ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
מבקש חוות דעת על המפרט הבא. המחשב ישמש לעבודה משרדית + עריכת וידאו בסיסית (מצלמת וידאו וכו'..) תודה! כמות. מוצרים 1 Intel Core 2 Duo E6320 1.86GHz 4Mb BOX 1,025 ש"ח 2 PQI 1GB DDRII PC6400 800MHz 670 ש"ח 1 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 390 ש"ח 1 LG GSA-H12N x18 Multi DVD-Recorder Black Bulk 175 ש"ח 1 Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 235 ש"ח 1 HEC ACE480 480W 20/24PIN 390 ש"ח 1 LG LCD 19 L1960TR 2ms 1:3000 1,549 ש"ח 1 Intel® Desktop Board Intel® 965G GD965RYCK bulk 670 ש"ח או ASUS P5B 1 LeadTek WinFast PX8500 GT TDH PCIe 515 ש"ח סה"כ 5,619 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
איך זה?: אפשר להוציא יותר טוב באותו תקציב ועם כל החלקים שפה? (כולל מערכת קירור מים...)
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש כמה דברים בסיסים שאני ממש חייב ופליז אם אפשר רק מפרטים שכוללים את הרכיבים האלה חשוב לי INTEL לא AMD בשום פנים באופן לא AMD גם לא מעבד סלרון... עדיף כפול ליבה למרות שזה בטח כבר בעייתי מבחינת תקציב אבל נראה.. כונן קשיח WD 250 וזהו תכלס לא צריך לא ציוד הקפי לא מסך ובטח שלא OC :-) ובגדול אני צריך לוח אם עם AGP כי יש לי כרטיס מסך GEFORCE 4MX מיותר שאני פשוט אכניס לו שם על הדרך כי גם ככה זה מחשב לעבודה משרדית... אין דרישות מיוחדות מעבר לזה באמת תודה על ההשקעה (אל תכעסו על החוסר אהבה שלי לAMD ) אני פשוט רוצה את המחשב אינטל תודה רבה לכל הטורחים
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכם אשמח לקבל מפרט למחשב לצפיה בסרטים - DVD וקבצי וידאו, וגלישה באינטרנט. במידה ואפשר גם תומך ויסטה חשוב שיהיה לי אפשרות לשידרוג בעתיד יש לי כרטיס דגימה / טלויזיה כשהשאיפה היא שהמחשב יוכל להקליט תוכניות! תודה
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות שדרוג קטן למחשב שלי - עד 1000 ש"ח הכולל אחד משני הכרטיסים הללו -רדאון X1300 או GEFORCE 7300 + החלפת מעבד פנטים 4 מ 1400 ל 3400 + הכפלת הזכרון מ 512 ל 1 GB (מהירות 133) האם בכלל שווה לעשות זאת בהשקעה זו , האם יהיה שיפור בבצועים עד כמה יתרום כל אחד מהרכיבים הללו ? כמו כן לגבי הכרטיס מסך , מה עדיף רדאון X1300 או GEFORCE 7300
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק Twintech 8800GTS 512MB G92 + G.Skill 4096MB 2GX2 CL4 1,700.00 ¤ - 1 3 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 483.00 ¤ - 1 3 Thermaltake TR2 500W ATX2.0 PFC 12CM 380.00 ¤ - 1 3 RAIDMAX SAGITTAII Black WINDOW NO PS 380.00 ¤ - 1 3 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive 549.00 ¤ - 1 3 צורב LG DVD-RW X18 H62N SATA BLACK מעבד מתלבט בין 6600 ל8400 סך או האסוס המדובר פה בפורום או 226BW, נראה כבר מה אני אחליט אחרי התצוגה (עדיין לא ממהר עם המסך) מקלדת משו פשוט לוג'יטק או מייקרוסופט, ועכבר MX518 כרטיס קול וZ5500 כבר בדרך (XFI X MUSIC)
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מה הדרישות של תוכנות הדמיה כמו AutoCAD וכדומה? התקציב בסביבות 2000-2500, אני מאמין שעדיף ללכת על Intel. ומה לגבי כ. מסך? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים לא חייב שיפעיל את כל החדשים לוח: GIGABYTE GA-K8N51GMF מעבד:AMD SEMPRON 3000? כ.מסך:GEFORCE 6100 מובנה על הלוח הנה פירוט מEVEREST http://img297.imageshack.us/my.php?image=dasdkq3.jpg עכשיו השאלה היא אם אני צריך להחליף גם ת'מעבד וגם ת'לוח או שאני יכול להשאיר ת'לוח ולהביא מעבד טוב? תודה
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
ערב טוב, אני בדרכי לרכוש מחשב חדש. המטרות של המחשב הם בעיקר כלליות - אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים.. בנוסף, לעתים אצטרך לבצע עריכות וידאו/תמונה ואשמח גם לקבל איכות טובה של משחק במידה וארצה להפעיל (אבל, אני לא מעוניין בכרטיסים יקרים מידי, אני חושב כרטיס סביב 600 ש"ח יהיה מספיק..).. אני לא יודע מה עדיף, שתי ליבות או ארבע אבל אני מעריך שבמחירים של היום כדאי כבר לרכוש 4 ליבות. איזה הכי עדיף? לגבי הזיכרון, האם יש צורך ב 4 ג'יגה או ששניים יספיקו? דיסק קשיח לא צריך גדול מידי, אני חושב ש 160 או 250 יספיק, במידה ותהיה אפשרות בתקציב אז אולי אוסיף יותר.. אחד הדברים היותר חשובים לי זה מארז וספק, אני בהחלט בעד להשקיע בזה (כמובן לא להתפרע :-) ). חשוב לי מאוד השקט של המארז והספק.. אני יו…
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
להלן מפרט מחשב אשר הורכב לי, אשמח לשמוע את חוות דעתכם. מה לשנות? האם כדאי להחליף חברה של אחד מרכיבי המערכת? מעבדי אינטל: Core2 duo E6550, 1333 Mhz, S775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE: P31-DS3L S775 C2Q 1333Mhz, Intel P31, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz: 2x1GB OC2 Platinume Revision 2 XTC כרטיסי מסך GIGABYTE: 8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital: 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורבים LG: DVD+RW GSA-H62NK x18 Black SATA מארזים HEC: Hec Compucase CI-6A21 Black and Sulver (No PSU) ספקי כוח Chieftec: 550W Active PFC, 12cm Fan (24 pin) תודה,
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד החודש וכתוצאה מכך זקוק גם למחשב נייד, מהכירותי המועטה ומבדיקה קצרה.. די נדלקתי על ה- Dell XPS M1330. עכשיו אני לא יודע אם כדאי לקנות.. או אולי בקרוב יש איזשהי טכנולוגיה כזו או אחרת חדשה בתחום הניידים, שכדאי או אפשר לחכות לה? אני יודע שהפנרין צריך לצאת, האם ידוע בערך מתי אמור לצאת לניידים, ומתי בערך נתחיל לראות ניידים מצויידים במעבד הזה? תודה מראש, יניב
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המחשב עם המפרט הבא: לוח האם P35 של MSI צורב מדגם NEC DR18S 2. כרטיס מסך של יצרן INNO בטכנולוגית ג'יפורס 3. דיסק קשיח דיסק קשיח 250GB 16MB S2 SEAGATE 4. זכרונות של חברת 2GB CEON השאלה שלי האם MSI מספיק אמין ? האם יש בעיה עם כךך שהזכרון אינו מותג מוכר? יש לי אפשרות להחזיר את המחשב אבל רק אם זה קריטי המחשב עלה 3400 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שיעבוד בו פיפא וסימס 2 בסביבות 1500 שקל, בלי מסך, לא צריך יותר מדי דיסק קשיח, 80 ומעלה כרטיס מסך טוב כדי שיעבדו בו משחקים, גלישה טובה באינטרנט דרך ראוטר, צפייה נורמאלית בסרטים , הורדה רגילה. ואם שכחתי משהו תוסיפו. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני לא משחק כל כך במחשב אבל חשוב לי מחשב עם עבודה חלקה וזריזה. הדגשים על מעבד, לוח אם וזיכרון חזקים. הארדיסק 500 גיגה ואני צריך כרטיס קול טוב אם יש בלוח אם כרטיס טוב שמתקרב לCreative X-Fi Xtreme אז לא צריך להוסיף כרטיס קול.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
טוב אז ככה קצת פרטים... המחשב הוא בשביל סטודנט צריך את המחשב בשביל הלימודים הוא משתמש בתוכנות הבאות : מסנג'ר EXPLORER PHOTOSHOP ועוד כמה תוכנות לעריכת ווידאו לא יותר מזה. 2 המפרטים שאני מתלבט לגביהם : 1: מעבדי אינטל Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoe1333-D667 R1.0 s775, 945GC, DDRII 667, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 667Mhz 1GB דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB SATA II כרטיסי מסך Point Of View 8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים Optiarc AD-7170S DVD±RW x18, DL x8 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-6000 MIDI 500W Max Black מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll…
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לחברה של אחי שהוא יתאים לצריכים של גלישה,צריבה וטיפה סרטים אני צריך שהמפרט יבוא כולל מסך 19 אינץ LCD תודה לעוזרים אני ישמח אם זה יהיה פחות במחיר. תודה ענקית לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אוקיי אני צריך שהמחשב יהיה מהיר לעבודות וכד'.. ואני רוצה לראות עליו סרטים לכן אני רוצה מסך טוב ושיהיה דיסק קשיח גדול כדי לאחסן סרטים ועניינים ושיפעיל לי ת'משחקים החדשים (לא הכבדים בטירוף) 5000 ש"ח תקציב
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
כעקרון יש לי מחשב והוא כבר לא עובד כמו שצריך ומתחיל לעשות בעיות שהם בחומרה המחשב הוא למשחקים ועבודה יום יומית (כמה שיותר שיהיה אפשר להוציא מהמחשב בתקציב הזה) שיהיה גם אם מסךוציוד היקפי ואם יש לכם הצעות איפה גם אפשר לקנות די בזול חלקים (אני יכול להרכיב לבד+התקנה אז זה לא בעיה בכלל ואפשר פה לחסוך) באיזור חיפה יש לי רכב אז אין בעיות אם הגעה תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעל לגבי מפרט שקיבלתי מיועד בעיקר למשחקים לילדים בגיל 13-16 תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב בעיקר למשחקים אבל לא מטורף (לא חייב לראות את הזבוב בפינה השמאלית), שירוץ חלק במינימום ואני לא אצטרך לקנות חדש עוד שנה. זה מפרט שעשיתי מהידע המועט שיש לי וממה שבדקתי. אם הייתי יודע מה זה אוברקלוקינג ואיך אני עושה דבר כזה אז הייתי אומר אם אני מעוניין או לא. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1500 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3R אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤716 מסך: VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1618 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - SILENTPIPE 3 - DX10 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1108 די…
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אהלן חברים, הלפטופ הוא בן כ 6 שנים. הוא בזמן האחרון נתקע לעיתים קרובות ואיטי ממש. פתחתי אותו עד לרמה שהוצאתי את הצלע קירור לגמרי וניקיתי אותה (לא מרחתי משכה תרמית כי אני לא יודע מה לקנות ואיפה למרוח) המחשב מבחינה פיזית גדול וממש מתאים לצרכיי, הבעיה היא כנראה החומרה הישנה שיש בתוכו. אני חושב אולי לקנות זכרון יותר גדול (יש במחשב הזה 4 GB זיכרון) כלומר להגדיל ל 8 GB וכמוצא אחרון לקנות כונן קשיח SSD או להחליף את הלוח אם עם המעבד לחדש. בקשר ללוח אם אין לי מושג איזה מעבד מובנה יש בתוכו (חפשתי באייביי ולא מצאתי איזה מעבד) העלתי גם תמונה של הביצועים של המחשב (ניתן לשים לב לקפיצות המוזרות של המעבד שאני לא מבין ממה הן מגיעות) על מנת לקב…
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום וברכה, לצורך אולפן ביתי קטן רציתי לקבל המלצה למפרט מחשב טוב ואמין עד כמה שאפשר בתקציב כזה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס 5 עם רשיון. שימוש תדיר. בערך שעתיים ביום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לעבודה משרדית נטו(רק לשימוש באופיס,מיילים,אינטרנט קבצי pdf וכו..) אין לי תקציב מוגדר בגלל זה אני רוצה לדעת איזה מחשב יעשה את העבודה. חשוב שיעבוד טוב ומהר. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 ש"ח עדיף בפחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד /פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להרכיב מחשב סלוני בסיסי עם מעבד אינטל i3 השאלה שלי, בהנחה שכיום אין לי מערכת סאונד ואני מתכוון לחבר בכבל hdmi גם לצורך סאונד וגם וידאו האם מספיק לי מעבד ולוח אם? או שאני צריך גם כרטיס מסך וכרטיס קול? בנוסף האם לכל הלוחות יש היום יציאת hdmi? תודה!
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב200 אם זה ממש משדרג את המפרט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים, תיכנות, קצת משחקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה…
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-