עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ori22,

שלום, אני צריך מפרט למחשב מבוסס אינטל ב3500 ש"ח ללא ציוד היקפי. אני כבר מחפש הרבה זמן ואין לי מושג איזה לוח אם או כרטיס מסך לקנות. בתודה מראש, אורי. ???

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  2. Started by BIR,

שלום לכולם וערב טוב :] אחותי הגדולה צריכה מפרט לעבודה משרדית היא הולכת להיות סטודנטית, וכולם יודעים שסטודנטים לא מגדלים כסף על העצים אז זה התקציב =\... אממ כול מה שצריך ללא מסך :] מארז+ספק מעבד לעבודה משרדית חזק. לוח אם שיהיה אחד טוב :] זיכרון 1024 או 512 כרטיס מסך שיהיה מובנה או משו פשוט. דיסק קשיח מספיק 80 X: כונן ~צורב DVD מה שניכנס.. מקלדת+עכבר סטנדרטים. רמקולים פשוטים תודה רבה לכול מי שיכין.

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  3. למחוק

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  4. Started by Alaska,

שלום לכולם אני משחק אמריקס ארמי שזה משחק שצריך מחשב ממש טוב... מחר אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת אם משהו יכול לעזור לי להרכיב מחשב חדש... אין צורך במסך בין 5-7 אלף אפשר גם יותר... ואיפה כדי לי לקנות אני רוצה מחשב מפלצת תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  5. Started by sos,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000-4500. לגבי התשלום אני לא יודע כנראה אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות, מסיבות רשת ועריכה גרפית (photoshop, freehand, paintshop) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין העדפה העיקר שיהיה מפרט טוב ואיכות…

6. לבחורה שמשום מה מתעקשת על מעבד אינטל. לוח עם כרטיס מסך אונבורד, אבל צ'יפסט של SIS, שככל הידוע לי לא משהו. בערך 400 שח.

7. אוקיי אז מפרט בתקציב 7000 ש"ח ללא מסך, על בסיס מעבד Pentium ולא AMD. מה שחשוב לי בעיקר שישמש אותי לכל הצרכים בעיקר סרטים ומוזיקה, גם משחקים אבל אני לא גיימר כבד. עבודה מהירה על שולחן העבודה. ציוד היקפי נוח ומעוצב והדגש האחרון עיצוב יפה בצבע כסוף מעבר לזה שאני רוצה שהמחשב יהיה טוב מבחינת טכנית חשוב לי שיהיה יפה לעין. זקוק גם אני למסך LCD עד 2000 ש"ח, נכון אני יודע שפתחו ת'רד מקיף ומאוד טוב על העניין הזה הבעיה היא שמצויינים שם הרבה מסכים טובים ואני לא מצליח לפגוע במסך הנכון אם מישהו להציע מסך אחד טוב, שיעבוד טוב עם סרטים ובעל עיצוב יפה זה יהיה מצויין. תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  8. [pre]Product Quant. Price Foxconn 3TL2-560 Silver/Black USB Front True Power 300W FSP Case 1 199 LG GSA-4167B 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 249 AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket 754 Box CPU 1 487 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 1 335 AsRock K8NF4G-SATA2 + VGA Socket 754 Motherboard 1 409 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 2 580 -------------------------------------------------------------------------- Summ: 7 2259[/pre] המפרט נלקח מLogicPC. המחשב מיועד לשימוש משרדי. הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה, עד לתקצי…

• 7 תגובות
    • 515 צפיות
  9. Started by mosmos,

אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים. התקציב הוא כ-5000 שח. אני מעוניין שיהיה צורב DVD+כונן DVD ושה HD יהיה 160G מישהו יכול לעזור ?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  10. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בתקציב של כ 3000 ש"ח. זקוק לרכיבים הבאים: - מעבד (האם כדאי AMD או אינטל? ואיזה דגם הכי משתלם?) - לוח אם - זכרון - דיסק קשיח - 160GB יספיקו - כרטיס מסך - אין צורך במפלצת, כרטיס בינוני יספיק (עד 700 ש"ח) - מארז + ספק אין צורך במסך וצורב. תודה לגבי המפרט של pergola: - עדיף DFI על ASUS (M2NPV? - זכרון - מה רע ב- Aeneon או Twinmos? - כ. מסך - 7600 יותר טוב מ- 6600GT ? תודה

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  11. שלום לכולם, הכנסתי אתמול את המפרט הבא ולאכזבתי לא קיבלתי תשובות, היתי מעוניין לדעת מדוע? מכירים אתרים אחרים שכן יוכלו לענות? המחשב ישמש ל: 1.שימושים ביתים/משרדיים בסיסים, 2. עיבוד סרטי ווידאו ביתיים ואחסון תמונות. המחשב כמעט ולא ישמש למשחקים ולצפייה בסרטים. אפשרות להמהרה אינה נחוצה כלל. למרות השימושים הלא מאוד כבדים אני מעוניין באחד ממעבדי הקונרו, לוח אם עם Firewire, לפחותDDR II 1GB זכרון עם אפשרות להרחבה. דיסק קשיח 100GB SATA II ומעלה . חומרה נוספת: מסך - לא צריך. עכבר - לא צריך. מקלדת -צריך (לא אלחוטית) נוחה ויחסית שקטה. אשמח לקבל גם הצעה למדפסת משולבת עם פקס (לא של HP). לגבי המארז: לפחות 4 USB, מאוורר ושקט. דיסק 1.44 לא צריך. קורא/צורב DVD צריך. על כל הרחיבים להיות תו…

• 7 תגובות
    • 515 צפיות
  12. Started by asaf999,

שלום לכולם... אני רוצה בבקשה שתרכיבו לי מפרט טוב עד 5K בלי שום חריגות בבקשה... המפרט מיועד למשחקים, ויכלול כל הציוד ההיקפי... מסך LCD 17 איכותי+רמקולים+מקלדת וכו'

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  13. אהלן. אני מנסה להרכיב מפרט למחשב חדש. לא מבינה בזה יותר מדי אבל קראתי די הרבה הודעות כאן ובניתי מפרט עם רוב החלקים שאני צריכה. בגדול זה מחשב ללימודים, אינטרנט, מוזיקה ותמונות. לא צריכה מחשב למשחקים או לאוברקלוק. החלטתי ללכת על +Athlon 3500 בחיבור AM2. התקציב שלי עד 2,500 ללא מסך ומקלדת, אם אפשר בפחות אז עדיף! המפרט שבניתי עד עכשיו בקובץ המצורף. צריכה עזרה בעיקר בבחירת כרטיס אם עם כרטיס מסך OB או כרטיס מסך בנפרד. מחפשת כרטיס זול שיהיה אמין ושיתמוך בטכנולוגיות החדשות (DDRII, SATAII, PCI-E). אם תוכלו להסביר קצת על הדגם שאתם מציעים זה ממש יעזור כי הלכתי לאיבוד עם כל הצ'יפסטים והנתונים הטכניים של הכרטיסים. זיכרון מספיק לי 512 כרגע, אם נראה שלא עובד טוב אני אוסיף עוד אחד. דבר …

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  14. Started by jsmith,

שלום רב יש לי חבר שביקש ממני להרכיב מחשב עבור שימושי מוזיקה ראשית מהם האלמנטים החשובים במערכת כזו ומה ניתן לבנות בתקציב של 4500 ש"ח כולל מסך תודתי נתונה מראש

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  15. Started by gzlt,

שלום שלום לכולם אני צריך מפרט לשרת - עבור רשת של 10 מחשבים (10clients מול שרת web מבוסס mysql). האם צריך מעבד Xeon או שמספיק P4, כמה זכרון? הרדיסק - SATA או SCSI? כרטיס רשת? האם עדיף מחשב מורכב של חברה (IBM/HP)? תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  16. אפשר לנעול היסתדרתי

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  17. התקציב עוד לא סגור....אם אני יצליח למכור או לעשות טרייד-אין עם המחשב שיש לי עכשיו הוא יעלה אני רוצה מחשב שיוכל להריץ משחקים כבדים (Oblivion ודומים לו) תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  18. Started by owen10,

שלום לכולם! אני חדש פה יש לי שאלה אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב למשחקים ואני לא יודע איזה?! יש לי בסביבות ה 600 שקל ראיתי שיש את ה 6600 ו ATI X1600 ועוד סוגי כרטיסים אני לא מבין בזה אם אתם יכולים לעזור לי להחליט זה יהיה סבבה תודה ח'ברה

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  19. כך אני מעוניין לקנות לקבל הצעה למפרט משחב בסיבובת 4500 שח שמיועד לסטודנט לאנמציה כמובן חשיבות רבה לכול הקשור לכרטיס מסך אך הבנתי שיש הבדל ביין כרטסים המיועדים למשחקים לאלו המיועדים לגרפיקה אני נותה להאמין שAMD מצעים מעבדים טובים יותר עבור הכסף שלי אך מעניין אותי האם גם אתם חושבים כך בכול מיקרא אני אשמח לקבל מפרט מלא עוד שאלה באחת ההצעות שראיתי הדיסק היה על ראיד האם זו טכנולוגיה מומלצת עבור דיסקים

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  20. Started by alergic,

לוח אם- gigabyte 8i945p מעבד-intel p4 3.0 64bit 2mb 775pin ht זיכרון-512MB DDRII533 X 2=1 GB כרטיס מסך-geforce fx 6600 256mb DDR X 16 Pci EX דיסק קשיח-WESTERN DIGITAL 160 GB SATA 2 8mb צורב-DVD LG X16 +- DUAL כונן 1.44 כונן DVD LG צורב LG CDRW 52X32X52 מה המחיר של מחשב כזה שנה אצלי מצב מצויין נקי משומן ושקט!

• 6 תגובות
    • 514 צפיות
  21. Started by rr49,

הי שנה טובה מחפש המלצה לחנות אמינה לרכישת מחשב כולל הרכבה אודה לכם אם תידעו אותי בפרטי rr49@walla.co.il תודה

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  22. Started by tavor21,

?P4 2.66 Ghz S-775 1M Cache 64 bit? - מעבד אינטל GIGABYTE 8I915P DUO S775 DDR1+2? - לוח אם ?256MB Aeneon? DDR2 533 - זכרון אשמח לקבל שינויים ... אבל בהתאם לתקציב 1400.......... ;D

23. הכותרת אומרת הכל תתפרעו... המחשב בשביל משחקים חזקים בעיקר... ובשביל תוכנות עריכה

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  24. אני די סגור על המערכת הזו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1419 יש פה איזה קטץ? כי E8400+ P43+ 4GB+ HD4850 ב 3200 ש"ח נראה טוב מידי תודה.

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  25. Started by yair85,

אתמול קניתי מחשב ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו, והאם הוא יהיה מסוגל להריץ משחקים כמו cod4 ברמה גבוהה: זכרון 2GB DDR2 800MHZ CEON כרטיס רשת 1G LAN OB לוח אם G31M3-F V2 1GLAN MSI דיסק קשיח 320GB 16MB SATA2 SEAGATE כרטיס מסך DVI HDCP/HDMI 9500GT 512MB PCIE מעבד אינטל Q6600 CORE2 QUAD כרטיס קול (8 ערוצים) OB 7.1 מארז רגיל שחור (USB קידמי) ומשום מה לא רשום לי במפרט "ספק כוח". זה חלק קריטי במחשב? בתודה מראש [br]פורסם בתאריך: 30.10.2008 בשעה 07:35:27 אופס... מצטער על ההודעה הכפולה

דיונים חדשים בפורומים