ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
היי, אז ניסיתי לעשות קצת שיעורי בית ולהרכיב מערכת לפי מפרטים שונים גם מהפורום (פחות או יותר - כי אין משהו בסגנון הזה מעודכן) וגם מאתרים אחרים (חלקם אתרים למערכות לעריכת וידאו). הגעתי למפרט מסויים שאותו הרכבתי מאתר KSP. מעבד: Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאוורר: Arctic Freezer Xtreme Rev.2 לוח אם: ASUS P8Z68-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 כונן ראשי: Corsair Corsair Force Series GT 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail כונן משני: Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA III, WD10EARX כרטיס מסך: ASUS - nVidia GTX570 DCII 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI…
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
בניתי מפרט אחרי סקר והתייעצויות שונות עם חברים. הייעוד של המחשב הוא אינטרנט ואופיס בעיקר. אני מתכוון לשדרג את המחשב הקיים שיש לי בצורה די מקיפהולהעביר לחדש רק כמה רכיבים בודדים כגון: 1) כרטיס מסך GFORCE 6600GT 2) הארד דיסק 150GB (כתוספת) 3) מארז עם 3 מאווררים 4) צורב DVD X16 ומה שאני חושב לקנות חדש זה: ------------------------------------------------------------------------------------------------------- מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ¤439 כמות:1 ------------------------------------------------------------------------------------------------------- לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤479 כמות:1 -------------------------------------------------------------------------…
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אני ראיתי את שאר העמודים בפורום ומודע לכך שאני שואל את אותה השאלה, אך סלחו לי אני קצת בור בעניין ופוחד שההודעות האחרות בנויות לזמן אחר, מחירים אחרים ורכיבים אחרים.. לכן אני אשאל בעצמי למפרטים שנראים לכם הגיוניים. כל הציוד ההקיפי קיים. אני מעוניין ב4 גיג'ה זיכרון RAM זריז יחסית (לא חייב את המהיר בשוק) כרטיס מסך ... אני בעיקר שואל בין G-FORCE 9800 למקביל ב ATI אני לא ממש מבין בזה ובגלל זה מבקש את עצתכם. אגב בעניין הכרטיס מסך, אני מתעניין לדעת אם יש אפשרות לפיצול מסכים מאסיבי באחד הכרטיסים אללו (EXTEND ליותר מ 2 מסכים) ואם לא ובלי קשר למודעה... איך אני מסיג וכמה עולה כרטיס מסך (רצוי חיצוני) שמסוגל לבצע עבודה שכזו.. זיכרון פשוט , אני מחפש זיכרון זריז יחסית אבל הנפח פחות…
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב לצרכים בסיסיים בלבד, אינטרנט מוזיקה וכאלה, לא משחק משחקים בכלל. בעתיד ארצה גם להשתמש בו להקלטת מוזיקה, אבל גם, ברמה מאוד בסיסית, שיעבוד חלק ויוכל להריץ תוכנה כמו Q-base וכדומה. לא חובה כרטיס קול איכותי פנימי כי אוכל להרכיב לו אחד חיצוני. תקציב עד 5,000. תודה!
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא מארז -MILO SSR-ML03B HTPC SILVERSTONE ספק- A.PFC 350W POWER MAN INWIN לוח אם- H61M-E23 HDMI 1 GLAN MSI מעבד אינטל 2.7GHZ 3MB PENTIUM D.CORE G 630 מאורר ARCITC F8 AC 8CM זכרון HS VSLUE PLUS GEIL 4GB DDR 1333MHZ דיסק קשיח 1Y 2TB S3 LP 64MB SEAGATE אני רוצה לדעת אם מחשב זה מספיק חזק להריץ סרטי 3D בלי כרטיס מסך או שצריך להוסיף לו כרטיס בניפרד ואם המחשב לא יתקע בזמן סרטים תודה לכל מי שעונה
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
קודם כל, אין לי הרבה ידע בכל התחום הזה. יש לי מחשב עם כזה מפרט: Intel Pentium 4 2400 MHz (12X200) 1024 RAM GEForce 6600 GT 256MB (AGP) אם אתם צריך עוד משהו שאני אכתוב במפרט תגידו כי אני לא ממש יודע מה... בכל מקרה המחשב הזה לא סוחב לי משחקים כמו שצריך, עד לחודש האחרון שאת המשחקים החדשים הוא כבר ממש מעלה באיטיות ברזולוציה מאוד נמוכה. אני צריך לדעת בתכלס כמה אני צריך לשלם כדי שהמשחקים החדשים יעלו לי כמו שצריך, ברזולוציה גבוהה, אני לא יודע להגיד לכם תקציב, בגלל שאני לא יודע כמה כסף אני צריך לשלם בערך. ואני צריך גם שתפרטו לי בבקשה מה אני צריך לקנות. כמובן שזה לא כולל מסך וכל השטויות האלה, רק לשדרג לי את המחשב בצורה כזאת שמשחקים יעלו לי על רזולוציה גבוהה. אם זה לא מתאים לפורום …
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
זה המפרט שיש לי עכשיו אני רוצה לדעת איזה דגמים וכל השאר יתאימו ללוח אם שלי.. אני רוצה להחליף ל- מעבד אינטל ליבה כפולה 1-2 גיגה זכרון RAM פנימי (המלצה גם ל1 וגם ל2) דיסק קשיח 250 גיגה אפילו חיצוני אם לא רשמתי במפרט הזה את הלוח אם אני אשמח לדעת איפה לבדוק..מדובר במחשב די וותיק תודה מראש חברים
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
זכרון : 1GB DDR-2 לוח אם: msi v2 945gcm5-f 1333 צורב DVD LG כונן DVD LG 16X מעבד: אינטל PENTIUM D.CORE E2140 דיסק קשיח 500GB 16MB SATA2 WD כרטיס מסך TD256E 256MB +ספק כח סה"כ 2300 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב. 8. האם ישנה הע…
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
המחשב שלי כבר בן שנתיים ויש לי כבר בעיות קירור הוא גם לא ממש מתאים לויסטה מה אני יכול לשדרג במחשב בתקציב של עד 1300 ש"ח גג אני הולך להשקיע כ-200 ש"ח בקירור וכנראה לקנות עוד ג'יגה זיכרון
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שהייעוד שלו הוא בעיקר סרטים והרבה ומשחקים כבדים גם מבחינת הגרפיקה וגם מבחינת הגודל שלהם כמו NFS וGTA החדשים. תשלחו בבקשה תשובה לאיימל: daniel_h1@walla.co.il תודה רבה =]
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
היי , הנה המפרט הסופי שלי , תגידו מה דעתכם (הסיבה העיקרית שבחרתי ב9600GT היא בגלל שהכרטיס 8800GT של טוינטק אינו במלאי והוא ישוב עוד שבוע וחצי שבועיים . חוץ מזה אני משחק ב1280x1024 ושמתי לב שההבדל בביצועים בין הכרטיסים האלה הוא לא כל כך קריטי). מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤675 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤454 מארז: NZXT Hush Black/Silver NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤360 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤191 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤414 קשיח למחש…
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נייד עם מסך עד 14.1" ומעבד core 2 duo שכולל יציאת hdmi/dvi ושמגיע עם לפחות שנתיים אחריות. עד 4500 ש"ח לא מפריע לי עם הוא יהיה ללא מערכת הפעלה המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
1. מערכת מחשב - (1YS) 2. לוח אם ASUS P5KC 3. מעבד Intel Q9300 2.5GHz/4x1.5MB/1333MHz :kopfpatsch: 4. מארז Antec 900 GAMING NO PS Thermaltake 550W 140mm/PCI-E/SATA/DUAL 12V .5 6. זכרון- 2GB (2x1GB) DDR2 800MHZ 7. דיסק קשיח Seagate 500GB SATAII 7200RPM 32MB 8. כ.מסך Asus EN8800GTS/HTDP/512M/A 9. מסך Asus MW221C 22" Wide logitech Deluxe 660 Cordless Desktop .10 11. כרטיס קול משולב בלוח האם 12. רמקולים-Creative SBS-A300 2.1 13. צורב LG GSA-H55N x20 IDE DVD 14. כ.רשת משולב על הלוח מתואר בלוח האם לעיל 15. סה"כ למערכת (מסעיף 1 עד סעיף זה) 7600
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אהלן חברים, מה אתם אומרים על המפרט? (מצורף בתמונה) את המפרט הרכיב לי מוכר בחנות בהנחיה להרכיב לי מחשב לעבודה משרדית עם אופציה למשחקים ברמה טובה (לא מדבר על המשחקים המטורפים. מה אתם אומרים על המפרט? מה הייתם משנים? איך העלות? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בלוח שיהיה לו SLI ו FIREWIRE ו SATA2 יהיה די טוב הלוח וכן, גם שיהיה מתוכנן לOC בעתיד. במארז שיהיה יציאה FIREWIRE וגם קול וכמובן USB, הייתי רוצה שמארז יהיה יפה באופן חיצוני... בלי כרטיס מסך, בלי ציוד נלווה. וגם ספק שאוכל לתמוך מכרטיסי מסך הבאים...
-
- 5 תגובות
- 505 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב חזק לגיימינג והורדות עד 3800 ש"ח בבקשה לא לעבור.. משחקים כמוcrysis,gta iv, pes 2009,virtua tennis 3 וכו'.. לא צריך oc,לא צריך ציוד היקפי, קונה מתקציב אחר מסך 22".. השקט חשוב כי זה קרוב למיטה אבל לא קריטי.. רק בבקשה שהמעבד יהיה intel e8400 .. ובבקשה מהר כי אני רוצה כבר היום להזמין את המחשב.. תודה מראש..!
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
תגידו זה נכון שנגיד אם אני קניתי מחשב משומש של חברה עם שם לא חשוב איזה נגיד לצורך הענין TOSHIBA ונשארה אחריות עליו עדיין לשנה שנה וחצי .יש לי את כל הקבלות של הקונה המקורי והכל ועדיין במקרה של תקלה יכולים להתנער ממני בגלל שאני לא הבן אדם שכתוב בקבלות של הקנייה עצמה של הלפטופ?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
לצורך עבודה באופיס(וורד בעיקר..) וגלישה באינטרנט..לצרכים לימודיים. אם אפשר המלצה על גודל מסך אופטימלי שיאפשר שהמחשב יהיה קטן (קל לנשיאה..) אבל ללא שתפגע יותר מדי נוחות ההקלדה. אולי נטבוק?..תקציב 1500 +-
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
תודה על העזרה ועל הרעינות שעזרו לי להגיע לבידיוק מה שאני צריך :] מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 Box לוחאם: GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח: Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון:Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיסגרפי: Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe צורבDVD: ASUS DRW-1814BLT X18 DVD מארזללא ספק: NZXT Nemesis Elite ספק כח: Enermax Liberty 400W מסך מחשב רחב: Benq 19" FP92W LCD WIDE מקלדת: Logitech Ultra-Flat Keyboard עכבר לייזר: Logitech G5 Laser Mouse רמקוליםלמחשב: Logitech X-530 כולל הרכבה+בדיקת מעבדה+בדיקת מאמץ למחשב. לפני הכל תקראו שלא תציעו לי לשפר או להוריד דברים שאני סגור עליהם. עכבר+ מקלדת+ מסך+רמקולים.. כן הציוד ההקפי שאני סגור עליו מאוד מאוד.. עכ…
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אהלן חברים, כמו שכתוב בכותרת. הייתי מרכיב בעצמי אבל לצערי אני כבר לא מעודכן בחומרה של היום. תודה מראש;-)
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
ללא oc
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
הי מחפש מחשב גיימינג בגלל שזה תקציב נצחך אז מי יד 2 זה בסדר גמור אני לא מבין בזה אז תסבירו לי בבקשה ותודה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט ב-1500 ש"ח או פחות אפילו, לעבודה משרדית(וורד בעיקר) ואינטרנט + מקלדת ועכבר.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
המאוורר מרעיש כבר למעלה משבועיים - היה אצל טכנאי - אבל (תעלומה) כשחובר אצל הטכנאי - לא הרעיש בכלל כרטיס מסך ג'יפורס 8800 אפשרי לנתק אותו לגמרי...?? כי הטכנאי אומר שזה לא יפריע אבל אני לא סומכת על טכנאים יותר... הוא עבר ניקוי בלחץ אוויר ושימון (לפי טענת המעבדה), אז מה עוד נשאר לעשות? להחליף אותו? תודה לעוזרים!! דרך אגב - בדקתי בספיד-פאן והטמפ' נראית סבירה...
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-