עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by aviyay,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, חריגה עד 4000 אם יש סיבה טובה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, בדגש על visual studio, android studio, Arduino, virtual machines, android emulators ועוד. מעוניין להיכנס גם לתחום של Machine learning, עם זאת זה מחשב נייד ולכן אני לא מצפה לתוצאות מפוצצות. בנוסף, שימושים רגילים כמו אופיס, אינטרנט, סרטים וכו', לא ממש משחקים, אם כי לא הייתי פוסל לגמרי על הסף... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונ…

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by Orong,

יש לי מחשב שאני מוכר, המפרט שלו הוא: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT המארז אחד היפים יש תמונות מי שרוצה. המעבד ב OC ל 3.4 יציב. כמה כסף הוא שווה היום למכור ביד שנייה?[/td][/tr][/ta…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם ועצתכם בהרכבת מחשב לעריכת וידאו, אפטר אפקט ופוטושופ, התקציב עד 7000₪. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by Dr. n00b,

רבות הפעמים בהם נתקלתי באנשים שרצו להרכיב מפרט ליעוד מסויים וקבעו סדר עדיפויות עקום לגמרי בתקציב, או שהפחיתו בחשיבות של חלקים כמו מסך או ספק כח. בחיפוש בארכיון האתר, מצאתי מדריך בן 5 שנים לפחות להרכבת מפרט תקציבי שהרלבנטיות שלו אפסית, והחלטתי שיש להרים את הכפפה... רכיבי מחשב מתחלפים בקצב תכוף למדי, אך הנחיות כלליות להרכבת מפרט נשארות קבועות, ולכן חשבתי שיש מקום ל-TUTORIAL, שגם יסביר למתחילים גמורים כיצד מובילי הפורום מרכיבים את המפרטים, וגם כיצד להרכיב מפרט בעצמם. שלב ראשון - קביעת יעוד ותקציב: לפני שנגררים להוצאות כבדות מדי, עליכם לדעת כמה פרוטות מצויות בכסכם שזמינות לקניית מחשב. תמיד ניתן לחרוג עוד ועוד, אבל היות ומחשוב זה תחום כה רחב, מערכת מחשב יכולה להתחיל ב-3,000 שק…

• 60 תגובות
    • 86.9k צפיות
  5. Started by Shoq,

כולל מסך הסיבה מאייבורי היא כי אני מקבל מהם מחשב ב4000 חינם, אז מה הכי כדאי דרכם ב4000 למשחקים כולל מסך? תודה.

• 12 תגובות
    • 803 צפיות
  6. אהלן אני רוצה לקנות מחשב חדש בלי תוספות מסך או משהוא הנה המפרט דיסק קשיחWestern Digital : WD 250GB SATA II 16MB Raid Edition WD2500YD מעבד INTEL CORE 2 DUO : Intel Core 2 Duo E6400 2.13Ghz Conroe BOX E6400B 1066MHz/FSB לוח אם INTEL 775- Gigabyte 965P-DS3P - LGA775 Intel Core 2 Extreme/ Intel Core 2 Duo זיכרונות DDR2 דגם Kingston : Kingston 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 כרטיס מסך Power Color ATI Radeon X1950PRO ddr3 512MB צורבי DVD פנימיים : LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK כונני דיסקטים SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מארזי GIGABYTE : Gigabyte Poseydon TowerCase Aluminum Panel 120mm Silver ספקי כוח ENERMAX : ENERMAX LIBERTY 500W -

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. המחשב יהיה מיועד כמובן למשחקים, עבודה גרפית ואוברקלוק. את המעבד, זיכרונות וכרטיס מסך אני קונה בארה"ב, וחוסך לעצמי בערך 800 שקל לעומת הרווח שעושים עליו בארץ. כאמור, הנה המפרט: מעבד - Q6600 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115017 זכרונות - אני לוקח אחד מה4 הבאים: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145034 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145177 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227231 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227261 ארבעתם עולים באיזור ה100 דולר, אני נוטה יותר לכיוון הOCZ Reaper, במיוחד הCAS3 צריך לבדוק ביצועים בין הזכרונות ולהחליט לגבי איזה זכרונות עד…

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  8. Started by Yaniv coheb,

שלום חברים אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים לילד בן 16 ראיתי את 2 המפרטים האלה האם הם מספיק טובים. איזה מהם מומלץ לי https://www.pcbuy.co.il/shop/products-list.asp?fc=25&fm=15&fi=11 https://www.pcbuy.co.il/shop/products-list.asp?fc=25&fm=15&fi=12

9. אשמח להמלצות של בחירת נייד תקציבי שיספיק לעבודה עם התוכנות הנל cimatron, autocad, solid works. הנייד ישמש ללימודי הנדסאי מכונות מכטרוניקה כמו גם למפגשי זום מרובים בגלל הקורונה.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  10. Started by Felixess,

תקציב : 580 דולר, לנצל את כל התקציב, לא לחסוך. אין חריגה. שימוש : גיימינג, אני רוצה שהמחשב הזה יכיל Radeon HD 7870 2 GB ומעבד בעל 4 ליבות ומעל 3.0Ghz. אני מתכנן את השימוש במחשב על פי המשחק BF4 שקט חשוב לי שיהיה, גם אני רוצה מארז קטן וקומפקטי, ITX. רזולוציה לא משנה, אם כן אז בין 21 אינץ ל23 אינץ. OC כן מתוכנן. מערכת הפעלה לא צריך אני מזמין הכל מ - ebay, amazon, newegg, אז זה לא לפי המחירים של הארץ. אני רוצה SSD אחד וזיכרון של מעל TB1. כן אני רוצה לשמור את המחשב לשדרוג באופק. הכל פה על פי השאלות של הטופס, פשוט בלי הטופס.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by madx,

אז... כמה לדעתכם שווה המחשב הבא ? מעבד - Intel Core i5-2500k קירור למעבד - Scythe Mugen 2 Rev B לוח אם - ASROCK z68 Extreme4 זיכרון - G.Skill 8GB DDR3 הארדיסק - Crucial M4 C400 128GB כרטיס מסך - Sparkle Geforce GTX 560 Ti מארז - Cooler Master CM690 II Basic ספק כוח - Cougar A760 760W 80Plus Bronze תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. יש לי הצעה של מחשב נייד כנראה ב1800 שקל. אני צריך מחשב נייד במיוחד לאינטרנט, הורדות ביטורנט, צריבה בתוכנה Nero-צריבה של משחקי pc ו ps2 לא יותר, והרצת פוטושופ- רק בשביל לשנות גדלים של תמונות, לא יותר מזה. עכשיו יש לי את ההצעה של המחשב הזה: Acer Aspire 3680 זכרון: חצי ג'יגה. אינטל סלרון M 1600 80 ג'יגה דיסק קשיח ווירלס כולל צורב ודיוידי קומבו. *ואני לא מעוניין לחרוג מהתקציב למי שיש עסקה טובה יותר מוזמן לדבר איתי. מה אתם אומרים יעשה לי את ההעבודה ובשביל מחיר כזה שווה המחשב?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by ftom2,

הי, מטרות המחשב? גלישה ומסמכים. * גודל המסך?13 - 14. * משקל רצוי?כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא.. תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by FARKASH7,

היי. דרוש נייד לרינדורים למעצבת פנים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? צויין בכותרת, חריגה עד 5500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, כל תוכנות העיצוב למינהן לדוגמה Vray, Lumion 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא בעדיפות גבוהה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול…

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  15. שלום לכולם. זהו מפרט שבניתי מארז 400W 6A21B COMPUCASE מעבד אינטל Q6600 CORE2 QUAD לוח ג'יגהבייט GA-P35-DS3L דיסק קשיח 250GB 16MB S2 SEAGATE זכרוןוDDR2 4096MB 800MHZ CL4וG.Skillו הכ.מסך SAPPHIRE X2600PRO 512MB צורב SATA DVD +- DL X18 אל פסק 600VA ADVICE+תוכנת הורדה המחשב אמור לשמש לעבודות גרפיקה וקצת תלת מימד. ממש לא קטע גיימרי. ובכן, השאלות הן. 1. האם יש לי פה צוואר בקבוק משמעותי או שזה בסדר. 2. האם יש פה גלגלים חמישיים - חלקים שהמערכת לא מנצלת, וכדאי היה לשפחת אותם... 3. עד כמה הגודל של הזיכרון מאיץ תהליכים לעוממת זיכרון 2GB, והאם בעתיד יהיה כדאי להוסיף עוד זיכרון, או שהמחשב בקושי ינצל את זה. 4. לשיטת החבר'ה שאומרים שזיכרון במהירות 800 רלוונטי רק ל OC, ובהנחה שאני לא…

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by Rider,

היי חברה, יש לי מחשב נייד של SAMSUNG מדגם NP700Z5C-S01IT הנה קישור למפרט שלו http://www.samsung.com/hk_en/business/business-products/notebook-pc/series-7/NP700Z5C-S01HK-spec שימו לב שיש בו רכיב MSATA שמשתמש כCACHE כבר + הארד דיסק אני רוצה להחליף את ההארד דיסק שלי לSSD כי המחשב לא מספיק מהיר מה אתם מציעים? (בסביבות של עד 650 שקל) תודה!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by pisti,

היי, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי (בכיוון של RTX 3080 כאשר אפשר יהיה להשיג אותו) בשביל לשחק במחשבים החדשים שיצאו בקרוב, השאלה היא האם המחשב שלי יכול לעמוד בזה ואיפה יווצר לי צוואר בקבוק. המפרט שלי: Intel i7 7700 @ 3.6GHz GeForce GTX 1080 זיכרון 16gb אני מוכן להשקיע בשדרוג המחשב עד 5000 ₪ אין צורך במסך או בכל הרכיבים מסביב. תודה רבה!:)

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  18. שלום חברים, אני רוצה להזמין מחשב לטובת עבודה משרדית + תיכנות + סרטים במחיר של בערך 2100 ש"ח אחרי הרבה קריאה בפורומים הגעתי למפרט הבא: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤403 החלטתי ללכת על INTEL ולא על AMD בגלל שבאותו מחיר, מקבלים יותר כח עיבוד. לא הוספתי קירור כיוון שקראתי בפורום שהקירור המקורי שקט מספיק. לוח אם: INTEL NOBLETOWN ¤492 אני רוצה לוח אם עם לפחות 5 חיבורי SATA וכן לפחות FIREWIRE אחד. (יש לי 4 דיסקים של 250 שאני רוצה לחבר) כרטיס המסך המשולב (G43) כנראה מספיק לצפיה בסרטים. הכרטיס אמנם לא תומך HD, אבל אני מקווה שהיכולת של המעבד תספיק. אם לא, אקנה כרטיס HD2400 בעוד 160 ש"ח. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N X18 - SATA - BLACK ¤129 הומלץ בפורום ז…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  19. הבת זוג שלי מתחילה ללמוד בקרוב סיעוד ואני לפעמים אשתמש במחשב הזה בשביל גיימינג (GW2/WOW) בעיקר משחקי רשת ולפעמים GTA יש את המחשב הזה ב Newegg עכשיו הוא במבצע ב 3772 במקום 4400 https://www.newegg.com/global/il-en/star-black-asus-vivobook-k571-k571li-pb71-gaming-entertainment/p/N82E16834235548 מה דעתכם עליו? יש עליו קצת תלונות של רעש אבל זה בטח בזמן מאמץ במשחקים כבדים לא בשימוש רגיל?

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  20. שלום, מעוניין לרכוש מחשב לאחי, כרגע לי יש את המחשב הנ"ל ואני לא משחק,משמש רק ללימודים וצפייה בסרטים FHD האם ניתן להוציא את הכרטיס מסך מהמחשב שלי ולהוסיף לשלו וכך לנצל את מירב הכסף לחלקים אחרים. http://www.tms.co.il/preview/spec/2egkds5j - המפרט שלי מלפני שנה. רוצה להוציא את הכרטיס רק אם אפשרי וכדאי ולהוסיף לחדש. 1.מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קל, לימודים ותכנות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ידוע, המשחקים הרגילים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by tzvikaz,

למישהו יש מושג מדוע לא ניתן השיג בארץ מחשבים מהסדרות E14 או L14 עם מעבדי Ryzen? https://www.lenovo.com/il/en/laptops/thinkpad/l-series/ThinkPad-L14-AMD/p/22TPL14L4A1

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  22. Started by ambc,

אני חושב שהגיע הזמן לשקול שדרוג המחשב שלי במידה וניתן. פרטי המפרט שלי מצויים בפרופיל אשמח להצעות כיצד אוכל להחיות מחדש את המחשב שלי. השימושים שלי כיום הם בעיקר: אינטרנט, אופיס ומשחק פיפ"א 10 בלבד. מעוניין שהמחשב ירוץ בצורה יפה ומהירה. תקציב- עד 2000 שקל, רצוי הרבה פחות. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  23. שלום וחג שמח, אני שוקל להרכיב מחשב בארץ, ולהביא את החלקים היקרים מארה"ב דרך newegg או CDW (יש לי מישהו מארה"ב שיביא לי), כלומר לוח אם, כרטיס מסך, RAM ו-CPU. אם תוכלו בהמלצותיכם להביא לינק לאחד מהאתרים האלה, אעריך זאת... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-3000 ש"ח לחלקים מארה"ב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אם אפשר גם בפחות מ-2000 משהו טוב, אז נהדר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת וידאו תוך התחשבות בעתיד - כלומר, פוטנציאל לעריכת 4K א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני עור…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  24. אשמח לעזרה במפרט למחשב לעיצוב גרפי (כולל פוטושופ, אילוסטרטור ואפטר אפקט). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח - מעדיפה לא לחרוד אבל ניתן. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית (כולל פוטושופ, אילוסטרטור ואפטר אפקט). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - בתוספת מחיר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכ…

25. Started by orchechik,

[TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%]C4570T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪890[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF] UCACO-AP111-GBB01[/TD] [TD=width: 55%, bgcolor: #F7FCFF]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/TD] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF, align: center]₪63[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%] GH81MHD3[/TD] [TD=width: 55%]Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד[/TD] [TD=width: 15%, al…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.