ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
לפני שאמלא את השאלון, אסביר שפירסמתי בקשה דומה בפורום ניידים, שם הומלץ לי לבדוק אופציה למחשב נייח בתקציב הנ"ל. המחשב מיועד לאחותי. מבחינת התקציב, הראשוני הוא 1800 שקלים. במקביל, אני בודק אופציה להוסיף לה כ-1000 ש"ח לתקציב בעצמי, כך שהתקציב השני הוא 2800 שקלים+-. אשמח לקבל הצעה לשני התקציבים הנ"ל. סה"כ היא מחפשת לשחק רק במשחק סימס 4, באיכות טובה+, שהמשחק ירוץ חלק בלי להיתקע. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 שקלים למפרט אחד+2800 שקלים כאופציה למפרט חזק יותר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם כך הוא נמוך. אם יש אופציה למשהו באמצע, בין שני התקציבים הנ"ל בלי להתפשר הרבה אז גם טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מהתקציב של 2800 שקלים אני מש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט טוב למחשב לצורכי משחק. התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח ללא מסך וציוד נלווה. דברים שחשוב שיהיו: 1. מינימום זיכרון 2GB מהירות 800 2. כרטיס מסך חזק. GEFORCE או RADEON המחשב לא הולך לעבור OC. יש עדיפות למעבדי QUAD אשמח בנוסף לשמוע דעה בנושא AMD או INTEL ועדיפויות לצורכי משחקים. תודה מראש על כל העזרה!
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד חזק, לא כבד במיוחד, עם מסך גדול יחסית, ושהסוללה שלו תיהיה חזקה ולא תגמר מהר. אין צורך במערכת הפעלה, (אני יכול לוותר ולקבל הוזלה במחיר?) המחשב הוא לשימוש בתוכנות גרפיקה, פתיחת קבצי טקסט גדולים (40-100 מגה), גלישה באינרטנט, אני נוהג לגלוש בFF עם 10-12 טאבים פתוחים בו זמנית ככה שהמחשב צריך לעמוד בעומס של דפדפן כבד ועוד 4-5 תוכנות משניות. אינטרנט - חשוב שיהיה כרטיס WIFI טוב (אינטרנט אלחוטי) וכמובן אחריות. על מה הייתם ממליצים לי? אני לא יכול לעבור את תקרת התקציב. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), כמה שיותר כבדים במחיר הזה, צפיה בסרטים. * גודל המסך? נטבוק סטנדרטי. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 8-10 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חושב. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר גדול. * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מצלמת אינטרנט ו-WIFI טוב. אני מחפש נטבוק שיעובד טוב עם אינטרנט ושלא יתקע, כמה שיותר חזק במחיר הזה. ראיתי את הנטבוקים עם ה-ION של NVIDIA אבל לא מצאתי אחד במחיר הזה, אם אתם יודעים על אחד בבקשה תכתבו לי פה! גם אם יש חריגה קלה כי הבנתי שזה שווה את זה. תודה …
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזר הבהרכבת מפרט. תקציב : 5000 מטרות: - עבודה עם פוטושופ (עדיפות למעבד אינטל) - עבודה עם תוכנות בסגנון MATLAB - הרבה אינטרט - המחשב יהיה מחובר לטלויזיה (לא LCD) ולמערכת קולנוע (דרך מגבר 5.1) לצפייה בסרטים ןשמיעת מוזיקה. - ללא OC הערות: - עבודה בויסטה (וגם אם לא מייד אני מניח שבקרוב....) - לגבי משחקים עדיין לא החלטתי, כנראה שאני אשחק מידי פעם אבל זה בהחלט לא מחשב לגיימר. - חוץ מצורב ומסך כל שאר הציוד נדרש. אני מקווה שנתתי מספיק אינפורמציה כדי שתוכלו לעזור לי לקבל תמורה טובה לכסף שלי. תודה למגיבים.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה שלומכם? רציתי שתעזרו לי למצוא מפרט שמתאים לצרכים שלי... אני לא צריך ציוד נלווה כלל 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, הפעלת תוכנות (לא גרפיות) שדורשות הרבה זיכרון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין ג…
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מפרט למחשב שיריץ משחקים כבדים והכל כמו שצריך בלי בעיות יהיה נחמד אם לא יהיו חריגות מעבר ל 5300 אה וזה גם כולל מסך . ובלי ציוד היקפי (עכבר . מקלדת . רמקולים וכ"ו) תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לאחי הקטן שמיועד בעיקר למשחקים, התקציב עד 3500 +/- 100 שקל... כולל מסך, עכבר, מקלדת ורמקולים. תודה
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
המחשב ישמש כמחשב שולחני+HTPC(כבל לסלון מופרד בקיר) תמיכה בTRUEHD/DTSHD/3D רוצה לשחק משחקים בכיף(לא GAMER) התקציב מאד קצר(עד 3200 בערך) קצת חרגתי, במידה ויש בעיה בתאימות תעדכנו אותי, לקחתי מפרט קיים של KSP ,השתדלתי לא לאבד את ההנחות ושיניתי כמה דברים לא סגור על הספק/מארז/קירור מעבד ( מקווה שהם בסדר ) כי לשדרג אותם יקפיץ לי את המחיר ואז זה יבוא ע"ח כרטיס מסך דגם מחשב: iSB3 מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V LX s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E, DVI, HDM…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרוש מפרט ב 3500-4000 למשחקים ופעולות בסיסיות (אינטרנט, סרטים, איסיוקיו ושטויות כאלה). לילדים קטנים בעיקר... שיכלול מסך איכותי, צורב, מקלדת, עכבר כל מה שצריך... תודה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
מעבד Intel Pentium D 805 (S775) - 2.66Ghz Dual-Core , 1MB(x2) Cache - 533MHz FSB - BOX Fan - 3Y Warranty לוח אם LGA775 Intel945P - Gigabyte GA-8I945P-G - 3Y Warranty זיכרון פנימי DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 600 פעמיים דיסק קשיח 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Western Digital WD1600JS - 3Y Warranty כונן דיוידי Artec 16x DVD ROM Drive (סתם כונן, הוא שווה משהו?) כרטיס מסך Nvidia GeForce 7800Gt כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם מארז Compucase 6CS3 Black - 0.6mm Steel - 1x92mm Fan - NO PSU ספק כח 400W DUAL RAIL - FSP LGA775 24pin SATA 12cm רציתי לדעת כמה דברים. 1. כמה המפרט הזה יעלה לי בערך? 2…
-
- 11 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום , אחרי הרבה בדיקות ובירורים , הצלבה בין מפרטים ממולצים וכדומה נראה לי שהגעתי למפרט טוב. המחשב ישמש בעיקר לתיכנות (אתרים / תוכנות) ואבטחת מידע (ירוץ עליו Virtual boxes עם לינוקס) חברה שלי גם מתעסקת בתוכנות adobe (דו מימד) השונות. רציתי גם לדעת אם החומרה תכנס למארז בצורה מרווחת ושלא הכל יהיה צפוף. וחסר לי ספק כח שאני לא יודע מה מומלץ למחשב. תודה על הזמן! זה המפרט: מעבד: Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1588 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪136 לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 כמות: 1 - מחיר: ₪490 מארז: SilverStone Precision PS09 Black כמות: 1 - מחיר: ₪243 זיכרון: Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מח…
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
64 bit הרבה זמן לא התעדכנתי אז שימו לי מסך טוב LCD שיהיה עם צבעים טובים והכל.. תודה
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בניתי מחשב חדש עם לוח אם GA-MA790X-UD4P של ג'יגה בייט ! ksp הרכיבו את המחשב הכל טוב ויפה אך לטענתם מס' זכרונות שהם ניסו אינם תואמים ללוח אם כי לאחר בדיקת עומס ככל הנראה יש שגיאה של הזכרונות! ניסינו כמעט כל הדגמים שיש להם בddr21066!! מישהו יודע לומר לי בוודאות דגם של זכרונות ddr21066 שכן פועל חלק עם הלוח הזה?? אשמח לכל דגם גם אם אין אותו בksp
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני דגמים זהים עם מחיר זהה 670$ ושניהם HP dm4t Intel Core i5-2450M 2.5 GHz 1GB AMD Radeon HD 7470M GDDR5 6GB DDR3 mSSD 32G + 500G 7200RPM 14.0" diagonal HD+ Anti-glare LED-backlit Display 1600 x 900 Intel Core i7-2640M 2.8 GHz 1GB AMD Radeon HD 7470M GDDR5 6GB DDR3 640GB 5400 rpm 14.0" diagonal High Definition HP BrightView LED Display 1366 x 768 יש הבדלים במעבד, בכוננים הקשיחים ובמסך תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד עם מסך 17 אינטץ'. הדגש העיקרי זהו מעבד חזק ככל האפשר, אין דגש על גרפיקה כלל. רצוי שיהיה הרבה זיכרון(כמובן אינטרנט אלחוטי,צורב דיוידי וכו'). דגש נוסף וחשוב ביותר שהוא יהיה בעל מצלמה QUICKCAM מובנית שיחסוך בכל מני חיבורים מיותרים.דגש נוסף זהו מחשב אמין לאורך שנים. ולא איכפת לי ממשקל, מיקומו הוא בבית. כמו כן אשמח לקבל המלצות למעבדים החזקים והמומלצים בשוק ופרטים נוספים שאדע אם צריך לחפש לעצמי וכמו כן יצרני מחשבים מובילים. ועוד נקודה איפה הכי כדאי לקנות, האם אייבורי ? תקציב. 7 עד 7 וחצי אלף שקל. ידוע לי שהמעבדים של אינטל מהמובילים וכן רצוי שהוא יהיה בנוי ממעבד של אינטל אלא אם יש טוב יותר של AMD. לא להתפשר על החזק ביותר. ראיתי דגם במחיר מפתה שע…
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט למחשב חדש, בסכום של עד כ-7K ש"ח, ללא מסך (אפשר לחרוג ממש בקצת...) לגביי דבר אחד אני "סגור" (אלא אם כן מישהו ייתן לי סיבה להתחרט) - המחשב החדש יכיל 2 HD של 250GB כל אחד, של Seagate - ממשק SATA2 עם 16MB Buffer. הסיבה לחצי טרה של מקום ב-HD היא מכיוון שאחד השימושים של המחשב הוא לצורך אחסון של סרטים, סדרות, מוזיקה וגם המון תכני High Definition שכידוע תופסים לא מעט מקום (כמובן שאפשר לצרוב, אבל המטרה היא שכמה שיותר חומר יישאר על זמין על המחשב). שימוש אחר של המחשב הוא לצורך משחקים, והרבה, מכל הסוגים. בכדי להתאים את המחשב לסביבת העבודה, כל הרכיבים צריכים להיות בצבע שחור. אין צורך בציוד היקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים) המחשב יישויך למס…
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-
-
Athlon 64 3200+ (S-939) K8NS-Ultra (s939) 1024(512x2) A-DATA DDR400 xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 120 GB 7200 ATA-100 (8MB LG x52 2439 ATX MIDI PFC, usb סה"כ 4490 אני רוצה את המחשב הזה למשחקים לדעתי גם לא צריך יותר מזה תודה מראש אני מחכה לתגובות
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט למחשב בסיסי לא למשחקים, לא ל-OC ללא מסך וללא ציוד היקפי (רק צורב DVD) שימושים: אופיס ואינטרנט. רכיבים כמה שיותר איכותיים (על חשבון מהירות).... כמובן במסגרת התקציב... אם אפשר 1GB וכרטיס מסך בסיסי לא OB... HD מספיק 40GB SLOT PCI פנוי לכרטיס מודם/פקס תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, ברור לי ש 4K זה לא ממש למשחקים אך הרעיון הוא לשים דגש על כרטיס גרפי טוב. אפשר לחרוג מ 4K אך לא יותד מדי, לדוגמא, 4300 זה גם סביר. נא לשים לב לצורת התשלום, יש חנויות שמראות מחיר נמוך, אבל כשפורסים לתשלומים המחיר קופץ. הנה מחשבים שראיתי,המחיר הרלוונטי הוא ל 4 תשלומים (המחשבים מ KSP) RD510-K.AD23E T5800 2.0GHz של LG מחיר 4132 - עם 2GB זיכרון או RD510-K.AD24E T5800 2.0GHz מחיר 4336 - עם 4!! GB זיכרון Lenovo 3000 N500 NS73DIV - במחיר 4092, משום מה נראה לי הבחירה המועדפת וכן Dell Inspiron 1525 V5800 של DELL במחיר 4232 (נראה לי שהכרטיס שלו חלש - X3100) תודה, אופיר
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, זקוק למפרט הבא - מסך 14 אינץ' מעבד i5 Haswell (החסכוני מספיק). כונן SSD (נפח החל מ-120). מקלדת מוארת. עדיפות לתוצרת Dell. מערכת הפעלה כלולה. סוללה טובה. די מקובע על הדרישות. באחרונה רכשנו 4 ניידים של דל מסדרת הלטיטוד ואנחנו מרוצים, הציבו לי דרישה לאחד נוסף עם המפרט שלמעלה (לא קריטי לטיטוד). אם אפשר המלצה גם מהיכן לרכוש אשמח, כל ה-4 שרכשנו היו מחודשים אז זו גם אפשרות. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז השאלה היא : למה הטמפרטורה של המעבד כל כך גבוהה? בלי שאני מריץ כלום ?59/138 system 29/84 cpu cpu fan:3125 rpm החלפתי את המאווור שהיה על המעבד לפני שבועיים למאורר ענק של gigabyte ככה שזה לא הבעיה . אין שום בעיה של מאוררים גם במארז. שאלה שנייה : בשר למסך שלי אני לא יודע אם הוא טוב למשחקים או לא כיוון שאני לא יודי מה ה response time שלו ..ובכלל מה אומרות ההגדרות כאן שבלינק http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=3103 מישהוא יכול להסביר לי מה אומר כל מה שרשום באתר בדיוק? כי לא מבין את הנתונים של המסך... אני אישית לא מרוצה ממנו כי משחקים נראים בלי צבעים כזה.האם זה קשור לכרטיס מסך או שלא? שאלה שלישית : אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים . וכמובן שמתם לב שיש לי כרט…
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
נייד HP pavilion media center dv2750 בהקצבה של 5000 ש"ח ובמטרה בעיקר להקליד ולהתנייד (ולכן 14.1) מחיר 4240 שח, משתלם? או שיש מפרטים מעניינים אחרים שיתאימו יותר?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב HTPC לסלון בתקציב של עד 3000 שקל לא כולל ציוד הקיפי ומסך. חשוב מאד שהמחשב יהיה שקט ובעל כרטיס מסך חזק אשר יתחבר בחיבור HD fullלטלויזיה 32 אינץ . תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המפרט הזה שיתמוך לי לכמה שנים שיתמוך לכל המשחקים בלי תקיעות דרך אגב אני יוכל לפעיל את המשחקים על HIGE צריך לשנות משהו אולי בגודל של בראם של הזיכרונות יש לי מסך 17 רגיל אולי אני יקנה משהו בעתיד .. ואני לא עושה oc http://www.upit.ws/uploads/008ca99a6bccf.JPG
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-