עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by wolf-boy,

hey there. well, this new computer will be mostly used for multimedia (has to have a tv-out), internet & office, graphic design (photoshop mostly), and some video editing (mostly ripping DVDs and converting videos to ipod format). I'm also going to use it for some gaming so I want it to be able to run new games well - but it's the least important thing. I already have a DVD burner and DVD drive so there's no need for new ones. I also have a hard drive but I want to add another one - at least 250GB. I don't really have a budget limit, but keeping it under 1000$ would be nice. I'm in the United States right now and I will be coming back in a few weeks so I thought I'd u…

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום! אני מחפש המלצה למפרט טוב ואיכותי שישמש לגלישה באינטרנט די אינטנסיבית, צפייה בסרטים ותוכנות אופיס ושאר תוכנות שוליות (לא זוללות אנרגיה). אשמח למפרט איכותי וחזק באזור המחיר שרשמתי. אשמח אם תכללו בו 4 ג'יגה זיכרון וגם כרטיס מסך סביר ולא מובנה. תודה רבה!

3. Started by NadavAfuta,

אז כמו שאמרתי בכותרת, אני מחפש מחשב חדש או לשדרג את המחשב שלי. תקציב 4000, בעיקר משחקים וסרטים.. אין צורך בציוד הקפי. כרגע המפרט שלי: מעבד AMD 3200 לוח אם MSI K8N DIAMOND כרטיס מסך MSI GeForce 7900GT זכרון 1GB אבל אם אני לא טועה הוא נחשב איטי.. הארדיסק 80GB מארז Thermaltake Soprano Black מסך AOC LCD 19" תודה מראש.

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by BobbyMcGee,

היי, אשמח לקבל את עזרתכם במפרט העונה לדרישות הבאות: תודה רבה מראש לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? כ5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בהתאם למפרט. אם יותר מומלץ לחסוך מתוך שיקולים כאלה ואחרים (כמו יעילות וכו) אז למה לא. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח במידה ויש הצדקה \ מומלץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודות משרדיות לא מורכבות מידי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by MaorSwan,

האשכול סתם מוביל לויכוחים. אעדכן בהמשך. אפשר לנעול.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by D-M-X,

אני צריך מפרט למשתמש פשוט... לא משהו מפוצץ... עד 4000 שקל רצוי כמה שיותר פחות כרטיס קול שיהיה מובנה בלוח כרטיס מסך לא מובנה בלי עכבר בלי מקלדת בלי צורב עם מסך תודה לעוזרים

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by natgun0,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב ?גלישה באינטרנט,משחקי אינטרנט,צפייה בסרטים,סקייפ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?יקנה מסך חדש במסגרת התקציב רוב האחוזים של דל. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?עכבר,מקלדת…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by p1tbull,

היי, יש איפשהו רשימה של מעבדי Intel ומנגד מעבדי AMD שתואמים להם פחות או יותר בביצועים? מסתבר שדי קשה להשוות בין שני מעבדים מיצרנים שונים, בטוח מישהו עשה השוואה כזאת כבר...

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by jonid14,

. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Tropico 5, GTAV וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080זה המסך שאני מתכוון לקנות:http://ksp.co.il/?uin=20762 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך …

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by stingeR-,

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 605.91 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR,AGP8X,Sound,S-ATA,Firewire,LAN,USB 2.0) [ ¤ 696.09 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 314.12 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 10 Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 101.24 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 548.48 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce FX 5600 Ultra MyVIVO 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1345.51 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM MSI x 5…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום, אודה לכל המגיבים על השוואה בין 2 הדגמים המצויינים לעיל בכל פרמטר שנראה רלוונטי, בפרט בכל מה שלא ניתן לדעת מקריאת המפרט הטכני כמו טיב ואמינות המארז, אחריות של החברה וכיוב'. מגבלת התקציב היא 5000. השימוש הוא בעיקר ללימודים וזה כולל שימוש בתוכנות CAD (לכן השילוב של כרטיס המסך). יש לציין כי קיים ברשותי מחשב שולחני שנקנה למטרות CAD בלבד, לכן אין לי צורך במחשב נייד שהוא עמדת תיב"ם בפני עצמו. שידרוג כרטיס המסך לכרטיס מקצועי איננו אפשרות משיקולי תקציב וממילא נראה לי שה9600M מספיק לכל מטרותי בהתחשב בקיום המחשב הנייח. הזכרון ישודרג עם הוספת תקציב לסד"ג של 4GB. יש חשיבות גדולה מאוד לנוחות השימוש במקלדת, שכן בכוונתי להחליף את רוב הכתיבה בשימוש בנייד. מסיבה זו חשובה לי מאוד מקל…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by ddoolev,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. אי אפשר לחרוג מהתקציב. אשמח לחסוך כמה שאפשר 2. מה שימושי המחשב? בעיקר עבודה משרדית וסרטים, לפעמים אני משחק בleague of legend. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אני צריך גם מסך מחשב למרות שזה לא כלול בתקציב. אשמח להצעות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני חושב שכרטיס מסך לא צריך - פתוח להצעות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5~6. המחשב יהיה בחדר אבל הוא יהיה כבוי רוב הזמן בלילה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? העדפה ל Windows 7. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.…

13. Started by wraithLord,

Ivy Bridge היה מעולה. אבל עד כמה לעומת Sandy Bridge? בצריכת חשמל זהה אנחנו מקבלים 2.7/3.7 ב3740QM לעומת ה2630QM, שמגיע עם 2.0/2.9. אבל חוץ מכח עיבוד, מה עוד מסתתר פה? עד כמה הקפיצת מדרגה מ32 נ"מ ל22 נ"מ אכן משפיעה? 5% עדיפות clock per clock אומרים, אבל אילו עוד טכנולוגיות מסתתרות מאחורי Ivy Bridge? תמיכה בDDR3L לא ממש רלוונטי כי הלוח אם לא ממש יתמוך בזה. DDR3 בתדר 1666 הולך להוות קפיצת מדרגה משמעותית מ1333 mhz? ספק בליבי. אבל כן יהיה נחמד להתחדש במעבד חדש (כן, כן, חדש מהניילון. שמור באיזה חור במחסן במלזיה או משהו בסגנון). מבחינת כוח עיבוד אין מה להשוות, אנחנו מדברים על סטוק ב3740QM שהוא כמעט הטורבו של ה2630QM, וטורבו שלא נשמע כמוהו בניידים בזמנו. חוץ מזה - יש ע…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by kola,

שלום, אני מעוניין במחשב שישמש בעיקר לעריכה גראפית. לא מדובר בעריכה גראפית בתוכנות תלת מימד אבל מה שכן מדובר בעריכה גראפית בעיקר בפוטושופ ופלאש. התקציב הינו 3500 ש"ח... ללא ציוד הקפי! ניתן לחרוג עד 4000 ש"ח ראיתי את המפרט הבא: השאלה עד כמה הוא עדכני נכון להיום? והאם המחירים ירדו השתנו וכד'? http://hwzone.co.il/specslist/view/103/ בנוסף ראיתי שהם ציינו שמה 2 הארדיסקים אני חושב שזה מיותר. וגם עם המחיר של הזכרונות אפשרי לשנות אותו ליותר זול תודה רבה

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 3500 - 4000. מעבר לכך - לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה אונליין, הקרנת סרטונים בפורומים מקצועיים, עבודה מחוץ לבית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שימוש במצלמת ווב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן. 8. האם ישנה העדפה לר…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by User_Name,

שלום לכולם וחג שבועות שמח! המחשב ישן ומקרטע, כרטיס המסך האהוב נשרף ונזרק לפח, וגם המסך מתחיל להראות סימני גסיסה. הרכבתי מפרט למשחקים, שרכיביו לקוחים מאתרים שונים, משום שלא מצאתי חנות שיש בה את כל החלקים שבהם אני מעוניין. התקציב שעומד לרשותי הוא כ7500 ש"ח. אני מקווה להזמין בשבוע שבועיים הקרובים. המפרט שבניתי: מעבד: ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? 1230 ש"ח זכרון:?512Mb 400MHz AData /VT ? x2 480 ש"ח לוח אם: ?K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra 880 ש"ח דיסק קשיח: ?120GB SATA 7200 8MB WD1200JD? 475 ש"ח צורב: LG GSA-4163B BULK BLACK 330 ש"ח כרטיס מסך: Leadtek Geforce FX 6600GT 128MB DDR3 128bit DVI TV-Out Retail 1080 ש"ח מארז: FRONTIER-MERIDIAN, כולל ספק 500wat…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח עם חריגה קטנה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש למשחקים לדוגמא: דיאבלו 4, cyberpunk, starfield 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כבר הארד דיסק. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

18. Started by StrikeEagle,

i5-2500K Scythe MUGEN 3 GA-Z77MX-D3H Gigabyte GTX570 x3 Windforce G.skill 8GB RAM Thermaltake 600W ThermalTake Spacecraft UF-I אין אחריות. המחשב בן שנה לשנתיים. קופסאות עם מניואלים ושאר ניירת.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by תם ברנד,

אהלן, יש לי מחשב יחסית ישן וברצוני לשדרג אותו כדי שיעבוד בצורה יותר חלקה ויפעיל משחקים בצורה סבירה (לא משחקים הכי חדשים, אבל משחקים שקיימים בשוק). מפרט: מעבד - Core 2 Duo E6750 לוח אם - Gigabyte P35 S3L כ. מסך - Radeon X1950 זכרון - Kingston DDR2 1GB PC2-5300 ספק - Enermax Liberty 400W השאלה שלי היא האם יש בכלל אפשרות לשדרג ב-800 ש"ח, או שחבל להשקיע את הכסף. שאלה אחרת היא האם אתם מכירים אולי מחשבים יד שניה שאפשר לקנות באזור ה-1000 ש"ח ויהוו שיפור למחשב הזה. לא יודע, אם זה רלוונטי אבל אני אמלא בכל מקרה את השאלון - 1. מה התקציב המקסימאלי? 800 לשדרוג, 1000 לחדש. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל אבל עדיף לא לחרוג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מה…

20. Started by ew89,

אהלן חברה, אנחנו מחפשים מחשב לאחותי, המחשב צריך להריץ את המשחק The Sims 3 כמו שצריך וכמובן גלישה באינטרנט 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1700 אם אצטרך אוסיף בעצמי עוד 300 שקל שיגיע לתקציב של 2000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Sims 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung SyncMaster 17…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by z94x2,

שלום, אשמח לקבל מפרט לחבר בתקציב הנ"ל. רוב השימושים הם ליישומי אופיס+גלישה, לעיתים קרובות שימוש בMathLab(תוכנת מתמטית), ומשחקים ברמה הממוצעת(לא גיימר שרוף) ההתעקשות היחידה(לא מובנית לי, אבל ככה הוא רוצה) זה למעבד Intel מהחדשים(לצורך העניין, מוכן להתפשר על הכרטיס מסך) המסך צריך להיות סטנדרטי(22 אינץ'). לגבי הרעש, שלא יהיה טרקטור, מארז Mid-Tower שקט וקריר(לא מהיקרים אבל גם לא מהזבל - למשל המארזים של אייבורי) הוא גר באזור תל אביב, אז חנות באזור(ראשון ודומיה) תהיה נוחה הארד דיסק - עדיף 500 יציב מהיר ושקט מ1T גרוע 1. מה התקציב המקסימלי? 4.2K ניתן לחרוג עד 4.5K(רק אם זה ממש נדרש) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צוורך בציוד הקפי למעט המסך 7. ה…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by dorlevi551,

אני מתעניין ברכישת מחשב חדש שישמש בעיקר לאינטרנט(מוסיקה,סדרות),תוכנות של java,nootpad,blue j ועוד..,גימינג ממוצע ( רד אלרט, פוטבוול מנג'ר ). תקציב: עד 5000.מחשב אמין אם אפשר,ווינדוס 10. כרגע יש לי 2 אפשרויות שמצאתי: 1.http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=932783 lenovo all io one 2.https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12353 שניהם core i7 אך אפשרי i5 בשקלול המחיר שווה(מסך,מערכת הפעלה) אשמח לעזרכתם ולעוד הצעות!

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Connorslayer1,

היי לכם , אני אשמח למפרט מחשב לגיימינג שיכול להריץ משחקים עד 3000 שח עם חריגה עד 200-300 עדיפות שלא המשחקים בדכ שאני משחקת league of legends , borderlands, overwatch אשמח ואודה על העזרה

24. * מטרות המחשב? סרטים ולימודים, ורוצה שיריץ משחקים חדשים, אבל לא חייב על הגדרות גבוהות, כל עוד הם רצים חלק לא אכפת לי לשחק על MEDIUM.. * גודל המסך? עדיפות ל-15.6, לא מגע * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? רצוי שיהיה כמה שיותר קל, אבל זה לא מה שיפיל אותי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן * Bluetooth? רצוי אבל לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רוצה שיהיה SSD 256GB * כונן אופטי? לא מכל החיפושים זה בינתיים נראה לי הכי סביר: http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=7198 הבנתי שאפשר לשדרג לSSD תמורת 500 שח ולקבל את ההארד-דיסק של ה-750GB בצד.. דעתכם על המחשב הז…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Amd Athlon 64 Bit 3200+ OEM 1640Nis Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 170Nis Albatron K8X800 ProII 869Nis Sapphire Radeon 9800Pro 128 MB 256 Bit 1300Nis (מצאתי באיזו חנות את הכרטיס במחיר המצחיק הזה של 1300.. Comp-il קוראים לה נדמה לי..) Corsair CMX512 3200C2PRO(one) 1415Nis WD 80GB 7200RPM 8M SATA 454Nis Antec TruePower 430 Watt 533Nis Thermaltake Gaming Tower XaserV WinGO 7000A 789Nis Thermaltake Hardcano 12 390Nis סך הכל: 7560 NIS הערות/הצעות לשינוי תודה רבה לכם!

• 18 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים