עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by BuNKeR,

שלום לכולם אני צריך המלצה למערכת אחת מבוססת INTEL ואחת מבוססת AMD תקציב בסביבות ה 2000 עובדה משרדית בלבד

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  2. Started by Ruman,

* עיקר הצורך הוא לעבודה בפוטושופ * גודל המסך - יותר מ-13 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 120 GB * כונן CD/DVD? צורב? CD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שורה תחתונה : מחפש מחשב לאחיינית שלי בת 12, במחיר זול כך שהיא תוכל להרוס אותו בכיף. היא בעיקר משתמשת ב-PHOTOSHOP .

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  3. Started by hope,

שלום, אתמול קיבלתי את המחשב החדש ללא צורב נילווה! כרגע מותקנת במחשב vista אבל אני מעוניינת להתקין את הדיסק של הxp pro שקיבלתי בתוך הערכה. ניסיתי להעתיק את הדיסק לתיקייה משותפת במחשב הראשי שלי ואז להפעיל דרך הasus את ההתקנה, אבל לא הצלחתי. ההודעה שהתקבלה היא שלא ניתן להעתיק את winpe.iso because of i/o device error אשמח לעצות איך להתקין את הxp .

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  4. 1. תקציב מקסימלי 3000 ש״ח לא לחרוג מזה ולנסות לחסוך במידת האפשר 2. שימושי המחשב: בעיקר משחקים סרטים אינטרנט ויישומי אופיס ללימודים (כלכלה) -משחקים כמו cod הכי חדש, העדפה למסך גדול 15.6+- -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: בינוניות גבוהות 3. ציוד היקפי: רק עכבר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 : 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אפשרי. 7. עדיף שיהיה win7 64 bit אך אם מייקר אז אוכל לסדר זאת לבד. 8. איזור ת״א ראשון חולון אם יש הבדל במחיר אז אפשרי גם באילת, אני אהיה שם בסופ״ש הקרוב. 9. עדיפות ל: קשיח של 500g ומעלה, זכרון פנימי לפחות 4g , כרטיס מסך טוב עם יציאת hd, ומעבד מסדרות i3/i5. המון תודה, שגיא.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  5. Started by omrihacli,

איזה מחשב כדאי לי לקנות עד לסכום של 7000 שקל ששימושו יהיה משחקים תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  6. היי אני מעוניינת במחשב נוסף(וזול) וזקוקה לעזרתכם אני מעוניינת במחשב פשוט שישמש אותי בעיקר להורדת התמונות לתוכו (אני צלמת לפרנסתי) עבודה על התמו' בשלוש תוכנות עיקריות ACDSee DXO ו- P.S המחשב גם יהיה מיועד להראות עבודות ללקוחות (כולל עבודות וידאו) המחשב לא ישמש לעריכת וידאו למה אני צריכה לשים לב(כדי לשדרג בעתיד)? מה חשוב ומה שולי(כרטיס מסך-מובנה או לא? וכד')? נפחי הזיכרון ועוד מאחר ואין לי הבנה בנושא אני עלולה להיתפס לדברים שוליים שהמוכר עשוי להמליץ לי ובכך לייקר את הקנייה ללא שום תועלת פרקטית עבורי אך אם תאירו את עיניי אז אוכל להתמקד בדברים החשובים שיהיו נכונים וחכמים בקנייה זו שוב אזכיר לכם כי זה מחשב שני ואני מעוניית להשקיע מינימום מבחינת שקלים תודה ושנה טובה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  7. המחשב מיועד למשחקים לא חייב שיפעיל את כל החדשים לוח: GIGABYTE GA-K8N51GMF מעבד:AMD SEMPRON 3000? כ.מסך:GEFORCE 6100 מובנה על הלוח הנה פירוט מEVEREST http://img297.imageshack.us/my.php?image=dasdkq3.jpg עכשיו השאלה היא אם אני צריך להחליף גם ת'מעבד וגם ת'לוח או שאני יכול להשאיר ת'לוח ולהביא מעבד טוב? תודה

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by GTGAL,

שלום, אני מחפש מחשב לעבודה משרדית נטו(רק לשימוש באופיס,מיילים,אינטרנט קבצי pdf וכו..) אין לי תקציב מוגדר בגלל זה אני רוצה לדעת איזה מחשב יעשה את העבודה. חשוב שיעבוד טוב ומהר. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 ש"ח עדיף בפחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד /פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  9. שלום אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית אני רוצה שיהיה כמה שיותר זול אבל לא גרוטאה אני רוצה שיהיו לו אפשרויות לשדרוג עתידי (לא ברמה מטורפת) כולל ציוד היקפי (ללא מסך ומדפסת) כולל צורב טוב H.D 80GB מספיק לי זיכרון 512 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  10. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  11. AMD Athlon 3200 512Kb Cache BOX 64Bit 939 GIGABYTE K8NS-939 N-Force3Ultra,Athlon 64Bit 939 GIGABYTE N66T128D GeForce 6600GT+HSI 128MB DDR3 Bulk WD 200/7200 SATA 8MB מה ההבדל בין כונן ide ל sata? והאם אני צריך לקחת גם נגן דיוידי או שמספיק רק הצורב

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  12. Started by Ronaldinho,

טוב אנשים אני חייב עזרה דיי דחופה... אני צריך לקנות עכשיו מחשב חדש.. עכשיו אני עובד עם תוכנות גרפיות כמו.. photoshop 7 ו... FREEHAND 10 או MX אז הבעיה שאני לא יודע מה עדיף בכמה דברים.... AMD או INTEL ואיזה ... ואם INTEL אז כדי 64BIT?? והדבר האחרון הוא כרטיס מסך... איזה מומלץ?? תודה מראש...... !

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  13. היי, אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה בסלון ביתי ויתחבר ל: מסך CRT רגיל (19" של LG) לצורך עבודה רציפה (אינטרנט, תוכנות, לימודים) מסך LCD של LG בגודל 32" לצורך משחקים (NFS החדש.... Pro Evolution וכד'...) וצפיה בסרטי HD לכן אני צריך גם 2 שלטי משחק (גיים-פאד) , עדיף אלחוטיים. באותה הזדמנות אשאל - האם אפשרי בכלל לחבר למחשב אחד 2 ג'ויסטיקים ?! על המחשב להיות שקט ככל האפשר (לצורך צפיה בסרטים) ולכלול אל-פסק (החורף הגיע ואיני חובב נפילות...) תודה רבה, אורן.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by Sygnus,

מעוניין במחשב לצרכי אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים ומוזיקה. מעוניין במעבד E8400, זיכרון 2*1Ghz, הארדיסק לא מהותי כמה, צורב דיוידי, לוח אם. כרטיס מסך אפשר מובנה, אין צורך במסך או מקלדת או רמקולים. לדוגמא ראיתי את ההמפרט הזה, אבל הבנתי שייתכן ותהיה בעיה עם הספק כח שהוא לא יספיק, מדובר על 350 וואט: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWell8300 חנות בירושלים/ת"א/ראשון מה דעתכם על מפרט זה? כמו כן אשמח לקבל מפרט מומלץ. תודה.

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  15. יש לי פה מפרט של חלקי מחשב...שהרכבתי.עכשיו אני עומד לקנות מחשב עם כל החלקים האלה. עכשיו מה שאני צריך ממכם...זה את הדעה החשובה שלכם,לגבי המפרט הזה.האם החלקים האלה יפעילו לי משחקים כבדים כמו CRYSIS ו- BIOSHOCK חלק?האם החלקים האלה יפעילו לי משחקים עם גרפיקה יותר טובה משני המשחקים האלה בעתיד הקרוב?... אני חייב לדעת.זה מאוד חשוב!! מעבד- Q6600 2.4GHz 8MB 1066MHz BOX -1435 --------------------------------------------- קירור למעבד -Thermaltake Big Typhoon VX-250 ---------------------------------------------- לוח אם ASUS Maximus Formula Special Edition-1580 ------------------------------ כרטיס מסך - EVGA 8800GT SSC EDITION 1600 -------------------- זכרון-G.Skill DDR II PC6400 8…

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  16. Started by yair85,

אתמול קניתי מחשב ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו, והאם הוא יהיה מסוגל להריץ משחקים כמו cod4 ברמה גבוהה: זכרון 2GB DDR2 800MHZ CEON כרטיס רשת 1G LAN OB לוח אם G31M3-F V2 1GLAN MSI דיסק קשיח 320GB 16MB SATA2 SEAGATE כרטיס מסך DVI HDCP/HDMI 9500GT 512MB PCIE מעבד אינטל Q6600 CORE2 QUAD כרטיס קול (8 ערוצים) OB 7.1 מארז רגיל שחור (USB קידמי) ומשום מה לא רשום לי במפרט "ספק כוח". זה חלק קריטי במחשב? בתודה מראש [br]פורסם בתאריך: 30.10.2008 בשעה 07:35:27 אופס... מצטער על ההודעה הכפולה

17. היי, אני מעוניין בהצעת מפרט למחשב סלוני המיועד לקליטת טלויזיה ווידאו ועיבוד ועריכת החומר (וכמובן שאר הדברים כמו השמעת מוזיקה וסרטים, גלישה וכו'). אני מעדכן את המחשב הישן שלי ורוצה להחליף לוח אם CPU כרטיס מסך (צריך אחד שתומך בכניסת וידאו VIVO וגם חזק מספיק לעריכה סבירה) זכרונות טווח המחירים שלי 2500- 3000 ש"ח תודה רבה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  18. Started by username80,

היי, אני מחפש נייד עד 4000 ש"ח. השימושים העיקריים הם אינטרנט ואופיס. תודה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Started by maitay,

היי אני צריך מפרט שיהיה שקט יחסית ויריץ HD חלק תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  20. רציתי לקבל חוות דעת על המפרט הבא - ומה דעתכם על AMD לעומת INTEL ? המפרט להלן: AMD PHENOM X3 845 2.1 GHZ 512 KB CACHE 3600 MHZ NAVIDIA NFORCE 9500 GS 512 MB CHIPSET NFORCE 430. מה דעתכם על המפרט ? האם הוא מספיר חזק למשחקים ולעבודה ביתית ? האם AMD מספיק חזק בתצורה הזו ביחס ל INTEL CORE2 QUAD 6600 ?. האם מיפרט כזה יאפשר לי למשוך עם המחשב כמה שנים, או שזה יחייב אותי שידרוג מהר מאוד ?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  21. טוב אז ככה, חרגתי קצת מהתקציב כי לא הייתי סגור על ספק, ואני עדיין לא.. מצד אחד אני לא רצה לחרוג מהתקציב, מצד שני אני לא יכול להביא ספק נורמלי אם אני לא יורד בדברים האחרים, מה שלא הולך לקרות.. למה אני לא יורד בספק או לוקח ספק ג'נרי? טוב בוא נגיד שיש לי במחשב הנוכחי geforce 9600GT וכנראה בתקופה הקרובה אני אקנה את ה-LED 24" של LG עם כרטיס מסך חדש יחדיו, והמטרה היא בעצם להעביר את הכרטיס הנוכחי מהמחשב הזה למחשב החדש שהינני קונה שיעבוד על כרטיס מסך מובנה של הלוח לעת עתה, ואני לא רוצה שיווצר מצב של צוואר בקבוק שיגרום לי לקנות ספק כוח חדש בעתיד.. ככה גם יהיה ניתן להריץ על המחשב החדש משחקים קצת יותר רציניים, ואם אפשר מה טוב.. טוב זה המפרט, שימו לב לספק.. אשמח לתגובות במהרה כי אני …

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  22. מה אתם אומרים על זה? מעבד AMD Athlon 64 X2 5600 Box ¤493 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2L ¤271 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤216 כמות:1 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe ¤789 כמות:1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤138 כמות:1 מארז ללא ספק Thermaltake Soprano RS 101 ¤243 כמות:1 ספק כח Antec Basic 500W ¤255 כמות:1 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 64 Pro ¤114 כמות:1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2836¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il תנו חוות דעת.. תודה!!

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  23. Started by Streetart,

שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש, יותר נכון חבר שלי רוצה לקנות מחשב וביחד ישבנו על איזה מפרט ואמרתי שכדאי לשים אותו כאן ולשמוע מה המומחים אומרים. קיצר אז בכלליות הוא לא מחפש מחשב של גיימינג.. הוא יותר צריך את זה ללימודים (טכניון) והוא מתכנת אז הוא צריך מחשב חזק ויציב, אבל בכל זאת הוא צריך איזה מינימום בשביל לשחק גם כמה משחקים. בקיצור הנה המפרט ותגידו מה אתם חושבים: *הערה - כל המחירים הם לפי המחירון של KSP מעבד- Core™2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB מחיר 1330שח לוח אם -ASUS P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E מחיר815שח זכרונות - 2 כרטיסי 512MB Kingston DDR II 667 מחיר700 כרטיס מסך - ASUS 7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E מחיר890שח דיסק קשיח - Westren Digital 160GB 7200RPM…

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  24. זה ללא מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים אני מחפש מחשב שמתאים רק למשחקים... תודה משחקים :BATTLEFIELD ,FEAR,UT2007

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  25. Started by oDot,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב ומתקשה בקביעה של התקציב הנדרש. אשמח אם תעזרו בנושא. אני מעוניין להריץ משחקי DX10 כגון קרייסיס באיכות טוב. אשמח אם תפרטו כמה טווחי תקציב ומה ניתן להשיג עם כל אחד, זה יהיה נפלא. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.