ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש מפרט להקמת שרת xenserver ביתי לצורך מעבדת vdi. אשמח לעזרה ממישהו שמבין עניין בתחום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אבל זה גם ככה גבולי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שרת וירטואליזציה (Xenserver), יריץ 4-5 מכונות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בהארדיסק. אין צורך בכרטיס מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
בלי מסך\רמקולים, אבל עם מקלדת ועכבר (לא חייב להיות מהודר, סתם משהו חמוד כז (למטרות משחקים, כמובן) אה, וכבר קיבלתי הצעה למפרט - מה אתם חושבים עליו? מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 - ¤716 לוח אם: ASUS M2N ¤495 כרטיס מסך: GeForce 8600GT 256MB DDR3 ¤750 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 - ¤316 צורב DVD: LG GSA-H42N X18 -¤195 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 ¤600 מארז: COMPUCASE CI-6A19B- 400W TRT ¤403
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סולידוורקס, ויז'ואל סטודיו, סרטים, משחקים קלילים פה ושם. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לרוב אהיה בתוך חדר אם זה משנה, גודל 14-15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD לפחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עדיף פחות מ2.5 קילו אך ניתן להתגמש * האם נדרש זמן סוללה ארוך?…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיפות לחסוך כמובן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הכותרים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 2209WA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
המפרט: DFI NF4 ulra-d יעבור SLIMOD במידה ויבוקש... A64 3200+ @ 2.7 + IG TYPHOON 1GB Twinmos dual channel @ 2.5-3-3-3 225mhz Leadtek 6600gt + סליינסר מה שמצויין זה מה שנמכר... אולי יימכר בעקבות בחינת המעבר לקונרו. ואם אפשר מפרט(לוח אם[sLI] מעבד זיכרון וכ. מסך[7600GT יחיד]), בתקציב של המפרט למעלה +2000 שקל ממחירו של המפרט למעלה....
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבה כתבות ותוכן באופן כבד, גלישה רבה וממושכת באתרי אינטרנט באופן תדיר וכבד, הורדת קבצים רבים מסוגים שונים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לכל הפחות FHD, מאוד חשוב לי מסך בהיר מאוד וקריא גם בשמש …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי כולם אני אשמח אם תוכלו לעזור לי 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך עד 500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכנות ובניית אתרים, הורדות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים, visual studio, eclipse, office ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני צריך גם מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בעיקר יריות ואסטרטגיה (RTS, CIVILIZATION) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
זקוקה לחוות דעל על מפרט לצורך שידרוג מהמחשב הנוכחי שלי למחשב שמיועד לעריכה בתלת מימד להלן הפרטים שפירסמתי על המחשב שברשותי ומה ברצוני לשדרג : מהו תקציב לשדרוג המחשב? 5000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? לא מטרות השדרוג מהי מטרת השדרוג (ייעודו של המחשב, השימושים שלכם)?: יצירה בתלת מימד במידה שבחרת בעריכה על סוגיה, ציין שמות של תוכנות בהן תשתמש: -3D MAX, Z brush,Maya,Blender,Photoshop באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש ? 64BIT Windows 8 ולא מתכוונת לקנות יש לי כבר מפרט נוכחי ספק כוח A.PFC 550W FAN12 Ci-Power CWT מק"ט : CP550 לוח אם : H61MA-E35 B3 HDMI USB3 SATA3 1GLAN MSI מקט: H61MAE35 חומרה אופציונלית - …
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב dell inspiron n3010, אני מתלבט בין 2 מפרטים שונים לאותו מחשב: אתר 1: כאן היתרון הוא זכרון פנימי של 3GB, מהירות זכרון פנימי - 1333MHZ, ודיסק קשיח 500GB מחיר: אתר מכרזים - מכרז אישי הצעת מינימום 2,999. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22958340 אתר 2: פה היתרון במעבד- 370M ומהירות 2.4GHZ. מחיר: 3300. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-370m.htm נתון נוסף שיש לציין למיטב הבנתי משיטוט באינטרנט במפרט הראשון מהירות ה-FSB היא 1066MHZ ומהירות הזכרון הפנימי היא MHZ1333, ולפי מה שנאמר למרות שמהירות זו גבוהה מכיוון שאין התאמה בין 2 המהירויות זה פוגע בביצועים. זאת לעומת המפרט השני שבו גם ה-FSB וגם מהירות הז…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, עבודה משרדית - לא חייב רמה מטורפת של מחשב...אבל שיהיו לו ביצועים טובים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19' 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיפות לאיזור ת"א ר"ג גבעתיים
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 144HZ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? חייב 150 FPS נעול גם במצב הכי עמוס במשחק 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי הזדמנות לרכוש מחשב בנסיעה לארה"ב, לפי מה שהבנתי(וגם השוותי) אפשר לחסוך אלפי שקלים בקניית מחשב(לצורך העניין בלי מכס). אני מעוניין במחשב קטן(13 או 14 אינטש), בעל יכולת סבירה להריץ משחקי תלת מימד, לא יקר(600-700$ פלוס מינוס) ופרמטר חשוב הוא שהמחשב יהיה בעל משקל נמוך ככל האפשר. אני מוכן עם זאת להתפשר על : חוסר במערכת הפעלה, סוללה חלשה, כונן קשיח גדול או מהיר, זכרון פנימי, מהירות מעבד- לא צריך מיליון ליבות, צורב(או כונן BT - אפשר מצדי בלי קורא מדיה אופטית בכלל). כמובן שאם במסגרת התקציב אפשר לא להתפשר אז אני אשמח. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, אני מהתעשייה הביטחונית ורציתי להתייעץ איתכם לגבי מחשב על ללא ציוד היקפי. אני מחפש מחשב שיוכל להתמודד עם תוכנות WIPLD ו-TICRA לחישובים של השפעות פלפורמות על קרינה אלקטרומגנטית (EMI/EMC). מסיבות מסויימות, אנחנו לא מעוניינים במחשב ענק שיושב בארון אלא במחשב בגודל מחשב שולחני (אולי קצת גדול יותר) ושקט מאוד. המחשב ירוץ על win7 או win8 (נשמע את המלצתכם) אך לא על linox או unix. במקרה ספציפי זה, אלו הם אילוצים פנימיים שאי אפשר לשנות. לשם השוואה היום אנחנו מריצים חישובים על מחשב ישן DELL עם double quad ו-8G RAM ולוקח ארבעה ימים לקבל תשובות ורצינו לקצר משמעותית את זמן התגובה. חשבנו על מחשב עם 64 ליבות וזיכרון פנימי של 64G או יותר - יועץ חיצוני המליץ על מחשבי DELL או IBM ורציתי…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי לנובו EDGE 11 שהגיע עם 2GB DDR3 במהירות 1333 כאשר בפועל CPUZ מראה שמהירות הFSB היא 800. זה מתאים לנתונים שלנובו מפרסמת לדגם הזה. מערכת הפעלה WIN 7 HOME גירסת 64 ביט. האם אני יכול להוסיף 2GB נוספים מכל יצרן בהנחה שהמהירות תהייה לפחות 800 או 1066? או שחייבים שהצ'יפ החדש יהיה בדיוק זהה לקיים כלומר 1333.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר (לכוון ל3000-4000 אם זה ריאלי) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): בפרימייר (1080p) - אני עורך כתחביב ולא חייב משהו ממש מקצועי. צריך שהמחשב יוכל לערוך בצורה חלקה ובלי להתחמם ולהיתקע, גם אם זמני הטעינה יהיו יחסית איטיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב ה…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לאישתי לפטופ 15" שיוכל להריץ גם פוטושופ ו-MATLAB. היא גם אוהבת לפתוח אלף תוכנות ודפי אינטרנט ביחד, אז MULTITASKING זה חובה. סביב 4000. ראיתי את ה-HP PAVILION DV6 3125. המלצות נוספות? ביקורת על ה-HP? תודה.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכם. אני צריך מחשב לצורך תכנות בשפת ג'אווה, פיתוח אתרי ואפליקציות אינטרנט, ולצרוכי עיבוד תמונה (פוטושופ), וכמובן גלישה באינטרנט, קצת OFFICE. מה דעתכם על המפרט הבא (לא כולל דיסק קשיח כי כבר יש לי). תודה. [table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] מארז מחשב Antec Oneמארז Antec דגם One כולל 2 מאווררים 12 ס"מ מק"ט: ANTECONE [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 229 ₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td] 229 ₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][…
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפשת מחשב נייד בתקציב עד 4,000 ש"ח מטרה: עבודה משרדית + צפיה בסרטים (וגם הורדה, יסלח לי אלוהים...) מעבד:לא פחות מ - core i5 גודל מסך: לא נעולה על זה -שיאפשר צפיה נוחה אבל שלא יהפוך את המחשב למפלצת בגודל ובמשקל משקל רצוי: עד 2.5 ק"ג (עדיף פחות) יציאות מיוחדות: HDMI עדיף שיהיה צורב DVD מילה כללית: חשוב שיהיה מחשב חזק כי זה אמור להיות המחשב ביחיד בבית שיהיה בשימוש כבד של כל הנוכחים. הרבה תודה מראש. שרית
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי כתוב אצלי בדרייברים שיש לי Avermedia TV tuner איך אני יכול להיות בטוח שיש לי בנייד Avermedia TV tuner? לאחר בדיקה קלה מצאתי שאין לי אנטנה בנייד מה ששולל את המצאותו של כרטיס טלוויזיה ישנו CIR receiver. אבל זה בשביל להפעיל את המערכת עם שלט חיצוני במקרה שמדובר במחשב המחובר למקרן \ LCD בשביל קולנוע ביתי
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב גיימינג ישן אני מתלבט האם לשדרג חלקים ממנו ואז להוסיף בעתיד חלקים נוספים או לקנות מחשב חדש האם לדעתכם זה שווה? הרעיון הוא לשדרג מעבד+לוח אם+זכרון + SSD לא לקנות כרגע כרטיס מסך עקב חוסר זמן למשחקים - כשאתחיל לשחק אקנה המחשב הקיים: i5-2500K 8GB ASROCK MB 128GB SSD GTX570 1TB HDDx2 usb 3 extension+CM690 Case - אהוב עליי במיוחד שידרוג למחשב נוכחי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה ומה שדרשתי מוגזם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משר…
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
חנות ששולחת לארץ, ושיהיה במחיר האמיתי של HP ולא מחירים מוזרים כמו 750$ שיש באיביי של כמה גנבים.... מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין להתחדש במחשב נייח שישמש גם למשחקים למשחקים. יצרתי מפרט ראשוני כלשהו ואודה לתיקונו. (ההודעה נערכה שונה כרטיס המסך) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי 6500 כולל מערכת הפעלה. במידת הצורך מתאפשרת חריגה קטנה אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד למשחקים, ועבודה עם מספר רב של תוכנות וחלונות במקביל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת ה…
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
בעיקר אופיס, המון אופיס. אמא שלי מורה ולפעמים עובדת עם כמה תוכנות במקביל. מסך 14-15, צורב DVD. *אשמח גם אם זה יהיה מחשב שיוכל להריץ Visual Studio כדי שגם אני אוכל להשתמש בו מדי פעם.. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, אני כבר לא מעט זמן מתעניין במחשב נייד לגיימינג וכעת כשיצאו דגמים עם כרטיסי מסך חדשים זאת נראית לי הזדמנות טובה, אני פחות או יותר יודע מה אני רוצה שיהיה במחשב אבל נשארו כמה פינות לסגור...התקציב הוא בסביבות 10K ואני מתכוון לרכוש מניואג, הדברים הראשונים שהכי חשובים לי הם גודל 17.3 אינץ' ו2070, אלה השאלות: 1.איזה יצרן עדיף? asus או msi ולמה.. 2.איך אני יודע שבדגם מסויים יש 2070 רגיל או MAX Q? 3.מה זה SSDHD? איזה מבין סוגי הSSD הכי טוב? והאם כדאי לקנות מחשב רק עם SSD? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-