עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tal.t,

שלום לכולם רציתי להודות לכל הצוות על העזרה שנתנו לי סוף סוף קניתי מחשחב מעבד AMD 720 TRIPEL CORE לוח אם MA770 זיכרון4 ג'יגה כרטיס מסך 4870 1GB מסך 20 אינץ' ספק של סיסוניק 500W עכשיו יש לי בקשה יש לכם אייזה אתה או תוכנה טובה להוריד משחקים תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  2. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב מאוד ואני לוקח חלקים מהמחשב הנוכחי שלי שמאוד יעזרו לי לחסוך (אני חייל): CD\dvd,כרטיס מסך HD 4670 , שני הארדיסקים = 550 ג'יגה אז ככה שאני צריך בעצם המלצה על החלקים הבאים : מעבד (AMD או לקנות INTEL ולעשות לו אוברקלוק?) לוח אם (אם יש אופציה ללוח אם עם כרטיס קול איכותי יחסית למובנה אז הוא בעדיפות) זכרונות (אני מקווה שאני לא לחוץ סתם על להביא 4G לפחות?) ספק מארז בעיקרון אני כבר סגור פחות או יותר על Compucase 8K01BS-U אני רק רציתי לדעת אם אפשר להכניס בו ספק נורמלי פשוט צריך מארז אופקי יפה שלא עולה על ה300 שקלים המחשב מחובר לטלוויזיה LG FHD אז ככה שסרטים ב1080P הם בעדיפות ראשונה ...גיימינג ..אם PES 2010 רץ לי טוב אז אני לא צריך יותר מזה…

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  3. Started by itaisuser,

תקשיבו לא עשיתי עם טופס גם בגלל שקצת בעיה לעשוצ את זה דרך הפלאפון וגם בגלל שאין יותר מדי מה להגיד ראיתי אל המחשב הזה באייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5816 Hp חברה טובה? חיפשתי עוד הרבה ולא מצאתי תמורה טובה יותר יחסית למחיר חשוב לציין שהוא בעיקר למשחקים קלים.. ואם מישהו יכול להגיד לי גם איך הכרטיס מסך הזה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  4. Started by ofir667,

מישהו יכול להרכיב לי מחשב חזק למשחקים ותוכנות (שיעבוד מהר) - לא כולל מסך, רמקולים, עכבר, מקלדת וכוננים בתקציב של 5000?

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  5. Started by daido,

שלום לכולם אשמח לקבל עזרה בבנית מפרט לפי הפרמטרים הבאים: * מדובר על מחשב נייח * מדובר על טווח של עד 1700 * מטרות המחשב: א. שיעמוד בדרישות windows 7 העתידי זו הדרישה הראשונה, שהמחשב ידע לנצל את כל תכונותיו ויפעל חלק ב. למטרת הורדות במיול ג. עבודה עם אינטרנט ד. עבודה עם אופן אופיס ה. צפיה בסרטים * לציוד היקפי אני לא זקוק בכלל * הכרטיס קול אני לא צריך שיהיה כלול, ואם אפשר לוותר על מאיץ גרפי אז אעדיף את זה שמובנה על הלוח אם, אבל תלוי בדרישות של windows 7 לכן אם זה מספיק כמובן שההעדפה הראשונית והברורה הינו הכרטיס המובנה כמו אלא שיש על הלוחות של גיג'בייט. * עדיף שהלוח אם יהיה של גיג'בייט בגלל הכרטיס גרפי המובנה וזו חברה מעולה. * חשוב שהמחשב יהיה שקט והקירור סטנדרטי * אני מתכוו…

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  6. Started by sean23,

המחשב יהיה לצרכי אופיס,אינטרנט,הורדת סרטים,שירים->נפח ארד דיסק גדול ,צורב די וי די. ללא מסך או ציוד היקפי ולא מתוכננן oc . תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  7. Started by Sarai,

שלום, מחפשת לפטופ יחסית דחוף אחרי שהנוכחי קרס סופית. מתכנתת בשפות סי, סי++, קצת פייתון - עוד לא ברור על איזה סוג פרוייקטים אעבוד מיקום: אזור ירושלים-מודיעין-ת"א תקציב: בסביבות 3,000 - אפשר קצת להתגמש השימוש היומיומי הסביר כולל קומפילציה של קוד ב-Ubuntu על VirtualBox, במקביל לשיחת זום מרובת משתתפים עם וידאו ושיתוף מסך יתרונות: - מקלדת כמה שיותר נוחה - אודיו סביר לטובת סטרימינג בשעות הפנאי והבנה צלולה של שיחות זום - יחסית קל משקל ולא מאד גדול (עד היום היה לי הכי נחמד לעבוד על 13 אינץ׳ אבל יכולה להתגמש) מה כדאי לקנות? למה לשים לב וממה להיזהר? תודה לעונות ולעונים!

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  8. Started by kuBBia,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?בערך 2000-2500 עדיף פחות, מזומן 2. מטרות המחשב?המחשב הוא לסבא שלי שמשתמש בו רק לאינטרנט ולאופיס 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?כלום! רק המארז ותוכנו 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך שום דבר מעבר למימנימום[בלי צורב וכו'] 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך משולב בלוח אם, 512MB ram, דיסק קשיח מינימלי [80 או 40],מעבד פנטיום 2.66 או אטלון64 3000 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?ממש לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה 8. האם יש צרכים מי…

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  9. Started by pakpaz,

הי אני מחפשת ספק כוח למחשב DELL 19.5V 4.62A במחירים נמוכים למשהו יש מה להציע? פזית 052-8580165

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  10. Started by NChen,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו למצוא מחשב נייד עם מפרט הנל בתקציב 3500 שח בערך Minimum: 3 GHz processor (supporting SSE2 instruction set or higher) 2 GB RAM 12 GB available hard disk space Shader version 2.0b-capable video card Screen resolutions up to 1920x1200 Support for DirectX v9.0c or better Windows 7, Windows 8, or Windows 10 Recommended: 3 GHz dual-core processor 4 GB of RAM 16 GB available hard disk space Nvidia GeForce 8800/AMD Radeon HD 5670 or equivalent video card (Dedicated GPU with 512MB or higher Video Memory(VRAM)) Support for DirectX v9.0c or better. Window…

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  11. Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 1315 Thermaltake BigTyp 120 VX Cpu Fan 250 GIGABYTE GA-P35C-DS3R 675 OCZ DDR2 Titanium 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 740 WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 410 ASUS DVD DVD-E818AT WHITE+BLACK 18X SATA 125 LG DVDRW GSA-H62NK BLACK 18X DUAL LAYER SATA 140 SAPPHIRE Radeon HD3850 1GB DDR3 PCI-E 1200 NZXT HUSH Black 490 Enermax Liberty-DXX 400W Modular cables 420 Samsung 206BW LCD 20" 2MS 1520 סה"כ מחיר: ¤ 7,285.00 אוקיי, עכשיו השאלות: 1. כרטיס מסך, האם כדאי לקנות GF8800 עם 512 מגה על פני מה ששמתי פה במפרט? 2. האם מעבד CORE2 DOU עם 3.0GHZ ו-6 מגה CACHE יותר טוב? 3. האם יש הבדל משמעותי בין…

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  12. המפרט נא ב3 אלף שייח בבקשה........ [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  13. Started by arbily,

זה המחשב שאני קונה בסוף אם יש פה חלקים שהם לא מתאימים אחד לשני או שחסר משהו אז תגידו בבקשה, תודה מראש ! מעבדים Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX ¤1259 פתרונות קירור למעבד COOLER MASTER DI5 CPU COOLER ¤49 לוחות אם GIGABYTE GA-EG43M-S2H Core 2 Quad ¤520 מארזים Cooler Master Mystique 632S RC-632S-KKN1-GP ¤420 מאוררים למארז/גופי קירור Arctic Cooling Arctic 12 PMW 120mm ¤40 ספקי כח Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze SeaSonic Production BOX ¤495 זיכרונות G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 ¤330 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive ¤295 כרטיסי מסך ATI ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe כמו…

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  14. Started by mor789,

שלום, בקרוב אני קונה מחשב נייד התקציב הוא עד 2200 ש"ח. כמה דרישות שאני רוצה שיהיו במחשב: שיהיה מהיר,ביצועים טובים, יריץ באופן סביר+ משחקים כמו PES 2012 ופיפא, שיהיה נוח ועיצוב נחמד. אני חושב לקנות את המחשב הזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=4891 הוא מתאים לדרישות שלי?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  15. Started by Squall1,

היי, אני מחפש מפרט עבור מחשב להורים, בעיקר לשימוש ביתי (אינטרנט, מייל, אופיס, קצת סרטים) ולפעמים גם שימוש ב autoCAD לצורך עבודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר אינטרנט, מייל ואופיס. לפעמים autoCAD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  16. הלוח אם הזה H61 based Motherboard with support of USB3 Sata3 יש לו יצאת דולבי דיגיטל למוזיקה5.1 ערוצים צריך להוסיף עוד משהוא שאני לא יודע ???

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  17. Started by goldgold,

מחשב לשרת ככה שאני רוצה דם שתגידו לי אם שווה לי לקחת את המעבד של XEON שיש לו רק 3.2MHZ 1GB CHACE לעומת המעבד שאני יכתוב במפרט לוח אם: GIGABYTE P85C-DS38 600 מעבד: Q6600 2.4 8CHACE 1066 מחיר-1335 זכרון: kingston ddr2 1066 cl5 380+2 1gb מחיר-760 כרטיס מסך- 8600 256 פשוט הוא לא למשחקים מחיר 550 דיסק קשיח: raptor 150 gb 10000rpm מחיר-990 מארז: 3D AURORA מחיר 580 ספק כוח: liberty 620w מחיר-749 קרור למעבד מאוורר רוקט של GIGABYTE 5760 תרגישו חופשי לשנות. עכשיו המחשב לשרת משחקים אבל הוא מורץ החוות שרתים ככה שרק קבצי המשחק עובדים ככה שאם אפשר לעשות מקסימיזי למחשב תנסו במסגרת המחיר תשנו מה שצריך תודה

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  18. שלום, אחרי שהמחשב הקודם שבק חיים, הגיע הזמן לקנות חדש. המחשב ישמש רוב הזמן לעבודה משרדית, אבל אני כן מתכוון לשחק בו מידי פעם- משחקים ברמה של COD4 בעיקרון. הדרישה היא שהמחשב יריץ משחקים כאלה על מדיום בצורה טובה (מסך 22 רחב). את המחשב אני אקנה מפנדה, כי הם קרובים וגם כי יש לי ניסיון טוב של שלושה מחשבים איתם. אז בבקשה אם אפשר, להביא שינויים ומחירים משם, כי זו החנות שאני אקנה ממנה בסופו של דבר. מארז וספק יש, כך שאין צורך, כמו גם ציוד הקפי שקיים כבר. מבחינת רוב החלקים אני די סגור עליהם, אך ההתלבטות העיקרית היא בעצם מכרעת: האם ללכת על AMD או על INTEL. המפרט אינטל עליו חשבתי: כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Processor Core I3 530 2.93GHz Dual Core Socket 1156 599 ש"ח 1 G…

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  19. האם השלט שמגיע לדוגמה עם דגמים כמו DV5-1060EJ וגם DV5-1160EJ, זה שלט שניתן להשתמש בו רק בתוך תוכנה WINDOWS MEDIIA CENTER? או שאני יכול להנמיך ולהגביה את הווליום איתו גם בתוכנות רגילות כמו BSPLAYER או KMPLAYER? להנמיך ולהגביה את הווליום הכללי של המחשב? ועוד שאלה - מה טווח הפעילות של שלט? לכמה זמן מספיקה הסוללה? ובאיזו סוללה משתמשים? מודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500- 5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, שימוש ב- Photoshop / Illustrator / InDesign 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן SSD 970 EVO 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב ב…

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  21. Started by betdalia,

אני אמורה להתחיל ללמוד באוני' בשנת הלימודים הקרובה.אני רוצה לרכוש מחשב נייד.מבקשת המלצה,אלה הדברים שחשובים לי. בתקציב של לא יותר מ-5000ש"ח. ישתמש בו בעיקר לאינטרנט,תוכנותwindows,הורדת שירים סרטים וצפייה בסרטים(אולי 2-1ג'יגהיספיק?) איכות שמיעת שירים טובה לא רוצה שישקול יותר מידי כי אני יסתובב איתו מידי פעם. מקלדת טובה(לא שוקעת עם לחיצה) זמן סוללה ארוך אחריות ושירות טוב של החברה במקרה ואני יצטרך תיקון וכו' בקיצור חברה אמינה. זהו פחות או יותר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  22. אז ככה , אני לא יודע ממש מה לקחת , מפרט שבכולו מושקעים ה 4000 שקל או משו ב 3500 עם מסך 17" LCD מכיוון שכרגע אני עם מסך בומבה כזה אפילו לא שטוח , עכשיו אני רוצה שתבנו לי שני מפרטים אחד עם מסך אחד בלי מסך שלא יעבור את ה 4300 שקל עם הרכבה ומשלוח UPS תודה מראש ניב * הייתי מאוד רוצה לא לחרוג מעל ה 4200 אבל עם אין אפשרות אז 4300 אבל אני מבקש בכמה שפחות חריגות !

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  23. שבוע טוב מעוניין במפרט למחשב שישמש לאינטרנט (גלישה, הורדות), אופיס ולמשחקים (לא ברמה גבוהה) מדובר במחשב למשפחה והילדים קטנים גילאים 4-10 כך שאין דרישה לביצועים מהמשחקים הכי חדשים יש להכניס במפרט מסך 19 אינץ' אין צורך בצורב ורמקולים ואפשרות נחמדה היא מקלדת ועכבר אלחוטיים תודה והמשך שבוע טוב לכולנו

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  24. 1. מה התקציב? 4000+- אם מזומן אז רק מנועה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה:לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: אני יעשה את זה הפוך אני רק צריך: מעבד, כרטיס מסך, לוח אם, זיכרון וספק (את כול השאר יש לי) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא ממש 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא משנה לי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא משנה לי 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אק…

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  25. Started by daiva,

intel pentium Dual Core E5200 2.5 GHz 2 Mb 800FSB\ מאורר למעבד intel soket 775 צורב NEC DVD 7200S S-ATA *20 לוח: GIGABYTE G31<=S@L (iG#!-Quad-DDR2 VGA+L1G זכרון Kingston DDR2 2 GB 800 MHz PC6400 ד.קשיח segate 320Gb 7200 rpm 16 Mb SATA2 מארז מפואר Codegen AP-6215 midi 450W מחיר שהציעו לי כולל מע"מ 1290ש"ח. מה אתם אומרים? מה טיב הרכיבים ? האם יש חלופות טובות יותר מבלי להעלות את המחיר? האם לשימושי אופיס ואינטרנט דרוש ספק של 450W? הוא יהיה שקט יותר מספקים בהספק נמוך יותר? תודה אביעד

• 1 תגובה
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.