ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,395 דיונים בפורום זה
-
משתמש ב: ps CS + חבילת adobe\ חבילת מקרומדיה + משחקים אבל לא גיימר כבד דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN 1360 ¤ 1 EPOX EP-9NDA3+ 939 820 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 2 LEADTEK 6600GT 128MB AGP 1350 ¤ 1 NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 480 ¤ 1 COMPUCASE CI-6919 BLACK 400W 525 ¤ 1 סה"כ: ¤ 5495
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 5000 עם אפשרות לחריגה קטנה, כמובן שאני לא רוטשילד והייתי מעדיף לחסוך אבל תשכחו מזה אלא אם כן יש הבדל ביצועים קטן והבדל מחירים ענק, בבקשה בבקשה אני מאוד אשמח אם לא יהיו הערות על המארז וספק הכוח, כמו כן כרטיס מסך כבר יש לי, RADEON 9000Pro יחזיק מעמד עוד חצי שנה/שנה בכיף, אז הנה המפרטים: CPU : Intel Pentium IV 3.06GHz HT 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 2556.99 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT BH7 Intel 845PE Motherboard (533Mhz Bus, Serial ATA, ATA133, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 637.84 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory [ ¤ 449.92 ] 1 CPU Cooling : Zalman CNPS7000Cu Cooler for PIV/AMD [ ¤ 249.12 ] 1 Hard Discs : Western Digita…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי רוצה לקנות מחשב למשחקים (כבדים.. כלומר החדשים של היום) ובנוסף הוא רוצה מסך טוב (עדיפות ל EIZO). העיצוב והשקט לא חשובים לו -העדפה ל SKYPC צריך הרכבת מחשב + WINDOWS במעבדה לא מתוכנן OC תודה
-
- 15 תגובות
- 927 צפיות
-
-
האם לערוך שינויים? אני לא יכול לעבור את תחום ה 5000.. כל מה שאני צריך זה המארז + כל החלקים שצריכים להיות בתוכו, חוץ מכונן דיסקים... דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 380 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 674 לוח אם : ABIT IB9 ¤ 562 זיכרון : OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 - OCZ2P800R22GK ¤ 800 כרטיס מסך : XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL ¤ 1780 מארז : NZXT APOLLO w/o PSU ¤ 390 ספק כוח : HEC WIN 550 - 550W - 20/24 PIN - ATX2.0 - BLACK ¤ 390 -------------------------------------------------------------------------------…
-
- 15 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום חברה! אחי נמצא כרגע בחו"ל - ואני רוצה לקפוץ על ההזדמנות הזאת ולסנג'ר אותו שיביא לי מחשב חדש(כמובן בחלקים...). אס ככה-אני צריך מעבד וכמובן לוח אם חדשים, אני רוצה מחשב למשחקים - ז"א כרטיס מסך חזק יחסית וזכרון טוב כמובן. לגבי הרד דיסק- יש לי כבר 200 ג'יגה -ולמרות שהם ב מערך IDE (כן כן יש אנשים שיש להם כזה עדיין...) נראה לי שזה בסדר.. כונן דיוידי לא צריך גם...כמובן שאני לא יכול להעמיס על אחי מארז וספק(האומנם?) אז את זה נקנה בארץ... תודה על העזרה חברה- יש פה אחלה פורום(לא שהייתם צריכים את האישור שלי) אז לסיכום: תקציב : 2000-2500 ש"ח חנוק... לוח אם- תומך כל הטכנולוגיות החדשות - sata 2 ddr 2/3 pci-e וכו...(תמיכה בסרטי בלו ריי וhddvd) מעבד- עוד לא החלטתי intel או amd - את זה…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני מחשבי לנובו האחד זה y510p והשני זה w540 שניהם של לנובו. מה לדעתכם יותר טוב? זה המחשבים לאחר חיפוש ברשת שהגעתי אליהם. הדרישות למחשב: * מטרות המחשב: עבודה בעיקר בתוכנה matlab, צפייה בסרטים, אינטרנט וכו'. בתקווה גם משחקי אסטרטגיה חדשים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6 אינץ (סטנדרטי נכון להיום להבנתי). שלא יהיה מבריק (תדרש גם עבודה בחוץ בשעות היום) * רזולוציית המסך? לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מצלמה * משקל רצוי? לא יודע. המחשב כן מיועד להיות נייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ- 6 שעות עבודה בתאורה מקסימאלית (עבודה רגילה ולווא דווקא בזמן הרצת סימולציה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימל…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב עובר דירה ושם אני אקנה מחשב חדש, זהו התקציב. חשוב שהמפרט יהיה מ IQPC כי יש לי ניסיון טוב איתם. מספר שאלות והתייעצות לגבי מספר נושאים: 1) אם OC למעבד לא נותן שיפור משמעותי בגיימניג, אין לי צורך ב OC , אולי אפשר לרדת במעבד ל IVY BRIDGE אחר ולקבל ביצועים דומים \ זהים ? 2) האם הלוח אם מתאים ונחשב כאיכותי ? אם יש איכותי מתאים בפחות כסף - אשמח לשנות 3) חשוב לי מארז איכותי שהוא שקט ושיש פילטרי אבק ( יש משהו טוב יותר ממה שבחרתי ?) אשמח לשנות גם בתקציב אם יש 4) בכרטיס מסך לא מתפשר על NVIDIA , חשבתי אולי לקחת GTX 670 , חשוב ש BF3 ומשחקים כאלו ירוצי לי במולטי בהגדרות הכי גבוהות ו FPS מעל 50 5) קירור מעבד - אין לי מושג אם הוא מתאים, מעונין באחד איכותי שמק…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני מחשבים אחד שקנתי לפני שנה ואחד ישן בין איזה 5. ובעיקרון אח שלי משחק במשחקים די קלים (בעיקר קאנטר סטרייק וקונקר). אז חשבתי אולי אני אשדרג את המחשב הישן כדי שבשביל לשחק הוא יוכל ללכת אליו. אז אני יודע בערך איזה חלקים יש בו אבל עדיף שמשהו יתן לי קישור לתוכנה שמראה את הרכיבים כדי שאני אוכל לתת לכם פרטים מדויקים. ניסיתי את התוכנה EVEREST Ultimate Edition 2006 v4.00 וכנראה כבר נגמר לי הרשיון הזמני. ואת התוכנה Sandra 2007 לא מצאתי בגירסא לווינדוס 2000. בעיקרון המשחקים עולים על המחשב כבר עכשיו לא בצורה מעולה אבל נחמדת ביותר(יחסית למחשב. האמת לא האמנתי שזה יעבוד). המפרט: מעבד P4 1.7GHZ לוח אם אני חושב P4S533 ASUS זיכרונות אני חושב 256 מגה ולא יודע איזה חברה או…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מצאתי איפה הטופס המסודר אז פשוט ארשום בקצרה: מחשב נייד עד 4000 שח ים אפשרות לחרוג מעט אם זה קריטי, משחק אחד שחשוב civ6 עדיף שהסוללה תחזיק כמה שיותר עדיף ווינדוס מותקן וזהן בגדול בשאר הדברים אני מוכן להתגמש אודה לעזרתכם.
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני איש תוכנה ולצערי לא יצא לי כל כך לעקוב אחר השינויים בעולם החומרה בשנים האחרונות, העיסוקים העיקריים שלי זה תכנות ושימוש משרדי שותף, אך הייתי מעוניין במחשב שגם יוכל להריץ משחקים בצורה נורמלית (לצערי אין לי הרבה זמן אז אני לא איזה גיימר רציני שצריך מחשב מפלצתי). אשמח להצעות של מפרטים... התקציב הוא סביב ה-3,000... הייתי כן רוצה מעבד נורמלי+ (i5) וכרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה, הארדדיסק בסביבות ה-500GB - 1TB, ו-4GB זכרון... בעיקר אני אשמח למפרט מפורט אשר חלקיו תואמים. תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, אני הולך לקנות מחשב חדש בשבוע- שבועיים הקרובים ואני צריך מפרט כמעט קומפלט עם החלקים הבאים: מארז, ספק כוח, לוח אם, מעבד, זיכרון(אני חייב 1024 זיכרון), כרטיס מסך, כרטיס קול, הארד דיסק(100 GB), צורב DVD, מקלדת, כונן תקליטונים, סורק ומדפסת. המחשב לא מיועד לאוברקלוק. תשתדלו לקצץ כמה שיותר במארז, לא אכפת לי מהמראה שלו, מצידי שייראה כמו חרא מפלסטיק, רק שיחזיק את המחשב. גם בלוח אם לנסות לקצץ כמה שיותר, שיהיה בו כמה שפחות פ'יצרים. בעיקרון אני מתכוון לקנות מפנדה(פשוט בגלל ניסיון טוב איתם) אבל אם יש לכם הצעה יותר טובה אז תגידו(עדיף שתהיה קרוב לאשדוד, זה בעיה עם פנדה).
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש לגלישה בלבד לאדם מבוגר, כנראה גם להקלטה של מצלמת אבטחה, אולי אחסון סרטים לסטרימר בסלון. בעיקרון חשבתי על תקציב באזור ה-6000-7000 שח, אין לו בעיה של כסף והוא רוצה הכי מהיר שניתן, כמובן שאין צורך להגזים עם i5 וכדומה. צריך גם מסך, ו-USB3. חשבתי על ה-i3 הבסיסי לוח Z68 של אסוס זיכרון 4GB (אולי 8 אפילו כי זה כל כך זול) של 1600MHZ. קירור יחסית טוב ושקט באזור ה-120 שח? אולי ARCTIC COOLING 7 FREEZER. כונן קשיח SSD 120GB למערכת הפעלה - יש אחד מומלץ? כונן קשיח 1TB 5400RPM למצלמת אבטחה. צורב BLU-RAY. ספק כח Seasonic 430W. מארז - אחד עם הספק כח בתחתית, מאווררי 120MM ו-USB בחזית או למעלה. מסך דל 24 אינץ' ווינדוס 7 חוקי HOME PREMIUM עוד כונן DOK 32GB של USB3 שיוכל לחבר ל…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט הכי טוב שאפשר בתקציב שלי לא צריך ציוד היקפי בכלל רק את המחשב עצמו שיהיה מבוסס על אינטל עם 160 ג'יגה לא צריך יותר השימושים העיקריים הם משחקים ואינטרנט *לא מתוכנן OC מסך 19 אינץ' תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי רצה שאני יבנה לו מפרט למחשב גיימינג. הוא רוצה אינטרנט ושיעבדו לו משחקים חדשים כרגע. חשוב לו שהמחשב יהיה שקט ויריץ משחקים. זה המפרט: Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪565 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2521 Asus P8H67-M LE B3 H67 CHIPSET Socket 1155, יחידות 1 ₪550 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2381 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪181 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2180 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪188 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 TwinTech GeForce GTS450 1024MB GDDR5, יחידות 1 ₪545 http://www.rsm.co.il/product.aspx?p…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב4-4.5 אלף כולל מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים (פשוטים). ועוד מפרט ב6-7 אלף עם אותו הציוד ההיקפי. המפרטים מיועדים למשחקים (לא ממש ממש כבדים אבל אני רוצה את המקסימום שאפשר להוציא מהתקציבים האלה) את המפרטים אני רוצה מהאתר של KSP בבקשה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב חברים. מצאתי בחור במקום העבודה שמוכר מחשב עקב עזיבה לחו"ל. המחשב נמצא בשימוש 4 חודשים ועל הרכיבים עדיין יש אחריות מלאה. המפרט הוא: מעבד: AMD 3800+ X2 dual core לוח אם: DFI SLI DR זכרונות: Corsair XMS series 2x1gb כרטיס מסך: EVGA 7800GT 256MB דיסק קשיח: Western Digital 160GB 8MB Buffer מארז: Thermaltake Xaser III ספק כוח: Thermaltake 480w purepower גוף קירור: Thermalright XP90 עכבר: Logitech MX1000 על המעבד, לוח אם, זכרונות, דיסק קשיח וכרטיס מסך יש אחריות. השאלה שלי האם כדאי לקנות, והאם כדאי בכלל לקנות מחשבי יד שניה ? לפי טענת הבן אדם במחשב לא נעשה overclocking רציתי גם לשאול איך אני יכול לבדוק האם הרכיבים בסדר ופועלים כמו שצריך או שיש בהם בעיה ??? האם יש תוכנות הי…
-
- 15 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום רב לכם. אני משער שזה המקום לשאול, אני כרגע באבל, (לא עליכם) מה שאומר שלהשתמש במחשב למטרות הנאה אני לא אוכל ב8 חודשים הקרובים.... עכשיו השאלה היא כזו... יש לי הזדמנות לקנות 3 חלקים, השאלה שלי היא האם שווה לקנות אותם כעת מאחר והדברים בעוד שנה יהיו שונים בהרבה, החלקים הם: WD 80GB with 8MB BUFFER AND 512 DDR-SDARM AND ATI RADEON 9500 PRO עכשיו, הסיבה שאני מדבר עליהם עכשיו מכמה סיבות - את הזיכרון וההרדיסק אני קונה במחיר מצחיק ועוד שנה אני לא יודע אם זה יתאפשר לי... (ממש ממש זול - עזבו כמה ואיך).. ה RADEON 9500 PRO זה אחותי קונה לי - היא חוזרת לארץ מארה"ב אבל היא חוזרת לתמיד לארץ, ככה שאני לא יודע אם אני אוכל לקנות, הפחד שלי הוא שבעוד שנה הכרטיס הזה לא יהיה שווה הרבה וגם…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? ~2300. אם צריך חריגה עד 2500 מה הם מטרות/שימושי המחשב?עבודה משרדית, תכני HD, עיבוד תמונה בעזרת מאטלב 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך לא; המחשב יתחבר למסך LCD של LG 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. יש כונן DVD אחד, דרוש עוד אחד 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? חשוב! 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה הרבה אנשים שואלים אותי על זה, מחשב זול, קטן פיזית, לאופיס ואינטרנט, מארז מיני, או דסקטופ (מיני שוכב) עם לוח שכולל עליו הכל, וLCD פשוט, קטן, ויחסית זול. בינתים עלה במוחי מפרט, איך בגלל סינליות קלה, שחכתי את דגם הלוח למעבדי טואלטין, הכולל רשת, סאונד, וVGA. מעבד סלרון טואלטין 1.1 הלוח.. 256 זכרון SDRAM HD 40 gigs, 7200. dvd rom small case. some low end LCD. זה לא מפרט 'אמיתי' אבל לדעתי זה יצא כ3500 שקלים. אשמח לקבל הערות, הארות, ותקונים. כמו כן בחרתי בסלרון, כי ניתן לשים לו קירור שקט יותר, וצריך רק מאוורר אחד להוצאת אוויר, וספק 'רגוע' יותר. (אני כמעט תמיד בעד AMD, אבל כאן...)
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לאחר שכמה שבועות טובים אני בודק מפרטים כאן בפורום בסכום הנ"ל החלטתי על המפרט הבא. הדרישות הם שיריץ משחקים כמה שיותר טוב, שיתמוך בהצגה של סרטי HD על מסך 32" ושיחזיק לשנים הבאות בצורה טובה. המפרט צריך לכלול:לוח אם, מעבד, ספק, צורב DVD אמין, HD 500 GB, כרטיס מסך, מארז (דיי החלטתי על CM690), זכרון 4GB. המחשב צריך להיות שקט כמה שאפשר, אבל שלא יפגע בביצועים, המחשב יהיה בחדר השינה, כך שיהיה אפשר לישון בשקט . אני קונה את המחשב מFOXPC או מSKYPC, (קרוב אליי - גר ברחובות, קונה מראשון) אין לי עדיפות כלשהיא, אלא אם לכם יש המלצה על אחד משני החנויות האלה אשמח לפירוט מדוע. אפשר לחרוג קצת מהתקציב עד 4200 . יש לי מסך 17" והרזולוציה היא 1024X1280, הכ.מסך הכי משתלם לי הוא ה HD4850, אי…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! חייב להגיד קודם כל שאתם תותחים ועזרתם לי ולחברים שלי כבר הרבה פעמים בעבר.. הפעם אני צריך את עזרתכם למשהו חשוב יש לי מחשב אחלה שקניתי לפני יותר מ4 שנים והוא כבר מתחיל להזדקן (הכרטיס מסך - Nvidia 9800GT שבק חיים) והגעתי להחלטה שהגיע הזמן לפנק במחשב חדש.. אני חושב שהייתה לו בעיית קירור גם שגרמה לו לקיצור חיים.. אבל אני לא מבין יותר מדי בנושא הזה אז אני לא רוצה להגיד סתם.. אקדים ואומר שהשימושים העיקריים שלי במחשב הם משחקים די כבדים, עריכה גראפית בפוטושופ ועריכת וידאו.. אני מחפש מחשב שיהיה מצוין לתקופה הזאתי וגם ידע להחזיק זמן לתקופה ארוכה.. סומך עליכם שתעזרו לי כמו שצריך 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסו…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דיי , לא יכול , הראש נשבר לי.. אני רוצה לקנות את כל החלקים ממקום אחד , אני רוצה socket 939 + pci express אבל אין 6800GT PCI במחיר נורמלי הם עולים 3200+ !$@# רק ב ksp יש , אבל חוץ מכרטיסי מסך , חצי מהחלקים שאני צריך , אין להם! זה בעצם עכשיו כאב ראש של 939 + pci exprexx + nforce4 Vs. 754 + nforce3 + agp 8 מה להחלייייט? אם אני קונה 754 , המחשב הזה לא יוכל להשתדרג לשום מקום , אבל הוא יהיה קצת יותר מהיר , בפחות כסף אם אני קונה 939 , אני יוכל לשדרג אותו בעתיד , מי אמר שאני ירצה לשדרג?! אם אני ירצה ולא יקנה 939 אז זה באסה רציני טוב , אני מתאבד.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד לעבודה יומיומית וגם קצת משחקים כך שאני מעדיף כ.מסך סביר לפחות (לפחות ברמה של geforce7400 go) אני צריך לפחות 1GB זיכרון, כ.מסך סביר, מעבד כפול ליבה, והארד דיסק בנפח נורמלי. אני מוכן להקריב משקל וקצת ניידות. תקציב בערך 7000 ש"ח. תודה עוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך את כל החלקים הפנימיים של מחשב עד 2000 ש"ח, כך שחוץ ממפרט- שאמור לשמש לאינטרנט, אופיס, הורדות סרטים ושטויות כאלה (לא משחקים כבדים /תוכנות גרפיות מתקדמות)- אני גם מעוניין לדעת אם צריכה להיות בעיה להרכיב את החלקים על מארז שכבר יש לי, וממנו אפרק את כל התכולה הישנה. אני רק מבקש שיהיה עם AMD, ולא איטי (ככל שניתן), עם צורב (לא DVD) ובלי פלופי. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדיקה אחרונה לפני הקניה של המחשב. בנוי מ-3 חנויות ( החנות העיקרית היא זיגזאג ): Zigzag 1 AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- TRAY 795.34 ש"ח 2 A-DATA 512MB DDR PC3200/400 581.91 ש"ח 1 DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 695.97 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA - קירור לדיסק הקשיח PRIMECOOLER HARD DISK DRIVE WAVE FAN 389.48 ש"ח 1 SONY DVD-ROM 16X48 - BLACK 137.68 ש"ח 1 HEC-350W (350TRT) - ATX 2 237.94 ש"ח 1 Samsung LCD 17" - SyncMaster 730B - 8ms 1,716.73 ש"ח 1 Logitech® Deluxe Keyboard 67.27 ש"ח 1 Thermaltake Ultra UV Fan 80mm - blue 39.12 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,661.42 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,521…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-