עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני לא מעונין להשקיע הרבה, והציעו לי מחשב מסדרת idea של lenovo, עם מפרט שנראה טוב מאד, מעבד i7. אבל מישהו אמר לי שהסדרה הזו מייצור סיני, ולעבודה מסיבית לא כדאי לקחת אותה, מציעים לי באותו מחיר כמעט ובמפרט מאד דומה מחשב של dell, אלא שהמעבד שלו הוא מדגם Intel Pentium B960, לטענתו זה עדיף כיון שזה dell. הבדל נוסף: הלנובו עם כרטיס מסך Nvidia N12P-GV1 1GB, והdell עם Intel HD Graphics 3000. מה עדיף???

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  2. שלום לחברי הפורום, אשמח לקבל עזרה בבניית מפרט על פי הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח כולל מסך, ציוד הקפי ומערכת הפעלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים קלים, סרטי HD, אופיס, MATLAB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by drhalfbaked,

שלום שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב (מדיה סנטר) Mini-ITX שישמש אותי גם לעבודות גרפיקה בפוטושופ וגם לעריכה בתוכנת וגאס. ההתלבטות שלי היא בעיקר לגבי המעבד. האם זה יהיה חכם להשקיע במעבד כזה או שבגלל שכרטיס המסך שבחרתי חזק אין למעבד חזק משמעות גדולה ועדיף לקנות מעבד קצת חלש יותר אבל משמעותית זול יותר. ראו הקונפיגורציה המתוכננת מטה: תבוא הברכה על העוזרים. מארז: HTPC, Elite 130 CoolerMaster ספק כח: Seasonic M12II-520 520W מעבד: Intel Core- i7-6700 3.4GHz Skylake מאוורר למעבד: Scythe דגם Kodati לוח אם: Asus ,H110I-PLUS, Chipset H110 דיסק קשיח: Western Digital Black WD3003FZEX 3TB, SATA 6, 7200 RPM דיסק SSD: SSD Intel 535 SSDSC2BW120H601 120GB זכרון פנימי: Kings…

• 26 תגובות
    • 4k צפיות
  4. Started by kalda01,

האם יש יתרון ברור לדיסק פנימי מסוג SSD לעומת היברידי SSHD ? האם זה שווה תוספת 500 שקלים ברכישת מחשב נייד ?

5. מפרט למשחקים - 3000 ש"ח תקציב: לנצל את כל התקציב כמובן, עם חריגה של מקסימום 200-300 שקל (רק אם צריך ) שימושים: למשחקים ותכני HD, אין שימושים של תוכנות עיקריות, חשוב שמשחקים יפעלו טוב ואני לא אצטרך לשדרג את המחשב לפחות שנתיים. המסך הוא 19 אינץ', והרזולוציה המקסימלית שלו היא: 1280X1024. המחשב מיועד למשחקים ברמה גבוהה להגדרות גרפיות גבוהות (לא צריך להקשות כשיש מסך 19 אינץ') שיתאים למשחקים חדשים כגון Just Cause 2, משחקים חדשים שהולכים לצאת וכו"). ציוד היקפי: אין צורך! אין צורך בכונן דיסקטים, מפרט רגיל עם צורב דיסקים וכל שאר הירקות (לא כרטיס טלוויזיה וכאלה). עד כמה שקט המחשב: 10! נמאס לי מהמחשבים הרועשים שתמיד יוצא לי! העיקר שיהיה שקט! משום מה, הבית שלי נורא חם, מה שגו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by יהושע 9,

שלום רב, אני צריך עזרה במפרט למחשב שקט ( שלא יעשה שום רעש בכלל ). המחשב מיועד למשתמש מתחיל אין צורך בתמיכה במשחקים וכו'. רק שניתן יהיה לבצע דברים בסיסים ( אינטרנט, עבודה ב word, צפייה בסרטים וכו' )

7. Started by Murmur,

שלום חברה, אני מנסה להרכיב מחשב HTPC ומסך לצפייה בסרטי DVD (ללא שידורי טלוויזיה). הצפיה תהיה בסלון קטן, לכן נראה לי שהמסך צריך להיות בסביבות 24-28 אינצ'. אני מנסה להצטמצם לכיוון ה-4.5K אבל אפשר לחרוג קצת. אין חשיבות לשקט (במילא מקשיבים לסרטים בווליום גבוה), אין צורך באוברקלוק (אלא אם כן זה מוזיל משמעותית את המחיר). יכולים לעזור?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  8. Started by zombie,

היום הדלקתי את המחשב הנייד שלי וכשהווינדווס סיים לעלות הוא נתן מסך כחול ועשה ריבוט.. וזה קורה כל הזמן כך שאי אפשר להשתמש בו... מה עושים? לפרמט?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by matizami,

איפה אפשר לקנות כבל חשמל למחשב אסוס שנקנה בארה"ב? אני מעדיף כבל על פני מתאם.

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  10. Started by vmaddog,

האם מישהו מכיר מסך מחשב משולב מחשב עם גרסה החלשה של i5. אני חושב שזה ה 3450 ומסך 24 לפחות במחיר עד 4000

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by Epidem,

שלום לכולם, כבר לא פעם ולא פעמיים התייעצתי פה לקבלת מפרטים שונים ותמיד יצאתי מרוצה (: אז היום המחשב הוא בשבילי, מחשב גיימינג כבד ואני מאוד רוצה לקבל תמורה הכי טובה שאפשר למחיר הנכבד שאני משלם 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ואני מקבל משהו איכותי שמממש את דרישותיי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד, צפייה בתכני HD, עריכה גרפית בפוטושופ, תכנות, ושימוש יומיומי באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל יום אחרי העבודה, נראלי זה כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינ…

• 28 תגובות
    • 6.8k צפיות
  12. Started by nov123,

* מטרות המחשב? אני בפנמייה אז זה בעיקר להעביר את הזמן ולשחק מוזיקה וכאלה.. * גודל המסך?בין 14.6-15.6 * משקל רצוי?2.0-3.0 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אממ שיספיק ל4-5 שעות כלומר 4 שעות נגיד שאני על הפייסוק לא על איזה משחק כבד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)אמממ לא נראה לי אבל לא איכפת לי שיהיו * בלוטות?היום יש בכל מחשב זה לא כזה משנה.. * גודל מינימלי של כונן קשיח?מינימום 500 לא פחות * צורב DVD?גם יש על כל מחשב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אממ לא יודע בדיוק מה ההבדל אבל עדיף כמה שיותר זמן אחריות כי בפנמייה אם גונבים או משהו אז שיהיה אחריות אז זה פסדר אם זה יהיה אחריות לשנה אבל אם אפשרות להרחיב * האם יש לכם העדפה לחברה …

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  13. שלום , לאחרונה המחשב נייד מסוג lenovo 3000 n200 נכבה לבד. היום לראשונה הוא גם לא נדלק (פתרתי את זה על ידי הוצאת הסוללה והכנסתה מחדש) מישהו מכיר את הבעייה? יודע לנחש את הסיבה? תודה

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. מעבד: Intel Core2Duo T6400 2.0Ghz זיכרון פנימי: 4GB DDR2 דיסק קשיח: 320GB 5400rpm גודל מסך: 15.6" כרטיס גרפי: nVidia GeForce 9200GS 512MB רזולוציית תצוגה: 1366x768 צורב DVD: Double Layer LightScribe תקשורת אלחוטית: 802.11b/g יציאות: 4 יציאות USB 2.0, מחבר HDMI, מחבר eSata, יציאת VGA, מחבר אתרנט RJ45, מחבר מודם RJ11, 2 יציאות אוזניות, כניסת מיקרופון, יציאת IEEE 1394, יציאת אינפרה-אדום לשלט-רחוק, מחבר תחנת עגינה לכבלים תכונות נוספות: שלט רחוק אינטגראלי קורא כרטיסי זיכרון מצלמת רשת מובנית עם מיקרופון מובנה. מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium מידות: משקל: 3.14 ק"ג אורך: 35.8 ס"מ רוחב: 26.68 ס"מ גובה: 3.22 ס"מ הדבר היחיד שאני קצת חושש/מתלבט לגביו הוא רזולוציית תצוגה של 1…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by henz12345,

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים (CS1.6/CSS) לא חושב על משחקים נוספים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך (: * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין לי בעיה שהמחשב יהיה מחובר כל הזמן לחשמל, אך אני רוצה מחשב עם זמן סוללה סביר שיהיה ניתן לשבת איתו בחוץ/בסלון/אצל חבר ולא יכבה אחרי שעה של עבודה, אני רוצה סביב ה3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - המחשב לפעמים יהיה מחובר למסך 32" HD READY דרך חיבור HDMI כך שיש צורך בחיבור HDMI. * בלוטות? יש צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB - כמה שיותר, יותר טוב. * צורב DVD? יש צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נדרשת אחריות, לא יוד…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by SupreMe,

מה אתם אומרים על המפרט הבא: [table][tr][td] [/td] [td] מעבד אינטל[/td] [td][/td][td][/td][td][/td][td] ‏Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray‎[/td] [td] 1[/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td] מאוורר למעבד[/td] [td][/td][td][/td][td][/td][td] ‏Zalman CNPS7X LED ‎[/td] [td] 1[/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td] לוחות אם למעבדי אינטל[/td] [td][/td][td][/td][td][/td][td] ‏Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI‎[/td] [td] 1[/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td] זכרונות[/td] [td][/td][td][/td][td][/td][td] ‏Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 ‎[/td] [td] 1[/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td] כרטיסי מסך[/td]…

17. שלום, אני הולך לעשות שידרוג למחשב כרגע יש לי p4 1.5ghz some intel mobo 256 rdram gforce 4 ti 4200 128mb (אני שומר) creative sb live (אני שומר) ואני קונה Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1,290.94 ABIT IC7 Intel 875P Motherboard 753.88 CORSAIR DDR-RAM TWINX 512MB (2x256) 3200 Low Latency Memory Kit 1,147.95 Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower Case (P/S not included) 1,099.98 Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan APFC Power Supply 476.63 Coolermaster CoolDrive 4 LHD-V04 Aluminium HDD Cooling Rack 348.38 Thermaltake Round Cable 60cm IDE ATA133 69.78 Subtotal NIS 5,187.53 כמה שאלות: 1) האם ה…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, אפשר בבקשה לקבל מפרט טוב למחשב במחיר של עד 5 או 5.5 אלף. מחשב שיהייה טוב למשחקים אבל לא צריך להשתגע עם שני כרטיסי מסך כי זה אני לא כזה גיימר ובשביל זה יש את הוויי (-: לא כולל מסך, מקלדת וכל שאר הציוד ההיקפי, הכל יש לי כבר. אני מעדיף מעבד quad עם 4 ג'יגה זיכרון ושיהייה חריץ pci ישן בשביל לחבר את הכרטיס טלויזיה שכבר יש לי. תודה מראש ויום טוב לכולם!!!

• 13 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by yarost,

i7 920 x58 mobo 1hdd 1dvdrom 3x1gb ddr3 295gtx

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by KusHniR,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית.. אני מתחיל ללמוד מדעי המדינה וכלכלה * גודל המסך? ממש לא משנה לי.. * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל ? האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( לא נראה לי.. * בלוטות? לא יזיק.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח. הגודל הסנטדרטי (חצי ג'גה ?) * כונן CD/DVD? צורב? DVD.. * כונן Bluray? אין ממש צורך... * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מפרט עם ומפרט בלי , בבקשה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא 1. מה ט…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום רב חברים אני בונה מחשב בסלון שהדרישות שלו הן כדלקמן (רק אינטל) הרצת קבצי FHD ללא מאמץ (שלא יעבור 20% CPU) הקלטה מהממיר אינטרנט להלן המפרט כולל שאלות ‏Core 2 Duo E4600, Bus800Mhz 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI לוח אם-למיטב הבנתי הוא כולל כרטיס מסך בסיסי-אבקש לקבל חוות דעת לגבי אמינות הרכיבים(ציפסט NVI ) והאם ניתן העתיד להוסיף כרטיס מסך במידה והצטרך זכרון 2 כפול 1G של קינגסטון DDR2 800M 500G HD Frontier Opera OP18A-BK/SV ATX HTPC מארז (הוחלף הספק לספק של HEC 400W מיוצב מתח) PVr כל שהו מחפש המלצה [br]פורסם בתאריך: 30.05.2008 בשעה 15:28:00 לא הוספתי צורב DV כל שהוא-לא משנה לי איזהמסגרת מחיר 2000 ש"ח

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by guyl3,

שלום לכולם , אני סבור שהכותרת ממצאת בקשתי

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by schumih,

צהריים טובים, קיבלתי הצעה על המפרט הנ"ל. מדובר במחשב לצרכים בסיסיים ביתיים (אינטרנט, אופיס). אודה לדעתכם המקצועית בנוגע למפרט זה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום,אני מחפש מחשב בסביבות ה3000 עם חריגה של גג(+-200) אני יודע שההודעה הזאת קצת ארוכה ומייגעת אבל פשוט זה מחשב חדש אחרי מחשב של בערך 6 שנים,והדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה טעויות(במיוחד שהכסף הוא שלי,ולא של ההורים).המחשב ישמש למשחקים(כמובן שגם אינטרנט ודברים פעוטים כאלה..)ואני צריך הכל חוץ ממסך. אז ככה: מארז:המארז זה הדבר הכי פחות חשוב לי במחשב,מצדי תביאו לי קופסא שחורה... ספק כוח:לא משנה מה העיקר שיהיה מספיק למחשב,ולא ג'נרי. עכבר:כל עכבר שהרמה שלו היא טיפה מעל העכברים של ה20 שקל בחנות השכונתית. מקלדת:כנ"ל.-(עם זה יעיק על המפרט,אפשר בלי) רמקולים:הרמקולים 2.1 הכי בסיסים שיש.שום דבר מיוחד...העיקר שיהיה מחברה אמינה וזהו.. לוח אם:לא מתוכנן למחשב אוברקלוק,אז הלוח אם הכי אמין …

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by yosefor,

קניתי מחשב ב-3,100 ש"ח, ואני מעוניין לדעת מה דעתכם על המחיר ביחס למפרט. המפרט: מארז - HuntKey מידי ATX (שני חיבורי USB קדמיים) ספק - Thermaltake דגם TR2 450W (הספק אמיתי של 450W) לוח אם - Gigabyte GA-Z77-D53H מעבד - Intel® Core™ i7-3770 CPU @ 3.40GHz × 8 זיכרון - Kingston DDR3-1600 2 × 4GiB כרטיס מסך,כרטיס קול וכרטיס רשת - מובנים צורב DVD - תוצרת SONY בממשק SATA מהירות X24 ללא דיסק קשיח ללא מסך 3 שנים אחריות על הכל, שנתיים על הצורב. המחיר (3100) הוא אחרי מע"מ, כולל הרכבה. כאמור - אשמח לדעת מה דעתכם על המפטר, למרות שכבר קניתי אותו.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.