עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני יודע ... אני יודע ... שבמחיר הזה אי אפשר להשיג מחשב מפלצתי שיריץ משחקים על HIGH אבל ... תנסו להכניס לתקציב כרטיס מסך טוב שיריץ משחקים בצורה נורמאלית עדיפות למקלדת + עכבר אלחוטי מסך איכותי שלא יהיו מריחות בסרטים וכדומה תודה לעוזרים

2. היי השימושים בעיקר ישומי Office ואינטרנט , מצגות ויכולת להציג אותן על טלויזיה ( TV out). וסרטים בקטנה. אתם מוזמנים באותה הזדמנות להמליץ לי על מסך 22" תודה תודה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  3. אני גר באשדוד , אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא יודע מאיפה לקנות ואיזה מחשב לקנות כי אני לא כל כך מבין במחשבים. אני קונה מחשב בעיקר למשחקים חזקים וסרטים

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  4. שלום מישהו מהעבודה פנה אלי אם בקשה למחשב השימושים שלו הם כלליים אינטרנט,אופיס וכו... חשבתי להציע לו את המפרט הבא מאייבורי: מארז מחשב ומארז איכותיים ביותר עם פח עבה כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות אחריות לספק הכח ל-3 שנים מעבד AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT לוח אם MSI K9N NEO FULL ATX FULL ATX 550 NVIDIA יתרון חשוב - צ'יפסט כרטיס קול 7.1 ( 8ערוצים) כרטיס רשת 1G דיסק קשיח 250GB SATA2 7200 RPM 16MB (WD,SEAGATE,HITACHI) זיכרון פנימי 1024MB DUAL DDR II 667MHz אחריות לכל החיים וכונן אופטי צורב LG\NEC\PIONEER X18 DVD Dual layer כרטיס מסך MSI RX1550 UPTO 512MB תוספת ל7300GS 256MB רק 20ש"ח מסך מתוצרת SAMSUNG דק 19" LCD 931B +DVI המחשב כולל גם: מקלדת + עכבר גלילה+רמקולים סה"כ …

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  5. Started by xdye,

מחפש מחשב נייד לשימוש יומיומי עם עדיפות לXP. השימוש העיקרי במחשב הוא לעשיית סרטים, גלישה באינטרנט, אופיס, תוכנות שרטוט. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  6. Started by STM,

האמת היא שרציתי לבצע שידרוג למחשב שלי בכרטיס מסך , הארד דיסק וזיכרון פנימי מבלי לקנות מחשב חדש . הלכתי לחנות ואמרו לי שהכרטיס מסך שלי הוא מסוג AGP ולא PCI ולכן אני לא יכול לשדרג בצורה רצינית ועלי לקנות מחשב חדש או לוח אם חדש עם החיבור PCI . השאלה שלי האם כדאי לקנות גם לוח אם חדש או כבר לקנות מחשב שלם חדש ? המעבד שלי הוא אינטל 2.8 ואני לא חושב שאני צריך לשדרג אותו . מה אתם מייעצים לי לעשות ? אני לא רוצה להיכנס להרפתקאה כספית .

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  7. Started by jonny nemonic,

core 2 duo e6850 kingston 2*2048 1066 mhz ddr2 8800 gts 640mb 2*250 gb 16mb buffer segate raid edition gigabyte p35t dq6 s775 thermaltake armor junior אליו יתחברו אך לא חלק מהמחיר- מסך lcd 32 , מקלדת ועכבר אלחוטיים, צורב לייסקרייב סאטה של אסוס, וכן כורסא של pyramat

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  8. Started by idani1983,

אני מחפש לקנות מחשב לאבא שלי ב 2K ללא מסך השימושים הם אינטרנט סרטים ומוזיקה. רצוי מעבד של אינטל תודה,

• 5 תגובות
    • 495 צפיות
  9. Started by Aviyagross,

אשמח להמלצה למחשב נייד ללימודים במכללה, שיהיה במחיר סביר ולא יותר מידי יקר, וגם שיהיה טאץ. תודה

10. Started by eefrati,

צריך עזרה במפרט למחשב חזק ביותר (ללא מסך)........ (רצוי AMD) ללא דיסקים קשיחים , ללא כוננים וצורבים , יעמוד בעומסים רבים כמו : עריכת ווידאו (כמעט כל הזמן) , משחקים חדשים וטובים (FEAR , DOOM3 ועוד משחקים חדשים שיצאו בעתיד) , הורדות בתוכנות אימיול וביטורנט , הרבה מאוד צריבות . המחשב עובד כל הזמן ומוריד כל הזמן...... צריך גם מארז יפה ומאווררים חזקים וטובים (לא איכפת לי שהמחשב יעשה הרבה רעש אז מאוורר כמה שיותר טוב) צריך שיהיה 2 כרטיסי רשת , ספק חזק , כמה שיותר זיכרון יש לי כרטיס מסך 6800GS אבל הוא AGP אז לנסות איכשהוא לשלב אותו עם הלוחות החדשים והטובים ועם החיבור החדש.. אם לא מצליח אז כרטיס שיהיה ברמה שלו צריך מפרטים של 4000 עד 6000 . תודה רבה לעוזרים......

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  11. שהמעבד יהיה core 2 duo של אינטל. זיכרון לפחות 1GB הארד דיסק 200GB ומסך 19" LCD בקיצור, מחשב שלא יאכזב נא לציין את שם החנות ממנה נלקחה ההצעה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  12. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיפות לחסוך כמובן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הכותרים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 2209WA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  13. Started by drorr,

מחשב לעבודה משרדית,אינטרנט,סרטים,משחקים,אוטוקד לוח אם : GA-M61PMS2 RH מעבד : ATHLON AM2 DUAL CORE 3800 זיכרון : DDR2 667 MHZ 1GB DUAL CHANNEL דיסק קשיח : SEAGATE 250 GB SATA II 8MB צורב : NEC 7170A DVD-RAMX12 מארז : SIMBADA SILVER מקלדת : GENIUS KB-21E MULTIMEDIA PS2 עכבר : GENIUS WEBSCROLL רמקולים : MICROLAB M-820 מסך : HYUNDAI B91D

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  14. הנה המפרט - אם הייתם משני משהו או מוסיפים תגידו לי בבקשה - רצוי שהתקציב לא יעלה על 5,500 שקל , תודה רבה למגיבים

15. Started by dor11,

יש לי התלבטות בין המפרטים של האתר במחיר 4500 למשחקים ללא מסך. אם מישהו יכול להסתכל ולהגיד לי את ההבדלים בביצועים (לא בחומרה כי זה רשום) והשאלה השנייה זה איפה אני יכול להשיג את המפרטים האלה ובמחיר הזה?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  16. טוב אז ככה....המפרט הראשון [5.5-6] חיייייייב לכלול: *צורב *500GB *כרטיס מסך בינוני DUAL DVI *2GB RAM ומארז שיוכל להכיל עוד דיסקים קשיחים (סביבות 3-4 נוספים) כמובן קירור טוב למארז ומעבד שיסחוב את כל המערכת (עם יכנס בתקציב אז את ה Q6600) !!!ללא מסך!!! המפרט השני [2K] יותר פשוט *מקלדת ועכבר אלחוטיים *חיבור לLCD גדול (32") *250GB - לא יותר עדיף שהמפרטים יורכבו ב TMS....כי משם אני הולך לרכוש כנראה את שני המחשבים. תודה רבה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  17. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3600 לא יודע אם מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים כגון GTA AC CSS וכו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? א 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של…

18. הרכבתי את המחשב הזה בחנות FOXPC...רציתי לדעת אם אתם חושבים שיש משהו לשפר או שהחנות לא הכי טובה לקנייה בה... ואני צריך שהמחשב יהיה ממש שקט! תודה בכל מקרה Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1515 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=872 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤580 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤535 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB ¤1487 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=843 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤444 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx…

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  19. מפרט בין 4000-4700 ש"ח למשחקים ושיהיה מהיר ללא מסך,מקלדת,עכבר,מארז ורמקולים תודה מראש.

20. תראו הרכבתי את המפרט שיש בחתימה אבל אני לא יודע אם כדאי לחכות לירידת המחירים אם תבוא כזאת בעוד חודש חודשיים אפילו שלושה של המעבדים או שייצא משהו יותר מעניין בוא נגיד שיש לי את הסבלנות האם לחכות למעבד אחר למשל לחכות שיירד המחיר של הדואל קור ושמעתי שב10 לינואר יוצא fx חדש אז האם לחכות או מה אתם מציעים???

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  21. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤453 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤449 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤414 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤452 כרטיס מסך: Sparkle 9800GTX 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1436 כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black כמות: 1 - מחיר: ¤154 מקלדת: LOGITECH Cordless Desktop EX-110 כמות: 1 - מחיר: ¤219 מסך:…

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  22. מפרט ראשון: http://img189.imageshack.us/img189/2979/mifratmahsev1.jpg מפרט שני: http://img189.imageshack.us/img189/2094/mifratmahsev2.jpg דבר ראשון, יש לי מסך LG CRT 17 אינץ' שאני לא מתכוון להחליף. דבר שני, חשוב לי שיעבדו לי משחקי ספורט כגון: פיפא, פרואבולשן, מאדן, אן בי איי ועוד. דבר שלישי, לא עושה OC. שאלות: 1. מה ההבדלים בין E6300 לE7400 והאם המחיר מצדיק את הפער? 2. איזה לוח אם מומלץ לקחת מבין לוחות האם שבחרתי? 3. לפי מה שהבנתי מערכת הפעלה של 32 ביט תזהה רק 3 ומשהו GB זיכרון, האם כדאי בכלל לקחת 4 GB? 4. האם ספק כוח של 450W יספיק למפרט הראשון? 5. האם במפרט השני במפרט השני עלול להיווצר "צוואר בקבוק"? אשמח לשמוע את דעתכם תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  23. Started by oran55,

שלום לכולם, אני מחפשת 2 דברים: 1. מפרט מחשב עד 3500 ש"ח ללא מסך אשר ישמש למשחקים, יישומים ואינטרנט. (כרטיס מסך חזק. עם עדיפות לATI). 2. חנות מחשבים אמינה במרכז.

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  24. יש לי מחשב של ASUS עם נתונים די מכובדים שנקנה בינואר 2012 שילמתי עבורו קרוב ל6 אלף שקל לפני חודש הוא התחיל לעשות בעיות, מכוון שהוא עדיין באחריות פניתי אל IBM שהם מספקים את האחריות עבור המחשב אמרו לי שתיקון לוקח בין 7-10 ימי עבודה. לטענתם הארד דיסק של המחשב שבק חיים ולא קיים הארד דיסק כזה במלאי (טענה הזויה, זה בסך הכל דיסק 2.5 של 500 ג'יגה) לאחר 3 שבועות פנו אלי עם הצעה לקבל מחשב חדש, אולטרה בוק עם נתונים פחותים בהרבה מהמחשב שלי, לא הסכמתי כמובן כרגע אני עדיין ממתין לתשובה מהם, עבר כבר חודש ימים יש מה לעשות? עם מי אני צריך לדבר? איפה מתלוננים?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.