עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Jiggy,

אני צריך מחשב עד 2500 שקל למשחקים ועם אפשרות לOC קל בעתיד. לא צריך להריץ משחקים על high רק שיריץ כמו שצריך משחקים כמו team fortress 2, cod 4 וכו'. המחשב בלי ציוד היקפי, אבל צריך צורב. את המחשב אני רוצה לקנות מחנות אחת, ואני צריך המלצה לחנות באיזור של המרכז(ראשון לציון, רחובות ואשדוד יתאימו) אם אפשר המלצה ממישהו שכבר קנה מחנות כזאת כי אצלי אמינות זה דבר מאוד חשוב. חוץ מזה אני יודע שהתקציב קצת נמוך אבל אני סומך עליכם שתוציאו מפרט טוב מזה, רק תנסו לא לחרוג. תודה מראש .

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  2. אני מחפש מפרט למחשב שאוכל לחבר אליו את מערכת מצלמות האבטחה בבית . המחשב לא אמור להכיל את הכרטיס של המצלמות (את זה אני מחבר בנפרד )אלה מחשב בסיסי ביותר , הכי זול והכי פשוט . רשמתי עד 1K אבל אם תמצאו בפחות זה יהיה מעולה . תודה לעוזרים .

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  3. מה ההבדל העיקרי בין סידרת הt400 וה- r400 שניהם נראים זהים, השאלה מה ההבדל בין הסדרות, ומה עדיף?

4. מבקש את עזרת הפורום הנהדר הזה בבחירת המחשב הבא שלי, על פי התיאור הבא: 1. מיועד בעיקר לתכנות, גלישה, ועבודה יישומית הכוללת הקלדה רבה. לא משמש למשחקים, ולא צריך כוח גרפי (לכן לא זקוק לכרטיס מסך מיוחד) 2. גודל מסך רצוי = 15.6 3. משקל = לא קריטי. (לא נמצא הרבה בדרכים, אבל זקוק מדי פעם לניידות) 4. זמן סוללה = לא קריטי (3 שעות מספקות. בדרך כלל מחובר לחשמל) 5. יציאות = בעיקר הרבה USB (אבל אפשר מפצל). יציאת HDMI תתקבל בברכה 6. כונן = נפח לא קריטי (אפילו GB160 מספיק...) 7. DVD = אפשר, אך לא הכרחי. ניתן לעבוד עם DOK 8. אחריות = לא צריך בינלאומית, אבל רצוי 3 שנים, וחשוב שהשירות יהיה אמין 9. דרישות מיוחדות: * דגש מיוחד על לוח מקשים איכותי, הכולל גם את איזור המקשים הנומרי בגודל לפחות …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by benor,

יש ברשותי שני מחשבים, כרגע אני עובד עם המחשב הנייד וחשבתי לשדרג אותו. מה זה זול ? בסביבות ה-600-700 ש"ח, אני מעדיף לא להשקיע יותר ואני לא משחק. מדובר בשימוש משרדי בלבד. מותקן עליו כרגע WIN10 64 BIT והוא בסה"כ עובד בסדר אבל אני מרגיש לפעמים שהוא מזייף, וקצת איטי. אני אוהב לגלוש עם הרבה טאבים פתוחים, אבל אני חושב ש8 GB RAM יהיה מספיק לצורך העניין הזה. חשבתי על הוספת SSD למחשב הנייד שעליו אני עובד ובזה לסגור את העניין, מה דעתכם? זה המפרט של המחשב הנייד מחשב נייד Samsung NP470R5E-X01IL סמסונג Intel Core i5-3230M 2.6Ghz] 8GB DDR3 1600MHZ[] AMD Radeon HD 8750M 2GB מחשב שולחני: (לא בשימוש כרגע) athlon II X3 455 @ 3…

6. היי אנשים, אחרי הרבה התייעצויות שלי איתכם הגעתי להחלטה על רכישה של ACER 5672: מעבד- Intel® Core Duo Processor T2250 1.73GHz Clock Speed 2MB L2 Cache 533MHz Front Side Bus 65nm Architecture 31W POWER Dual Core 945PM -Chipset מסך רחב קריסטלי- "15.4 WXGA Acer 1280X800 CrystalBrite color TFT מצלמה 1.3Megapixel CMOS מובנת במסך כרטיס מסך - ATI® New Mobility Radeon® X1600 512MB PCI express (128MB Dedicated+384MB Shared) זיכרון- 1GB DDR2 533MHz, (2x512) Dual Channel Support, Up to 4GB דיסק קשיח- SATA 120GB/5400RPM צורב - Super Multi Dual Layer DVD-R/RW+ R/RW,RAM כרטיס קול- 3D S.B STEREO סוללה- 8Cell Li-Ion ?משקל נשיאה …

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  7. היי יש לי אפשרות לרכוש את ה HP 8450P בכ 4200 ש"ח או את ה 8440P בקצת פחות. האם אמחשבים של HP בסרה הזו נחשבים למוצלחים ? יש בעיות ידועות כלשהן ?? המחשב מיוחד בעיקר לצרכים משרדיים וגלישה. מסך לפחות 14", יש חברות אחרות מומלצות יותר ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by boom!,

המפרט הוא לדוד שלי, התקציב הוא 5000 שקל,והוא צריך לכלול מסך, וזהו המטרה של המחשב היא משחקים סרטים ואינטרנט. הרכבתי מפרט משלי, אולי הוא לא הכי טוב, אבל אני פתוח להצעות תודה מעבד: amd 3800+ לוח אם: asus m2w-e 570 ultra זיכרון: gb 667 mhz512*2 כונן קשיח: 120/160 גיגה, תלוי כמה כסף ישאר כרטיס מסך: 7900GS מארז: super talent armor gaming 400w (אני יודע שהוא ג'נרי והכל... אבל בתכלס מה לא מספיק פה?) עריכה: או COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE(יחזיק את הכרטיס מסך?) צורב דיוידי: לא יודע משהו ב200 שקל מסך: samsung 793df, אני ממש לא מבין במסכים אז סתם בחרתי אחד.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  9. Started by dor444,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מסך: 12"-15" שימושים: עבודה באופיס גלישה באינטרנט, מיילים תוכנות עיצוב כמו photoshop, flash דיסק קשיח: אין חשיבות יותר מדי, אבל בכל זאת, תמיד טוב שיש.. כונן אופטי: כן יציאות: hdmi usb כמובן - הכי הרבה שאפשר *** יש לי צורך גם למחשב לערכת וידאו לשימוש בתכונות כמו premiere, pinnacle prostudio 9/10. המליצו לי להפריד בין מחשב לעבודה למחשב לעריכת וידאו, למחשב נייד אחד ומחשב נייח אחד. השאלה היא אם כדאי להביא מחשב נייד אחד שיכלול לי את כל השימושים ולא ישקול והגודל שלו לא יהיו יותר מדי. אין לי בעיה להוסיף לתקציב עד 3000 ש"ח אבל העניין הוא שאני לא מעוניין להתסובב עם "מפלצת". אם י משהו כזה אשמח למחשב שיכלול את שני השימושים. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אוקי קניתי מחשב חדש מ ivory אני רוצה שתיגידו לי אם יצא לי טוב או לא בינתיים יש לי מסך 19' אינץ של Proview אבל יותר מאוחר כניראה אני יתקדם ל 22' אז זה המחשב : מעבד: 2.93GH 3MB CORE 2 DUO E7500 אינטל לוח אם: GA-EP43-DS3L גיגה בייט זכרון : DBT GEIL 4GB DDR2 800MHZ צלעות קירור כרטיס מסך: ATI Radeon 4870 1048mb GDDR5 MSI דיסק קשיח: 500GB SATA2 Western digital צורב: AD7240S שחור sata sony - optiarc DVDX24 DL מארז: PS02B ATX SILVERSTONE ספק כוח : EXTREME POWER PLUS 500W COOLERMASTER כר רשת: 1G LAN OB כר. קול: OB 7.1 (8 ערוצים) סך הכל כסף : 3460 שקל

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by hellfire03,

כרגע אני בעלים של dell inspiron 1545 שאין לו BT זה מתחיל מזה שאני רוצה אוזניות אל חוטיות מה שיש זה עם תקשורת BT השאלה מה הפתרון הכי טוב? מה שיש זה: שני חיבורי USB (יש שלושה אחד תפוס תמיד בגלל העכבר העל חוטי) ו express card 34mm האפשרויות ששקלתי: 1. לקנות משדר שמתחבר ל USB 2. לקנות רכיב BT שמכניסים לתוך המארז משהו כזה: http://search.dell.co.uk/1/2/2094-wireless-dell-wireless-365-bluetooth-kit.html 3. אני לא יודע אבל אולי אתם תדעו: יש express card עם BT ? 2. נשמע טוב השאלה אם זה באמת כמו שזה נשמע כי ראיתי הרבה טענות ברשת על הרכיב הזה (בעיות זיהוי וכו') 1. נחמד אבל זה בולט ותופס USB port שלם (שיש רק 2 זה הרבה) 3. תופס את המקום של ה express card אבל ממילא אני לא עושה איתו הרב…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם ותודה לכל העוזרים,פעם ראשונה שאני בונה מחשב דבר כזה, מאוד מתלהב מהענייןשאלה למבינים מבינינו בהרכבת מחשבים ובחומרה:לאחר התייעצות רבה, המלצות, חקר ושיטוט באינטרנט בפורומים שונים, הגעתי ביחד עם אחד החנויות שמציעות הרכבה ובנייה של מחשבים למפרט מחשב סופי כולל הצעת מחיר....לפני שאני מוציא סכום כל כך רב, אשמח מאוד אם אוכל לקבל חוות דעת אובייקטיבית ואמינה והצעות לשיפור. אני מעוניין במחשב חזק מאוד שיתאים לכל צרכיי ויותר, בסביבות ה 6000 ש"ח לא כולל מסך, שיהיה כמה שיותר חזק ואיכותי במחיר נורמלי. לכן בחרתי את החלקים הטובים ביותר והאיכותיים ביותר שיש בשוק כרגע במחירים שפויים... תיקון טעות במפרט: בטעות נרשם 2 יחידות בקירור מים במקום אחד - המחיר הסופי י…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום, ידידה שלי צריכה מחשב חזק לעריכת מוזיקה בתוכנות כמו Q-Base וכו' התקציב הוא 5000 שקל. אני בכל מקרה חשבתי על I7 ( במקום הכרטיס מסך שבדרך כלל תופס הרבה תקציב ) אז ככה שבמקרה הזה מספיק משהו בסיסי כי המחשב לא יהיה מיועד למשחקים . אשמח לשמוע הצעות, תודה .

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום. אני צריך בבקשה מפרט מחשב למשחקים (בעיקר לרשת) הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב, ללא ציוד היקפי. צריך שיהיה בו את הרכיבים האלו: מעבד INTEL CORE 2 DUO כפול ליבה במהירות 1.86 עד 2.4. - אך ורק 4MB CACHE. זכרונות DDR 2 800MHZ CL 4 - של חברה טובה. בגודל של 1GB - 512x2. - עדיף עם קירור מובנה עליהם. לוח אם של חברת ASUS (אלא אם יש לכם חברה יותר טובה להציע), שתומך במהירות 800 MHZ לזכרונות. כרטיס מסך של חברת NVIDIA GEFORCE 8500 ומעלה. עם 256 מינימום ומעלה. - עדיף 512MB. חיבור PCIEX16. מארז עד 250 שקל. עם אוורור כמה שיותר טוב. כרטיס קול שישאר מובנה. ספק כוח טוב (לא סתם חברה לא מוכרת) שיחזיק את המחשב לאורך זמן. משהו אמין וטוב. כונן קשיח של 80 GB של חברת WD. זהו נראה לי, אם…

• 10 תגובות
    • 653 צפיות
  15. מחשב נייד לגיימר ממוצוע-קל 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים לגיימר ממוצע-קל, תכנות קל ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי גוף ראשון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שיהיה איכות טובה , 4K לטלוויזיה, יעבדו עם משחקים חדשים לשנים הבאות וכ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. אני צריך מחשב 15.4" שישקול כמה שפחות.. במחיר שבכותרת.. שימושים : אינטרנט, OFFICE, ושיריץ פוטושופ.. דרישות : חיבור HDMI , עדיף שיהיה התקן bluetooth , מצלמה מובנית ומיקרופון מובנה (זה הכי חשוב).. אמרו לי אני ה Pavilion אבל אני לא יודע איזה דגם, כי יש שם מלא.. ואני צריך שתיהיה תמיכה מלאה ב - XP , וכמובן שיראה טוב.... כי למשל ראיתי אתמול את ה - Vostro בחנות הזה של ה -15.4" והוא נראה מכוער ומגושם.. ויש לי שאלה, יש סיכוי שיהיה מחשב 15" ומעלה שישקול 2 קילו ? ודרך אגב: קניתי לאחותי את ה - XPS שהמלצתם והיא מרוצה עד השמיים, תודה רבה!!! עכשיו זה מחשב לאבא שלי.. תודה רבה רדה, מתן.

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  17. חבר שלי עובד אינטל אז הוא השיג את ה7700K במחיר עובד, והוא רוצה להלביש עליו עכשיו מפרט שלם כי הוא מתחיל ללמוד לתכנת בJAVA. התקציב המקסימלי שלו 2.5K, בואו נגיד 3K אם ההפרש בביצועים מצדיק את זה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5-3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, הוא קמצן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות בJAVA, אחסון תמונות של הילדים, והזרמת סרטים לטלוויזיה (בעתיד בטח 4K). שאלתי אותו אם הוא ישחק, הוא אמר: ״מקסימום קאנטר סטרייק״ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

18. Started by artv8,

1. תקציב מקסימלי: 3K 2. שימושים צפויים: רב תכליתי - אינטרנט, אופיס,פוטושופ, משחקים(לא ברמה של גיימר). 3. כולל ציוד היקפי (מסך 22'). 4. מדד שקט - בינוני. 5. לא מתוכננן אוברקלוק. 6. ללא מערכת הפעלה ותוכנות נוספות. 9. המחשב יירכש בבאר שבע (אייבורי או KSP ככל הנראה). אני יודע שברמת המחירים הזו משתלם מחשב מבוסס AMD אבל הייתי רוצה לקבל המלצות למפרט גם של אינטל וגם של AMD.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אני צריך הדחיפות המלצה למסך למשחקים ב1000 שקל

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, מחפשת מחשב נייח. בעל עומס קבוע מתאים לעריכת וידאו ושימוש בתוכנות: proshow producer /premier

21. Started by OnlyOne,

שלום לכולם אחי קונה מחשב חדש והתקציב שלו הוא 2500 והוא למשחקים ולעבודה הנה שלושה מפרטים שבניתי והאם למישהו יש הצעה יותר טובה? מפרט מספר 1: מעבד amd 5000 dualcore לוח אם gigabyte ga-ma69gm-s2h זיכרונות transcend 2GB ddr 2-667 cl5 דיסק קשיח samsung 250gb sata ||16mb צורב lg h55nk x20 מארז+ ספק foxconn tla002 90mm v-tube +fsp 400w כ.מסך gigabyte 4850 512mb ddr3 retail סה"כ 2474 ש''ח מפרט מספר 2 מעבד amd phenom 8450 triple core לוח אם gigabyte ga-ma770-ds3 זיכרונות transcend 2GB ddr 2-667 cl5 דיסק קשיח samsung 250gb sata ||16mb צורב lg h55nk x20 מארז+ ספק foxconn tla002 90mm v-tube +fsp 400w כ.מסך sapphire radeon 3850 512mb ultimate ddr3 retail סה''כ 2505 ש''ח מפרט מספר 3 מעב…

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by yossihaz1,

מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח כולל מסך dell 23 אינץ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד - bf3 cod crysis ועוד וניגון תכני hd ובלוריי באמצעות חיבור לטלוויזיה 0 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מצויין לעיל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080- צריך בתקציב גם מסך dell 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  23. Started by gallevy,

תודה מראש לכולם... החשוב זה שקט יפה - ומארץ htpc

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  24. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב כולל ציוד היקפי, מסך 22 אינץ'. (כולל מקלדת, עכבר, רמקולים, מצלמת אינטרנט). התקציב הוא 5500 ש"ח. המחשב יהיה בעיקר למשחקים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  25. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן או אשראי לא משנה לי.(עד 2500ש"ח) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה של המכשיר הנ"ל הוא בתור שרת ביתי. אני די מאוכזב משירותי אחסון האתרים ולכן החלטתי להפעיל שרת ביתי. על השרת יהיה אתר אינטרנט ושרת דואר. במידה ויתאפשר לי אני אולי יעשה duel boot כדי שאולי להפעיל שרת משחק קטן\שרת להתעסקות עם תכנות של קליאנט ושרת. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס ט…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.