ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד והצרכים העיקריים שלי הם: הפקת מוזיקה, אני עובד עם תוכנות כמו fl studio וגם cubase למי שמכיר.(כרטיס קול אני קונה חיצוני) אבל אני גם עובד לפעמים עם תוכנות כמו sony vegas וגם photoshop. וגם אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו call of duty ו- battlefield, לא חשוב ממש שהמשחקים ירוצו על האיכות הכי טובה אבל גם לא על ההכי גרועה, אבל העיקר שהם יעבדו חלק ויראו טוב. וגם אני צריך שהמחשב יהיה עמיד שלא ישבר מסתם שטויות ויקבל שריטות מכל דבר. זה המחשבים שאני מתלבט לגביהם: http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/4a67f3ea-c5df-468c-bc71-d8f33c583b13 שהוא ממש טוב גם זול. אבל האחריות שלו היא לשנה אחת והכרטיס מסך שלו הוא רגיל. http://www.wallashops.co.il/a/ap.as…
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 בערך 2. מה שימושי המחשב (ל דוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים עיקריים הם MATLAB, גלישה, אופיס, photoshop ועוד תוכנות שחלקם כבדות יחסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 עד 24 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם…
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום אני מעוניין במפרט למחשב מהיר וחזק למשחקים כבדים, סרטים, שירים ועוד... מחשב שיהיה טוב מאוד וחזק לפחות ל3-4 שנים סכום ההשקעה בסביבות 4 אלף פלוס מינוס
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט? עד 3500, חשוב שיהייה שקט, צריך ביצועים טובים לעבודה כבדה עם אופיס 2007 + וירטואליזציה ואתרי אינטרנט ברקע, כמו כן שימוש כנגן סרטים ומשחקים לפעמים. לסרטים יחובר לטלויזת 32 FHD, שאר הזמן עם המסך הזה Samsung P2250. אשמח לתגובות. מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box ¤754 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1293 לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ¤432 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GMA770UD3 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤274 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-4-4-18 Fatal1ty ¤311 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2410K…
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
התקציב גמיש, אפשר לעלות עד 2500 ש"ח בערך... חשוב שזה יהיה מחנות למיר !!! www.lamir.co.il עקב אילוצים שונים למיניהם זה חייב להיות משם... מחשב לעבודה רגילה, צריך צורב DVD, זיכרון 1GB, מעבד ליבה כפולה, עדיף לוח אם עם כרטיס מסך OB, לא צריך ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. תודה לעוזרים (;
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הדרישות: ללא מסך וציוד היקפי המרת וידאו אנלוגי למדיה דיגיטלית, שיריץ ויסטה בעתיד, גלישה, אמיול ,סרטים ומשחקים. אם התקציב נמוך מדי, שהכרטיס מסך יהיה מובנה אך שתהיה אפשרות להוסיף בעתיד כרטיס DX10. לא יודע אם צריך oc , למה זה טוב? תודה רבה מראש, אורי
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשר לחרוג אם יש צורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, ובניית אתרים בוורדפס שימוש בתוכנות: בvisual studio code, pycharm dockers, קצת עריכת וידאו ומסמכים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו …
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מפרט למחשב שמיועד למשחקים, סרטים, גלישה באינטרנט ועבודה במחיר של בסביבות 4000 ש"ח חשוב שיהיה מהיר ובעל זיכרון גדול בדיסק הקשיח תודה מראש אורן
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אוקיי אז מפרט בתקציב 7000 ש"ח ללא מסך, על בסיס מעבד Pentium ולא AMD. מה שחשוב לי בעיקר שישמש אותי לכל הצרכים בעיקר סרטים ומוזיקה, גם משחקים אבל אני לא גיימר כבד. עבודה מהירה על שולחן העבודה. ציוד היקפי נוח ומעוצב והדגש האחרון עיצוב יפה בצבע כסוף מעבר לזה שאני רוצה שהמחשב יהיה טוב מבחינת טכנית חשוב לי שיהיה יפה לעין. זקוק גם אני למסך LCD עד 2000 ש"ח, נכון אני יודע שפתחו ת'רד מקיף ומאוד טוב על העניין הזה הבעיה היא שמצויינים שם הרבה מסכים טובים ואני לא מצליח לפגוע במסך הנכון אם מישהו להציע מסך אחד טוב, שיעבוד טוב עם סרטים ובעל עיצוב יפה זה יהיה מצויין. תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
בשימוש הוא להורדות, צפייה בסרטים בחיבור לטלוויזיה ומשחקים (לא כבדים). אודה על כל עזרה.
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CSBOX - BOX ¤350 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤337 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤369 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤187 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤359 מארז: COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE + HEC 300AR-TF ¤268 מחיר סופי: ¤1870 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il לאחר שהחלטתי לקנות PS3 במקום מחשב רב עוצמה אני צריך מחשב לחדר רק בשביל להעביר דברים לPS3 ובשביל לשחק ברשת המחשב ישמש רק לאינטרנט,WORD וכו' יש משהו להגיד? הלוח אם בא עם כרטיס מסך OB
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מה שהיא עושה עם המחשב זה אינטרנט, מייל וווארד. בקיצור, המינימום שבמינימום, ומחיר בהתאם. מה לקנות? מאיפה? תודה. נ.ב איך אלה ביחס לדרישות? http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8135 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8120
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יותקן עליו vista media center. המחשב יחובר ל- hot אנלוגי , ויתחבר לרשת בצורה אלחוטית. ישמש לצפייה בטלויזיה , הקלטה , צפייה בסרטים (כולל איכות HD). אין צורך במקלדת או עכבר. רצוי מארז שקט מאוד ולא גדול במיוחד (אם כי אין צורך במשהו מאוד קטן) - אולי nzxt duet או דומה לזה. תקציב : 5000 שח.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אני צריך מפרט חזק וממש טוב ב 15k... לגיימינג ועריכת מוזיקה... (creative xfi elite pro נראה לי יעשה את זה). עם מסך LCD שטוח דק...בקיצור שיהיה מחשב פצצה. או שאני יחכה קצת כי אולי עומד לצאת איזה משהו מהפכני?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היי המחשב שלי כבר בקושי סוחב ואני צריך מחשב חדש יש לי כבר רמקולים, מסך, מקלדת עכבר והשטויות האלה ככה שלא צריך אותם כן צריך: מארז, ספק, מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך, HD, אולי שכחתי משהו אבל אתם יודעים, כל החלקים הפנימיים + צורב DVD המחשב נועד בשביל לשחק במשחקים כבדים בעיקר, אשמח לא לשחק בכל דבר על ההגדרות הכי נמוכות... כמו שאמרתי בכותרת, התקציב שלי הוא 4000-5000 שקל הבנתי שמתוכננת ירידת מחירים ב 22 ביולי, זה נכון? זה אומר שכדאי לי לחכות את ה 3 שבועות האלה לראות עד כמה הירידת מחירים תשפיע? אה ורציתי לציין גם שאני לא מתכנן לעשות OC, אז להתחשב בזה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
המפרט הוא לא לקניה בארץ עד 1500$ רצוי שלכרטיס מסך יהיה כמה שיותר RAM כי זה בעיקר לעבודה על אוטוקאד וכאלא... מסך נראה לי 14 אינץ' וחשוב שיהיה לו יציאה למסך נוסף... תודה...
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם, זקוק למפרט למחשב שישמש בעיקר לאינטרנט סרטים ואולי פה ושם איזה משחק פשוט .... רציתי שתקחו בחשבון שהוא אמור להיות כולל את המסך t220p שעולה באיזור ה 1280 שקל... ונדרש גם עכבר אלחוטי(אופציה לאחד הבאנדלים של עכבר + מקלדת.) ובגדול מה שחשוב זה שלא יעבור את ה3500 כולל הכל אם ניתן אף פחות מה טוב. וכמובן אופציה למחשב מבוסס AMD וגם אינטל... תודה מראש! עדכון: תגובה 2
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? - סביב 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - רק אם אפשר בלי להתפשר בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כבדים ושימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF 3 על ULTRA AAx4 עם FPS 60 ו- FAR CRY 3 על ULTA ב 60 FPS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -גדול מסך 22" 1920x1200 אולי אשדרג בעתיד ל 24" תלת מימד 3D. -לא…
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
בני התקבל לאקדמיה למוסיקה. לקראת השנה הסטודנטיאלית הראשונה שלו אני רוצה לקנות לו במתנה מחשב נייד. להלן הגדרות לייעוד המחשב: אופיס אינטרנט תוכנות עריכת מוסיקה וקישוריות לפסנתר חשמלי או KEYBOARD. השמעת מוסיקה. מאחר ויש סיכוי שהוא יחזור גם להתמחות הקודמת שלו בגרפיקה תלת מימד אז רצוי ששבב הגרפיקה יהיה מתקדם ככל האפשר. סדר גודל של מחיר: 3000 ש"ח. אני מוכן להוסיף עבור אחריות מורחבת. גודל מסך מועדף: 15.6 מאחר ושמעתי הרבה רעות על ה וויסטה ומאחר וראיתי כבר הצעות לשדרוג ל WIN 7 - אשמח לקבל התייחסות לנושא. לא ברור לי כיצד מתבצע השדרוג מ וויסטה ל 7.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
קונה ב KSP. במידה ואפשר לקצץ קצת במחיר, אני אשמח . מה דעתכם ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אהלן חברים, כבר הרבה זמן שהכרטיס מסך עושה בעיות, מציג פסים צבעוניים על המסך ואז קורס. אני צריך מפרט עד 3500 (בלי לחרוג, אולי ב-50-60 לא יותר..). המפרט צריך לכלול כרטיס מסך, מעבד, לוח אם וזיכרון. מחר בבוקר אלך לקנות את המפרט מ-ksp.co.il ככה זה די דחוף. חשוב שהפריטים צריכים להיות במלאי של סניף באר שבע. דגש על מפרט חזק למשחקים. תודה רבה לעוזרים! עריכה: חשבתי ללכת על הסדרה החדשה של המעבדים, האם זה מומלץ בתקציב הזה? ksp.co.il/?uin=19211
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
תקציב עד 3000 עדיף כמה שפחות אני מתכוון לחבר לו הארדיסקים ישנים שיש לי וכרטיס מסך TI 650 אני צריך 16 גיגה זיכרון ואפילו 32 אם זה לא יקר מידי שימושים אינטרנט\פיתוח תוכנה חשוב לי שיהיה שקט יחסית ואמין המחשב הנוכחי שלי בין 6 שנים ועובד מעולה אני מחליף רק כי הוא לא תומך בוירטואליזציה
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום רב למשתמשי הפורום. ברצוני לרכוש מחשב נייח המיועד לשימוש ביתי ועליו להיות מסוגל להריץ תכנת cubase התקציב הוא 3000 ש"ח. דרגת השקט היא 5 ורצוי שהמחשב יהיה ורסטילי -אולי קצת משחקים פוטושופ וכדומה. יש גם צורך במסך 24 אינץ'. בתודה מראש . סופר.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
משהו מכיר את הכרטיס מסך msi rx1300pro ואשמח להמלצות על כרטיסים אחרים בסביבות 500-600 ש"ח תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 עם אפשרות לחריגה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה מאה מאתיים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים הכי חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינצ' משחקים על איכות הכי גבוהה עם פילטרים והכל 1650X1050 - אם אינני טועה - ראיתי 7850 נראה כרטיס טוב. אם יש אפשרות לדחוף אותו. -לא…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-