עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ItayBm,

אהלן אני חייל בקבע ולא יוצא לי הרבה להשתמש במחשב בבית,אז אני רוצה לקנות נייד שאוכל לעבוד איתו מנסיעה לנסיעה. התקציב הוא עד 3K * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט בעיקר, אבל גם סרטים מוזיקה ועבודה עם אופיס, לא מעבר * גודל המסך?משקל רצוי? לא משנה אני מבין שיש קשר בין גודל המסך למשקל המחשב, אז אם יש מסך 13.3 במחיר סביר אשמח להצעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק את ה4 שעות ואני אהיה מבסוט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - * בלוטות? כבונוס לא יותר * גודל מינימלי של כונן קשיח? מינימום 320, בעדיפות כמובן ליו…

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  2. שלום ותודה מראש, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, שישמש אותי לצרכים של אינטרנט,עיצוב גרפי,בניית אתרים,ולתיכנות של תוכנות אשמח לקבל המלצה על מחשבים נייידים שאותם אוכל לרכוש,שיספקו לי מקסימום ביצועים במינימום מחיר :] נ.ב אני חייל ולכן התקציב שלי לא גדול, ואני מחפש מחשב שאיתו אוכל להתאמן ולהתנסות בנתיים וללמוד

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  3. Started by benjamin07,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד 14 אינטש מעבד I5 - איזה מעבד כדאי ( 480 ומעלה?) והמחשב הוא לצורך הדגמות יש צורך בכרטיס מסך טוב וחזק להרצת סימולציות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  4. מעבד: Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD3P-B3 for socket 1155 זיכרון: kINGSTON 8192MB (2X4096MB) DDR3 1333 קשיח למחשב שולחני: SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail ספק כוח: Antec TRUE POWER TRIO 650W - י

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  5. Started by az456,

שלום לכולם, מבקש המלצה למפרט של מחשב נייד, לשימוש ביתי/משרדי, בעיקר לתוכנות אופיס אבל גם לתוכנות סטטיסטיות יחסית כבדות כמו matlab. לא מריץ משחקים. מסך 15.6" ומטה כדי שיהיה קל לנשיאה. שוקל אפשרות לקנות מחשב שתומך בdocking station כדי להעבירו בקלות מהמשרד לבית - אשמח לקבל הצעות לנייד שתומך באפשרות זו, ולכזה שלא. תודה!

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימולטור טיסה של מייקרוסופט -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש מסך דק (לא רחב) 19 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  7. Started by sliana2,

שלום לכולם- אני מחפשת מחשב נייד חדש. אשמח לקבל הצעות למפרטים. אני משתמשת במחשב לצרכי לימודים, אינטרנט ומוסיקה. אני מעוניינת במסך 15.6 אינצ', שהמחשב לא יהיה כבד, שיהיה לו מיקרופון, מצלמה, אופציה לחיבור ל WIFI. (יכול להיות עיצוב מעניין- בכל זאת אני בחורה...) מבחינת תוכנות: אני רוצה מערכת הפעלה של Windows 7, שיהיה בו Office ואנטיוירוס. אני מעוניינת גם לרכוש את המחשב בארה"ב (כדי לחסוך עלויות)- באופן כללי המליצו לי לקנות שם DELL או HP. חיפשתי באתרים שלהם אבל יש שם כמות מידע אינסופית ואני פשוט הולכת לאיבוד. אגב- עניין האחריות הוא חשוב- אני אקנה מחשב שתהיה לו אחריות בינלאומית כדי שאוכל לתקן אותו בארץ למקרה שקורה משהו. אז אם יש מישהו שמבין בנושא- אשמח להכוונה :-) מבחינת תקציב אני…

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  8. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קניתי 32 אינץ lg ld460 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ויינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  9. Started by saharb14,

אז ככה.. בזמן האחרון המחשב שלי כל הזמן נופל.. אין לי אחריות.. ואני רוצה להכין מצב שנדפק לי אחד מהרכיבים.. אז אני כבר אצטרך להחליף את כל המחשב.. אני לא צריך מפרט מלא.. אלא מפרט של עד 4000~5000 ככה בלי ספק צורב וכונן DVD ומארז. אם ישאר לי בסוף עוד כסף אני אחליף מארז.. יש לי CM690.. ולעשות לי בבקשה שתי מפרטים, אחד עם כרטיס מסך, ואחד בלי. כלומר ככה: מפרט 1: מעבד לוח אם זיכרונות קירורים מפרט 2: מעבד לוח אם זיכרונות קירורים כרטיס מסך

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעלות של כ-5,000-6,000 שקלים. המחשב מיועד למטרות משחקים (מעל הסטנדרט) וכמובן סרטים איכותיים. המטרה היא שהמחשב יחזיק תקופה ארוכה ככל האפשר וישרת את המטרה בלי יותר מדי תקלות (בעיקר בעיות חימום וכדומה). הכוונה שהמחשב יוכל להפעיל משחקים בצורה טובה בנוסף, על איזה חברה הייתם ממליצים? HP, DELL, MSI או משהו אחר? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  11. במסגרת התקציב שיש לי אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים: 1. DELL :מסך "15.6 מעבד Intel® T6400 דיסק קשיח 320GB זכרון 4096MB מאיץ גרפי ATI RADEON 4330 זכרון : 4096MB DDR II 800MHz 2. LENOVO: מסך "15.4 מעבד Intel® T5870 דיסק קשיח 250GB זכרון 2048MB מאיץ גרפי GeForce 9300 זכרון: 2048MB DDR II 667MHz

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  12. הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הנ"ל ולדעת האם אני יכול לקצץ מעט בעלויות ,במינימום פגיעה בביצועים-תקציב 3000 ללא ציוד היקפי. עיקר השימושים של המחשב הם "משרדיים",ניגון סרטי HD, עבודת גרפיקה ברמה קלה-בינונית ב CS4 (פרימייר, פוטושופ ואילוסטרייטור). חשוב לי שהמחשב יהיה שקט,אך לא בצורה קיצונית- סך הכול מחפש יחס עלות תועלת גבוהה,פחות מחשב HIGH END. דבר אחרון יציאת HD, ותמיכה בשני מסכים. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray קירור למעבד Scythe Mugen 2 זיכרון: G.skill DDR2 2048MB 1000MHZ PI CL5-5-5-15 X2 הארד דיסק: WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AA כרטיס מסך: TwinTech nVIDIA GeForce 9800GT HDMI XT OC EDITION לוח אם: Gigabyte GA-EP45-UD3 Intel P45 CHIPSET צורב: LG GH22…

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  13. Started by froggy,

שלום מבקש המלצה למחשב נייד, לאינטרנט בלבד.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  14. Started by infraa,

חברים יקרים אשמח לקבל את הערותיכם החכמות עבור שני המפרטים הנ"ל. המחשב אמור לשמש עבור אינטרנט, צפייה בסרטים, עריכה מאוד בסיסית של מוזיקה וסרטים ותמונות. משחקים כמעט ולא יהיו בשימוש המטרה היא שימוש במחשב לטווח ארוך. כמו ען אשמח לקבל תגובה אודות עניין הDDR3 האם עדיף את המפרט הזה לטווח הארוך או השני. תודה ושבוע טוב. מפרט מספר 1 מעבד: pHENOM II X2 545 (3.0GHz) - BOX לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 - GOLD EDITION : OCZ2G8004GK צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL קרור למעבד: [..] GLACIALTECH IGLOO 7312 LIGHT FOR AMD S…

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  15. Started by alonle22,

שלום לכולם, צריך את עזרתכם. מדובר במחשב ביתי לשימוש כללי. חשוב שיחזיק הרבה זמן לישומים כלליים ולא יקרוס. מעוניין במסך 22" מוגבל ל 3.5K תודה.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  16. Started by doryeshua,

http://skypc.co.il/pl_product~Sky522~88~0.htm זה המחשב :]

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  17. בקשה מפרט למחשב בסביבות 4000 ש"ח לא כולל ציוד הקפי, הכי חשוב לי במחשב זה המהירות אני רוצה מחשב מהיר.... אני גם חובב פוטושופ. וגם אוהב סתם כל מני תוכנות אני ישמח אם משהוא יכול לעזור לי, תודה!!!

18. שלום, אני זקוק למפרט משחקים לנער בן 15 למשחקים כמו g.t.a (לא האחרון יותר בכיוון של v.c )וnfs גם לא מהחדש ביותר. המסך שכרגע יש הוא ישן (דק 15) ישודרג בעתיד, אין צורך במערכת הפעלה וגם לא בצורב, ההארד דיסק לא צריך להיות גדול במיוחד (מקסימום 500G), הוא לא צריך להיות שקט במיוחד אבל גם לא טרקטור... מחנות באזור רשל"צ כמו סקיי. נע לא לחרוג מהתקציב ואפילו לחסוך אם ניתן. נדרשת הרכבת המחשב בחנות. תודה.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  19. Started by kopidanny,

מטרות המחשב:מתנה לאישתי(שיהיה יפה), ניידות טובה, צפייה בסרטים(כולל חיבור HDMI), משחקים קלים(בשביל הבעל), אינטרנט, ויישומי אופיס. מסך בסביבות 13 14" משקל עד 2 ק"ג (גרם לפה גרם לשם לא משנה) בלוטות לא חובה כונן קשיח באיזור ה 320 גמיש אחריות בינלאומית רצוי, לא חובה לגבי חברות, היה לי נסיון רע עם HP וטושיבה, אבל אם ההמלצות טובות אני לא אנטי, נסיון מעולה עם דל. בכל מקרה אני מבולבל מרוב האפשרויות(גם מקבוק עלה לי לראש- אבל מערכת ההפעלה בעייתית, מבחינת התוכנות וכו') נורא אוהב את המפרטים של XPS אבל בגלל בעיית החימום אמנע ממנו, מי הדגמים הדומים לו? תודה ושנה טובה

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  20. אני רוצה מחשב חזק דולק 24/7 פועל עם כמה תוכנות ומשחקים כבדים בבת אחת ושלא יהיה איטי חשוב מאוד שיהיה שקט עם הספק מאוור מעבד ומאוור כרטיס מסך, לא צריך OC לגבי המסך אני לא בטוח אבל אני חושב שזה HD READY בגודל של בערך 42 אינץ' (אבל בעתיד יתחבר לFULL HD בגודל 23 אינץ' ומעלה) ציוד היקפי אני רוצה של גיימרים כמו עכבר של רייזר או G9, ושהמארז ייראה יפה בלי הרבה לדים לגבי מערכת ההפעלה-ווינדוס 7 יכול להריץ תוכנות ומשחקים שפועלים על XP SP2-SP3 חופשי? אולי מדי פעם אני אשתמש בתוכנות עריכה אז כדאי כרטיס מסך ATI, שהסאונד יתאים לסראונד גם תודה

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  21. Started by zed181,

שלום לכלום להלן מפרט שקבלתי מבקש הערות עלות משוערת כ- 1800 ש"ח ATRIX RaisinCity Intel® Core™2 Duo E7500 CPU INTEL C2D E7500 2.93G/3M L775/1066 BOX 3GB DDR2 PC800 TRANSCEND/2+1 MB INTEL RAISIN CITY G41RQ L775/1333 mATX DVDRW SATA OPTIARC 24X OEM BLACK HDD SATA300 SEAGATE 250G/7200/8M 7200.12 CASE PC ATRIX 630 500W USB+AUDIO BLACK

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  22. Started by scheinerman,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב שהשימושים העיקריים שלו זה אינטרנט וWORD והורדות. (חוקיות כמובן ). המסך שלי מחובר DVI אם זה משנה. לא צריך אפילו הארד דיסק וצורב. מחיר עד 1500 - אם צריך לחרוג למעלה אפשרי בשביל שידרוגים עתידיים. תודה

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  23. Started by ItachiSan,

שלום, אשמח לשמוע מה דעתכם על המפרט שהרכבתי. התקציב הוא עד 2500 ש"ח ללא חריגות. המחשב ישמש לעבודה משרדית (אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכו'). אין צורך בציוד היקפי למעט רמקולים. יש צורך בהרכבה ובהתקנה של ווינדוס. מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Box, יחידות 1 ₪391 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=931 Gigabyte GA-EG41MF-US2H G41 CHIPSET, יחידות 1 ₪359 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1047 A-DATA 4GB Kit CL4 DDR2 800Mhz vitesta, יחידות 1 ₪457 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=48 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2, יחידות 1 ₪244 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=164 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il…

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  24. אפשר לנעול היסתדרתי

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  25. Started by galz,

מה שהיא עושה עם המחשב זה אינטרנט, מייל וווארד. בקיצור, המינימום שבמינימום, ומחיר בהתאם. מה לקנות? מאיפה? תודה. נ.ב איך אלה ביחס לדרישות? http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8135 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8120

• 0 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים