ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
פעם הייתי עוקב אחרי שוק הניידים, היום כבר לא. מה גם שהטעם שלי הוא די ייחודי, אז כאשר הצורך הוא לחפש מחשב נייד שהוא יותר mainstream, גם אני נאלץ לפנות לעזרה. הדרישות הן כאלה: * תקציב נמוך/בינוני - נגיד עד 4K (בפחות אם אפשר, ביותר עם צריך, אבל הכוונה היא שלא מחפשים מחשב high-end). * הרכישה, אם תתבצע, צריכה להתבצע ממש בשבוע הקרוב, לכן המחשב צריך להיות בזמינות גבוהה בחנויות * חשיבות גדולה לאחריות בינלאומית, עדיפות ל3 שנים (מתוכננת נסיעה ארוכה לאירופה לצורך לימודים) * שימושים משרדיים פשוטים + סרטים, משחקים כמעט שלא (לכן אין צורך בכרטיס מסך חזק וגם לא במעבד חזק, עדיף דווקא משהו יותר חסכוני בחשמל - פחות חום וחיי סוללה יותר ארוכים * גודל - הכוונה היא שהמחשב יהיה רוב הזמן ת…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)1366X768 זה מספיק. אם יש אפשרות לרזולוציה גבוהה יותר בתוך מסגרת התקציב - למה לא. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שפחות כמובן - אבל באופן כללי הוא לא אמור להיות באמת נייד במיוחד. מקסימום להתנייד בתוך הבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)לא. זמ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אשמח לחוות דעתכם על מפרט למחשב שייעודו העיקרי הוא עריכת וידאו, עריכת סאונד ומיקסים 1. תקציב מקסימלי של 6.5K א) אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך-ניתן לחרוג ב 1000 שקל 2. המחשב משמש לעריכת וידאו וסאונד כאשר יש לקחת בחשבון שיתבצעו עליו המרות וידאו ברזולוציה של HD, 2K ו-4K כשהמהירות היא גורם חשוב בעבודת ההמרה. א) תוכנה עיקרית לעריכת וידאו - Avid Media Composer, ואדובי אפטר אפקטס(Adobe AE) לגימור ב) המחשב לא מיועד לגיימינג -הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של שני המסכים שיחוברו למחשב היא 1920X1080 -הגדרות גרפיות גבוהות 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין צורך בכונן דיסקטים ו- CDROM 5. השקט מאוד חשוב: בסולם של 1 עד 10- 8 6. מתוכנן אוברקלוק…
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
* תקציב עד 3500 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך? סטנדרטי, 15 אינץ בערך. לא כל כך ברור לי ההבדל בין מט למבריק או מה היתרונות של כל אחד אז לא משנה. * רזולוציית המסך? לא יודע אך חשוב שאוכל להריץ סרטי HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? ממוצע - עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - לא יודע. רצוי 500 גיגה * כונן אופטי? רצוי אך לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי אך לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס ר…
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן , אני צריך המלצה למפרט למחשב נייד עם דגש על יצירת מוזיקה , שיהיה אפשר לעבוד עם קיובייס ונוח עם קבצי מוזיקה. אני כרגע נמצא בחול ככה שעדיף פשוט לפרט את החלקים ואני אקנה כאן. סביבות תקציב של 3-5 אלף ש''ח. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
זה המפרט: http://www.1pc.co.il/product-3527-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92__Adventurer_II,_i3_3220,_4GB,_500GB,_HD7790_OC.aspx אני הולך לעשות בו שדרוג אחד ולהחליף את כרטיס המסך ל sparkle gtx 660 האם לדעתכם המפרט מאוזן והאם ספק הכוח יחזיק את הכרטיס. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אחרי שהתייעצתי אתכם: http://hwzone.co.il/community/threads/533149-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-13-3-%D7%9E%D7%A9%D7%A7%D7%9C-1-5-%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91-%D7%91%D7%A2%D7%A8%D7%9A-3500 בחרתי את ה- Samsung NP530U3C-A07IL ומסתבר שאין אותו במלאי באף חנות! ממש התאכזבתי. אני מצרפת שוב את הקריטריונים שלי למחשב: * מטרות המחשב? צרכי לימודים (אופיס), צפייה בסרטים. * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך? לא כל כך יודעת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מקסימום 1.5קילו (זה קריטריון שמאוד חשוב לי... אני מאוד לא רוצה מעל למשקל זה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי מאוד, בערך 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימ…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום חברים, חייב את עזרתכם בבניית מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב: הקלטה ועריכת סאונד, צריך שיעמוד בפלאגינים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase/protools , sibelius, addictive drums2, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני לא משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע מה הרזולוציה, אבל המסך 24 אם אני לא טועה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כבר תקופה ארוכה שאני מחפש מחשב נייד מתאים, בתקופה האחרונה הלכתי קצת לאיבוד ואשמח לעזרתכם. מטרות המחשב: מחפש נייד שיוכל לשמש אותי עבור עריכה גרפית (פוטושופ, לייטרום) ומעט תכנות (אקליפס). גודל המסך: עדיפות ל -14 אינץ', הבנתי שמסך מאט טוב יותר עבור שימוש גרפי. גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB לפחות, אשמח אם אפשר לשלב SSD למערכת ההפעלה. משקל רצוי: 2 ק"ג. רזולוציית מסך: לא משנה מערכת הפעלה: לא משנה. העדפה לחברה כלשהי: לנובו דרישות מיוחדות: 1. אין צורך במסך מגע. 2. אפשרות להחלפת סוללה מבלי לפתוח את המחשב (קיים בחלק מהדגמים החדשים). 3. עדיפות למעבד M ולא U. 4. 8 גיגה זיכרון תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש בתקציב של 3500-4500 שקל ללא חריגה. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים , עריכה בסיסית גודל המסך: גודל המסך לא רלוונטי אבל עדיף גדול דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעעדיף מקלדת מלאה הכוללת numpad האם נדרש זמן סוללה ארוך?: לא חייב. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא Bluetooth? לא משנה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1000GB כונן אופטי? לא משנה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אפשרי האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה באוזניות שלי בלאפטופ... המחשב לפעמים משמיע סאונד באזניות ולפעמים לא. (זה לא כבל רופף אלא בעיה במחשב) אני יכול לחבר את האוזניות למחשב וזה ישמיע מוזיקה, לעשות ריסטרט ואז לא ישמיע. כשאני מחבר הrealtkhd אומר לי שיש משהו שמחובר לשקע האנלוגי של האוזניות, אבל הוא לא מזהה שזה אוזניות. הסאונד מהרמקולים של הלאפטופ מפסיקים לעבוד. כשאני נכנס לrealtk hd audio manager הוא לא נותן לי את האופציה של אוזניות, אלא רק את האופציה של רמקולים ואת האופציה של digital output. מישהו מכיר את המקרה? הדרייברים שלי מעודכנים לגמרי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Hello, I'm looking to purchase a new PC. I'll be using virtualization, and so a substantial portion of the budget is dedicated for processing capabilities and storage. I'd also like an adequate mid-range GPU, but that's a lesser priority. I won't be needing any peripherals. Essentially, RAM ~ CPU > HDD > GPU > * Thanks a lot in advance!
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
תקציב: עד 3000 שקל * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? משהו בינוני, 15 אינץ' רק שלא יהיה כבד מדי * רזולוציית המסך? לא מבין בזה, משהו סביר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? עדיף שלא יהיה יותר מ 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שהסוללה תוכל להחזיק מעמד 4-5 שעות של צפייה בסרטים ואינטרנט או יום שלם עם שימוש באינטרנט/אופיס פה ושם. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא כל כך חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?אני מניח ש 500GB יספיקו * כונן אופטי? מה זה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? wut? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם …
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לרכוש מחשב שיחזיק 3 שנים בערך לעבודות משרדיות+אינטרנט+סרטים. המחשב ירכש בארה"ב והמחיר בין 800 ל-1000 דולר, אבל עדיף שיהיה יותר קרוב ל-800.. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 13.3, לא כזה חשוב אבל מאט יהיה נחמד * רזולוציית המסך? הסטנדרט יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא קריטי, עדיף כמובן כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 3-4 שעות יהיה מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluet…
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, מאחר שהמחשב הנוכחי שלי (שנקנה בעזרתו האדיבה של tmpusr לפני 7 שנים בתחילת התואר בהנדסת חשמל) בדרך לסיום תפקידו לאחר שירות מסור אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עיקר השימושים בו הם: התוכנות העיקריות שאני עובד איתן הן: matlab (בעיקר אלגוריתמים שקשורים לעיבוד תמונה, ייתכן גם צורך בעיבוד וידאו בסיסי) תוכנות cad למיניהן (autocad, freecad, solidworks וכו'), ייתכן שבהמשך גם ארצה לתכנת למערכות embedd (למיטב הבנתי זה לא צריך לשנות במיוחד למחשבים של היום). תקציב: רצוי סביב 4.5K, ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 שקל. מסך וציוד היקפי: ללא. שקט: עדיף שהמחשב יהיה ברמת שקט בין 6-7. Over Clocking: לא מתוכנן לעבור OC. דברים נוספים: אצטרך יציאה כפולה ל- firewire - כנראה שאצטרך א…
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הי חברים, חושב לקנות את ה- Dell Precision 4800 מהאתר של Dell ארה"ב. אחרי שהרכבתי את המפרט שאני רוצה יוצא 3000$. שאלות: האם מישהו כאן הזמין כך מחשב עם מפרט בבחירה אישית מ- Dell? כמה עולה מטען אירופאי? לקנות בארץ או להזמין מ- eBay? חשבתי להשתמש בשירות דוגמת mustop, אבל יש לי חבר שגר שם. האם יכול להיות יותר משתלם אם הוא ישלח לי את המחשב? ובכלל אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד על המחשב הזה. תודה, מיכאל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב נייד לצורכי עסקים/נסיעות. הנקודה העיקרית היא שאני אקנה אותו בארה"ב וגם אשתמש בו שם. לא משנה לי איפה לרכוש בארה"ב (אמאזון/newegg/ישירות מהיצרנים Dell\Lenovo וכו'). מבחינת מחירים אני מכוון לאזור של $1000-$1200. מחשבים שנמכרים שם במחיר כזה עולים בארץ כ-8K-10K (למשל לנובו X1 Carbon). סוג שימוש: עיקר העבודה תהיה משרדית (המון אקסל, וורד, PP) ותוכנות סטטיסטיקה ועיבוד נתונים. אני עובד המון ב-multitasking (המון לשוניות בדפדפן, הרבה תוכנות פתוחות במקביל). רזולוציה גבוהה (מעל 768*1366 נראית לי משהו מתבקש) לא מתכוון להריץ תוכנות גרפיקה כבדות או Matlab באופן קבוע, אם כי אשמח אם המחשב ידע לאכול שימוש casual בתוכנות כאלו. לגבי משחקים - השימוש האחרון ברשימת העדיפו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת , כשאני מעוניין במחשב נייד למטרות עריכה ושימוש בתוכנות כגון פוטושופ , C4D , סוני וואגס.. בעיקר דברים של עריכה גרפית ועריכת סרטים מה צריכות להיות הדרישות מהמחשב כדי שהוא יענה על הצורך ושהוא לא יתקע ( דילאי כשאני מבצע פעולות כלשהן ) לי או יקרוס במידה ואני אעבוד עם פרויקטים גדולים? יותר RAM , כרטיס מסך יותר טוב ? באמת שאין לי מושג.. תודה !
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 4000 שקל * מטרות המחשב? בעיקר מולטימדיה - המון צפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. * גודל המסך? 15.6 אינץ * רזולוציית המסך? עדיף 1080*1920 * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב, אבל לא הכרחי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת hdmi ואשמח לריבוי יציאות usb3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750 ג'יגה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי ש dell ו asus נחשבות לחברות טובות, תקנו אותי אם אני טועה * חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר, ולכן מעדיף 8 ג'יגה ראם. כמו כן תאורה למקלדת חשו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? עבודה משרדית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 לפחות. חשוב מט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין משהו מיוחד. * משקל רצוי?שלא יהיה כבד מידי (במידת המגבלות של חיי סוללה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם). רצוי זמן ארוך. (לפחות 4…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטודנטית לתואר שני - עבודות אופיס אינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת נוחה ושקטה לעבודה ממושכת - איכות בניה טובה * משקל רצוי? קריטריון חשוב מאד - כמה שיותר קל!!! * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקרון, התקבעתי כבר על שתי סוגים, על אחד מהדגמים של ALIENWARE, או על מחשב של DELL, יש הרבה ואני צריך את המחשב הכי דק וקל, ושיהיה גם חזק. מסך לא אכפת לי שיהיה גם 16", אפילו מעדיף שיהיה 16! אבל שיהיה קל, זה הכי חשוב. אשמח אם תעזרו לי מאיפה להזמין, כי בזה אני הכי מתקשה. אני מתכנן להזמין מארצות הברית ולהביא לארץ עם חבר שלי, ולכן זה לא כל כך משנה לי דגמים בארץ... יותר מחו"ל. בנוסף אני אשמח אם תעזרו לי כמה שיותר מהר כי הוא צריך להגיע לארץ בקרוב ואני צריך לשלוח אליו לפני שהוא בא... תודה מראש! [TABLE=class: cms_table_grid, width: 500, align: center] [TR] [TD]מטרות המחשב? [/TD] [TD]בעיקר לימודים, אבל גם סרטים ואולי משחקים. תכנות גם אז המעבד צריך להיות חזק.[/TD] [/TR]…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה בבקשה לקבל המלצה למחשב לצרכי גרפיקה (כל החבילה של ADOBE, ותלת מימד-לא משהו מטורף..) צרכים: תקציב - עד 10k ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית,תלת מימדית) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ', מבריק. * רזולוציית המסך? מינימום FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, אבל הדברים האחרים חשובים יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, אבל ההתאמה לגרפיקה חשובה יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? מומלץ שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 512GB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נד…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש לפטופ שיתאים לשימושים הבאים: - Data Analysis עם Matlab - כמה שיותר ליבות כמה שיותר טוב, יכולות Hyperthreading, גם כרטיסי מסך של nVidia יכולים לעזור פה - כרטיס מסך שאפשר יהיה לעשות איתו קצת כיף, חובה nVidia כי matlab לא אוהבים ATI/AMD.... ואם אפשר לא 750/850 - SSD לא חובה, יש לי אחד לחבר אליו, עדיף אם יהיה פורט פנוי כדי להכניס אותו בנוסף לעוד הארד דיסק כי הוא די קטן (128) - 8 או 16 GB זיכרון, עדיפות ל16 - מקלדת מלאה עדיף, לא סוף העולם גם אם לא - מסך 15.6 או 17.3 - בין אורך חיי סוללה למשקל נמוך, משקל נמוך יותר חשוב כי זה לפטופ שיהיה רוב הזמן מחובר לחשמל - רצוי שלא ירעיש כמו הלפטופ הנוכחי שמעמיד פנים שהוא מטוס פייפר (probook 4330s) - מראה פחות חשוב מעל…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אם יש צורך גדול אז 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. אך גם פיתוח תוכנה (הרצת סביבות פיתוח, אולי גם מכונה וירטואלית), גם צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse/Visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך עדיף 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-