550LF-CM025H אסוס http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13075 תודה רבה!!!!!
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד ואני אשמח לעזרתכם בבחירתו. אגיד תחילה שאני מתכנן לקנות את המחשב בארצות הברית - אז אם מישהו מכיר מקום טוב בלוס אנג'לס או באינטרנט שאפשר לשלוח לדוד שלי הבייתה בלוס אנג'לס אשמח מאוד לטיפים. דבר שני התקציב שלי מוגבל ל3000 ש"ח (שהבנתי שבארצות הברית אפשר להביא מחשב מצוין במחיר הזה) מטרות המחשב? הכל, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות ב-hd, עריכת סרטים ותמונות חשוב מאוד (אני עובד הרבה עם לייטרום כך שחשוב לי איכות המסך) והכי חשוב לי זה מחשב מהיר. * גודל המסך עדיפות ל-15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה, נראה לי מאט. * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה במסגרת התקציב * משקל רצוי? שלא יהיה משקולת של חמש קי…
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני מניח שהשווי שלו מאוד נמוך. אבל יהיה מעניין לדעת כמה לדעתכם הוא שווה.
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
לאחר חיפושים ממושכים מצאתי את ההצעות המצורפות . אשמח לדעתכם מה כדאי יותר / מפרט טוב יותר / חזק יותר . המחשב מיועד לסטודנטית , שימוש באופיס , גלישה ואולי מעט סרטים . משקל כמה שניתן נמוך . אין צורך במערכת הפעלה ( אם מוזיל ) מסך מט אחריות ( עפי המלצתכם שלוש שנים ) תודה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10557 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22659 http://fre.co.il/items/202479 - - - תגובה אוחדה: - - - מפרט נוסף לשיקולכם http://fre.co.il/items/197256-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-HP-ProBook-430-G1-H6E27EA-
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני מחפש לרכוש מחשב בארה"ב בשבועים הקרובים, הרכישה התמסמסה בעקבות חוסר החלטיות שלי. ההתלבטות מהרגע הראשון היה בין מק-אייר ללנובו THINKPAD X1 CARBON. לפני כשבועים הייתה דליפה לדגם חדש Thinkpad X3 שאמור להחליף את ה-X1 ואמור להגיע עם סדרת המעבדים החדש של אינטל ועוד כמה שיפורים ולכן החלטתי לחכות. האם מישהו יודע מתי ייצא ואם בכלל כדי לי לחכות ? אני משתמש בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטר ואחרות בעבודה כמעצב ומפתח אתרי אינטרנט לכן אני מחפש מחשב שיוכל להריץ תוכנות זוללות משאבים בלי קושי.. כרגע אני משתמש במחשב דל LATITUDE E6400 ואני זקוק לשדרוג. הנה לינק לדגמים: מק-אייר- http://store.apple.com/us/buy-mac/ma.../A&step=config לנובו קרבון (השני שמאל)- http://shop.l…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לפטופ לאחי שישמש כמחשב העיקרי שלו. אין דרישות חומרה משמעותיות אלא רק משהו בסיסי שיעשה את העבודה ויהיה אמין תקציב: בשאיפה באיזור ה2000 ש"ח, ירכש בישראל * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך - מה שנכנס לתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - ללא * משקל רצוי - ללא דרישה מיוחדת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI, VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לנפח גדול, SSD שיקול משני * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מ…
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי אני סטודנטית למדעי המחשב. מחפשת נייד לצורך לימודים. * מטרות המחשב? לצורך תכנות, גלישה באינטרנט, אופיס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי שיהיה FH * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 1.5 ק"ג כמה שיותר קל - יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4.5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא * גודל מינימל…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770K 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1636 מארז: באנדל - LanCool K56NB + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪625 זיכרון: Corsair DDR 3 8G(4Gx2) 1600 CMX8GX3M2A1600C9 כמות: 1 - מחיר: ₪463 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB Sata3 VS35 Video 24/7 64MB כמות: 1 - מחיר: ₪617 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪106 סה"כ: ₪3447 מתחרים בכל הצעה בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3379 ₪ http://www.t…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן:-) אני מחפש מחשב נייד מתאים לעריכת וידאו - מחשב שיחזיק את תכנת Avid בעריכת חומרי HD עם אופציה להשתדרג בהמשך לגרסאות מתקדמות יותר. התקציב שלי עד 5000 ש"ח, אם זה לא ריאלי אשמח לשמוע תקציב מינימלי לדעתם: * מטרות המחשב? עריכת וידאו על Avid Media Composer 6 ו-Adobe Premiere CS6 * גודל המסך? לא קטן מ15'' * רזולוציית המסך? HD, רצוי 1920x1080 אבל אפשר גם 1366x768, לא משנה עם מבריק או מט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? לא כבד מידי אבל אין לי בעיה להתפשר . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי אבל לא חייב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3, eSATA, VGA / DVI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB , אין חובה לSSD *…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז עכשיו כשלפטופ הקודם שלי שבק חיים (השתמשתי בו כ3 שנים לפני שהוא הפסיק להידלק), החלטתי לקנות מחשב חדש. אני אהיה בארה"ב עוד חודש ולכן רציתי להתייעץ איתכם. פרטים: תקציב: בסביבות ה1000$ גודל: 13.3 - 14 אינץ' מותגים שאני מעדיף : לנובו, אסוס (אבל לא חובה כמובן) שימוש: אני אשתמש בלפטופ כמחשב עיקרי. זה כולל טיפה עריכת וידאו וגרפיקה, צפיה בסרטים בטלויזיה דרך HDMI ואולי ממש טיפה גיימינג (פיפא) ניידות: המחשב ישאר בבית רוב הזמן סוללה: אין לי דרישות מיוחדות אבל יהיה נחמד לפחות 5 שעות סוללה מערכת הפעלה: ווינדוס דיסק קשיח: SSD, אני לא אוגר מידע ואין לי דיסק חיצוני אז 128 אמור להספיק. סידי: אני מעדיף שכן יהיה כונן חיצוני כי זה המחשב הראשי שלי, אבל אם זה בעיה אפשר לקנות …
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אשמח לקבל המלצה לשדרוג המפרט הקיים ,בעיקרון אני מדבר על שדרוג כרטיס מסך ,זכרון RAM וספק כוח, תקציב באופן כללי למטרה הנ"ל הוא כ-3000 ש"ח . מפרט קיים: CPU Type QuadCore Intel Core i7-3770, 3700 MHz Motherboard Name Gigabyte GA-Z77-D3H System Memory 8154 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM DIMM2: Corsair CMX8GX3M2B1600C9 4 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (9-9-9-24 @ 666 MHz) (7-7-7-19 @ 518 MHz) (6-6-6-16 @ 444 MHz) DIMM4: Corsair CMX8GX3M2B1600C9 4 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (9-9-9-24 @ 666 MHz) (7-7-7-19 @ 5…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
.1 מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך , אין מחיר קבוע. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,סרטים, עבודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : אכן המחשב מיועד גם לגיימינג( אבל לא בעיקר) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משחק ספיציפי ( פשוט שיוכל להפעיל משחקים( לפחות את רובם) כמו שצריך. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung S24B300BL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, כבר 5 שנים שלא קראתי על חומרת מחשב אבל הפורום של HWZONE זכור לי טוב -בקטע חיובי :-) קניתי לפני שבוע בחו"ל כרטיס מסך NVIDIA GTX660 TI של ASUS ואני רוצה לבנות מחשב חדש סביב הכרטיס הזה. מעבד - נראה לי שאני ארכוש את ה- i5 4570 Haswell. ראיתי שהמחיר שלו סביב 1000 ש"ח קירור למעבד - בחרתי ב - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 בסביבות 120 ש"ח זכרון - נראה לי שארכוש G.Skill 8G*1 שעולה בסביבות 360 ש"ח דיסק קשיח- אני אקח 500G של WD או SEAGATE בסביבות 280 ש:ח ספק - שוקל לקחת ספק ממחשב קודם של HIPER S625 625 ואט - למרות שאני לא רואה שהחברה הזאת קיימת בחנויות כיום... מה שנשאר לי לבחור ואני לא מצליח להחליט מה יותר יתאים זה מארז ולוח אם טובים ויעילים בתקציב של כ-900 ש"ח. מארז עדיף עם לפ…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP, Ivory (לא חובה) מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: בימים הקרובים תקציב: 4500-5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500 יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: 3 שנים חברת המחשב הניד המועדפת: DELL, ASUS (לא מכיר חברות אחרות) מערכת הפעלה מועדפת: WIN 8 גודל כונן קשיח מועדף: 1TB משקל הנייד המועדף: 2-3Kg גודל הצג: 15.6 - 17.3 זמן סוללה רצוי: לא חשוב צבע המחשב הרצוי: לא חשוב אפשרויות נוספות במחשב: כונן SSD, מסך IPS, רזולוציה 1920x1080 מה מטרת שימוש המחשב? צפייה בסרטים/סדרות באיכות FHD, גיימינג בינוני-כבד (FIFA 14, Sleeping Dogs, Diablo III, Call Of Duty, BattleField 4) הע…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שירדתי מהרעיון לרכוש מקבוק פרו (בגלל המחיר השערורייתי והשירות בארץ), אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בימי צילומים מחוץ לסטודיו. מאפיינים חשובים: 1. מסך (+כרטיס מסך) מצויין עם חדות וצבעים חיים. לא מסך מגע. (יש משהו שיכול להשתוות למסך של המק...?) 2. מעבד + זיכרון שיאפשרו פוטושופ ברמה טובה. המחשב איננו מחשב עבודה ראשי ולכן אין צורך ביכולות עיבוד מפלצתיות. חשוב מאוד עניין נראות המחשב - הוא צריך להיות דק ו"סקסי". תקציב: עד 10K יש למישהו המלצות? תודה מראש! אסף
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי כולם זה מפרט שבניתי עבור מחשב משרדי עד למחיר 1300ש"ח. השימוש הוא בחבילת האופיס בלבד. והעברת קבצים לכן הלוח אם עם USB3. ורציתי לשמוע את דעתכם עליו. אם יש משהו לשפר או להחליף במחיר הזה. תודה [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2030 3.0Ghz 3MB Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪257[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [TD=width: 10%, align: …
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב חדש לעבודות אודיו שכוללות הקלטה, ועריכה של הרבה ערוצים ושימוש נרחב בפלאגינים. חקרתי קצת והגעתי למפרט הבא: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray, יחידות 1 ₪863 Arctic Cooling Fan 12 PWM 120mm , יחידות 1 ₪45 מאוור Cooler Master Geminii S Socket AMD 775 I3 I5 I7 , יחידות 1 ₪184 Western Digital 500GB 7200RPM 16MB Sata3 WD5000AAKX Caviar Blue, יחידות 1 ₪270 הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמינים מחשב מעל 3000 ש"חו לחברי הפורומים , יחידות 1 ₪50 Gigabyte GA-Z68XP-UD3 Z68 Chipset HDMI + FireWire, יחידות 1 ₪418 G.Skill RipJaws-X 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBXL, יחידות 1 ₪400 ENERMAX OSTROG ECA3250 Blue Front USB3 + Ene…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אהלן, אני (יותר נכון חבר) מחפש מחשב נייד חדש, אני כבר לא מתמצא בכל החידושים האחרונים, אז משאיר לכם את התפקיד החשוב הזה ! התקציב הוא עד 4000 שקלים, יש אופציה לחריגה. המטרה לקנות לטווח הארוך כמה שאפשר אז מעבד I7 חשוב שיהיה קליל,אמין,מהיר השימושים העקריים הם ביתיים וללימודים * מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים ), צפיה בסרטים HD * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך?FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שיותר קל. מיועד להתניידות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי רוב הזמן ימצא במקומות עם חשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כו…
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משרדי, סרטים, קצת משחקים, קצת עריכת מוזיקה. חשוב שיהיה קל להרחיב זיכרון או כרטיסי קול/וידיאו אם ארצה לחזור להתעסק בעריכת וידאו או תיקלוט אותם זנחתי לבינתיים... * גודל המסך- עד 14", שלא ישתקף (זה מאט?) * רזולוציית המסך- לא כ"כ משנה, לא בטוח אם יש חשיבות ל-FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חובה, מה שיותר נוח לשימוש ארוך במהלך יום- גלישה באינטרנט וכתיבת עבודות. * משקל רצוי- עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הבנתי שדור 4 של אינטל שהגיע לאחרונה ארצה מספיק ל-8-10 שעות, אחת הסיבות בגללן חיכיתי. אשמח ליותר מ-5 שעות בכל מקרה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? משהו שאוכל לחבר עמו את המחשב למסך ישן יחסית עם "הכנה ל-HD"- יציאת DVI לדעתי. אולי יציאה אלחוטית- האם זה …
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב! אני מחפש מחשב נייד לרכישה שישמש פרופסור באוניברסיטה. המחשב אמור לשמש כתחנת עבודה ניידת, כך שעיקר העבודה עליו נעשית מהבית במקום מחשב נייח. יחד עם זאת, המחשב כן יעבור ממקום למקום מדי פעם אז צריך שהוא לא יהיה כבד מדי. התקציב הוא 6000, אבל התקציב מאד גמיש - אפשר לחרוג במידה ויש דגם מחשב משתלם במיוחד, או לצמצם אם לדתעכם זאת הוצאה מוגזמת על מחשב משרדי. רכישת המחשב תעשה דרך מקום העבודה, אודה לכם אם תוכלו להציע יותר מדגם אחד . * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב יריץ בעיקר תוכנות משרדיות או תוכנות מחקר. לעתים סרטים על רזולוציה גבוהה ומוזיקה. * גוד…
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב. השימושים שלי הם הכי פשוטים בעולם, גלישה והורדות ומשחק יחיד - FM2014. אני רוצה לקנות i5, וחשוב לי שיהיה לי מספיק כניסות USB 2 ו-3, וכמו כן גם יציאת HDMI. ראיתי שלשדרג מ500 GB ל1T זה בסביבות ה50-60 שקל אז אני מעדיף 1T. לגבי כל השאר - אני פנוי להצעות.. כמובן שאתם לא חייבים להגיע עד 2300, אני מעדיף להוציא כמה שפחות, רק שכרטיס המסך יצליח להעלות את המשחק כמו שצריך ושאני לא אצטרך להחליף אותו גם בשנה הבאה.. לא ציינתי - אין צורך בציוד היקפי או מערכת הפעלה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי מחפשת מחשב לעבודה שלי - בעיקר תוכנות גרפיות... האם זה טוב.. מחשב נייד מוחדש מבית DELL Inspiron, דגם 15R-5520, עם מסך LED HD בגודל 15.6 אינץ’, מעבד מהיר במיוחד Intel Core i7-3632QM במהירות 2.2GHz, זיכרון 8GB DDR3, דיסק קשיח בנפח 1TB, סוללת ליתיום 6 תאים Bluetooth ו-Wi-Fi, ומערכת הפעלה Windows 8 Home Premium מה צריך להיות המחיר למחשב כזה?
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש מפרט, חשוב לו שתהיה יציאת HDMI ונפח של 300GB מעבר לזה אין דרישות מיוחדות. חשוב להשתדל לרדת כמה שאפשר התקציב, הוא מחפש את המחשב הזול ביותר שעונה על הדרישות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפייה בסרטים, פייסבוק וכו' * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סטנדרטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לt…
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום. זה המחשב שרכשתי בשנת 2006. רק תשנו זיכרון מ-512MB ל-2.5GB. כמה אני יכול לקבל עליו במכירה? מה אני יכול לעשות איתו חוץ מלמכור?
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני בדקתי באתר Buy2usa מחירים של רכיבים כולל משלוח ומצאתי הפרשים גדולים מול חנויות בישראל..יש כאן איזשהו קאץ' או בעיות עם אחריות?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-