ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
צריך בבקשה הצעה למפרט למחשב משחקים : תקציב מקסימלי -2K מחשב למשחקים ללא ציוד הקפי וללא מערכת הפעלה כמה שיותר שקט עדיף אם ישנן חנויות ממולצות באזור השרון/מרכז אשמח לשמוע. על שאר השאלות שם אין לי יותר מידי מה להוסיף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב הנל בעיקר מבחינת מעבד ומהירות, האם הוא מתאים לשימושים של אופיס אינטרנט ומוסיקה? תודה.. http://www.omc.co.il/Products.php?id=AC-LX.PDN0X.045&category=AC-LX.PDN0X.045&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_1/prdTreeCode_12/prdTreeCode_121/
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
בקשה מפרט למחשב בסביבות 4000 ש"ח לא כולל ציוד הקפי, הכי חשוב לי במחשב זה המהירות אני רוצה מחשב מהיר.... אני גם חובב פוטושופ. וגם אוהב סתם כל מני תוכנות אני ישמח אם משהוא יכול לעזור לי, תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים קלים כגון GTA San Andreas, League of Legends צפייה בסרטים. * גודל המסך? לא קריטי, שיהיה ממוצע. * משקל רצוי? לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נדרש, אך מוכן להתפשר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) בסביבות ה 500-640 GB לפחות. * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD חובה, צורב זה אופציה. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל הבנתי ש-3 שנים נחשב כחובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כלל לא. מצידי שיגיע בלי כלום. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
האם זה מחשב טוב לגיימינג כבד. שיריץ משחקים באיכות גבוהה בצורה חלקה ויחזיק לפחות 3 שנים בלי בעיות ? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪778 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪137 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2P-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪302 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 2 - מחיר: ₪103 קשיח למחשב שולחני: Hitachi 1TB Sata2 7200rpm כמות: 1 - מחיר: ₪522 כרטיס מסך: Spa…
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
קודם כל רציתי להגיד תודה רבה לכולם. שבוע שעבר התחדשתי לי במחשב חדש שאת מפרטו הרכבתי בעזרתכם הרבה. כעת אני זקוק למחשב בנוסף. הנה התשובה שלי לסקר זה התשובות שלי לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 2000-3000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בגדול עדיף לסגור על סביבות ה-2500 אבל אם צריך לנצל אז זה בסדר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש של המחשב הוא עבודה יומיומית באינטרנט, צפייה בסרטי HD וקצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו…
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אני צריך את המחשב לשימוש באינטרנט (הרבה מזה בסקייפ) לימודים (בעיקר אופיס וכאלה) הורדה וצפייה בסרטים, להאזנה למוזיקה (עם או בלי חיבור לרמקולים חיצוניים) וגם למשחקים- לפי סדר החשיבות הנ"ל. ההעדפות שלי הם שיהיה לו לפחות 500G (אני מחזיק עליו הרבה סרטים,תמונות ומוזיקה),שחיי הסוללה יהיו ארוכים ככל שניתן, שהמסך לא יהיה קטן מ15 אינץ' ובעיקר בעיקר שהמחשב יהיה אמין. אין לי תוכנות מיוחדות כלשהן שאני מתכוון להתקין. אני מעדיף שלמחשב יהיה בלוטות ורישיון מערכת הפעלה. אין לי צורך ספציפי באחריות בינלאומית, אין לי העדפה לחברה כלשהי ומשקל המחשב לא משנה לי כלל. כמו שציינתי, התקציב המקסימלי שלי הוא כ-4200 ש"ח אבל אם תוספת של 100-300 שקלים תהווה שיפור משמעותי אוכל לעמוד בזה. אני לא מבין כמעט ד…
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן ואני מתעניין בקניית מחשב נייד במחיר של עד 3000 שקל ! אני צריך את המחשב בעיקר לסרטים קצת לימודים ואינטרנט ! באמת לא משהוא מטורף אבל עדין אני רוצה שיהיה מקסימום ביצועיים למחיר שאני משקיע תודה מראש ! ודרך הגב יש לי שאלה איזה מחשב יותר טוב Asus A53E I5 2450M GMA HD או ש INSPIRON N5050 I3 ! לפי מה שאני מבין הם עולים בערך אותו דבר ואותם ביצועיים .
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
מחשב בלבד, לא צריך לכלול: מסך, ציוד היקפי, דיסק קשיח, צורב ומערכת הפעלה. ממש לא חייבים לנצל את כל התקציב. הבנתי שהפתרונות המוכללים של AMD עדיפים, מכיוון שכרטיס המסך המובנה חזק יותר. אם זה אכן כך - אז עדיף AMD. מארז עם פח עבה ושקט ככל האפשר. תודה
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד. * מטרות המחשב? משרדי, לימודים וסרטים * גודל המסך? 15" (14"?? אני מאוד לא אוהב לעבוד על מסכים קטנים, אז 14" אפשרי רק אם המסך באיכות גבוהה זה משתלם מבחינת משקל) * משקל רצוי? נמוך - לטובת התניידות לקמפוס וחזרה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3-4 שעות של גלישה עם Wifi. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, אם יש אפשרות להכניס e-SATA זה טוב, אבל לא חובה. * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 750/1TB (אולי יותר משתלם לקנות ואז לשדרג?) * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? ממש לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם ב…
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני מרבה מאוד במשימות ועורך בפוטושופ וגם משתמש לגיימינג ולכן לקחתי I7. האם המפרט הזה טוב ? [table][tr][td]24014[/r][/t]מעבד אינטלIntel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray1[table][tr][td]21740[/t]מאוורר למעבדZalman SZ CC92HS CPU Cooler 1[table][tr][td]24810[/t]לוחות אם למעבדי אינטלAsus P8Z77-M LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, HDMI, DVI1[table][tr][td]21586[/t]זכרונותCorsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 1[table][tr][td]23737[/t]כרטיסי מסךSapphire HD 7870 GHZ Edition OC 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E1[table][tr][td]23805[/t]דיסקים קשיחיםSeagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM…
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום שנה טובה חג שמח אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מחשב לצרכיי הבסיסים אני סטודנט ואתם המומחים פה אני צריך את עזרתכם דרישות למחשב שלי: אני רוצה מחשב לתכונות (כמו OFFICE סרטים ואינטרנט facebook ), אין צורך בגרפיקה למשחקים חשוב לי ,שאינטרנט יהיה מהיר ,הייתי רוצה שיהיה יציאה במקביל לשני מסכים מסך טלווזיה ואחד מחשב רגיל (המסכים שיש לי אחד זה ASUS והשני זה METZ יש כניסות של VGA ו HDMI) הייתי רוצה מחשב שקט שמאוררים לא ירעישו (אני יודע שצריך לנקות אותם מידי תקופה ) ואם אפשר מארז קטן יציאה למיקרופון רמקול ו USB נוחים מהמארז ואין צורך : בDVD איני משתמש בדיסקים חיצוניים , רמקולים אני משתמש במערכת במחבר הסטנדרטי ו מסכים כבר יש האינטרט שיש לי בבית הוא אינטרט קווי ת…
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD AC3 CRYSIS NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
היי כולם יש לי בעיה ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין מה מקורה.. לפני כחודש קניתי מחשב נייד של Asus חדש חדש ואני בקושי משתמשת בו.. ניסיתי היום פעם ראשונה להפעיל בו את אלבומי המוזיקה שלי אבל הכונן לא מגיב לדיסקים ולא מופיע שום סימן במחשב שלי. ממה זה יכול לקרות ? איך אפשר לסדר את זה בלי לקחת את המחשב לתיקון ? תודה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אז אחרי שלא הצלחתי לפתור את הבעיה שפירטתי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=559603.0 החלטתי פשוט לקנות מחשב חדש. היום יש לי CORE2DUO E6300. מחשב בן 7 שאני מרוצה ממנו מאוד, ורק עכשיו התחיל קצת לזייף. החדש ישמש לגלישה באינטרנט, עריכת ווידאו/סאונד, ומשחקים פעם ב כמו NBA 2K13. בהשוואה לe6300, כמה חזק הi5 3570k? לדעתי זה מספיק, אולי אפילו יותר מדי, אבל אשמח לקבל הערות לפני שאני מזמין אותו היום.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב בהתאם למגבלות התקציב שלי . דרישות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוף אבל אם אין ברירה להשתמש בהכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD + משחקים ועבודה רגילה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: למשחקים כמו שצויין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.פרו אבולושיין , NBA ומשחקי ספורט על הגרפיקה הכי גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני צריך מפרט הכי טוב שיש לכם למשחקים עד 3000 שקל רק את המוח(הקופסה) בלי כל שאר הציוד הכי מתקדם שיש עד למחיר שרשמתי לכם ואם יש לכם גם חנויות טובות באיזור המרכז הכוונה תל אביב או רמת גן או פתח תקווה שדרכם אפשר להשיג תמפרט תרשמו לי תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלוםם עשיתי לחבר שקונה מחשב חדש מפרט רציתי לדעת מה אתם אומרים מה אפשר לשפר המחשב ישמש למשחקים כבדים ,שמיעת מוסיקה ושימוש רגיל באינטרנט וכאלה.התקציב הוא עד 5700-5800 ש"ח ,לילד אין הבנה במחשבים או משו כזה אז מתוכנן OC מהפרופילים בלוח אם,לא יותר מזה. DFI LANPARTY DK X38-T2R ¤989 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1044 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 ¤460 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=956 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIeX2 ¤1740 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1347 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤325 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 NZXT Tempest "…
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
מכר שלי טס לארה"ב בעוד יומיים ואני רוצה לקנות לעצמי מחשב נייד, שישמש אותי בעיקר לצרכים משרדיים (לימודים, כתיבת עבודות), ולראות סרטים. אני סטודנט ולכן אני מוגבל תקציבית ל500 דולר וראיתי באתרי מכירות אמריקיים הרבה מחשבים בתקציב זה. אני לא מבין שום דבר במחשבים ניידים, ולכן אשמח לכל עצה שתוכל לעזור לי. אני לא צריך מפרט שלם אלא רק דברים כלליים שחשוב לחפש, כמו נפח זכרון, איזה סוג מעבד ומהירות מעבד, וכרטיסי מסך מומלצים לתקציב נמוך וכו'. יש ברשותי כונן נייד ולכן אני לא מתעקש על נפח גדול לכונן הקשיח במחשב. תודה רבה על כל עזרה!
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מפרט על פי הפירוט הבא: * התקציב הוא כ-3500 ש"ח * מטרות המחשב (לפי סדר החשיבות): א. גרפיקה: תוכנות InDesign, Illustrator, Photoshop ב.עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ג. צפיה בסרטים * אין צורך במסך או באיזשהו ציוד היקפי * נושא השקט חשוב מאוד * לא מתוכנן OC * המחשב לא מיועד למשחקים תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
בנוי ומוכן , להישלח הביתה . http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=sky117&Cat2Cat1ID=88&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
חשוב לציין שלא צריך את כל החלקים במחשב . המחשב מיועד לעבודה משרדית כלומר OFFICE אינטרנט וכל השיט.... עכשיו אין בעיה שהכרטיס מסך יהיה ON BOARD אבל שלא יהיה זבל שיראו כמו שצריך בLCD אין צורך בזכרונות ואין צורך בדיסק קשיח בקיצור מעבד\מארז\לוח כל השאר אני יסתדר...
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות באינטרנט מחשב נייד... יש את זה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170226839806 שהוא מחודשעם העבד נחמד ו8600M GT של 256 מגה, מחיר:989 דולר ויש את זה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=270243678250&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=017 שהוא חדש בקופסה, עם מעבד פחות טוב ו-8600M GS של 512... מחיר:1110 דולר הדגש שלי הוא על ביצועים ומשחקים-כמה שאפשר כמובן. צריך להוסיף למחירים שם דם איזה 100 דולר משלוח...והאם בכלל זה שווה את הכסף המחשבים האלה או שיש לכם משהו טוב יותר בתקציב של 1000 דולר(מחול)? תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤670 מארז: Gigabyte Poseydon TowerCase Aluminum Panel 120mm Black כמות: 1 - מחיר: ¤416 ספק כוח: Thermaltake 450W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ¤268 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 כמות: 2 - מחיר: ¤266 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Palit 9800GX2 1GB HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤2374 כונן אופטי: PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA כמות: 1 - מחיר: ¤145 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדי…
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אקיי... אז שאלה ראשונה : מאיפה הכי כדאי לקנות מחשב נייד, מאתרי מכירות כמו P1000, נענע, וואלה, KSP, אופיס דיפו, או שכדאי להיכנס לאתר הייצרן ולהזמין משם? (או שאי אפשר ככה? ) שאלה שנייה : מאיזה ייצרן הכי כדאי לקנות את המחשב? IBM Lenovo HP LG Acer DELL Asus או שכול מה שאמרתי זה ייצרנים על רמה וההבדלים בין המחשבים הם לא משמעותיים? שאלה אחרונה... אם נגיד אני קונה מחשב נייד מאתר כמו P1000, ואני מרוצה מהמפרט והכול... אבל אני רוצה שהכרטיס מסך דפוק... אז איך אני מחליף אותו לכרטיס מסך אחר? אני מתקשר ל-P1000 ואומר להם שישימו לי כרטיס מסך אחר, או שכרטיס מסך אני יכול לקנות כשה המחשב כבר אצלי ולהכניס לבד? (יענו מין חיבור PCI EXPRESS כזה..) תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-