ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
המחשב יהיה לצרכי אינטרנטאופיס ,צורב די וי די. מסך דק 19 לא מתוכננן oc . אשמח להמלצה למדפסת משולבת סורק וצילום עד 300-400 עדיפות לזולה ... המחשב הוא לדוד קמצן .. שבאמת לא חייב מחשב חזק . תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אהלן! המון זמן לא נברתי בשוק רכיבי החומרה, אשמח לעצה מהמומחים איזה מפרט לגיימינג ב6K~ יעשה לי הכי טוב על הלב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, חייל אחרי הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג עד 6500 ש"ח... גיימר אפילו אחרי חייל >< 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, עריכה גרפית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): PS CS5, Flash CS4 IL CS5, שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, DiRT3, Crysis, The W…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני יודע שאני צריך מחשב רציני שיוכל להחזיק את התוכנות שאני מתכוון לעבוד איתן. אני לא בקיא גדול בתחום החומרה... אשמח לשמוע הצעות
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית (כולל גם תמונות וצפיה בוידאו או עריכה בMOVIE MAKER) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, אינטרנט, צפיה בתמונות וצפיה בוידאו וגם שימוש ב movie maker ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * ל…
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, בעיקר עבודה עם 3D ו- 2D , אנימציות ב- 2D - דגש על עבודה בסביבת ADOBE CS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם …
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי חזק להחשיב את המחשב הנוכחי שלי (שאיתיכבר כשמונה שנים). שימושים (מעבר לשימושים ביתיים בסיסיים של OFFICE, גלישה, הורדות וכו') 1. משחקי סימולטור הטסה של טיסנים (Realflight, Phoenix, ...). כרגע על מסך 22" אך בעתיד אולי יותר גדול (עד גודל עליון מקסימלי מתאים לשימוש שולחני) 2. עריכה בסיסית של סרטי וידאו. (צריך חיבור Firewire למצלמתי הנוכחית אבל גם מה שמתאים למצלמות וידאו מודרניות יותר) 3. חזק מספיק להריץ VMWare עם מערכות הפעלה שונות על גבי WINDOWS VISTA כך שהמחשב הוירטואלי יעבוד מהר ולא ירגיש איטי. 4. אפשרות להריץ הרבה אפליקציות במקביל והרבה דפי אינטרנט מסיביים במקביל על מספר דפדפנים שונים במקביל. (כנראה משפיע על כמות הזכרון, מהירות דיסק). שלא אצ…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
-
יש לי מפרט על כרטיס זיכרון Leadtek Winfast PX8800GTS 320MB PCLE או EVGA NVIDIA GEFORCE 8800GTS 320MB PCLE וספק כח Enermax LIberty 400W אני הייתי בKSP ואמרו לי שהספק לא יתאים לכרטיס... אמרו שאני צריך איזה 550W-650W אז שינו לי ל chieftak 650W ב420 ש"ח ואני הבנתי שהספק הזה גרוע.. אז איזה ספק לקנות!? התקציב הוא 420 ש"ח דבר שני.. אני יודע שבעוד חודש יוצאים כרטיסי מסך חדשים.. אז חשבתי לחכות עם הכרטיס חודש ואז לקנות אותו כשירדו המחירים.. בנוסף לזה אני גם יודע שהכרטיס מסך תומך בDX10 וDX10 תומך רק בWINDOWS VISTA.. אז אני יוריד ויסטה.. ואין בו כבר באגים נכון?!
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
עזרה לבנות מחשב לגיימינג עם כרטיס מסך של Ati radeon 5850 1gb gddr5 hdmi תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
התקציב המקסימילי 3000 ש"ח, עדיפות לחסוך השימוש העיקרי של המחשב צפייה בסרטים באיכות של FHD וגלישה באינטרנט שימוש משני: פיפא ופרו 3. האם יש צורך בציוד הקפי: רמקולים, מקלדת ועכבר אל-חוטי עד 5 מטר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: כרטיס טלויזיה ומסך 5. עד כמה חשוב השקט: 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק: לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה: הרכבה בחנות ללא כולל מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית: אין העדפה לחנות ספציפית, רק שתיהיה מאזור חדרה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן: לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב: לא
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, לטובת עבודת מחקר באוניברסיטה בה אני עובד אנחנו רוצים לקנות מחשב חזק המיועד להרצת סימולציות כבדות (יכולות לקחת שעות עד ימים , האלגורתמים בעיקר ירוצו על מטלב). כרגע אנחנו לא רוצים להתבסס על GPU ולכן לעת עתה אנחנו צריכים בעיקר כוח עיבוד חזק והרבה RAM. מה שכן, צריך שתהיה אפשרות להוספת כרטיס מסך/GPU חזק בעתיד. מה דעתכם על המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte GA-X99P-SLI מעבד: Intel® CoreTM i7-6900K Processor (20M Cache, up to 3.70 GHz). קירור מעבד: Ultra Quiet Heat Pipe CPU Cooler. זכרון: 64GB DDR4 2433MHz Latency 15-15-15. Intel XMP Profile. כ.מסך: VIDIA GeForce GTX730 . Memory size 2GB GDDR3 מארז: Antec One. Bottom-m…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב שיהיה חזק מאוד למשחקים ולעבודה בכלל בלי שאני צריך oc אני גם לא ממש יודע מה זה התקציב של המחשב 4500 והמסך 1500 אני רוצה שהמחשב יחזיק לאורך זמן (שנתיים לפחות) ולא להרגיש חלש מידי בעוד שנתיים יש את המעבד q6600 שהבנתי שהוא צריך השקעה ולא ממש בא לי להיכנס לזה חשבתי יותר על המעבד INTEL E6750או AMD 64 5200 ה-AMD הרבה יותר זול והבנתי שיש לו ביצועים טובים מאוד לא פחות מהמעבד של אינטל ואני חוסך פה הרבה כסף ויכול להשקיע ברכיב אחר כלשהו. אני גם לא יודע מה כדאי יותר AMD או אינטל...אז אני אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי כמה מפרטים של מחשב תודה..
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, 500 חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, פוטושופ, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב נייד מ- 4500 עד ל-5500 מסוג טוב מה הכי כדאי לי והכי טוב בטווח המחירים המצוינים ! המחשב לא מיועד למשחקים כבדים וכוי עבודה + אינטרנט מסמכים אולי משחקים ...! וכמובן אפשרויות הרחבה בבקשה הצעות תגובות
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
היי אני מעוניין בקניית מחשב טוב גם למשחקים הכי חזקים שיש וגם לאינרנט להקליט תוכניות כל מה שצריך + מסך lcd רצוי 32 שיראו בו חלך בלי קירטועים גם טלויזיה וגם את המחשב עצמו מחפש המלצות עד 10000 שח כולל הכול תודה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים (מפרט בימין), לא משנה לי AMD או אינטל, אבל אני כן רוצה לשמור על הספק ואולי על הזכרונות, אלא אם משתלם כבר לעבור לזכרונות מסוג DDR3 מבחינת מחיר (אהיה מוכן להוסיף עוד ~300שח לזה). כמו-כן, אני כנראה אקנה כרטיס מסך מסוג Radeon 5770. לסיכום, דרושים מעבד ולוח אם (זכרונות?) בתקציב של 1000שח (1300 עם זכרונות).
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=50BAF0DE-24CD-46B2-A0EA-7DB08795A52C מארז ומאוורר למעבד שקטים לפי מה שהבנתי הכרטיס מסך מומהר ועם אויוורור חזק תקנו אותי אם אני טועה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 ש"ח, אשמח אם אפשר לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) פוטושופ, פלאש ב) עבודה משרדית אינטנסיבית (חישובים מורכבים באקסל, אקסס ועוד) ג) ריבוי משימות - אינטרנט, שיתוף קבצים, Itunes ועוד השימושים הם אמנם די סטנדרטים אבל אני משתמש כבד, עבודה על המון דברים זוללי זיכרון במקביל. 2. לא צפוי גיימינג באופן קבוע, אולי לעיתים, אם אפשר להכניס כרטיס מסך מתאים אז אשמח. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. דרוש מפרט מלא 5. שקט 6 6. ללא OC 7. לא צריך מערכת הפעלה אין בקשות נוספות, אם יש אופציה ל-Firewire אז לא אתנגד, לא אקנה כרטיס במיוחד בשבילי זה (רק ONBOARD). לא משנה לי …
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤792 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤459 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤267 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤311 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G6400C5 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ¤568 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=954000 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤149 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22L מארז כולל ספק Antec NSK4480B …
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לקנות מחשב נייד וההבנה שלי בשוק היום דלה מאוד. אני צריך מחשב שיתאים לי ללימודים לתקופה של הארבע שנים הקרובות ובנוסף שיוכל להפעיל משחקים בצורה נורמלית-לא איזה כרטיס מסך מטורף אבל משהו שיחזיק מעמד עם משחקים. התקציב שלי הוא בין 4-5 אלף כשאפשר לחרוג קצת מעל במידת הצורך. אני ישמח למפרט מפורט כולל מחירים כדי לדעת מה טוב ואיפה אני עומד מבחינת המוצרים בשוק. תודה. אם צריך עוד פירוט בקשר למה שאני מחפש במחשב רק תודיעו!
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
נא לתת חוות דעת שם מוצר מחיר מעבד :INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX¤ 1500 כרטיס מסך :EVGA PCI-EX GeForce 8800GTS SUPERCLOCKED 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - 320-P2-E815-AR - DX10 - RETAIL¤ 1833 http://www.evga.com/products/morein...15-AR&family=23 דיסק קשיח :SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS¤ 442 מארז :THERMALTAKE KANDALF (SILVER+WINDOW) VA9000SWA w/o PSU¤ 1108 ספק כול THERMALTAKE THOUGHPOWER 650W - W0104RI ¤ 665 http://www.thermaltake.com/product/...W0104/w0104.asp לוח אם :ASUS P5KC http://www.asus.com/products4.aspx?...=11&l3=534&l4=0 ¤ 969 זיכרון : OCZ 1024MB (512MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 3200 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MODERN WARFARE 2 ועוד . ואני בד"כ מרבה במשימות. חשוב לי המעבד והזיכרון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22.5 FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
האופי שלי זה להפעיל המון תוכניות בו זמנית אני מהאלה שיכנסו לכל האתרים שהם צריכים ואז יעברו אחד אחד לבדוק מה חדש, שיכנסו לתוכנה ומשם יפעילו עוד 4 תוכנות שתומכות. אני עובד נורא מהר עם המחשב אנשים לא מספיקים לעקוב, לפעמים הם שמים לב לדברים כי המעבד מאלץ אותי להאט. *מעבד עם 2 או 4 ליבות ? מעבד INTEL . (תסבירו לי את הסיבה שאתם ממליצים כאן כל הזמן על AMD ?) *משחקים - גרפיקה מדהימה לא חשובה לי אבל שיהיה כרטיס שיתמוך במשחקים חדשים על הגדרות נמוכות ובמסך 22'. *בלוח צריך שתיהיה יציאה של SPDIF COAX. *רצוי מארז קטן ומאוורר (בלי אורות EXTRA). http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=12&hProdID=189 הקישור הוא למארז בגודל שאני רו…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤945 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤765 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤485 ספק כוח: FSP Epsilon 600W Satax6 PCI-Ex2 A.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤486 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤414 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤276 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail - זמין במלאי כמות: 2 - מחיר: ¤1099 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail כמות: 1 - מחיר: ¤169 רמקולים: LOGITEC…
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
טוב צריך בניית מפרט..קודם כל דרישות: מורכב מtms . 5000,לא שקל יותר,גם ככה אני בחריגה מטורפת. צריך בלוח אם יציאת spdif צורב light scribe [יש לי כבר במילא 62n אצלי...] מארז יפה [חשוב מאוד!!] דיסק קשיח 500gb כרטיס מסך בעיקר לסרטים,במיוחד hd מקלדת ועכבר אלחוטיים. בינתיים זה יהיה עם xp ,אז נראה לי זיכרון 1gb יספיק. אה כן ,שיהיה שקט [חשוב מאוד,אני ישן בחדר] לא חושב כרגע על oc ....אבל נישאר עם ראש פתוח שימושים: גלישה,קצת משחקים [לא קרייסיס או משהו כבד כזה] , סרטי hd . מה אתם חושבים על המפרט שבניתי? קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 538 מארזים NZXT Le…
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-