ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
http://img171.imageshack.us/my.php?image=91331172ib7.jpg האם הוא יצליח להפעיל לי משחקים חדשים כמו gta 4?
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב היום או ביום ראשון.. בעברי הבנתי ממש טוב במחשבים אבל אז התגייסתי ומאז (לפני שנתיים) אני חוזר הביתה פעם בשבועיים-שלושה, וכבר איבדתי כל קשר לעניין... אני בניתי מחשב באייבורי ואשמח לעזרה- תגידו לי אם זה שווה, או או אם אפשר לבנות משהו יותר טוב באותו הכסף.. אני רוצה לשחק במחשב הזה במשחקים על רמה (ושיעבדו כמו שצריך). בקיצור, אני ממש אשמח לעצות לשדרוגים ושינויים.2,665 ש"ח: *מארז + ספק כח מארז איכותי מותג מתוצרת IN-WIN דגם EC021 הכולל מאוורר קידמי ואחורי *Intel® Core™ i5 2320 3.0GHz שדרוג למעבד Core™ i5 2400ו- 45 ש"ח שדרוג למעבד Core™ i5 2500ו- 140 ש"ח שדרוג למעבד Core™ i5 2500Kו- 215 ש"ח *לוח Gigabyte דגם P67A-D3-B3 צ'יפסט P67 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/10…
-
- 43 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום מה מצב???? טוב אז ככה סתם הסתובבתי באתר מכירות כלשהו (אני מסתכל לפעמים אולי יש הצעה טובה) וראיתי את המפרט הזה ורציתי לדעת איזה מפרט הכי חזק אפשר לקנות במחיר של זה לדוגמה המחיר 3700 לא כולל משלוח
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי מחשב נייד מדגם Compaq Presario CQ61-140EJ Notebook PC ועכשיו נעלם לו התוכנה של המצלמה Youcam בקיצור לא הצלחנו למצוא מחקנו את המחשב כאילו שחזרנו למצב הראשוני של המחשב,ועכשיו עדיין לא עובד לי המצלמה ז"א גם במסנג'ר זה מראה שלא מותקן המצלמה נסיתי להוריד את התוכנה של הyoucam מהאתר hp ובהתקנה הוא רושם לי "no webcam device found" מה עושים במצב כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי! מחפש להחליף את ה ThinkPad T460s הישן והנאמן שלי. אני עושה באמת קצת מהכל, אבל לא ממש גיימינג - מידול בסולידוורקס, טיפה Unity, קצת VR, טיפה עריכת סרטים ב Premiere ושאר כלי אדובי, טיפה אודיו, טיפה טכנות, והמון המון (המון) טאבים פתוחים. חוץ מזה, מסתובב עם המחשב לא מעט. אני מאד אוהב את ה ThinkPadים, והייתי שמח להמשיך איתם. אני פשוט לא יודע עם כל ב Integrated graphics החדשים של אינטל עושים את העבודה או לא, וזה מה שיש כמעט על כל מה שמוכרים באתר שלהם ספציפית מרגיש ש סדרת ה T, דגמי s, נותנים איזון טוב. אבל כאמור, אולי צריך לשקול לעבור לסדרה P, או יצרנים אחרים בשביל גרפיקה נפרדת. (הסתכלתי קצת על Dellים וגם על ה Razer אבל ירדתי ממנו בגלל האחריו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪582 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪228 לוח אם: Gigabyte MA78LMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪271 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪480 קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA כמות: 1 - מחיר: ₪37 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 1 - מחיר: ₪121 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪374 כרטיס מסך: Gigabyte GT…
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מבקש מפרט לאחי שרוצה לקנות מחשב בתקציב של 2500 אם אפשרות לחריגה. השימושים העיקריים הם פשוטים ביותר, סרטים, הורדות, אינטרנט וכו... חשוב לו שהמחשב יחזיק פוטושוף בלי בעיות גם כאשר הוא מעמיס עליו. לא צריך לא ציוד ולא מסך ולא מיועד לOC. תודה מראש לכולם, אלון.
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
אז ככה אני צריך..מעבד/לוח אם/כרטיס מסך/זיכרון/HD.... חח "כמעט" הכול..(עזבו מארז וכו).. בתקציב של 2000 עד 2500 שקל גג... חשבתי על לוח בסוקט 939 עם מעבד סמפרון ....(שיהיה אפשרי לשידרוג בעתיד).. כרטיס מסך 6600 "הרגיל"... סטיק של 512... וHD זה לא הכי בעיה..(כול HD של 80G יספיק).. הלוח לא לOC או משהו...לאינטרנט אופיס..ופעם ב...משחק..(כמו פיפא..וכו..ה6600 יספיק לדעתי).. אני פתוח בנושא הלוח...(חשבתי על גיגהביט כי הם יחסית "טובים וזולים" אבל אשמח לקבל עוד הצעות..).. תודה לעוזרים..
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מחפש תיק שיהיה בעיקר לנייד אבל עם דרישות די מסוימות: שיהיה שטוח (קצר) יחסית (שהלמטה שלא לא יבלוט יותר מדי) שיתאים לנייד (מבחינת ריפוד וכו') שיתאים לשימוש ארוך (שינדף זעה טוב, שיתאים להליכות של שעתיים נניח) עם רצועת מותניים (עם ריפוד) ושתגיע למתניים (כך שהתיק צריך להיות באורך של לפחות 42 ס"מ נניח) מספיק מקום לבקבוק,חולצה,ספר/מחברת,קצת אוכל מצלמה לא גדולה (חסרת מראה אם זה אומר משהו) הרבה תאים יחסית (כדי שכל הכבלים לא יתבלגנו), ומקום לדברים קטנים (כדי שהאוזניות והכרטיסי זיכרון והדיסק און קי לא יקברו למטה ויקח שעה למצוא אותם) בכל מקרה גם אם אין לכם משהו כזה בדיוק אשמח להפניה לחברה או משהו שאולי אמצא שם מענה (אין לי בעיה להזמין מאיביי או משהו כזה אם זה לא יקר מדי - מעל 75…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם בבניית מחשב למשחקים התקציב הוא 3400 שקל בלי מסך ובלי ציוד הקיפי תודה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
האם הכרטיס גרפי ATI Radeon HD4570 512MB מספיק חזק למשחקים וצפיה בסרטי HD http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=2769&CategoryID=343&Page=4
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
בברכה. העיניין פה היה לתת good value for money. בנוסף הוא גיימר מטורף שמסוגל לטחון שעות מול מחשב, ואני מתכוון לבצע אצלו אוברקלוק קטן (לכרטיס ולמעבד, על מנת למצות את הפוטנציאל של המערכת הנ"ל) הושקעה כמות נכבדה של כסף פה, והנה התוצאה: (חשוב לציין כי המארז, המעבד והספק נקנו בנועה מחשבים, וכל השאר ב KSP, וזאת משום שלוח עם צ'יפסט nforce 3 אולטרה עולה בחניות אחרות מעל 1000 שקל, שבהשוואה למחירים בחו"ל, זהו שוד לאור היום!). Cpu: athlon64 3200+ 939 pin 1360 mobo: K8NS-Ultra 939 pin 680 memory: A-data Pc 3200 512 *2 900 Gpu: xfx ge-force 6800 gt 2370 HD: maxtor 120 giga s-ata 500 case : COMPUCASE CI-6A19 280 PSU: Thermaltake TT420 WATT …
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב 3000 ש"ח - המחשב הוא מחשב לצרכים משרדיים ( איטרנט , אופיס וכו' ) שיריץ ווינדוס Vista . אין לי צורך בהארד דיסק גדול 250 גיגה יספיק . אין צורך בציוד היקפי אבל אני כן צריך שירכיבו את המחשב בחנות . לדעתי גם כרטיס מסך על הלוח אם יספיק לצרכים שלי ולכן עדיף להשקיע בזכרונות ובמעבד - חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מהיר ! כמו כן אני צריך חנות באזור תל אביב אז אם אפשר תבנו לי בבקשה את המפרט מהחנות שאתם ממליצים לקנות ממנה את המחשב . תודה רבה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אוקי אז ככה בקשר לOC - אולי אני ירצה לעשות איזה אוברקלוק נחמד באיזשהו שלב. אני יקנה את המחשב כשיצא הכרטיס מסך החדש של NVIDIA אז בואו נצא מנקודת הנחה שהוא יעלה 3000 שקל, אז בעיקרון לבנות מפרט ב6000 שקל בלי כרטיס מסך. וחוץ מזה יש לי גם שאלה, משתלם בכלל לקנות I7 במקום I5? אין כמעט הבדל במשחקים ובתאכלס אני גם לא חושב שיהיה בזמן הקרוב.. קיצר תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מבקש הערות והארות לתצורת מחשב לאינטרנט , עבודה משרדית ועריכת וידאו ( מתחיל בתחום ) מעבד E6650 מארז HEC COMPUCASE CI-6A21 ? ספק HEC 500W לוח GIGABYTE P35-DS3L דיסק WD 250GB SATA 1&2 7200RPM 16MB זיכרון KINGSTON 2G DDR II 800MHZ צורב LG X18 SATA DVD כרטיס מסך PALIT NVIDIA GEFORCE 7600GS SONIC 256MB מבקש גם המלצה למסך LCD לא יקר ( 17 או 19 )
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש המלצה למחשב נייד עד 3,200 ש"ח שיענה לדרישות הבאות: מסך גדול נוח (לא להגזים כמובן) ביחס למחשב נייד אני פשוט לא מתמצא. מקלדת נוחה. 3-4GB זכרון פנימי. האם קיימים מחשבי לפטופ מבוססי אינטל עם מעבד דואל או קואד? היעוד העיקרי הוא : משחקים, תוכנות - אופיס, סקייפ, מסנג'ר, איסיקיו, צפיה בסרטים (עדיפות ל-HD). הארדיסק רחב עד כמה שניתן במסגרת התקציב כמובן. והשאלה העיקרית היא איזה חברה? ואיזה דגם? (הבנתי ש- DELL ו- LENOVO) טובים. ואם יש המלצות ספציפיות לחנויות באזור הדרום? מה בנוגע לאחריות? אשמח לפירוט הבנתי האחריות מורכבת ואפשר להאריך את הזמן בתשלום. איך זה עובד כל הדברים האלו? תודה רבה על העזרה!!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב שלי כבר בן +3, ומתחיל להראות סימנים של חולשה, את המפרט הנוכחי אפשר לראות בצד. רוב השימוש שלי איתו זה לצרכי לימודים (MATLAB, SOLIDWORKS וכו'), אבל מידי פעם כשיש לי טיפה זמן אני משחק בו. אני מעוניין להשקיע כמה מאות שקלים בלבד (בתקווה לא לעבור את ה-1000) כדי שהוא יחזיק את השנתיים שנותרו ללימודים ואז כבר אקנה מחשב חדש חזק יותר, מה שאני חשבתי לעשות זה לשדרג את הכרטיס מסך (אולי ל4870 יד שניה?) ואולי את המעבד במידה וזה אפשרי. בקיצור אני רוצה שהוא יוכל להריץ משחקים בצורה נורמאלית בזמן שנותר לי ללימודים... מה אתם אומרים? אשמח להמלצות נוספות! תודה.
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כבדה ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, סוני וגאס, שיחזור תמנות מאונקי, צריבות, אינטרנט, וצפייה ב HD,פוטשופ מעט, מובי מייקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצי…
-
- 23 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על חנות מוכרת ואמינה שכדאי לקנות מהם מחשב חדש? עם אחריות, עם טכנאים טובים וכו'? באג הם טובים אבל יקרים...
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מדגם HP DV5 (החזק ביותר בסידרה) עם vista home premium. המחשב בן פחות מחודש ועד לפני שבוע לא הייתה בעיה עם הסאונד. חיפשתי כאן בפורומים בעיה דומה אך נראה שאין.. פתאום החל להיעלם לי הסאונד, בין אם אני משחקת / גולשת / מאזינה למוזיקה... מתקבלת הודעת שגיאה של windows שאין כרטיס קול או משהו דומה (לצערי כרגע המחשב נמצא מספר ימים במעבדה של HP וכמובן חוק מרפי לצידי והם לא נתקלו בבעיה.. לכן גם אין לי אפשרות לכתוב כרגע את הודעת השגיאה הספציפית). לאחר אתחול המחשב הסאונד חוזר ושוב נעלם מתישהו.. ניסיתי לבדוק בהגדרות סאונד ורמקולים אך הכל נראה תקין, אולם כשהבעיה הזו מופיעה אין לי אפשרות אפילו לסמן בדיקת סאונד.. אולי מישהו מכם יכול לעזור לי יותר טוב ממעבדת HP? תו…
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
היי מחפש מחשב קטן ~14" לביתי בת השש , שמו שהעיקרי , סרטים ,יוטיוב , אינטרנט ומשחקי רשת חיפשתי ומצאתי דברים זולים אבל ממש לא מרשימים ואפילו נחותים עד אשר נתקלתי בדגם הזה באייבורי https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11889 שתי שאלות : האם יש אופציה טובה יותר ? מחיר , אחריות וכאלה? האם המחשב הנ"ל יחזיק בכבוד 3 שנים ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צלמת אירועים שצריכה מחשב חדש תוכנות- עובדת בעיקר עם פוטושופ ולייט רום, עם קבצי jpeg ו-raw בגודל של בין 30 ל-40 מגה לקובץ. נפח- מאחר וכל אירוע תופס בין 4 ל-8 ג'יגה יש לי צורך לפחות ב-Tera. שקט- מ1 עד 10 השקט חשוב-8, מאחר והמחשב נמצא בחדר השינה ולפעמים עובד גם בלילה. (10=השקט קריטי) חשמל-אני גרה בדירה שבה יש עליות וירידות במתח החשמל באופן עקבי אני מציינת זאת במידה וזה אמור להשפיע על בחירה בספק כוח כזה או אחר, יש ברשותי UPS. תקציב- 3500K, המטרה היא לבנות מחשב מצויין לטווח רחוק, להשקיע במה שחשוב ולחסוך במה שאפשר. אין צורך בציוד היקפי ואין צורך במערכת הפעלה. בעבר כבר קיבלתי כאן הצעה למפרט אבל לא ממש מהצלחתי להגשים אותה... וכעת אני מנסה שוב מצורפת הצע…
-
- 32 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
המפרט: יריץ לי Counter-strike go + Counter-strike 1.6 בלי תקיעות .. גם כשאני מפעיל את התוכנות: EasyAntiCheat,CheatDefender,Ventrilo,TeamSpeak,Skype.. תגידו לי כן ואני קונה זה התקציב החורג שלי למחשב 2850שקל בלבד! יריץ או לא? תודה!
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-