ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
לא חייב לנצל את כל התקציב כמובן :-) פירטתי את כל מה שנראה לי רלוונטי, אם השמטתי משהו, אשמח להשלים. תודה רבה מראש ! מחפש מפרט למחשב פיתוח (Microsoft .NET Development) חזק ומהיר. חשבתי על QUAD עם לפחות 2 ג'יגה זכרון (אולי אפילו יותר ?). המחשב ישמש לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט (הדברים הנ"ל כמובן שוליים), ובעיקר לפיתוח. אין צורך בהתחשבות במשחקים (אולי אריץ פיפא או NBA), ולכן כרטיס מסך סטנדרטי יספיק. גם מבחינת סאונד אין צורך במשהו מיוחד, לדעתי מספיק מובנה בלוח האם. חשוב לי שהוא יהיה שקט, ולא ירעיש, אין צורך במארז מרהיב מבחינת לדים וחלונות, אלא שיהיה מעוצב יפה, נקי ומודולרי. חשוב דיסק קשיח אחד גדול ואחד קטן יותר, או שנים בינוניים (למשל, 2 דיסקים של 250), כאשר אחד ישמש בעיקר את…
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז בגדול אני מ2007 עם הנייח שלי, ב2016 הוספתי לו SSD וRAM והוא סחב איתי עד עכשיו אבל עכשיו הוא כבר ממש עייף. אני מעוניין במחשב עם אופק שידרוגי ארוך, כנראה אחזיק אותו עוד 13 שנה עם שדרוגים בדרך. השימושים שלי הם בעיקר משרדיים, גלישה, אקסל, סרטוני 4K ביוטיוב ולפעמים עריכה גרפית בפרימייר ולייטרום. אני לא גיימר אבל רוצה מחשב חזק שלא יהיה מצב שיגמגם לי עוד שנתיים שלוש. אני עובד עם שני מסכי 2K אז אשמח לכרטיס מסך שמתאים לשני מסכים 2K\4K. השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: אין הגבלת תקציב, רוצה מחשב חזק שמתאים לשימושים שלי ועם אופק שדרוגי ארוך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש …
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא מצליח למצוא דגם של 13.3 שמסוגל להכיל 16GB של RAM - מישהו יכול לעזור ולמצוא / להסביר את התופעה? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 6,500 ש"ח . • חריגה מקסימלית מהתקציב: 100-200 שקל.. לא להגזים בבקשה . שימושים: • מהם השימושים במחשב? גיימינג כבד. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64 כמובן, לא חוקי... • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא. • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): לפי המלצתכם.. . ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקום (באינ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop מזדמן, visual studio תדיר, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש בשוק (לא בהכרח על הגדרות מקסימליות) עם צפי להריץ משחקים בשנים הקרובות על הגדרות בינוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת האם שווה לי לקנות את ה-Microsoft Surface pro 4, לשימוש בפוטושופ ואילוסטרייטור במצבים ניידים, בעיקר ברכבת דברים כאלה. אשמח לשמוע את דעתכם אם יש לכם ניסיון עם המחשב הזה, השימוש בעט שלו וכד'.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב לא אמור לזוז יותר מדי ומיועד רק לגלישה+סטרימינג יומיומי של סדרות/אירועי ספורט 1080p אבל לא דרך המסך מחשב אלא באמצעות כבל HDMI שמחובר לטלוויזיה אז אין צורך בכרטיס מסך רציני או מעבד גרפי מטורף ודברים בסגנון. אלה שתי האופציות שננעלתי עליהן ורוצה להבין אם ההבדל בין המעבדים ובין Vostro ל-Inspiron מצדיק השקעה ב-Inspiron היקר יותר או שזה לא כזה קריטי לצרכים הדי בסיסיים שלי. רצוי אבל שיחזיק לטווח ארוך ולא ימות תוך איזה שנתיים (החזקתי עם לפטופ טושיבה 9 שנים עד שלשום לצורך העניין) Dell vostro 3583 https://www.pc365.co.il/product-19497-Dell_Vostro_15_3583_V3583_5124_במלאי DELL inspiron 3580 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2959…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום סוף כל סוף רכשתי את מחשבי החדש!!! בקרוב כשאני אקבל את המחשב אני אצלם תמונות ואבדוק אותו על משחקים לכל המעוניינים לדעת מהו המפרט שנרכש: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1400 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤260 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤801 מארז: Raidmax Sagitta II Black 2x120MM+1x80 ALL LED NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: Thermaltake Thought Power 600W 52A/12V 4XRails SLI כמות: 1 - מחיר: ¤464 זיכרון: Geil 4GB (2x2GB) KIT Dragon DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤452 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤344 כרטיס מסך: Twintech 9600GT XT Coo…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1299 לוח אם: ASUS STRIKER EXTREME ¤1850 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2097 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - RAID EDITION - ST3250620NS ¤433 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤230 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz DUAL CHANNEL KIT ¤511 כרטיס קול: CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME GAMER ¤643 מארז: NZXT LEXA w/o PSU ¤655 מערכות הפעלה: WINDOWS VISTA ULTIMATE - 32 BIT - ENG/HEB ¤1044 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤648 קרור למעבד: ZALMAN CPU COOLER CNPS9500 …
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד אני סטודנטית ולכן יש לי כמה דרישות: לא מסך קטן, שיהיה זמן סוללה ארוך יחסית, מצלמת אינטרנט מובנית וכונן דיסקים (אם כי לא כזה חשוב) השימושים העיקריים שלי הם אופיס, אינטרנט, משחקים וסרטים מצאתי את המחשב הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF1540 מה דעתכם? תודה מראש שירן
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8864 אני חושב שאני מוותר על הווסטרו ועל הinpiron לטובת מחשב נייד של gigabyte, למה? אחרי קצת חיפושים בזאפ הגעתי לחנות בשם "שניידר"(אם יש לכם פידבק על החנות תביעו את דעתכם בבקשה כי שמתי לב שנותן האחריות שם הוא "Mor Levi Technologies" - מוכר? ) ומצאתי שם את ה גיגהבייט 14.1" 250gb-5400RPM 2gb T7250 והכי חשוב הכרטיס מסך : 8400M GS המפרט הזה מגיע עם תג מחיר של 4,689₪ כך שנראה לי שזאת העסקה הכי משתלמת שאני אוכל לקחת לא? *שימושים: סרטים, אינטרנט וקצת משחקים פה ושם ( פיפא CS PES) די זול לא? ולמה אני לא יכול למצוא ביקורות על שום נייד של gigabyte? מה אתם אומרים? אני צריך את האישור שלכם! עריכה: מצטער על התגובה הכפולה.
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, מדובר במחשב גיימינג נטו, יש לי רשיון למערכת הפעלה בנפרד, כך שאין צורך. זה המפרט שהרכבתי, המסך הקעור 24 חשוב (אופציה לשדרוג בעתיד), לא ניתן לחרוג מהתקציב של 8K (אוקיי, 8008...על עשירית האחוז לא נלך לרב). אשמח לדעת אם יש צווארי בקבוק או אי התאמה כלשהי, והאם הספק כח והקירור יעשו את העבודה מספיק טוב. מעבדים: Intel Core i7 8700 / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 1300 קירור למעבדים: Corsair Hydro H45 High Performance Liquid CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 264 לוחות אם: Asus PRIME Z370-A כמות: 1 - מחיר: ₪ 792 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 2400 CL14 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2A2400C14R - בק…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, מסך 21', מקלד…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר אבל עד 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3/COD/FIFA/CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ניתן לחרוג במאות בודדות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, OCULUS LINK, תוכנות תכן מכאני כדוגמת SOLIDWORKS/ CATIA ודומיהן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות גבוהה למארז בגודל MIDI ATX. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי מה שהבנתי, זה לא סיפור להחליף עצמאית מדובר במחשב נייד lenovo שנקנה לפני כ5 שנים (את הדגם המלא אשיג בקרוב) איזה הארד דיסק אני צריך? ומה העלות? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעזור למשפחה של חבר לקנות את המחשב הראשון שלהם . הצרכים שלהם די בסיסיים, להעסיק את הילדים,אופיס ואולי קצת משחקים יותר "רציניים" לאבא (הוא לא הולך להיות גיימר או משהו אז לא צריך להסחף עם הדרישה הזאת) אני רוצה מחשב כמה שיותר חזק עם כל האילוצים של המחיר והציוד ההיקפי שצריך להיות כלול, שיעבוד בלי מאמץ יתר ויחזיק לכמה שנים טובות 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב למשפחה,סרטים בצפייה ישירה, שיריץ משחקים לילדים ( הכי גדולה בת 7, אין לי מוש…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת על מחשב הנ"ל: חפרתי לא מעט באינטרנט על מחשבים ניידים ולפי מה שמצאתי זה מחשב שיש בו חומרה חזקה ומחיר סביר כ 4200 ש"ח. אבל הבנתי שהסדרה הזאתי של דל היא לא ממולצת, איכות בניה ירודה וכו', חשבתי ללכת על VOSTRO או על XPS אבל שם המחיר עולה בהרבה בשביל לקבל חומרה דומה. מישהו יכול לעזור לי בהחלטה אם כן ללכת על המחשב הזה או שלא, אשמח לשמוע אם מישהו כן רכש מחשב כזה ויכול לספר מנסיון אישי איך המחשב הזה. אולי תוכלו להמליץ לי על מחשב אחר בעל חומרה דומה ומחיר דומה. מה שכן חשוב לי זה מסך 15.6" כי המחשב לא הולך להתנייד יותר מידי, אולי רק מספר פעמים בשנה למילואים וזהו. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 שקלים . עדיף לא לחרוג. עדיף מעבד אינטל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה/צפייה בסרטים, משחקים (דרוש כרטיס גרפי ממוצע-עדיף לא ONBOARD), עריכת מולטימדיה, עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך,עדיף 22 אינצ' , רמקולים מקלדת ועכבר ממוצעים. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? על כונן כונן דיסקטים אפשר לוותר כמובן... 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריט…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימיםפ פרסמתי פה הודעה בקשר למפרט של מחשב אמרתם לי שיהיה לי בעקרון אחלה מחשב אבל יש בו מה לשפר אז שיפרתי וגם זה בדיוק היה מבצע אצל KSP אבא שלי לא הביא לי תדף עם המפרט המדויק אני יגי לכם מה רשום בחשבונית שקנינו וגם תגידו לי איך המחיר שעשו לי אוקיי אז ככה (כמובן שזה מסודר בטבלה מסודרת במקור) 1) נחת חביל AMD 3000 64bit (s-939) + Abit AV8 כמות= -1 מחיר=282.05 ש"ח סה"כ= -282.05 ש"ח 2) AMD ATHLON 3000?(SOCKET 939) 64 BIT כמות= 1 מחיר=803.42 סה"ב= 803.42 3)הרכבת חבילה כמות=1 מחיר= 162.39 סה"כ 168.39 4) ExcelStor 80GB 7200rpm SATA כמות=1 מחיר=299.15 סה"כ= 299.15 5)CD-RW Aopen 52X32X52 כמות=1 מחיר =128.21 סה"כ= 128.21 6) מארז MACA STD 2202 שחור כמות=1 מחיר=136.75 סה"…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב חזק שיוכל להתמודד בקלות עם multitasking רב וגיימינג שצריך , חשוב לציין המחשב הולך להקנות בארה"ב! ( ככה שהמפרטים שאני צריך אמורים להכנס בתקציב) * מטרות המחשב? עבודה בעיקר עם תוכנות כמו android studio , photoshop , eclipse , unity , UDK , phpstorm , visual studio חלקן פתוחות במקביל בזמן שהגוגל כרום/פייר פוקס פתוח עם 20-30 טאבים ומוזיקה מתנגנת ברקע, ולהריץ משחקים חדשים כמו bf4, ac , the witcher 3 ב-50-60 fps. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך? לפחות FHD 1920x1080 למרות שהנטיה היא ל-3K או 4K למרות שאני יודע שזה overkill ויהיה לי הרבה בעיות עם כמה אפליקציות שלא מותאמות לרזולוציה הזאת(אבל אני מבלה הרבה זמן מול המחשב וחשבתי ש…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לקבל מפרט לחבר בתקציב הנ"ל. רוב השימושים הם ליישומי אופיס+גלישה, לעיתים קרובות שימוש בMathLab(תוכנת מתמטית), ומשחקים ברמה הממוצעת(לא גיימר שרוף) ההתעקשות היחידה(לא מובנית לי, אבל ככה הוא רוצה) זה למעבד Intel מהחדשים(לצורך העניין, מוכן להתפשר על הכרטיס מסך) המסך צריך להיות סטנדרטי(22 אינץ'). לגבי הרעש, שלא יהיה טרקטור, מארז Mid-Tower שקט וקריר(לא מהיקרים אבל גם לא מהזבל - למשל המארזים של אייבורי) הוא גר באזור תל אביב, אז חנות באזור(ראשון ודומיה) תהיה נוחה הארד דיסק - עדיף 500 יציב מהיר ושקט מ1T גרוע 1. מה התקציב המקסימלי? 4.2K ניתן לחרוג עד 4.5K(רק אם זה ממש נדרש) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צוורך בציוד הקפי למעט המסך 7. ה…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברים! הספק של המחשב הישן שלי שווק חיים, ואני חושב שהגיע הזמן לקנות אחד חדש. אודה על שיתוף הפעולה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K זה התקציב הרישמי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ותוספת של עד 500 שקל תשפר את המפרט משמעותית אשמח לדעת על כך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר למשחקים, מדובר במשחקים כמו farcry, diablo 3, sc2, wow, skyrim, חשוב שהמחשב יריץ משחקים כאלו ומשחקים עתידיים באיכות גרפית גבוהה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21" של AOC, בגלל שהמחשב הנוכחי שלא לא פועל…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברים, אני בהתלבטות שחבל"ז! יש לי לוח אם 58SO2 של אינטל עם מעבד EXTRM X990 אני חושב שהלוח שלי נדפק. ואני חושב על לקנות חדש. אבל... מכיוון שהצ'יפ סט כל כך ישן לא פשוט בכלל למצוא לוח מתאים (LGA1366) המחשב (כשעבד) ענה לי על כל הצרכים , משחקים ,תוכנות וכו' איפה אני יכול למצוא לוחות מתאימים ? האם כדאי לי בכלל לקנות כזה לוח או כבר לוח חדש ומעבד חדש? ואז אני זורק לפח חומרה שעדיין יקרה וטובה !?!?! אני עובד עצות HELP !!! J
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-