עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ronen1704,

מעבד E8400 כרטיס מסך ATI 4800 HD 512 MB זיכרונות 4 ג'יגה סמסונג 800 MHZ הרדיסקים 1 500 GB ועוד אחד 320 GB כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים על הלוח. לוח אם ASUS P5Q. המחשב בן שנה+ החלקים עם אחריות ל3 שנים. אני מעוניין למכור , איזה מחיר ריאלי לבקש? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  2. היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, איכותי עם שם טוב, לאחר חיפוש והרבה השוואות, המחשב הבא מאוד קרץ לי: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Z2t1FkxEW31lzErY המחשב בגדול מיועד לאינטרנט ומשחקים. וכשאני אומר משחקים אני מדבר על משחקים בסגנון: היטמן4, ווארכרפט, סטארכרפט2, דיאבלו3 וכו', לא משחקי תלת מימד כבדים אבל משחקים באיכות טובה... מה דעתכם? יש לו מפרט טוב? משהו חסר בו שזה יכול להיות חשוב? הוא יסחוב משחקים כמו שכתבתי הנ"ל? אולי יש דגם שהוא טיפה יותר יקר אבל הרבה יותר טוב ושווה להשקיע עוד כמה שקלים? בגדול התקציב שלי הוא 4500 ש"ח אבל אין לי בעיה הלתגמש. ודה מראש!

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  3. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, תכנות, MATLAB וצפייה בסרטים. * גודל המסך? 15 ומעלה. מעדיף מבריק, לא חובה. * רזולוציית המסך? FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת נוחה ומאורת. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD של 128GB יספיק, אבל עדיף 256GB. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. יש אפשרות לקנות באילת. אשמח מאוד להמלצות. שאלה - אני בטוח שחנויות מאפשרות לשנות את הכונן HDD ל-SDD בעבור תשלום מסויים. כמה זה עולה …

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by sergey_k,

שלום במפרת אני לא צריך מסך מיקלדת עכבר 1.44 CDROM גם לא צריך צורב גם יש לי רמקולים גם יש לי מארז יש לי .ספק אני צריך וצורב DVD אני צריך תרכיבו תטוב ביותר בתקציב הזה למטרת מישחקים . [glow=red,2,300]אני רוצה רק אינטל[/glow]

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by yoni111,

1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך בתקווה עד 5000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). : adobe photoshop cc , adobe after effects cc ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.watch dogs , titanfall , call of duty advanced warefare , skyrim , soldierfront ...... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ רוב הזמן ואולי גם לטל…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by solidus,

כנראה שבטרד האחרון היה קצת מסובך בשבילכם אז אני אפשט את זה: צריך תנייד הכי חזק שאפשר לקנות ב5K

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  7. קרוב משפחה מגיע בקרוב למנהטן ואני מתלבט אם להגיד לו שירכוש לי שם מחשב נייד. האם משתלם לקנות מחשב בארה"ב\ניו יורק? מעבר לעובדה שעל המחיר שאני רואה באינטרנט עליי להוסיף מס רכישה בסך 7%, וכן הצורך במדבקות או חריטת האותיות בעברית, מה שיותר מציק לי זה עניין האחריות. הבנתי שבמחשבים ניידים עניין זה חשוב למדי והתקלות בניידים יותר שכיחות. א. האם החנויות בארץ מכבדות אחריות בינלאומית כמו שצריך? ב. בחלק מהמקומות ראיתי רק אחריות לשנה על המחשב נייד, וגם אז לא בדיוק ניתן להבין אם מדובר באחריות בינלאומית או לא :\ ג. האם יש לאנשים המלצה על מקומות זולים לרכישה באזור מנהטן? האם bestbuy ו- b&h photovideo נחשבים לאמינים? 2. אלו הדגמים ששמתי עליהם עין: http://www.b…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by moshe55501,

יש לי מחשב חדש ויש בו מצלמה מובנת ואני לא מצליח להפעיל אותה המחשב הוא HP מערכת הפעלה ויסטה דגם HP 6690

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הי, אני מחפש הצעה למפרט של מחשב לעריכת והפקה של מוזיקה לא כולל מארז ומסך. בתקציב של 4000 ש"ח :s05: בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  10. למטרות גיימינג ובכללי איזה כרטיס מבינהם נחשב חזק יותר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. אני מחפש מפרט למחשב ב4500-4000 ש"ח כולל מסך. מישהו יכול לעזור לי? האם ישנם דרישות מיוחדות מהכרטיס מסך בכדי לתמוך בvista? תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  12. שלום , אשמח להמלצות לקניית מחשב המיועד לווידיאו על AVID ועריכה גרפית PHOTOSHOP LIGHTROOM מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ישנה אפשרות של חריגה עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו, פוטושופ, LIGHTROOM, AFTER EFFECTS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לעריכה כבדה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: , לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכ…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by DiSc@MaN,

היי, אני מנסה לבנות מפרט לאבא אבל יש לי כמה התלבטויות... הרכיבים שאני בטוח לוקח: Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO - הולך אלי, הוא מקבל כנראה את המאטרוקס מלניום Logitech Z-560 AMD ATHLON XP 2600 ORIGINAL BOX LITE-ON DVD 16*48 Retail Black WD 120GB 7200RPM 8MB מה \ארני לא יודע מה לקחת זה: לוח (חובה 4X2 IDE) זכרון (512) מסך (17 LCD) מארז (מידי טאוור) מקלדת ועכבר *הערה - לא מתוכנן שום אוברקלוק על המחשב. תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Sheirf,

אני צריך מפרט מחשב , ללא ציוד הקפי , למטרות משחקים גלישה באינטרנט וכו' , התקציב קצת לחוץ אבל תנסו להוציא את המקסימום מהתקציב , המחשב יחובר בינתיים למסך 17 CRT בהמשך אולי למסך LCD 17-19 . לא מתוכנן OC , אם אפשר להרכיב מהחנות TMS זה יהיה מצויין. תודה.

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  15. Started by metarika,

קצת הלכתי לאיבוד באשכול לעורכים הגרפיים, מקווה לקצת הכוונה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ 4000 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solidworks ו-AutoCAD לצורכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ' , לא WIDESCREEN. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by IL4_TB,

המטרה שלו היא נטו עבודה משרדית פשוטה (אין כלל שימוש בתוכנות כבדות) מקסימום אופיס אינטרנט וכמה תוכנות אינטרנטיות פשוטות... כולל מסך 17" LCD הכי פשוט וזול שאפשר וסט עכבר ומקלדת פשוטים..בעניין התוכנה אין צורך שתכנסו לזה בעל המשרד יעשה חוזה רישוי לעסקים של מיקרוסופט. התקציב 2300 ש"ח... לא נעול על שום חברה ופתוח להצעות...אבל בכל מקרה בעל המשרד רוצה לקנות מספר מחשבים כאלה ויש לו העדפה לאינטל... זה המפרט שבנינו בינתיים... Intel Pentium D Dual Core 935 3.2GHz / 4MB Cache / 800MHz FSB / Dual ASUS P5VD2-MX או GIGABYTE GA-945GZM-S2 (מה עדיף לדעתכם?) Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL5 X 2 WD 80 GB צורב DVD LG X18 פלופי 1.44 מסך LCD 17" 8MS מארז ATX הכי פשוט סט מקלדת ועכבר Multimedia סה"…

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  17. מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E4300, 800Mhz, s775, 2MB 1 670 670 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 645 645 זכרונות‏ DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 2 220 440 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8600GT 256MB GDDR3 Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1 780 780 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 290 290 כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎‏ FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 (Black) 1 40 40 צורבים‏ LG כמות מחיר סה"כ DVD±RW GSA-H42NK x18 Black 1 170 170 מארזים‏ כמות מחיר סה"כ Thermaltake Soprano VB1000BWS 1 415 415 ס…

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by doreiny,

שלום לכולם. אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב שישמש אותי להקלטות, את הכרטיס קול אני קונה בנפרד (RME,TC, או משהו בסגנון) גם מסך בנפרד, התקציב הוא למחשב נטו.. רציתי לדעת מה אתם אומרים על מעבדי ה I7 , איזה לוח כדאי, כמות זיכרון, כרטיס מסך כמובן לא חשוב במיוחד דיסק עדיפות ל 1 TB , המחשב הולך להריץ קיובייס... וזהו.. תודה מראש לעוזרים (:

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by orninyo,

שלום, כמה שאלות לגבי SSD. האם למחשב עם ivy bridge ו8 RAM , צריך להשקיע גם בזיכרון SSD? מדובר במחשב שיעבוד מאוד קשה 24 שעות. השאלה בעצם האם ההפרש הכספי יהיה שווה את ההשקעה כאשר כבר הושקע במעבד ivy וזכרון 8RAM (וכנראה גם דיסק 7200 RPM) שאלה נוספת מחשב בו קיים דיסק רגיל ובנוסף דיסק SSD, איך בדיוק זה עובד ביחד? האם מערכת ההפעלה עובדת על הSSD והדיסק הרגיל משמש לאחסון מולטימדיה בלבד? כמה SSD מספיקים למערכת ההפעלה? האם מחשב עם 8G SSD מספיק? תודה!

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  20. אהלן, אני צריך לקנות מחשב נייד בתקציב של 2500 גג. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודי תואר ראשון+עבודה משרדית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 ומעלה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת נוחה לכתיבה , מקשים מוארים נראה לי גם. * משקל רצוי? 1.5 קילו עד 2.5 קילו * האם נדרש …

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  21. השאלה בכותרת חבר'ה! המחשב כבר לא באחריות למיטב ידיעתי המחשב איננו לנובו, אלא יבמ התקלה היא ממש ממש בשלב הבוט, אין אפשרות אפילו להגיע לביוס! חיפוש באתר לא הניב תוצאות, וחיפוש בגוגל גם לא סיפק לי תשובות. במידה והבעיה לא פתירה בצורה עצמאית, מישהו יודע כיצד מתבצעת הפרוצדורה? אם מדובר במעבדות למיניהן אז רצוי באזור חיפה תודה רבה לכולם!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. לפני כמה זמן פתחתי נושא על מחשב נייד ב3500 שקל נכון להיום התקציב עלה ל4600 ש"ח עם חריגה של 100 ש"ח. חשובה מאוד אחריות של לפחות שנתיים ומעלה. השימושים במחשב הנייד הם צפיה בסרטים באיכות FULL HD , עבודה משרדית, גלישה וגיימינג . 1) התקציב עלה לכן חשבתי על נייד חדש לחבר מה אתם אומרים עליו או איזה חלופה אתם מציעים במחיר דומה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15822 2)תחנת העגינה פועל בעזרת הכרטיס במחשב הנייד או שהיא פועל על כרטיס פנימי שנמצא בה ? http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=211&salenum= 3)תחנת העגינה טוענת את המחשב בזמן שהוא מחובר אליה גם בזמן שהוא פועל? 4)אין סכנה לחבר מחשב נייד לתחנת עגינה לזמן רב ואיך תחנת עגינה יכולה להיות אוניברסלית ארי כל מחשב נייד צור…

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  23. Started by SharkGever,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200, חריגה 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עבודה משרדית, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 , crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות uvu3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Time_Is_Money,

אני צריך המלצה למחשב לחברה שלי. היא צריכה משהו נחמד בשביל אינטרנט, אופיס, פוטושוף, משחקים קלים. לא כולל מסך דרישות: 1. מפרט אינטל, דואל-קור. 2. כ.מסך לעבודה משרדית ולמשחקים נוחים (משהו כמו 7300GS 256MB) 3. לפחות הרדיסק 160GB 4. 1GB זיכרון 5. אם יהיה כסף אז מארז HEC וספק נורמלי. 6. חנות מהמרכז (תל אביב, רמת אביב, רמת גן) תודה לכולם

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Char,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וידאו 1080P. צפייה לא עריכה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 2 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.