עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אם הינכם מבינים בתחום, ובעלי ידע בנושאים הרלוונטים לשאלות שלי, בבקשה קחו דקה ועזרו לי. אני רוצה לקנות מחשב שייעודו הוא שימוש משרדי, קצת משחקים וקצת עריכת סרטים. התקציב שלי הוא קצת יותר מ4000. התחלתי לעשות סקרים עבור חלקי מחשב, לבדוק ביצועים (למשל מ-tomshardware) ומחירים (מ-zap), וחנויות שונות (אייבורי, פלונטר, נועה, ksp, iqpc ועוד). אני עדיין לא יודע מה הכי כדאי ומאיפה, אז להלן עיקרי המפרט הרכיבים שחשבתי עליו: מעבד: E6320 לוח אם: GA-965P-S3 זכרון: 2GB 800M דיסק: 250GB SATA2 16MB כ. מסך: GF7600GT מסך LCD 19. ראיתי באייבורי (אפשר גם לראות בעיתון "7 ימים" בעמוד השלישי בערך) הצעה קצת פחות טובה ב3300 בערך. אני מאמין שעם השידרוגים זה יהיה בערך 4000. ההצעה כללה E6300, מעב…

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  2. Started by vovan1933,

מבקש חווד, תודה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤976 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ¤605 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL ¤1188 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤217 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤690 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤409 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤4496 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  3. יש לי בקשה מעט שונה ממה שבדרך כלל מבקשים פה... אז ככה יש לי מחשב יחסית חלש... ואני רוצה לדעת מה אני צריך להוסיף כדי שהוא יוכל לעבד ישומים גרפיים כגון רינדור וכדומה? שאלה נוספת: האם מומלץ להשתמש בכרטיס QUADRO (הכי פשוט) מאשר הכרטיס הנוחכי שלי? המחשב שלי: P4 2.800MHZ (מעבד ישן פרסקוט). 1024-DDR1 6600GT 450GB תודה

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  4. Started by erezblm,

קודם כל, אין לי הרבה ידע בכל התחום הזה. יש לי מחשב עם כזה מפרט: Intel Pentium 4 2400 MHz (12X200) 1024 RAM GEForce 6600 GT 256MB (AGP) אם אתם צריך עוד משהו שאני אכתוב במפרט תגידו כי אני לא ממש יודע מה... בכל מקרה המחשב הזה לא סוחב לי משחקים כמו שצריך, עד לחודש האחרון שאת המשחקים החדשים הוא כבר ממש מעלה באיטיות ברזולוציה מאוד נמוכה. אני צריך לדעת בתכלס כמה אני צריך לשלם כדי שהמשחקים החדשים יעלו לי כמו שצריך, ברזולוציה גבוהה, אני לא יודע להגיד לכם תקציב, בגלל שאני לא יודע כמה כסף אני צריך לשלם בערך. ואני צריך גם שתפרטו לי בבקשה מה אני צריך לקנות. כמובן שזה לא כולל מסך וכל השטויות האלה, רק לשדרג לי את המחשב בצורה כזאת שמשחקים יעלו לי על רזולוציה גבוהה. אם זה לא מתאים לפורום …

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  5. Started by michmoch,

מחפש לקנות מחשב חדש . השימושים שלי הם : אנטרנט , עבודה בתוכנות שרטוט למינהן , שיתוף קבצים וצפייה בסרטים על גבי מסך המחשב , פוטושופ ( חובבן ולא מקצועי ) , משחקים חדשים כולל משחקי רשת ( לא גיימר כבד ! ) . אני מחפש מפרט שיתאים לצרכיי , ויהיה אופטיפלי מבחינת תקציב שנע בין 5000 ש"ח עד 6500 ש"ח , כולל מסך "19 . ואשר ישרת את צרכיי ב 4 השנים הקרובות ( אפשרי שידרוגים קלים עם הזמן ) תודה לכל העוזרים ( מקווה שיהיו ... ) מיכה.

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  6. Started by raanand,

אני חדש פה יחסית,ואין לי מושג בחומרה של מחשבים. אני מעוניין במחשב שעיקרו זה משחקים ואינטרנט. חשוב שלמחשב יהיה ניצול גבוה של ביצועים מול כסף. עזרו לי לבחור מפרט מתאים למחשב. המפרט לא כולל מסך ואביזרים נלווים.

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  7. אוקיי אז ככה אני צריך עזרה בבחירת מפרט לשימושים עקריים: משחקים גלישה באינטרנט... אני מבלבט בין מעבד AMD לבין אינטל למעבד AMD בארץ יש תדמית "לא מתאים לקיץ, מתחמם מהר" בסגנון הזה.. האם אמירה זו נכונה? אשמח לקבל חוות דעת איזה מעבד יפיק יותר טוב מבחינת הביצועים.. וכנ"ל לגבי לוח אם תואם,וכרטיס מסך למשחקים ובין היתר את החומרה השניה שצריך בכל מחשב.. ללא כונן תקליטורים דיסקטים למינהם.. אשמח לקבל 2 מפרטים.. תודה

• 7 תגובות
    • 493 צפיות
  8. אני מעוניך לקנות מחשב שישמש לסרטים בעיקר עם כרטיס מסך H.D שהיה שקט וחסכוני בחשמל (אני לא מכבה את המחשב) . עדיף מארז שוכב כמו של מחשב קולנע ביתי אין צורך בכרטיס טלויזיה אין לי כבלים גם ככה ... יש לי טלויזיה 37 אינצ' wl 66 של טושיבה ומערכת קולנע ביתי שמחוברת לרסיבר (לא צריך כרטיס קול ) הצעות יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  9. Started by hakoki,

6320 250gb 16mb wd abit ib9 ocz 667 2gb cl5 8600gt hec 6a12 +400art האם שווה להוסיף 60 שקל ולקבל ספק 400trt? תודה.

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  10. שלום. אני מעוניין בלפטופ מחיר בסביבות 4000 אלף שקל. (אפשר פחות...) נתקלתי במלא לפטופים במחיר דומה של GIGABYTE / LG וכו'... השאלה עם כדאי להתעסק עם חברות כאלה או לחפש מחשבים של DELL וכו'? לדוגמא מחשב של GIGABYTE: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=5161 ומחשב של HP:(המציאה פחות בנתונים... אבל אולי נחשב ליותר טוב מבחינת אמינות וחברה...) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=4914 תודה.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  11. שלום וחג שמח יש לי חבר שמעוניין לקנות כ.מסך למחשב שלו.. המעבד שלו תומך PCI-E והתקציב הוא 400-500 מטרת הכרטיס למשחקים כמה שיותר יסחוב יותר טוב החנות המועדפת היא KSP. בנוסף אני מעוניין לקנות עכבר ומקלדת אז עכבר אני חושב שאני ילך על G5 של לוג'יטק, רק מקלדת יש לי בעיה.. הסכום נע בסביבות ה 100 שח עם חריגה קטנה.. העדפה גם לKSP אם משהו חושב שיש עכבר אחר/מקלדת אחרת המיועדים למשחקים במחירים הנעים ב:עכבר 200 עם חריגה קלה, מקלדת:100 עם חריגה קלה תודה לעוזרים ושוב חג"ש

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  12. שבוע טוב מעוניין במפרט למחשב שישמש לאינטרנט (גלישה, הורדות), אופיס ולמשחקים (לא ברמה גבוהה) מדובר במחשב למשפחה והילדים קטנים גילאים 4-10 כך שאין דרישה לביצועים מהמשחקים הכי חדשים יש להכניס במפרט מסך 19 אינץ' אין צורך בצורב ורמקולים ואפשרות נחמדה היא מקלדת ועכבר אלחוטיים תודה והמשך שבוע טוב לכולנו

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  13. מחפש מפרט אניטל בשביל משחקים ברמה בינונית אובר קלוק צנוע תקציב 2700-3200?

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  14. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שקיבלתי המחשב מיועד בעיקר לצפיה בסרטים (ללא טלויזיה והקלטה) על מסך וטלויזיה LCD ושמיעה דרך מגבר סראונד חוץ מזה עבודה על אוטוקאד ורינדור קל עד בינוני במקס. חוץ מזה המכונה לא מיועדת למשחקים. לוח אם DG33TLM מעבד E6550 2GB DDR2 800 MHz דיסק קשיח WD3200AAKS 320GB כ.מסך LEADTEC WINFAST PX8400 GS TDH 256GB כ.קול CREATIVE SB082 X-FI EXTREME DVD SONY X16 מארז HEC 6K31 mATX PS=300W לא כולל מסך מקלדת ועכבר מתוכנן אולי OC עדין תודה מראש למגיבים

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  15. שלום, אשמח לקבל המלצות ל2 מחשבים. הראשון, מיועד לשימוש משרדי וביתי, בעיקר גלישה באינטרנט ועיבוד תמלילים. תקציב: 1000 ש"ח לא כולל מסך. השני, מיועד לשימוש ביתי וגם למשחקים. לא מדובר בGAMER רציני, ולכן אין צורך בכרטיס מסך מהשורה הראשונה. תקציב: 2000 ש"ח לא כולל מסך. אודה על הצעות.

• 6 תגובות
    • 493 צפיות
  16. שלום לכולם. אני צריך מחשב לצרכים הבאים: - אינטרנט - אופיס - משחקים פשוטים (המקסימום זה FIFA) התקציב הוא 2000 ש"ח בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  17. חבר שלא מבין בזה כל כך ביקש ונתן לי את התקציב הנ"ל זה הינה הדרישות חוץ ממסך הכול המחשב מיועד לעבודות גריפיקה *חובה 2 הרדיסקים פנימיים בגדלים של 160+250 *מעבד מהדור החדש *לפחות 2G זיכרונות *כרטיס מסך לא הכי טוב ,זה לה דו מימדי ולא תלת מימדי כמובן איזור הקניה אמור להיות באיזור תל אביב -חשבתי על סקיפיסי,פנדה,נועה אמינות חשובה שוב המחשב צריך להיות ממש חזק שלא יתקע לרגע תודה

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  18. יש לי מפרט על כרטיס זיכרון Leadtek Winfast PX8800GTS 320MB PCLE או EVGA NVIDIA GEFORCE 8800GTS 320MB PCLE וספק כח Enermax LIberty 400W אני הייתי בKSP ואמרו לי שהספק לא יתאים לכרטיס... אמרו שאני צריך איזה 550W-650W אז שינו לי ל chieftak 650W ב420 ש"ח ואני הבנתי שהספק הזה גרוע.. אז איזה ספק לקנות!? התקציב הוא 420 ש"ח דבר שני.. אני יודע שבעוד חודש יוצאים כרטיסי מסך חדשים.. אז חשבתי לחכות עם הכרטיס חודש ואז לקנות אותו כשירדו המחירים.. בנוסף לזה אני גם יודע שהכרטיס מסך תומך בDX10 וDX10 תומך רק בWINDOWS VISTA.. אז אני יוריד ויסטה.. ואין בו כבר באגים נכון?!

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  19. אני רוצה להחליף את המעבד והלוח אמ,זכרונות ולקנות כרטיס קול חיצוני את כל השאר כבר יש לי.. הכרטיס מסך שברשותי זה 6800GT של לידטק (ג'יפורס מלפני שנתיים + אקבל עדיין נותן ביצואים מרשימים.. אז מה שאני בא להגיד זה שהוא תושבת קלאסית של AGP וסתם חפרתי זה כל מה שחשוב.. אז שיהיה לוח אמ מתאים) תקציב בערך2500 שח... יש לי גם שני זכרונות כל אחד 512 אז אם אפשר לשלב גם אותם זה יהיה נהדר.. (שכחתי איזה סוג אבל אם אני לא טועה לפני שנתיים זה היה נחשב לחדשים נראה לי DDR2 או 3 אבל אני לא בטוח אם אני מתבלבל עם הכרטיס מסך, בסהכ עברו שנתיים ואיכשהו צנח לי כל הידע על המפרטים וכל הרכיבים החדשים שיוצאים..) בסהכ העדיפות לחסכון במחיר אז אם אתה רואים שאפשרי לא לגרד את התקציב אז מומלץ כי אני עובד עם CUB…

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  20. תודה על העזרה ועל הרעינות שעזרו לי להגיע לבידיוק מה שאני צריך :] מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 Box לוחאם: GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח: Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון:Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיסגרפי: Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe צורבDVD: ASUS DRW-1814BLT X18 DVD מארזללא ספק: NZXT Nemesis Elite ספק כח: Enermax Liberty 400W מסך מחשב רחב: Benq 19" FP92W LCD WIDE מקלדת: Logitech Ultra-Flat Keyboard עכבר לייזר: Logitech G5 Laser Mouse רמקוליםלמחשב: Logitech X-530 כולל הרכבה+בדיקת מעבדה+בדיקת מאמץ למחשב. לפני הכל תקראו שלא תציעו לי לשפר או להוריד דברים שאני סגור עליהם. עכבר+ מקלדת+ מסך+רמקולים.. כן הציוד ההקפי שאני סגור עליו מאוד מאוד.. עכ…

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  21. שלום, יש לי מחשב ישן, משמש בעיקר למשחקים, שצריך שדרוג. המפרט שלו: לוח אם: Intel 865G DDR W/S-L-V מעבד: Intel P4 2.8G 1M Ceche כ. מסך: ATI RADEON 9250SE 128MB זכרון: 1GB 400MHZ DDR אני רוצה להחליף מעבד וכרטיס מסך. מהן ההמלצות? התקציב הוא כ-500 ש"ח לפריט. תודה רבה וגמר חתימה טובה. פיני

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  22. מחפש מחשב כולל מסך, למשחקים בעיקר, כולל כרטיס מסך 1100 שקל, כרטיס מסך שיוכל לעמוד במשחקים חדשים גם בעוד חצי שנה הקרובה.... רצוי מעבד E6550 ולוח אם שמומלץ, כולל 2 ג'יגה זיכרון פנימי ו 160 ג'יגה מינימום... מסך 17 אינץ' לא יקר אבל עדיף חברה מוכרת... זה די דחוף, מחכה לתשובה מהירה (חבר אצלי)

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  23. שלום טוב קראתי הרבה , אני זקוק לעזרתכם רכישה-דרך החנות SKY שבראשון 1.מעבד Q6600 2.קירור למעבד -מה מומלץ שלא ירעיש... חשבתי על ביג טיפון VX . 3.מארז - של NZXT-HUSH-מארז שקט במיוחד 4.ספק כח-? מה מומלץ דרוש 450 W 5.לוח אם- למרות החסרונות של הלוחות שמשלבים DDR3 וDDR2 אף אחד לא הראה לי שהלוחות לא טובים אולי ב DDR3 לא יהיה שימוש אולי כן יהיה הבעיה בלוח של gigabyte p35c היא שהוא לא עובד ב OC ולכן אני מתכנן על ה-asus p5kc שהבנתי שעובד סביר בOC סך הכל המחירים הם 100 ש"ח למעלה ללוחות שעובדים עם DDR3 (למרות שיש מגבלה ל4 GB אבל מי צריך יותר.... כל התשובות יתקבלו בברכה 6.קשיח-W.D 500G 7.DVD פשוט 8.כרטיס מסך 8800GT תמליצו על חברה , אני לא בונה על להאיץ אותו אז אין צורך בקירור זגרון-…

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  24. Started by alex188,

סוג מעבד טכנולוגיית מעבד Intel® Viiv‎‏ מעבד Intel® Core2 Duo processor E4400 פלטפורמה טכנולוגיית מעבד Intel® Viiv ערכת שבבים מערך שבבים Intel® G33 express chipset זיכרון סטנדרטי ‎2 GB סוג הזיכרון DDR2-SDRAM חריצי זיכרון 4 גומחות DIMM מערכת הפעלה מותקנת גרסה מקורית של Windows Vista® Home Premium כונן דיסק קשיח פנימי 320 GB בקר הדיסק הקשיח כונן דיסק קשיח SATA 3G Hard Disk Drive מהירות כונן הדיסק הקשיח (7200 rpm) סוג הכונן האופטי צורב DVD מהירות הכונן האופטי SATA DVD RAM ו-‏‎Double Layer ±R/ ±RW 16x/8x‏‏ מרבי תומך בטכנולוגיית LightScribe התקן כרטיס זיכרון קורא כרטיס זיכרון 15‏-ב-‏1 ממשק רשת ‏ממשק רשת משולב אתרנט 10/100/1000BT ממשק ללכידת וידאו I…

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  25. Started by fuck off,

חבר שלי מעוניין לקנות מחשב ב3500 שקל. אין לו הגדרה לדרישות. מחשב כללי. תנו בראש.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים