עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by יקירn95,

"ה-9100M G תומך ב-Hybrid-SLI (שהוזכרה בתחילת הסקירה), ובשילוב עם כרטיס ייעודי מסדרת GeForce 9M יכול להביא לשילוב של ביצועים גבוהים וזמן סוללה ארוך." איך משלבים בין שני הכרטיסים? הרי זה לא הגיוני לא? במחשב נייד אי אפשר להוסיף עוד כרטיס

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  2. Started by mazam,

אני צריך מפרט למחשב ללא מסך ללא ציוד היקפי המחשב לאינטנרנט ומשחקים תקציב 4 K אי אפשר חריגה

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  3. Intel Core 2 Duo E8400 3GHz Tray 903 Arctic - Cooling Freezer 7 Pro 112 Gigabyte GA-P35-DS3L 430 G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI 470 SEAGATE BARRACUDA 500GBST3500320AS 339 TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT 512MB DDR3 OC - HEATPIPE- RETAIL 902 nzxt hush 360 seasonic 12I 430W 381 Samsung SH-S203B X20 SATA 98 סה"כ 3995 לא צריך מסך ומערכת הפעלה, יש כבר ויסטה קונה מחר נו איך??? ??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  4. משום מה בארץ רק מוכרים את ה 9310 ובדגמי ה 15 ו 17 אינץ' של ה XPS החדשים (דור 11) לא ראיתי שמוכרים בארץ, אין לי כ"כ זמן לחכות אז אני רוצה להזמין...הבעיה היא ששמעתי שצריבת מקלדת הורגת את האחריות. האם זה נכון? אני רואה שדיי הרבה אנשים קונים בימינו מחשבים מחו"ל, איך כולם פותרים את הבעיה הזאת בלי לוותר על האחריות של המחשב? תודה

5. Started by ob,

לצורכי עבודות משרד והכנת מצגות. האם יש אפשרות (וזה משתלם) לקנות יד שנייה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  6. שלום לכולם . אני צריך מפרט לגיימינג רציני ופוטושופ פה ושם, הדגש הוא על משחקים. יהיה נחמד אם אני אוכל להוסיף DDR3 בעתיד, והכוונה היא לשחק גם בDX 10. הרעש לא משנה לי, העיקר שהמחשב יפעל. המחשב צריך לכלול מערכת הפעלה, והרכבת מחשב בחנות. אין צורך בציוד היקפי, ואולי בעתיד הרחוק העשה אוברקלוק אוטומטי. התקציב הוא עד 7500 ש"ח. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב לקרוב משפחה המחשב מיועד בעיקר למשחקים (דיי כבדים) ועיצוב גרפי (PhotoShop וכו') התקציב כרגע דיי גמיש אבל בלי להגזים (3-5אלף) החלקים שאני צריך : מארז (עם ספק 400W) הארדדיסק WD GB250\300 זכרון 1.5-2GB כ.מסך ק.קול (תומך5.1 לפחות) צורב DVD מקלדת +עכבר אלחוטיים לוח אם מעבד רמקולים 2.1 כ.רשת אלחוטי אני מעוניין לקבל הצעה למפרט אני רוצה את המארז הזה, אשמח לקבל דעה עליו : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8765

• 8 תגובות
    • 510 צפיות
  8. תודה לכולם מראש, מפרט הכי פשוט וזול רק בשביל אינטרנט מוזיקה וסרטים, לא משהו רציני אבל שיחזיק לי לכמה שנים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  9. Started by EranS,

שלום, אני צריך מפרט מחשב לבן אדם מבוגר.המחשב ישמש רק לגלישה באינטרנט וטיפה אופיס הוא צריך להיות מחשב פשוט מאוד (לא צריך בכלל כרטיס מסך ,המובנה יספיק). מה שכן חשוב זה שיהיה 512 מגה ראם . התקציב הוא 2000-2500 ( לא גבוהה אבל אני מבקש לא לחרוג) עדיף כמובן לכיוון ה2000. התקציב כולל מסך ,מקלדת ועכבר (שוב,הכי פשוטים שאפשר). תודה לעוזרים.

10. שלום לכל חברי הפורום! אני זקוק למפרט למחשב ששימושו העיקרי הוא למשחקים. המחשב יכלול כונן דיסקטים, צורב דיוידי. אני לא צריך מסך, מקלדת ועכבר. רק חשוב שמתוך זה יהיה כרטיס מסך טוב. אני גר באזור הצפון אז חשוב שזה יהיה בסביבה. תודה לכל העוזרים (אה! המחשב לא יהיה ל-oc).

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  11. חשבתי על המפרט הבא: Intel Core2 Quad E6600 מארז: Simbadda 702A Black - 520W לוח: Asus P5KC P35 זיכרון: 2G Super Talent כ. מסך: ASUS EN8500GT SILENT/HTD/256M/A דיסק: WD 250GB 7200RPM IDE/150 SATA I / II (16mb) צורב: DVD ASUS DRW-1814BLT/A5/H301L/BLACK SATA כרטיס רשת: TrendNet TEW-424UB אשמח לעצות.... :DJsmile: מני.

12. Started by שיבולת,

שלום לכולם, אני סטודנטית לתואר שני ומחפשת מחשב נייד טוב שילווה אותי לשנים הבאות. - גודל מסך ''14, 1920*1080, FHD, מט. למה? בעקבות הקורונה הלימודים הלימודים דרך המחשב, צריכה מסך טוב בגודל סביר שלא יחזיר את האור מהמנורה. - כרטיס גרפי שיתאים לעריכה. -פלוס כונן SD, מעדיפה שיהיה במחשב מאשר משהו חיצוני. למה? אני צלמת חובבת, ועורכת מדי פעם תמונות בתוכנת lightroom ובפוטושופ. - נראה לי מספיק לי 8GB ו- 256GB. לפי הבנתי זה מספיק לי בשביל להריץ אופיס ולגלוש באינטרנט. תקנו אותי אם אני טועה. - מחשב קל! חובה. עדיף עד 1.5 ק"ג. למה? מסתובבת עם המחשב עלי. -כולל מצלמה. למה? כי לומדים בזום! - SSD - מקלדת שקטה. פלוס לומדת עכשיו…

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  13. לא אכפת לי אוברקלוק.. רק שלא יהיה מרעיש.. ושיעבוד מהר גם עם ויסטה.. תודה[[=

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב ב4000-4500 ש"ח, המחשב מיועד בעיקר למשחקים. קיבלתי 5 הצעות מחיר ואני כבר מבולבל מה דעתכם? מה אתם הייתם קונים? הצעה 1 : מעבד : INTEL CORE 2 DUO CONRO E6300 לוח אם : ASROCK 775 DUAL-VISTA זיכרון : PQI / TWINMOS נפח: 1024MB סוג זכרון: DDR2 DUAL CHANNEL מהירות: 667MHz דיסק קשיח : HITACHI טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: 160GB מהירות: 7200RPM זכרון מטמון : 8Mb cache כונן : CD ROM X 52 מארז : + 6A19 מאוורר נוסף כרטיס מסך : 6600 GT 256MB TVOUT DVI G-EFORCE חברה : GIGABYTE/ASUS/ LEADTEK/SAPPHIR סה"כ : 4150 ש"ח הצעה 2 : מארז : P4 מפואר כולל 2 יציאות USB קדמיות לוח אם : Core D946GZISSL ISELTON Intel זיכרון : 1GB ddr 667Mhz מעבד : Core2 Due E6400 2.13GHz 2M…

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  15. Started by vacuuuum,

שלום! אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט ב3000 ש"ח בשביל עבודה עם גרפים ואינטרנט. דבר ראשון לא צריך מסך, וציוד הקפי. מה שחשוב זה שהמחשב יוכל לתמוך ב4 מסכים במקביל, ורצוי שהמעבד יהיה טיפה חזק (לא יותר מידי). תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  16. Started by oranShoshany,

מפרט ב6000 שקל ללא כרטיס מסך וללא ציוד היקפי למשחקים וOC תודה

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  17. Started by justincase,

היי חברים, אני מתכנת שלומד לתואר במדעי המחשב. אני לא גיימר גדול (אם כבר משחק מחשב כלשהו, אז Football Manager או Guitar Hero היו האחרונים שהתקנתי) אני כנראה ארכוש את המחשב בארה"ב, כי אני נוסע תיכף. התקציב הוא בערך 1000$ אבל יכול להיות גם יותר אם באמת יש צורך, אני לא באמת מבין בתמחור רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? תכנות (באמצעות VISUAL STUDIO), צפייה בסרטים, משחקים קלים * גודל המסך? הייתי שמח למסך רחב וגדול 15.4 אינץ', אפשר גם קצת יותר * משקל רצוי? לא דרוש מחשב קל במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שתספיק לפחות ל-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - קורא כרטיסים, לפחות 2 כניסות USB, כניסה למסך נוסף * בלוטות? לא קריטי * גודל מי…

18. Started by -JustMe-,

אוקיי אז ככה... אני מתכוון לקנות מחשב חדש השבוע כנראה... הלכתי לאייבורי והבחור הציע לי מחשב מסוים.....ב3500 שקל.... אבל אני שמעתי שאייבורי הם לא משהו ולפעמים יוצאים רמאים, אז חשבתי לבקש פה מפרט טוב במחיר של 3500, אולי מקסימום עם עוד חריגה של גג 200 ש"ח. המחיר לא כולל מסך אהה וחוץ מהמחשב עצמו, צריך גם ייעוץ איפה לקנות אותו (אני גר באשדוד אם זה משנה משהו) המחשב צריך להיות עם עכבר, רמקולים ומקלדת לא חובה....לא משהו יקר שיוריד הרבה מערך המחשב עצמו( מסך לא כלול)

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  19. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב לסלון, הדרישות: שקט יחסית (שימוש באמצעי קירור פסיביים, רכיבים חסכניים באנרגייה), מארז נאה ושוכב, אופציה לשליטה אלחוטית (שלט+תוכנה / מקלדת+עכבר אלחוטיים...) אפשרות לגלישה אלחוטית, שימושים: צפייה בסרטים (מהאינטרנט + DVD מקורי), עם אפשרות לHDTV, או לפחות לרמת צפייה איכותית אחרת, שמיעת מוסיקה (ישירות מHD או מדיסקים) + שידורי רדיו (מקלט FM או מהאינטרנט. אם מקלט FM זו הוצאה גבוהה - ניתן לוויתור). אני לא מתכוון להקליט תכניות למחשב, אלא להשתמש בו כמערכת מתקדמת לשמיעת מוזיקה בסטריאו איכותי + צפייה בסרטים ברמת שמיעה וצפייה גבוהה. כיום יש לי מגבר סטריאו פשוט, ודיוידי סטנדרטי. יש לי כמה בעיות עם המכשור ולכן במקום להחליף למוצרים מקובעים - להמיר הכל לעולם …

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  20. Started by diamentta,

שלום,אני לומדת "הנדסת תוכנה",ולכן אני חייבת לקנות מחשב. רציתי לדעת איזה מחשב כדאי לי ללימודים ,שהרף יהיה עד 3000- 3500 שישמש אותי לארבע שנים הבאות איזה מחשבים וחברות בכלל כדאי לי לפסול ולא להתקרב אלייהם?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  21. שלום לכולם . אני מעוניין לקנות לעצמי מחשב נייד לטובת תקופת הלימודים הקרבה ובנוסף למשחקים נחמדים . ע"פ חוקי הפורום הפרטים מפורטים מטה : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גם לעבודה משרדית וגם למשחקים (קלים אני חושב- לדוג' enemy territory ) . * גודל המסך? רצוי מסך סביר 15" ומעלה . * משקל רצוי? ממש לא משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר עדיף אני מניח שאני אצטרך אותו בלימודים ל4-6 שעות ללא הטענה ... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא תודה * בלוטות? מו…

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  22. Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray , יחידות 1 ₪1189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3752 Scythe Mugen 3 For Intel AMD SCMG3000, יחידות 1 ₪241 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3416 Kingston Hyper X Blu 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪338 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3226 SeaGate Barracuda 2TB ST2000DM001 64MB Sata3 7200rpm, יחידות 1 ₪651 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3623 GigaByte GeForce GTX670 2GB GDDR5 256Bit GV-N670OC-2GD לרוכשי מחשב מעל 4500 ש"ח, יחידות 1 ₪2383 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3937 צורב Sony / Nec AD-7280S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il…

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  23. ידידה שלי רוצה מחשב חדש...האמת שאין לה תקציב מוגדר אבל חייב לכתוב בכותרת לפי מה שהבנתי ממנה 3000-3500 שקל יהיה מחיר סביר למערכת כולל מסך. אני יודע שקשה לבנות משהו משתלם בתקציב הזה אבל תנסו לעזור... 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? לא יודע...לא קריטי.. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים, סרטים, מוסיקה, הורדות, אינטרנט ויישומי אופיס...ואולי גם קצת פוטושופ אבל לא משהו מקצועי... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צריך מסך (שיהי…

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  24. בעיקר לשימוש משרדי(אופיס מייל ואינטרנט) אם אפשר שיהיה קל טסים איתו הרבה.אחריות גלובלי זה קריטי ועדיף מחברה גדולה מוכרת ואמינה.התקציב גמיש.המחשב לא בשבילי ומי שקונה אותו לא מבין הרבה במחשבים.אז חשוב שלא יהיו תקלות...תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  25. לא משנה לי איזה חברה, הדרישות שלי הם: אחריות שנתיים מינימום WIFI חזק מפותח מבחינת יציאות (HDMI וכו') סוללה חזקה המחשב עצמו מיועד לגלישה באינטרנט בעיקר, צפייה בסרטים ועבודה באופיס. אולי אולי אולי משחקים (אבל ממש בספק). מבחינת משקל שלא יהיה כבד בצורה מטורפת. תודה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.