עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? יותר מ14" * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מעדיף שהספק יהיה KSP..והחברה תהיה DELL או כל חברה אחרת ברמה של DELL

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  2. Started by rotemf88,

שלום אשמח אן תעזרו לי למצוא מחשב דק קל ומתאים לצרכי, מילאתי את השאלון. תודה רותם תקציב- רצוי פחות מ-3000 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)- משרדי, אולי גם צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?- 13.3 מקסימום 14, רצוי מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)- רגילה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי?- 1.5 עד 1.7 * האם נדרש ז…

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  3. Started by fuck off,

חבר שלי מעוניין לקנות מחשב ב3500 שקל. אין לו הגדרה לדרישות. מחשב כללי. תנו בראש.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  4. שלום, הגיע הזמן להחליף את המחשב שברשותי -נרכש בשנת 2003, עבר קצת תוספות ושדרוגים, אבל הוא נורא עייף בזמן האחרון. אני רוצה מחשב מהיר, שקט ויציב שיעשה את העבודה, ושניתן לשדרג אותו / חלקים ממנו בעתיד אם אצטרך. השימושים העיקריים: אופיס, אינטרנט, תמונות, סרטים ומשחקים (NFS לדוג'). מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  5. חבר טוב שלי, די.ג'י במקצועו, וכרגע הוא זקוק נואשות למחשב חדש, רק לצרכי מוסיקה! והתקציב שלו לא גבוה, עד 1,200 ש"ח... מצאנו ב-KSP את המחשב הבא: מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 250GB 7200RPM 8MB SATA II כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA 3100 כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HJA-6000 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin) מחיר 1240 ¤ מה דעתכם על המפרט? מה הייתם משפרים ומה ה…

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  6. שלום לכולם! אני זקוקה להצעת מפרט של מחשב שישמש אותי לגלישה,משחקים ומולטימדיה. אני ממש זקוקה להמלצות מכיוון שאינני ממש מגיעה מהתחום. אשמח גם להמלצות לגבי חנויות שבהן אוכל לממש את המפרט המוצע. כולל ציוד היקפי :-* ומסך LCD אני מודה מודה מודה........ אשמח לעוד תגובות!!!!!!

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  7. Started by yaron79,

שלום לחברי הפורום רכשתי שבוע שעבר נייד Lenovo IdeaPad G560 M274NIV אני מאוד מרוצה ממנו עד עכשיו... עד עכשיו השתמשתי במחשב נייח ככה שאין לי כ"כ מושג איך לתחזק מחשב נייד יש לי כמה שאלות ברשותכם: 1. א. המחשב רוב הזמן מונח על השולחן אצלי בחדר, ומחובר כמעט תמיד לחשמל...קודם כל רציתי לדעת אם חיבור קבוע לחשמל יכול לגרום נזק למחשב/מטען??? ב. במידה ולא...האם במצב כזה עדיף להוציא את הסוללה או שזה סתם מיתוס?? 2. כיוונתי את הגדרות הצבע המועדפות עליי דרך לוח הבקרה של NVIDIA, ושמתי לב שכאשר מסתכלים במסך כשברקע יש רקע בהיר בוהק, רואים לאורך כל המסך קווים אופקיים, רואים את זה רק בזווית מסוימת כשיושבים מול המסך לא מבחינים בזה... יכול להיות שזאת בעיה במסך??? או שככה זה …

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by Danielio,

Sempron 2800+ (Socket AM2) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK AM2NF6G-VSTA AM2, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 533 512MB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך GF 6100 128MB ON BOARD כרטיסי קול 7.1 Channel Audio כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD LG 16x 40x White ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HJA-70 MIDI Beige מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים None השאלה היא האם להחליף את המעבד, ולהגיע למחיר של 2000 בשביל P.D ? והאם המפרט הזה מספיק בשביל סרטים ככה ומשחקים בקטנה, לא משהו רציני... תודה!

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  9. אני רוצה לדעת הצעת מחיר, את דעתכם וכיצד לשפר דיסקשיח גדול Hitachi Deskstar 7K1000 (1TB, 7200rpm) דיסקשיח מהיר למערכת ותוכנות Seagate ST3300655LC (15,000rpm, 300gb) התקן רשת GigaBit Lan 10/100/1000 או משולב על לוח האם זיכרון פנימי 2-GB Fully Bufferd (FB) ECC-REG DDR-2 1066 Qual Channel Compatible (Tested) כרטיס מסך משולב בלוח האם כרטיס עריכה עפ"י המלצתכם כרטיס קול Creative כלשהוא או משולב בלוח האם לוח אם Giga-Byte GA-9IVDTH-PL (2.1) מארז U4 Silent (Modded) Midi Tower ATX כ"כ שקט שחוץ מנורת חיווי לא אדע שהוא פועל מגן מתח: אספקה+הגנה עפ"י המלצתכם מיקלדת עריכה Logickeyboard LKB-PPRO-CHPC-UK מעבד Intel Quad-Core Intel® Xeon® processor E53451 מסך Jvc DT-V24…

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 -35000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים - שיוכל להריץ משחקים כבדים . 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא חייב , אבל אם יש הצעה למסך טוב אז אפשר. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7.5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם…

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  11. 1.התקציב הוא 3000 ++ 2. מטרות: אופיס, סרטי HD אינטרנט משחקים חדשים שהכל יעבוד וגם בעוד שנתיים המשחקים החדשים יעבדו לפחות חלק מהם אם זה אפשרי 3. ציוד הקפי: ספק כוח טוב 4. 5. העדפות: לא רוצה AMD או CELERON 6. עיצוב חשוב קצת לא יותר מידי וקירור מה שצריך כדי שהמחשב יעבוד הכי טוב שאפשר 7. חשוב שקט אבל לא מפיע לי אם יש קצת רעש אני רוצה שיהי מחשב טוב ושאני אדע שעוד כמה שנים אם אני ארצה אני אוכל לשדרג אותו במה שאני ארצה ושאלה נוספת האם שווה להשקיע בquad או coure 2 גם יספיק לכמה שנים טובות וגם שאלה בקשר לזכרון DDR3 האם בו כדי גם להשקיע או שמספיק לוח אם שתואם לו

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  12. אחי מחפש לעצמו מחשב חדש, למשחקים, בסביבות ה3-3.5 אלף שקל, לא כולל עכבר, מקלדת, מסך אבל כולל כרטיס רשת וכרטיס קול. המחשב מיועד למשחקים, אבל שלא יהיה מכונה שרואים כאילו זה מציאותי. עזרה בבקשה?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  13. Started by DMS,

תודה מראש

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  14. טוב אז החופש קרב ובא ואני הולך לעבוד אז... חשבתי כבר מה אני הולך לקנות?... הגעתי למסקנה שהכי משתלם לי לקנות שני 9600GSO 768MB (סוף סוף אני ינצל את הSLI של הלוח אם שלי - Fatal1ty FP-IN9 SLI), מסך אני עדיין לא בטוח אבל שמתי עיין על ה2253BW של samsung. לגבי במארז... הבנתי שאני אצטרך קירור ממש טוב למפלצת הזאת אז החלטתי ללכת על הTEMPEST של NZXT. ד"א אם תראו במפרט יש לי Liberty 400W לפי החיבורים אפשר לעשות SLI השאלה אם זה באמת יחזיק...? כל זה יצא לי בערך 3400 ש"ח(בלי ספק) שזה לא כל כך הרבה.... עכשיו, אני פונה אליכם כדי אולי להביא לי פתרונות יותר טובים, אולי דברים יותר משתלמים, להציע לי מסך יותר טוב\משתלם, הצעות לגבי הספק, או סתם להביע את דעתכם! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  15. אז ככה חבר שלי רוצה ליקנות מחשב חדש והוא משגע אותי בתקציב של בין 3000 - 3500 שמיועד למשחקים.. תודה מראש לעוזרים:]

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by quantoM,

שלום, הכל טוב חבר'ה? חבר שלי צריך מפרט במחיר דיי זעיר, המחשב יהיה למשחקים קלילים, ולשימושים בייתים כלילים. המחשב לא כולל מסך, לא כולל ציוד הקפי. אני חושב שיהיה עדיף לקחת AMD כאן, ולא לעשות OC לאינטל[עלויות גבוהות יותר[קירור לא סטוק, זכרונות יקרים במעט, ולוח יותר יקר[תקנו אותי אם אני טועה] אבל ת'אמת שזה לא משנה לי, AMD או אינטל, העיקר במסגרת התקציב. טוב זהו עד כאן, אני חושב נתתי מספיק פרטים, המושכות אצלכם

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  17. Started by Bush,

שלום לכולם אני מעונין לקנות מחשב לטובת אודיו ( הקלטה ועריכה) בלבד. הייתי שמח לקבל המלצות למפרטי מחשב. אני יודע מה אני רוצה אבל לא יודע באילו רכיבים להשתמש dul Core amd 4400 2 giga זיכון Ram ? לוח אם ? ציפסט? HD 250 Giga תודה Bush

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  18. שלום, אני מחפש מפרט למחשב שישמש אותי להקלטות ביתיות (גיטרות, תופים, שירה וכו') ועריכת סאונד. בעדיפות הייתי רוצה שהמחשב יהיה נייד, אבל זה לא מחייב. במידה ויש הצעה טובה למחשב נייח זאת אופציה מבחינתי. - אין לי צורך בציוד היקפי (מסך וכד'), כן מתעניין בכרטיסי קול (לא חייבים להיכלל בתקציב, מוכן להשקיע בנוסף). כרגע אין לי כמעט הבנה בנושא וממש עכשיו אני מתחיל קצת לקרוא ולהתעניין... אשמח להסברים לגבי החומרה!

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  19. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס, אני מתכנן לעבוד מהבית בבניית אתרים ולכן צפויה עבודה ארוכת שעות * גודל המסך? לא קריטי במיוחד * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל, אבל לא משמעותי, חשוב שיהיה מהיר ובעל מקום נרחב לאחסון מידע. *חשוב שתהיה יכולת קליטה טובה לחיבורים אלחוטיים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? גם בעניין זה אני אשמח לשמוע את דעתכם. לפי מה שהצלחתי להבין, החברות המומלצות הן Dell ו-Asus. אני מבין שבדל האחריות הכי מקיפה ואילו באסוס יש סיכוי למצוא מחשב עם סוללה עמידה יותר. בגלל המלצות ששמעתי, נצמדתי לשתי החברות האלה, אבל אם אתם חושבים אחרת - אשמח לשמוע. תודה רבה מראש, נפתלי

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  20. Started by arik3k,

שלום לכולם, סוף סוף אני קונה מחשב חדש אני רוצה שיהיה מחשב לטווח ארוך כלומר ל 4 שנים הקרובות שיהיה אמין, שיהיה אפשר לשדרג במידת הצורך רוצה שהוא יהיה מעבד של אינטל, הייעוד שלו הוא לדברים רגילים אינטרנט,אופיס ללימודים,קצת משחקים לא הרד קור,סרטים. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  21. Started by tea_pot,

קניתי את המחשב הנ"ל והוא עדיין לא אצלי ויש מספר דברים שמטרידים אותי: ATI 1100 - מה הוא שווה פחות או יותר? אותה שאלה לגבי המעבד AMD TURION 64 X2 TL50 1.6Ghz - לאיזה מעבד של אינטל הוא משתווה? חוצמזה לפי מה שהבנתי אין למחשב SVIDEO אלא רק VGA אז איפה אני מוצא מתאם מתאים(VGA to SVIDEO/RCA)? אם יש לכם לינק לחנות זה יהיה נהדר. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  22. היי, אני רוצה להשקיע 2000 -2500 ש"ח בלשדרג את המחשב על ידי לקיחת הרכיבים הטובים ממנו ובניית מחשב חדש. חשוב לי להחליף מארז למארז שקט העיצוב הפיזי שלו פחות מטריד אותי. הייתי שמח אם המארז יהיה קל לניקוי וכן חשובות לי כניסות לחיבור אביזרים כדוגמת מצלמה דיגיטלית והארד דיסקים ניידים (אני חושב שזה USB2). השימוש יהיה לעיצוב גרפי בתוכנות פוטושופ ואילוסטריטור (אני מפעיל סטודיו לעיצוב גרפי מהבית). אני משחק את המשחקים החדשים אולם אינני מחפש את הביצועים המטורפים. אני רוצה שהמשחקים ירוצו, יראו טוב ולא יתקעו. אני לא עושה over cloacking. אין לי צורך בציוד הקפי. אני עובד על XP 32 חוקי ואין לי בעיה לשדרג לויסטה חוקית אם זה ישפר משהו. המפרט הקיים שלי הוא: מארז של איבורי עם ספק כח ez cool…

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  23. ברצוני לקחת חלקים מהמחשבה הישן שלי ולבנות מחשב חדש שמיועד גם לעריכה והקלטת סאונד וגם להרצה סבירה/טובה של משחקים מדי פעם. חשוב לי מאד שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר. אינני מעוניין ב OC בעתיד. חלקים שיש כבר ברשותי (ואשמח לדעת אם כדאי להשאיר אותם או להחליף גם אותם): קירור למעבד: Cooler Master hyper 212 הרדיסק: WD 250GB SATA מסך, צורב DVD וציוד היקפי (אני לא רואה טעם לא להמשיך להשתמש בהם..). ספק גנרי 600w של סאנשיין-קומה (ישראלי אני חושב) combo 20+4 pin 600W sata pci-6pin שקט יחסית עם מאוורר גדול (ball bearing) נשלט טמפ'. כרטיס קול חיצוני FireWire של Focusrite Saffire המפרט שחשבתי עליו: מעבד: intel core2 q9300 לוח אם: gigabyte x38 intel chipset (חשוב שיהיה firewire עם ציפסט של TI…

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  24. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב השבוע, ומצאתי מפרט לא רע (לדעתי) בתקציב של 4000 ש"ח עם מסך LG 1953TR בכל מקרה הנה המפרט המלא: מעבד: E6550 לוח אם: ABIT IP35-E זכרון: 1GB 800MHZ SAMSUNG דיסק קשיח: 250GB SEAGATE SATA2 16MB כרטיס מסך: POWERCOLOR HD2600 pro 256MB צורב: PIONEER DVR-212BK SATA מארז עם ספק 500W HJA-291 (זה מארז כזה של KSP שהוא עם מאוורר 18 בצד) מסך: LG 1953TR 2MS מחיר: 4105 ש"ח אנא חוו דעתכם ותנו הצעות אולי לשיפור אם צריך.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  25. שלום לכולם, אני צריך מחשב בתקציב של 6000 שקלים ללא ציוד היקפי , כאשר אני מעוניין לרכוש את כל המפרט ממקום אחד כולל הרכבה. יעוד המחשב הוא בעיקר לעבודה בתלת מיימד (סוליד,3DMAX -לא צריך להתחשב ברינדורים מסיבים) ועבודה עם תוכנות גראפיות כמו פוטושופ. מערכת ההפעלה העתידית תהיה ווינדוס 7 (לא קשורה לתקציב). אני לא בקיא ברמת הפרט של חומרת המחשב ואשמח לקבל מפרט סגור ככל הניתן כדי לבצע קנייה ישירה. דברים שכדאי להוסיף, חשוב לי שהמחשב יעבוד בתנאי קירור טובים כדי שלא אשמע אותו מתאמץ . זיכרון גבוה ודיסק קשיח בעל נפח של 1000GB תודה רבה לכולם! מלאתי את הפרטים הבאים אם צריך: במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6.7K 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכ…

דיונים חדשים בפורומים