עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Guarding angel,

היי! להערכתכם כמה שווה המפרט? [*=left]Fractal Design Define R4 Window White [*=left]Core i5 3570K@4Ghz [*=left]Scythe Mugen 3 [*=left]MSI Z77A-GD55 [*=left]Gskill RipjawsZ 1600Mhz 4GB X2 [*=left]Sapphire R9 290 Tri-X OC UEFI [*=left]WD 1TB Green [*=left]Antec TruePower New 750W semi modu [*=left]Dell UltraSharp U2412M 16:10 [*=left]Logitech Z'-Cinema 2.1 180w RMS

2. שלום לכולם, אחי סטודנט להנדסת מכונות ויש לו צורך להריץ Solid Works 2014 ו Visual Studio 2010. כמובן בנוסף המחשב הזה יהיה המחשב העיקרי שלו אז יש צורך גם לחבר לטלוויזיה לצורך צפיה בסרטים, עבודה עם אופיס ואולי אפילו גיימינג אם החומרה תתמוך. התקציב הוא 5K אך ניתן לחרוג במעט אם יהיה שיפור רציני ביכולות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביבות 15אינץ,מאט * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר קרוב ל FULL HD 1680x1050 או 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישות מיוחדות Numpad יהיה בונוס נחמד * משקל רצוי? עדיף עד 3 ק"ג ניתן לחרוג אם המחשב יהיה משמעותית יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומל…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום לכולם, אני בדרך לקנות netbook ועד עכשיו תכננתי לנקות את ה1000he, היום גיליתי שבתוספת קטנה אני יכול לקבל את ה1005ha, ולכן רציתי לדעת מהם ההבדלים בינהם, מה היתרונות של כל אחד מהם, ומה החסרונות (היתרון הגדול ביותר ב1005ha מבחינתי הוא המשקל) השימושים שלי - אני מבלה כל היום נסיעות של שעה וחצי ברכבת לכל כיוון, 3 שעות נסיעה ביום, והמחשב צריך להספיק לי לזמן הזה בערך (3-4 שעות) במצב של בזבוז סוללה יחסית. אני אשתמש במחשב למשחקים קלים, סרטים, אינטרנט, office ועוד. בנוסף תהיתי - אני לא מצליח למצוא מקום בו אני יכול לקנות שנאי נוסף לחשמל, מכיוון שאני מעוניין שיהיה לך אחד כזה בשני מקומות בהם אני נמצא, משהו מכם ראה מקום בו מוכרים את זה? ובכמה ?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Gekass,

אהלן, Intel I5 3450 - ללא באנדל וללא אחריות Alpine 11 Rev 2 - כולל באנדל וללא אחריות Asrock H77M - כולל באנדל וכולל אחריות לשנה Kingston KVR1333D3N9 4GBX2 - כולל באנדל וללא אחריות Zotac GTX 660 - כולל באנדל וללא אחריות Sandisk Ultra Plus 1280GB SSD - כולל באנדל ואחריות לשנה Seasonic M12 II 520W - כולל באנדל וללא אחריות Fractal Desgin Core 3000 - ללא באנדל וללא אחריות בנוסף אני מעוניין לדעת כמה שווה המסך שלי U2312HM - ללא באנדל וללא אחריות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by eldar_o,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000-9000 כולל מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי - משחקי מחשב : מיינקראפט, אמונגס, פרוז'ר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך למשחקי מחשב ורמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יש חשיבות אבל לא בכל מחיר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך ל…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  6. Started by Charg,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב הוא 5K עם חריגה של עד 500 לטובת שיפור משמעותי מאוד. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? המחשב יהיה בעיקר למשחקים, אני לא יודע אם הם נחשבים לכבדים אבל זה יהיה כל הNFS החדשים, CS בוא נגיד גיימינג כבד -, המסך שאני ישתמש בוא כראה יהיה 22'. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? חובה חובה חובה שלא ירגיש…

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום וברכה יש לי מחשב בן 5 שנים שהוא די בסדר ופועל, אבל כרטיס המסך שלו (650 TI BOOST)כבר לא מתפקד טוב ואני משתמש בכרטיס מסך המובנה. אני חושב להשתדרג ולקנות מחשב חדש, הישן יישאר להורים ולאחיינים. אני מבין שהמצב הכלכלי כרגע בעייתי ויש בעיות עם מלאי. אבל אני מחפש לקנות מחשב חדש שישמש אותי למשחקים מדי פעם, לעבודה על גרפיקה ומדי פעם עריכת ודיאו קלה. אשמח לכל הצעה או עזרה. תודה מראש וערב טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 שח (אולי חריגה של עד 400 שח) 2. מה שימושי המחשב, יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (cod:warzone), עריכה גרפית (photoshop) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? מקל…

8. שלום! אשמח לעזרה כי אני כבר שבועיים מנסה לבחור ומסתובב בין אלפי חנויות בלי התקדמות... *מטרות המחשב: לימודי הנדסה-מטלאב,סולידוורקס,תקלוט-TRAKTOR * גודל המסך: רצוי 14. אם המצב קשה אפשר להתפשר על 13.3. רצוי מסך מט * רזולוציית המסך? לא רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא רלוונטי * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא רלוונטי * Bluetooth? לא רלוונטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן אופטי? לא רלוונטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא רלוונטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא רלוונטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה …

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Patty15,

המחשב לא אמור לזוז יותר מדי ומיועד רק לגלישה+סטרימינג יומיומי של סדרות/אירועי ספורט 1080p אבל לא דרך המסך מחשב אלא באמצעות כבל HDMI שמחובר לטלוויזיה אז אין צורך בכרטיס מסך רציני או מעבד גרפי מטורף ודברים בסגנון. אלה שתי האופציות שננעלתי עליהן ורוצה להבין אם ההבדל בין המעבדים ובין Vostro ל-Inspiron מצדיק השקעה ב-Inspiron היקר יותר או שזה לא כזה קריטי לצרכים הדי בסיסיים שלי. רצוי אבל שיחזיק לטווח ארוך ולא ימות תוך איזה שנתיים (החזקתי עם לפטופ טושיבה 9 שנים עד שלשום לצורך העניין) Dell vostro 3583 https://www.pc365.co.il/product-19497-Dell_Vostro_15_3583_V3583_5124_במלאי DELL inspiron 3580 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2959…

10. Started by Demented,

1. מה התקציב המקסימאלי? : 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. : לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? : לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? : 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by yomi_a,

אני מחפש מחשב נייד זול יחסית בין 2500-3000 שקל גג מחשב לנסיעות ובעיקר בשביל גלישה באינטרט ושירים עכשיו המליצו לי על המחשב הזה והנה המפרט שלו כאן: http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=2057&catcode=&AdCat=&parentid= לי הוא נראה בסדר גמור אבל אני לא ממש מבין בחברות של מחשבים ניידים ורציתי לדעת אם החברה הזאת בסדר ואמינה זה דחוף מאוד, תודה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך מקלדת, עכבר, רמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  13. מחשב + מסך ב5000 שח מעבד AMD ATHLON XP 1800 גי פורס טוב 128MB זיכרון 256 מסך שטוח 17" תוסיפו אתם את החלקים הנוספים

14. אודה על חוות דעתכם למפרט המצ"ב - ואם יש מקום לשינויים אשמח לשמוע (אגב, לגבי הלוח אם - האם הלוח של ASUS: P5B-Deluxe עדיף?). מעבד: Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: eVGA nForce 680i SLI Conroe 1333Mhz, DDRII 1200, 2xPCI-E, 2xGBL זכרונות? DDR II 800 512MB TwinMOS TwiSTER כרטיסי מסך? eVGA 7950GT KO 512MB GDDRIII, HDTV, DVI, PCI-E דיסק קשיח? Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב DVD LG DVD±RW GSA-H12 x18 Black מארז? HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) ספק כוח? Enermax Liberty ELT500AWT 500W תודה מראש

15. Started by dimka323,

היי, שני הדגמים נמכרים באותם חנויות באותו מחיר עם אותו מפרט (לפחות ככה זה נראה) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24275 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24210 מה ההבדל בינהם?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by god0nline,

אהלן, יש לי צורך בשדרוג המחשב הקיים שלי, לא בבניית מחשב חדש לחלוטין. 1. התקציב שלי נע בין 4000 ל-5500 שקל, כשאשמח אם לא יהיו חריגות ממנו (גם אני לא רואה סיבה, אני צריך מרכיבים מסויימים בלבד). 2. המחשב ישמש לעריכה תלת מימדית, וכן ב VFX, בתוכנות הבאות : Adobe : After Effect, Premire, Photoshop, Illustrator, Encore בנוסף בתוכנת התלת מימד Autodesk Maya. אני עובד עם התוכנות האלה באופן קבוע, ולרוב נאלץ להשתמש בהן בו זמנית, מה שלפעמים מאט לי את העבודה במחשב. 3. אין שום צורך בציוד היקפי. אני כרגע עם מארז Thermaltake Armor+ MX Middle Tower שמעולה לצרכים שלי, ואשמח אם לא יהיה צורך לקנות חדש. בנוסף אין לי צורך בכוננים פנימיים (יש לי TB 1 פנימי לצורכי עבודה ואני עובד עם כוננים חיצו…

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום לכולם אני רואה שבנושא הקודם שלי הפסקתם להגיב כבר יומיים , אולי בגלל שיצא אי סדר בנושא אז החלטתי לפתוח נושא חדש ומסודר עם הדרישות שלי שאני צריך במחשב , אשמח מאוד לראות ממכם הצעות. אז ככה...... 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500ש''ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אבל אם יש משהו חשוב וטוב אז תגידו 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים אבל גם שימושים יומיומיים כמו גלישה באינטרנט , צפיה בסרטים וכו'. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש יומיומי ב) …

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  18. מחפש מחשב נייד לאמא שלי, עם מסך גדול (לפחות 15.6"), לשמש בעיקר למסמכים ואינטרנט. חשוב שיהיה אמין, אני כרגע מתלבט בין Dell ו-HP.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by xtrauser,

אהלן, כמה לדעתכם שווה הלפטופ הזה? מעבד: i3-3110M CPU @ 2.40GHz 4 GB זיכרון דיסק קשיח 500GB כונן DVD * יש 2 בעיות: מדי פעם כל לחיצה על מקש במקלדת גורמת להבהוב שלא מפסיק עד שמאתחלים, והמטען לפעמים לא עובד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Can You Guess America's Most Wanted Notebook This Christmas? http://www.mobilemag.com/content/100/333/C13944/

21. שלום! לי כרגע יש מחשב שנקנה אי שם בדצמבר 2007 והיה חזק יחסית לזמנו: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz 2GB RAM DDR2 340MHz 512MBGeForce 8800 GT (Gigabyte) על לוח אם ABIT IP35-E (Intel P35+ICH9R) (Socket 775) אני מתלבט כרגע בין קניה של מחשב חדש לבין שדרוג המחשב הנוכחי, כרגע אני רץ על מסך 19" עם רזולוציית 1024X1280 צנועה מאוד. במידה ואשדרג - אני מתכוון לקנות מסך חדש, במידה ואקנה מחשב חדש - לא בטוח שאוכל להרשות לעצמי גם מסך. האם כדאי לשדרג את המחשב הנוכחי? מה אפשר להוציא ממנו שיחזיק לתקופה? התקציב שלי לשדרוג הוא 1.5K-2K. התקציב שאוכל לפנות למחשב חדש עומד בערך על 4K, במידה ואכן אקנה מחשב חדש חשבתי על מפרט דומה לזה (שיצטרך להדלל מעט במחיר): מעבד Intel Core i5-2500 Tray לוח אם G…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  22. יש לי מעבד: Intel Pentium 4 3.0 Ghz 64 Bit Dual Core 1 MB Chach לוח אם: Gigabyte GA-8VM800M זיכרון: 1gb DDRII Kingston 533 MHz כ.מסך : Abit Siluro FX 5200 דיסק קשיח: 1. Maxtor 60 GB 7200 RPM 2. Western Digital 250 GB 7200 RPM כוננים אופטיים: LG DVD- Rom 16 X + LG DVD-RW 16 X מארז: ASE MIDI ATX 350W VIRGO+USB ספק כוח הוחלף ל ThermalTak +PFC האם המחשב הזה מספיק חזק לעריכת וידאו מקצועית + והאם הלוח והמערכת מספיק חזקים להחזיק כרטיס רייל טיים ולעבוד איתו בצורה חלקה בלי בעיות?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום, הגעתי בהמלצה חמה של חבר שעזרתם לו, ואשמח לקבל עזרה בקניית מחשב לאחותי. מחיר מטרה: 3000 או פחות מטרות המחשב: המחשב מיועד לסטודנטית. הדברים שהוא נועד להריץ הם: 1. יישומי אופיס 2. גלישה באינטרנט 3. מולטימדיה 4. עבודה עם autoCAD (מתוך עניין ורצון ללמוד את התוכנה, לא ברמה מקצועית, ולא במסגרת התואר) תכונות דרושות: המחשב לא נועד להיסחב ממקום למקום, אלא לתפקד על תקן מחשב שולחני (למחשב שולחני אין מקום, ופחות נוח להעביר אותו ממקום למקום). לכן אין הגבלת משקל וזמן סוללה לא קריטי. הדברים החשובים הם: 1. מסך גדול (17") 2. מקלדת נוחה 3. עדיפות חזקה למסך מט 4. אמינות \ עמידות - שלא יתחמם מהר ושיאריך ימים. גודל ומשקל לא חשובים, ולכן טריקים של מזעור שפוגעים בביצועים ובאור…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  24. שלום לכולם. אני יודע שיש המלצות פה למפרטי גיימינג בטווחים האלה. בכל זאת רציתי להתיעץ איתכם על המפרט הבא למחשב לעיצוב גראפי. שימוש בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור וכל שאר החבורה הזאת.... אני מצרף תמונה מסל הקניות באייבורי. יצא בסביבות ה7,700. מעניין אותי אם הSSD של קרוסייר מומלץ יחסית לשאר התמחרים שיש באייבורי? (אני אוהב את קרושייל אבל אין לאייבורי את החברה הזאת) וגם אם כרטיס המסך לא יותר מידי OVERKILL? אני יכול כמובן לקנות מחנויות אחרות אבל כל הקניה תצטרך להתבצע מחנות אחת. אז צריך לבדוק שכל המפרט קיים אצלהם. תודה מראש

25. זה המפרט: מעבד: מבוסס INTEL 2.6GHz 800FSB זיכרון: 512MB - 2x256MB Samsung DDR PC3200/400 לוח אם: EPOX EP-4PDA3I (865PE) - ATX כ. קול: 5.1 משולב בלוח האם הכולל יציאה דיגיטלית, אופטית וקואקסילית כ. רשת: 10/100 משולב בלוח האם כ. מסך: Power Color ATI Radeon 9800SE 128MB (256BIT) - TvOut - DVI דיסק קשיח: WD 80GB - 7200RPM - 8MB - ATA100 צורב: LITEON 52x32x52 שחור כונן דיוידי: MITSUMI DVD-ROM drive X16x50 שחור כונן דיסקטים: 1.44 שחור מארז: COMPUCASE CI-6a19 - 300w MIDI ATX שחור לא כולל מקלדת עכבר רמקולים ומערכת הפעלה. אחריות לשנה במשרדינו. (אחריות מורחבת למעבד, זיכרון, דיסק קשיח וללוח האם) * כול המערכות מורכבות ועוברות בקרת איכות ע"י עבודה של 8 שעות עבודה רציפות ה…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.