ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
קרוב משפחה שלי קיבל הצעת מחיר, וביקש ממני להעריך אם היא סבירה יחסית למחיר. האם תוכלו לחוות דעתכם? המפרט לא כולל מסך, והמחשב ישמש למטרות משרדיות (וחשובה מאוד המהירות, כך שאם יש צורך בחריגה קטנה, אפשר) לוח אם INTEL WARRENSBURG CORE I P55 מעבד I5 QC 750 2.66 8M כרטיס מסך GF210GT X16 PCI-E 512MB דיסק WD SATA 7200 500GB ספק כח HEC-350TE-2WK 80PLUS ATX2.2 350W זכרון 2GB DDR3-1333 צורב מארז 1FAN+63RA HEC סה"כ 3300 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ביקשתי מהטכנאי השכונתי שלנו (כן, אני מאלה שמעדיפים לקנות ליד הבית..) המלצה למחשב עם כרטיס מסך הגון ומעבד I7. חשוב לציין שביקשתי גם התקנה של ווינדוס. המחיר הוא 5800 ש"ח (ללא פירוט) הנה המפרט כפי שקיבלתי, אשמח מאוד להערות והמלצות.[ATTACH=CONFIG]9415[/ATTACH] להלן הצרכים שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך. מה אני, רוטשילד? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שרטוט אדריכלי, פה ושם קצת רנדור, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד, סקצ'אפ, פר…
-
- 52 תגובות
- 17.2k צפיות
-
-
פרטים נוספים: חובה חיבור HDMI רצוי גם עכבר פיטמה וגם משטח מגע. ישמש הרבה בחיבור לטלוויזיה לצפייה בסרטי HD. מעבר לזה עדיף שלא יהיה גדול במיוחד. נתונים נוספים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קצת שיניתי המלצה שניתנה לי. ואני רוצה לדעת האם השינוי שעשיתי הוא בסדר. להלן המפרט שאני קונה בימים אלו: AMD Athlon 64 3800 2.4GHz , 128 L1 Cache and 512KB L2 Cache, Socket AM2 , Stepping F2 - BOX Gigabyte nForce 570 Chipset - 4xDDR2 - ATX - 3xPCI - 3xPCIx - 2xPCIe - SATA - RAID - Marvell 88E1116 Gigabit Ethernet controller - FireWire - 8 Channel Audio - SPDIF In/Out connector (Coax/Optical) - Socket AM2 - AMD Athlon64 X2/ Athlon64 socket AM2 platform Linkworld Dimension: 180x415x470mm(WxHxD) - White with Window - Drive: 4x5.25 7x3.5 - 500W 20/24 Power supply (LGA 775 ready) - 2x 80mm fans Western Digital 160 GB 7200 RPM SATA2 8 MB Cache LG GSA-4167B 16x White Bulk DVD-R…
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
ערכתי ע"פ הוראת המנהלים שלא יהיו שתי אשכולות. אעדיף לא לנצל את כל התקציב. יש לי כבר ספק סיסוניק 430W וכרטיס מסך שפירא 6450 1G אני לוקח מהמחשב הישן כונן אופטי והרד דיסק SATA2 שקט חשוב לי אבל לא קריטי. אשמח ליכולת שדרוג עתידית. אני משחק טיפה בNBA ויותר משתמש במכונות וירטואליות. תודה רבה לעוזרים תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם , מחפש מחשב עבור חמי , שימוש משרדי בלבד , מחשב שיחזיק באיזור ה 4-5 שנים ללא שדרוג וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אופיס וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכ…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. דודה שלי וביתה צריכות מחשב למשרד שלה. הן לא מבינות יותר מדי במחשבים, כך שהשימושים הם בעיקר משרדיים, אבל יתכן ותהיה עריכת וידיאו קלילה בעתיד. לא משהו מקצועי שמחייב מחשב ייעודי לשם כך, אבל יש צורך בצורב DVD וחיבור firewire. המחשבה הראשונה שלי היתה המפרט הבא מזיגזג: התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) AMD SEMPRON (2800+) - 1.6Ghz 256K Cache [754 Pin]- RETAIL 3Y EPOX EP-8KDA3J (nForce3 250) - ATX 2Y 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I-D-B) original C2.5 3Y Gigabyte RADEON 9250 (128BIT) - 128MB DDR TV OUT DVI AGPx8 VIVO 1Y Seagate 120GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA 5Y NEC DVD-RW NEC 3520A x16 (BLACK) DUAL LAYER - bulk 2Y MITSUMI 3.5 FLOPP…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב חזק מספיק כדי שיהיה שימושי גם עוד שנתיים כשאני אשתחרר? (חייב לקנות מחשב חדש עכשיו כי הישן שבק חיים) מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-אינטל מקורי-G41TY-Trinity valley-1600MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz/45Nm-ליבה מרובעת לביצועים מעולם אחר זיכרון-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ-kingston -למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 8400GS-512MB/DVI/HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה(כולל יציאת MEDIA CENTER) דיסק קשיח-SEGATE/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA II 32MB נפח איחסון אין סופי.. כונן -DVDRW X22 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High De…
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לסרטים, גלישה באינטרנט ומעט משחקים. התקציב הוא 2500 שקל, ניתן לחרוג מעט אם יש דגם אטרקטיבי בחריגה של עד 10%-20%. המחשב רוב הזמן יהיה בבית לכן שיקולים של גודל\משקל וחיי סוללה פחות רלוונטים. הסיבה היא שהמחשב הנייח יתיישן ואנחנו בבית מחליפים הרבה בין החדרים לכן בא הצורך במחשב נייד. דרישות היחידה היא מסך 15.3 (או אם יש יותר גדול בתקציב גם זורם). חנות מועדפת - KSP אבל כמובן שלא חובה. עריכה: * מטרות המחשב? אינטרנט, מוסיקה, סרטים. מעט משחקים (לא כבדים) * גודל המסך? 15.3 (או יותר גדול אם קיים במסגרת התקציב) * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של …
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט: . מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4, GTA V, RUST -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6-7 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם לא נדרשת באמת תוספת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : fallout, black ops, gta, witcher -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בנתיים יש לי מסך פשוט 24״ 1920X1080 אבל מתכנן ללכת על משהו יותר גדול כמו 27״ 2560x1440 או אולי 4k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
דודה שלי מעוניינת לקנות ניד לשימושים של אינטרנט והדפסות מה מומלץ? ובבקשה תנו לינקים לדגמים שאתם כותבים(בחנויות)
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K 2. מה שימושי המחשב (גיימינג כבר כול המשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARMA II, BF3, BORDERLANDS 2, PROTOTYPE2, COD MW3\BO\BO2, אולי ARMA3, וכו'. משחקים חדשים ודי כבדים... מריץ גם GARRY'S MOD לפעמים שזה משחק שדורש לא מעט כוח עיבוד מהמחשב(אבל אני בספק אם הוא כבד לו יותר מהאחרים) מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: לאאא מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך, הציוד ההיקיפי שלי לגיטימי לגמרי. אולי מסך חדש יכול להיות טוב…
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום חברים, ב-2006 נעזרתי בפורום פה כדי לקנות לי מחשב. המחשב הוכיח את עצמו והוא מזדקן בכבוד אך הגיע הזמן לשידרוג רציני (כבר מ-2009 המחשב שלי לא מריץ שום משחק חדש). להלן הדרישות: מחיר- 2000 ש"ח עדיף כמה שפחות. שימוש- אינטרנט, סרטים ומשחקים (כמו דיאבלו 3 ברזולוציה FHD). oc - לא מתוכנן. שקט- חשוב אך לא קריטי (מחשב לא יופעל בלילה). החלקים הדרושים הם- מעבד, כרטיס מסך, זיכרון, לוח אם (ואולי ספק כח). כיום יש לי ספק כח FSP 380W בן 6. האם הוא מספיק בשביל מערכת כזו? מערכת לדוגמא שהרכבתי ב-tms (עם ספק במקרה שצריך): [table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]M685O1GD5HD[/td][td]MSI 6850 1GB GDDR5 Retail[/td][td] 1 [/td][td] ₪655 [/td][/tr][t…
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת, מחפש מחשב עד 1500 דולר, מוכן לחרוג במקצת. דרישות מינימום- זיכרון פנימי 16 ג׳יגה במהירות 2133. כונן ssd בנפח 128 פלוס כונן טרה במהירות 7200. מעדיף מעבדי אינטל וכרטיס מסך של nvidia. הסתכלתי כבר על הy700 של לנובו ועל omen של hp והיו בהם דברים שאהבתי אבל לא לגמרי. לא יודע אם זה רלוונטי להחלטה אבל במידה ואפל לא היה מגביל אותי מבחינת גיימינג ותוכנה כנראה שהייתי קונה מקבוק פרו. האמינות והחיבור בין תוכנה לחומרה זה משהו שלדעתי אפל מובילה בו בפער. לא מעוניין להתקין ווינדווס על מקבוק, נראה לי מיותר לקנות מקבוק אם אתה יודע שזה מה שתעשה בסופו של דבר. אשמח לכל עזרה, דעה, טיפ, או סתם תגובה עניינית. …
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
SAPPHIRE Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E שני גיגה 667 של TWINMOS WD 160GB SATA II 7200RPM 8MB NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black Enermax Liberty ELT500AWT 500W HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ללא הספק שבא איתו לוח אם לא ידוע עדיין E6400 תגידו איך הממפרט? כל זה בערך יוצא לי כ 6500-6600
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב ללא מסך וללא ציוד הקפי המחשב מיועד לסרטים משחקים ושימוש יום יומי המסך שיש לי כרגע הוא CRT 17 אינטש אני משחק ברזולוציה של 1280X800 אני רוצה לשחק בsc2, diablo 3, gothic 4 , mafia 2 תודה
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני פעם ראשונה קונה מחשב לבד ולא המוכר בוחר לי (יש לי מחשב בן 6 שנים ) אז אני לא יודע איזו אסטרטגית קנייה לבחור 1. לקנות משהוא מפוצצ ב 7K ושיחזיק ל 4 שנים 2. לקנות משהוא סביר ב 4.5K ולשדרג כל שנה ב 1K 3. לקנות עכשיו משהוא זול (805) ועוד כמה חודשים לשדרג ל CONRO ??? :s05: ??? וזה תופס לא רק לגבי המעבד אלה גם על הכרטיס מסך (המעבר מ 9D ל 10D) עוד כמה חודשים תעזרו לי לבחור את ההסטרטגיה הכי טובה
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו חברים מה כדאי האם גם למעבד של AMD קיימת בדגם זה הטכנולוגיה של שני מעבדים באחד (הייפר טרדינג) כי לאינטל פנטיום 4 יש את הטכנולוגייה שלפי מה שהבאתי היא נורא מועילה ומכפילה את היכולת של המחשב. לעומת זאת AMD תומך ב64 ביט מה שבזמן האחרון צובר תאוצה ושווה שתהיה לי תמיכה בו אני יודע שזה מעבד מאוד חזק אך הטכנולוגייה של המעבד הכפולח מפתה אותי תעזרו מה לבחור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, תודה לעוזרים/מגיבים המפרט לבדיקה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤811 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Western Digital WD3201ABYS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤389 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1203 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤293 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 9400GT LP 512MB DDR2 PCIe ¤337 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=32171 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤137 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N …
-
- 11 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מתלבט האם כדי לקנות את המחשב הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9023&perur=2&t=1&c=441 אני סטודנט הנדסת תוכנה, אז השימושים העיקרים הם תכנות, אני כמעט ולא אשחק עליו. אולי כדי לבחור מחשב בלי כרטיס מסך חיצוני? או שאולי כדי לקנות מKSP? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10908 אבל זה 430 המעבד, ובלי כרטיס חיצוני. יש לכם אולי עוד המלצות למחשבים אחרים? זה מאוד יעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 3 לדוגמא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. הא…
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם אם אפשר בבקשה מפרט למחשב גיימינג קל לא מחשקים כבדים במיוחד. ומסך 22 אינץ .. שיהיה משהו באיזור ה 3 אלף תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום. אבי צריך לעבודה מחשב חדש בשביל להקליט ממצלמות ביטחון, אני לא יודע מה התקציב כי אני לא יודע מאיזה מחיר מחשבים כאלו מתחילים ובאיזה מחיר הם נגמרים. תביאו לי בבקשה מפרט ממוצע ואת המחיר ואז אני אוכל לקבוע תקציב. דרישות: 1. צריך כרטיס ללכידת וידיאו למצלמות ביטחון וחיבור של לפחות 8 מצלמות 2. HD גדול אם יש לכם מושג אז אני אשמח אם תוכלו להגיד לי לכמה שעות הקלטה מספיק הHD שתביאו. תודה?
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש את עזרתכם בהמלצה על מחשב נייד עבור אחותי ייבוא מ ארה"ב עד 900$ המחשב ל צרכי אינטרנט וקצת מדיה המחשב אמור להיות קל ומסך 13 אינץ' והכי חשוב לבן חשבתי על לנובו מה דעתכם ?? האם נטבוקים יכולים להיות בקטגוריה עם מסך 13 אינץ' אנא תשובתכם המהירה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-