ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
היי, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בכיוון של כרטיס מסך ואולי גם מעבד בשביל לשחק במשחקים החדשים שיצאו בקרוב, השאלה היא האם לשדרג רק את הכרטיס מסך בלי לגעת במעבד ואם כן אז האם המעבד שיש לי כרגע יכול לעמוד בזה מבלי שיווצר לי צוואר בקבוק בין הכרטיס מסך המשודרג למעבד הקיים כרגע. אשמח לצירוף לינקים לחניות עם החלקים הדרושים ( לא חובה) סכום השקעה: 2500שח פלוס מינוס אשמח להצעות גם כולל חריגה מהסכום הכתוב חומרת המחשב שיש לי כרגע Motherboard: Asus TUF Gaming B550-Plus (CPU Sockets/Slots 1 Socket AM4 ) Ram: DDR4 3200HZ Kingston Fury 8GB X 4 (32GB) Video Card: PCI Express 3.0 x16: Gigabyte RTX 2070 Super WindForce…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה... אני רוצה לקנות מחשב חדש לחדר... השימושים שלו יהיו סרטים,מוזיקה ומשחקים... (איכות הסאונד נורא חשובה לי כי הוא ישמש במקום מערכת קולנוע ביתית לחדר). בניתי לי כאן מפרט והייתי רוצה לדעת האם הוא טוב? ואיך אפשר להוריד במחיר מבלי לפגוע בביצועים(לדוגמא: למצוא לוח אם שלא כולל כרטיס מסך מובנה , מכיוון שאני קונה כרטיס בנפרד...) כמו כן, המחשב לא כולל מסך וזאת בגלל שהמחשב שלי יהיה מחובר לטלוויזית 26 אינץ' LCD בחדר.. שאלות נוספות שעולות הן: האם הכרטיס מסך הזה מאפשר חיבור לטלוויזיה כמו שצריך? האם החיבור לטלוויזיה יפגע ברזולוציה? האם ניתן להקליט מהטלוויזיה אל ההארד דיסק של המחשב? האם צריך ספק כח חזק יותר? האם צריך קירור כלשהו? אני צריך רמקולים 5.1 שאני אוכל לפזר ברחבי החדר... א…
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, חבר צריך מחשב נייד במחיר של עד 6K. המחשב הוא לשימושים ביתיים רגילים. כמובן שעדיף 1 ג'יגה ראם בשביל וויסטה. מעבד CORE DUO. צורב DVD. כרטיס מסך לא מובנה (אם אפשר). מסך טוב. חברה טובה. אחריות ארוכה. תודה רבה !!! :xyxthumbs: :yelclap: :hi: :-* :-*
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בבזק נותנים הנחה די משמעותית. אני מחפש לקנות נטבוק די מזמן. הסוללה של הנייד שלי לא מחזיקה יותר מידי זמן, יש לי בעיות עם המקלדת והוא די גדול לצרכים שלי היום. כמו כן אני קצר בתקציב. לכן אני חושב ללכת על זה. מה דעתכם? איך המחשב הזה? שווה משהו? זמן סוללה? איכות מסך וכאלה? הכי חשוב - האם ניתן להוסיף לו זיכרון בכמות משמעותית? 1גיגה זה לא לעניין.. ועוד משהו - ראיתי שיש צמד מתכנתים שהתאים את אנדרואיד לרוץ על eeepc כולל דרייברים להכל. איפה אני יכול להוריד את הגירסא הזו של אנדרואיד? במידה ואני מוצא אותה להורדה אני אקנה את הeeepc. תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב חדש שיבוסס על הGTX460 ב-400 שקל... הבנתי שזה מציאה לכרטיס הנ"ל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חיובי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 (אם באמת ה-300 שקל ישנו משמעותית את המפרט) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עבודה משרדית, תכני HD ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (אני בצבא,כך שאני אשחק בו בסופ"שים). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב בעיקר משחקי ספורט ויריות בגוף ראשון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (מסך 19 של סמסונג, הוא יחובר לפעמים גם ל32 אינץ למטרת …
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז בגדול אני מ2007 עם הנייח שלי, ב2016 הוספתי לו SSD וRAM והוא סחב איתי עד עכשיו אבל עכשיו הוא כבר ממש עייף. אני מעוניין במחשב עם אופק שידרוגי ארוך, כנראה אחזיק אותו עוד 13 שנה עם שדרוגים בדרך. השימושים שלי הם בעיקר משרדיים, גלישה, אקסל, סרטוני 4K ביוטיוב ולפעמים עריכה גרפית בפרימייר ולייטרום. אני לא גיימר אבל רוצה מחשב חזק שלא יהיה מצב שיגמגם לי עוד שנתיים שלוש. אני עובד עם שני מסכי 2K אז אשמח לכרטיס מסך שמתאים לשני מסכים 2K\4K. השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: אין הגבלת תקציב, רוצה מחשב חזק שמתאים לשימושים שלי ועם אופק שדרוגי ארוך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש …
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-800 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 3840x2160 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אודה על חוות דעתכם למפרט המצ"ב - ואם יש מקום לשינויים אשמח לשמוע (אגב, לגבי הלוח אם - האם הלוח של ASUS: P5B-Deluxe עדיף?). מעבד: Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: eVGA nForce 680i SLI Conroe 1333Mhz, DDRII 1200, 2xPCI-E, 2xGBL זכרונות? DDR II 800 512MB TwinMOS TwiSTER כרטיסי מסך? eVGA 7950GT KO 512MB GDDRIII, HDTV, DVI, PCI-E דיסק קשיח? Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב DVD LG DVD±RW GSA-H12 x18 Black מארז? HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) ספק כוח? Enermax Liberty ELT500AWT 500W תודה מראש
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברים! הספק של המחשב הישן שלי שווק חיים, ואני חושב שהגיע הזמן לקנות אחד חדש. אודה על שיתוף הפעולה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K זה התקציב הרישמי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ותוספת של עד 500 שקל תשפר את המפרט משמעותית אשמח לדעת על כך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר למשחקים, מדובר במשחקים כמו farcry, diablo 3, sc2, wow, skyrim, חשוב שהמחשב יריץ משחקים כאלו ומשחקים עתידיים באיכות גרפית גבוהה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21" של AOC, בגלל שהמחשב הנוכחי שלא לא פועל…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה, אני צריך המלצה למפרט למחשב למשחקים ב 2700 ש"ח אין צורך במסך, מקלדת, עכבר ורמקולים.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לבצע שדרוג מחשב וקיבלתי מפרט שדרוג מחבר בעבודה, אני צריך לוח אם, מעבד וכרטיס מסך בעיקר. התקציב שלי זה 3000, והמחשב מיודע בעיקר לעבודות בתלת מימד (מאיה וכ'ו), ומעט למשחקים. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט. או שאם יש הצעות לשינוי, אני מתכנן לשדרג בימים הקרובים.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, רוצה להתחדש במחשב חדש והשמח לעזרתכם, יש לי שני מפרטים משלי שהייתי רוצה את חוות דעתכם מה מתאים מהם או האם צריך לשנות משהו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי MMORPG אסטרטגיה ומשחקים כמו GTA V ASSASIN CREED WATCH DOGS וכו.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2209WA DELL 22 1680X1050 וכנראה בעתיד 24" עם FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום סוף כל סוף רכשתי את מחשבי החדש!!! בקרוב כשאני אקבל את המחשב אני אצלם תמונות ואבדוק אותו על משחקים לכל המעוניינים לדעת מהו המפרט שנרכש: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1400 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤260 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤801 מארז: Raidmax Sagitta II Black 2x120MM+1x80 ALL LED NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: Thermaltake Thought Power 600W 52A/12V 4XRails SLI כמות: 1 - מחיר: ¤464 זיכרון: Geil 4GB (2x2GB) KIT Dragon DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤452 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤344 כרטיס מסך: Twintech 9600GT XT Coo…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 3500 - 4000. מעבר לכך - לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה אונליין, הקרנת סרטונים בפורומים מקצועיים, עבודה מחוץ לבית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שימוש במצלמת ווב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן. 8. האם ישנה העדפה לר…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שבועות שמח! המחשב ישן ומקרטע, כרטיס המסך האהוב נשרף ונזרק לפח, וגם המסך מתחיל להראות סימני גסיסה. הרכבתי מפרט למשחקים, שרכיביו לקוחים מאתרים שונים, משום שלא מצאתי חנות שיש בה את כל החלקים שבהם אני מעוניין. התקציב שעומד לרשותי הוא כ7500 ש"ח. אני מקווה להזמין בשבוע שבועיים הקרובים. המפרט שבניתי: מעבד: ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? 1230 ש"ח זכרון:?512Mb 400MHz AData /VT ? x2 480 ש"ח לוח אם: ?K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra 880 ש"ח דיסק קשיח: ?120GB SATA 7200 8MB WD1200JD? 475 ש"ח צורב: LG GSA-4163B BULK BLACK 330 ש"ח כרטיס מסך: Leadtek Geforce FX 6600GT 128MB DDR3 128bit DVI TV-Out Retail 1080 ש"ח מארז: FRONTIER-MERIDIAN, כולל ספק 500wat…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, טוב אז ככה, הנה המפרט מחשב שלי, יש לי אלף שקל לשדרג אותו, תנו הצעות. Intel p4 2600 mhz Radeon 9200 se 128MB 256X2 DDR + 512 DDR KINGSTON Intel motherboard, support 6 pci slots, agp HD Samsung 160 GB ATA 7200 RMP 8MB cache מארז חדש של COOLERMASTER, קירור סוף הדרך אין צורך להשקיע בכיוון הזה קיצר זה המפרט, אני רוצה לשפר תמחשב ב 1000 שקל, תציעו לי מה כדאי *דברים שאני עושה במחשב הם בדרך כלל debugging, ולא הייתי מתנגד להריץ עליו משחקים כמו BF2 למרות שלא נראה לי אפשרי *
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ולחבר אליו את ה-SSD הקיים שלי, כדי בעצם לשמור על מערכת ההפעלה והכל כרגיל ורק לשנות את שאר החומרה. המחשב ישן נורא (ה-SSD גם יחסית, אבל פחות. פשוט אין לי כוח כרגע להתקין הכל מחדש, וזה גם יחסוך לי בינתיים לרכוש רישיון של חלונות). אז אני מחשב מחשב לשימושים משרדיים בלבד, אבל שלא יהיה עגלה. שאלה פתוחה: אני מעדיף מארז קטן ככל האפשר. אין לי צורך בכרטיס מסך (שמותקן לרוחב ולכן תופס הרבה מרחב במארז). אבל דבר נוסף שתופס מקום לרוחב הוא כונן דיסקים ואז נשאלת השאלה שכשאקנה SSD חדש וארצה לקנות חלונות איך אתקין בלי כונן דיסקים ? אשמח לתובנות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 1500 2. מה …
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה, אנחנו מחפשים מחשב לאחותי, המחשב צריך להריץ את המשחק The Sims 3 כמו שצריך וכמובן גלישה באינטרנט 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1700 אם אצטרך אוסיף בעצמי עוד 300 שקל שיגיע לתקציב של 2000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Sims 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung SyncMaster 17…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה המחשב שבניתי העלות שלו 4960. אשמח לדעת מה אני צריך לשנות במידה ומשהו לא מתאים למפרט. מה אני יכול להוריד ולחסוך כסף במידה ופריט מסויים לא ינצל את המקסימום במפרט הזה. והאם אתם מכירים חברה שתציע פחות כסף על מפרט כזה או דומה לזה. תודה מראש ! http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=57b1f8c340a6f
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט הבא מיועד למשחקים, תקציב בערך 5.5K, לא מתוכנן OC כרגע אבל חשבתי שחבל לוותר על זה מארז: Cooler Master CM690 II Basic ספק כוח: Antec neo eco 620w מעבד: Intel core it-2500k LGA1155 Package לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 זיכרון: Kingston 4GB DDR-3 1333MHz כרטיס מסך: Gainward Geforce GTX-570 צורב: LG GH22NS5- דיסק קשיח: Segate Barraccuda 7200.12 1TB Serial ATA-3 7200 rpm 32mb כמה נקודות שהפריעו לי: 1. לגבי הדיסק קשיח אני רואה שאתם ממליצים על הסמסונג בכול מפרט, זה קריטי? 2. אחרי חוויה מעצבנת שהייתה לי עם המחשב הקודם, ממש חשוב לי מחשב שקט, אז מה אתם חושבים על זה 3. אני די בור בנושא אז לא הוספתי קירור למעבד, אפשר הסבר למה אתם מוסיפים מאוורר אם את…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב לא אמור לזוז יותר מדי ומיועד רק לגלישה+סטרימינג יומיומי של סדרות/אירועי ספורט 1080p אבל לא דרך המסך מחשב אלא באמצעות כבל HDMI שמחובר לטלוויזיה אז אין צורך בכרטיס מסך רציני או מעבד גרפי מטורף ודברים בסגנון. אלה שתי האופציות שננעלתי עליהן ורוצה להבין אם ההבדל בין המעבדים ובין Vostro ל-Inspiron מצדיק השקעה ב-Inspiron היקר יותר או שזה לא כזה קריטי לצרכים הדי בסיסיים שלי. רצוי אבל שיחזיק לטווח ארוך ולא ימות תוך איזה שנתיים (החזקתי עם לפטופ טושיבה 9 שנים עד שלשום לצורך העניין) Dell vostro 3583 https://www.pc365.co.il/product-19497-Dell_Vostro_15_3583_V3583_5124_במלאי DELL inspiron 3580 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2959…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לגיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים: FPS, RTS, RPG החדשים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366 * 768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי בגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לקראת רכישה של המחשב הנ"ל הוצא לי דגם זה עם הרכיבים: http://ksp.co.il/?uin=21400 . רציתי לדעת אם ההצעה היא טובה, ואם כדי לבצע שינויים ברכיבים? התקציב שלי הוא 4500. אולי מישהו יודע עם איזה כונן SSD מגיע הנייד ועד כמה יש הבדלים ברמות הכוננים של חברות שונות בנפחים אלה? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דרוש מחשב לעריכת וידאו מקצועית- 8000 ש"ח(ללא ציוד הקפי) 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 7000-8000ש"ח. לא מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכת סרטים מקצועית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אין צורך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כונן דיסקטים לא נחוץ. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? intel. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התא…
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תודה לעוזרים/מייעצים, הנייד שלי מסוג DELL N3010 i5 430m התפרק לגורמים ואני זקוק למחליף דחוף (באמצע לימודים) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודי מדעי המחשב, i5 לעיבוד נתונים מהיר, צפייה סרטים, אופיס חיבור למסך גדול לפרקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, אם מסתדר אז FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנו…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-