עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tfo,

יש לי צורב, הארד דיסק (IDE אבל זה יספיק בעקרון אם יש מקום בתקציב אפשר הארד דיסק) וספק כוח, צריך: לוח אם, מעבד, זכרון אפילו 512 יספיק, כרטיס מסך (אפשר מובנה בלוח), ומארז.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  2. ש צפי מתי יהיה עדכון המפרטים המומלצים?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  3. מבקש: 3000 ש"ח ללא מסך, מעבד אינטל, לא ייעודי למשחקים (עדיף יותר זיכרון על-פני מאיץ גראפי משובח) אפשר יותר מ3000 אם ממש שווה את זה... תודה!!!

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  4. שלום לכולם, בניתי מפרט מחשב בעיקר למטרת משחקים, ורציתי דעה נוספת לפני שאני אזמין אותו. כרגע אפילו חרגתי קצת מהתקציב המקורי שלי (6000 ש"ח), אך אם יש שינויים ששוויים את זה אני מוכן לחרוג מעט מהתקציב. כל שינוי יתקבל בברכה מעבד: Intel Core 2 Dou 6550 - 2.33Ghz - 4MB Cache - 65W - LGA775 מחיר 979.21 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 (965P) - ATX מחיר 625.40 ש"ח זכרון: Corsair dual 2x1024MB 800Mhz CAS5 מחיר 625.40 ש"ח כ. מסך: Gigabyte Geforce 8600GT 256MB SP-II DDR III - PCX - BULK מחיר 715.66 ש"ח ד. קשיח: Western Digital 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II מחיר 460.20 ש"ח צורב: NEC DVD-RW AD-7170A …

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  5. . מה התקציב המקסימאלי?2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק 1 פיפא ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  6. שלום, אני חושב על לקנות מחשב במחיר הנ"ל המערכת צריכה להיות בלי מסך, אני רוצה מחשב שיהיה מסוגל להריץ משחקים חדשים שיוצאים לשוק מחשב במחיר כזה יוכל לעמוד בדרישות נכון? אודה לכם אם תכתבו לי מפרט, ואם יש פה חילוקי דיעות בין אינטל לAMD אשמח אם תסבירו למה עדיף כל אחד... תודה

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  7. מחפש מפרט למחשב שישמש בן 14 למשחקים המשתמשים אינם מקצועני מחשב ולכן חשובה אמינות הספק המחשב צריך לכלול הכל (מסך, עכבר, מקלדת , רמקולים, XP, אופיס וכו') תקציב עד 4000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קלה איפה להתפשר ועל מה לא? מחפש גם המלצה על חנויות אמינות באיזור ת"א והסביבה שימכרו את המפרט המומלץ בתקציב הנתון בהמשך למפרט שקיבלתי מספר שאלות: אינטל או AMD האם E5200 מספיק? על מה להתפשר ועל מה לא?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  8. שלום אני מעוניין בחוות דעתכם על המפרט הבא: מארז - asus vintage v3 p5v900 via dc מעבד - intel cpu core 2 due e6420 2.13ghz 1066mh 2x2mb זכרון - 1gb 667mhz kingston צורב - asus-1814blt dvdrw x18 חיבור sata הארד דיסק - western digital 160gb sata 2 7200rpm 8mb מערכת הפעלה - xp pro כרטיס מסך - אני מתלבט בין 4 כרטיסים: nVIDIA GeForce 7600GS 512MB PCI nVIDIA GeForce 7300GT 512MB PCI nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCI nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCI אין לי את המחירים לכל פריט אבל זה יוצא (עם ה 7600GS) ולפני מע"מ 880 דולר. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מחשב לצורך תיכנות ועבודה משרדית בכ 1500 - 2000 ש"ח. אני גר בירושלים. רציתי לקנות ב KSP כי הם נמצאים בי-ם. בצעתי הזמנה דרך האתר, והם לא חוזרים אלי. התקשרתי והם כבר מספר ימים אומרים שיחזרו אלי. לא מראה על שירות טוב. אז אני זקוק לעצה בנושא חנות מחשבים. האם לקנות אולי באייבורי כי גם הם בי-ם? לנסות להמשיך לנדנד ב KSP? מה לגבי IQPC? הם באשדוד והמחירים שלהם קצת יותר יקרים, אבל שמעתי שהם לא רעים? מה לגבי נעה מחשבים? אולי כדאי לקנות מחשב חלש יותר בגלל שהם יקרים יחסית, אבל הם חנות מצויינת? יש חנויות נוספות לא רחוק מירושלים שכדאי להתעניין בהן? תודה לעוזרים, שיעשו קצת סדר בבלאגן.

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  10. Started by alex188,

סוג מעבד טכנולוגיית מעבד Intel® Viiv‎‏ מעבד Intel® Core2 Duo processor E4400 פלטפורמה טכנולוגיית מעבד Intel® Viiv ערכת שבבים מערך שבבים Intel® G33 express chipset זיכרון סטנדרטי ‎2 GB סוג הזיכרון DDR2-SDRAM חריצי זיכרון 4 גומחות DIMM מערכת הפעלה מותקנת גרסה מקורית של Windows Vista® Home Premium כונן דיסק קשיח פנימי 320 GB בקר הדיסק הקשיח כונן דיסק קשיח SATA 3G Hard Disk Drive מהירות כונן הדיסק הקשיח (7200 rpm) סוג הכונן האופטי צורב DVD מהירות הכונן האופטי SATA DVD RAM ו-‏‎Double Layer ±R/ ±RW 16x/8x‏‏ מרבי תומך בטכנולוגיית LightScribe התקן כרטיס זיכרון קורא כרטיס זיכרון 15‏-ב-‏1 ממשק רשת ‏ממשק רשת משולב אתרנט 10/100/1000BT ממשק ללכידת וידאו I…

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  11. אהלן. מתחיל להמאס לי מהמחשב הדי ישן שלי , מפרטו המצומצם : Intel Pentium 4 2.6 512 RAM Abit AS7-V MotherBoard Saphire 9600XT 128MB המחשב בזמנו היה נחשב טוב מאוד , אבל כיום הוא כבר דיי מיושן. אני עוסק בצילום ובעריכת תמונות , והמחשב כמעט ולא סוחב את הפוטושופ. אני רוצה לקנות חודש הבא מחשב חדש , ואבקש להיעזר בכם בבחירת המפרט הכי טוב עבורי. כשאני מתכוון למחשב , אני מתכוון רק לקופסא כמובן , ללא מסך , מקלדת , עכבר וכו'... ללא כרטיס מסך גם , הכרטיס שיש לי (Saphire 9600XT 128MB) מספק אותי לחלוטין , ועלה בזמנו הרבה כסף. התקציב הוא 2500 ש"ח עם אפשרות חריגה ל3000 ש"ח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  12. Started by tali_s2,

זה המפרט שהרכבתי למחשב שצריך להיות חזק, לשימוש כללי ומעט גיימינג ועריכת וידאו/סאונד. (את הכרטיס הגרפי אני עדיין לא החלטתי מה לרכוש, אולי ארכוש בהמשך) אפשר דעה? מעבד Intel Core i5-3470 3.2Ghz 6M Tray ₪930 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=II53470T לוח אם Gigabyte GA-Z77-D3H ₪667 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=95Z7706 כונן קשיח Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1000GB SATA3 64MB ₪438 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST1000DM003 זיכרון Kingston Hyper-X 4096MB DDR3 1600MHz CL9 ₪188 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23756 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪97 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז כו…

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  13. Started by shakedori,

שלום אני צריך עזרה בהרכרבת מפרט למחשב ביתי למשחקים כבדים שיהיה שימושי גם לשנתיים הבאות התקציב שלי הוא 3200 שקל. לא אכפת לי אם המעבד של INTEL או של AMD ומי שמגיב אם אפשר לדעת מה יותר טוב ומומלץ לא צריך ציוד היקפי השמח לקבל עזרה ואם אפשר שיהיה הכי חזק וטוב לסכום הזה. בתודה מראש אורי

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  14. שלום יש לי בקשה מאוד חשובה למי שיכול לענות מהר אני צריך מארז שקט עד 415 שקל וכרטיס מסך עד 1000 שקל שנמקר באיבורי תודה יכל מי שעונה

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  15. שלום לכולם, מאז שקניתי את המחשב שלי לא ביקרתי פה ואני מאוד הייתי מרוצה מהיחס והתגובות שלכם..אז הים דוד שלי התקשר אליי וביקש ממני לברר לו על מחשב בייתי/משפחתי כזה כולל מסך דק שישמש אותם לאינטרנט ומשחקים של הילדים שלהם (ילדים קטנים) ודוד שלי הוא לא כל כך מתמצא במחשבים אז כמובן שלא יעשה אוברקלוק או יריץ דברים כבדים על המחשב. אם אפשר מפרט תקציבי כזה לא יקר שישמש אותם לטווח הרחוק. ואם אפשר בניפרד מחיר למעבד ומסך דק טובים לאותם שימושים? תודה,אלעד

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by Sheirf,

ח'ברה אני צריך שתארגנו לי מפרט למטרות משחקים בעיקר , מוסיקה אינטרנט וזה... תנסו לארגן מפרט הכי משתלם והכי טוב לתקציב הזה בבקשה , ללא מסך , וציוד הקיפי תודה ח'ברה עריכה: שיהיה מחנות מאיזור הקריות וחיפה =]

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  17. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? : 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח, מעדיף לא לעלות יותר במחיר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה בתוכנת תלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLIDWORKS מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צו…

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  18. אז ככה בניתי מפרט כזה שבו אני לא יצטרך לשדרג את המחשב להרבה זמן (לפחות לא שידרוג רציני). המחשב הוא למשחקים בעיקר וגם לגרפיקה 3D, MAYA, PHOTOSHOP. זה המפרט: (דרך אגב אני לא צריך מקלדת, עכבר, מסך, דיסקים קשיחים, צורבים... כל מה שציינתי זה מה שאני צריך, לא יותר מזה). לוח אם: GA-P35-DQ6 (מאוד נדלקתי על הלוח אם הזה). מחיר: 1120 שח מעבד: 6600Q מחיר: (משוער) 1500 שח. כ.מסך: Sparkle 8800GTS 320MB מחיר: 1520 שח. זכרון: G.SKILL F2-5400PHU2-2GBNT DDR2 2GB X2 מחיר: 902 שח. סך הכול: 5042. (אני יודע שאמרתי 6K אבל ב1000 האחרון אני קונה ספק ומארז). קיצור יש לכם איזה דעות או תיקונים שכדאי לבצע?

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  19. Started by denis20,

המטרות הם בעיקר לאינטרנט ולישומי אינטרנט סרטים ולפעמים גם משחקים.. העדפה לאינטל הציוד ההקפי זה רק מקלדת ועכבר.. עדיף אלחוטי.. לנסות כרטיס מסך סבבהשלא יהיה יותר מדיי טוב.. כמובן כל זה עד 4000 .. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  20. Started by ofir667,

מישהו יכול להרכיב לי מחשב חזק למשחקים ותוכנות (שיעבוד מהר) - לא כולל מסך, רמקולים, עכבר, מקלדת וכוננים בתקציב של 5000?

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by anri,

יש כמה חלקים שאני די סגור עליהם . רציתי רק שתעזרו לי בשאר החלקים האחרים . מעבד - Intel® Core2 Quad Q6600 + COOLING לוח אם - אני מעדיף Gigabyte P35 כרטיס מסך - 8800GT 512MB PCIe העניין שאני לא יודע מאיזה חברה, זקוק לעזרה בעניין הזה . וכל שאר המפרט ספק, מארז, קירור למעבד, זיכרון, כונן קשיח, כונן תקילוטים, אני צריך . יש אפשרות לחריגה קטנה... תודה מראש =)

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  22. Started by kuBBia,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?בערך 2000-2500 עדיף פחות, מזומן 2. מטרות המחשב?המחשב הוא לסבא שלי שמשתמש בו רק לאינטרנט ולאופיס 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?כלום! רק המארז ותוכנו 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך שום דבר מעבר למימנימום[בלי צורב וכו'] 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך משולב בלוח אם, 512MB ram, דיסק קשיח מינימלי [80 או 40],מעבד פנטיום 2.66 או אטלון64 3000 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?ממש לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה 8. האם יש צרכים מי…

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  23. Started by stavcas,

לאחותי הלך המחשב ואני צריך מפרט שלא יעלה על 1200,רק ציוד ליבה לא כולל: -ספק -מארז -דיסק קשיח הרכבתי בעצמי מפר אבל אני לא בטוח אם הוא טוב: http://tms.co.il/preview/spec/xd2ypuw4 חשוב שהמעבד וכרטיס המסך יהיו AMD . המחשב אמור להריץ ככה משחקים בסבבה קצת חדשים כזה ולא ההגדרות הגבוהות. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by Mosho,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב לרכב, לא משהו בשביל משחקים, אלא מוזיקה, ניווט, כלומר מחשב לא חזק, עם כרטיס קול טוב. הקאץ' הוא שאני רוצה שיהיה קטן. כמה קטן? בואו נגיד חצי קופסת נעליים, ואפילו קטן יותר. תודה! התקציב הוא עד 3000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  25. מעבד: AMD 4600X2 AM2 לוח אם: ASUS M2N-SLI DELUXE NFORCE 570 זכרונות: 3GB=1GBX3 DDR2 667MHZ דיסק קשיח: WD 250GB SATA2 כרטיס מסך: 8800GTS 320MB מארז: לא משנה 250 שקל סה"כ 4470 האם זה טוב או שכדי להוריד את הזיכרון ל-2GB שזה פחות 220 שקל לקנות מעבד 4200 ואז לשדרג את הכרטיס ל- 8800GTS 640MB

• 7 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים